Szabályzat és egyéb dolgok > Fórum élet

A reklám helye - FRPG-s oldalak bannerei

(1/1)

Shihouin Yoruichi:
Üdvözlet!

Amennyiben hirdetés céljából kerested fel weblapunkat, kérlek, küldj egy e-mailt a bleach@frpg.hu, vagy a bleachszerepjatek@gmail.com e-mail címek egyikére bannereddel, valamint oldalad rövid leírásával.
Abban az esetben, ha banneredet kihelyezzük ebben a topikban, kérlek, hogy te is helyezz ki miénkről egy hirdetést, melynek kódját alább láthatod:


--- Kód: ---[center][url=http://bleach.frpg.hu][img]http://i60.tinypic.com/ng1qj7.jpg[/img][/url]

[color=#F0C40D]Szeretnéd halálistenként megvédeni a lelkeket, és őrizni a világok közti egyensúlyt? Vagy épp a rossz fiú arrancarok oldalát erősítenéd szívesebben? A választás rajtad áll, hiszen megannyi lehetőséget sorakoztatunk fel számodra. Te döntöd el, hogy miként alakítod karaktered sorsát.
Látogass el hozzánk, nézz körül, és légy részese te is a kalandoknak![/color][/center]
--- Kód vége ---

Shihouin Yoruichi:

Egy kis bevezető:
Kicsivel több, mint kétszázötven évvel ezelőtt élt tíz szabály; tíz szabály, melyek meghatározták mindenki életét, és lekorlátozták őket, hogy nézeteltéréseiket csakis játékokkal oldhassák meg.
Kétszázötvennégy évvel ezelőtt viszont Riel, az ember összegyűjtötte a többi faj képviselőjét, és segítségükkel letaszították az akkori istent trónjáról, majd átvették a helyét - elsőként pedig eltörölték ezeket a szabályokat. Miután Riel megváltoztatta a földrészek elhelyezkedését, s pár év múlva eltűntek az emiatt keletkező természeti károk, a fajok egymásnak estek, és túl sokan pusztultak el, mire minden lecsendesedett.
Azóta a tíz dominánssá vált faj nem is lépett kapcsolatba egymással; ám újabban valami mozgolódik a háttérben...

Mit kínálunk:
- 16 faj, ebből 10 játszható
- Egészen egyedi világ, saját faunával, flórával és térképpel
- Befogadó játékosok
- Könnyen átlátható fórum, szép, de nem csicsás design
- S még sok minden más, melyet megtapasztalhatsz, ha benézel hozzánk 

Link: http://war-of-change.hungarianforum.com

Shihouin Yoruichi:
Remnant világa varázslatos, és egyben félelemmel teli is - egy olyan világ ez, hol az emberek sokáig küzködtek a "Grimm" fenyegetés ellen. Olyan lények ők, kiket csak az emberek iránti gyűlölet fűt, és a vágy, hogy kiírtsák őket. A Vadászok tudják ezt egyedül megakadályozni, kik olyan különleges képességekkel bíró emberek, akiket erre képeznek ki - hogy védjék a polgárokat, és visszaszorítsák a Grimmeket. Eljött az idő, hogy te döntsd el kik nyernek - a Vadászok, vagy a Grimmek...

Fon Kouhei:

https://narutofrpg.jcink.net
A szövetség hamar felbomlott, a falvak új vezetőket választottak és jelenlegi hadereiket építik, illetve kutatnak a Bijuuk után. A sötétségben pedig új arcok jelentek meg és mozgolódnak.. lehet Madara terve mégsem halt meg vele együtt?

Vajon mi lesz a vége? Következő háború? Ismét megszámlálhatatlan halál? Csatlakozz, légy részese a kalandnak és írd át a történelmet!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

Teljes verzió megtekintése