Szerző Téma: Eizo pályázatok  (Megtekintve 972 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shima Eizo

Eltávozott karakterek

11. Osztag

*

Juuichibantai, 5. tiszt

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
11 000 / 15 000

Hozzászólások: 50

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 3 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
türkizkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Eizo pályázatok
« Dátum: 2015. Febr. 16, 18:56:54 »
Pályázat: Shinigami, és a Gotei 13-hoz való tartozás.
Engedély: Szayel-től megvan.


Zanpakutoja megismerése:

A világáról:
Elérkeztem az utolsó vizsgához, én pedig felkészültem a legnehezebb feladatokra. Bármit kérhetnek tőlem, csak ne kidou legyen az! Minden tanárom jól ismeri e felől a képességeimet, csak nem volt annyira rossz magatartásom, hogy ilyennel szúrjanak ki velem, sokkal inkább vernék el egy másik végzős társamat végsővizsgaként. A peremvidéki bandába is ez volt a belépő, igaz, ott vérre ment, és halállal zárult. Nagy meglepetésként ért, hogy kapitányok, és tanáraim előtt a shikai szintet kell, hogy bemutassam. Jól emlékszem az első találkozásomra azzal, akit egy egész életen át a társamnak kell, hogy hívjak. Amikor végre sikerült először elérnem a meditációs állapotot, arra ébredtem, hogy egy felhőpamacson ülök, a kék égen, pontosan a semmi közepén. Nagy meglepődésemre a felhő képes volt megtartani, ami egyébként elképzelhetetlen lett volna… legalábbis csak egy ideig. Bátorkodtam felállni, majd mikor megtettem az első lépésemet, a felhő hirtelen szétszéledt a talpam alól, én pedig feneketlen zuhanásnak indultam. Nem tudom hogyan, de végül hatalmas ordítások közepette sikerült visszatérnem a saját világomba. Úgy riadtam fel, mint aki szörnyet látott volna, mintha csak egy rossz rémálom lett volna. Nem vagyok tériszonyos, de lehet, hogy ez az átkozott zanpakuto egyszer még azt csinál belőlem! Ennek hatására vagy egy évig biztosan nem próbálkoztam újra, eleget láttam abból, ami ott van, én pedig nem kérek belőle. Azonban mikor végzős diákként belecsöppentem az utolsó évembe, egyik álmomban megpróbált kapcsolatba lépni velem a zanpakutom lelke, látva, hogy én meghátráltam ettől. Konkrétan nem mondott semmit sem, vagy legalábbis nem hallottam őt, csupán képeket, és érzéseket közvetített arról a világról, amit szabadsággal kell, hogy bejárjak, valamint a benne élő személyről, aki már várja, hogy megismerjen. Ilyen furcsa álmom még soha nem volt, lévén, hogy már kezdtem elfeledni az egészet. Csak egyre tudok tippelni: a zanpakutom hív engem.
Nagy pechemre a második kísérletem is kudarccal indult, semmi változás, megint maradt a feneketlen zuhanás az égbolton. Nem hiszem el, a zanpakutom a bolondját járatja velem, csak találkozzak vele, kinyírom a pasast! Nem volt sok időm az álmom rejtett üzenetét fejtegetni, de egy valami meg maradt bennem, a szabadság. Esésem közben próbáltam elfojtani a félelmemet, és sokkal inkább élvezni kezdtem szerencsétlen helyzetemet, kitárt karjaimra szárnyként tekintettem, ami magabiztosan siklik a szellőben, szabadságtól boldogan. A következő felhőpamacs már nem oszlott szerte súlyomtól, és masszív talapzatként megállította testem, mégsem fájt a landolás, mintha tollpihék közé estem volna. Ilyen frankó ágyat sem talál mindenhol az ember, ha már egyszer itt vagyok, élvezzem ki a gondtalan lazulást.
Talán néhány perc telhetett el, amikor is megéreztem egy másik személy jelenlétét. Ott állt, közvetlenül mellettem, és végig bámult engem, várva, hogy észrevegyem. Ember alakja volt, vagy legalábbis igen hasonló. Hófehér, hatalmas szárnyak türemkedtek hátából, mint egy angyalnak, még a glória is lebegett a feje tetején, ennek ellenére olyan ruházatot viselt, mint bármelyik tinédzser az Élők világából, na de várjunk csak… ő egy lány? Az én hatalmas, és dicsőséges zanpakutom lelke egy lány lenne, aki az én belső világomban él? Eléggé össze vagyok zavarva, nem értem az összefüggéseket, pedig nem úgy vettem észre, mintha baj lenne a férfiasságommal, de ennek a kettőnek nyilván nincs köze egymáshoz.
- Öcsi, ez a te világod. Ha nem akarod, nem fogsz leesni. Kicsit ösztönözni kellett, különben nem jutottál volna el idáig. – közölte ezt mosollyal az arcán, mintha már régóta ismernénk egymást.
Nem volt elegendő trauma feldolgoznom, hogy egy lánytól fogom kapni az erőm nagy részét, de ráadásul még le is öcsizett.
- Te lennél a zanpakutom? Hát ez nagyszerű... – elragadtatásomat kifejezéstelen arccal, és hangsúllyal közöltem felé.
Valóban nem egy divat barbira számítottam, aki majd a két szép szemével lesz képes ölni. Sokkal inkább egy nagy, erős, bölcs és misztikus sárkányra, akinek léptei földrengést okoznak, csapásai pedig tornádót idéznek elő, lehelete pedig városokat perzsel fel, ja és uralja az összes létező elemet is, szóval igen, ilyen téren hatalmas csalódás ért engem (idióta user).
- Nem rám számítottál igaz, öcsi? Nem baj, bemutatom neked azt az erőt, amit te megvetsz, még mielőtt megismernéd. – ezzel leemelte fejéről a glóriát, majd karjában átváltozott egy elég furcsa formájú fegyverré.
Az ott… az én zanpakutom lenne? Amint meggyőződtem róla, tartott is vele egy bemutatót -> én rajtam. Ezzel sikerült meggyőznie, és elnyernie tiszteletemet, habár a minden második mondatában szereplő „öcsi”-re még most sem találok bocsánatot. Erre a kellemes élményre emlékeztem vissza, nyilván mások is egyedi történetben élték meg a zanpakutojuk megismerését, mégsem tekintek megvetésre már a sajátomra. Így az utolsó egy évben már nem maradt sok időm kitapasztalni, de még ha ügyetlen is vagyok a forgatásában, akkor is be kell mutatnom a vizsgabizottságnak.
- Söpörj, Csillagpenge!A lelkéről (kinézete:
Egy leginkább angyalra emlékeztető fiatal nő, aki az élők világának jelenlegi divatjának megfelelő ruházatot visel. Humoros, gyerekes, szereti Eizo-t piszkálni, vagy kifigurázni, miközben a lelki világában tartózkodik, ami a másik félnek persze nem tetszik. Ennek ellenére képesek együtt működni.


Zanpakutou

Név: Seitoyaiba/Csillagpenge
Típusa: Szél
Shikai parancsa: Hake, Seitoyaiba!/Söpörj, Csillagpenge!
Shikai kinézete:

Csillagpenge már a nevéből is ítélve, egy túlméretezett dobócsillagra hasonlít. Mind a 4 oldala alabárdban végződik, a pengék pedig az óramutató irányának ellentétes állásába hajlanak. Magassága állig érő, és hozzá nem értő kezekben meglehetősen nehéz. Eizo a keresztágazásnál markolva használja.


~ Shikai technikák:

Shuriken:
Eizo dobócsillagszerűen elhajítja zanpakutoját, a nagy sebességű forgó pengék pedig erőteljes vágást okoznak. A szélnek köszönhetően ilyenkor hátrahagyja súlyát, hatóköre úgy 50m lehet. Képes eltérni eredeti röppályájától, ehhez zavartalan koncentráció szükséges, azonban minden sikeres találat után, bumerángszerűen visszatér. Eldobástól-visszatérésig Eizo fegyvertelenül marad, és el sem mozdulhat, különben le kell mondania a fegyver feletti kontrollról.

Kazetate/Szélpajzs:
Eizo maga előtt forgatja Csillagpengét, a belé koncentrált reiatsu széllé alakul át, hatására képes lesz távolról érkező támadásokat eloszlatni, vagy legyengíteni erejüket, zanpakuto szintjétől függően. Csakis olyan támadások ellen hatásos, amik ellen a szél is felveheti a versenyt.
« Utoljára szerkesztve: 2015. Febr. 24, 14:44:29 írta Shima Eizo »

Karakterlap

Szayel Aporro Granz

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 34

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: -79 650 ryou

Technikatár
Ajándék küldése  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Eizo pályázatok
« Válasz #1 Dátum: 2015. Febr. 16, 19:06:31 »
Idézet
gyorsasága shunpojától függ

A shunpo képzettség nem függ össze semmilyen fegyver gyorsaságával, sem a reakcióidővel, se pedig az ütések gyorsaságával. Ebből nem először akadt félreértés, ezért írom le itt. A shunpo egy technika, ami a shinigamiknál a helyváltoztatást segíti. Rövid távokat villámlépésekkel tudnak megtenni. A shunpo ennek a gyorsaságát fejezi ki, nem pedig azt, hogy a fegyvered milyen gyors.
Ha mindenképpen ragaszkodsz megszabni ennek gyorsaságát, úgy inkább a zanpakuto pontokat számítsd bele.
Ezt az apróságot leszámítva viszont nem találtam benne hibát. Kérlek, ezt javítsd ki benne.

A pályázatodat ettől függetlenül ELFOGADOM. Gratulálok, Eizo-san, sikeresen levizsgázott az Akadémián!

Lélekenergiád 5000-re nőtt, pontozásod pedig eszerint változik. Részletes leírást erről itt találsz.

A Goteiben a 11. osztagba soroztak be jellemed, valamint képességeid alapján.

Karakterlap

Shima Eizo

Eltávozott karakterek

11. Osztag

*

Juuichibantai, 5. tiszt

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
11 000 / 15 000

Hozzászólások: 50

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 3 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
türkizkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Eizo pályázatok
« Válasz #2 Dátum: 2016. Márc. 28, 14:13:26 »
Zanpakutou módosítás

Engedély: Yoruichi-től

Neve: Go-ruden oujo (Aranyló hercegnő)
Típus: Erő
Shikai parancs: Kyapucha shiro! (Ejtsd foglyul!)
Lélek kinézete:


Shikai kinézete:


Az egyszerű katana egy kusarigama fegyverré alakul, aminek 90 fokban ívelt pengéje sárgán fénylik. Fekete színű markolata 35cm hosszú, amit pirosan végigfutó csíkok díszítenek. Lánca alapból csak 2,5m hosszú, a végén pedig egy tompa tüskékkel ellátott karika alakú nehezék található.

Támadások:
Dotsuku (döfés):
Lendülettel elhajítva a sarlót, képesek lesznek a láncok 18m hosszúságúra megnyúlni, és a célpontnak hajítva, kemény ütést  visz be a sarló életlen oldala, valamint hátralökheti helyzetéből a távolságnak megfelelően. Visszarántáskor a lánc ismét visszanyeri eredeti hosszúságát. A támadás elől könnyű kitérni, és a két részlet miatt egy lassan végbemenő folyamat, azonban kismértékben befolyásolható a visszaérkezése, és lehet, hogy ezúttal a sarló élezett oldala fog találatot bevinni, valamint visszafele úton valamivel gyorsabban halad.

Hoshuu (rabság):
A lánc ismét megnyúlik 18m-ig, és a végén lévő nehezék megpróbálja többször körbekeríteni az ellenfelet, egyre inkább elzárva a menekülő utat, majd gyorsan megfeszül, és a felső testrészre tekeredik, karjait pedig a törzséhez szegezi. Ezután térfogata megnő, és kínzó, szorító fájdalmat tesz egyre elviselhetetlenebbé, a láncszemek pedig kis mértékben, de ezután is tovább növekednek. Ez idő alatt fegyverét képtelen lehet használni, de mozgásképtelen továbbra sem marad. Időtartalma az ellenálló erejétől függ, a zanpakutou-ra tett pontok pedig a szorításon növelnek, amit az ellenfél átérezhet. Gyenge energiájú hollowokat képes összeroppantani is.
- Közel megegyező, vagy kisebb LP esetén: A láncok 10mp-ig maradnak fent, és elengedése után néhány másodpercig nem érezheti a karjait.
- Másfélszer nagyobb LP-nél, mint Eizo-nak van: 8 mp, és a karok zsibbadtak maradhatnak, de közel teljesen használhatóak.
- Ennél nagyobb eltérésnél: 6mp, és az előzőleg átélt fájdalmon kívül nem érez mást.
« Utoljára szerkesztve: 2016. Márc. 28, 23:36:15 írta Shima Eizo »

Karakterlap

Abarai Renji

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 117

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 2 082 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Eizo pályázatok
« Válasz #3 Dátum: 2016. Ápr. 05, 22:50:56 »
A módosítást Elfogadom! Kellemes szorongatást, vagy kupán csapást a fórum lakosain! Csak a fejét, meg ne sántuljon! :P