Szerző Téma: Cleto rezidenciája  (Megtekintve 1920 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Cleto Seffira

Las Noches históriása

Eltávozott karakterek

Septima Espada

Szint: 9.

Lélekenergia:

60% Complete
48 450 / 65 000

Hozzászólások: 46

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Lila

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Kivel áll kapcsolatban?:
-

Mottó:
Mindenki hazudik, becsap másokat és önmagát. Így működik a világ. Helyesebben talán: ettől működik a világ.

Post szín:
#663399


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Cleto rezidenciája
« Dátum: 2015. Jan. 14, 03:22:12 »
 Az épület a centrumtól nem messze helyezkedik el, és külsőre, mint minden más épület, fehér színű. Egy kör alapú, tizenöt méter magas épületről van szó, ami azonban jóval nagyobb, mint a látszat, a három föld feletti szinten kívül kettő a föld alatt is van.
 Biztonsági zárral lezárt lépcső vezet lefelé a könyvtárba. A két földalatti szintet egy vastag fémajtó védi, elég erős hozzá, hogy ellenálljon akár egy Espada szintű jogosulatlan behatolónak, legalábbis bizonyos ideig, a belépéshez két mechanikus zárat kell feltörni. Az ajtó csak akkor nyílik, ha mindkét zárhoz a helyes számkombinációt forgatták be.

-2. szint: a legalsó szinten helyezkednek el Cleto személyes kutatásai, különböző dokumentumok különböző adathordozókon, könyvek százai. Annak ellenére, hogy ez a szint tűnik biztonságosabbnak (bár valójában a -1. és -2. szint közötti átjárás már nincs lezárva), itt a kevésbé értékesnek tűnő dokumentumok vannak. Az Espada személyes iratgyűjteménye van itt, az önmaga szórakoztatására szolgáló könyvek, az emberi élete idejéből származó dokumentumok, tankönyvek, néhol jegyzetekkel kiegészítve. Az egyetlen igazán érdekes dolog, amit itt egy behatoló találhat, az egyik asztalon álló laptop, amibe Cleto az emlékiratait írja. Az emlékiratok másolatai a szinten elrejtett különböző adathordozókon is megvannak. Bár minden le van kódolva, egy közepesen képzett informatikus képes lenne feltörni a teljesen átlagos, felhasználói szinten beállított jelszavakat.
-1. szint: Cleto ezen a szinten tartja Las Noches történetének különböző dokumentumait, változatos formátumokban. Szinte minden arrancarról, aki valaha élt, megtalálhatóak itt publikusabb információk, úgy mint kinézet, erőszint, fontosabb tettek, szám, arrancar lét  legpontosabban ismert kezdete, és ha már van, vége, halál oka. Hasonló adatok találhatóak a különböző épületekről. Egy jóval kisebb rész foglalkozik magának Hueco Mundonak történetével is, de mivel az már talán az idők kezdete óta olyan, amilyennek mindenki ismeri, viszonylag szegényes az adattár: néhány térkép felderítők beszámolói alapján, évszámokkal és irányokkal ellátva, érdekes események lejegyzése. Ez utóbbi részleg iratanyagának felét az állítólagos Vasto Lorde észlelésekről szóló leírások teszik ki, általában cáfolattal ellátva azt illetően, miért nem volt az a hollow, akivel az arrancar találkozott.
0. szint: a földszinti bejárat mindkét oldaláról lépcső indul felfelé, de bármelyik irányba induljon a látogató, feljut az első szintre. A könyvtárba vezető, lezárt lépcsősor a baloldali lépcső alatt található, így aki nem néz jobban körül, az fel sem fedezheti a vastag fémajtót. Maga a földszint kizárólag előszobaként funkcionál, és ha Cleto nem ad rá külön engedélyt, hogy maguknál tartsák, ez az a hely, ahol a látogatók a fegyvereiket hagyják.
1. szint: miután a földszintről feljött a látogató, egy vékony folyosót láthat, aminek a közepén lépcső kanyarodik vissza, hogy felfele, a második szintre vigye őt. Ezzel a lépcsővel szemben található egy egyszerű, fehér faajtó, ami nincs kulcsra zárva. Bepillantva itt egy rendkívül tágas, jól berendezett edzőtermet láthat, különböző edzőgépekkel, gyakorlófegyverekkel- ebből a legkülönlegesebb darabok talán Cleto zanpakutjonák életlen változatai, amikre egy védőkarika is helyezhető, így az arrancar képes sérülés veszélye nélkül gyakorolni különböző új mozdulatokat. Az egyik sarokban álló asztalon egy magnó, néhány hangfal, és egy edzésnaplóként szolgáló füzet található, egy másikban egy állványon egy kamera, ami a különböző mozdulatsorok rögzítésére szolgál.
2. szint: a lépcsőn felérve, a látogató rögtön észreveheti az újfent forduló lépcsőt a balján, ami a harmadik emeletre viszi. Egy kör alakú előszobából öt ajtó nyílik öt különböző szobára: a középső nagyobb, mint a többi, ezen névtábla hirdeti, hogy ez az Espada személyes szobája. A többi a fracciónjai rendelkezésére áll, bár jelenleg csak az egyik lakott, a többi üresen áll. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik, egy erkély, egy ágy, egy asztal, egy ruhásszekrény és két szék, a további berendezés a tulajdonos áll. Cleto szobája valamivel nagyobb a fracciónjai szobájánál. A fürdőszoba a bejárattól balra található, utána egyenesen található a hely, ahol az arrancar él. Első ránézésre teljesen átlagosan berendezett szoba, ahol a tulajdonos rendet tart. Cleto franciaágya mindig tökéletesen be van ágyazva, a különböző ruhái a zárt szekrényben találhatóak kifogástalan állapotban, az éjjeli szekrényen pedig három dolog pihen: egy latin nyelvű Biblia, Cleto aktuális olvasmánya és a távirányító a tévéhez, ami az ággyal szemben áll az asztalon. Az egyik sarokban található egy kisebb jégszekrény, amiben különböző alkoholos italok vannak, a hűtő tetején különböző poharak várják, hogy használják őket. Az erkély elég nagy hozzá, hogy kényelmesen ki lehessen ülni oda, két karosszék és egy asztal van ott, bár az arrancar gyakran kiül egyedül is a Las Nochesre remek kilátást nyújtó helyre. A falakat meglepő módon teljesen átlagosnak tűnő dolgok díszítik, zenekarok és filmek poszterei, különböző festmények, fotók szép tájakról. Egyedül az ágy felett elhelyezkedő, bekeretezett, művészileg gyenge minőségű rajzok furcsák: különböző emberi arcképek különböző életkorú emberekről, némelyik teljesen élethű, némelyik vonásai elnagyoltak. Semmilyen aláírás nem tünteti fel, kiket ábrázolnak a képek.
3. szint: ez a hely a közösségi élet színhelye az Espada rezidenciáján, a hely, ahová a látogató érkezik, még társaság nélkül is túlzsúfoltnak tűnik. Egy meglepően hosszú asztal tizennégy székkel az, ami uralja a helyiséget, itt található egy nagy hűtőszekrény is, különböző szekrényekben tányérok, poharak, egy asztalon rádió, egy polcon pedig különböző társasjátékok. Három ajtó nyílik innen. A baloldali egy viszonylag kicsi helyiségbe, a konyhába visz, ahol a fontosabb felszerelések találhatóak. A középső egy hatalmas helyiségbe vezet: egy kisebb uszoda van itt berendezve, bár a medence csak tíz négyzetméteres, és nem is túl mély, úszni pedig csak rövid távon lehet benne, a széleken ugyanis ülőhelyek vannak kialakítva. Normális esetben nincs víz a medencében, de a csapok megnyitásával tíz perc alatt feltölthető. A jobb oldali szoba egy létrához visz, ami egy csapóajtóhoz vezet.
Tető: a létrán a látogató megérkezhet a tetőre. A hatalmas, sík terep közepét egy teniszpálya uralja, de különböző cserepekbe, illetve természetessé tett talajba növények vannak elültetve a sarkokon, a széleken. A legtöbb növény apró cserje csak, de egy növőben lévő ezüstfenyő is áll a tetőn. Innen gyakorlatilag bármeddig el lehet látni, ha nem akadályozza valami a kilátást.

Karakterlap

Cleto Seffira

Las Noches históriása

Eltávozott karakterek

Septima Espada

Szint: 9.

Lélekenergia:

60% Complete
48 450 / 65 000

Hozzászólások: 46

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Lila

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Kivel áll kapcsolatban?:
-

Mottó:
Mindenki hazudik, becsap másokat és önmagát. Így működik a világ. Helyesebben talán: ettől működik a világ.

Post szín:
#663399


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Cleto rezidenciája
« Válasz #1 Dátum: 2015. Jan. 19, 00:01:38 »
Globális edzés

 Veszek egy mély levegőt, miközben befejezem a gyakorlatokat a kezeimben tartott két fakarddal, hogy azután visszakerülhessenek a helyükre. Néha ugyan előfordul, hogy van nálam egy második kard, de eddig nem láttam szükségét annak, hogy kettővel gyakoroljak, az egyszerűbb dolgok mennek gyakorlat nélkül is. Az emberi életemből természetesen nincs gyakorlatom, amikor már komolyan harcoltam, csak egy kezem volt.
 Ami azt illeti, magukból a kardokból is kiábrándultam azok után, hogy elveszítettem a kezem és az esélyem, hogy lovag legyek, úgyhogy nem is nagyon van emberi életemből nagyon vívótapasztalatom, buzogányt, késeket használtam. Nem harcoltam soha szépen, a kezemet pótló pengével, és a kor viszonyait, fegyverzetét tekintve, nem is nagyon volt rá lehetőség. Sokan azok közül, akik filmekben láttak csak ilyen harcokat, talán azt fogják hinni, hogy szép dolog ha két fegyver, vagy két test egymásnak feszül, ha lesz itt ma ilyen, ki fogom ábrándítani. Ha túl akarsz élni egy harcot, semmilyen taktikától nem szabad visszariadni. Talán az a legfontosabb, hogy felkészülj a szagra, a hangokra, a látványra, és az érzésre magára, bár ez a feladat talán már nem probléma egy arrancarnál. Mind szörnyű dolgokon estünk át, egy nyitott emberi testnél talán láttunk már rosszabbat.
 Nem tudom, miért raktam ki ezt az edzést az egyik Las Nochesi hirdetőtáblára, és miért pont a saját otthonomba hívok meg ismeretleneket. Magamnak ezt azzal magyarázom, hogy jó dolog segíteni másokon, és azzal, hogy jobbá teszem őket, talán megmentem az életüket, de én magam korántsem vagyok biztos benne, hogy az ő érdekükben csinálom. Persze, semmit nem csinálsz a magad érdekéből, még az önfeláldozás is önös érdekből születik- remény egy túlvilági élettől, félelem, hogy mit fog tenni veled a világ, ha nem teszed meg, amit elvárnak. Most talán csak arról van szó, hogy szeretném kipróbálni, milyen is tanítani, ezzel soha nem tudtam próbálkozni. Még a kiképző feladatokból sem bíztak rám soha semmit, mert nem volt tökéletes a nyelvismeretem, és nem voltak biztosak benne, hogy ilyen fiatalon rám bízhatnak valamit.
 Ahogy közeledik az idő, kisétálok a bejáratra rálátást nyújtó folyosóra, hogy figyelhessem az érkezőket. Azt tudom, hogy egyikük már a toronyban van, legalábbis Anida megígérte, hogy el fog jönni, de ami a többieket illeti, rajta akarom tartani a szemem mindenkin, aki befut. Nem akarok beengedni esetleges tolvajokat, úgyhogy csak azok jöhetnek be, akik időben érkeztek, utána bezárom a torony ajtaját.
 Miután mindenki bejött az edzőterembe, végigfuttatom a szemem a megjelenteken még egyszer, mielőtt belekezdenék. Kicsit furcsa, régen nem beszéltem már ekkora tömeghez, és amikor igen, akkor is csak annyit mondtam nekik, hogy a csatában mi az, amit elvárnak tőlük a feletteseik. Persze, azt mondom magamnak, hogy ez azért volt, mert nem volt rá szükség. Nem tudom, hogy az-e a hazugság, hogy képes vagyok rá, vagy inkább az lenne hazugság, ha bebeszélném magamnak, hogy nem vagyok rá képes.
 - Rendben... üdvözlök mindenkit, aki eljött, szerintem vágjunk is bele! Aki fegyverrel akar gyakorolni inkább, az álljon jobbra, aki anélkül, az balra! Ha ez megvan, mindenki beszélhet egyesével a stílusáról, én pedig segítek neki megtanulni valamit, amivel jobb lehet benne.

Karakterlap

Flavia nella Sinestesia

Eltávozott karakterek

Tres Espada

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
30 400 / 45 000

Hozzászólások: 33

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 12 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Aranyssárga

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Bonyolult

Mottó:
A lopni olyan csúnya kifejezés, én csak megtaláltam!

Post szín:
#856a89 // #e8d2f9


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Cleto rezidenciája
« Válasz #2 Dátum: 2015. Jan. 24, 18:06:15 »
Cletochi edzést tart~

Flavia ráérős óráiban sem lógatta a lábát, akkor is Las Noches területét járta, hisz sosem tudott igazán megülni egy helyben, mindig tennie kell valamit. Így történt, hogy összefutott a ritkán használt las nochesi hirdetőtáblán egy viszonylag új felhívással. Elámultan vette szemügyre a sorokat, s számára bőven elegendő volt az ismerős nevet elolvasni a végén, hogy eldöntse, menni akar. Bár nem kimondottan a tudás iránti vágy, hanem inkább a kíváncsiság hajtotta. Érdekelte, hogy a titokzatos Espada akire nem is olyan rég szemet vetett –, bár igazából nem is az fűtötte meglehetősen nagy kíváncsisággal, hogy milyen stílussal szokásokkal adja át tudását egy gyakorlaton –, hanem főleg háza tájéka érdekelte. Párszor már elnézett arra, de egyszer se vette a fejébe, hogy feltörje a titokzatos építmény zárát, márpedig előtte sosincsen csukott ajtó. Azonban ez egy kitűnő alkalom volt arra, hogy elnézzen oda anélkül, hogy következményekkel járna.
Első dolga volt felkeresni egyik fracciónját, mindközül is kedvencére esett választása Wollohra. Színjátékba, szerepet játszva szeretett volna menni, ami általánosságba véve szokásait is jellemzi. Szóval Flavia úgy gondolta, hogy kevésbé lesz feltűnő eredeti szándéka, ha fracciónnal együtt megy a gyakorlatra. Talán még élvezné is az edzést, annak ellenére is, hogy más hajtja, más okból szeretne elmenni rá. Mindenre nyitott, tehát megadja a lehetőséget rá.
- Wollcsi! ^_^ – szólítja meg a toronyban keresett arrancart, annak hátában váratlanul felbukkanva. Mosolyogva várta meg a reakciót, s csak ezután kezdett bele szokatlan üdvözlésének okának fejtegetésébe. - Gyere Flavivával edzeni! ^_^ – jelenti ki határozottan, széles mosollyal az arcán. - Ugye jössz? – billenti oldalra a fejét kíváncsian. 
Ha vele tart, márpedig Flavia reméli, hogy Wolloh így dönt, ha esetleg mégsem, a karjánál fogva húzni fogja odáig. Mindenesetre rendkívül titokzatosan indul meg az Espada toronyhoz, ahova a gyakorlat lett kiírva. Erről persze megfeledkezett szólni, vagyis hát, Flavia úgy gondolta, nem túl érdekfeszítő információ ez, míg meg nem hallotta a fracción kérdését.
- Hm? Flavia nem mondta volna, hogy nem ő tartja az edzést, hanem Cletocsi? ^.^ – mondja szórakozottan, rácsodálkozva Wolloh érdeklődésére. - Nahát, nézzenek oda, ha nem sietünk, elkésünk! Szedd a lábad Wollocsi! ^.^ – a Légi Vándorral szökken fel a levegőbe, ahol egészen ráérősen veszi a maradék távolságot az úti céljuk felé, hiszen számára nem volt különbség a talaj és levegő között, mindkettőn ugyan olyan ügyesen járt a cipő segítségével, amit viselt.
Kíváncsian somfordált be a nyitott ajtón, álmélkodva vizslatva körül az építmény belsejében. Tekintete szinte rögtön meg is akadt egy titokzatos fémajtón, először ellépett Wolloh mellől, azt véve a fejébe, hogy közelebbről is megnézi, de meggondolta magát, hiszen most „edzeni” vannak itt, kíváncsiságával pedig nem akart bajba kerülni. ^_^ Ezért úgy döntött, hogy egy adandó alkalommal majd megkérdezi arról az Espadát. Mosolyogva fordult vissza a fracciónhoz.
- Flavia csak képzelődött ^.^ – mosolygott rá az arrancarra, miközben könnyed léptekkel szökdelt vissza mellé. Az alábbi mentéssel térve ki a további kellemetlen kérdések alól.
Az edzőteremben csodálkozva nézett körül, melyben a fegyvermodelleket vizsgálta meg tüzetesebben, melyek többféle példányban sorakoztak. Mindent a szemnek, semmit a kéznek elvet követte, de fél füllel természetesen hallgatta az Espada szavait, annak ellenére, hogy a különböző kardok és egyéb támadó eszközök kötötték le tekintetét.
- Aki mindkettőt szeretné gyakorolni, az mit csináljon Cletochi? ^_^ – teszi fel a kezét a magasba, jelezve, hogy szólni kíván. Fülig érő vigyorral nézett az Espada irányába, nem zavartatva magát az esetleg rosszalló vagy csodálkozó tekintetektől, melyek esetleg a rangos arrancar megszólításáért szegeződhetnek rá. Flavia nem haragudott rájuk, hiszen vajmi kevesen voltak, akik tudták, hogy ő maga is az Espada tagja. Nem is szereti reklámozni, jobb szereti titokban tartani, mert azt sokkal szórakoztatóbbnak találta mindig is.
- Tanítsd meg Flaviát védekezni két kard ellen. ^.^ – A módját és hogyanját az Espadára bízta. A stílusáról nem akart beszélni, hiszen azt mindig megtartotta magának. Főleg, hogy eléggé összetett a harctéren használt tudása, melyet mondhatni saját maga fejlesztett ki az elnyelt tudatokból, ekképpen pedig nem igazán képesek mások fejleszteni ebben, hiszen az ő ötletei adják az alapjait nagyrészt. Szóval teljes mértékben rá bízta magát a férfire.
- Bár Flavia szívesen megtanul lőni is! ^_^ – teszi hozzá mosolyogva, jelezve, számára igazán mindegy mit tanítanak, bármit örömmel fogad. - Mondd csak Cletochi, te ezekkel mind tudsz harcolni? – bök kobakjával a fegyverarzenálok irányába. Érdeklődve nézve az Espadára, míg nyugodtan feltarthatja.
Zanjutsu: 11 pont Hakuda: 13 pont Hollow k.: 14 pont Sonido: 12 pont Resurrección: 20 pont Hierró: 14 pont

(click to show/hide)

Karakterlap

Wolloh Del Desierto

Arrancar

*

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
29 800 / 30 000

Hozzászólások: 50

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 2 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Flavia nella Sinestesia fracciónja

Reiatsu szín:
Mély, sötétvörös

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Bonyolult

Kivel áll kapcsolatban?:
Wolloh Del Desierto

Post szín:
alap, #cac1b8, #4f6fb0


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Cleto rezidenciája
« Válasz #3 Dátum: 2015. Febr. 03, 00:14:52 »
Cleto edzése
Lőgyakorlat

Räv megint eltűnt a szemem elől, vagyis megint békében hagyott a toronyban, ezért ráértem a chibik-kel gyakorolni. Még mindig nem szoktam hozzá teljesen a fürge-forgó, izgő-mozgó harchoz, de már szép javulásnak indultam, már ritkábban szédültem bele a saját mozgásomba és egyre természetesebbnek kezdtem érezni az akrobatikát, bár még ezen is volt mit csiszolni, viszont már biztosan utánam tudtam volna csinálni a mozdulatokat. Vagyis újra képes lettem volna parkour-ra.
Gondoltam a toronyban kipróbálom a tudásomat, már rugaszkodtam volna el, amikor…
 - Flavia! – Pördültem meg a tengelyem körül, hogy espadamra nézhessek. – Megyek. – Feleltem megszokott vigyorral az arcomon, s kíváncsian követtem, hogy most Räv hol akar edzést tartani nekem? Meg mégis milyen edzést fog tartani? Nem mondta meg előre, de semmi okom nem volt, főleg nem helyzetem nem volt, hogy az espadamban kételkedni merjek.
Először azt hittem, hogy a sivatagba megyünk ki, hogy újabb sonido edzést kapjak, de nem. Aztán felmerült bennem, hogy valamelyik ivóba megyünk, hogy a pusztakezes harchoz szükséges ügyességet gyakoroljuk valahogy. Viszont se az Oázishoz, se az Enemigohoz nem tartottunk. Ekkor felmerült bennem, hogy megelégelte a fegyver kezelő nem tudásomat és az arénába akar elvinni lőgyakorlatra. Viszont, mint megláttam, ez is téves volt.
 - Flavia, mégis… miért megyünk oda? – Kérdeztem az új espada lakhelyére mutatva. Ez az új személyisége nem tetszett annyira, az igazi személyisége… szintén nem árulta volna el, csak máskép fogalmazott volna. Sóhajtva vettem tudomásul, hogy Cleto-espada fog edzést tartani.
Az espada felszólítására a tokjukból elő húztam a két lőfegyverem, a zanpakutoumat, amit még mindig nem tudtam újra tölteni, és Behemoth-ot, hogy az ajtónál letegyem az arra kijelölt helyre. Ez utóbbinál vigyáztam, nehogy elsüljön… de hiába. A maga jellegzetes durranásával felugatott, és egy reiatsulövedékkel pont eltalálta Flavia-t. A veríték kivert, a kezeim megremegtek, s a fegyverek csak úgy kiestek a kezeimből az ideiglenes helyükre. Hangosat és nagyot nyelve léptem hátra egyet, de nagyot.
 - Kérlek, könyörgök… – Rogyott meg a térdem és hajtottam fejet espadam felé. – …hagyd meg életemet. Nem volt szándékomban megtámadnalak. Véletlenül sült el a Behemoth. Tudod… tudod jól, hogyha direkt rád céloztam volna, akkor Cleto-espada, vagy valamelyik bútora, vagy talán a mögöttem valamit találtam volna el! Nem is akartam lőni, csak letenni, ahogy a vendéglátónk megkért. Élve több hasznot hajthatok számodra, hogyha akarod hátamra veszem a tornyodat és közelebb viszem a Eliana tornyához! – Reméltem, hogy nem haragítottam meg túlságosan. Viszont abban biztos voltam, hogy nem fog elbocsátni, hiszen túl sok mindent tudtam már róla. Valószínűbb volt, hogy helyben felfal, vagy egyéb, szigorú büntetést mér inkább rám.
Mikor az edzőteremben voltunk tartásom és küllemem közel sem volt az, amit megszokottnak lehetett mondani. Arcom komor volt, tartásom megtört. Kérdés se volt, hogy miből kell segítséget kérnem. Bár ehhez az csak mellékes adalék volt, hogy meglőttem Räv-ot, amúgy se adtam volna ki egy idegennek a harci stílusom, főleg, mivel minden önhitt nélkül kiemelkedő pusztakezes harcos voltam, és mint espadam legrégibb fraccionja, és egyben leghűbbje is nem fedhettem fel titkokat, amik egy harcban hasznomra lettek volna. Ezért amúgy is lő tudást kértem volna, hiszen a nem tudásán nem volt mit titkolnom, sőt szórakoztatott is, viszont úgy tűnt elérkezett az ideje, hogy a nem tudásból tudás legyen.
 - Mint az ajtónál láthatta nem értek a fegyvereim kezeléséhez. Szóval tanítson meg lőni. – Mondtam el a jobb oldalon állva, fejet hajtva az új espadanak, hogy miben kívánok segítségével fejlődni.
(click to show/hide)
(click to show/hide)

Karakterlap

Anida Vegex

Purple storm

Eltávozott karakterek

Quinto Espada

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
11 500 / 15 000

Hozzászólások: 44

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 6 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Padlizsánlila - #74567A

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Semmi sem tart sokáig. Sem ami nagyon, nagyon jó, sem ami nagyon, nagyon rossz.

Post szín:
#4A3C5E


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Cleto rezidenciája
« Válasz #4 Dátum: 2015. Febr. 15, 22:51:02 »
Cleto- féle edzés *_*Miként is jellemezné gyorsan múló napjait? Furcsán tétova magányából kétségtelenül az az alak ragadta el, ki ijesztő látomásként materializálódott előtte nem is olyan rég, mikor egykori léte színhelyének kísértete volt. Emlékezett, jól és tisztán minden mozzanatra arról az estéről, mely a továbbiakra való tekintettel meghatározó, irányadó, megmásíthatatlan volt. Mint kőbe vésett törvény.
Ujjai lassú mozdulatokkal szántották át újra és újra sötét, padlizsánszínű haját, miközben a tükör előtt állt, s szemeit nézte. Fáradtak, élettelenek- eltűnt a két fő jellemző. Ugyan régi fénye, csillogása messzi még, talán visszaszerezhetetlen: de nem is vágyott lehetetlenségek valóra váltására. Ismét a vörös rúzs után nyúlt, s kimért, precíz mozdulattal színezte át ajkát. Jobbjának mutatóujjával törölte le a felesleget, s miután egyenruhájába belebújt, leguggolt Marshmallowhoz, s megvakarta az állat fülét. Új és szokatlan, idegen volt emberként viselkedni, s képtelen volt még új önmagát teljességgel megtalálni s birtokba venni. Egyszerűbbnek tűnt emberi létének mintáit beépíteni új, vadállatként élt életébe. Ezen indíttatásból hozta el magával az állatot is- emellett túlságosan nehéz volt elszakadni attól a helytől, ami hosszú éveken át volt otthona. Minden kézzel fogható bizonyíték nélkül… könnyedén elfelejtette volna emberségét, s egy üres bábbá válva lézengene céltalanul. Ez nem illik hozzá, sem az arrancarhoz, sem a fracciónhoz, ami lett belőle.
Elképzelni? Nehezen, még a körvonalak is éppen hogy csak megrajzolódni látszottak, mikor már a terv meg is valósult- összeállása előtt. Jól tette Cleto,bemutatkozását nem azzal kezdte, hogy elárulta, egy az Espadák közül. Kisugárzásán érezte, nem hétköznapi arrancar s bár először megrémítette, kellemes beszélgetőpartnert lelt benne. Megnyerte modora, s amennyiben valóban őszinte volt vele, nem volt mit megbánnia azon, hogy fracciónná lett. Nem ismertséget, vagy hatalmat kívánt szerezni: ez hidegen hagyta egészen addig, míg nem került veszélybe. Olyan mellett akart harcolni, akinek tiszta elvei voltak, nem a pusztításon alapultak. Feltételezése ha helytálló, jól döntött.
Begombolta blúzát, majd a fekete, magas sarkú csizmát húzott, s Lince-t megmarkolva kilépett szobájából. Új otthona nem hasonlított semmiben sem a régire: úgy tekintett a Septimára, mint lehetőségre, egy új kezdetre. Ennek értelmében el akart vágni minden kötelet, ami a régi, tébolyultként töltött időkhöz láncolta. Egyetlen kivétel volt az állat, amin kiélte azon érzelmeit, melyekre senki nem volt kíváncsi.
- Cleto~! - Érezte a másik kettő jelenlétét, de a legkevésbé sem érdekelte egyik sem. Ajkait csücsörítette, fejét jobb oldalra hajtotta egy röpke pillanat erejéig, majd egy gyorsabb mozdulatsor megvalósítását követően máris ugrott Espadája hátára. - Jöttem edzeni. *.*- Búgta lelkesen, miközben megölelte az arrancart, lehetőleg még a hátára kapaszkodva. Jó érzés volt valódi otthont találni gyilkosként is- ezért elkezdett ragaszkodni Mesteréhez. - Ne haragudj, még nem emésztettem meg teljesen a reggelimet.- Pirult el, s seperte le ruhájáról a nem létező szennyeződéseket lekászálódása után. Fejét a másik kettő felé fordította, s miután végigmérte őket, blúzát húzta ki magán.
- Üdv.- Majd figyelmét újra espadájának szentelte, de mielőtt kérdezhetett volna, a lány megkérdezte helyette, amit akart. - Moo~h, ugye nem csak egyet választhatok? Taníts meg boxolni, Cleto~!- Csillantak fel ibolyaszín szemei, majd beállt középre. Ő mindent tudni akar! :x
- Nem igazán van egyedi harcstílusom, bár ezt te igazán tudhatod, Espadam. ^.^- Pörgette kezében zanpakutoját. - Jobban preferálom a közelharcot, fegyverrel és a nélkül is meg akarok tanulni küzdeni!- Húzta fel kezeire a fekete kesztyűket, melyek tisztaságára mindig kínosan ügyelt.
« Utoljára szerkesztve: 2015. Febr. 15, 22:53:04 írta Anida Vegex »

Karakterlap

Eliana del Barros

Magányos Farkas

Espada

*

Segunda Espada (2. Espada)

Szint: 11.

Lélekenergia:

60% Complete
55 200 / 65 000

Hozzászólások: 199

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 112 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér
 -------------------------------

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#475485 || #bec1cd
 -------------------------------


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Cleto rezidenciája
« Válasz #5 Dátum: 2015. Febr. 23, 16:58:48 »
Cleto edzést tart


Ma szokatlan módon a nagy hirdető tábla előtt haladtam el. Néha rá szoktam pillantani hátha van rajta valami érdekes. Egy új felhívást látok Cleto Espada részéről. Fegyverhasználati vagy pusztakezes harc fejlesztésére szolgáló edzést szervez. Elmondhatom, hogy régen voltam már utoljára edzésen. Éppen ezért itt van az ideje. Viszont most először veszek részt, úgy hogy magam is Espada vagyok. Nem néznek majd le emiatt? Hisz ezt a Cleto-t sem ismerem. Csak annyit tudok, hogy nemrég lett Espada. Bár én sem olyan régen lettem az.
A helyszín leírásának hiányossága miatt nem igazán tudtam, hogy hova is kell mennem. Az arénában nem volt egy teremtett lélek sem, ami azt jelenti, hogy nem itt lesz, viszont egyben elhangoló is, hogy ennyire nem fejlesztik magukat mások. Én magam leszoktam nézni és fejleszteni magam… Összeráncolt szemöldökkel kezdtem gondolkodni azon, hogy akkor hol lehet. Ekkor Diego jutott az eszembe, aki a saját tornyában tartott nekem edzést. Bár én magam kerestem fel ezzel kapcsolatban. De Cleto hanyadik Espada is? És hol is van a tornya? Teljes képzavar… De nagy nehezen csak eltaláltam oda.   Cleto már épp zárni akarta a kaput, mikor még éppen hogy csak beslisszantam.
- Te vagy Cleto, igaz?   A nevem Eliana del Barros a 2-es számú Espada.
Nyújtottam is a kezem, hogy kezet foghassunk. Általában nem szoktam így viselkedni és csak úgy bemutatkozást kezdeményezni, de mégis én magam slisszantan be és akarok részt venni az edzésen. Meg Espada-ként sem igen illendő az ilyen viselkedés.
- Láttam a hirdetésed, és részt vennék az edzésen. Elsősorban fegyverhasználati képességeimet szeretném fejleszteni.
Remélem, gyorsan túl esek a malőrön és akkor csatlakozhatok az edzéshez. Csodálkozásomra meglepően kevesen vagyunk. Azt hittem, hogy nagy tumultus lesz. Cleto határozottan erősnek érzem, szóval még taníthat egy s mást… Nagy örömömre Flavia-t is látom, bár Cleto részéről elég nagy örültség, hogy be merte engedni… Vagy remélem mindent odabetonozott… Bár ez Flavia számára sosem volt akadály. Viszont ahogy benéztem láttam, hogy elég masszív ajtói vannak…
Aztán szemet szúrt Alucard. Már egy jó ideje nem láttam, és hallottam felőle semmit sem. Nem mintha nagyon érdeklődtem volna irányába. Nőgyűlölő eogizmusát vajon kinőtte? Bár nem hiszem, hogy ezen nagyon lenne mit változtatni. De ha be mer nekem szólni, akkor nem fogom vissza magam. Bár elég szarul érezheti magát három nő társaságában. Ugyanis rajtam és Flavian kívül még volt egy csajszi. Elég különleges haja van, és a szája is ki van rúzsozva. Valószínűleg friss Arrancar lehet, mert nem találkoztam még vele. Bár nem mintha olyan sok ismerősöm lenne Las Noches-en belül.
Bár már az is elég furi, hogy én érkezem utoljára, szóval inkább meg sem szólalok, csak egy mosolyt ejtek meg Flavia felé. Örülök, hogy másik Espada is eljött.
Azon gondolkodom, hogy milyen szinten is szeretném fejleszteni magam. Stílust tekintve van sajátom, de azt kiteregetve csak magamat tenném sebezhetővé. Egy kardpárbajt tekintve is valójában ezek a már ösztönössé vált mozdulatok jönnének elő. De ha meg nem ismered a tanítványod és annak képességeit, úgy nem igazán tudsz neki segíteni. Flavia valószínűleg már ismer annyira, Alucard esetében meg mondhatjuk személyes tapasztalata van. Cleto és a másik lány meg valószínűleg semmit nem tud rólam. Bár a lány egyébként sem szimpatikus…
Kíváncsi leszek mit fog kérdezni vagy mondani Cleto, ha odalép hozzám. Valószínűleg lemaradtam a dolgokról. Bár mivel mondtam, hogy a fegyverhasználati képességemet akarom fejleszteni és a kardom van nálam, akkor valószínűleg kardforgatási tippjei miatt kerestem fel…
« Utoljára szerkesztve: 2015. Febr. 23, 17:06:11 írta Eliana del Barros »

Karakterlap

Cortez de Muerte

Eltávozott karakterek

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 500 / 15 000

Hozzászólások: 3

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 6 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Kék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#0055ff


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Cleto rezidenciája
« Válasz #6 Dátum: 2015. Febr. 23, 21:43:02 »
Cleto edzése


Reggel, amikor felkeltem azt terveztem, hogy sétálok egyet és séta közben olvasok és csokit eszek, de a sors ebbe is beleszólt, pedig nem szokásom eltérni a terveimtől, de mégis a saját érdekemben kénytelen voltam változtatni, mert miközben a sétámat tartottam, megakadt a szemem a hirdető táblán, azon is egy újabbon, ami szerint Cleto, az új espada tart mindenféle edzést.
Mivel úgy döntöttem, hogy fejleszteni akarom magam, vissza megyek a szállásomra letenni a könyvemet és a csokimat, majd indulok is Cleto tornyához, de...
Merre lehet Cleto tornya? Futott át az agyamon az első és jelenlegi helyzetem egyik legfontosabb kérdése.
Mivel túl sokáig kerestem a tornyot így majdnem le is késtem az edzést. Távolról (úgy kb öt-hat méterről) láttam, hogy valaki belép és utána majdnem bezáródott az ajtó, de mintha egy láthatatlan erő még nyitva tartotta volna. Ezen felbátorodva odasiettem az ajtóhoz és mikor oda értem egy kicsit meg kellett tolnom azt, hogy a benti személy, aki be akarta csukni az ajtót, rájöjjön, hogy van még egy vendég, aki be óhajt menni.
Miután beléptem észrevettem, hogy az a bizonyos személy, aki ki akart zárni, nem más mint a házigazdánk, Cleto.
-Elnézést a zavarásért, a nevem Cortez de Muerte és az edzésre jöttem. - meghajlok és elindulok a lépcsőn.
Mit ne mondjak, azt hittem, hogy ennél egy kicsit többen leszünk. Na, mindegy!
A helyiség egész jól volt berendezve. Hasznos dolgokkal volt tele. Az espada beszédére csak fél füllel figyeltem és közben az edzőfelszerelését nézegettem. Jó magam jobbra álltam, elvégre nem megy olyan hű de jól a kardforgatás. Na meg persze azért is a jobb oldalra álltam, mert a közelharci tudásomat, technikáimat nem szeretném mindenki orrára kötni.
- Kérlek emeld magasabb szintre kardforgatási tudásomat míg itt tartózkodom. Stílusom nem-igen van, így önre bízom a választást. - mondtam az espadanak.
Ezután mindenre teljesen odafigyelek amit mond, vagy éppen mutat nekem. Az edzéseket amúgy is komolyan szoktam venni.
Remélem sikerül majd később hasznosítani az itt szerzett tudást!
« Utoljára szerkesztve: 2015. Febr. 23, 22:18:37 írta Cortez de Muerte »