Szerző Téma: Szavazás  (Megtekintve 1984 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 485 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése

Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

• Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Szavazás
« Dátum: 2015. Márc. 18, 11:08:35 »
Üdvölet~! :3

Mint ahogy azt a Staff gyűléses összegzésében már írtam, megbombázunk titeket pár fontos kérdéssel. Szeretném, ha mindenki kitöltené, hiszen így pontosabb képet kapnánk arról, hogy mit szeretnétek. Ha esetleg valamit nem szeretnétek, hogy megvalósítsunk, vagy véleményt is írnátok, akkor a kérdőívben ezt is megtehetitek, hiszen Nara volt olyan cuki és berakott egy ilyen lehetőséget is. :3 Ezen kívül az Espada rangsor miatt is tettünk fel egy kérdést, amire csak az Espada tagoktól várunk visszajelzést, tehát ha nincs Espada karaktered, akkor nem szükséges szavaznod annál a kérdésnél.

Arra kérnék mindenkit, hogy lehetőség szerint két héten belül ejtsétek meg a szavazást.

További kellemes játékot mindenkinek! >w<

Yoru voltam~ :3

Karakterlap

Eliana del Barros

Magányos Farkas

Espada

*

Segunda Espada (2. Espada)

Szint: 11.

Lélekenergia:

60% Complete
55 200 / 65 000

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 112 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése

Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér
 -------------------------------

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#475485 || #bec1cd
 -------------------------------

• Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Szavazás
« Válasz #1 Dátum: 2015. Márc. 18, 19:02:25 »
Engedély: Shihouin Yoruichi
(click to show/hide)

Sziasztok!
Először is köszönöm, hogy kitölthettem ezt a tesztet.
Én mondjuk örülnék ha belekerülne az új szál, viszont azt is tudom, hogy biztos lenne vele elég macera. Meg inkább ez olyan mint egy nagy háború. Én egy Fórumkalandnak tudnám elképzelni. Viszont nem igazán tudunk eleget a Wandenreich-ről, meg úgy vélem a manga-ban is lesznek még csavarok. Ezért is érezem úgy, hogy a közeljövőben ez bevezetésre kerülhetne... Mert ugyebár most nem is tudjuk, hogy Ishida miért is csinálja azt amit csinál, azon kívül, hogy úgy érzi senki sem győzheti le Juha Bach-ot, meg ivott a véréből és ő maga is csillaglovag lett (ami tudjuk mivel jár)...
A szervezet felépítése valahogy úgy néz ki, hogy van Juha Bach a vezért, alatta vannak az ABC betűivel  ellátott Csillag lovagok (betű a képességre utal). Ők a legerősebb tisztek, vagy osztagvezetőknek is mondhatjuk őket (bár a csajokat nézve volt ott is hierarchia, mert Bambietta mintha egy szinttel felettük lett volna). Valamint még vannak a közkatonák... Ezt tudjuk, láttuk, ismerjük...
(Kép, ahol szépen jelezve is vannak: http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2014/345/d/d/bleach___quincy_stern_ritter_army_by_szofron-d52tzb4.png)
A Bankai-t elvevő eszköz is elég vitás, hogy benne legyen vagy ne legyen... Mert az a tisztek kiváltsága (Leszámítva azt az Arrancar-t aki Ichigo esetében bepróbálkozott). De most esetleg azt speciális eszköznek, mint a szervezethez tartozás jelképe? De csak úgy veheti el, hogy azt harc után vissza is adja? (küzdőtereknél) Vagy a hatását korláthoz kötni, és azzal játszani. Vagy csak bizonyos szinthez kötni az eszköz használatát...
A másik, hogy HM vagyis az Arrancar-ok most változott, vagy megmaradt a felépítésük, csak vezetőváltás volt (majd ugye elrablás és beszervezés)... Arról nem tudunk semmit sem...
Valamint nem csak a Wandenreich tagjait ismerhettük meg, hanem a 0. osztagot is. Persze az ő külön dimenziójukbe eljutni igen csak körülményes, de úgy néz ki, hogy Urahara-ék éppen egy stabil és biztos átjárót fognak nyitni, ami lehetővé teszi az ide-oda mászkálást. Vagyis akár a legjobb halálistenek pályázhatnának a 0. osztagba és felesküdhetnének a lélekkirály védelmére (ami most ugyebár kérdéses :P).

Ezek alapján... Én szerintem nem lenne rossz bevezetni, de az előbb említett dolgokat érdemes meggondolni, hogy hogy és mint legyen... Én úgy vélem, hogy a manga-ból megismert szereplők NE legyenek, max Juha Bach mint vezető. Kivéve akkor, ha mondjuk kevesen akarnak csatlakozni a csapathoz... Én szívesen látnék Játékosokat. Természetesen Csillaglovag pozítcióba már. Közkatonának nem igen jelentkeznének szerintem. Természetesen egyúttal akkor az erejüknek megfelelően betűt is foglalhassanak, mint az Espada-k a számot. Szerintem Bleach-es karakterekkel ne foglaltassunk betűket, meg a fórum sajátosságát vesztené el. Espada-k és Kapitányok is Játékosok. A vezetők is inkább a fórum által létrehozott NKJ-k (ha jól tudom, akkor a főkapitány is az... Bár azzal nem vagyok tisztában, de Arrancar oldalon Seth) állnak.
Játékosok akik csatlakozhatnának: Természetesen az összes Quincy. Az egyértelmű. Akinek Quincy karaktere van, az írhasson pályázatot, hogy hogy akarták beszervezni, mik játszódtak le a fejébe, miként jutott arra a döntésre, hogy csatlakozott, (egy erő felméri teszt leírást el tudnék képzelni), Közkatona vagy Csillag lovag pozícióba kerül. Utóbbi esetében vér ivás és betű. De a Quincy-n kívül szerintem még Arrancar és Hollow karakterek is csatlakozhassanak. Az ő esetükben a Csillag lovag rang nem lehetséges, viszont közkatonának elmehetnek. "Erőd ellentétét ne ellenségeddé, hanem szövetségeseddé tedd." (mert ugyebár az Arrancar esetükben hasztalan az eszköz, és túl erős, hogy figyelmen kívül lehessen hagyni). Természetesen Espada és Fraccion karakterek nem pályázhatnak.

Oldalra való bevezetést én fórumkalandnak játszanám ki. Esetleg akkor még, több Bleach-ből ismert szereplő is jöhet, mert akkor még valószínűleg nem fognak elegen csatlakozni a szervezethez, viszont a másik oldalra többen jelentkeznének. És azért meg legyen az erőkiegyenlítés (ami Winter War esetén is volt, én valami hasonlót képzelek) Aki úgy jelentkezik, hogy átáll, vagyis csatlakozik a szervezethez, az amit írtam a pályázathoz is, hogy az első körben le kellene írnia, hogy miként keresték meg, ajánlották fel neki a csatlakozást, és miért döntött úgy, hogy elfogadja az ajánlatot. Az Arrancar-ok is leírhatják, hogy miként keresték fel őket és ők miért utasították el (Espada és Fraccion kariknak egyértelműen elutasítást kell írniuk, vagy ha el akarják fogadni, akkor le kell mondani a címükről). A kaland során a Bleach-es és egyéb NKJ-k kiirtódnak. Akik pedig csatlakoztak azok pedig ugyebár megírhatják a pályázatot azokkal a dolgokkal amiket korábban írtam (Quincy-Csillaglovagi Betű (ha nem akar közkatona maradni), Arrancar és Hollow meg ugyan úgy beadja, ahogy a játékot kezdte)
Arrancar-ok esetén hogy ne legyen egyértelmű megkülönböztetés, még azt is el tudom képzelni, hogy ott is lenne valamilyen álCsillaglovagi státuszt nyerhessenek. Ezt majd ki lehet találni. (Mondjuk Arrancar száma és mellé egy betű... pl: 24F = Eliana 24-es számú Arrancsar Farkas Csillaglovag) Valami jót ki lehet erre találni :D

Espada LP alapján való beosztása. Erről is van a véleményem. Le is írtam Yoru-nak, de ide is szívesen leírom. Személy szerint Bleach-et nézve teljesen logikus és egyertelmű lenne. Viszont itt lehet, hogy emberek nem véletlenül választották azt a számot amit választottak. De ez nagy inspiráció lenne az Espada-k számára, hogy fejlődjenek, hogy megőrizzék a rangjukat vagy magasabbra tőrjenek. Hisz harcba akkor ki kell hívni a gyengébb de magasabb rangú Espada-t harcra és ugyebár feltétlen az lenne a vége, hogy az adott személy elveszíti a másik pedig megnyeri. És számot cserélnek. Viszont a tetkó nem egy gyorsan lecserélhető valami, meg amit láttunk a Bleach-ben is, hogy a legyőzött az Privadon vagy számtalan senki lesz. Grimjow számát pl. eltüntették, és számtalan lett, egészen addig míg Orihime meg nem gyógyította, és az ideiglenes 6-ost meg nem ölte. De ez nem lenne jó a fórumra nézve. Számcserebere egy ilyesmi esetén is miként oldod meg. Mert lehet, hogy egy küldi lezárás után sok LP-t kap az illető, és megelőzi az előtte állókat. Vagy ugyebár Cleto esete is, hogy hirtelen megjelent egy nagyon erős Espada (jelenleg most ő lenne az első) és mindenki automatikusan csúszik hátra egyet, vagy kettőt...  Csak úgy elismerje? Meg csak úgy most már nem 4-es hanem 5-ös Espada vagyok... Ha pedig valaki távozik az Espada-k közül, akkor automatikusan lép egyel fentebb? Mondjuk ez akkor érdekes, ha az első 3-om közül dönt valaki úgy, hogy most már nem lesz Espada...A harcok nagyon jó ötletek, mert én is szívesen harcolnék, de ugyebár erőfölény miatt meg a sorrend miatt egyértelmű, hogy ki győz. Akkor lenne esélye esetlegesen megvédeni a helyzetét, ha csak kicsik a különbségek, de ugyebár ez nagyon ritka eset lenne, meg akkor az ide oda adogatás is előfordulna, ha egyformán fejlődnek... De a szám és a megnevezés váltás azt még azt mondom nem is lenne olyan macera (mert úgy mutatkozik be, vagy a kövi küldit már úgy kezdené, de számon tartani sem lenne egyszerű sem a karinak sem a környezetének), meg tényleg felpezsdítené az életet, viszont a tornyokkal lesz baj. Nem költöztethetjük őket ide meg oda... Jó meglehet azt mondani, hogy az a torony már nem a 6-sé, hanem az 5-sé... De ugyebár a torony leírásánál is szerepelnie kell, hogy az melyik torony. Meg a szomszédos tornyok is érdekesek. Legalábbis az én esetemnél, ahol is a 2-es és a 3-as között van egy híd, aminek története van...
De hogy a saját szempontomból is leírjam a dolgokat. Az egyik ugyebár a torony problematika. Én esetembe a harmadik Espada-vá lépnék vissza.
(click to show/hide)

Szívesen harcolnék, hogy 2. maradhassak (de Vex-el nem akarok küzdeni, meg elég nagy a különbség is). Már csak azért is harcolnék, mert Desmond öröksége. Emiatt is vagyok elsősorban 2. Espada. Szóval már csak erkölcsök miatt is harcba elegyednék azzal a személlyel aki megpróbálna onnan kitúrni. Természetesen pedig igyekszek, hogy erősebb legyek, de nem azért hogy számot váltsak, hanem hogy megőrizzem.
« Utoljára szerkesztve: 2015. Márc. 18, 19:05:58 írta Eliana del Barros »