Szerző Téma: Könyvtár  (Megtekintve 3442 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Meiou Hotaru

Shinigami

9. Osztag

*

9.tiszt

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
10 400 / 15 000

Hozzászólások: 24

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Kardok és Rózsák egylete

Reiatsu szín:
királykék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#37B1FE


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Könyvtár
« Válasz #15 Dátum: 2017. Okt. 31, 11:47:11 »
Új könyvtár, új osztag, új kapitány

A kapitány kiragadta azt az egyetlen dolgot az ambícióm alapjából, amiről nem szívesen beszélek és talán még csak nem is tudok. Egy darabig csendben néztem rá, majd miután elengedte ezt a kérdést elmosolyodtam és bólintottam egyet, ezzel jelezve, hogy ha nem veszi tiszteletlenségnek, nem válaszolnék rá. Miután befejeztem a táplálkozást óvatosan felálltam és megindultam a feladatom befejezéséhez, gondoltam talán annyira nem nagy illetlenség, hogy hagyom a többieket fogyasztani én pedig még pakolászok egy kicsit. Legalább be tudom hozni az eddigi lemaradásomat, hiszen ők már jóval korábban elkezdték nélkülem. Közben persze hallgattam Nara kapitány válaszait, amik viszonylag jól is hangzottak a szerkesztőséget kivéve. Nem nagyon szeretek írni, nem is nagyon lenne miről írnom, így ha lehetséges majd inkább valami más feladatkört választatok magamnak. Az osztagedzések még mindig jól hangzanak, ott legalább lesz lehetőségem kihívni a többi osztagbeli tisztet egy-egy jó kis párbajra, hogy általuk is erősebbé váljak! Alig várom. A kapitány következő kérdése egy kicsit elgondolkodtatott, mert nem nagyon kaptam indokokat az osztagváltással kapcsolatban és nem is nagyon kérdeztem rá. Minden bizonnyal csak az volt a céljuk az egésszel, hogy kicsit frissüljenek a hétköznapjaim, mert eléggé befásultam amióta... megtörtént az az eset.
- Nem osztotta meg velem a kapitányom az osztagváltás okát, minden bizonnyal úgy gondolta, hogy itt többet tudok segíteni, mint a 8.osztagnál. Remélem így lesz. - válaszoltam határozottan, miközben az irodalmi részleget sikeresen befejeztem. Kihúzott háttal fordultam a kapitány felé, hogy a következő feladatomat is megkaphassam.
- Miket kellene még kipakolni? Hol tudok még segíteni? - kérdeztem még lelkesen, hiszen rettentően élveztem az egészet. Talán még most szólnom kellene erről a felettesemnek, hogy még mielőtt eldöntené hova akar tenni, kérvényezhessem a könyvtárbeli elhelyezkedésemet.
- Nara taichou, engedelmével... ha nem veszi tiszteletlenségnek... a könyvtárral kapcsolatban lenne egy kérdésem, kérésem. Nem tudom kiválasztották-e már a könyvtárfelelőst / könyvtárost, azonban ha erre még nem került sor... nagyon szívesen elvállalnám ezt a megtisztelő posztot! - jelentem ki mosolyogva, továbbra is vigyázzba vágva magamat. - Ellenkező esetben ha a szerep már foglalt, vagy csak nem kívánja egy friss tisztre bízni ezt a fontos feladatot, azt is megértem. Elnézést kérek a merészségemért. - nem akartam olyannak tűnni, aki meg akarja mondani a kapitányának, hogy mit csináljon, ahogyan olyannak sem akartam kinézni, aki makacsul követelőzik egy poszt iránt amit nagyon akar. Egyszerűen csak nagyon feldobná a hétköznapjaimat, ha nem rejtekhelyként kellene használnom ezt a termet, hanem munkahelynek. Sokkal könnyebb lenne így minden, nem érezném magam olyan rosszul, mint az előző osztagomban és talán még élvezném is az itt létet. Persze akkor sem fogok kibukni, ha Nara taichou úgy dönt, hogy nemet mond... akkor majd megpróbálok keresni magamnak valami más elfoglaltságot. Azonban akkor is gyakori látogatója leszek ennek a remek helyiségnek, mert lenyűgöző a légkör itt. Otthon érzem magam a sok könyv között.


Karakterlap

Nara Shiratori

Shinigami

9. Osztag

*

9. osztag kapitánya

Szint: 15.

Lélekenergia:

60% Complete
79 500 / 90 000

Hozzászólások: 162

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 24 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Halványkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Házas

Kivel áll kapcsolatban?:
Hayakawa Tasumi

Post szín:
#2256F2


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Könyvtár
« Válasz #16 Dátum: 2017. Nov. 21, 21:34:40 »
Új könyvtár és az új tiszt

Egy kicsit furcsálltam, hogy Meiou-sant nem különösebben érdekelte, miért is helyezték át a 8. osztagból. Nekem legalábbis biztosan furdalta volna az oldalamat a kíváncsiság, mért is kell egy másik osztagban folytatnom a szolgálatot. Én is megjártam több osztagot, de minden alkalommal tudtam, miért is van az osztagváltás, hiszen vagy én kérvényeztem, vagy pedig előléptettek.
Nem firtattam a dolgot, miért nem tudakolta meg akkori kapitányától az áthelyezés indokát, de ha nem felejtem el, mindenképpen rákérdezek majd Ninomiya taichounál.
Körbe néztem pár pillanatra, hogyan is haladnak a többiek a pakolással, hiszen már mindenki visszatért a munkához a kajaszünet után. Jól haladt minden a látottat alapján, még volt valamennyi pakolnivalója mindenkinek, de nem olyan sok, hogy nagyon belefáradjanak.
- Úgy látom nincs már gazdátlan kupac könyv sehol sem. Szerintem menj oda egy-két pakolóhoz és segíts be itt-ott, így egyben el is kezdesz megismerkedni az új osztagtársaikkal. - úgy gondolom igazán jó ötlet volt ez részemről, ezzel két legyet is üthet egy csapásra. Így legalább nem fogom úgymond egyedül hagyni, mert most jutott eszembe, hogy nekem most van egy kis elintéznivalóm.
- Meiou-san… - kezdtem neki, miután egy kicsit meglepődtem a kérdésen, nem számítottam rá, de tetszett a bátorsága, hogy felmerte tenni ezt a kérdést pedig csak most került az osztagba. - … még nem választottam ki, ki fog a könyvtárban dolgozni, de így mindenképpen számításba veszlek. Ez viszont egy valakinek nagy falat lenne, így mindenképpen mások is be fognak segíteni a könyvtár felügyeletében. Ha pedig látom, hogy jól megállod a helyed, lehetsz felelős a könyvtárért. - fejtettem ki gondolataimat, majd mivel már nem volt itt dolgom, elindultam az ajtó felé, de mielőtt kiléptem volna rajta, megfordultam és visszaszóltam. - Meiou-san, akkor, ha ráérsz majd gyere be az irodámba elintézni az áthelyezéssel kapcsolatos hivatalos procedúrát. - mondtam, majd fordultam is ki az ajtón, de még utoljára visszaintettem a bent lévőknek és mentem a saját dolgomra. Ezzel egy újabb értékes tagot tudhatok az osztag keretein belül, aki remélhetőleg jól fogja érezni magát a mi körünkben.

(click to show/hide)