Szerző Téma: Cleto Seffira  (Megtekintve 1459 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Cleto Seffira

Las Noches históriása

Eltávozott karakterek

Septima Espada

Szint: 9.

Lélekenergia:

60% Complete
48 450 / 65 000

Hozzászólások: 46

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Lila

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Kivel áll kapcsolatban?:
-

Mottó:
Mindenki hazudik, becsap másokat és önmagát. Így működik a világ. Helyesebben talán: ettől működik a világ.

Post szín:
#663399


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Cleto Seffira
« Dátum: 2014. Dec. 05, 00:39:41 »
Jelszó: kék

A hatalmas, fehér karmos kéz belevájt a fába, a fekete test néhány méterrel feljebb szenvedte magát a törzsön. Nem tudta már, hányadszor kezdett mászni, nem tudta, mennyire van még messze az apró lyuk, amit a fa tört magának az égbolt felé, de úgy érezte, már csak a kezét kell kinyújtania a Hold felé. „Ezúttal sikerülni fog!”- suttogta a szél. A karmok mély barázdákat vágtak a fába, ahogy az óriás visszacsúszott.
 Fogalma sem volt róla, milyen régen próbálkozott azzal, hogy feljusson az égre, a helyre, amit megígértek neki, amikor élete végén harcba indult. Nem tudta, milyen bűnt követhetett el, ami a gyóntatója előtt rejtve maradt, de biztos volt benne, nem követett el semmit, ami miatt ezt érdemli. Nem tudta, hogy a többi óriás, és az apróbb lények, akik itt ragadtak vele, és akikkel időről időre felfalják egymást, mivel érdemelhették ki a sorsukat.
 „Várni fogok rád.” „Mindig veled leszünk.” „Nemsokára pihenhetsz.” Emlékezett még az arcokra, de egészen biztos volt benne, hogy a hangokat, amik a már régen porrá vált emberek adtak ki, eltorzította a számtalan sikoly, a szakadó testek hangja. Újra hallani akarta azokat a hangokat. Újra mászni kezdett fel, ahol vártak rá. Biztos volt benne, hogy mind a Mennyben várják.
 Megint sokáig feljutott, amikor hirtelen nem talált már több fogást. Csúszni kezdett. „Ez lesz az utolsó akadály!”- suttogta a szél. A karmok mélyen a fába vájtak, ami szinte felsírt. A gillian a másik kezét is a fába vájta. Lépésről lépésre, méterről méterre haladt tovább felfelé. Egy ág felsértette a maszkját, védtelenné téve sérült lelkét a sötétség előtt. Egy pillanatra megremegett, de a felsejlő, bár egyre halványuló arcok mászásra kényszerítették. „Még egy kicsit!”- suttogta a szél. Az ágak lehasítottak egy jókora darabot a maszkjából. A lény fekete köpenyébe vágtak, lényéig hatoltak. Ő viszont mászott felfelé, az ígéretek földje felé, ki a sötétből…


 A szörnyetegnek volt családja, a tenger mellett született. Akkor még nem volt szörnyeteg, csak egy jókedvű gyermek, aki lovagregényeken nőtt fel, mint minden jó gyerek, rendszeresen imádkozott, szófogadó volt. Negyedik fiú volt, a szülei remek lehetőséget láttak abban, hogy egy, a török által megszállt területre induló lovag mellé adják apródnak, és esetleg magas rangot szerez a császár seregében. Tényleg jót akartak neki, és tényleg őszintén feleltek igent arra a kérdésre, hogy látja-e őket még valaha.
 A lovag szerette a nőket, szerette az italt, néha goromba volt, de komolyan érdekelte a rábízott, bátor, jókedvű, számára szimpatikus tizenkét éves fiú sorsa. Mivel neki csak lányai születtek, még az is megfordult a fejében, hogy ha hazatérnek, kiházasítja az egyikkel, hogy legyen fia. Tényleg elhitte, hogy meg tudja magát védeni, amikor az elszigetelt vár felé lovagoltak kis kísérettel. A lovag híres bajvívó volt, nagyon kevesen vették fel vele a harcot tisztességes küzdelemben. Tényleg őszintén mondta a fiúnak, amikor éjjel farkasok üvöltését hallották, hogy nincs mitől félnie. Az első golyó a fiú jobb kezéről tépte le két ujját, a második pedig az ő orrát zúzta be. Elérte az agyát, mégis volt ideje még rá, hogy végiggondolja, mekkora hibát követett el.
 Az öregasszony, aki a fiú mögött haladt a rabfüzéren, nem értette, miért nem kap válaszokat. Addig a napig soha nem látott még külföldit, nem tudta, hogy a fiú nem érti, amit mond. A lábait egymás után pakoló, lázas gyermeknek próbálta elmagyarázni, hogy minden rendben lesz, hogy nemsokára jobban lesz, nemsokára pihennek. Nem látta a kötés alatt feketéllő húst, nem érezte, mennyire kiveri a fiút a víz, de érezte, hogy mennyire elhagyta a remény. Ahogy mindenki mást is, akit elragadtak a törökök. Látta, ahogy a fiú időről időre megbotlik, de végül mégis ő volt az, aki összeesett. A hatvannál is több év munka a földeken, az élet, a hideg telek felőrölték az erejét. Levették a láncról, és ott hagyták az út szélén, hogy elmélkedjen a fiatal éveiről, amikor még békés volt ez a föld. Lehunyta a szemét, és meghalt, mielőtt a sort követő farkasok elérték.
 A magyarok éjjel ütöttek rajta a törökökön, személyesen a dunántúli főkapitány vezetésével. Gyors mészárlás volt, ami visszaadta a megmaradt rabok szabadságát. Egy embere elvitte a fiút a várába egy gyors lovon. Az öreg hajdú nyugtatta a fiút, kicsit beszélt németül, amit az megértett. Azt ígérte neki, hogy minden rendben lesz, most már szabad, nem fog meghalni. Mint egy túra a Pokolban, olyan volt az a néhány óra, de valóban élve ért a várba. Útközben viszont elvesztette azt, akivel elindult, egy egészen más személlyel ért a várba.
 Az orvos gyorsan megállapította, hogy a fiú keze elfertőződött, és azonnal el kell távolítani. Mint a legtöbb tanult ember, beszélt latinul, amit a fiú megértett. Azt ígérte, hogy gyorsan túl lesznek rajta, nem fog neki fájni, csak innia kell néhány korty pálinkát. Mint mindig, ezúttal is profi munkát végzett, a fiú viszonylag csendesen tűrte is a műtétet. Tényleg remélte, hogy gyorsan dolgozik, de akaratán kívül is becsapta a fiút. Az életét viszont sikerült megmentenie.
 Még fél kézzel is természetes tehetséget mutatott a harcok iránt, a kovács pedig készített neki egy műkezet, amire egy pengét szereltek. Soha nem tanulta meg a helyiek nyelvét rendesen, csak a legrondább szavak ragadtak rá. Bár sokat ugratták, gyorsan megszerették, egy idő után elkezdték magukkal vinni a rajtaütéseikre. A fiú pedig megszerette a harcot, ami az első igazán őszinte dolog volt, ami nem hazudott neki. Ölj, vagy megölnek.
 Tizenöt éves volt, amikor rátalált a szerelem, az egyik hadnagy lánya személyében. Fiatalabb volt a lánynál, aki irányította a kapcsolatokat, sokan mondták, hogy ki is használja őt, hogy csak szórakozásra használja, hogy elveszi a pénzét, de a fiú nem hallgatott ezekre a hangokra. Ő úgy érezte, hogy a lány tényleg érez iránta valamit, hogy vele elviselhetőbbé válna az élet a várban, amit lassan bekebelez a világ vége. A lány sem érezte magát teljesen közömbösnek a fiú iránt, bár tudta, hogy az apja soha nem járulna hozzá egy esküvőhöz egy félkezű, árva fiúval. Megígérte a fiúnak, hogy egyszer összeházasodnak. A következő télen megcsúszott, ahogy a várfalon sétált.
 A tizenhatodik volt az utolsó év a fiú életében. Eljött az öreg szultán, hogy háborúban haljon meg, és körbevette őt az ellenség tengere. A király azt ígérte, sereggel jön felmenteni a várat, de soha nem indult el. A kapitány azt ígérte, a vár nem esik el, de bármennyi ellenséget öltek meg, a helyzet lassan egyre reménytelenebbé vált. Amikor egy ágyúgolyó letépte a megmaradt kezét, a pap azt ígérte, béke vár majd rá. Amikor az utolsó védők is meghaltak, és a várat elözönlötte a zsákmányra éhes ellenség, a hatalmas mennyiségű puskapor felrobbant a föld alatt.
 A fiú évszázadokig nem talált békét. Ártó szellemmé, szörnyeteggé változva bolyongott, keresve a földet, amit megígértek neki. Lassan kiszorult a világból, amit megismert, és bevette magát az örök sötétségbe. Nem látott mást, csak még több szörnyeteget, akik egymást falják fel. Sokáig tartott neki, amíg rájött, ő is egy közülük. Ezen pedig már nem változtattak az imák. Hatalmasabbra nőtt, erősebbé vált, de a lényegen ez sem változtatott.
 Évszázadok teltek el, mire a fiú meglátta a fényt, egy fa törzse mellett, ami utat vágott a sötétségbe. A Hold gyönyörűbb volt, mint bármilyen fény, amire a fiú emlékezett. A teste azonban nehéz volt, bár voltak kezei, évszázadok óta nem használta őket. Rengeteg idejébe telt, amíg kiállta a próbát, hogy feljusson a felszínre…

 Egy véres kéz csapott a homokba- olyan volt, mint egy emberé. Ezt követte egy fej, rajta kék hajjal, zöld szemekkel, mély vágással a jobb szeme körül. A meztelen, tizenévesforma fiú lassan felszenvedte magát a felszínre. Az egész testét véres barázdák díszítették, amit az éles faágak okoztak. Nem volt ember- törött csontmaszk, mint két fojtogató kéz a nyakán, és egy ujjnyi átmérőjű lyuk félúton a köldöke és az ágyéka között jelezte, ő másik fajhoz tartozik. De nem volt már hollow sem- csodálkozva pillantott jobb kezére, amit olyan régen látott utoljára ebben a formában. Az ujjak egy furcsa kard köré szorultak.
 A fiú talpra állt, és a térdére támaszkodott, miközben eltávolodott a lyuktól, nehogy valami visszarántsa a sötétségbe. A sebei lassan megfagytak, csak vörös tetoválások maradtak a véres barázdák helyén, behálózva az egész testét. Elmúlt a fájdalom, csillapodott az éhség, kitisztult a feje. De mégsem azt kapta, amit ígértek neki. Csak akkor dobbant meg újra a szíve, amikor a szeme megakadt a távoli, fehér palotán, ami mesésebb volt, mint bármilyen vár, amit valaha látott.


Név: Cleto Seffira
Faj: arrancar
Rang: Septima Espada
Aspektus: Hazugság
Nem: férfi
Született: 1550. május 20.
Emberi test halála: 1566. szeptember 7.

Kinézet:
 Cleto 174 cm magas, 65 kilogramm, viszonylag izmos testfelépítésű. A maszkja két fojtogató kéz, a hollow lyuka a köldöke és az ágyéka között félúton helyezkedik el, ujjnyi átmérőjű. A hetes szám a csípője jobb oldalára van tetoválva. Az egész testét vörös, tetovált csíkok hálózzák be, amiket átváltozásakor szerzett, szabálytalan, girbe-gurba minták. Az arca jobb oldalán is található egy ilyen tetoválás. A szeme világoszöld, a haja kék, a bőre világos. Az arca viszonylag csinosnak mondható, mint halálakor, most is tizenhat évesnek néz ki. A ruházata mostanában egy átlagos felsőből és nadrágból áll, a vállán pedig palástot visel, illetve az átlagos, szandál-szerű cipőt hordja, de néha visel jelenlegi emberi divathoz tartozó ruhákat is, néha pedig lecseréli az aktuális egyenruháját egy másik designra.

Jellem:
 Cleto sokféleképpen tud viselkedni: képes csendes és jókedvű lenni, kegyetlen vagy jószívű, arrogáns vagy kedves. Köszönhetően az olyan dolgoknak, mint a múltja, hogy arrancar és szimplán annak, hogy tinédzser, komoly hangulatváltozásai lehetnek. Viszont a viselkedése soha nem változik drasztikusan, ha éppen valamiért fontos, hogy egyféleképpen viselkedjen, és az aspektusának megfelelően, kiválóan hazudik, színészkedik, ha rászorul.
 Ironikus módon gyűlöli a hazugságokat, ennek köszönhető a harcok iránti szeretete, ahol mindenki őszinte, mert mindenki a legjobbat mutatja, amit tud, hogy túléljen. Mivel lovag volt, bizonyos esetekben mutat tiszteletet, becsületet, kegyelmet, bár általában pont azok nem kapják ezt meg, akik a leginkább számítanak rá, és harc közben nem igazán foglalkozik nemmel, korral, erőszinttel, bárki az ellenfele, ugyanazt mutatja neki.
 Nagyon érdekli a múlt, a történelem, nagyon érdekesnek tartja, hogy ő egy olyan korban élt, amire már nem emlékezhet ember, ezért Espadaként Las Noches történetével foglalkozik, próbál minél több információt összegyűjteni, rendszerezni, így a tornya egy része könyvtárként funkcionál, illetve digitalizált információhordozókkal van tele. Emellett természetesen érdeklik a régi arrancarok, hollowok hatalmának titkai, régi, erős reiatsuval rendelkező tárgyak után is kutat, illetve feljegyzi róluk, amit lehet.
 Van egy gyengébb oldala, amit elrejt mindenki elől, beleértve talán önmagát is, ezek pedig a múltjában szerzett sebei, amik még mindig fájnak néha, gyakran eszébe jutnak, felsejlenek előtte a képek az emberi és a hollowként leélt életéből. Gyakran álmodik rosszat.Képességek:
Guinga (Zefír):
  A karakter passzív, Ressurecciónon kívüli képessége a saját kontrolljára és észlelésére terjed ki. Erőfeszítés nélkül, éppen olyan természetesen, mint a légzés, képes a kardja forgópengéjét gyors mozgásra bírni (másodpercenként LP:1000 fordulat), amivel a fegyver  kivételes vágóerőhöz jut. A képesség emellett tökéletes kontrollt biztosít a kard felett, így biztonságosan, önmagának okozott sérülés veszélye nélkül képes használni- ehhez normál esetben mesteri szintű képzettségre lenne szükség. Cleto emellett rendelkezik egy hetedik érzékkel, különösen jól érzékeli a légáramlatokat, képes lenne akár ezzel az egy érzékszervével is harcolni.

Ressurección:
Veleta (Szélkakas)- külsőre a Zanpakuto egy egyenes egyélű kard két pengével, amik között van egy vékony rés. A két penge között forog egy vékony forgópenge, ami hasonlít egy repülőgép forgószárnyához, ránézésre olyan, mintha a kard végét levágták volna, és a pontos másolatával összeforrasztják. Ezt a pengét Cleto a Guinga nevű képességével képes tökéletes kontroll alatt tartani.


(click to show/hide)

A Ressurección szó nélkül aktiválódik, Cleto kardja a másik irányba kezd forogni, sötétlila reiatsu folyik ki belőle, és teríti be az arrancart. Ressurecciónban Cleto kardja eltűnik, de ezekhez a forgópengékhez hasonló pengék jelennek meg a testén. Az alkarjain kettő, amik a könyökéig érnek, egy a hátán, aminek egy méter az átmérője, két tíz centiméteres átmérőjű a talpain, egy pedig az arcát teljesen befedő csontmaszkon. A maszkon semmilyen nyílás nincs, Cleto ezért nem lát (levegőt viszont kap). A maszk jobb oldalán pár repedés látható, hasonlóan a tetoválása vonalához. A teljesen dísztelen csontmaszkon kizárólag egyetlen különleges ismertetőjel van, egy kakas taréjára emlékeztető csontkinövés a fej tetején. Cleton fekete, gillianszerű köpeny jelenik meg, a kezei és a lábai szintén gillian végtagokhoz hasonlítanak.

Nubegemir(Felhősóhaj): Cleto arcán a penge gyors pörgésbe kezd, és sugárban, egy irányba erős szélrohamot küld. A forgószélsugár képes darabokra tépni objektumokat, messzire ellökni vagy felborítani ellenfeleket, a gyenge célpontokat akár szét is tépheti a sugár. Az arrancar képes mozogni is a technika használata közben, bár arra figyelnie kell, hogy az erős szélrohamot célozza. A technika kiválóan alkalmas ellenálló objektumok folyamatos terhelésére, és még pusztítóbb lehet, ha bekerül valamilyen kemény tárgy is a szélrohamba. Kifejezetten sérülékeny a tűztípusú támadásokkal szemben, az oxigén-dús levegő felszítja a tüzet.

Respiración (Lélegzetvétel): Cleto képes megzavarni az ellenfél légzését. Ehhez az arcán lévő propeller lassú, a normális (óra járásával megegyező) iránnyal szemben kezd lassabb, 6-8 fordulat/secundum sebességű forgásba. Ezzel a képességgel öt másodperc alatt képes „megfagyasztani” az oxigénmolekulákat egy területen (LP:1000 köbméter), így azokat lehetetlenné válik belélegezni a következő tizenkét másodpercben. A képesség hátránya, hogy nem használható fél percnél gyakrabban, a területről kilépve újra tud lélegezni az ellenfél, tizenkét másodperc oxigénhiány nem jár semmilyen egészségkárosodással, csak zavart, esetleg pánikot okoz, illetve a karakter sem tud lélegezni ebben az időben (bár ő felkészülhet egy mélyebb lélegzetvétellel). A képesség kifejezetten hatásos azok ellen, akik valamiért légszomjjal küzdenek.

Molino (Malom): A képességgel Cleto megpörgeti a malomkerekeket a testén, ami, hasonlóan a zanpakutojához, képes darabokra vágni bármit, amivel találkozik, közelharcban pedig képes magát megvédeni a legtöbb támadástól. Köszönhetően a rotor-szerű kialakításuknak, természetellenes akrobatikus mozdulatokra képes, tökéletes ressurecciónnal akár a levegőben is meg tud állni. Ebben a formában a pengék kétszer annyi fordulatot tudnak megtenni, emiatt még pusztítóbb lehet a hatásuk. A hátán lévő, hatalmas penge meggyorsításával képes hihetetlenül gyorsan mozogni, gyorsabban, mint bárki shunpoval vagy sonidoval, bár ez nem helyettesíti a helyváltoztatást: nagyon nehéz vele kanyarodni, irányítani a mozgást, bár bizonyos szinten lehetséges, köszönhetően a lábakra és a karokra szerelt pengéknek. Ez mégis inkább nagy távolságok megtételére, illetve hirtelen rohamokra jó.

Vacíoblasón (Vákuumcímer): Cleto összeérinti a két tenyerét, mintha imádkozna, a kezein lévő pengék pedig forgásba kezdenek. Cleto előtt megjelenik egy hatalmas (körülbelül 7x7 méter) fekete, de mégis áttetsző pajzs. Ez a pajzs vákuumból álló, légüres tér, és elég erős hozzá, hogy 90 szint alatti kidoukat vagy Bankai szintű támadásokat semlegesítsen. Kivételesen alkalmas a tűz típusú támadások kivédésére, ami erőtől függetlenül képtelen kárt tenni a mögötte állóban, köszönhetően annak, hogy az erőtérben nincs oxigén, így azonnal kialszik, ahogy áthalad rajta. A pajzsot nem lehet széttörni, mivel nem szilárd anyag, de az igazán erős támadások át tudnak haladni rajta. Addig áll fenn, amíg Cleto koncentrál.

Tormenta (Vihar): Cleto pár méterrel a föld fölé emelkedik a lábán lévő rotorok segítségével, miközben széttárja a karjait, a hátán lévő pengét kivéve mindegyik gyors forgásba kezd. Bár a hátán lévő pengével és a lábai mozgatásával tud valamennyire mozogni, a technika megszüntetése nélkül nem igazán válthat pozíciót.
 Cleto egy területre fókuszálva, aminek ő a középpontja, hatalmas, fentről lefelé irányuló szélrohamokat képes idézni, amik egymással összecsavarodva, a földnek csapódva megsemmisítik a célpontját. Másodpercenként egy ilyet tud idézni. A technika viszonylag kimerítő, Cleto sebezhetővé válik, ha túl közel tud kerülni a célpont, illetve további gyengepontja, hogy gyors mozgással kikerülhető. Hatótávolság: LP:200 méter. A szél sebessége: LP:100 km/h.

Ressurección: Segunda Etapa
 Cleto a feloldáshoz az egyik karjára szerelt forgópengével levágja a maszkját. A reiatsuja kitör, közben a külseje is megváltozik: a bal szeméből vér kezd folyni, megfesti az arca bal oldalára is a tetoválást. A forgópengék (a két karján elhelyezetteken kívül) és a ruházata (a deréktól lefelé a testét takaró, szoknya-szerű köpenymaradványon kívül) leszakad róla. A bőre teljesen fehérré válik, a szeme fehérje bezöldül, az addig zöld szivárványhártyája viszont lila színt kap. A fején egy vörös kakastaréj jelenik meg. A tetoválásai vörösen izzani kezdenek.

Támadások:
Zurriagar: (Isten csapása) Ez a technika Cleto leglátványosabb, legpusztítóbb támadása. A levegő hőmérsékletének manipulálásával, illetve a pengéi forgatásával, a karjait széttárva létrehoz egy tornádót maga körül. A tornádó ereje az EF skálán Cleto szintjének kétszerese (tehát legalább négyes szintű, mivel 30k LP kell, tehát legalább kettes szint). A hatalmas kiterjedésű, pusztító tölcsér azonban sokkal különlegesebb egy földi tornádónál: a külső, normál réteg, ami az átmérő nagyrészét teszi ki, magába gyűjti a törmeléket, a belelőtt reiatsu-alapú támadásokat, így kiválóan alkalmas nagy csapatok elleni harcra, mert a saját, a forgásba belelőtt támadásaik erejét képes visszafordítani rájuk. Egy alig néhány méteres átmérőjű tornádó szelvény választja el ezt a részt Cletotól, ami vákuumból áll, ez a pajzs akadályozza meg azt, hogy a tornádó megsebezze a létrehozóját. Ezen a pajzson kell átjutni ahhoz, hogy közvetlenül meg lehessen támadni Cletot, illetve ez a pajzs védi meg a széltípusú technikák legnagyobb gyengeségétől, a tűztől. A belső, alig két-három  méter átmérőjű területen van az arrancar, teljes szélcsendben, nyugodt, oxigén-dús környezetben. A technika gyengéje, hogy csak annyi körig tartható fent, ahányas szintű a használó, kizárólag a reiatsuérzékelésére tud hagyatkozni a tornádón kívüli világ megismeréséhez, illetve nem sebezhetetlen: felülről, a tölcsér szemén keresztül meg lehet támadni (bár a tornádó nagyon magas, és mivel gyorsan táncol, ráadásul Cleto érzékel mindent a tornádó érintésében, ez a vállalkozás nagyon veszélyes). Természetesen semmilyen technika nem használható közben, Cleto (és a tornádó) nem tud gyorsabban haladni annál, ahogy egy ember haladhatna. Egy harcban egyszer használható  a képesség, mivel a karra szerelt forgópengék letörnek.

Espuela: (Sarkantyú) Cleto képes szinte korlátlan, a Veletán található forgópengéhez hasonló pengét létrehozni bármilyen méretben, amiket utána kontrollálhat a szél segítségével. Ezzel a képességgel legfeljebb LP:6000 darab pengét kontrollálhat egyszerre, de például kisebb pengék létrehozása és eldobása sorozatosan nem okoz problémát (nyomkövető módban viszont már számít a maximum, a kézben tartott természetesen nem számít bele). Még komoly közelharci tudással is nehéz ez ellen a képesség ellen harcolni, mert olyan, mintha több ellenfél ellen kéne védekezni egyszerre, támadni viszont csak egyre érdemes. Cleto ezt a technikáját arra használja többnyire, hogy két cero között távol tartsa magától az ellenfelét.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Dec. 08, 21:06:10 írta Cleto Seffira »

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 170

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 497 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Cleto Seffira
« Válasz #1 Dátum: 2014. Dec. 08, 21:26:29 »
Szép estét! ^.^

Előtörténeteddel semmi problémám nem akadt, ami volt, azt meg is beszéltük már, valamint a szükséges engedélyekkel is rendelkezel, szóval elfogadom.

Lélekenergia: 10.000
Szint: 1.
Tőke: 4000 ryou

Ezek mellett minden képzettségedre jár 1-1 pont (kivéve a Hierróra, mely az LP nagyságától függ), valamint további 23 pontot kapsz, melyet szabadon eloszthatsz.

  • Fegyverhasználat
  • Pusztakezes harc
  • Hollow képességek
  • Sonido
  • Resurrección
  • Hierro
Amint megvagy profilod kitöltésével, illetve az avataralany, szín, valamint pontozás lejelentésével, megkezdheted a játékot.

Kellemes játékot! :hippy:
« Utoljára szerkesztve: 2014. Dec. 08, 21:49:06 írta Shihouin Yoruichi »