Szerző Téma: Shima Eizo  (Megtekintve 607 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shima Eizo

Eltávozott karakterek

11. Osztag

*

Juuichibantai, 5. tiszt

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
11 000 / 15 000

Hozzászólások: 49

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 3 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
türkizkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Shima Eizo
« Dátum: 2015. Febr. 16, 18:18:56 »
~ Adatlap

Név: Shima Eizo
Nem: férfi
Kaszt: Shinigami
Szül. ideje: 1980
Kor: 35

Emberként:20
Lélekként:15


~ Előtörténet


Gyönyörűen napos délután volt. Eizo elhagyta a suli kapuját a bátyja, és barátai társaságában. A testvére egy évfolyammal felette tanult, kitűnő tanuló volt, és jeles sportból, Eizo mindig is a példaképének tekintette őt, habár csak többé-kevésbé sikerültek az igyekezetei. Félúton elbúcsúztak haverjaiktól, majd ketten sétáltak tovább, útban hazafelé. Annyira belemerültek a beszélgetésbe, hogy nem is igazán vették észre a közelgő veszélyt. Amint Eizo lelépett a járdáról, szirénázó autók hangját hallották. Egy civil kocsi jóval a megengedett sebességen túl száguldott, háta mögött 2 rendőr kocsi üldözte. A sofőr nyilván tudatában volt annak, hogy mibe keveredett, és nem akart lelépni a gázról, majd az egyik pillanatban puff. Mire Eizo számára kitisztult a kép, bátyja ordítozta nevét. Hiába próbálta nyugtatni, hogy jól van, mintha valamiért nem figyelt volna rá. Bár furcsának találta, hogy ekkora eséstől egészen jól érzi magát. Majd mikor feltápászkodott, sokkoló látványban volt része:
- Az ott... én vagyok?
Látta, ahogyan saját maga még mindig a földön hever, bátya pedig próbálja újra éleszteni, zokogó szemekkel. Eizo tovább próbálta nyugtatni, és mikor elrántotta volna, a karja átszaladt a bátya vállán. Majd ekkor egy hátborzongató férfihang így szólt:
- Nem látnak, nem hallanak téged.
Mikor hátra fordult, egy ötvenes éveihez közel járó, sápadt, elég rossz bőrben járó alak meredt rá.
- Ki vagy te?
- Olyan, amilyen te is. Nekem is van láncom, bár az enyém rövidebb, de én már régebb óta itt vagyok.
Láncok... Eizo teljesen megfeledkezett eddig róla, hogy egy lánc lógna a mellkasából.
- Mit jelentsen ez, mi történik velem?
- Szóval még mindig nem érted?
Ekkor a távolban felhangzott egy üvöltés. Nem volt sem emberi, sem állati. Sokkal inkább egy bestiához hasonlított.
- Észrevett minket, ideje szedni a lábunkat!
- De mégis ki miatt?
- A szörny miatt.
Eizo-nak ki kerekedtek a szemei. Egy szörny? Egy olyan valami, amiről eddig még senki sem tudott?. Visszatekintett bátyjára, és habár jól tudta, hogy hallgatnia kellene az öregre, a lábai mégsem mozdultak.
- Ő biztonságban van, te viszont nem. Mi kellünk neki, szóval ne most bámészkodj!
Nem volt választása, követnie kellett az egyetlen segítő kezet.
- Az imént azt mondtad egy szörny?
- Igen, egy maszkot viselő bestia, és mi szerepelünk az étlapján. Már találkoztam vele, ha elég gyors vagy, nem fog elkapni.
- És mi lesz, ha elkap?
- Hát nem egyértelmű?
Erre már rögtön előttük termett. Másfélszer akkora volt, mint ők, sötét bőr, vörös szemek, arcát egy maszk fedte. Rögtön leterítette az öreget, majd úgy tűnt, mintha falatozni kezdett volna belőle, azonban hamar abba hagyta, amit csinált, és Eizo szeme láttára, szinte pillanatok alatt ugyan olyan szörny változott belőle. Földre rogyott, és nem tudta, hogy mit tegyen. Ő csak haza szeretett volna érni, tanulás után áthívni barátait, szórakozni, majd lefeküdni a következő napra.  Ennyi volt? Így ér véget egy élet? Hogyan keveredhettem ebbe?. Miközben magától kérdezgette ezeket, inkább lehunyta szemét, és remegő karokkal várta, aminek történnie kell. Ekkor egy hatalmas fény terített el mindent, és már végképp nem értette, hogy mi történik. Mikor újra kinyitotta a szemét, egy lány állt előtte. Nem volt rajta lánc, és nem is úgy nézett ki, mint aki rossz bőrben lenne. Fekete ruhát viselt, és egy kardot, amit épp visszahelyezett a tokjába. A szörnyeknek már nyomuk sem volt, valahogy úgy érezte, hogy biztonságban van. A nő feléje fordult, és megszólította:
- Jól vagy?
- Te... te egy angyal vagy?
A lány jó ízűen elkuncogta magát.
- Nem, halálisten vagyok, és mennyországgal sem szolgálhatok. Viszont egy jobb hellyel igen, mint ami itt várna rád.

A lelkek világa mindig is idegen maradt a számára. Hamar rájött, hogy a nyomor negyedekben senkit sem érdekelnek az újjak. Az éhség viszont örökké kínozta, és hogy ezt a szükségletet kielégítse, rendszeresen lopott a piacról, amiért mindig verekedésekbe keveredett. Gyakran undorral tekintett saját magára emiatt, de hát az éhség nagyúr. Az egyik ilyen akciója után felfigyelt rá a helyi bűnbanda, és közéjük fogadták, mint verőlegényt, a fizetsége pedig étel volt. Nem kell rajta mit szépíteni, bűnöző lett belőle. Az egyik napon viszont rajta ütés érte őket a főhadiszállásukon. A rivális bandita csoport jött fitogtatni a területi jogokat. A támadás során Eizo elvesztette a főnökét, és vele együtt minden bajtársát is. Egyedül maradt, már pedig meg kellett védenie magát valahogyan, és ekkor olyan erőket fedezett fel magában, amikről eddig soha nem tudott. A felszabadult lélekerőre felfigyelt egy közelben tartózkodó halálisten is, aki rögtön felismerte, hogy a fiúból árad. A csata végén felfedte magát, és megkérte, hogy csatlakozzon a Lélektovábbképző Akadémiára.

Akadémiás évei alatt magányos különc volt a többieknél, egyszerűen csak nem találta meg azt az embert, akivel egy hangon lenne. Minden akadémiás társában a riválist látta, ezért konkrétan nem is önmaga fejlesztése érdekelte, hanem hogy másoknál legyen erősebb. Társaságban hajlamos elfelejteni, hogy már nem a perem vidéken van. A páros gyakorlatokat életnek-halálnak fogta fel, mások elismerését pedig megalázkodásnak. A fegyveres harchoz volt szenvedélye, pusztakezes harchoz pedig tehetsége. Kedvelte a zanpakuto tréninget is, mivel azokon nagy részt csak színlelnie kellett, hogy nem alszik. Démonmágia gyakorlatban vagy rosszul mondta az igéket, vagy nem koncentrált eléggé.  A többi órák nem kötötték le.


~ Kinézet
Magas, szálkás testalkatú, kinézetre 20 év körüli. Haj színe fehér lett, miután átkerült a Lelkek világába, érthetetlen okból. Bőrszíne is hófehér, kék szemű, haját szokása hátrafésülten viselni, de nem viszi túlzásba a rendezését. Ujjatlan kimondot visel, aminek belső részében egy zseb van kialakítva kutyája számára.


~ Jellem

Heves természetű, vakmerő, önfejű, egoista, kissé kezelhetetlen, mindig törekszik arra, hogy fénypontban legyen. Szeret nyerni, és azt másoknak tovább mesélni kiszínezve, a vereséget pedig sosem ismeri be. Ha valamit elszúr, akkor sem ő csinálta, viselkedése/gondolatai sok esetben szűk látókörű, kicsinyes, gyerekes. A versenyszellem mások iránt, általában nem hoz neki túl sok barátot, és úgy is érzi, hogy nincs szüksége rájuk, de ha valaki megpróbál kedves lenni vele, rögtön elbizonytalanodik. A harc szenvedélyén kívül nincs egyéb fellelhető belső értéke, vagy legalábbis még nem fedezte fel. Csak a feletteseivel udvarias, az idegenekkel pedig lekezelő, vagy egyáltalán nem foglalkozik velük. Könnyen provokálható, a piától pedig hamar kifekszik.

~ Szeret-nem szeret

+nyerni, és azzal hencegni
+figyelem középpontjában maradni
+értelmetlen harcokban részt venni.
+értelmetlen vitákban részt venni, ha ettől figyelmet kap.
+ha egyedül intézheti a kihívásokat.
+Shiro

-kritikákat.
-másokkal együtt működni.
-ha más van a fénypontban.
-ha alá becsülik.
-ha nem egy felettese mondja meg, mit csináljon
« Utoljára szerkesztve: 2015. Febr. 16, 19:33:36 írta Hirako Shinji »

Karakterlap

Ayasegawa Yumichika

Wiki King

Eltávozott karakterek

Moderátor

*

Globális Moderátor

Hozzászólások: 47

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 0 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Shima Eizo
« Válasz #1 Dátum: 2015. Febr. 16, 18:32:01 »
Üdv megint!

Mivel jeleztet, hogy kész vagy a javításokkal és látom, hogy a kért dolgokat kijavítottad, ezért nem tehetek mást, mint elfogadom az előtörténetedet.

Szint: 1. szint
Lélekenergia: 2500 LP
Kezdőtőke: 4000 ryou

Először is készítsd el az adatlapodat. Kapsz kezdetnek 5 a szintednek megfelelő kidout/technikát az animében/mangában szereplők közül. Ezután kapsz minden képességedre 1-1 pontot, ezen kívül pedig szabadon eloszthatsz 5 pontot a képzettségeiden, amik a következők (részletek):
  • Zanjutsu
  • Hakuda
  • Kidou
  • Shunpo

Ha elosztottad a pontjaidat, akkor itt bejelentheted.
Sok sikert a karaktered kijátszásához és jó játékot.