Szerző Téma: [F E L H Í V Á S] Mesélő kerestetik!  (Megtekintve 1581 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Hirako Shinji

A Yuuniverzum ura

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 80

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 3 459 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

[F E L H Í V Á S] Mesélő kerestetik!
« Dátum: 2015. Jan. 06, 22:40:37 »
Üdvözlet játékosok és játékosinák!

Az elmúlt időszakban örömmel vettük tudomásul, hogy egyre több és több újoncot köszönthetünk köreinkben, akik reméljük jól fogják magukat érezni minálunk! Ennek biztosítása érdekében a staff pályázatot hirdet az olyan mesélős kedvű játékosok számára, akik ezen tevékenységüket szeretnék úgymond hivatalos keretek között is folytatni, azaz egy választott canon-karakterrel fémjelzett account alatt. Természetesen szeretnénk látni először is, hogy az illető valóban ért-e ahhoz, amit csinál, éppen ezért a pályázat lényege egy bármilyen témában történő küldetés lemesélése kettő vagy több játékos részére, a staff felügyelete mellett.

A pályázóknak a következő követelményeknek kell megfelelni:
  • Minimum egy darab lezárt küldetés a fórumon, amelyen játékosként vett részt és teljesítette is azt!
  • Legalább 50 IC hozzászólás, melyekből képet alkothatunk az illető szövegalkotási képességeiről.
  • Végül, azonban egyáltalán nem legutolsó sorban, örülnénk neki, amennyiben a jelentkezők valóban komolyan gondolnák elhatározásukat, s nem egy pár hét alatt kihunyó fellángolásról lenne szó.

A jelentkezés privát üzenet formájában történik, amelyeket nekem küldjetek el együtt egy vázlatos leírással a küldetésről, amit a próba alatt mesélni akartok! Ezt követően megfigyeléseink, illetve a résztvevők véleménye alapján eldöntjük megérett-e a pályázó eme fontos tisztség betöltésére. Szóval csak bátran, aki magára ismer, jelentkezzen, hiszen most ingyenes fogászati ellátást is biztosítunk! ;)
« Utoljára szerkesztve: 2015. Jan. 06, 22:49:25 írta Hirako Shinji »