Szerző Téma: Hera lakosztálya - 5. torony  (Megtekintve 7807 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Hera Celia velli Taarm

Quinto Espada

Eltávozott karakterek

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
12 500 / 15 000

Hozzászólások: 32

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 2 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Rózsaszínnel szélű fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Mottó:
A gyengeség és a romlottság nem a világban van. Az emberekben van. És mindig bennük lesz.

Post szín:
#BA89D4


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Hera lakosztálya - 5. torony
« Dátum: 2014. Okt. 18, 11:39:51 »
 
Hera tornya küllemében nem tér el a többiekétől: a legfelső emeleten található Hera hálószobája, melyből egy ajtó vezet a fürdőszobába, ahol a sarokkádtól kezdve a jakuzziig minden megtalálható.
Az ez alatti szoba egy nappali és konyha ötvözetét alkotja: egy modern, amerikai lakás kinézett ölti magára, melyben felfedezhető némi barokk elem is. A konyhapult aljában nem csupán a tűzhelyé és a mosogatógépé a szerep, egy csinos kis minibár is helyet kapott.
A közvetlenül az alatti szoba pedig egy balett-teremet rejt magában, csupán annyiban tér el a megszokottól, hogy a szoba közepén egy rúd van felszerelve, melyen a rúdfitneszt gyakorolja. Ennek a szobának az egyik sarkában egy zongora található, melyen szabadidejében szívesen játszik.
A pince Hera paradicsoma, amelyben központi szerepet egy boncasztal kap. A falról különböző kínzóeszközök lógnak lefelé, minden, mi szem-szájnak ingere... A falak természetesen hangszigeteltek, nehogy kiszűrődjön bármiféle zaj is.
(click to show/hide)

Karakterlap

Hera Celia velli Taarm

Quinto Espada

Eltávozott karakterek

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
12 500 / 15 000

Hozzászólások: 32

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 2 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Rózsaszínnel szélű fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Mottó:
A gyengeség és a romlottság nem a világban van. Az emberekben van. És mindig bennük lesz.

Post szín:
#BA89D4


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hera lakosztálya - 5. torony
« Válasz #1 Dátum: 2014. Nov. 03, 20:41:56 »
~ Toronyavató ~Még mindig nem sikerült megszoknia azt, hogy újra egy toronyban élhet, mely a sajátja. Az a néhány év, amit Espadaként töltött, szinte már elhalványult emlékké vált. Talán Fortuna áldása, hogy frakciónsságának napjait nem nyújtotta kifejezetten hosszúra: sajnos ez idő alatt nem volt hasznára az Espadának, ugyanakkor az mégis hasznára vált. Miután kimozdult az évekig tartó, saját magára kirótt bezártságból, s látta a változásokat, melyek végbementek szeretett városán, képtelen volt továbbra is eltekinteni a környezetében történő események felett. Ugyan megismerkedésük kínosan indult-, mert bár kellemes volt az este, s igencsak élvezetes módon barátkoztak össze, másnap reggel mégis nehezére esett személyes tárgyait átvinni az arrancarhoz, s úgy viselkedni vele, mintha nem hemperegtek volna néhány órával ezelőtt magukról teljesen megfeledkezve annak ágyán. Természetesen a férfi gond nélkül megfeledkezett erről az eseményről, legalábbis úgy tett… S sajnálatos módon képtelen volt uralkodnia magán, mikor megcsókolta nagy bánatában, de… Ezentúl nem fog ilyesmi megbotránkoztató történni, mert elköltözött, s nem kötelessége minden percben belefutni a magas, fehér hajú, izmos, meglepően mély baritonnal megáldott… idegesítő alakkal. >.>
Nem értette teljesen, hogy ugyan miért érez magában kellemes melegséget szétáradni, amikor rá gondol, s miért rezzen össze, ha a férfi a közelében van, de elég veszélyesnek tekintette ezt a folyamatot ahhoz, hogy szinte megkönnyebbüljön kinevezése után. Most pedig, Espadaságának kezdete óta teljes két hét telt el: ez időt pedig arra fordította, hogy kidobja elődje dolgait, s a tornyot saját ízlésére formálja. Tökéletesen sikerült is, s elégedetten mérte végig a zongorát, majd a rudat, s útját a konyha felé vette. Jobbjára pillantva szemet szúrt neki a tetoválás hiánya, mely privaronságát bizonyította. Az ötös tetoválást bal alkarjára kérte, s csuklójától karja közepéig ért. Ajkaira halvány mosoly ült ki, mikor felelevenedett benne az elődjével vívott küzdelmet megkoronázó lakoma.
A konyha berendezés egy igazi amerikai konyháét idézi: az ablakban néhány cserépben friss fűszernövények növögettek, a pulton díszelgő méretes marhahús szeletek olvadtak. Egy nagyobb edényben elkezdte összekeverni a páchoz szükséges fűszereket az olajjal, s miután fokhagymával tűzdelte a húsokat, egyenként elkezdte őket bekenni egy ecsettel. Régen szánt már időt egy kiadósnak tűnő étel elkészítésére: s eszébe jutott, még nem is ünnepelte meg előléptetését. Nos, ez a mai kiváló alkalom lesz rá. Ha jól számolta, tíz szelet ujjnyi vastag húst fog megsütni, s a hűtőjében pihen egy üveg Pinot Noir is, amit majd elkortyolgat a jakuzziban, s közben néz egy filmet. Szerette a magányt, legalábbis eddigi évei során a jónál is jobban viselte, most azonban valamiért elkezdte zavarni… Morcogva tette a tepsibe a hússzeleteket szépen ráfektetve a hagymaágyra, majd az egészet betolta a hűtőbe érlelődni. S mikor a hűtő ajtaja becsukódott, a csengő is megszólalt. Miközben igyekezett ajtót nyitni, nem tudott rájönni, ki lehet az. Nem állt érdekében senkinek sem meglátogatni őt: talán egy új fracciónt osztottak be alá? Máris?
Az ajtót kitárva azonban pontosan az az alak állt, akinek érkezésére a legkevésbé sem számított.  Értelemszerű, nem tilos jövetele, hiszen érdekelheti, hogyan rendezte be egykori alávalója az új lakását.
- Szervusz, Karasu. Gyere beljebb és mondd, minek köszönhetem a látogatásodat?- Lépett el a férfi útjából, s csukta be az ajtót. Csak ekkor vette észre, hogy a páctól teljesen maszatosak a kezei, így baljában tartott konyharuhájába törölte bele őket, s az olajfoltok árulkodó nyomait kereste a rajta lévő rövid, fekete ruhán. Szeretett kényelmesen öltözni mikor szabadidejét töltötte, s ez a ruha egyik kedvence volt mindig is. - Csak nem hiányzott a társaságom?- Nézett fel, s hangjából egyértelműen érződött: viccnek szánta a kérdést. Meg sem fordult rózsaszín, hullámos fürtökkel megáldott fejében a gondolat, hogy esetlegesen így lenne. Mert miért is lenne így? :roll:
- Éppen vacsorát készítek, bár ehhez egy kicsit korán van ugyan… Szívesen látlak rá, ha van hozzá kedved.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Nov. 03, 21:21:05 írta Hera Celia velli Taarm »
(click to show/hide)

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 354

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 26 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hera lakosztálya - 5. torony
« Válasz #2 Dátum: 2014. Nov. 05, 15:13:24 »
Azért elég durva. Nem rég kapott egy fracciónt, és tessék, már is espada lett belőle. Ki maradt meg? Yozora. Szerencse, hogy azt az elmebajost nem fenyegeti az espadaság veszélye. De elment Herácska, csak úgy, hogy még csak nem is kapott a főztjéből, az valahogy rosszul érintette Karasut. Na jó, nem csak az. Jó volt a toronyban látni egy nőnek a keze nyomát is. Na de mindegy, ezt osztotta a gép, ezt kell szeretni. Még azért büszke is Herácskára. A fracciónja espada lett, ez jó eredmény, még akkor is, ha Karasunak nagyjából semmi köze sincs ehhez az eredményhez, de az annyira nem is fontos.
- Most akkor megint csupa mocsok lesz minden? Kár, kezdtem megszokni a rendet. Lehet nem elégítetted ki, azért ment el.- panaszos hangon beszélt Negi, amire Vex kérdően felvonta a szemöldökét.
- Először is. Eddig se volt minden csupa mocsok. Csak az én szobám, meg Yozoráé, meg a nappali, meg a fürdő. A többi nem. Másodjára pedig. Hogy zavarna téged a kosz? Harmadjára pedig. Igen is kielégítettem. Beleadtam elég sokat, meg egyébként is, én mindig felejthetetlen éjszakát okozok egy nőnek. Vagy mert olyan jó, vagy mert olyan rossz. De most tuti nem a második áll fent.- a végét már vigyorogva mondta, Negi kedves meg inkább nem is mondott semmit. Amiatt nem lehetett oka elmenni Herácskának. Vex tényleg nem hozta szóba azt az estét, tartotta magát a szavához. Lehet ez volt a baj? Nőből van Herácska, csak érzelmek, meg ilyenek. Eh, ki érti őket?
- Nah, lépjünk, és nézzük meg, hogy rendezte be a tornyát.- hátára kapta Orgot, Negit az oldalánál helyezte el, majd felkapott pár üveg… nehéz ebbe belegondolni, de alkoholmentes italt. Herácska nem annyira bírja, jó, persze magának vissz rendeset is. Tudja jól, hogy az alkoholmentes az első lépés a faszverés felé. Abból pedig nem kér, addig nem még akad arra nő is.
- Höh, még jó, hogy itt van a szomszédban. Ha nagyon át akarok menni, elég lesz egy lyukat lőni. Bár lehet nem díjazná annyira.- ennyi is volt a magában beszélgetés, hiszen oda is ért a szomszédos toronyhoz, és már csengetett is befelé.
- Hali Herácska. Minek? Ej, hát majdnem búcsú nélkül mentél el. Gondoltam csak kéne valami kis ünneplés annak, hogy ismét egyjegyű vagy.- mondta vigyorogva, és már be is ment, persze nem felejtette el megnézni Herácskát. Füttyentett is egyet a látványtól.- Csini vagy így… átlagos külsővel.- még kacsintott is, a hátsójára meg csak azért nem vert rá, mert teli volt mindkét keze.- Oh, hát persze, hogy hiányzott a társaságod, Herácska kedves.- odahajolt Herácskához, és egy puszit nyomott a homlokára. - Naná, hogy van kedvem. Hiszen még nálam laktál, nem főztél nekem, most szívesen kipróbálnám az ízét annak is, amit összehozol a konyhában.- azt már nem teszi hozzá, hogy már Herácska íze megvan.- Ezeket hova tehetem?- felemelte a rekeszeket.- Az egyiktől berúgsz mint a szamár, a másik meg alkoholmentes, nőknek való.- mondta szélesen vigyorogva.

Karakterlap

Hera Celia velli Taarm

Quinto Espada

Eltávozott karakterek

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
12 500 / 15 000

Hozzászólások: 32

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 2 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Rózsaszínnel szélű fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Mottó:
A gyengeség és a romlottság nem a világban van. Az emberekben van. És mindig bennük lesz.

Post szín:
#BA89D4


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hera lakosztálya - 5. torony
« Válasz #3 Dátum: 2014. Nov. 05, 16:25:07 »
~ Toronyavató ~


A konyharuhát fojtogatta, csavargatta, mintha annak lenne a hibája a négyes látogatása. A kezeiben tartott két ládányi italt látva derengeni kezdett neki az az este, ami után talán még a mai napig is pír öntötte el arcát. Szerencsére képes volt magán annyira uralkodni, hogy elhessegesse magától ezt az emléket.
- Való igaz, ilyen tervekkel éltem én is, legalábbis ami az estémet illeti. Kedves tőled, hogy átjöttél gratulálni.- Nem mosolygott, nem volt szokása, de a homlokára adott puszi hatására szíve szeretett volna kiszakadni a mellkasán keresztül. Dühösen vett egy mély lélegzetet: feleslegesen reagál így a teste, ez csak ártatlan gesztus… Rég megszokhatta volna már Vex viselkedését, minden valamire való hölgy részesülhet ebből a közvetlenségből, csakúgy, mint a bókokból.
- Átlagosan? Én inkább az egyenruhámat nevezném átlagos viseletnek, jobban hozzám nőtt már, mint a bőröm…- Lelki szemei előtt felvillant a szekrényében lévő, tiszta, illatos egyenruha, amit másnap reggel ismét magára fog ölteni.
Mély levegőt véve figyelte, ahogy a magas alak a konyha felé haladva cipelte a rengeteg italt. Elvehetett volna egyet tőle, hiszen elbírná-, de miért tette volna? Elvégre is Vex a férfi, s attól nem lesz kevésbé udvariatlan, hogy nem cipekedik vele.
- Öhm, tedd csak a konyhába… A mini bárban van behűtve sör, meg töményebb is, ha arra vágynál… Ezekből pár darabot pedig betehetek a hűtőbe.- Rezzent össze a kérdésre, majd miután a férfi letette az italokat, pár darabot felkapva a hűtő felé indult. Nőnek való ital… Nem állt szándékában még egyszer többet fogyasztani alkoholból a kelleténél: nem kívánt még egyszer összegabalyodni a férfival, már az első – s egyben utolsó- alkalom is összezavarta annyira, hogy képtelen legyen nyugodt maradni Karasu közelében.
Az italokat a pultra pakolta, s kinyitotta a hűtőt: kivette a tepsit, s betolta a már melegedő sütőbe sülni, majd leguggolva elkezdett helyet keresni az ajándék leveknek.
- Szolgáld ki magadat, nyugodtan bonts fel bármit.- Elfogyott a teendője, s tehetetlenül nem kívánt a férfival szemben álldogálni, így a pulthoz sietve lehajolt egy üveg gyümölcsléért, majd a nappaliba terelte Karasut, s helyet foglalt a kanapén. - Való igaz, nem főztem még neked, de ma megkóstolhatod a sült marhámat.- Egy sörnyitóval lepattintotta a kupakot az üvegről, majd az italba kortyolva hátradőlt.
Miközben az órát figyelte, saját érzelmeit boncolgatta felháborodva: már az is sértő volt, hogy ilyen bonyolult érzések lepték el ismét. Szükségtelen ennyire belemélyednie a kétségbeesésbe, az csak egyszeri alkalom volt s nyilvánvalóan nem jelentett semmit sem egyiküknek sem. Karasu viselkedéséből már akkor is egyértelműen látszódott ez, s attól, hogy ezt újfent megállapította, nem érezte kellemesebben magát. Jobbjával talán a kelleténél erősebben szorította az üveget, mert az halk reccsenés kíséretében kissé megrepedt. Összerezzenve töltötte ki a dinnyelevet a kis üvegasztalon álló pohárkába.
- Nos… Mi a véleményed a tornyomról? Igyekeztem hasonlóan berendezni, mint annak idején a harmadik tornyot. - Hangja immár nem az a vékonyka volt, mint amikor köszöntötte a férfit: visszanyerte határozott, hűvös, kissé tartózkodó csengését. Fejét egykori felettese felé fordította, majd nagyot kortyolt az üdítőből. Valóban illetlen volt olyan gyorsan eltűnnie előző lakhelyéről, az események azonban egyszerűen magukkal ragadták… S mikor már lett volna ideje, nem tudta hogyan álljon a fehér óriás elé. S nem is akart találkozni vele most sem, egészen addig, amíg meg nem tanulta elnyomni ezeket az ostoba, szükségtelen érzelmeket, amiket nem volt hajlandó elfogadni sem.
- Remélem, ezúttal többet tudok tenni Espadaként, mint annak idején… Pillanat, meg kell néznem a húst… - Kászálódott fel a kanapéról, s húzta lejjebb ruháját. Való igaz, egy fordításra már megérettek a szeletek, s miután meglocsolta őket egy kis borral, visszatolta a tepsit a sütőbe. Azonban arról az apróságról elfeledkezett, hogy hierroja ellenére is fájdalmas tud lenni a tűznél is forróbb tepsi érintése, s amiért elfelejtette felvenni a sütőkesztyűket, kellően meg is bűnhődött: Fájdalmas, halk sikkantást hallgatva kapta el jobbját, majd lábával becsapta a sütő ajtaját, s kissé könnyes szemmel a csaphoz lépve megégetett kezére engedni kezdte a hűs vizet.
- Körbevesz a mágia… abszurd, hogy ilyesmi megtörténhet.- Motyogta magának, miközben szipogott egyet, s letörölte kis híján kibuggyanó könnyeit. Nevetséges, miféle változások mennek végbe benne… Mióta fracción lett, képes lett nem csak nyavalyogni, de még könnyeket is hullajtani…
(click to show/hide)

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 354

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 26 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hera lakosztálya - 5. torony
« Válasz #4 Dátum: 2014. Nov. 05, 17:03:13 »
Egyedül múlatni? Az elég szívás, bár ha belegondol, amikor megkapta a rangot, akkor nem csinált jobban Karasu se. Leült a kocsmában piálni, és nagyjából ennyi. Másnap ment minden magától, annyit leszámítva, hogy a csajok valamiért jobban keresték a társaságát. A rang előnye.
- Ugyan kérlek, ez csak természetes. Még ha csak rövid ideig is voltál a tornyom vendége, attól még így illik. Meg hát a fracciónom voltál, és hiába vagy espada, még mindig felelőséggel tartozom irántad.- azt azért nem mondja, hogy mennyire „mély benyomást” tettek egymásra, mert hát ott nem csak nyomás volt, akadt ott egészen sok más is.
- Igaz is, néha elfelejtem, hogy már nem emberek vagyunk. Nekünk az átlagos tényleg az uniformis. De attól még marha jól áll ez neked.- mondta kedves, lágy hangon. Majd elindult lerakni az italokat. Csak két rekesz összesen, még nehéznek se lehet mondani, alap, hogy nem adja át Herácskának. A végén elejtené, és kárba veszne az alkohol, bár ha a mentes jár így… az már nem annyira zavarná, vagy inkább semennyire se.
- Rendicsek, úgy lesz.- mondta vidáman, és le is rakta a konyhában a cuccost, majd megy felderíteni a mini bárt, ha már megengedték neki, alap, hogy ki is fogja használni, legalábbis egy-két üveggel csak legurít erre a nagy cipekedésre.
- Egy sör elég lesz, köszi.- bár látott ott elég sok jóféle italt, de nem annyira pofátlan, hogy mindent nyelni kezdjen, elég lesz kezdésnek egy sima sör. Bár nem amcsi, azok szar gyengék. - Hm… sült marha, marha jól hangzik már a neve is. Előre csorog rá a nyálam. Meg talán rád is.- vigyorogva rákacsintott Herácskára, miközben belekortyolt a sörébe. Muszáj azért néha oda-oda bökni, csak hogy megmaradjon köztük a barátságos légkör, már ha ezt barátkozásnak veszi Herácska. Fene tudja a nőknél mi micsoda. Egyszer majd megfojtanak a rajongással, máskor meg inkább csak fojtogatnak. S’ alap, hogy szépen Herácskával szembe ült le. Szar lenne úgy beszélgetni, hogy jó pár méter választja el őket egymástól. Habár azon kicsit felvonta a szemöldökét, amikor a fülét megütötte a roppanás hangja. Pedig eddig nem mondott semmit, még az ülőkét se pisálta le, és már is üvegtörés? Hajaj, nem jó jel.
- A tornyodról? Ja, hogy a toronyról. Amikor a hármas voltál, tuti, hogy még a sivatagban mászkáltam valamerre, így passz, az hogy nézet ki. De amit eddig ebből láttam, az tetszetős. Remélem azért a többi részét is megmutatod majd.- megengedett magának egy sejtelmes félmosolyt is.
- Hát majd az idő eldönti… csak nyugodtan.- addig is az üveg szélén kezdett el dobolni, még Herácska lesegeti a húst, meg nézegetett jobbra-balra is, egészen addig, még meghallotta azt a kis síkkantást. Már sonidozott is oda Herácskához. Mögötte állt, és kedvesen mosolygott a lányra. Lassan megsimogatta a saját tarkóját, majd lerakta az asztalra a sört, és Herácska mellé lépet. Jobbjának ujjait gyengéden Herácska megégett tenyere köré fonta, és segített tartani a víz alá. Nem mintha ahhoz olyan nagy munka kéne… de hát legyen már ilyen fasza a helyzet. Baljával pedig gyengéden törölni kezdte a még rejtőző könnyeket.
- Ugyan-ugyan, néha előfordul mással is. Volt, hogy balfaszságomban megharaptam magamat Orgo koponyájával. Ami annyit tesz, hogy nem tudod irányítani a mozgásodat, másod mozog, mint amit akarsz. Igaz, részeg voltam, nem tudom minek csináltam, de hogy elég volt eljutni a WC-re hányni, az tuti… szerencse, hogy valahogy sikerült, de a pisálást… na azt nem részletezném inkább. Maradjunk annyiban, hogy nem volt szép a fürdőszoba… Na, de mutasd csak a kezedet.- finoman odahúzta az ajka elé, és gyengéden megpuszilta az égés helyét, majd visszarakta a víz alá.

Karakterlap

Hera Celia velli Taarm

Quinto Espada

Eltávozott karakterek

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
12 500 / 15 000

Hozzászólások: 32

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 2 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Rózsaszínnel szélű fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Mottó:
A gyengeség és a romlottság nem a világban van. Az emberekben van. És mindig bennük lesz.

Post szín:
#BA89D4


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hera lakosztálya - 5. torony
« Válasz #5 Dátum: 2014. Nov. 05, 19:30:16 »
~ Toronyavató ~


Mily nyugodtan is zajlott volna az estéje abban az esetben, ha nem érkezik látogatója: most legalább annyira feszült volt, mint nyugodt lehetne. Alantas, kiábrándító volt az, ami bene zajlott, s legszívesebben kivágta volna magából az érzelmesebb részeit. Élvezetesebb volt az élete addig, míg minden a maga nyugodt, csöndes medrében folyt.
- Már nem vagyok a fracciónod, miért tartoznál értem felelősséggel? Amíg az voltam, kölcsönös felelősséggel kellett adóznunk, de nem kell ilyesmivel fáradnod már. Ez egy kicsit ahhoz hasonlít, hogy miután megetted a csokit, a papírt hurcolod magaddal tovább, mintha még lenne benne valami… Felesleges.  Boldogulok magam is.- Emelte fel fejét határozottan. Nem volt olyan erős, mint amilyen Karasu, de meg tudta védeni magát, nem volt s nem is lesz szüksége arra, hogy pátyolgassák. Rózsaszín tekintete határozottan fúródott Vexébe, majd hangja éléből visszavéve kicsit kedvesebben reagált a férfi következő mondataira.
- Egyenesen furcsának hat, ha valami más van rajtam s nem az uniformis… Köszönöm, kedvelem ezt a ruhát, bár ha tudom, hogy jössz, nyilvánvalóan valami szolidabbat vettem volna fel. - Simított végig a puha anyagon, majd tekintetét a férfira vetette. Furcsa volt a hagyományos fehértől eltérő öltözéke, talán pont ezért nyerte el tetszését. Egy sci-fi regény főszereplője lehetne ezzel a küllemmel…
- Ahogy kívánod, vacsora után ha gondolod, felbonthatjuk a whiskeyt, valamerre van kólám is… - Ráncolta homlokát pár pillanatig, s inkább figyelmen kívül hagyta a kis flörtölős szöveget, amit a kedves espada megejtett. Miért is öli energiáit feleslegesen a bókolásba, amikor már sikerült elérnie, hogy több történjen közöttük? Így feleslegesnek tartotta az üres szavakat, hiszen még csak céljuk sem volt. Kalapáló szívét pedig néhány mélyebb lélegzettel próbálta megnyugtatni, s a vele szemben elhelyezkedett alakot kezdte el fixírozni.
- Megmutathatom, vagy akár körbe is sétálhatsz… Illő úgy lenne, ha megmutatnám, de amíg az étellel foglalatoskodom, nem hiszem, hogy alkalom adódik rá.- Húzta át hosszú üstökét válla jobb oldalára. Elgondolkozva nézett a másik felé, azon tűnődött, vajon előrébb jutása kiket fog hozzá vonzani, érdekek érvényesítés céljából? Szerencsére nem honolt teljes sötétség koponyájában, így bízott abban, sikerül majd kiismernie ki érdemli meg, hogy fracciónjává válva segítse útján.
S ezt a tulajdonságot kamatoztathatná a mellette álló férfin is, aki apró sikkantását meghallva mellette termett. Isten az égben, mi a célja ennek a férfinak?!
- Te legalább részeg voltál, amikor ez történt… Én józanon rendelkezem a szerencsétlenség teljességével. :| - Felelte egy csilingelő nevetés után, majd ledermedve figyelte, ahogy Vex a szájához húzza égett tenyerét és egy gyengéd puszit lehel rá. Mintha bomba robbant volna a belsejében, szíve olyan iramban kezdett el kalapálni, ami egyszerűen nevetséges volt. Ahogyan ő maga is… Mindig is intelligensebbnek tartotta magát annál, mint hogy bedőljön az ilyesmi viselkedésnek, most mégis enyhén elpirulva pislogott előbb Vex szemébe, majd a kezére, amivel az övét visszahúzta a hideg víz alá.
- Most… ez szükségtelen volt. De... kedves is… - Mondandója vége felé egészen elhalkult, s arca ekkorra már pirosabb volt, mint a paradicsom: a fájdalommal nem foglalkozva elhúzta kezét a másikéból. - Most már jó lesz, köszönöm!- Motyogta félhangosan, s a késért nyúlt, hogy meghámozza a köretnek való krumplit. Többek között ezért is volt hálás: az elmúlt két hétben mentesült a másik zavarba ejtő bókjaitól, viselkedésétől és leginkább a valóságtól, amivel egyáltalán nem akart szembenézni. Mert ha megteszi, kénytelen lesz elfogadni a tényt, mennyire buta is valójában, amiért belelát egy semmiségbe valamit, ami többet jelentene puszta kedvességnél. Nagyon is jól megvolt addig, míg legnagyobb problémája az volt, hová rejtse el az elkábított, leütött, alvó arrancart akit fogságba ejtett annak feldarabolásáig. Ezért tekintett hátrányként arra, hogy az érzelmesebb nemet képviselte: még mindig pirospozsgás arccal kezdte el meghámozni a gumókat, majd kis szünetet tartva a hűtőhöz lépett, elővett egy sört s a férfi felé battyogott.
- Úgy láttam, kezd kiürülni, úgyhogy tessék. Nehogy kiszáradj nekem. - Nem figyelte, hogy merre helyezkedik el Vex, így a konyhából kifelé  lépve s fordulva alig választotta el őket pár centiméter. - Segítesz elkészíteni a köretet és a mártást, vagy… keresel valami más elfoglaltságot magadnak? Nyugodtan kiülhetsz a nappaliba, körbejárhatod a házat, vagy amit akarsz… Érezd magadat otthon.- Vett mély levegőt, s nyúlt a maradék üdítője után.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Nov. 05, 19:35:57 írta Hera Celia velli Taarm »
(click to show/hide)

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 354

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 26 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hera lakosztálya - 5. torony
« Válasz #6 Dátum: 2014. Nov. 07, 15:13:03 »
- Hátööö… miért ne?- vigyorogva kérdezett vissza, mivel a választ saját maga se tudta, valahogy így érzi okésnak.- Azért ha a papírral lehet nyerni, és nyertél is vele, csak megtartod. Vagy nem? Azt meg vágom, hogy magad is boldogulsz, de azért szerintem nem rossz dolog, ha egy olyan valaki van mögötted, mint a 4-es.- sejtelmesen elmosolyodott, mert hát tényleg volt Herácska mögött, legalábbis azon a bizonyos éjszakán ott is volt.
- Szolidabbat? Azt meg minek?- kérdezte meglepetten. - Pont azt szeretem, ha ilyen mindennapi ruha van azokon, akiket ismerek. Már persze a szabadidejükben. Közvetlenebb az egész, meg az ilyenkor szokásos szöveg. Meg nem mellékesen, újat már nem tudsz mutatni a testedből, láttam minden szép részletét.- oka nincs panaszra Herácskának, meglátszik a tánc, meg a többi, helyén van minden, gömbölyödik ahol kell, na meg a feszességre sincs panasz. Nem tagadja, meglesné megint, csak azt kell kitalálnia, merre van Hera fürdője, és ott kell lyukat vágnia a falba.
- Majd meglátjuk, hogy lesz kedved utána, na meg az is lehet, ki akarsz majd dobni a toronyból. Egyébként meg miattam aztán ne igyál, a múltkor se viselted olyan jól. A kéne még, hogy rám fogják, hogy itatlak lefele.- magyarázott egy barátságos mosoly társaságában. Nem mintha adna a pletykákra, meg érdekelné mások véleménye, de azért egy társalgásban ilyesmiket se árt mondani. Legalábbis ha nővel beszélget, pasik közt egészen más.
- Majd ha ettünk, akkor körbevezetsz. Magam nem mászkálok. A végén utánam kéne jönnöd, és ki tudja, lehet úgy találnál meg, hogy a fehérneműidet nézegetném, vagy ilyesmi. A-a, azt elkerülném.-rázta közben a fejét, jelezve, hogy ez tényleg nem jó ötlet, meg nem is lenne jó, ha ilyen helyzetben találna rá Herácska. Habár ez eleve hülyeség, nem is csinálna ilyet. Nem az a fajta, aki a csajok tangájával a fején rohangál.
S’ a kis üldögélős közjáték után, mint egy hős vitéz, ott terem Herácska mellett, és menti meg fele az égéstől… na jó, attól már nem, csak hűti a kezét, és a saját égését meséli el… az egyiket a sok közül.
- Ugyan kérlek, fogjuk ár a csillagok állására, vagy már az alkohol gondolata is elég volt ehhez.- kedvesen mosolyogott Herácskára, miközben megpuszilta a kezét. S’ figyelmét nem kerülte el az arc reagálása se. Na persze melyik nő nem viselkedne így, ha ilyen helyzetbe kerül?
- Figyeld csak meg, ettől gyorsabban fog gyógyulni.- mosolygott továbbra is, és tényleg úgy gondolja, hogy ez segít. Régen olvasta egy újságban, hogy az ilyen érzelmi izék is gyorsíthatják a gyógyulást. - Rendicsek.- elengedte Herácska kacsóját, de nem ment messzebbre, nincs már kedve megint leülni, a végén még ujjlevágás, vagy ilyesmi is lehet, jobb ha kézközelben van.
- Áh, köszi, kedves.- széles mosollyal fogadta el a felkínált italt, és nagy kortyokkal nyelni kezdte. Mintha már hetek teltek volna el azóta, hogy nem jutott folyadékhoz. - Áh, ha otthon érezném magamat, már dobnám is le a gatyámat, meg a többit. Más elfoglaltság se nagyon mehet, amivel kedvem lenne foglalkozni, nos… éppen most kért meg arra, hogy segítsek neki. Tehát! Mit kell csinálni?- nyelt még egy keveset a sörből, majd lerakta, Orgot és Negit is, majd várta a feladatot.

Karakterlap

Hera Celia velli Taarm

Quinto Espada

Eltávozott karakterek

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
12 500 / 15 000

Hozzászólások: 32

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 2 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Rózsaszínnel szélű fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Mottó:
A gyengeség és a romlottság nem a világban van. Az emberekben van. És mindig bennük lesz.

Post szín:
#BA89D4


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hera lakosztálya - 5. torony
« Válasz #7 Dátum: 2014. Nov. 10, 17:59:23 »
~ Toronyavató ~


Reggele ugyanolyan megszokott lassúsággal indult, mint ahogyan a napok teltek Las Nochesben. Az örök éj városa már belépésre érdemessé válása óta lenyűgözte, a legelső pillanattól. Büszkesége talán pontosan ezért emelkedett az egekig, miután ismét az Espada soraiba lépett. Egy pillanatra a burgonya meghámozása közben eltűnődött: vajon volt-e már rá példa, hogy egy privaronból újra espada lett? Nem lehet törvényellenes, hiszen karján ott díszelgett az ötös szám.
Az ódonnak tűnő falak, melyek kiállták az idő próbáját, s nem utolsó sorban az őt ért támadásokat legfeszültebb napjain is képesek voltak némi nyugalmat csempészni belé. Mindez a nyugalom azonban most odalett: a fehér hajú alak jelenléte zavarttá tette.
- Szerintem felesleges ragaszkodni egy papírdarabhoz, amivel már megszerezted a nyereményedet. - Nem volt számára ugyan teher a férfi, csupán nem értette a ragaszkodást. Nem volt olyan sokáig élete része, hogy valós érzelmeket, s ezek közül is felelősségérzetet váltson ki belőle. - Hátránynak nem nevezném azt, hogy van valaki, aki mellettem áll. Ugyanakkor, ha úgy alakulna, nem kell kockáztatnod a testi épségedet azért, ha esetlegesen valamikor veszélybe kerülök. Ha képtelen vagyok egyedül megbirkózni a helyzettel, megérdemlem a pusztulást.- Sosem támaszkodott másokra, jellemétől talán még a segítségkérés is messze állt. Ez persze nem jelentette azt, képtelen lenne összedolgozni valakivel… csupán nem volt ínyére, ha oltalmazták.
- Emlékszem rá… meglepő módon sosem bírtam az alkoholt. Egy-két pohárkával megihatok, ha úgy tartja kedvem, azonban annál többet soha többé… Nem akarok hibákat hibákra halmozni.- Dobta ki a héjat, majd elkezdte felszelni hasábokra a burgonyát. Valóban, csak magát hibáztathatja azért a helyzetért, melybe belesodorta magát és Vexet is. Miért haragudna azért rá, amiért kihasználta a kínálkozó alkalmat? Az lett volna csak az igazán különös, ha ezt nem teszi. Ugyanakkor kénytelen, kelletlen, de beismeri, sajnos vágyott parányit a törődésre. Nem szívlelte, utálta, ahogy felszínre törnek benne nemére jellemző ostoba érzések. Ha tehetné, az érzelemmentességet kérte volna képességnek, s nem azokat, melyekkel rendelkezik…
- Nem miattad ittam akkor sem, csupán a hangulat magával sodort. - Legyintett, majd elátkozta még pírban égő arcát. - Egyetlen egy ittas estét képes voltam túlélni, azóta jobban vigyázok arra, mennyit iszok… Bár nem szokásom, azóta egyetlen egy sört ittam meg Sakuraial. - Vonta meg vállait, majd elővett egy serpenyőt. Néhány paradicsomot, paprikát, uborkát és még pár zöldséget odapakolt Vex elé, majd mosolyogva átnyújtotta a kést. - Jó pucolást, kedves.- Vigyorodott el, majd elkezdte sütni a krumplit. Igazából megfordult fejében, hogy kicsit piszkálja Karasut  ugyanúgy, ahogyan ő tette vele azt az előbb, de el is kergette magától ezt a gondolatot. Nem illene a józan viselkedéséhez, bár mézesmázossága sem illik, ami dominál benne Vex jelenlétében. :roll:
- Miért akarnálak kidobni a tornyomból? Láttalak már érdekes helyzetekben azon rövid idő alatt, mikor szolgáltalak… Emellett kétlem, hogy én lennék az aki elítél bárkit is a viselkedése miatt.- tekintete egy pillanata a másikéba fúródott, majd eszébe jutott a mocsok, amit a pincéjében hagyott. Újfent képtelen volt legyőzni a késztetést vérontásra, így a vörös folyadék a boncasztalt teljesen beborította jelen pillanatban is hírül adva az egykor élt arrancar elmúlását. Ajkaiba harapva dobta a forró olajba azt a két marék burgonyát, amit néhány perce már szorongatott.
- Ha végeztél a felszeleteléssel, dobd őket bele egy tálba. - Szólt hátra a válla fölött, majd rájött, Vexnek fogalma se lehet merre is van az a bizonyos tál. Így nagyot nyújtózva, pipiskedve nyúlt a beépített szekrény felső polcára, s vette ki a műanyag edényt. Kissé zavarta ruhája rövidsége, melynek felhúzódása talán láthatóvá tett ezt-azt, de igyekezett úgy tenni, mintha semmi sem történt volna. Olyat úgysem tud mutatni, amit már nem látott volna a férfi… illetve tudna, de nem fog neki rúdtánc-bemutatót tartani. - Tessék. A szószhoz való dolgokat a hűtő második polcán találod.- nyújtotta át az eszközt, majd megforgatta a majdnem leégő krumplit.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Nov. 10, 18:20:18 írta Hera Celia velli Taarm »
(click to show/hide)

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 354

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 26 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hera lakosztálya - 5. torony
« Válasz #8 Dátum: 2014. Nov. 14, 12:04:21 »
Eh, megint kezd olyan helyzetbe kerülni, amikor egy nővel kell leállnia vitázni. Abból pedig férfi nehezen szokott nyertesen kimászni. Na de majd most, úgy csavarja, csűri majd az egészet, hogy végül valahogyan csak igaza lesz.
- Na igen, de vannak akiknél ez érzelmi dolog is. Tudod, ragaszkodás valamiért, ami egyszer már örömet okozott, jó dolog a visszagondolás, meg emlékezés, és az ilyen cuccok.- bár kezd egy kicsit összezavarodni, hogy most akkor még mindig csokiról van szó, vagy inkább valami másról?
- Azért ez nem pont így megy. Beképzeltség nélkül mondom, de én vagyok az egyik legerősebb arrancar, szerintem jó az, ha fedezem azt a csini segged. Kár lenne, ha azért dobnád fel a talpad, mert egy erősebbel találkoztál. Kirántalak a szarból, erősebb leszel, és utána már levered azt, aki kötekedett veled.- büszkeség, ugyan már, annyira felesleges volt az, hogy nem igaz. Büszkeség miatt inkább meghalna valaki? Inkább kapaszkodnia kell az életbe, hogy erősebben térjen vissza, hogy utána szétrúgja annak a seggét, aki előzőleg leverte a sárgaföldig.
- Hibákból tanulunk, vagy ilyesmi. Persze néha nagyon sok hülye hibát kell elkövetni, így meg elég nagy a tandíj. Egyébként meg én nem mondanám hibának az első találkozásunkkor történteket.- vidáman kacsintott Herácskára. Mert hát részéről ugyan csak jó volt az az éjszaka, és pont nem hiba. Bár a nők néha elég rugalmasak, máskor meg merevek, mint egy vascső. Fene tudja, hogy most milyen is Herácska. Bár a jelek szerint hibás lépésnek tartja azt az éjszakát. Kár.
- Höh. Na ezt még nem mondták, hogy jó piálós hangulatot csináltam. Ezt felírom a kis könyvecskémbe.- büszkén vigyorgott, és persze nem csak a hangulatos dolog miatt, hanem mert még mindig pirult Herácska. - Becsülendő azért, hogy tartod magad, de azért örülök, hogy nálam elragadott a hév. Sakurai pedig… hát passz, hogy kiről van szó.- hanyagul vonta meg a vállait, majd elvette a kést, aminek megpöccintette a hegyét. - Meglesz, édes.- megforgatta a kést, majd belekezdett a pucolásba, és kicsit meglepve tapasztalta, hogy nem annyira egyszerű ez, mint elképzelte. Pedig egész jól bánik a pengékkel, de a jelek szerint a konyhai cuccok tökre mások voltak.
- Tudja a fene, nektek nőknek néha elég furán jár az agyatok. Jó gondolat, mielőtt valakit elítélsz, előtte járj a cipőjében. Aztán ha nem töri a sarkad, csak nyugodtan.- fogalma sincs, hogy ezzel mit is akart mondani, de elég jól hangzott, majd csak megtalálja benne az értelmet Herácska.
- Oké… csak merre van egy tál…?- lehet segítenie kéne a tál előszedésében, de ahhoz túl jó volt a látvány. Hiába látott már mindent, attól még mindig szívesen elidőzik a látvánnyal.- Köszi.- elvette a tálat, és beleseperte a feldarabolt zöldségeket, majd lerakta és Herácska mögé lépet, átkarolta a derekát, és elsőnek belecsókolt a nyakába, majd a kecses vállacskán pihentette a fejét.
- Hogy haladunk?- kérdezte vidáman.

Karakterlap

Hera Celia velli Taarm

Quinto Espada

Eltávozott karakterek

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
12 500 / 15 000

Hozzászólások: 32

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 2 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Rózsaszínnel szélű fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Mottó:
A gyengeség és a romlottság nem a világban van. Az emberekben van. És mindig bennük lesz.

Post szín:
#BA89D4


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hera lakosztálya - 5. torony
« Válasz #9 Dátum: 2014. Nov. 14, 19:38:06 »
~ Toronyavató ~


Homályosan emlékezett rá, hogy mi történt azon a bizonyos estén. Ő mindig is sokkal érzékenyebben reagált az ezt illető kérdéseket, s jelen pillanatban is, akaratlanul is olyan mederbe terelte a beszélgetést, melybe nem volt kedve belemélyedni.
- Természetes, örömmel töltik el az arrancart… Csupán személyiség kérdése, ki hogyan fogja ezt fel. Nem rád erőszakolni akartam a saját igazamat, csak azt próbáltam megmagyarázni, én nem ragaszkodnék egy ilyen… papírdarabhoz.- Csapott a késsel a krumplira, melynek utolsó darabja is egy reccsenés kíséretében megadta magát. Maga sem tudta, sírjon-e vagy nevessen: belső démona dorombolva kaparta mellkasát egy kis cirkuszért, de jelen pillanatban nem volt csöppnyi kedve sem eljátszani a sértett Dívát.
- Minden bizonnyal így van… Nem ismerem a többi Espadát, hogy tudjam, milyen az erőnlétük. Azt azonban tudom, hogy nincs Primerank, s ez veszélyes hiba…- Húzta el száját, majd a kést beledobta a mosogatóba. Minden, amit Vex mondott, úgy hangzott, mintha babusgatná egészen addig, míg meg tudja védeni magát. - Nem sok időt töltöttél még el velem, de az eddigiek alapján is lehet sejtésed… Eltűrném szerinted, hogy bárki is beleavatkozzon a küzdelmembe?- Tisztában voltam saját ostobaságommal, de nem akartam elfogadni a segítségét annak az embernek, akinek a társaságára vágytam. Minél messzebb lenne tőlem, annál jobb lenne, s élhetném világomat ugyanúgy, ahogyan eddig. Frusztráló érzések nélkül, amikkel Őnagysága úgy játszik, mint zenész a hegedűn.
- Örülök, hogy jól érezted magadat.- Nem félt beismerni: jól érezte magát ő is, kellemes volt elmélyülni a mocskos ösztönök kiélésében, s ezúttal nem úgy élni át gyönyört, hogy valakit a beleitől szabadít meg. Éppen ez az, ami zavarta: azért tudta idáig megvédeni magát, mert nem engedte előtérbe az ilyen ostobaságokat. Vex iránti érzelmei azonban kezdik megváltoztatni, s nem szimpatikus számára az irány, amerre halad.
- Sakurai egy kedves ismerősöm… Érdekes, hogy az elmúlt évtizedek alatt egyetlen lényt sem engedtem olyan közel magamhoz, mint őt. Megszoktam már, hogy mindenkit szeretnék kivégezni, s meglepő, hogy ő ezt nem váltotta ki belőlem még.- Ugyan közel sem nevezhető kapcsolatuk közelinek, mégis az az ember állt hozzá legközelebb, hogy barátjának nevezze. Nem volt benne biztos, hogy szüksége van neki ilyenekre, de úgy tűnik, ezzel jár az árnyékból való előlépés. A magányt, csöndet fel kell cserélni az ellentétekre, különben képtelen lesz előrébb jutni. S nem titkolt célja a minél gyorsabb kiiktatása Sethnek, így kénytelen lesz szövetségeseket szerezni. Egyedül sosem lesz elég erős a győzelemhez…
- Ha a cipőjében nem is fogok járni, felpróbálni felpróbálhatom. - Vonta meg gömbölyű vállait, s kiszedte a második adag sült krumplit, majd újabb marékkal szórt a forró olajba, s lépett hátrébb addig, míg a víz el nem tűnt a felületükről.
Szeretett a konyhában bíbelődni, s ez a hobbi leginkább azután alakult ki nála, miután megszűnt munkaviszonya feljebbvalójával. A tál odaadása után egy szürke kiszedőt keresett, amivel megpiszkálhatta volna a krumplit, de a mozdulat maga félbe maradt, miután legnagyobb rémületére megérezte Vex méretes tenyereit csípőjén. Az még inkább megrémítette, hogy jóleső melegség öntötte el testét, ami a méretes kezek alól indult ki. Megdermedve szorította a konyhai eszközt, miközben Karasu belecsókolt a nyakába. Tehetetlenül tűrte, hogy hozzá bújjon a férfi, majd rákvörös arccal próbált levegőhöz jutni.
- Mondd meg te. ^^- Bújt ki az ölelésből, majd lehajolt megnézi a sütőt, amit ugyanazzal a mozdulattal el is zárt. Sütőzacskóban a hús jóval hamarabb elkészül, mint nélküle s sokkal szaftosabb is marad. Felegyenesedve sikerült megint a zöldségekkel bíbelődő férfi elé kerülnie, majd egy halk sóhaj kíséretében elővett a hűtőből két sört. Az egyiket Karasu kezébe nyomta, a másikat megbontotta és belekortyolt. Rózsaszín lélektükreit a ragyogó vörös szempárra függesztette, majd egy újabb korty után erőt vett magán. - A hús elkészült, ha kisült ez az adag krumpli is, lehet enni.- Fonta karjait össze maga körül pirulva, majd a szekrényhez lépve elővett két tányért, hogy megterítsen. Az evőeszközöket rábízta Karasura, ő az elkészült ételt adagolásával volt elfoglalva. Három-három méretes szeletet szedett a tányérokra egy-egy halom krumplival, mellé zöldségeket egy tálkába. Miután visszavitte az edényeket, a visszafele úton belebotlott Vexbe, s jobbnak látta megadni magát, mint tovább harcolni feleslegesen: egy apró mozdulattal végigsimította az arcát, megállva egy apró puszit lehet az állára, majd az asztal felé vette az irányt, s helyet foglalt.
- Kíváncsi vagyok, mennyire fog ízleni. - Pillantott pohara fölött a férfira, majd vágott magának egy falatot, s hozzákezdett az evéshez. - Mi van veled egyébként? Kaptál új fracciónt?- Kérdezte két falat között, majd a fagyos dobozhoz nyúlt egy újabb hűsítő kortyért.
(click to show/hide)

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 354

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 26 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hera lakosztálya - 5. torony
« Válasz #10 Dátum: 2014. Nov. 15, 14:42:56 »
- Értem. Én már csak ilyen szentimentális vagyok. Ragaszkodok ahhoz, ami örömet okozott, na meg amit akarok, ahhoz is.- majdnem felszisszent, amikor szerencsétlen krumplit kettévágta Herácska. Reméli, hogy a hölgyike nem képzelte oda Vex egyik testrészét se. Kifejezetten rossz hatással lenne Karasura, már persze ha tényleg így van, és ezt megtudja a férfi.
- Én aránylag ismerem, Diegoval vagyunk nagyjából egyforma szinten, ketten osztozunk a legerősebb címén. Bár szerintem nála is erősebb vagyok. Ami meg azt illeti, a számok nem sokat jelentenek. Ha számítana, akkor lazán én lennék a Primera, nem pedig a négyes. Ne adj a számokra, csalókák tudnak lenni.- valahogy el van ez cseszve, hogy nem tudják normálisan megírni őket, vagy nem tudja mi van, de Seth is balfarok ezen a téren. Igazán bevezethetne már valami normális jelölést, mert ez így szar se ér.- Nem, tuti nem tűrnéd el. De ha ott vagyok, és úgy látom okésnak, simán megteszem. Ez van, nekem számítanak a milyeink, és leszarom, hogy utána sértődés vagy mi lesz, kirántom a szarból a segged, ha kell.- nem mosolygott, vagy valami, hanem elég komoly volt a hangja és a tekintete is. Majd utána ellágyult és visszatért a mosolygós külső.
- Remélem azért neked se volt okod panaszra.- bár nők, általában mindig azt mondják, hogy jól érezték magukat, meg egyebek, nem szokásuk megmondani az igazat, és így a pasik néha nem tudják, hogy most tényleg igaz, vagy nem. Bár egy arrancar csak elmondja, legalábbis reméli.
- Hm, arrancar ő? Nem rémlik, hogy lenne ilyen nevű arrancar felénk. Bár nekem mindegy, hogy kit tartasz a barátodnak. Embert, shinigamit, vagy akármit. A te dolgod kedves Herácska, nem az enyém. Mindenkit? O.o Még én is ott vagyok azok közt, akiket ki akarsz?- kérdezte meglepetten, mert hát az este nem úgy tűnt, hogy Herácska ki akarja végezni, persze jól lefárasztották egymást, de akkor is, valahogy nem úgy vette észre.
- Ez a jó hozzáállás.- büszkén mosolygott Herácskára. Meg magára is büszke volt, férfias győzelmet aratott. A világon minden férfi érezheti ezt, egyiküknek sikerült meggyőzni egy nőst, egyszerre fognak felharsanni a kürtők, trombiták, ünnep lesz ez a mai, hatalmas ünnep.
S’ lassan karolta át Herácska derekát, miért is ne alapon. Kíváncsi volt arra, hogyan is reagál rá a kis arrancar. Esetleg megkapja az arcába Vex a forró olajt, vagy talán otthagyja Hera, engedi, hogy a férfi ezt tegye. Sőt, még a nyakába is csókolt, és a jelek szerint nem ütközött ellenkezésbe.
- Azt hiszem, hogy nagyon jól.- mondta mosolyogva, és hogy mire is értette, az legyen titok. Inkább hátrébb lépett a serénykedő hölgytől, és mosolyogva figyelte ahogy dolgozik. A felkínált sört pedig elvette, felbontotta és belekortyolt.
- Alig várom, hogy megkóstoljam.- mondta vidáman, miközben állta, és viszonozta Herácska pillantását. S’ ha már munkát kapott, nekifog az elvégzésének, leteszi a sört az asztalra, majd az evőeszközöket pakolja le. Ám kis ütközés, aminek jó lett a vége, puszit kapott végre, amitől lágy mosolyba húzódott az ajka. Leült az asztalhoz, és hozzáfogott.
- Nos, azt kell mondanom, hogy annyira finom, hogy kérlek vissza fracciónnak. Kell a tornyomba egy ilyen ügyes, csini szakács.- tényleg elnyerte a tetszését az étel, meg tudná szokni, hogy mindig ilyeneket egyen.- Áh, dehogy. Nem is kell több. Elég az, ami van, meg legalább akkor ha egyedül vagyok, mindig tudom, ki csinált kupit. Na és te? Szeretnél fracciónt? Jah, de csak nőit, mert pasi ne legyen csak a közeledben, csak is én.- sokat mondóan kacsintott Herácskára, majd utána egy újabb falat, és egy korty ital.

Karakterlap

Hera Celia velli Taarm

Quinto Espada

Eltávozott karakterek

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
12 500 / 15 000

Hozzászólások: 32

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 2 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Rózsaszínnel szélű fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Mottó:
A gyengeség és a romlottság nem a világban van. Az emberekben van. És mindig bennük lesz.

Post szín:
#BA89D4


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hera lakosztálya - 5. torony
« Válasz #11 Dátum: 2014. Nov. 15, 21:31:08 »
~ Toronyavató ~


Megvallva, lényétől messze állt mindenféle gyengéd érzelem… Mindig is úgy volt vele, hogy emberi mivoltával együtt ezeket a finomságokat is maga mögött hagyta. Saját hibájából kellett rájönnie, hogy ez egyáltalán nem így van: tekintetét ujjaira függesztette, majd a benne egyre növekvő feszültséget próbálta leküzdeni kétségbeesetten. Szerette volna, ha Vex egyszerűen elpárolog a lakásából, de azért mégis maradjon és ölelje meg. Enyhe hányinger lepte meg saját érzései következményeként, s undorodva boncolgatta az elmúlt percek eseményeit.
- Elég sok mindenhez ragaszkodhatsz akkor… Amit akarsz? Miért, mit akarhatsz azon kívül, hogy valószínű te vagy az egyetlen olyan arrancar, akinek a nevét mindenki féli? ^^ - Húzta ki arcából a haját, s a csuklóján lévő hajgumival felkötötte feje búbjára. Tekintete szúrósan pihent a magas férfi kidolgozott, izmos felsőtestén, melyen habár nem látta az izmokat, nagyon is jól fel tudta idézni emlékiben az izomkötegek kecses játékát, miközben ölbe kapta.
- Nem annyira hibás ez a rendszer… csupán a számokat kellene elfelejteni. Alkotni egy pár igazán erős arrancarból álló vezetőséget, akik között lenne rangsor, de ennyi… - Sóhajtott fel, s felbukkant benne a gondolat, hogy talán Seth helyett az Espadáknak kellene vezetnie Las Nochest. Ők legalább valóban éreznék a súlyt, ami vállukat nyomja s a fajuk érdekeit nézné. Ezét a varázslatos, mocskos, véres, de gyönyörű fajtét. - Akkor egy teljesen ismeretlen arrancart is megmentenél? Milyen nemes lelkű vagy… Nekem is mindennél többet érnek a fajtársaim, de sajnos képtelen vagyok ellenállni néha az ösztöneimnek, s nem mindig találok shinigamit, akin kiélhetném a mocskosabb vágyaimat. - Húzta el száját, s nem volt hajlandó engedni a késztetésnek, mely úrrá lett rajta. Egyszerűen nem fog rákérdezni, hogy azért mentené-e meg, mert felelősséget érez iránta, vagy azért, mert esetlegesen megkedvelte. Milyen idióta, csökevényes némber szelleme szállta meg a testét, hogy ilyen gondolatok kavarognak benne?
- Te is láthattad, hogy élveztem a helyzetet… - Pirult el ismét, majd kiszabaduló tincsét füle mögé igazította. Zavartan pillantott le a lábára, s sóhajtott fel. Igazán nem érti, miért kell Vexnek ezt felhoznia, s főként, miért érzi szükségét annak, hogy ezt a választ kikényszerítse belőle. Nem volt oka hazudni, meg el sem hitte volna az óriás, hiszen… elég egyértelműen hallatszott s látszott, hogy… jól érezte magát. :oops:
- Nem, ember… Nem a jóváhagyásodat kértem, csak most először jutott eszembe ez és megütköztem rajta. Nem vagyok az a barátkozós fajta… - Nézett hűvösen a férfira, majd mintha némi aggodalmat fedezett volna fel a tekintetében. Valószínűbb azonban, hogy mindezt ügyesen odaképzelte, s nem volt ott semmiféle ilyen érzelem abban a két vörös szempárban. - Nem, téged nem bántanálak. Azt hiszem, egyike vagy annak a pár lénynek, akinek sikerült elnyernie a tiszteletemet.- vonta meg vállait elgondolkozva, majd a hideg dobozt ismét magához ragadva nyelt pár korty hűsítő, alkoholos italt. Furcsa mód, most nem érezte az első pár korty után azt a bódító hatást, amit legelső alkalommal. Elképzelhető, ezúttal túlságosan feszült volt hozzá, hogy ez a hatás érvényesüljön.
S a közjáték, amit Vexnek köszönhetett, csak tovább szította érzéseit, aminek cseppet sem örült. Sosem kötődött senkihez sem, s nem most akarta elkezdeni. Sosem akarta elkezdeni. Jelen pillanatban azonban kénytelen volt ráébredni, minden igyekezete ellenére jobban kedveli a vele egy légtérben tartózkodó alakot, mint egykori főnökét. Szájába harapva körözött ujjaival az előtte heverő poháron, majd megragadva ismét ivott néhány kortyot, s csöndben folytatta az evést.
Elégedett pillantást vet a vidáman falatozó férfira annak lelkes megszólalása után: nem is várt kevesebbet, mint elismerést. Hosszú életének évei alatt sikerült meg tanulnia kellemes ízű ételeket főzni, s ha nem is volt tökéletes az elkészített étel, átlagon felülinek minden túlzás nélkül nevezhető volt.
- Gyanítom, ez már nem kivitelezhető. Talán majd a következő fracciónod teljesíti ezeket az elvárásaidat. - Mosolygott kissé szúrósan, majd megenyhülve pillantott az italáért nyúló férfira, s az asztaltól felállva egy újabb dobozért indult. Nem látott még olyan lényt, akinek ennyire nem ártott volna az alkohol, s néha valóban elcsodálkozott azon, mennyi is fér a férfiba. - Ameddig azonban hiányát szenveded egy ilyen csinos szakácsnőnek, szívesen látlak vacsorára. Ennél általában jobban szokott sikerülni a főztöm. - Húzta el rózsaszínen tündöklő ajkait, miközben odanyújtotta a hűvös dobozt Karasunak. Visszaülve helyére pedig kis híján magára rántotta a tányérját Vex szavaira.
- Miért ne lehetne férfi fraccionom? Nem feltétlen én választom ki őket… Ráadásul jobban érzem magamat a másik nem társaságában. A férfiak sokkal egyenesebbek és egyszerűbbek… a nők idegesítőek. Csak nem féltékeny lennél? - Mosolyodott el, ám mosolyában a kedvesség mögött bujkált némi gonoszság is. Ideje, hogy ő is zavarba hozza Vexet, ha már a férfinak ezt olyan rendszeresen sikerül elérnie nála.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Nov. 15, 21:34:54 írta Hera Celia velli Taarm »
(click to show/hide)

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 354

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 26 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hera lakosztálya - 5. torony
« Válasz #12 Dátum: 2014. Nov. 18, 15:08:30 »
Mit is akarhatna? Tényleg, mit? Féljenek tőle még jobban? Mire lenne az jó? Ha szar helyzetbe kerülne, akkor ki segítene rajta, ki lenne az, aki kirántaná belőle? Meg szerinte voltak, és vannak más arrancarok, akiktől jobban tartanak, mint tőle. Ott van, vagy volt Eras, akitől Vex is tartott, hiába tudta volna beleépíteni a talajba, akkor is, volt egy kisugárzása annak a… nőnek(?), amitől minden épeszű lény távol tartotta magát.
- Hogy mit akarok azon kívül, hogy félnek tőlem? Hogy ne féljenek. Nem valami fasza azért, ha mindenki fosik tőled, jobban tetszene, ha inkább kedvelnének, mintsem tartanának tőlem. Oké, nem nagyon van olyan valaki, akit nem tudnék megölni, de mi végre? Annyit érnék el, hogy a sok hangya összefogna, és halálra csípnének.- egy hangya semmi, két ujjával összetudná nyomni, de ha már egy egész boly támadna rá, akkor mindegy milyen erős, marhára rákurna.
- Hm, jól áll a felgumizott haj. Nem is tudom, nem rossz ötlet, hogy eldobni a számokat, és egy közös vezetőség, de szerintem oda se kell rangsor. Mindenkinek a szava számít, és szavazás, ennyi az egész. De persze van nekünk most egy Sethünk, aki viszi az egészet. Legalább ha szar a helyzet, van kit hibáztatni.- ez a szívás abban, ha valaki főnök, előbb vagy utóbb minden szar a nyakában fog landolni. Bár igaz, hogy még mindig követi Seth parancsait, de azért kezd pár fura dolgot tapasztalni. Lehet mégse a legjobb megoldás hűségesnek maradni Sethez. Csak annyira meg nem hülye, hogy egyedül menjen neki. Mert ha vesztes helyzetben van, akkor lesz olyan, aki kap az alkalmon, és lecsap Karasura.
- Nem mondanám, hogy nemes a lelkem. Gyarló vagyok én is, mint mindenki más. Hiszen zabáltam a lelkeket, öltem, meg ilyenek. De azért azon vagyok, hogy a sajátjainknak jó legyen, és ha esély van rá, mentem őket. Hm, szerencsére azért akadt mocskos vágyad, aminél ott voltam, és kiélhetted. ;) Bár annyira nem volt az mocskos…- kaján vigyorral az ajkán kacsintott Herácskára. S még a választ is megkapta, hogy élvezte. Férfiak büszkesége így fényeződik, lassan kezd Vex lenni a legerősebb farkas a falkában, és azért ez annyira nem rossz érzés. Sőt, egészen fasza. Amikor pedig Herácska a földet kezdte nézegetni, odalépett hozzá, és gyengéden megfogta az állát, majd felemelte, hogy a szemébe tudjon nézni. Vex szemei kedvségtől csillogtak, majd gyengéden megsimogatta Herácska arcát.
- Örülök neki.- persze lehetne olyan pasi, aki három nyögés, két szuszogás, majd egy cigi, és kész is. De azért nincs ellenére, ha a partnere is elégedetten távozik.
- Nem is kell a jóváhagyásom, már espada vagy, nem szólhatok bele a dolgaidba. Ha meg még mindig a fracciónom lennél, akkor se szólnék bele, azzal barátkozol, akivel akarsz. Legalábbis még az nem veszélyezteti a milyeinket. Az meg jó, ha van, akit a barátodnak hívhatsz. Kellenek, főleg, amikor beüt a szar.- annyira mondjuk nem tapasztalatból beszél, nem nagyon vannak barátai. Talán ha két-három darab akadhat, de nem több. Bár ők is inkább csak ismerősök.- Tényleg!?- kérdezte vidáman csillogó szemekkel.- Azt hiszem, te vagy az első, aki ezt mondta nekem. Na ez már egy jó nap. Kapok enni, valaki tiszteletét is kiérdemeltem, már csak az kéne, hogy az Uncharted 4 is meglegyen, teljes lenne a napom.- oké, eltudna még képzelni valamit, amivel jobban megtudná koronázni a napját, de azért nem mondja ki. Eléggé zavarban van már Herácska így is, nem fokozza tovább. Elég jó az is, hogy most nagyon fasza kaját kapott, a hús jó, a krumpli okés, minden remek.
- Áh, nem hiszem én azt.- legyintett. - A mi fajtánk azért általában lelkeket eszik, nem nagyon foglalkoznak a főzéssel.- még Herácska pedig elfoglalta magát azzal, hogy valamiért elment, addig Vex folytatta csendesen az evést.
- Ej, a végén azt kell gondolnom, hogy le akarsz itatni.- mondta nevetéssel társítva. - Na, akkor lehet minden este itt leszek. Holnap mit tervezel? Hozzak valamit?- kérdezte vidáman, miközben felbontotta az italt, és ivott belőle. Addig is Herácska pedig beszélt tovább, és a szavai egy részénél sikerült félrenyelnie. Köhögve kezdett beszélni.- Most nézem… milyen szép… a fal.. Igen… Átfestetted? Az lennék… köszi a sört.- terelte a témát, de azért csak válaszolt a kérdésre is. Nem tudja miért is, de az lenne. Talán mégis csak néha odacsapna pár pasinak, de csak is Herácska fracciónjainak, ne legyeskedjenek körülötte. - Hm, lehet én meg nőt kapnék… ki tudja…- csak úgy mondta, na jó, nem annyira csak úgy, kíváncsi arra, Herácska erre hogy reagálna.

Karakterlap

Hera Celia velli Taarm

Quinto Espada

Eltávozott karakterek

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
12 500 / 15 000

Hozzászólások: 32

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 2 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Rózsaszínnel szélű fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Mottó:
A gyengeség és a romlottság nem a világban van. Az emberekben van. És mindig bennük lesz.

Post szín:
#BA89D4


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hera lakosztálya - 5. torony
« Válasz #13 Dátum: 2014. Nov. 19, 16:47:21 »
~ Toronyavató ~


Továbbra sem sikerült teljességgel rájönnie, ugyan mikor kezdte el megváltoztatni a közelében álldogáló alak társasága, azonban jelen pillanatot nem is találta megfelelőnek a találgatásra, elmélkedésre. Tekintetét hol a pultra függesztette, hol valamelyik berendezési tárgyra, miközben hallgatta Karasu mondandóját.
- Mohóságból valóban képesek lennének rá… Mindegy, milyen fajból származol, ha túl erős vagy és irigységet ébresztesz másokban.- Ujjait végigfutatta a kés élén, s ugyan kissé belevágott ujjbegyébe, nem törődött az esetlegesen kiserkenő vérrel. Elég élesnek találta ahhoz, hogy felszelje vele vékonyra az almát vékony szeletekre, melyeket a húsra akart fektetni. Persze, csak a saját részére, a férfi azzal eszi és úgy, ahogyan akarja. - Engem ugyan nem érdekel, ki mekkora hatalommal bír egészen addig, amíg meg tudom magamat védeni, s nem kezdenek el baszogatni.- Nyalta meg kiszáradt ajkait, miközben tekintetét a felszelődő almára függesztette.
- Teljes egyenjogúságra felesleges áhítozni, mert kivitelezhetetlen. Mindig lesznek olyanok, akiknek a szava jobban számít, mint a többieké… Seth ugyanolyan féreg, mint Aizen volt. Ugyanakkor, ha nem csupán a saját érdekei szerint cselekedne, ha látnám azt, hogy tettei nem a saját, hanem a nép javát szolgálnák… Talán komolyan megfontoltam volna azt, hogy hűséges legyek-e hozzá. Látod? Már csupán a nézeteink miatt is ellenségek lennénk… s ha a helyzet úgy adódna, meg kellene ölnöd engem. Hiszen hiába vagyok Espada, árulónak számítok, amiért ilyeneket mondok mélyen tisztelt vezetőnkről, s a legcsekélyebb késztetést sem érzem azért, hogy ne próbáljak ott ártani neki, ahol tudok.- Ha szavai Seth fülébe jutnának, valószínű példát akarna statuálni általa, s mi sem lenne kézenfekvőbb, annál, hogy ha Vex kezei általi halálra ítélné. Ajkai megvető mosolyra húzódtak, majd vetett egy oldalpillantást a férfira.
- Szükségét érzed megemlíteni azt az estét? Kissé frusztráló… - Sóhajtott fel, majd megdermedt a simogatás alatt. Tehetetlenül tűrte, majd keserű pillantással nézett maga elé. Persze, hogy örül, amiért lefeküdt vele… S annak is, hogy élvezte. Zavarban volt, s úgy tűnt, ez az érzés állandósulni fog nála- legalábbis akkor igen, amikor a férfi mellette van.
Sosem volt fracciónja, s ő sem volt az még: feszültté tette megszégyenítésének emléke, s csak áhítattal tudott köszönetet mondani a sorsnak, amiért beosztottságát ilyen rövidre nyújtotta. Nem kell szembenéznie minden nap azzal, hogy mekkora hibát követett el. De… miért is érzi hibának? A közelében tevékenykedő férfi minden gond nélkül túllépett rajta, s csupán heccként említette folyamatosan. Ajkaiba harapott, mikor tudatosult benne, hogy ez az, ami zavarja. Mintha semmit sem jelentett volna valójában Vex szájára az a kósza hancúrozás, ami óta ő képtelen nyugodtan belenézni a vörös szempárba. Idegesítette, hogy mintha semmi hatása nem lenne a férfira. Bár előbbi mozdulata nem erről tanúskodott, s különben is… ugyan miért akarna rá hatást gyakorolni? Teljesen értelmetlen azt akarni, hogy kötődjön hozzá a férfi, az ilyesfajta kapcsok gyengévé teszik, s könnyű támadási felületet ad az ellenfélnek. Nem is rá vall ez a lányos viselkedés, s gondolkozás…
- Az érdeklődési körömön a játékok kívül esnek… Így sajnos nem tudom, mi is az, amiről beszélsz.- Mosolyodott el, miközben lenyelte az utolsó falatot is. Imádott enni és főzni, mindkettőt tökéletes művelte. Olasz vérének köszönhető ez talán, s indulatosságát, temperamentumát is ennek köszönheti: azonban megvan az ára annak, hogy rengeteget eszik. Az órára pillantott, majd Vexre, vissza az órára, vissza Vexre, s felsóhajtott. Minden nap szokott egy fél órát rászánni a testedzésre, s ezt többnyire vacsora után szokta. Jelenleg belekeveredett egy olyan helyzetbe, melyet annak köszönhetett, hogy nem gondolkozott előre. A férfit kidobnia azonban nem lenne illő…
- Ki tudja, kit sodor melléd a sors. Az viszont igaz, hogy nem sűrűn látni arrancart főzni. személy szerint nem lennék képes sokáig távol maradni a konyhától. Emberi életem második tulajdonsága a kettőből, mely rajtam ragadt.- Mosolyodott el jóllakottan, majd az utolsó korty sört is lenyelte. Nem akarta, hogy túlságosan fejébe szálljon az ital, így ivott pár korty vizet is, miközben Vex reakcióját figyelte. Értetlenül pillantott rá a dalról való szaggatott véleménynyilvánítás miatt. Minden új Espada át szokta alakítani a tornyot saját ízlésének megfelelően, így nem értette, a férfi miért fixírozta oly elszántan a falakat. Egészen addig, míg meg nem hallotta, hogy féltékeny lenne. Nem tudta, komolyan vegye-e, amit mondott a férfi, a reakcióiból ítélve őszintén szólt. Alig tudta elfojtani a boldog mosolyt, de miután nyelvére harapott, sikerült. S ha el is mosolyodott volna, az ráfagyott volna arcára, amikor a férfi visszakérdezett. Várható kérdés volt, de mégis elgondolkoztatta Herat: maga elé révedve próbálta elképzelni, ahogyan egy arrancarlány rohangál körülötte, minden szavát lesve. Nem tudta, miért érzette úgy, hogy epe öntötte el a száját, s engedett meg egy barátságtalan pillantást.
- Benne van a pakliban… Te gondolom, örömödet lelnéd benne.- Ugyan nem jelentette ki, hogy féltékeny lenne, de testbeszéde elárulta őt még akkor is, ha neki erről fogalma sem volt. Ujjait összekulcsolta, s torkát köszörülve pillantott a férfira. - Nem akarlak megsérteni, de lassan itt az ideje annak, hogy ledolgozzam a mai nap alatt elfogyasztott plusz kalóriákat. Ha akarod, végignézheted, ha nem, itt is megvárhatsz, miközben lekötöd magadat valamivel, de nekem egy bő fél órára szükségem lenne, ami alatt elvonulhatnék a kis magántermembe edzeni.- Állt fel, s vitte a tányérokat, majd berakta a mosogatógépbe. Rövid úton átöltözött egy fekete, testhezálló topba s egy ugyanolyan színű sortba, majd mezítláb átsétált arra a szintre, ahol a zongora, a tükör, s a rúd foglaltak helyet. Se nem halk, se nem hangos zenét kapcsolt, nekilátott a bemelegítő gyakorlatoknak. Táncolni kezdett, s sokkal inkább volt ez egy előadás, mint egy egyszerű sztriptíz tánc. Annál sokkal különösebb volt, s nem volt annyira közönséges.  Nem is foglalkozott vele, hogy esetlegesen Vex is jelen van, nem látta amúgy sem, mert egész idő alatt le volt hunyva a szeme. Kis kockázat: ha esetleg félrenyúl, még meg is sérülhet.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Nov. 19, 17:08:37 írta Hera Celia velli Taarm »
(click to show/hide)

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 354

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 26 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hera lakosztálya - 5. torony
« Válasz #14 Dátum: 2014. Nov. 19, 17:30:28 »

Az ujjaival ütögette az üveg oldalát, miközben elgondolkozott az elhangzottakon. Akárhogyan is nézi, ez tényleg így van, mindig irigyek az erősekre, vagy éppen mindegy mire, de az irigység minden fajban ott van. Szívás, hogy sok hollowban csak ez az emberi tulajdonság maradt meg.
- Igazad van. Nem tagadom, én is voltam irigy az erősebbekre, de most, hogy már szerepcsere volt, már rám irigyek sajnos. De azért én meg másért szoktam már irigy lenni. Társaság, vagy éppen tulajdonság. Ismertem egy pasit, aki mindegy mennyit vedelt, soha, soha se látszott meg rajta. Irigyeltem azt a képességét… bár talán az jobb, ha nem vagy másnapos.- elég sok mindent megtudott volna adni azért, ha nem kellene többet éreznie a másnaposság kellemetlen érzését, de hát aki este is legény, az bizony legyen nappal is. De ki volt az a fasz, aki ezt kitalálta.
Látja, hogy mit is csinál Herácska, de most nem megy oda, hogy sebtapaszt rakjon rá ,vagy valami. Nem olyan mély vágás, meg hát magának csinálta, biztos valami véráldozat, hogy tökéletes legyen a kaja.
- Háááát… sajnos akinél ott a hatalom, az bizony baszogathat, akit csak akar. Sajnos ez megy, a fasz rossz végére kerülnek azok, akiknek nem sok hatalom jutott.- eltűnődve hallgatja Herácskát. Elég komoly dolgokról beszélt, olyanokról, amiért minimum egy alapos kínzásban részesülne, vagy halálban, és ebbe belegondolni se jó. De valamiben igaza van Herácskának is. Ám hogy megölné?
- Ellenségek? Talán. Hogy megölnélek? Téves. Nem, nem ölnélek meg. Lehet, hogy Sethnek dolgozok, de az egy dolog. Vagyok olyan szinten már, hogy elengedhetetlen, hogy az oldalán tudjon. Márpedig azzal, hogy rákényszerít egy Espada megölésére, aki ráadásul a fracciónom volt, na azzal elvágná magát nálam, az tuti. Szeretem eldönteni, hogy mi számít árulásnak, és a szememben az nem, hogy azért teszel Sethnek keresztbe, mert azzal a fajtánkat támogatod. Sőt! Az sokkal inkább a hűség jelnek venném. Hűséges vagy a milyeinkhez, ez pedig kurvára sokat nyom a latba. De örülök, hogy ezt mondtad, tudod, kicsit kezd már elegem lenni Sethből. Igen, régen az elsők közt voltam, akik fejet hajtottak, akik hűséget fogadtak. De csak mert azt gondoltam, hogy tesz is valamit, valami hasznosat. Na meg mert utálom a felelőséget, és azt, hogy magamtól kell valamit csinálnom. De ez megváltozott azzal, hogy megkaptam az egyjegyűt. Az elején az egészet viccnek fogtam fel, de már kezdem vágni, hogy bizony ez nem vicc, itt komoly dolgokat kell csinálni. Hiába utálom még mindig, hogy ekkora felelősség van rajtam, élnem kell vele, a fajtánk hasznára kell válnom, ki kell érdemelnem, hogy bízzanak bennem, és elfogadjanak felettesüknek. Huh… jó sokat dumáltam.- az utolsó mondatát leszámítva, végig komoly hangon beszélt. Majd hamar cselekedett, nem akart kiszáradni. Muszáj pótolni az elvesztett folyadékot.
- Szükségét? Nem. De jól esik, ezzel is mélyen beágyazom az emlékeim közzé, na és persze a te emlékeid közzé is.- mondta mosolyogva, majd ismét közelebb került hozzá, a kis kézjátékának köszönhetően. Valamiért úgy érzi, hogy ezt kell tennie, és hogy miért, arról fogalma sincsen.
- Majd egyszer megmutatom, ha végre meglesz. Bár lehet nem fog tetszeni, de hátha.- már alig várta, hogy meglegyen az a játék, az előző részei is marhára jók voltak, élvezte minden egyes percét, így nem csoda, hogy ennyire várta.
Eszegetett, iszogatott, és nem tudta nem észrevenni, hogy Herácska az órára pillantgat. Akkor lehet mégis ki akarja dobni? Nem sértődős alkat, nyugodtan elküldheti Herácska, ha akarja.
- Remélem senkit. Megszoktam már a magányt, na meg ha lelép, akkor megint egyedül, az meg már unalmas akkor. Tánc, és főzés, két egész jó tulajdonság. Rám meg elég sok ragadt abból, amikor még ember voltam.- mondta vidáman. Nem is tudja, hogy a személyisége mennyiben változott azóta, hogy arrancar lett. Talán annyiban, hogy nem esik annyira nehezére az ölés, és néha előtörnek belőle a sötét ösztönök. Mint a köhögés, amit Herácska kérdése váltott ki belőle. De úgy a jó a fagyi, ha néha visszanyal.
- Nem tudom, az attól függ, hogy milyet kapnék.- ha egy merev, jégcsapot, akkor azzal nem sok mindent tudna kezdeni. De nem is nagyon akar már nőt kapni, elég árulkodó volt Herácska testbeszéde, már csak a megfelelő alkalom kell.
- Áh, nem sértesz meg, csak nyugodtan. Meg élnék a lehetőséggel, és végignézném a táncod. Már ha tényleg nem gond.- egészen felvillanyozta a lehetőség, hogy láthatja Herácskát tánc közben. Úgy falta be a maradékot, és itta meg a sört, mintha az élete múlott volna rajta. Rakta is a mosatlanba, és ment keresni Herácskát. Bár nem volt nehéz, elég volt követni a zenét. Belépve a terembe a falnak dőlt, és lenyűgözve nézte Herácska táncát. Minden mozdulatát, ahogy reagált a zenére, ahogy pörgött. Kurvára jól nézett ki. Ám ha véletlen valami gikszer lenne, és le akarna esni, mint hős lovag, ott terem, és elkapja a lányt, és szenvedélyesen megcsókolja. Ha meg mégse, akkor a végén megy oda, szembe fordítja magával, majd jön a csók.
- Felesleges kerülgetni a nyilvánvalót. Vonzódsz hozzám, ahogy én is hozzád. Akkor meg minek célozgatni, meg ilyen marhaságok? Leszel a nőm?- durr bele, nem kell itt a forró kása körül táncolgatni.