Szerző Téma: Anida Vegex  (Megtekintve 1465 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Anida Vegex

Purple storm

Eltávozott karakterek

Quinto Espada

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
11 500 / 15 000

Hozzászólások: 44

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 6 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Padlizsánlila - #74567A

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Semmi sem tart sokáig. Sem ami nagyon, nagyon jó, sem ami nagyon, nagyon rossz.

Post szín:
#4A3C5E


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Anida Vegex
« Dátum: 2014. Dec. 03, 15:57:10 »
 
(click to show/hide)
 
:: ALAPADATOK..

Név: Anida Vegex
Faj: Arrancar, 73-as. Cleto Seffira fracciónja (lesz).
Nem:
Kor: 25
• Emberként: 17
• Lélekként: 8


Születési adatok: Karakura Town,  1990. 10. 22.

 
  :: KINÉZET.. 

Magassága átlagos, nem emelkedik a tömeg fölé 166 centiméterével. Alakja vékony, de a kellő helyeken rendelkezik a megfelelőnél picit kerekebb és nagyobb domborulatokkal. Teste izmos, látszik, hogy sok időt fektetett az edzésbe. Haja rövid, vállig érő s fekete színű. Fontosnak tartja az ápolását, így haja mindig fénylő, s többnyire vanília vagy kókusz illatú. Íriszei lila színűek, s ha dühös, sötétebb árnyalatúnak tűnik, míg ha szomorú, ibolyaszínnek látszik. Ruházkodás terén szereti a nőies, csinos darabokat s igyekszik követni a divatot.

 
:: JELLEM..

Viselkedése hangulattól függően változik, s néha igazán bunkónak nevezhető. Ha rossz a kedve, nem igazán szokott foglalkozni a körülötte lévőkkel, bezárkózik. Valójában segítőkész, de nem szereti azokat az embereket, akik csak akkor találják meg, amikor kell nekik valami- őket fokozatosan kizárja az életéből. Kissé erőszakos jellem, s beteg szokási vannak.

  :: KÉPESSÉG/ZANPAKUTO..

Zanpakuto:

Zanpakuto kinéze: Semmiben nem tér el a megszokottól, a parancsszó elhangzása után egy hosszú bottá válik, melyre a lány kedve szerinti elhelyezkedésű pengéket képes megidézni, legfeljebb négy darabot. Ezek a pengék a botból merőlegesen a külvilág felé merednek.
Neve: Hiúz (Lince)
Parancsszava: Hízelegj, Hiúz! (Halagar, Lince!)


Resurrección:

Resurrección: Aktiválás után termete nő, eléri a két és fél métert is, végtagjai megnyúlnak. Bőre fehér színű, küllemre leginkább egy rókaszellemre hasonlít, aki emberi alakot öltött (Mindezt természetesen hiúzéra emlékeztető fülekkel és farokkal kiegészítve.). Füle rendkívül érzékeny, resurrección feloldásra során hallása és szaglása rendkívül kifinomulttá válik.


Képesség neve:   Guardián del aire (A levegő őre)

Típusa: Levegő
Leírása: A szél és a levegő felett bír hatalommal és akár tornádókat is képes teremteni. Képes befolyásolni a levegő hőmérsékletét, így nagyon hideg levegőt is létre tud hozni; ezen képességét használva képes megfagyasztani a vizet. Képes a levegőt és a szelet irányítani bármilyen formájában, akár arra is használhatja őket, hogy egy tárgyat arrébb mozdítsanak. Emellett képes meghallani valamit nagy távolságokról is: két vagy több ember beszélgetését;  képes meghallani például azt, hogy ha valaki ütögeti a számítógép billentyűzetét, milyen betűket milyen sorrendben nyomott le-, hiszen mindnek más és más hangja van- akkor is, ha egy kicsikét különböznek.

1-8pont: Erős koncentráció vagy életveszély esetén képes használni képességét- ebben az esetben természetesen ösztönösen, s nem mindig tudja, mi fog történni. Ebben a szakaszban képes széllökéseket kelteni, fuvallatokat támasztani s ezekkel apróbb tárgyakat (pl. székek, könyvek, ventilátor, lámpák, faláda… stb.) mozgatni. A levegőt irányítani. Erejének hatóterülete maximum (8 pont esetén) 36 méter.

9-16 pont: Már nem szükséges számára olyan erős koncentráció a képessége irányításához, s az életveszélyes helyzetekben sem veszti el irányítását képessége felett. Tökéletesen ugyan még nem uralja s nem is irányítja: előfordulhat például, hogy a lelökni, vagy arrébb lebegtetni kívánt szék helyett simán a falnak csapja őket egy hirtelen mozdulat megtételével, vagy a koncentrációja meggyengülésével. Képes a levegő hőmérsékletét 10 °C-al emelni vagy csökkenteni. Erejének hatóterülete maximum (16 pont esetén) 64 méter.

17-24 pont: Maximális, tökéletes irányítás. Képes létrehozni tornádókat, nagy sebességű szélrohamokat, nehéz tárgyakat (akár 100 kg felettieket is) mozgatni, vagy szétzúzni a levegő és szél irányításával. A levegő/szél hőmérsékletét kedve szerint manipulálja, s erejének hatóterülete maximum (24 pont esetén) 96 méter.

Képesség neve:  Inspiración  (Sugallat)

Leírás: A levegő őrzőjeként rendelkezik az empátia képességével, képes rá, hogy megérezze, mi történik másokkal. Ez azonban eléggé kifárasztja: minél távolabb helyezkedik el tőle a célszemély, annál erősebb koncentrációt igényel s a művelet végén a távolság és az ismeretség fokától függően felléphet enyhe fáradtság, vagy akár ellenállhatatlan álmosság is, mely néhány órányi szendergést eredményez.


 
:: ELŐTÖRTÉNET..

A történet lényegi részét inkább játékban szeretném kijátszani, hasonlóan néhány engem megelőző személyhez. Itt leginkább a karakter személyiségébe szeretnék betekintést adni.


Fáradtan ültem le a tornaterem egyik padjára lehúzni a kissé lestrapált edzőcipőimet. Szerettem futni, s túlhajtani is magamat az edzéssel, de úgy tűnik, a mai nap folyamán túlzásba vittem a dolgokat.
Lihegve, sajgó izmokkal dobáltam bele edzőruhámat egy táskába, majd a zuhanyzó felé vettem az utamat. Ma én maradtam a legtovább bent a csapatból, megint. Bár ez nem is meglepő, hiszen közeleg a verseny, s mégiscsak én lennék a futócsapat kapitánya… :roll:
Miután a kellemesen hűvös vizet testemre folyattam s meg is szárítkoztam, furcsa kaparászást hallottam a fal felől. Ruháimat gyorsan magamra kapkodtam, s sietősnek nem nevezhető léptekkel indultam meg a hang irányába. Éreztem azt a jellegzetes rossz sejtést, hogy talán egy hollow lesz az, s a ricsajból, valamint a rémült hangokból ítélve, kizártnak tartottam, hogy egy légyott hangjait hallanám. A teremhez érve elhúztam az ajtót, s előbbi sejtésemben megbizonyosodhattam: egy rémült diák, akiről fogalmam sem volt ki az egyik sarokban kuporgott remegve, miközben a rókaszerű hollow felé tartott, s nem sajnálta szétzúzni sem a székeket, sem pedig a padokat.
- Nem szép dolog olyat terrorizálni, aki valószínűleg nem is lát. ^^- Léptem be a terembe, s szólaltam meg hűvösen. Nm tudom, miért lett rajtam úrrá megint a hősködhetnék-kórság, de ha már itt vagyok, akkor nincs visszaút… Ha pedig megpróbálnék elfutni egyrészt előbb-utóbb utolérne, másrészt pedig cserbenhagynék egy bajbajutottat, akinek talán megmenthetem az életét.
- Téged is felfallak!- Vihogott fel a lény, majd már nem a fiú felé haladt, hanem megfordulva felém vette az irányt. Előle kitérve ugráltam egy darabig, azonban ez egyre nehezebb feladatnak bizonyult, miután elkezdett savat köpni felém. Nem szerettem volna meghalni még, pár dolgot el kellene végeznem, mielőtt elragadna a halál… s különben is, ha megvan az erőm ahhoz, hogy felvegyem a harcot ellene, miért ne tenném? o.O
Az ablak felé iramodva ragadtam meg egy törött széklábat, s hajítottam a lény felé, majd azon imádkoztam, hogy a széllökéssel sikerüljön a hegyes eszközt még erősebben a testébe fújni. A sarokban rettegő fiú végül felállt: pontosan abban a pillanatban, amikor én megragadtam a fegyvert, s az ajtó felé kezdett el csámpázva futni. Még hogy a férfiak megvédik a nőket… :roll:
Tulajdonképpen ez volt a szerencsém: a székláb belefúródott a testébe, s felüvöltött. Megragadtam egy másik töredéket, s felé futottam… majd vettem tudomásul hátrafelé repülve s a falnak esve, sajgó fejjel, hogy ez nem volt jó ötlet feltétlenül. Nyöszörögve fogtam meg a fejemet, miközben az egyik mancs a torkomnak szorult. Torkomat artikulálatlan hörgés hagyta el, miközben kezdett elsötétülni előttem a világ. Lábaimmal igyekeztem elrugaszkodni a talajtól, hogy belerúgjak a felém tornyosuló dögbe, de mielőtt mozdulhattam volna, egy szék repült a hollownak. Az előbbi fiú tér vissza nem csak az én meglepetésemre: a rókalidérc morogva fordult felé.
- Bassza meg.- Így sikerült feldolgoznia azt, hogy a két méternél is magasabb dög megindult felé. Felálltam, s mondhatni utolsó erőmet felhasználva kíséreltem meg az előbbi mutatványt, s legnagyobb meglepetésemre ezúttal pontosan oda talált be, ahová kellett volna először is: bár hátulról, de átfúrta a fejét, én pedig mély levegőt véve roskadtam a földre s markolásztam sajgó tarkómat.

Fél órával később már a fent szereplő fiú oldalán sétáltam, s hálásan szorongattam a hideg dobozos kólát, melyet nekem vett. Ennyi és a beígért hamburgerezés a minimum, miután megmentettem az életét. :arrogant:
- Mondd csak, te mióta látod őket?- Most, hogy volt időm jobban szemügyre venni a felém magasodó fiút, kénytelen voltam megállapítani, hogy szinte már világító zöld szemei kifejezetten ijesztőek.
- Néhány éve… de a jelenlétüket mindig is éreztem. Legalábbis, amióta rendelkezem emlékekkel, azóta érzem őket.- Ittam ki az utolsó korty édes nedűt. Tényleg így van, az első emlékeim is 8 évvel ez előttről valóak… hála annak a balesetnek, minden kitörlődött korábbról belőlem. Így az anyámmal kapcsolatos emlékek is, melyek hiánya fájó sebként tátong ma is a lelkemen. Ha nagyon megerőltetem magamat, fel tudom idézni a rémült arcát, amint félrelökött a hollow elől, de semmi más nem jut eszembe, ami vele kapcsolatos. Azt mondták, visszatérhetnek az emlékeim, de én egyre kevesebb reményt fűzök ehhez… S szerencsésnek tartom magamat már csak ezért az egy emlékfoszlányért is: hiszen így emlékszem az édesanyám arcára, s tudom, mennyire szeretett. Talán ennek köszönhető az is, hogy nem lettem züllött tizenéves.
- Megérkeztünk… Te mit fogsz kérni? - Nyitotta ki előttem a gyorsétterem ajtaját, majd miután beléptem, gyomrom hangosat kordult. Ettem én ma már valamit egyáltalán? O.o
- A legnagyobb, legsajtosabb és leghúsosabb hamburgert… Ez nem is kérdés!- Csaptam össze tenyereimet lelkesen, majd a pult felé vettem az irányt. Nem gondoltam volna, hogy ez a nap jól fog végződni… S miután kezemben tartottam a fejemnél éppen hogy nem nagyobb hamburgert, határozottan úgy éreztem, hogy nem kár a sok zúzódásért és karcolásért, amit ma begyűjtöttem…. Pláne akkor, ha ilyen finom a kárpótlás! ^-^
Némán intettem búcsút a fiúnak, majd keresztbe fontam karjaimat, s siettem hazafelé.  Már rég besötétedett, s magam sem tudom, miért éreztem magamat boldognak a hosszúra nyúlt beszélgetés után. Ajkaim alig látható mosolyra húzódtak, majd balommal kitapogattam a kabátzsebemben rejtőző cetlit, melyen a fiú elérhetősége volt. Arcomra halovány pír ült ki, miután felrémlett bennem, hogyan ölelt meg, miután elköszöntünk. Egy pillanatra lehunytam a szememet, s talán ez volt vesztem okozója: hiába a hangos dudálás, már ott álltam a felém száguldó autó útjában, melynek vezetője nem húzta félre a kormányt.
Nem emlékeztem fájdalomra, csupán az ütközés visszataszító hangjára, a csattanásra, mely néha még most is visszhangzik fülemben. Miután magamhoz tértem, próbáltam szóba elegyedni a többi emberrel, de valamiért nem figyeltek fel rám. Néhány napba beletelt, míg rájöttem: képes vagyok áthaladni a falakon s annak köszönhető a rengeteg különös élmény, hogy meghaltam. Arra, hogy hogyan történt nem emlékszem, csak fékcsikorgásra, s a csattanás hangjára.
Hamar szembesültem azzal, hogy a világ többől áll, mint amit eddig elfogadtam: a fekete ruhás szamurájok s a groteszk lények egymással folytatott harca egészen lenyűgözött. Túl közel merészkedtem, s miután egy skorpióra emlékeztető lény felfalta a szamurájt, rövid úton engem is utána küldött.
Hollowságom úgy élt bennem, mintha egy rossz horrorfilm főszereplőjévé váltam volna. Ösztönlény lettem, s méretemmel arányosan erőm is növekedett. Hamar adjuchassá váltam, s megtanultam, ebbe a világban nem létezik barátság.
Büszke vagyok arra, hogy természetes úton váltam arrancarrá s nem voltam rákényszerítve arra, hogy azt a hátranyalt hajú alakot szolgáljam. Emlékszem, egy olyan adjuchassal folytatott küzdelmem során veszítettem el maszkomat, akit védtem, s ő védett engem. Ha valakiről, róla nem gondoltam volna, hogy képes rám támadni… De mint oly sokszor, ezúttal is tévedtem.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Dec. 03, 17:53:23 írta Anida Vegex »

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 174

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 485 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Anida Vegex
« Válasz #1 Dátum: 2014. Dec. 03, 16:04:46 »
Rendben van, előtörténetet elfogadom. ^^

Lélekenergia:
5000
Tőke: 4000 ryou
Szint: 1.

Ezen kívül képzettségeidre alapból jár 1-1 pont, ezen kívül további 14 pontot oszthatsz el szabadon. Képzettségeid az alábbiak:

    Fegyverhasználat
    Pusztakezes harc
    Hollow képességek
    Sonido
    Resurrección
    Hierro

Kérlek, jelentsd le pontozásod a megfelelő helyen, valamint jelentsd le avatarodat az Avataralany-választóban.

Kellemes játékot!