Nyilvántartás > Pályázatok

Tadeo Dellomeurtre pályázatai

(1/2) > >>

Tadeo Dellomeurtre:
ZANPAKUTO: - Condenado Alma(kárhozott lélek)
Az átlagosnál hosszabb, karcsúbb és kevésbé hajlított pengéjű katana (össz átmérő:180cm), az úgy nevezett nodachi vagy odachi, ahogy még szokták nevezni.
KINÉZETE:
http://img442.imageshack.us/img442/7324/nodachi1945cmep2.jpg
- pengén lévő vésés:"Mindörökre elveszni a lélek kegyetlen világában."
- parancs - Amburar, Condenado Alma! (Bolyongj, kárhozott lélek!)

Resureccion:
- Minotauruszhoz hasonló kinézet. Óriási szarvak, hosszú farok, amivel szereti ütni az ellenfelét. Kemény, méregzöld színű pikkelyes bőr. Fegyvere egy méretéhez képest kicsi fejsze.
http://img205.imageshack.us/img205/9264/tadeobrd2yv7.jpg

- Képessége: A görög mitológia egyik szörnyalakjának hozzá illő képességre van szüksége. Így Tadeo-nak az lett, hogy ellenfelének tudatát bezárja egy sötét labirintusba. Az útvesztőben a "szörnyeteg" szabadon közlekedhet, de ő ezt inkább pszichológiai hadviselésként szokta kezelni, vagyis olyan mondatokat és szavakat súg az áldozata fülébe,amik garantáltan felkavarják a lelki világát. Ha képes észnél maradni a szenvedő alany, akkor csak egy úton juthat ki börtönéből. Meg kell találni a király lánya által elhagyott selyemfonalat, amint ez sikerül az illúzió megszűnik, de ez közel sem egyszerű feladat. Általában a királylányt a bolyongó emlékei közül egy olyan személy képviseli,akitől tartott, félt vagy gyűlölt.

Shihouin Yoruichi:
Szerintem nincs semmi baj vele, ezért a Resurreción változtatást ELFOGADOM.

Tadeo Dellomeurtre:
捩子 曲がった 思考 回路  何時迄も 蛹込む

pályázat: 106. Privaron Espada
engedély: van

Ki gondolja, ha nem született volna arrancar, ha nem épültek volna fel Las Noches falai és ez az elkorcsosodott világ sem éktelenkedne, akkor nem létezne gyűlölet, fájdalom, hatalomvágy, erőszak, kapzsiság, vérszomj. Valószínűleg a legtöbben hezitálás nélkül igennel válaszolnánk. Szükségünk van egy halvány magyarázatra, ami helyettünk vállalja fel mindazt a pusztítást, amire csak az emberi lélek képes. Kell egy áldozat, aki helyettünk szenvedi el a felelősség terhét.  Muszáj lepleznünk bűneink, hogy folytatni tudjuk törékeny életünk. Mégis, ha sem shinigami, sem hollow, sem bounto vagy más szörnyeteg nem garázdálkodna szabadon, eljuthatnánk arra a szintre, megbékéljünk a saját testünk hordozta destruktív erőkkel? Található út, amely enyhíti a bukás érzetét? Sikerülhet megtapasztalni az önszántunkból született szabadságot? Mi várhat ránk, ha már nem lesz mitől tartanunk? Netán, a félem, csak újabb és újabb gátat emelne elénk? Megeshet nincs kiút?
Sajnálatos módon, nincs válasz ennyi ismeretlen kérdésre. A nagy könyvek fedelei egytől egyig ködös magyarázattal szolgálnak. Csupán arra támaszkodhatom, amit itt létem alatt megtapasztalhattam. Marakodó lények, önkényesen irányító uralkodó, megfáradtan kóválygó lelkek és céltalanul robotoló szolgák tartózkodnak itt. Mindannyian az örök körforgásban lézengenek. Szenvednek saját korlátaiktól, attól, hogy képtelenek megértetni szándékaik másokkal. Ezért, naphosszat üvöltenek. Ki hangosan, ki némán, de abban mind megegyeznek elkeseredetten, kiáltanak megváltásért. Annyira belefáradtak a sötét hétköznapokba, nem veszik észre: A lelküket, csak saját maguk menthetik meg. A tanítók nem tesznek mást, mint segítenek elviselni a kínt. Rávilágítanak, mivel járhatnak döntéseid. Ők, azonban sosem nyerhetnek meg egy csatát helyetted. Nem mondhatják meg, mit tegyél, hiszen egyedül te derítheted ki, milyen cél lappang benned. Bármilyen fáradtságos legyen is, önmagadnak kell gondoskodnod az életed alakulásáról. Nem szakadhatsz el teljesen a napjaid irányító társadalmi hierarchiától, de szükséged van arra, önállóbb lehess. Kell egy tér, amiben a saját szabályaid alapján mozoghatsz.
Én döntöttem. Kilépek az espada kötelékéből, de nem hagyom itt ezt a világot. Bármennyire is szeretnék elszakadni, nem tehetem. Legalábbis, egyelőre ide köt a sorsom. Keresnem kell a kulcsot az emberség ajtajához és megtanulni, hogyan nyithassam ki egy új világ kapuját. Ehhez miért kell eldobnom a rangom? Már említettem, számomra a szám, mindig szám marad. Jellemtelen írás, semmi több. Az indokom sokkal inkább az, hogy az állítólag legerősebb csoport, bár rendelkezik némi hatalommal a legszigorúbban megfigyelt és befolyás alatt tartott társaság. Elvégre, könnyen fejét vesztené Aizen, ha nem verné láncra leghatásosabb fegyvereit. Én erre a figyelemre nem tartok igényt. Ha hiú ábránd is a kiátkozottak szinte eltűnnek szorításából, próbát kell tennem. A saját erőm révén akarok kikerülni a befolyása alól. Meg akarom ismerni önmagam és elsétálni.
Illetve, nem zárkózom el attól sem, segítsem társaim. Talán, egy másik vezető meghallgathatná az elnyomottak panaszát. Kétségtelen, nem élhetünk egyenjogúságban. Még nem állunk rá készen. Még nincs itt az ideje. S, mi lesz a beosztottjaimmal? Úgy vélem az elszakadó póráz nem fog begyógyíthatatlan károkat okozni. Reményeim szerint maradtam tervemnél és nem tettem őket önmagamtól függővé. Természetesen, vitathatatlan mindannyian erős jellemmel bírnak, így azt hiszem ők is elindulhatnak a saját ösvényükön. Egyedül azon múlik, képesek e túljutni saját gyengeségeiken. Majd elválik…

Abarai Renji:

--- Idézetet írta: Kawazoe Hanae ---Sajnálattal olvasom, hogy szeretnél lemondani a pozícióról, de tiszteletben tartva a szépen részletesen kifejtett okaidat nem kívánok szembeszállni a döntéseddel. Bízom benne, hogy ebben az új helyzetben közelebb kerülsz a céljaid megvalósításhoz, amiket espadaként nem sikerült véghez vinned. Ennek reményében ELFOGADOM a pályázatodat, hogy ezentúl 6-os számú helyett privaron espadaként folytasd a játékot a fórumon.
További sok sikert! ^^
--- Idézet vége ---

Tadeo Dellomeurtre:
Módosítás

Engedély: van - Soifon
Plusz három technika megadása: pipa - Soifon
Módosítás témája: resurrección
Módosított pontok: Egész resurrección

Név: Condenado Alma (Kárhozott lélek)
Parancs: Respiras! (Lélegezz!)
Kinézet: Feloldott alakjában, továbbra is emberszerű marad. Hátán és karjain sörényszerűen megjelennek tüskéi, bőrén kirajzolódnak a rúna sorok. Komolyabb változás, hogy szarvai eltűnnek. Beleépülnek fegyverébe.
Magyarázat: Eredeti alakjában, két méterre nőtt tüskés ördögre, másik nevén Moloch-ra hasonlított. Egész testét tüskék borították és hüllőkre jellemzően, hosszú farka, vöröses-barnás színű bőre, valamint négy karomban végződő lába volt. Fejlődése során ezt az alakját egyre jobban elvesztette. Adjuchas-ként már két lábra egyenesedve közlekedett. Viszonylag emberibb kinézetet vett fel. Mellső lábai karokká formálódtak, azonban farka, gerince mentén futó tüskéi megmaradtak, valamint kezdeti színéből a vörös továbbra is dominált. Egész testén vörös csíkok futkostak, melyeket, ha valaki közvetlen közelről vett szemügyre, észlelhette Tiwaz nevű rúna ismétlődik végeláthatatlan mennyiségben.
Arrancar-ként származására, pusztán a szarvakra hasonlító maszkcsonkja emlékezteti. Valóságban ezek egyszerű tüskék. Nincs közük a pokoli teremtményekhez, ördögökhöz, mitológiai lényekhez.
Ereje nem megjelenésében, hanem fegyverében összpontosul. Adjuchas-ként az volt egyedüli különlegessége, elfogyasztott lidérceket képessé vált teste egy részére koncentráltan megszilárdítani. Természetesen ő karját választotta. Idők teltével egyre nagyobb, buzogányszerűen eldeformálódott csökevény lett. Aizen-nek köszönhető arrancar-rá fejlődését követően, karján trónoló nem kívánatos csontrétegződés fegyver formájában került vissza tulajdonába. Vacsorára elfogyasztott áldozatai különös képességű eszközzel ajándékozták meg. Nem zárhatták zanpakutou-jába, mivel továbbra sem voltak teste szerves részei, viszont ereje jelentős részét adták. Egyfajta daganatként éltek rajta. Lényegében hozzá tartoztak, meg nem is. Ebből a különös paradoxonból született, elzárt alakjában szarvak, míg teljes alakjában nagyobb kard alakját vették fel.
Képesség: Fegyvere különlegessége az egyes lidércekből származó csontszilánkok miatt, hogy kardját, elméletben annyi részre képes szétbontani. A szétválasztás és összeillesztés nem vesz igénybe lélekenergiát. Fegyver sebezhetősége átmenetileg nagyobb ezekben a másodpercekben. Gyengül ellenállása, mivel az átalakulással beépülnek a levált elemek. Mondhatni a csont néhány másodpercre nyúlós masszává változik. Ebben az állapotában könnyen deformálható, erősebb támadással törhető kardja.
Valóságban összesen három elemre tudja szedni - plusz az eredeti kard -. Mindhárom különálló formájú csontkard lesz. A leváló fegyverek egyszerű kardok. Kézben történő forgatásra szolgálnak. Egyetlen különlegességük, összesen másfél-két percre képesek Teo lélekenergiáját megőrizni.
Három fegyver
¤ Respire hondo (>>mély lélegzet<<): két darab, kisebb méretű, egykezes kard
¤ Aliento (>>lélegzet<<): egykezes kard
¤ Ahogo (>>fulladás<<): nagyobb egykezes kard

Támadások:
• Aéreo de resoplido (Légfújás): Zanjutsu-t hivatott kihasználni és némileg erősíteni. Teo harcstílusa elsősorban távolságtartása épül. Ennek köszönhető kardja szokatlan mérete (~150cm hosszú, ~55cm széles). Alap funkciójában egyetlen teljes erejű támadása van. Energialökés. Lélekenergiát lökéshullámba sűríti. Légmozgásként érzékelhető nyers reiatsu. Magát a támadást, csak az eredeti karddal képes bevetni! Leválasztott részekkel nem működik ez a technika.
- Hatótávolság: max. 600m
- Sebzés: Értelemszerűen a két karakter említett képességének különbözete. (pl: indított támadás 7-es erősségű, védekező 5-ös ugyanebben a képességben, akkor 2 pontnak megfelelő sérülést szenvedhet el.)
- Okozott sérülés: Külsőleg keletkező seb. A technika lényege, olyan támadást nyelsz be, mintha hosszanti vágás érne. Iránya, mérete, súlyossága fentebbiek értelmében függ attól, Teo milyen szögből indítja, valamint hol ér találatot és mennyire sikeres a védekezés.
- Bevethetőség: 0-5 pont: 4x; 5-10 pont: 2x; 10 -  pont: 1xHátrány: 13 pont felett túl sok energiát emészt fel, így ressureccion-t nem tud használni! Valamint, ha egy bevethetőségi szinten elhasználja mindegyik lehetőségét, akkor egy teljes kör pihenő kell, mielőtt erősebbet tud alkalmazni. Egy játék alkalmával maximálisan ötször képes használni a technikát!

• Falto de aliento (Légszomj): A támadáshoz szükséges négy kardja és tetszés szerinti lélekenergia. Fegyverekbe előzőleg reiatsu-t vezet, majd eldobásukkal kijelöli az elzárni kívánt terület sarkpontjait. Aktiválást követően egy láthatatlan burok jön létre. Képesség célja az oxigén elzárásában rejlik. Technika gyakorlatilag lassú fulladásos halálra ítéli a burokban ragadt ellenfélt.
- Bevethetőség: 2x (egy kör pihenővel)
- (click to show/hide)• 10 000lp-ig: oxigénhiánytól zavart viselkedés, dekoncentráltság, pánik, „őrült” viselkedés;
• 15 000lp-ig: éber vegetáció, eszméletvesztésMegjegyzés: egyéntől függően kb. 5 perc alatt megy végbe; kiszabadulási lehetőség a kardok elmozdításával lehetséges; ha sikerül valamelyik cölöpként funkcionáló fegyvert elmozdítani a burok azonnal megszűnik
• Aéreo de escudo (Légpajzs): A technikához két vagy több kardjára van szüksége. Fegyverekbe újfent lélekenergiát vezet, majd eldobásukkal, földbe szúrásukkal kijelöli a reiatsu falhoz szükséges végpontokat. Aktiválást követően a kardok között áttetsző nagyjából 2m magas mező keletkezik. Célja kisebb támadások ellen védelmet nyújtani.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése