Szerző Téma: Hasimoto Chouko  (Megtekintve 1237 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Hashimoto Chouko

Fullbringer

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 28

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 11 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Hasimoto Chouko
« Dátum: 2014. Dec. 03, 00:27:55 »
Engedélyek: Yorcsitól mindenfelé vannak *o*
Jelszó: Halvány barackszínű

Név: Hashimoto Chouko
Nem:
Kaszt: Fullbringer
Születési idő: 1998.10.27.
Kor: 16

Jellem

Jellemzően komoly, precíz, és visszafogott. Nem esik túlzásokba, nem figyelhetőek meg rajta nagyfokú érzelmi kilengések, de azért nem érzéketlen, vagy kifejezéstelen, inkább csak jó megfigyelőképesség szükséges az apró rezdülések megfejtéséhez. Zárkózott, nehezen nyit mások felé, azonban ha felkeresik, szívesen segít, amennyiben tud, nem ellenséges.
Szeret előre tervezni, és minden eshetőséget figyelembe vesz, de a pánik helyzeteket is képes hidegvérrel kezelni. Szinte lehetetlen kibillenteni egyensúlyából, vagy feldühíteni, azonban elég ijedős, a nagyobb zajokra, vagy hirtelen érintésre rendszerint összerezzen. Ha valamire koncentrál, akkor szinte egész testével figyel, ilyenkor nem is tud másra nézni, vagy pillantani, mintha tekintetét teljesen beszippantaná az, amit érdekesnek talált.

Külső

Kifejezetten alacsony, nagyjából 148 centiméter, lábai és kezei is apróak. Haja rövid, a vállát verdesi, halvány barackszínű, de szívesen festi mindig valamilyen élénk színre, ha más tetszik meg neki. Szeme sárgászöld, kissé macskaszerű, főként, ha figyel valamire, és rendkívüli koncentrációval követ minden mozdulatot. Ruhák terén nem válogatós, bár nem kifejezetten preferálja a kihívó darabokat, ha maga választhat, inkább visszafogottabbakat néz ki. Sokat jelentenek számára a színek, mindig igyekszik harmonizáló darabokat választani, a kiegészítőket is gondosan összeválogatja, mielőtt elindul valahová.
18+!

Előtörténet

You can't quit until you try. You can't live until you die. You can't learn to tell the truth. Until you learn to lie...

Ügyszám: 03004/6431/2012/bn

JEGYZŐKÖNYV
gyanúsított kihallgatásáról

Készült a Carson City-i Sheriff irodában, emberrablás, fogva tartás gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen folyamatban lévő eljárásban Martin Rossenter gyanúsított kihallgatása alkalmával. 911 E Musser Street, Carson City, NV 89701 alatti hivatali helyiségében 2013. február 19. napon 17 óra 23 perckor.

JELEN VANNAK

A nyomozóhatóság részéről:

Derric TRASS sheriff

Mola BRIGHTMORE sheriff helyettes

Eljárásban résztvevők és jogállásúk:

Martin ROSSENTER gyanúsított


A gyanúsított adatai:

Név: Martin Rossenter
Születési hely és idő: Carson City, 1959.11.29.
Anyja neve: Martha Kelly
Állampolgárság: Amerikai
Személyazonosító okmány száma: C00854396
Lakóhely címe: 468. Parkhill drive, Carson City, Nevada, USA
Tartózkodási hely címe: -
Telefonszáma: +1 *** - *** - ****

Tájékoztatom, hogy mind szóban, mind írásban az anyanyelvét használhatja.
Közlöm önnel, hogy 03004/6431/2012/bn számú ügyben gyanúsítottként hallgatom ki, mivel a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján megalapozottan gyanúsítható Ön az alábbiakban:

2012. január 13-án, az akkor 13 éves Chou Hamara-t az iskolából hazafelé vezető úton elrabolták, tartózkodási helye azóta is ismeretlen. Rajta kívül a körzetben még hat, vele egykorú diáklánynak veszett nyoma az utóbbi nyolc évben, akik mind bevándorló család gyermekei.

(Itt TRASS sheriff a lányok fényképeit tette a gyanúsított elé, aki semmiféle reakciót nem mutatott.)

Julieta Martinez, Marie Vinci, Eva Rhode, Lei Wan, Maurice Dessauge, és Emily Lonsdale. A hét lány különböző iskolákban végezte tanulmányait, azonban közel azonos útvonalon jártak haza, amely az ön háza előtt is elvezet. Az egyik szülő látta önt korábban beszélgetni a gyermekével, valamint a szomszédok szerint ön a napja nagy részét otthonában tölti, csupán vásárolni jár el. A becsült eltűnési időre nincs alibije, hiszen állítása szerint egyedül tartózkodott az otthonában. Amennyiben beismeri tettét, és elárulja, hogy hol van a hét lány, az ügyészség kész alkut felajánlani, és a halálbüntetés helyett életfogytiglani börtönbüntetést kér a bíróságtól.

(Innentől kezdve a gyanúsított beszél.)

Sajnálom ezeket a gyerekeket, és a szüleiket, szörnyű dolgon mehetnek keresztül, nem is csoda, ha már azért is gyanúba keveredik valaki, mert keveset jár el otthonról. Valóban lehetséges, hogy beszéltem az egyik lánnyal néhány éve, de nem emlékszem pontosan melyikkel is, mert ez gyakran előfordult, sok hazafelé tartó diáklány gyönyörködik a kertemben, és nem egy kért már belőle virágot is. Én egy gyermektelen férfi vagyok, így hozta az élet, de a tiszteletteljes kéréseket teljesíteni szoktam, elvégre akár maguk is letéphetnék. Azért nem kértem ügyvéd jelenlétét, Trass sheriff, mert szeretnék segíteni, amennyire tudok, hiszen tényleg borzalmas, ha valaki elveszíti a gyermekét. Íróként, és rejtvényszerkesztőként dolgozom, ezért nem szükséges elhagynom az otthonomat, itt is hagyom a szerkesztőség névjegyét, utánam érdeklődhetnek, jól tudom, hogy minden nyomot végig kell járniuk.

(Itt elővette a pénztárcáját, és az asztalra helyezett belőle egy fehér névjegykártyát, amit TRASS sheriff felé tolt az asztalon, a képekre sem pillantva.)

Amennyiben lesz házkutatási parancsuk, az otthonomba is szívesen beengedem magukat, hogy körülnézzenek. Most azonban, mivel ha jól vettem ki szavaiból, nem folyik ellenem eljárás, és letartóztatva sem vagyok, visszatérnék a munkámhoz.

(A gyanúsított a 911 E Musser Street, Carson City, NV 89701 alatti hivatali helyiséget 2013. február 19. napon 18 óra 18 perckor hagyta el.)


[¬º-°]¬      [¬º-°]¬      [¬º-°]¬      [¬º-°]¬      [¬º-°]¬


- Higgyétek el, nekem a legnehezebb, hogy meg kellett válnom tőletek, de az átkozott Trass túl komolyan veszi a munkáját, és képes tényleg meglátogatni, akkor pedig mit mondanék rólatok? – Sóhajtott a köpcös férfi, izzadt homlokát flanel ingének ujjával törölte meg, amivel elkente az arcát maszatoló vért.
Kezében megvillant a hatalmas kés pengéje, annak ellenére is, hogy a sötét helyiségben csak egyetlen lámpa pislákolt, gyenge fénye közel sem volt elég a nagyméretű, kosztól szürkés falú szoba bevilágításához. A hideg helyiségben alig másfél méter magas ketrecek sorakoztak a fal mellett, hasonlóak a kutya kennelekhez, embereknek még ülve is elég kényelmetlennek tetszettek. A terem közepén egy fogorvosi székhez hasonlatos áll, bár ez már nem volt vakítóan fehér, mint az ott megszokott, az évek során, mintha csak alvadt vér fedte volna el az egykor ragyogó fedését.
- Téged hagytalak legutoljára, mert nem is játszottunk még túl sokat, és mindig olyan könyörgően nézel a nagy, sárga szemeiddel, igaz? – Lépdelt közelebb az egyik ketrechez, amiben egy aprócska lány ült, lehajtott feje miatt hosszú fekete haja teljesen eltakarta arcát. A rácsok között előre kötözött keze megakadályozta, hogy hátrébb húzódjon, de úgy tűnt, nem is nagyon akar tenni semmit, még csak fel sem nézett.
Pedig ha így tett volna, nem csupán a férfin akadt volna meg szeme. A szemben lévő ketrecek már üresek voltak, egykori lakóira csupán az emlékeztetett, hogy a rácsokról monoton csengéssel vércseppek csorogtak le, és kötél foszlányok ringatóztak a vason. Néhány méterrel arrébb testrészek kavalkádja, szinte csonttá aszott testek derengetik a tényt, hogy valaha itt még sírás, és könyörgés volt hallható.
A padló már ránézésre is ragacsos volt, a több rétegnyi por összekeveredett a vörös testnedvvel, és már-már elkezdett megdermedni, akár a sár. Fémes csikorgás hallatszott, ahogy a köpcös ember, arcán perverz vigyorral, végig húzta a kés élét a rácson, nem messze a lánytól, vágyva annak remegését, sikolyának édes hörgését. Szemében kéjvágy és őrület csillogott, az izzadtság savanykás, és friss vér tömény szaga áradt felőle, mintha csak abban fürdött volna meg néhány perccel ezelőtt.
- Mért nem sikoltozol, és esdekelsz hozzám az életedért? Nyald meg a rácsot, és mondd el, mennyire szeretsz, lehet, akkor elgondolkozom a dolgon, végülis nem vagyok szívtelen. – Nyúlt be a rácsok között, és erővel hátra feszítette a lány fejét a hajánál fogva. – Olyan elragadó hangod van, mikor zokogsz, mért csinálsz úgy, mintha erős lennél? A csend is csak addig tart, míg először meg nem érzed magadban a kemény acélt, ami szép lassan kifordít, és a fájdalomtól csilingelően fogsz rimánkodni, hogy hagyjam abba. De csak a szád hazudik, a tested újra és újra érezni akarja magában, mindannyian ilyenek vagytok. Hazudtok, és könnyes szemekkel néztek, mintha a másik bántana titeket, miközben ezt élvezitek igazán. – Gurgulázós hangon felnevetett, miközben le sem vette éhes tekintetét a lányról.
Lassan nyílt a másik szája, mintha már az is nagy erőfeszítésbe került volna, hogy néhány izmát mozgásba fogja. Először szinte hang sem jött ki kiszáradt, cserzett ajkai közül, valószínűleg hosszú idő óta vizet sem látott, így a torka is teljesen ki volt száradva. A férfi közel tartotta hozzá a fülét, hogy hallhassa az a néhány szót, amit a lány próbált formálni.
- Meg fogsz halni… megtalálnak, és megölnek… - Szinte már csak hörgés volt, mégis több volt benne, mint holmi fenyegetés, teljesen komolyan gondolta.
A férfi szeme néhány másodpercre elkerekedett, aztán gúnyos mosoly kúszott vissza szájára, és ismét felnevetett. Eltávolodott a ketrectől, elengedve a lány haját, és felegyenesedve, hangos hahotával forgott körbe, kissé meg is csúszva a véren, azonban az egyensúlyát nem veszítette el. Kifulladva kezdett újabb magyarázásba, miközben a kezében tartott késsel hadonászott.
- A rendőrség semmit sem talál itt, sosem jönnek rá, mi is történt. Sajnálom kidobni a játékaimat, de majd szerzek újat, ha minden lecsillapodott, addig meghúzom magamat, és bemutatom a csillogó tisztaságú házamat a seriffnek, és a bandájának. – Nevetett, mintha valami nagyon vicceset mondott volna. – Egy idő után elfelejtenek titeket, kapnak új eseteket, és akkor aztán senki nem akar miattatok a halálsorra juttatni.
- Nem a rendőrökre gondoltam… idióta…
Újra előre bukott a lány feje, nem maradt ereje megtartani azt, így nem is láthatta, ahogy lendül a férfi keze a késsel, hogy elégtételt vegyen a sértésért, azonban az a levegőben megállt. Az egész teste a mozdulatba fagyott, csak a szembogara pillantott lefelé a lábához, ahol egy vékony kéz fonódott bokája köré. Hangtalanul tátogott, és hatalmasat rúgott hátra, mintha csak ezzel sikeresen leszerelhetné támadóját, annak azonban még szorosabban fonódott rá a keze, szinte már a húsába marva.
Kúszás zaja hallatszott, majd egy hangos üvöltés, ami után a nehéz test a földre rogyott. Kezek tengerében veszett el, csontos testek takarták el a lány elől a lassan véres masszává váló, utolsó halálhörgéseiben is átkokat mormogó férfit. A vöröses nedv keveredett a már korábban oda került testnedvekkel és kosszal, még vastagabbá téve a mocskot, ami ellepte az egész helyiséget. Fel se kellett néznie a lánynak, visszhangzott a falakon az utolsó lélegzetvétel, a hús és szövet szakadása, csontok roppanása, és a penge koppanása a beton padlón. Mindebbe a horrorisztikus zajba csupán egy halkan dúdolt dallam vegyült, ami keservesen, fájdalmasan hívta vissza társait a halálból a bosszúért…


[¬º-°]¬      [¬º-°]¬      [¬º-°]¬      [¬º-°]¬      [¬º-°]¬


- Ugye tudod, hogy mindennél jobban örülünk, hogy visszakaptunk? – Az idősebb, keleties kinézetű nő magához ölelte a fiatalabbnak tűnő lányt.
A repülőtér várója nem volt zsúfolásig tele, így a három személyes kis csoport nem is volt feltűnő a sok búcsúzkodó között. A két nő mellett egy férfi állt, nem volt az átlagosnál magasabb, így is a másik kettő fölé magasodott kihúzott alakjával, és kifejezéstelen arccal figyelte őket.
- Tudom. Nem kell aggódnod, értettem, hogy az én érdekemben történik mindez. – A férfihoz hasonlóan kifejezéstelen volt az arca, és a hangja is a lánynak, tekintete a távolba révedt.
- Ott tudnak neked segíteni, legyen szó bármiről is! – Engedte el a nő, akit kissé hátrébb is húzott a férfi, mintha csak attól tartana, a törékeny lány mit tehetne ellenük. – Írj nekem, ha megérkeztél!
Már csak bólintott a lány, majd megfogta a gurulós bőröndöt, és maga után húzva a beszálló kapuk felé indult. Az idősebb nő a férfi vállára borult, aki fél karjával tartotta, miközben tekintete a másikat követte, látszott, hogy a nőt sírás rázza. A lány megtoppant még a tömeg előtt, elengedve a csomagot megfordult, a férfiéba fúrta tekintetét, majd mélyen meghajolt. Így állt néhány másodpercig, majd többé vissza sem nézve szállt fel a repülőre, ami új otthonába repítette, bár akkor még nem sejthette, hogy ennek örülnie kellene, vagy inkább szomorkodnia miatta.

Képesség

Neve: Emma-o's blesseds (Emma-o áldottai)
Típusa: Nekromancia
Leírása: Chouko családjában öröklődő képesség a halottak irányítása, amivel nem csak emberi testeket, de akár állatokat, vagy elpusztult növényeket is képes manipulálni. Egy különleges szertartás keretein belül a terhes anyákat szándékosan teszik ki lidérctámadásnak, hogy minél több gyermekben felébredjen a rejtett képesség.
Fókusztárgy kinézete: Emberi fogakból készített bokalánc, amit mind a két lábán visel.

Támadások


Strong blood

Ezzel a képességgel képes mozgásra és támadásra bírni, még a csupán néhány másodperce halott testeket is. Amennyiben olyan helyen van, ahol tudja, hogy a föld alatt testeket ástak el, akár a föld alól is képes előhívni a halottakat. (Fullbringre tett pontok felényi méterre lévőket. Vagyis, ha 4 pontos, akkor 2 méter mélyről, stb.)
A képesség használatakor mezítláb kell lennie, hogy a fogakkal ékesített bokalánc jól kivehető legyen. A testek irányítása különleges módon énekléssel történik, mintha csak ezzel hipnotizálná őket. A szöveg teljes mértékben érthetetlen, halandzsált kántálás, ami mellé a fogak csörgése adja a ritmust, a kettő elegye teszi lehetővé, hogy teljes egészében uralja az élettelen testeket. A lánc különleges, szinte lehetetlen elszakítani, hasonló az ellenállása, mint egy zanpakutounak.
A halottaknak egyetlen különlegességük van, Chouko képes ember feletti erőt adni nekik, amíg uralma alatt tartja őket. (Ez megegyezik a fullbringre tett pontokkal, azonban nem pusztakezes, vagy fegyveres képzettség, nem tudnak különböző harci mozdulatokat végezni, csupán nagyon erősek. Vagyis marcangolni, csapkodni, harapni tudnak, mint egy egyszerű ösztönlény.) A testek ugyanolyan sérülékenyek, mint életükben, de amíg képesek mozogni, addig Chouko uralma alatt tarthatja őket, és támadásra készek. Maximálisan a fullbringerre tett pontok felével egyenlő számút tud egyszerre mozgatni, azonban ha hatnál többet irányít, az erő megoszlik, így azok fele olyan erősek lesznek.
Elhalt növényeknél hasonló az eset, fullbringre tett távolságon belül kell lenniük, és szintén az erejüket növeli az irányítás alatt. Vagyis, ha megfelelő közelségbe ér az ellenfél, akkor ezekkel képes lekötözni, és csak nagyobb erő kifejtésével szabadulhat a szorításból.

Első szinten: Csak fizikai testeket képes irányítása alá vonni. (Ember, állat, növény.)
Második szinten: Reiatsu testeket is képes használni, amíg azok lélekszemcsékre nem esnek.

Rememberer bones

Ha Chouko egy halottnak közvetlenül valamely csontjához ér, akkor képes látni a halála előtti öt percet. Minél magasabb a fullbringje, annál több időt tud visszatekinteni, de ez mind a személy, vagy állat halála előtti közvetlen időre vonatkozik.
0-4 pont: 5 perc
5-8 pont: 10 perc
9-12 pont: 15 perc
13-16 pont: 20 perc
17-20 pont: 25 perc
21-24 pont: 30 perc

(Második szinttől, akárcsak első képességénél, itt is képes a reiatsuból álló testeknél is erre, de továbbra is szükséges közvetlenül a csont érintése!)

Szeret

Édesség
Nyugalom
Aranyos dolgok
Állatok
Érdekes történetek

Nem szeret

Hirtelen változás
Figyelmeztetés nélküli érintés
Csípős ételek
Szoros ruházat
Figyelmetlenség
« Utoljára szerkesztve: 2014. Dec. 03, 00:32:14 írta Neliel Tu Oderschvank »

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 170

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 497 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hasimoto Chouko
« Válasz #1 Dátum: 2014. Dec. 03, 13:07:52 »
Szép napot! ^^

Személy szerint tetszett az előtörténet, és maga a képesség is. :3 Rendben van az előtörid, így hát elfogadom.

Lélekenergiád: 5000
Tőkéd: 4000 ryou
Szinted: 1.

Kezdésként minden képzettségedre kapsz egy-egy pontot, kivéve a fullbringre, melynek kezdő értéke 5 pont. Ezen felül kedved szerint eloszthatsz 10 pontot képzettségeid között.

    Fegyveres harc
    Pusztakezes harc
    Lélekmanipulálás
    Bringer Light
    Fullbring

A pontozást kérlek jelentsd be a megfelelő helyen, valamint töltsd ki Profilodat is.

Kellemes játékot!