Szabályzat és egyéb dolgok > Fórum élet

Hírek az oldalról

(1/4) > >>

Ayasegawa Yumichika:
Ide kerülnek a rövidebb hírek. Itt az első:

A havi statnál mostantól csak a szavak száma számít, tehát ha meg is van a 25 sor, de 350 szó 300 szó nincs, akkor nem számít bele a 10 szükséges post közé.

Ayasegawa Yumichika:
:pirate: Technika özön! :clap:

Először is itt vannak az előző oldalon még el nem fogadott technikák a kitalálós topikból:

(click to show/hide)Név: Soul Detective
Leírás: Mikor a használó megérint egy tárgyat és összhangba kerül vele, képessé válik a tárgy lelkének múltjába  belelátni. A technika látomásszerűen fejti ki hatását, és minél több pont van a képzettségen annál régebbi emlékeket képes a tárgy múltjából látni. Két pontonként egy órát képes visszatekinteni.
Lélekmanipulálás: 13 pont
Ár: 2.500 ryou

Név: Presence of Mind
Leírás: A Fullbringer arra használja a tárgy lelkét, hogy azt a sajátjával vegyítve a tárgy köré vetítve egy másolatot képezzen magáról. A klónok nem képesek a sebzésre, sem hárításra és mozogni is csak akkor tudnak, ha a használó a tárgyat mozgásra bírja. Egy egyszerű elterelő technika, de olykor életmentő is lehet. Három pontonként egy klón hozható egyszerre létre.
Lélekmanipulálás: 9 pont
Ár: 2.000 ryou

Név: Plant Soul Keeper
Leírás: A képesség használatával a növényeket ideiglenesen növekedésre kényszeríti. A hatás csak addig érvényes míg a használó érintkezésben áll a növénnyel. Két pontonként egy métert növeszthetők.
Lélekmanipulálás: 6 pont
Ár: 2.000 ryou

Név: Bringer Flash
Leírás: A Bringer Light-ra alapuló technika. A használó a helyváltoztató képessége használatakor ellenfelére támad, majd a támadás pillanatában a zöldes fény erőteljesebben felfénylik elterelve az ellenfél figyelmét míg a Fullbringer a háta mögé kerülve ismét lecsaphat.
Bringerlight: 2 pont
Ár: 500 ryou

Név: Air Soul Trap
Leírás: A használója egy fentről lefelé indított kar vagy ujj mozdulattal ellenfele felé egy erőteljes, folyamatos, függőleges légmozgást hoz létre. A technika keletkezésekor egyből földre kényszeríti az ellenséget az, hogy utána az ellenfél mennyire lesz képes benne mozogni az a technika és az ellenfél ereje közti különbség mutatja meg (Lélekmanipuálás-><-kidou/lélekenergia kezelés stb).
Egyszerre több is létrehozható, 9 pont után minden 3. pont után +1 hozható létre az alap egy mellett.
Lélekmanipulálás: 9 pont
Ár: 2.000 ryou
Japán név: Hōzan Kenbu
Magyar név: Táncoló Pengelavina
Típus: Zanjutsu (kasztfüggetlen)
Leírás: Egy kézzel megfogva a kardot, a használó elkezdi suhintani a kardját maga körül, anélkül, hogy megvágná magát. A technika sebessége megnehezíti az ellenfél dolgát, hogy közelebb kerüljön anélkül, hogy súlyos sérülést szenvedne. Látszólag úgy tűnhet, hogy a technika áthatolhatatlan, de egy képzetlenebb használó kezében, mégis sok gyenge pontot tud találni egy tapasztaltabb harcos.
Fegyveres harc: 5 pont
Ár: 1.500 ryou

Japán név: Kubikake
Magyar név: Nyakba Akasztás
Típus: Zanjutsu (kasztfüggetlen)
Leírás: Egy hosszú láncot, vagy hasonlóan használható fegyvert az ellenfél nyaka köré tekerve, ki lehet billenteni egyensúlyából és a használó maga felé tudja rántani áldozatát, majd teljes erőből a földbe csapja.
Fegyveres harc: 8 pont
Ár: 2.000 ryou

Német név: Tor
Magyar név: Kapu
Típus: Bount technika
Leírás: Térmanipuláló technika, melyet csak nagy számú lelket felfalt Bountok képesek használni. Senkaimon teremtésére szolgál. A képesség működtetéséhez szükséges verbális parancsok:
Andere Welt anschliessende Port, tauch' dich sofort auf! (Portál, mely összeköt egy másik világgal, jelenj meg most! - hibás némettel) - Ez a parancs létrehozza a Senkaimont, mely egy szürke kő portál képében jelenik meg, közepén sötétzöld és fekete kavargással.
Mache sogleich das Tor fuer unsere Bounto auf! (Nyisd meg a kaput a Bountjainknak!) - Ez a parancs megnyitja a Senkaimont és képessé teszi a jelenlevő Bountokat, hogy átküldjék rajta a lelküket a Soul Societybe. Hosszú idő végrehajtani, ám jelentősen lerövidül, ha a parancs kiadásával egyidőben átlőnek egy quincy-nyilat a portálon.
Lélekenergia: 12.000 LP
Ár: Ingyenes

Név: Katakoran Alpha
Típus: Ember eszközök
Leírás: Ha egy lélek rád akaszkodott és eléggé zavar már, akkor van szükséged erre az anti-lélek italra, ami megszabadít tőle. Már Théta (カタコラーヌ θ) változatban is kapható, ami még C vitamint is tartalmaz.
Ár: Ingyenes (IC persze pénzbe kerül ;) )

Név: Sekirei X
Típus: Ember eszközök
Leírás: Arra az esetre, ha nem akarod, hogy kövessenek a lelkek bizonyos helyekre, például fürdőszoba, akkor használd az anti-lélek taszító sprayt.
Ár: Ingyenes (IC persze pénzbe kerül ;) )

Név: Zetaborutan
Típus: Ember eszközök
Leírás: Azonnali menekülés, amikor megtámadott egy hollow. Elektromágneses hullámokat árasztó fogva tartó bogyó.
Ár: 100 ryou/db (elhasználódik)

Japán név: Reiraku
Magyar név: Lélekszalagok
Típus: Reiatsukezelés (kasztfüggetlen)
Leírás: Egy magas szintű technika, ahol a használó elképzeli a környezetben lévő szellemi aurákat tapintható szalagokként. Így egy kis koncentrálás után könnyedén be tudja határolni, hol is tartózkodik a keresett személy, akinek a lélekenergiáját már korábbról ismerte. Ezzel még a nagyon kevés lélekenergiával rendelkezőket is meg lehet találni, például egyszerű lelkeket. A szalagok színe fehér, kivéve a shinigamiknak, akiknek vörös.
Lélekenergia: 15.000 LP
Ár: 3.000 ryou

Japán név: Kūmon
Magyar név: Légkapu
Típus: Hollow képességek
Leírás: A hollowk ezzel a technikával nyitnak átjárót, vagyis Gargantát, Hueco Mondo és az Emberek Világa (vagy Soul Society) között.
Ár: Ingyenes/Alap technika (Hollowknak)

Spanyol név: Descorrer
Magyar név: Kinyitás
Típus: Hollow képességek
Leírás: Az arrancarok sokkal stabilabb Gargantát tudnak nyitni ezzel a technikával két világ között, mint az alacsonyabb szintű hollowk.
Ár: Ingyenes/Alap technika (Arrancaroknak)

Japán név: Keikaigi
Magyar név: Világösszekötő Szertartás
Típus: Kasztfüggetlen
Leírás: Ezzel a technikával össze lehet kötni az Emberek Világát és Hueco Mundot egy Gargantával.
Kikötés: Engedély szükséges!
Lélekenergia: 20.000 LP
Ár: Ingyenes

Spanyol név: Cero Sincrético
Magyar név: Szinkronizált Cero
Típus: Hollow képességek
Leírás: Két személyes cero, ahol mindkét arrancar előkészíti a sajátját, majd a kettő egybeolvad, egy nagy kétszínű kavargó gömböt adva, mielőtt ellövik a többszínű sugarat. A nagy erejű technika ellövése viszont nagyon kifárasztja mindkét használót.
Hollow képességek: 10 pont (A technika maximum ereje 20 pont)
Ár: 2.500 ryou

Japán név: Niji Shōgai
Magyar név: Szivárvány Akadály
Típus: Kidō
Leírás: Egy láthatatlan erőtér, aminek szivárvány színét csak akkor látjuk, ha megérintjük. Ehhez a kidouhoz kézjelek is szükségesek, így gyorsabban létre lehet hozni, ha egy területet meg akarunk védeni a behatolóktól. Bár valamennyivel tovább tart, de ezzel a technikával az erőtéren belül lévő személyeket vagy objektumokat is el lehet rejteni a kíváncsi szemektől.
Kidou képzettség: 14 pont
Ár: 3.000 ryou

Japán név: Gokakusui
Magyar név: Ötszögű Piramis
Típus: Kidō
Leírás: Egy erőteljes ötszög alapú piramis formájú akadály, ami megvédi a benne tartózkodó(ka)t, de a használónak egy helyben kell maradnia a kidou közepén, hogy fenntartsa a védelmet.
Kidou képzettség: 20 pont
Ár: 3.500 ryou

Japán név: Hadō #57. Daichi Tenyō
Magyar név: Földtánc Keringő
Típus: Kidō
Leírás: A használó körül megreped a föld, aminek darabjai elkezdenek a levegőben lebegni. Ezeket a darabkákat a használó kedve szerint tudja célpontjára küldeni. A technika elég pontos ahhoz, hogy több repülő objektumot is hárítani lehessen vele.
Kidou képzettség: 12 pont
Ár: 2.500 ryou

Japán név: Katsujumei
Magyar név: -
Típus: Kidō
Leírás: Egy területen belül több méregzöld növény nő ki a földből, ami megmérgezi a közelben lévőket.
Kidou képzettség: 8 pont
Ár: 2.000 ryou

Japán név: Kokkai
Magyar név: -
Típus: Kidō
Leírás: Képes meggyógyítani a harcképességet befolyásoló tényezőket, mint például mérgezést vagy betegségeket.
Kidou képzettség: 8 pont
Ár: 2.000 ryou

Japán név: Shikūka
Magyar név: -
Típus: Kidō
Leírás: Magas szintű gyógyító technika a 4. osztagosok számára, amivel a technika szintjének megfelelően mindent meg lehet gyógyítani.
Kidou képzettség: 12 pont
Ár: 2.500 ryou

Japán név: Sōeigeki
Magyar név: Kék Havas-eső Támadás
Típus: Kidō
Leírás: Kis erejű jéghullám, ami valamennyire megfagyasztja a célpontot érintkezéskor.
Kidou képzettség: 5 pont
Ár: 1.500 ryou

Japán név: Shihyōsen
Magyar név: -
Típus: Kidō
Leírás: Jégpengék jelennek meg a levegőben a használó körül, amit a célpont(ok)ra tud küldeni.
Kidou képzettség: 9 pont
Ár: 2.000 ryou
A következő adag a technika követelmény/ár/leírás változásokat tartalmazza:

(click to show/hide)Hadou 04: Byakurai
Kidou képzettség: 4 pont -> 2 pont

Hadou 96: Ittou Kasou
Leírás: Egy hatalmas penge alakú tűzoszlopot idéz meg, rendkívül pusztító hatással. tiltott kidou -> Egy égett végtagját katalízisként használva, egy hatalmas penge alakú tűzoszlopot tud megidézni a használó, ami rendkívül pusztító hatással bír. Tiltott kidou

Hadou 93: Sangai Korihuno
tiltott kidou -> tiltott kidou

Jikanteishi
Leírás: Egy adott területen belül képes megállítani az idő múlását. Általában a 12. osztag használja, ha komoly harcok vannak az Emberek Világában, így a shinigamik teljesen feloldhatják erejüket, nem tesznek kárt az emberekben. Egyéb esetben használata törvénysértésnek minősül. -> Egy adott területen belül képes megállítani az idő múlását. Általában a 12. osztag használja, ha komoly harcok vannak az Emberek Világában, így a shinigamik teljesen feloldhatják erejüket, nem tesznek kárt az emberekben. Egyéb esetben Használata törvénysértésnek minősül.
Ár: 4.500 ryou / 12. osztag tagjainak ingyenes -> 4.500 ryou / 12. osztag tagjainak ingyenes

Shimoku
Magyar név: Lélekmérgezés -> Lila Fa
Leírás: A célpontot megfertőzi egy speciális lélekenergiával, aki ezáltal folyamatosan gyengül. -> A célpont lábánál egy lila növény nő ki, ami olyan mérget bocsát ki, ami szépen lassan gyengíti le a célpontot.

Shibireyubi
Kidou képzettség: 6 pont -> 12 pont
Ár: 2.000 ryou -> 2.500 ryou

Shiji no Saimon
Kidou képzettség: -> 21 pont
Ár: Ingyenes (Feltétel: 4 részének megléte)

Kikai no Jomon
Kidou képzettség: 5 pont -> 8 pont
Ár: 1.500 ryou -> 2.000 ryou

Koko no Jomon
Kidou képzettség: 6 pont -> 9 pont

Hoyoku no Jomon
Kidou képzettség: 8 pont -> 11 pont
Ár: 2.000 ryou -> 2.500 ryou

Ryubi no Jomon
Kidou képzettség: 7 pont -> 13 pont
Ár: 2.000 ryou -> 2.500 ryou

Hachigyou Sougai
tiltott kidou -> tiltott kidou

Shisou Kekkai
Kidou képzettség: 11 pont -> 15 pont
Ár: 2.500 ryou -> 3.000 ryou

Fuusatsu Kakei
Kidou képzettség: 11 pont -> 18 pont
Ár: 2.500 ryou -> 3.500 ryou

Gran Rey Cero
Hollow képességek: 10 pont -> 12 pont

Senka
Shunpo képzettség: 1 pont -> 17 pont
Ár: 1.500 ryou -> 3.000 ryou

Utsusemi
Shunpo képzettség: 3 pont -> 13 pont
Ár: 1.500 ryou -> 2.500 ryou

Nadegiri
Fegyveres harc: 13 pont -> 21 pont
Ár: 2.500 ryou -> 3.500 ryou

Soukotsu
Pusztakezes harc: 11 pont -> 21 pont
Ár: 2.500 ryou -> 3.500 ryou

Bakudou 58: Kounoroi -> Bakudou 59: Kounoroi

Bountok
[*]7 pont, valamint 8.000 LP után a báb második formáját is lehet használni.
[*]10 ponttól valamint 15.000 LP-től képes lehet összeolvadni a bábjával.[/list]
(A shinigamik bankaiához igazított követelmények)És végül pár régi/új technika, amik jó régen el lettek fogadva, de valamiért nem kerültek be a technikák közé. Most viszont új köntösbe öltöztetve be lesznek vezetve. Plusz egy megszüntetett technika is visszakerül, új követelménnyel.

(click to show/hide)Kidouk:
Japán név: Bakudou 6: Urufu Renritsu
Magyar név: Farkas Szövetség
Leírás: A használó egy farkast tud megidézni, ami leginkább nyomkövetésre jó, ha a célpont lélekenergiáját nem lehet megérezni.
Ár: 500 ryou
Kidou képzettség: 1 pont

Japán név: Bakudou 19: Dojou no Chinka
Magyar név: Földsüllyedés
Leírás: Ennél a technikánál a használó a talajjal együtt egy pillanat alatt lesüllyed, miközben az ellenfél ott marad, ahol volt. Ezzel a "lebukással" ki lehetne kerülni az olyan támadásokat, amik elől vízszintes irányban vagy felfelé nem lehet kitérni (például lángcsóvák és társaik), illetve, ha nagy a süllyesztés, a technika alkalmas lehet az ellenfél "lepottyantására" a magasból. Hogy milyen mélyre/magasra süllyed a föld/repül az ellenfél, az a használó erejétől függ.
Ár: 1.500 ryou
Kidou képzettség: 3 pont

Japán név: Bakudou 23: Tsuchinan
Magyar név: Föld Akadály
Leírás: A földből hirtelen kezek törnek elő, melyek az ellenség bokáit fogják meg és nem engedik azt.
Ár: 1.500 ryou
Kidou képzettség: 4 pont

Japán név: Bakudou 25: Mahou Rippou
Magyar név: Mágikus Kocka
Leírás: Egy apró négyzet alakú matrica jelenik meg a használó tenyerében. A feladata csak annyi, hogy megérintse bárhol az ellenfelét. Ha ez sikerül az áldozat egy apró áramütés jellegű fájdalmat fog érezni. A megérintett testrész előbb elkezd zsibbadni, végül a kidou lebénítja az adott végtagot.
Ár: 1.500 ryou
Kidou képzettség: 4 pont

Japán név: Bakudou 27: Chinsei no Niwa
Magyar név: Nyugalom Kertje
Leírás: Ez szinte az egyetlen olyan Kidou, mely sem támadásra, sem védekezésre nem összpontosít. A harc során mindenki kifárad, kimerül sőt megrémülhet az ellenfél erejétől. Viszont ez a technika kiküszöböli. Aktiválásakor úgymond önmagunkat helyezzük egy illúzióba, amint egy lélegzetelállító és tündöklő kertben ülünk. Szemeinket lassan becsukjuk és ezzel harmóniát keltve a lélek felfrissül. A kidou összesen 5 másodpercig tart, viszont a használónak akár 5 percet is jelenthet. Magas szinten akár másokat is meg lehet vele nyugtatni.
Ár: 1.500 ryou
Kidou képzettség: 4 pont

Japán név: Bakudou 57: Tamashii no Nami
Magyar név: Lélek Hullám
Leírás: Egy zavaró technika, ahol a használó az egyik kezébe gyűjti a lélekerejét, ami lángként körül öleli a tenyeret. Hogy hatásos legyen a technika, kell egy közvetlen találat az ellenfélre, aki az ütés után változó időtartamra, a felhasznált energiától függően, elveszti a koncentrációját, nehezen irányítja a lélekenergiáját, a lélekenergián alapuló támadásai gyengébbek lesznek vagy egyáltalán nem képes használni azokat egy időre.
Ár: 2.500 ryou
Kidou képzettség: 12 pont

Japán név: Hadou 65: Aka Kou
Magyar név: Vörös Kéz
Leírás: A név kimondása után a shinigami kezein két egymást keresztező vörös kard tetoválás jelenik meg. Ahol a kezeikkel megérintik ellenfelüket, olyan mintha karddal tették volna és vágások keletkeznek rajtuk.
Ár: 3.000 ryou
Kidou képzettség: 15 pont

Japán név: Hadou 66: Yaiba Arashi
Magyar név: Pengevihar
Leírás: A név kimondása után a shinigami tenyeréből apró, újhold alakú lélekenergiapengék "reppenek ki" az ellenfél felé. A cél elérése után a pengék nem külső sérüléseket okoznak, hanem belsőket. A megtámadott egy rövid ideig észre sem veszi a sérülést, majd fokozott fájdalom lép fel.
Ár: 3.000 ryou
Kidou képzettség: 15 pont
Arrancar technika:
Japán név: Tageisei Tate
Magyar név: Sokoldalú Védelem
Leírás: A technika használója a lélekenergiájával tölti fel a saját hierroját, hogy az megvédje az illúzió technikákkal szemben.
Ár: 3.000 ryou
Hollow képességek: 15 pont
Bounto technikák:
Japán név: Shi Hidan
Magyar név: Halál Lövés
Leírás: A Kazeyoru-hoz hasonló, bár annál gyengébb sárga sugár, amit mind a bounto saját kezéből, mind magából a bábjából is ki lehet lövetni.
Ár: 1.500 ryou
Reiatsu kezelés: 5 pont

Japán név: Shiori
Magyar név: Halál Ketrec
Leírás: A technika aktiválásához először a használónak meg kell érintenie kezével a célpontot, majd miután eltávolodott tőle, képes egy fekete, rácsos ketrecet létrehozni, ami fogva tartja a célpontot.
Ár: 2.000 ryou
Reiatsu kezelés: 9 pont

Japán név: Gairyoku
Magyar név: Külső Erő
Leírás: A bountok a környezetükből tudnak lélekrészecskét elszívni, mely nagyban hasonlít a quincyk képességére, de ez az emberi testekből szívja el a kellő mennyiséget. A környező emberek nem halnak meg, viszont rosszul lesznek, esetleg összeesnek. A bounto ilyenkor nagyobb erőre tesz szert és a bábja is megerősödik.
Hatása: A technika alkalmazása után a használó ideiglenesen +1 pusztakezes harc és +1 bábhasználat képzettséget kap.
Ár: 2.500 ryou
Reiatsu kezelés: 12 pont
Japán név: Hadou 67: Rakurai Tama
Magyar név: Villám Gömb
Leírás: Lélekenergiát kell gyűjteni a kézbe, aminek hatására egy szikrázó, elektromos gömb jelenik meg. Ezt a gömböt közel harcra lehet használni. Ha a használó kellő lélekenergiát használ fel, halálos is lehet.
Ár: 3.000 ryou
Kidou képzettség: 16 pont
Ha van valakinek olyan technikája, aminek nagyobb lett a követelménye, akkor meg van rá a lehetősége, hogy leadja a technikát és visszakapja az érte fizetett összeget (ezt jelezni kell a techinka vásárlós topikban és miután visszakaptad a pénzt eldobhatod a technikát), vagy megtarthatod, de ebben az esetben nem tudod kihasználni a technika teljes erejét, amíg el nem éred a pont követelményt. A hollow karaktereket pedig arra kérem, hogy dobják el az eddigi Garganta technikát (ha megvették) és majd vegyék fel helyette a hollowknak való garganta nyitó techet (Kuumon), miután bekerül a shopba.[/div]

Shihouin Yoruichi:
Szép jó napot!

Szeretném bejelenteni, hogy Staff gárdánk bővült két fővel: Neliel tu Oderschvank-kal és Ukitake Juushirou-val. Mint tudjátok, ők már rendelkeztek egy mesélői ranggal, ám most az Adminok közös megegyezése alapján előléptettük őket Moderátorokká, így most már hozzájuk is tudtok fordulni, ha esetleg segítségre lenne szükségetek!

Gratulálunk mindkettejüknek, reméljük sokáig így maradnak! *3*

További kellemes játékot!

Shihouin Yoruichi:
Yarr!  :pirate:

Szeretném jelezni a számotokra, hogy ismét módosult a minimum poszthossz követelmény. Ígérem, ezúttal utoljára.
Úgy gondoltuk, hogy kicsit megkönnyítjük a dolgotokat, és pár sorral lejjebb vittük a követelményt, így a minimum 20 sorra csökkent.
DE! Nem elég csak a sorokat nézni, hiszen ha valaki szeretne magának statot, akkor a hozzászólásnak 250 szót kell tartalmaznia. Amennyiben ez megvan, bejelenthetitek a havi statisztikánál. (Ez többé-kevésbé megvan már 20 sornál is!)

Shihouin Yoruichi:
Sziasztok!

Kicsit kategorizáltam (nagyon kicsit), így azok a topikok, amikben le kell/lehet valamit jelenteni (szín, avataralany...stb), egy külön boardot kaptak Lejelentő néven. Ebben egyszerűbben meg lehet találni a szükséges topikokat.
Ha esetleg valamit szerintetek kifelejtettem onnan, és/vagy szerintetek még lenne olyan topik, amit még ide lehetne pakolni, szóljatok nyugodtan.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése