Szerző Téma: Kawaguchi Yasu  (Megtekintve 953 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Kawaguchi Yasu

No. 1. Masaki-fan

Eltávozott karakterek

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
13 000 / 15 000

Hozzászólások: 8

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 4 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Kawaguchi Yasu
« Dátum: 2014. Nov. 27, 17:46:47 »
NÉV: Kawaguchi Yasu
KOR: 589 (13-nak néz ki, de 15 évesen halt meg)
NEM: Férfi
KASZT: Vaizard
FELSZERELÉS: Zanpakuto, hollowmaszk (így néz ki a maszk: http://theangrymasksalesman.deviantart.com/art/keaton-mask-330115160)

KINÉZET: Haja félhosszú vörös, szeme zöld színű. Kb. 150 cm magas, vékony testalkatú. Fél szeme le van kötve, amit egy támadás következtében elvesztett. Alacsony termete miatt sokan piszkálják, és ekkor könnyen dühbe gurul.

ZANPAKUTO:
NEVE: Raijin („Villámisten”)
FAJTÁJA: Villám

SHIKAI: A katana a feloldó parancs után egy pár egyszerű sai-á alakul át, melyen semmilyen különösebb díszítés nem található. A fegyver két végét egy igen vékony, de annál erősebb lánc köti össze. Ez nagyjából 2 méteres.
PARANCSA: Keishiro, Raijin! (Büntesd meg, Villámisten!)

TÁMADÁSOK:
Yuuai (Baráti társaság/testvériesség/egyesülés)
Az egyik sai Yasu kezében marad, míg a másikat ellenfele felé hajítja. A saiok közötti lánc a technika alkalmazása során képes 10 méter hosszúságúra is nyúlni, ezzel távolabbi célpontokat is el tud vele érni. Amint a lánc az ellenfél felé tekeredeik, áramütés éri a fogjul ejtettet. Mivel a fém kitűnően vezeti az áramot, így akár villám típusú kidouk, és más technikák is végig vezethetőek rajta.
A lánc 1 pontnál 10 méter hosszúságú lehet, azonban minden zanpakuto képzettségre helyezett pont után +2 méterrel növekszik annak hossza.

Raijin no doki (Villámisten dühe)
A technika nevének elhangzása után csak egy hangos dörrenés hallatszik, mint amikor épp vihar van. Ez után pár percig semmi se történik, így az ellenfél akár azt is hiheti, hogy besült a technika. Ez azonban nem így van, hiszen 5-10 perc elteltével egy villám csap le az égből, melyet ha az ellen nem kerül ki idejében, akár elég csúnyán meg is sütheti. A villám megjelenésének ideje nem lehet 5 percnél rövidebb, valamint ez alatt az idő alatt semmilyen más, reiatsut felhasználó technika nem használható. Mivel a “becélzás” (dörrenés), valamint a “lövés” (villámlás) között több perc is eltelik, elfordulhat, hogy a villám célt téveszt. Ennek pontosítására, utólagos módosítására is lehetőség van, ez azonban plusz lélekenergiát emészt fel. Minél nagyobb a zanpakuto, illetve a kidou képzettség pontszáma, annál biztosabb a találat.


ELŐTÖRTÉNET:

Kezdetek

Yasu az 1400-as évek környékén született. Már maga sem tudja pontosan, hogy mikor, de annyi biztos, hogy születése napján hatalmas vihar dúlt japán területén. Anyja belehalt a szülésbe, így egyedül maradt apjával, és 10 évvel idősebb bátyjával. Nem volt felhőtlen gyerek a gyerekkora. Mikor Yasu 4 éves lett, már tudta, hogy milyen éhezni, hiszen édesapja nem tudott magának munkát szerezni, így nem mindig volt otthon enni való. Szeretett volna bátyja nyomdokaiba lépni, hogy ő is szamuráj lehessen. Egy nap bátyja hazatért egy hosszú hónapokig tartó csatából. A ruhájából csak úgy áradt a vér szaga. Ettől a fiú megrettent, hiszen még soha nem érezte testvérén ezt a szagot. Bátyja a háború alatt megkeseredett, egyre inkább úgy tűnt, hogy utálja saját öccsét. Egy nap támadók rontottak rájuk éjszaka, miközben aludtak. Yasu szerencsére időben fel tudta kelteni bátyját, és apját, akik hősiesen helytálltak az ellenfelekkel szemben, de történt valami, amit a fiú azóta sem tud megbocsátani magának… Az egyik támadó őt vette célba, és bátyja, hogy megmentse öccsét a katana elé vetette magát, így a támadó épp a gyomrát szúrta át. Amint a gyilkos kihúzta kését a hasából, azonnal a földre rogyott, és megpróbált még néhány szót kipréselni magából.
- Yasu… Sajnálom, hogy így bántam veled… - mondta a fájdalommal küzködve.
- Bátyó, kérlek ne… Nincs mit sajnálnod… Minden az én hibám! – fordult sírósra a szája. – Nem kell nekem semmit se megbocsátanom, hiszen most miattam haldokolsz. – kezdtek el irdatlan nagy krokodilkönnyek hullani a szeméből.
- Ilyet sose mondj… Örülök, hogy értetek adhatom az életem… - mondta, majd örökre lecsukta szemeit.
15 percig szenvedett, majd végleg elaludt. Ebben a pillanatban Yasu megfogadta, hogy mindenképp szamuráj lesz belőle, és megkeresi azt, aki ezt tette testvérével. Mire 15 éves lett, Japán már a legjobb szamurájaként ismerték. Születésnapja után néhány héttel elhatározta, hogy elmegy felfedezni a világot, ám a hajója hatalmas viharba keveredett. Minden utas meghalt, beleértve őt is.

Új élet, egy új helyen

Yasu egy számára ismeretlen helyen ébredt. Határozottan nem egy vízen úszó hajón, hanem egy különös faluban. Fogalma sem volt, hogy mit történt, vagy hogy hol van, ezért elindult felfedezőútra, hogy ki derítse miféle hely ez. Útközben találkozott egy fiatal fiúval, aki nem sokkal volt tőle idősebb. Legalábbis azt hitte. Oda sietett hozzá, és megpróbálta kifaggatni.
- Szia! Tudnál nekem segíteni? – kérdezte kicsit kapkodva.
- Szia… Attól függ miben kell… Nem tudok neked játékot venni, kisbaba. – mondta gúnyosan, mikor meglátta, hogy ki is szólt hozzá.
- Mit mondtál? – nézett idegesen a tőle csak kicsivel magasabb fiúra, aki épp kajánul vigyorgott. – Én vagyok japán egyik legjobb kardforgatója, ha nem tudnád! – kezd el ordítani a fiúval.
- Mégis hogy tudnám? Elvégre Soul Societyben vagyunk. Ide nem sűrűn jutnak el az emberi világból az információk…
Yasu nem igazán érti, hogy miről beszélhet a fiú, ezért kicsit értetlenül állt a dolgok állása előtt. Ráadásul a mellkasa is fájt, valami különös okból kifolyólag.
- Öhm… Mégis mi az a Soul Society? – kérdez rá végül, megtörve a kettejük közt beálló csendet, majd leül az egyik ház mellé.
- Az a hely, ahol most vagy. Azt hívják Soul Societynek. Mond csak… Tudod, hogy hogy kerültél ide? – kérdezi gyanakodva. Valamiért sejti, hogy szegény fiúnak fogalma sincs, hogy mi folyik körülötte, vagy hogy miért van ezen a helyen.
- Passz… Fogalmam sincs… Az utolsó amire emlékszek az az, hogy óriási viharba keveredtünk a hajónkkal. De miért kérdezed?
- Hát csak azért, mert meghaltál. – mondja nyugodtan, mintha csak valami természetes dolgot mondott volna ki. Bár számára ez természetes, hiszen minden ember, aki Soul Societyben él, halott, így ő maga is.
- Aha… persze… És mégis miért gondolod, hogy én egy hulla vagyok?
- Hogy miért? Azt találd ki magad… Minden esetre ha nincs hol laknod, nyugodtan lakhatsz nálam is… - ajánlotta fel a fiú.
Yasu örömmel elfogadta a felajánlást, és hozzá költözött. Néhány év elteltével egy különös férfi jelent meg a házuk környékén. Fekete kimonót hordott, és egy katana volt az oldalán. Sietve odaszaladt az idegenhez. Beszélgetésbe elegyedtek, és végül megtudta, hogy az illető egy shinigami, és hogy neki is van elég lélekenergiája, hogy shinigami válhasson belőle.

A Gotei 13 új tagja

Az akadémiát 2 év alatt végezte el, ami viszonylag kevés idő. Azonnal a 6. osztag 15. tisztje lett, és egy ideig tartotta ezt a pozícióját. Egy küldetés alkalmával sikerült kapitányát megmentenie egy hirtelen jött támadástól. Eredetileg csak egy rutin hollow irtásra indultak, de egy-két hollow helyett öt-tíz volt, ráadásul nem a leggyengébb fajtából. Sokáig viaskodtak a hollowokkal, míg végül legyőzték őket, és visszatértek Seireiteibe. Bátorságáért előléptették, így a 9. osztag 4. tisztje lett. Alig telt el néhány év, mikor megüresedett a 7. osztag hadnagyi posztja. Mivel eddig kitűnően teljesített, őt nevezték ki hadnagynak. Tetszett neki a helyzet, de még mindig elég sokan gúnyolták magassága miatt. Nagy szája miatt sokan nem kedvelték, de őt ez nem érdekelte. Egyik reggel sürgős üzenet érkezett hozzá, miszerint el kell mennie az emberek világába átadni egy nagyon fontos csomagot az ott élő egyik shinigaminak. Útközben azonban összeakadt néhány elég erős hollowval, akik azonnal megtámadták, amint észre vették. Épp az egyik hollowval viaskodott, mikor egy másik megtámadta. Nem tudta kivédeni a támadást, ezért elvesztette a jobb szemét. Végül sikerült legyőznie ellenfeleit, és átadta a csomagot. Azonnal ellátták sebét, így visszatérhetett Seireiteibe.

Majdnem hollow

Pár évvel később kapitányát nyomozni küldték arra a helyre, ahol számos ember tűnt el, köztük shingamik is. Igaz, megparancsolták neki, hogy maradjon, de nem tudta elfogadni, hogy csak üljön otthon, és várja a fejleményeket, ezért titokban kapitánya után osont. Alig tudott hinni a szemének, mikor megérkezett a helyszínre. Mindenki a földön feküdt, és arcukon a hollowokéhoz hasonló maszk volt. Hirtelen hangokat hallott, majd meglátta Aizent az 5. osztag hadnagyát, és az új zsenifiút, Gint. Kevéssel utána megjelenik Urahara kapitány, és Tessai is. Yasu az egyik bokorból figyeli az eseményeket, hátha kiderül, hogy mi történt itt. Végül megtudja, hogy az egész okozója Aizen. A fiú amint megtudja az igazságot, azonnal kiugrik a bokorból, és megtámadja Aizent. De mielőtt elérhette volna, elkezdett neki is létre jönni a maszk. A következő emléke már az, hogy Urahara kapitány laborjában van. Miután felébredt, mindenről tájékoztatták. Gyorsan összepakolta a dolgait, és a többiekkel az emberek világába menekült. Azóta ezen a helyen élnek…

Karakterlap

Abarai Renji

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 117

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 2 082 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kawaguchi Yasu
« Válasz #1 Dátum: 2014. Nov. 27, 20:38:52 »
Nem mondhatok mást...az előtörténeted ELFOGADOM!


Kezdő tőkéd 4000 ryou, lélekenergiád 10000. Választhatsz öt eredeti mangaban/animeben megjelent kidou-t és elkészítheted az adatlapod!

Üdv nálunk!
« Utoljára szerkesztve: 2014. Nov. 27, 21:25:30 írta Shihouin Yoruichi »