Szerző Téma: Yuuinozai Hangszerbolt és műhely  (Megtekintve 898 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Neliel Tu Oderschvank

Moderátor

*

Hozzászólások: 204

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 1 721 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Staff *3*

Mottó:
"Omlik az ég, egy mesére zuhan... Na és akkor most mi van?"

Post szín:
2BCCFC


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Yuuinozai Hangszerbolt és műhely
« Dátum: 2014. Júl. 03, 21:19:43 »
A nyüzsgő belvárosi kerület csücskében a Karasu folyón túl található hangulatos és kicsiny bolt, joggal pályázhatna a "város gyöngyszeme" rangra. Kívülről átlagos boltnak tűnik, ám átlépve a küszöböt mindenkit magával ragad a zene szeretete. A meleg színekkel, kellemesen világított helységben több lépcsős megoldás szerint rendszerezett gitárok között, könnyedén el lehet igazodni. Külön oszlopokban foglalnak helyet az akusztikus és elektromos példányok, nagy igénnyel ügyeltek arra, hogy a gyártók munkái is egymás mellé kerüljenek. Továbbá, külön sorokat foglalnak el a tulajdonos keze által készített, vagy megrendelésekből visszamaradt darabok.
Mindezzel még nem merül ki a hely varázsa. A bolt hátsó részében található egy kisebb műhely, ahol a maga az elismert szaktekintély és tulajdonos Yuuinozai Temmei üzemelteti gyors szervizét. Az idősödő mester, nagy odafigyeléssel, precizitással és kizárólag saját kezűleg végzi a kívánt javításokat! Bizonyos körökben a gitárok lélek orvosának nevezik, mivel a legtöbb zenész azt tapasztalta, hangszereik tisztábban, szebben szólnak egy-egy látogatást követően, mintha meggyógyultak volna egy betegségből. Emiatt nem meglepő szinte állandó vevőkörrel és töretlen hírnévvel rendelkezik a XXI. század technikai csodáival szemben.

Ritka esetekben egyéni megrendeléseket is felvesz. Ekkor saját ötletei vagy épp a megrendelő elképzeléseire támaszkodva, továbbra is saját kezével, teljesen egyedi gitárokat készít. Ám, ezt a folyamatot hosszas egyeztetés és beszélgetés előzi meg. A mester gondosan ügyel rá, csak olyan személynek teremtse meg álmai hangszerét, aki kellő szeretettel, alázattal viszonyulna munkájához. Számára mindennél többet jelent, hogy a gitárokat, ne eszközként, hanem érző lélekként becsüljék és játék közben társként kezeljék! Illetve, fontosnak tarja, megismerje az embert, akinek dolgozni fog, hiszen a gitárnak ki kell egészítenie azt, aki kezébe veszi. Mind külsőleg, mind tulajdonságaiban tökéletes harmóniába kell kerülniük.

*Kizárólag gitárokkal foglalkozó üzlet
*Ötlet: Hanabi Shiori & Nagano Nobu