Szerző Téma: Hera lakosztálya - 5. torony  (Megtekintve 7807 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Hera Celia velli Taarm

Quinto Espada

Eltávozott karakterek

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
12 500 / 15 000

Hozzászólások: 32

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 2 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Rózsaszínnel szélű fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Mottó:
A gyengeség és a romlottság nem a világban van. Az emberekben van. És mindig bennük lesz.

Post szín:
#BA89D4


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hera lakosztálya - 5. torony
« Válasz #45 Dátum: 2015. Márc. 01, 20:12:05 »
~ Karasu Barát látogatóban : Az első szárnypróbálgatások ~


Halvány lakkal lefestett körmeivel babrált, míg hallgatta Vex szavait. Ajkai semmitmondó mosolyra húzódtak, miután kiitta pohara tartalmát.
- Könnyen találni másik formás hátsót manapság. Néha úgy érzem, mintha egy elvont, ostoba közhely tényleg igazolná magát. Ép testben, ép lélek…- Nem fejezte be mondandóját, sokkal inkább elmélyült gondolataiban. Az arrancarok általános szépségének lenne valami köze ahhoz, hogy miért váltak azzá, amik? Kétségtelen, erős lélekre s még erősebb akaratra van szükségük, ha túl akarják élni mindazt, amit egy hollow által történő felfalás után rájuk mérnek. Meglepő, hogy mégis hány tudat szenved kiküszöbölhetetlen csorbát, példának okáért ugyan tisztában van azzal, hogy saját elméje sem maradt ép. Ugyanakkor egyáltalán nem zavarta az, amilyenné vált. Sok időbe telt belenyugodnia elméje mocskosságába, de miután nem akart tenni ellene semmit, valami kiveszett belőle.
- Végső soron te az arrancarokért cselekszel, míg másokat a hatalomvágy hajt. Vagy pusztán az, hogy kegyetlenek lehessenek másokkal. Esetleg megtalálják azt az ellenfelet, akinek legyőzésével fejlődhetnek. Te pedig a magad módján nemesebb vagy az ilyen gyenge jelleműeknél.- Vonta meg vállait. Nem lenne értelme további példákat felsorolni, ennyiből már könnyedén megérthette Karasu a mondanivalóját.
Való igaz, mindenkinek más szükségeltetik vágyai kielégítésére. Számára ez azonban nem szórakozás, se nem kikapcsolódás. Olyan beépült, rögzült cselekménysor, melynek esetleges ki nem vitelezése hiányérzetet, rossz közérzetet eredményez, ösztönzést az elmaradott cselekedet kivitelezésére. Midőn állati énjét felhergelve, szabad eresztve tapicskol boldogan mások vérében, testnedveiben, s cafatjaiban egyszerű űrt érez- sötét, mindent elnyomó űrt. Számára komolyabb volt a téma, mint Vex számra, aki egy újabb poénnal kívánta elvenni a helyzet élét.
- Ha jól viselkedsz, lehet róla szó. - Fűzte egybe ujjaikat, s kissé el is kalandozott figyelme. Igazán kellemes volt, ahogyan az időt szokták mulatni a férfival, s az, hogy ezt a legeltitkoltabb és mocskosabb helyen tegye, ami csak létezett számára, felkeltette érdeklődését. Talán nem kellene olyan kínosan ügyelnie viselkedésére Karasu előtt? Elfogadná őt úgy, ahogyan van?
- Ebben egy percig sem kételkedtem!- Mosolyodott el ezúttal őszintén. Nem tagadja azt sem, hogy kellemesen érezte magát a kocsmában, s kissé emelkedettebb hangulatba is került, miután elfogyasztottak néhány pohár alkoholt, s hazaindultak. Visszaérkezve Las Nochesbe pedig nem hagyott kétséget afelől, hogy mit is gondol megfelelő befejezésnek egy ilyen nap után.
(click to show/hide)