Szerző Téma: Demothy Neyen  (Megtekintve 1330 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Demothy Neyen

Eltávozott karakterek

Futár

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
21 000 / 30 000

Hozzászólások: 195

Hírnév: 11

Infó

Tárcában: 22 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Égkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Hoshi Ryohei

Mottó:
Kapj el, ha látsz!

Post szín:
#82caff


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Demothy Neyen
« Dátum: 2014. Nov. 10, 22:47:25 »
E N G E D É L Y: yup :3
(click to show/hide)
J E L S Z Ó: fekete


Karakter neve: Demothy Neyen
Becenév: Hopper (izgága, satjkukac)
Nem: férfi
Kaszt: ember, fullbring
Születési idő: 2889.02.01.
Kor: - 875 (kinézetre 17)

Foglalkozás: szállító
Megbízó: lázadók (Kiképző telep küldi ki a lázadó csoportokhoz)
Hovatartozás: Kele (fecske) csoport - szállítók
Feladat: különböző csomagok, üzenetek sértetlen szállítása A-ból B pontba
Jelenlegi feladat: kézbesítés – célszemély: Hoshi Ryohei

Kinézet

Vállig érő, tépett, fekete, féloldalt teljesen felnyírt haja van. Szemei az ébredést követően elszíneződtek. Szemfehérjéje befeketedett, szivárványhártyája szürkés-narancssárga színű lett. Fényviszonyoktól függ, éppen melyik szín dominál.
Tinédzser korában aktivizálódó képessége miatt egyszerűen megállt a növekedésben. Teste alkalmazkodni próbált gyorsaságához, ezért pihekönnyű és meglehetősen alacsony maradt. Mindössze 150 centiméteréhez 41 kilogramm párosul.

Öltözék

Könnyű, lezser, de viszonylag passzentosabb ruhadarabokat kedveli, amik nem akadályozzák mozgásában. Ha előre tudja, futnia kell, narancssárga kezes-lábasában indul útnak, melyet még a jövőből hozott magával. Meglehetősen hasonlít a motoros ruhákra.

Jellem

Megszokott környezetében, ismerős arcok között, nyugodt, higgadt, könnyelmű és nem lehet kibillenteni lelki békességéből. Viták alól szereti magát kihúzni. Ha muszáj, mindig arra az oldalra áll, ahol aktuális felettese található. Könnyen lekenyerezhető kedvenc ételeivel, sörrel, bikinis lány fényképekkel, vadonatúj csavarkészlettel, csinos lányok telefonszámaival.
Az idegenekkel lekezelő, ellenséges, kötekedő, piszkálódó. Bunkón viselkedik velük. Beszólogat nekik, hecceli őket és keménykedő ábrázattal várja, visszaszóljanak neki. Szereti, ha győzedelmesen feszíthet, miután megsemmisülten elkullognak.
Magasságával könnyen ki lehet hozni sodrából. Nem kedveli, ha viccet gyártanak alacsonyságából, illetve napi szinten ötvenszer elismétlik mire nem képes és mikre van szüksége néhány alapművelet elvégzéséhez.
Hobbija a gépek szerelése. Szeret mindenféle XI. századi mechanikai tárgyat szétszedni, feltérképezni, megjavítani. Az elektronikai oldalához nem ért. Gyopár a programok írásához, vagy telepítéséhez.

Képesség

Név: Sonic boom (Hangrobbanás)
Típus: hang – levegő lelkének életre hívása
Aktivizálás: csettintés
Képességet előhívó tárgy: Hangvilla formájú fülbevaló
Fajta: gyorsaság
Leírás: Képes a testében lévő részecskéket olyan gyorsan mozgatni, hogy jelentősen csökken teste súrlódási ellenállása. Alkalmassá válik átlagosnál nagyobb sebességgel közlekedni. Az izmaira fókuszált lélekenergiának köszönhetően tovább növelheti a tempót, mely a képessége csúcsán áttöri a hangsebességet is.
Képes átmenetileg semmisé tenni a gravitáció szabályait. Néhány másodpercre tud repülni, ami inkább hosszabb szökkenésekre hasonlít. Tud a víz felszínén közlekedni. Gyorsasága által tud futni egy merőleges falon akár függőleges, akár vízszintes irányban.

Technikák

Sky rocket (Ugró bomba): A Volley (Röpte) technika alkalmazása nélkül sebessége pillanatokra nő drasztikus mértékben, mivel környezete légellenállása nem csökken. A súrlódási ellenállás csökkentével a testére ható, immáron többszörösére nőtt erő meglöki, vagyis maximális sebességgel képes 1,5-2 métert megtenni. Ennél nagyobb távolságot nem képes „ugrani”, illetve irányát és sikerét befolyásolják a tereptárgyak. Ha megadott zónán belül fal található, akkor könnyedén felkenődhet rá.

Volley (Röpte): Láthatatlan átjárót épít maga köré. Tekergőző, vagy épp nyílegyenes alagútra hasonlít, amiben villámgyorsan közlekedhet. A járat lélekenergiájából táplálkozik, ezért mérete jelentősen növekszik, vagy csökken erejétől függően. Alap állapotban 100 méteres kifutó pálya, mely minden 500 lélekenergia pontot követően növekszik 10 méterrel. Ebben a járatban zavartalanul mozog, mivel a tér légellenállást minimálisra csökkenti. Fordított arányosság értelmében, ezzel maximálisra növekszik sebessége.

(click to show/hide)

Felszerelés

Kachina (Lélek)
Titánötvözetből készült közlekedési eszköz. Kétkerekű mechára hasonlít. Funkciója, hogy tovább gyorsítsa Demothy-t. A fémekben még gyorsabban terjed a hang, tehát vákuumként erősíti fel a képességét. (+ 3 pontot ad) Mindezek mellett védelmet nyújt a küldöncnek, valamint a kisebb-nagyobb furfangosan elhelyezett reteszekben több tucat csomag fér el.

Előtörténet
(click to show/hide)


Futottam. Úgy szedtem a csülkeim, mint még soha. Rettegtem. Nem bíztam saját gyorsaságomban. Féltem mi lesz, ha nyakon csípnek. Mit tesznek velem? Megkínoznak? Engedelmes gépet csinálnak belőlem? Kisütik az agyam és visszalöknek az idilli világba? Eladnak kémnek? Legkeményebb dutyiba teleportálnak? Félholtra gyepálnak, aztán hagynak megdögleni?

Berezeltem…

Nem vagyok rohadt hős! Szimplán postás vagyok! Az a melóm átvegyek csomagokat, aztán lepasszoljam a címzetteknek. Nem értek a verekedéshez. Nem értek mások mentéséhez. Basszus! Még a képességem is a leggyávább dolog az univerzumban. Mit tehettem volna a csoportért? Haljak meg velük?
Nekem baromira nem ment feláldozni a picsám. Otthagytam csapot-papot. Leléptem. A rajtaütés pillanatában Taiowa eleve parancsba adta: szívódjunk fel a csatornahálózatban és próbáljunk eljutni a kiképző telepre. Mindenki kapott valamilyen csomagot. Gondolom, hogy ne legyen lelki furka, csak a seggünket mentjük.
Tuti fontos lomok lehettek, mert mi se tudtuk mit hurcolunk. Mondjuk, ezt sose vágjuk. Első számú szállító szabály, hogy sose kérdezd, mit viszel, sose nézz bele és sose maradj ott, miután felnyitják a küldeményt. Nincs hozzá közünk. Felületes kapcsolatban állunk az összes lázadó csoporttal. Mi ciheljük a vackaik. Se több, se kevesebb infót nem tudunk. Minket vallatni zsákutca. Tudatlan parasztok vagyunk. Ezért se értem, minek döntötték ránk a bázist. Mi a frász lehetett nálunk?

Homály…

És, hogy minek járatom erről a pofám? Mert brutálisan fosok! Eddig lezavart paráim elbújhatnak a mostani mellett. Ilyen messzire még a büdös életben nem hurcoltak csomagot. Arra sincs adatuk nem nyiffanok ki.
És, miként kerültem ebbe a gyászos szituba? Úgy, hogy szófogadó nyomorékként elvergődtem a telepre. Lepasszoltam a csomagot, erre kitalálták, vacsiúj megbízást kapok. Rohadtul nem repestem az örömtől. Ki se hevertem majd kifingattak. Párszor rám akaszkodtak már a bronzosok, de mindig leléceltem. Isten áldja a gyorsaságom! Valahogy mindig lepattantam. Bírtam az adrenalint meg hajszát, csak basszus! Ez a mostani hercehurca durván a trófeánkra ment rá. Rohadtul ki akartak minket irtani. Eddig kábéra elfogadták itt rontjuk a levegőt, viszont most brutálisan berágtak. Miért?

Hétpecsétes titok…

Szívok, ennyi tuti. Ülök a verdámban és lesem a startjelzést. Körülöttem tech zsenik szállingóznak. Beállítanak minden vackot. Kábelek szikráznak. Éles fények villódznak a kifutó két szélén. Valami nyavalyát tesztelnek. Aztán eljutunk az est fénypontjához! Visszaszámolnak!
Nagy levegőt veszek.  Előre vágom cink lesz az érkezés. Ha lesz. Nem voltak bíztatóak a fejtágítások. Ez van. Bízom a szerencsémben. Mást nem tehetek. Aktiválom a képességem. Burkot vonok a kifutó köré. Nullánál csettintek. Keresztül repesztek a felszálló pályámon, aztán bumm neki.

Beestem…

Hatalmas fényesség. Éles, fülsüketítő hang. Valami téglatest formájú kaszni rongyol nekem. Egyenesen nekem csapódik. Kachina felfogja az ütközés javát. Megpördülünk. Esünk néhány métert, majd kemény talajon felkenődöm a titán vázra. Elsötétül a kijelző. Nem csipog tovább. Lőttek az elektronikának.
-Au!-Húzom el számat fájdalmasan. Mindenem sajog. Nehézkesen kikászálódom a kétkerekű masinából. Megrázom fejem. Hunyorogva körbe tekintek. Sötétség. Sárgás fények hatalmas póznákról. Alacsony geometrikus formájú építmények. Felettem kisebb robajjal közlekedő téglatest formájú járművek.
-Ti átkozott őskori ketyerék! Egyszer kerüljetek a kezeim közé!-
Mutogatok feléjük fenyegetően. Felkapok valamilyen szürke, nehéz, érdes felületű tárgyat és a pályájukra dobom. Velem ne packázzanak. Leszámolok velük. Amint rájövök, hogy működik itt minden. A leszorító erőket még nem érzem. Hátraesek a lendülettel. Elvágódok a járművem előtt. Rápillantok. Elkap a sírógörcs. Fájdalmas ábrázattal simítom meg felületét. Pocsék állapotban van. Nincs mit tenni. Óvóhely után nézek. Elszenvedem addig a szállító eszközt. Gondosan betakarom, majd elegánsan lelécelek. Megkeresem a célpontot, idecibálom és rásózom a lomokat…

(click to show/hide)

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 172

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 489 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Demothy Neyen
« Válasz #1 Dátum: 2014. Nov. 19, 21:40:41 »
Szép jó napot! :o

Már igencsak bökte a szemem, hogy itt árválkodik ez az elősztori már napok óta, ráadásul úgy, hogy amúgy teljesen szuper. Nekem kifejezetten tetszett, hogy a karakter érzéseit, gondolatait próbáltad átadni az előtöriben. >.<  Na, de a lényeg: az előtörténeted elfogadom.


Szint: 1.
Lélekenergia: 5000
Tőke: 4000 ryou

Kezdésként képzettségeidre kapsz 1-1 pontot, valamint az LP-dből adódóan szét oszthatsz még további 10 pontot.

Képzettségek
Fegyveres harc
Pusztakezes harc
Lélekmanipulálás
Bringer Light
Fullbring

Amint elkészítetted az adatlapod, kérlek jelentsd le az elosztott pontjaidat a megfelelő helyen.

Kellemes játékot!
:mami: