Szerző Téma: Legutóbbi Staff gyűlés eredménye  (Megtekintve 1491 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 175

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 485 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Legutóbbi Staff gyűlés eredménye
« Dátum: 2015. Márc. 14, 20:00:00 »
Uff! :mami:

Mint ahogy arról a facebookos csoportból értesülhettetek (ha szeretne valaki bekerülni a csoportba szóljon ^.^), a mai napon Staff gyűlést tartottunk, ami ez alkalommal - hosszú idő után - maratonira sikerült, így elég sok mindent sikerült végre megbeszélnünk, aminek én személy szerint nagyon örülök. :o Persze ez nem azt jelenti, hogy még nincs mit beszélnünk. :3 Node, hogy a számotokra is fontos információt is lepötyögjem végre:

  • Mivel az utóbbi időben igencsak megszaporodtak az ex-shinigamik (itt főleg az ex-kapitányokra, illetve ex-hadnagyokra gondolok), ezért arra az elhatározásra jutottunk, hogy határozatlan ideig beszüntetjük az ilyesfajta karakterek indítását. Természetesen azok számára, akik már kaptak egy ex-shinigami karakter megalkotására engedélyt, azok még beküldhetik az előtörténetet, azonban erre csupán 2 hetük van. Amennyiben az elkövetkezendő két hétben nem érkezik meg az előtörténet, az engedély elévül, így a karakter már nem indítható!
  • Már korábban fel lett vetve, hogy az Espadakat sorolhatnánk LP-jük alapján is, vagyis a jelenlegi legerősebb kerülne az első espada helyre, a második legerősebb a második helyre, és így tovább. Ezzel szeretnénk számotokra új játéklehetőséget nyújtani, hiszen a rangcserék KT kijátszásával is megoldhatók. Természetesen aki nyeri a KT-t, az megkapja az adott rangot. Szeretnénk ezzel kapcsolatban először kikérni a véleményeteket, hiszen amennyiben nem tetszik az ötlet, abban az esetben marad a régi rendszer, és mindenki marad a helyén.
  • Szeretnénk számotokra új pénzkereseti lehetőségeket nyújtani. Az első a wikia lesz, amit ha rendszeresen gondoztok és rendben tartotok, akár 2000 ryou is ütheti a markotokat két havonta. Emellett: mivel van egy nagyszerű shop rendszerünk, így lehetőségünk adódik postonként, illetve topiknyitásonként pénzt osztani. Ez annyit jelent, hogy postonként 100 ryou, míg topik nyitásonként 200 ryou üti a markotokat. Természetesen mindez csak IC postokra vonatkozik.
  • Kicsit aktivizálni szeretnénk az akadémistákat, így lehetőséget adunk számukra, hogy korlátlan technika tanulós edzésen vehessenek részt. DE! Sima edzésük továbbra is csak kettő lehet! Emellett akadémiai edzést csak olyan shinigamik tarthatnak, akiknek az adott diszciplínája eléri, vagy meghaladja a 14 pontot. Természetesen nem csak a jövendőbeli shinigamiknak szeretnénk segíteni, így lehetőséget adunk arra, hogy a Raion tagjai ugyan ilyen edzéseken vehessenek részt, természetesen az Emberek világában, a Raion területén.
  • A közeljövőben más szavazások is kiírásra kerülnek, így ne lepődjetek meg, ha esetleg megkérdeznünk titeket valamivel kapcsolatban. :3 (Mondjuk igazából többnyire mindenről megkérdezünk titeket... :roll: xD)
  • Szeretnénk arra kérni minden játékost, hogy játékait lehetőleg az aktuális évszak (vagy épp időjárás) szerint kezdje meg. Vagyis ha jelenleg IRL nyár van és 40 fok, akkor ne akarjunk szibériai hidegben szaladgálni (természetesen sarkítás :| ). Persze kivétel, ha tényleg Szibériában van a karakter, vagy esetleg az adott helyzet megköveteli. :|
  • Idén szeretnénk külső helyen megszervezni a fórum tábort, vagyis nem valakinél szeretnénk kempelni x napig, hiszen az az illetőnek se kellemes, ha fizetnie kell utánunk a víz/gáz/akármilyen számlát. Épp ezért aki tervezi, hogy jönne, számítson rá, hogy valahol vidéken (remélhetőleg Budapest környékén) tartjuk meg a tábort, amit valóban igazán táborosra szervezünk. :3
  • A május elsejei hétre szeretnénk egy fórumtalálkozót szervezni, így aki teheti szervezze úgy a programját, hogy el tudjon jönni. :3 Szeretnénk minél több emberrel találkozni! <3
Röviden tömören ennyi. Ha esetleg valamit kifelejtettem, majd értesítenek róla, és bővítem. :3