Szerző Téma: Miyazawa Sanju Ren  (Megtekintve 567 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Miyazawa Sanju Ren

Eltávozott karakterek

13. Osztag

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
9 000 / 10 000

Hozzászólások: 20

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 8 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Gyerekegylet

Reiatsu szín:
Lávavörös (elemi tűz)

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#D3471E // #9EE8D9


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Miyazawa Sanju Ren
« Dátum: 2015. Máj. 14, 21:28:24 »
~ ENGEDÉLYEK & MEGJEGYZÉSEK
  • Multi karakter indítása (Shihouin Yoruichitől megvan)
  • Rokoni kapcsolatszál (Meiel egyeztetve :3)
~ ADATLAP
Név: Miyazawa Sanju Ren
Nem:
Kaszt: shinigami
Született: 1871. augusztus 15.
Kor: 143, külsőleg ~14-15 körülinek látszik
~ emberként: 0
~ lélekként: 143


~ KINÉZET
155 cm magasságához 45 kg párosul. Alkatáról lerí fiatal kora, ugyanakkor edzettsége már megmutatkozik karizmain. Haja cinóber vörös, általában felköltve hordja, két fejdísz alá igazítva. Gyakori problémája vele, hogyha frissen mosott, akkor begöndörödik és kezelhetetlenné válik. Ki nem állhatja, ha haja zavarja valamiben, ezért az esetek zömében felköltve hordja. Szemei türkizkék színűek.
Viselete egy cheongsamra hasonlít leginkább. Felső része fekete színű, garbós nyakú, ujjatlan. Elől és hátul hosszabb egy kicsivel. Derekánál egy vastagabb fehér obi fixálja le a ruhaneműt. Alsó ruházatként egy vádlija közepéig érő fekete színű, buggyos végű nadrágot visel. Bokáját és kis részben lábait fehér fásli fedi, míg cipő gyanánt fekete topánkát hord. Két karját felkarja közepétől egészen a csuklójáig húzódó fekete anyagok takarják. Nyakán körbetekerve egy lila színű sálat visel.
Zanpakutouját hátán hordja a könnyű elérhetőség miatt, illetve így kevésbé zavarja mozgékonyságát. Kezében általában az esernyő pihen, melyet édesanyjától örökölt. Ha hirtelen ütéseket kell leadnia mindig ezt alkalmazza fegyverként, feleslegesen nem veszi elő lélekölőkardját.

~ JELLEM
Sanju külseje miatt elsőre ugyan egy finom úrihölgynek tűnhet annak, aki nem ismeri. Habár még az idegenek is hamar rájöhetnek, hogy ez cseppet sem igaz rá. Viselkedése távol áll a jólneveltségtől, sokkal inkább nevezhető szemtelennek, rukongaiban ráragadt dolgok okán. Ilyen például beszéde, ugyanis az idősebbeknek nem adja meg a kellő tiszteletet, nyelvét mintha felvágták volna, igencsak érdekes dolgokat képes megjegyezni. Beszédére jellemző még a hadarás és a tegezés (mások megszólításánál [ha ismeri az illető nevét], általában kiragad belőle egy részletet és furcsa artikulációval ejti ki).
Rendkívül harcias, enyhén hiperaktív, a verekedés gyakran energiái lekötésére szolgál. Sokszor, ha valamit nem tud szavakkal megoldani, gyakran alkalmazza az erőszakos megoldást. Nem a legtürelmesebb fajta. Jellemzően, ha valami nem köti le, arra nem koncentrál sokáig, hamar elkalandozik róla a figyelme. Azonban nem egy könnyen ébredős fajta, ágyba zavarni viszont még nehezebb. De, ha egyszer felébred, akkor nem képes megmaradni egy helyben. Viszont nagyon imádja a meséket, történeteket, ha valami, hát ezek igazán képesek lekötni figyelmét, ilyenkor a nyughatatlansága is kámforrá válik. Szívesen hallgatja végig ugyanazt a történetet százszor is.
Sanju könnyen sértődik és ingerelhető fel megjegyzésekkel, amire védekezésként harapóssá válik hangulata. De gyakori húzása csupán szeretetből is másokat megharapni, ez afféle üdvözlési mód nála. Emellett jellemző még rá a váratlan jobbegyenes leadása, hogyha se az ernyő, sem pedig fegyver nincs nála. Ezt hihetetlenül nagy precizitással képes kivitelezni, általában nem téveszt célt. 
Rukongaiban töltött idő megedzette, gyakran orozza el mások tárcáját vagy egyéb értékes ingóságait, amellyel később ételt vehet, vagy a szegényebbeknek adhatja. Nagyon szereti az állatokat, nem ártana egynek se, szívén viseli mindegyik életét, még a legapróbb bogarat is megeteti, ha arról van szó. Illetve gyűjti a különböző érdekes formájú rovarokat. Mindemellett eléggé édesszájú, főleg a mogyoró ízű vagy a savanyú dolgok a kedvencei, ezért is gyakran látni a szájában mogyoróízesítésű csokoládéval, esetleg savanyúcukros nyalókával. De nem mond nemet más ételekre sem, igazi bélpoklos, méretének fejadagjának többszörösét képes megenni és szinte telhetetlen. S mióta Seireiteibe került és megismerkedett a teák variációjával, azóta ezeknek is nagy rajongója.

~ ELŐTÖRTÉNET

Kedves Hak!
Ne nevess ki, már régóta szerettem volna egy olyan levelet írni, amit így kell elkezdeni! No, de rá is térek az izgalmas részre, mert a különben végig se olvasnád.
Képzeld el, végre bejutottam a Lélektovábbképző Akadémiára! A felvételi iszonyú nehéz volt és azt mondják, hogy ez csak rosszabb lesz. Tudom, hogy nem kell hinni a pletykáknak, de mi lesz akkor, ha igazuk van? Nagyon félek már előre, hogy milyen lesz az első tanítási nap. Merem remélni, hogy csak az izgalom miatt mondják azt a többiek, hogy nagyon nehéz lesz és igazából nevetni fogunk majd az egészen.
Oh, és már be is költözhettem az akadémiai szállásra! Suyo viszont megy haza, mert neki nem sikerült a felvételi. Nem is meglepő, ugye? Eléggé megdöbbentő lett volna, ha sikerül neki, sőt már az is hihetetlen volt, hogy egyáltalán erre adta a fejét! Mikor elbúcsúztunk teljesen összekente a ruhámat, annyira elérzékenyült. Jobban sírt, mint amikor úgy döntöttem, hogy shinigami akarok lenni, sőt jobban zokogott, mint egy kisgyerek! Ne mond el neki, de igazából nagyon fog hiányozni, főleg a főztje, azok mindig nagyon finomak.
Tényleg a szállás! Olyan szigorúak, nem lehet csak úgy kijárni, ráadásul megmondják, mikor kell lefeküdni! Tök rossz, ez nagyon nem tetszik benne. A szobatársam Shira pedig nagyon fura, alig értem időnként, hogy mit beszél, állandóan motyog. Sokszor azt hiszem, hogy fél tőlem pedig nem tettem semmi rosszat. Viszont finomabbakat főz, mint Suyo! Légy szíves, ezt se kösd az orrára, a végén a te ruhádat is eláztatja szomorúságában!
Veletek mi a helyzet Hak? A többiek jól vannak? Ugye vigyázol rájuk? Két hét múlva igyekszem hazaugrani, oké? Addig tartsd a frontot otthon.

Sanju
2007. március

*Suyo (Sanju kiejtése: Szudzso): Mitsuyo
*Shira (Sanju kiejtése : Zirra): Shiranui Kikyou

Kedves Hak!
Hogy vagytok? Én jelentem még élek! Sajnos egyre nehezebb az Akadémia és egyes napokon annyira elfárad a kezem az írásban (bár legtöbbször inkább firkálok), hogy azt hittem sosem lesz alkalmam írni neked. Szerencsére most két napig nem lesz tanítás, de még ilyenkor is sokat kell tanulni. Viszont egy csomó mesélnivalóm van, kezdem is a legelején.
Elmélet, elmélet és elmélet! Mindegyik tanár számon kéri folyton és lustálkodni sohasem szabad. Egyszer elaludtam az egyik órán, azóta Abi-sensei nagyon utál. De hát semmi érdekes nem volt a nemesi házakban, tökre unalmasak voltak! Nem is értem miért kell ezeket tudnunk…  Aztán ott volt a kidou elmélet is! Harmadik évtől fogunk csinálni hihetetlen varázslatokat, amihez a reiatsunkat fogjuk felhasználni. Emlékszel a gömbökre, amiket idézgettünk? Ehhez hasonló, csak sokkal bonyolultabb! De még nem csináljuk, csak tanulunk róla és iszonyatosan unalmas… Remélem, hogy a gyakorlatban érdekesebb lesz! Viszont van olyan óra is, ami tetszik, az egyiken nagynevű shinigamikról tanulunk, azok mind-mind olyan érdekesek!! Azt hiszem, ez az egyetlen óra, amit nagyon szeretek. Oh, és minden napra tanulni kell, ez a legrosszabb.
Viszont Shira csinált megint rengeteg finomságot! A jövő héten hazaugrok és viszek belőle, rendben? Meg jártam a környéken lévő Rukongai körzetekben is! Sok mindenben különbözik azoktól a városrészektől, amiket mi ismerünk. Itt nagyobb házak vannak és több bolt. Az üzletekről jut eszembe! Van olyan hely, ahol édességet lehet kapni, de rengeteg félét: dangot és csokoládét. Nagyon finomak, majd viszek ezekből is, hogy meg tud kóstolni, oké?
De most mennem kell. Remélem, a hétvégén ki tudok szökni, hogy tudjunk találkozni. Addig is vigyázzatok magatokra! Jaj, és üzenem Suyonak, hogy onigirit kértem és nem sushit… de finom volt! Csak szétestek mire megkaptam őket.

Sanju
2008. január

*Abi (Sanju kiejtése: Abbi): Hanabi

Kedves Hak!
Túl vagyok a harmadik év első hetén! El se fogod hinni, hogy miféle dolgokat csináltunk már rögtön az elején. Annyira lelkes vagyok, hogy azt se tudom, hogy kezdjek bele, de azért megpróbálkozom.
Szóval, talán ez a legjobb: végre harcolunk is!! Már annyira untam az elméletet, azt hittem már soha nem lépünk túl rajtuk. Most viszont harcolni tanulunk, vívni és verekedni, hogy meg tudjuk védeni magunkat és elég erősek legyünk a lidércek elleni harcban.
Mond csak Hak, emlékszel, amikor apa mutatott a katanájával nagyon menő mozdulatokat? És, hogy még mi is megfoghattuk a kardot és kipróbálhattuk őket? Persze nekem jobban ment, mint neked! Igazából úgy néz ki, hogy egy őstehetség vagyok, a véremben van, mert a tanárok nagyon dicsértek minden mozdulatnál, amit el kellett sajátítani az órán. Meg összemértük az erőnket egymással, mármint az osztályon belül, meg azokkal, akik fölénk járnak. Volt egy felnőtt, akit legyőztem, pedig két évvel fölénk jár. Igazából az idősebbek itt is sokszor túlbonyolítanak dolgokat. Azt hittem, hogy ez csak Suyo szokása, de nem. Oh, és ha már a többieknél tartok: Shira sajnos nagyon ügyetlen a vívásban, próbálok neki segíteni, de egyáltalán nem érzi a dolgot. Van valami ötleted, hogy segíthetnék neki?
No, de most ennyit tudtam írni. Ha lesz kidou órám is, írni fogok, hogy elmeséljem milyen volt, oké? Vigyázz a többiekre, és várom a tippjeidet!

Sanju
2009. március

Kedves Hak!
Rossz híreim vannak… felrobbantottam félig az edzőtermet! Igen, jól olvasod: én voltam. De legalább igazi shinigamik látták el a sérülésemet! Mármint olyanok, akik a Gotei 13-ban szolgálnak és 4. osztagosok. Tudod Hak, ők a gyógyító egység. Az ellátásom után pedig vicces hegek maradtak a jobb kezemen. Azt mondják, hogy el fognak múlni, de én nem akarom, mert olyan menő! No, máris belekezdek a legelejétől, hogy tud pontosan mi történt.
Biztosan emlékszel, hogy úgy hét levéllel ezelőtt említettem, hogy a kidouk idézése cseppet sem egyszerű. Ahogy az elmélet, úgy a gyakorlat is eléggé nehéz belőle. Koncentrálni, meg idézni is egyszerre, és verselni, amelyeknek minden sorát szóról-szóra tudni kell. Hát, maradjunk annyiban, hogy egyáltalán nem könnyű! A mai nap pedig egy Shakkahou nevű kidout idéztünk. Ez egy tűzlabdára hasonlító varázslat, ami nagyon hasznos, világítani is lehet vele a sötétben, de robbanhat is. Természetesen nálam nagyon nagyot robbant (pedig csak egy icipicit kellett volna megidézni belőle)! De az enyém volt a legpusztítóbb, a többieké nem szólt ekkorát. Meg, ahogy írtam 4. osztagosok gyógyítottak engem és a többieket is, olyan igazi shinigamik! Az egyikük meg is engedte, hogy megnézzem a zanpakutouját. Nagyon menő volt!
Tudod Hak, a zanpakutouk azok a fegyverek, ami a halálistenek lelkéből születik, már meséltem róluk egyszer. A kardok miatt mostanában furcsa meditációt is csinálunk, hogy elősegítsük a kapcsolat felvételt a fegyverünk szellemével. Nekem még nem sikerült beszélnem vele, de azt mondták, hogy sokak csak az utolsó években tudják megszólítani a lelkük másik felét. (Ez egy olyan szép kifejezés, nem?) Szerinted nekem is csak a hatodik évben fog menni? Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az én lélekölőkardom! Remélem, valami nagyon különleges lesz, mondjuk nagy és erős, hogy büszke legyen rám apa!
A hétvégén hazaugrok, hogy láthasd a hegeket a kezemen, mert tényleg szuperül néz ki! A többieknek ne szólj, hogy jövök, szeretném őket meglepni, mert mindenkinek viszek haza ajándékot. Vigyázzatok magatokra!

Sanju
2009. június

Kedves Hak!
Mi újság veletek? Suyo lába begyógyult, ugye? Még mindig nem szándékosan törtem el, mert az jobban fájt volna neki. De üzenem neki, hogy legközelebb már biztos, hogy sikerülni fog az átdobás, most sokat gyakoroltam, hogy menjen és meg tudjam mutatni neked.
Jaj, ha már verekedésről van szó, óriási hírem van! Rihito ma nagyon furán viselkedett. Shirát piszkálták az idősebbek, ami nagyon gonosz volt tőlük. Igazából irigyek, mert Shira jobb kidous, mint ők. Mondjuk nem értem, hogy ezért miért kell féltékenykedni, de én iszonyú mérges lettem rájuk. (Meg akarták ütni Shirát!) Még verekedtünk is, és eltörtem az egyikük kezét! De nem is ez az igazán érdekes, hanem az, hogy Rihito átváltozott! Hatalmas nagy tigris lett belőle, csodaszépen nézett ki és nagyon erős volt! Ilyesmit még soha nem csinált. A tanárok azt mondták, hogy nem fordulhat elő ilyesmi még egyszer és fogjam vissza legközelebb, különben el kell küldeniük az Akadémiától. Pedig a nagyok kezdték! A felnőttek ilyenkor olyan buták… Rihito csak megvédett minket! Szerinted is igazságtalanság? Viszont, ha őt elmerik küldeni, én is elmegyek, minket nem fenyegethetnek ilyesmivel a felnőttek.
Amúgy jól vagyunk, és minden rendben van. Shira próbál tanítani varázslásból, de nem igazán megy, úgy, ahogy én se nagyon tudok segíteni neki a harcban. Bár egész sokat javult a legutóbbi pár alkalomhoz képest. De még mindig sokszor becsukja a szemét a vívás közben, pedig lehunyt szemekkel nem lehet harcolni. Szerinted, hogy vehetném rá, hogy ne csinálja ezt?
Nagyon várom a tippjeidet! Mivel büntetést kaptam a verekedés miatt (ami akkor sem igazságos), ezért csak két hét múlva tudok csak hazamenni. Addig is vigyázzatok magatokra, eléggé hideg az idei tél. Ez főleg rád tartozik! Öltözz melegen, nehogy megint megfázz, oké?

Sanju
2010. december

Kedves Hak!
Hogy vagytok? Sikerült felépíteni a házat, ami a hó alatt összeroskadt? Hogy ízlett a mogyorós csoki, amit küldtem? Tudok vinni belőle a hétvégén, de ha nem tartottad fincsinek, az se baj, mert én imádom! Megeszem mindent, attól nem kell félni, hogy rajtunk marad.
Hak, valami nagyon különleges mesélni valóm van ezúttal! Nagyon érdekes álmom volt, mármint úgy igazán szokatlan. Egy városban voltam, amit lángok borítottak és egy embert láttam ott. Magas volt és jég kék színű haja, igazából első ránézésre nagyon hasonlított apura. Próbáltam beszélni hozzá, de nem figyelt rám, habár lehet én nem voltam elég hangos mikor megszólítottam.
Dashi-sensei szerint meditálnom kellene sokat, hátha megint megjelenik. Nem értem, hogy miért, netán összefüggene a kardlélekkel? De utálok én nagyon meditálni, mert unalmas. Semmit sem lehet csinálni közben, csak egy helyben ülni és várni. Én ilyenkor csak elaludni tudok. Bezzeg a többiek már meg tudják szólítani a kardlelküket. Még Shira is! Tényleg, már meséltem, hogy az ő kardlelke egy hajtű alakját vette fel? Nem is lehet harcban használni, szóval persze, hogy ilyen ügyetlen a vívásban. De akkor is az a véleményem, hogy menne neki, ha picit többet gyakorolna!
Természetesen a sikertelenségek ellenére én is próbálkoztam a meditációval, mármint külön foglalkoztam vele a szabadidőmben, ahogy a sensei mondta. De még így sem ment! Pedig érdekelt volna, hogy tényleg apa volt-e, akit láttam…
Hak, nagyon hiányzik apu és ti is. Szeretnék már hazamenni!

Sanju
2011. február

*Dashi (Sanju kiejtése: Dazsi): Tadashi

Kedves Hak!
Sikerült!! Annyira hevesen dobog még mindig a szívem, hogy alig tudom leírni ezeket a sorokat. Ma kapcsolatba léptem a zanpakutoum szellemével! Mármint beszéltem vele, meg minden. Nagyon köszönöm a tanácsaidat Hak, azok nélkül biztosan nem sikerült volna!
Húh, hol is kezdjem? Meditáltunk, mármint meditációs óra volt és én is transzba estem, ahogyan csak a többiek, mikor megszólították a fegyverük lelkét az órán. Éppen kint voltunk a szabadban és kínomban már a madarak énekét hallgattam, amikor hirtelen elcsendesült körülöttem a világ. Füst szagot éreztem, és amikor kinyitottam a szememet ott voltam a lángokba borult városban. Nem voltam elég szemfüles, mert majdnem rám esett az egyik ház megégett gerendája, de akkor a kékes hajú férfi megint megjelent. Komolyan hasonlított apura! De nem ő volt az. Őt Kirinnek hívják. Nagyon bölcs és okos, úgy, mint amilyen apa volt, és olyan mintha mindent tudna! Sajnos nem ismertem a nagypapát, de ha elképzelném őt a mesék alapján, amiket apu mondott el nekem, pontosan így nézne ki szerintem! Ne nevess ki, ha látnád, te is azt mondanád, hogy hasonlít apura!
Kirin azt is mondta, hogy ezentúl mindig beszélgetni fogunk és megtanít használni a képességeire, hogy meg tudjam védeni magamat és a többieket, akiket szeretek. Már nagyon izgatott vagyok! Dashi-sensei pedig azt mondta, hogy az elején segíteni fog, aztán mindent Kirinre és rám fog bízni, hogy miként tanulunk egymástól.  Meg a sensei szerint az elején időnként bonyolult lehet a kapcsolattartás a lélekölőkard szellemével, de szerintem téved! Kirin azt mondta, hogy nem lesz nehéz, és én neki hiszek!
Jövő héten hazaugrok, hogy megmutassam, hogy néz ki a zanpakutoum. Meglehet, hogy nem fogok tudni majd sokáig maradni, mert eléggé sűrűn vannak az óráink. Addig is vigyázz a többiekre!

Sanju
2011. október

Kedves Hak! 
Köszönöm, hogy elküldted Suyot! Egyben hazaért a csomaggal, amit küldtem? Csomó ínycsiklandozó dolog volt benne, ugye megkóstoltad a teákat? Még azt is mellékeltem mellé, hogyan kell elkészíteni és miféle módon lehet meginni őket. Szerintem iszonyú finomak!! Nem is értem, hogy Shira miért csak most mutatta meg őket… Én nem tudnám elmondani, hogy melyik is a kedvencem, mert mindegyik ízlett eddig, amit megkóstoltam. De nem egyszerűen csak a teákról szeretnék fecsegni. Nagyon örülnék a tanácsodnak, mert neked olyan jó szemed van mindig, ha ilyen kényes dolgokról van szó és a tippjeid sokszor beválnak!
Szóval, pár hete elkezdtünk csoportosan gyakorolni a vizsgára. Már pár levéllel ezelőtt is biztosan említettem azt, hogy Shirával és Uyával vagyok együtt. Mindkettőjüket nagyon szeretem, de a csoportos feladatoknál nagyon nehéz esetek! Emlékszel apu bölcsességeire, mint a család az első, vagy az összetartásról? Uya egyáltalán nem ismer ilyesmiket, Shira se, de ő legalább próbálkozik. Uya sajnos eléggé szétzilálja a csapatunkat, Shira pedig nem tud a talpára állni, és emiatt én se vagyok az igazi. Szerinted, hogy kellene megtanítanom nekik, hogy rendesen, csapatként tudjunk összedolgozni majd a vizsgán? Kirin is próbál segíteni, de tényleg eléggé bonyolult ez az eset és nagyon szeretném a te véleményedet is hallani erről.
Jaj, meg képzeld! Kirin segített elsajátítani az egyik képességét. Egészen fel vagyok vértezve a tűz ellen, így nem zavar, ha Rihito átváltozik, hát nem nagyszerű? Ugye emlékszel még, hogy égetett a szőre, amikor nagy tigris alakját vette fel? Nekem most már nem kell finomkodnia Rihitonak, mert meg se érzem. De most mennem kell. A többiek hogy vannak? Ne felejts el róluk írni, de mindenekelőtt vigyázz a srácokra!

Sanju
2012. július

*Uya (Sanju kiejtése: Udzsa): Yuuya

Kedves Hak!
Végre vége a vizsgáknak! El se hiszem, nagyon fárasztó időszak volt. Már csak eredményre kell várnunk, szóval haza fogok tudni jönni egy kis időre. De egyelőre még maradnom kell, mert a 4. osztagos gyógyítók még nem engedik, hogy hű, de nagyon mozogjak. Azért is úgy kellett könyörögnöm, hogy megírhassam ezt a levelet, mert már nem bírom ki hazáig! Eredetileg meg akartam lepni titeket, viszont muszáj elmesélnem neked, hogy mi történt. Nagyon tanulságos volt!
Nem volt komolyabb gondunk a vizsgán, egy lidércet kellett legyőznünk, persze nem igazit. Ebben semmi különös nem volt, eddig is ezt gyakoroltuk. Viszont a csapatunk még rosszabbul teljesített az elején, mint úgy általában a gyakorlásokon. Shira viszont nagyon bátor volt, bátrabb, mint Uyo vagy én. Vicces volt, hogy mindketten meg akartuk őt védeni, mert tudtuk, hogy mennyire nem boldogul a harcban, aztán ő volt a legjobb mindannyiunk közül. Nélküle egyáltalán nem sikerült volna.
Képzeld el, a végén ő is segített a gyógyításomban! Persze szerencsére semmi komoly bajom nem esett. Sajnos a nyoma sem marad meg, pedig én nagyon akarok már menő harci hegeket! A pár évvel ezelőtti a kezemen már teljesen eltűnt, mert begyógyította a 4. osztagos, pedig kértem, hogy ne tegye, mert nagyon jól állt nekem. Nem igaz?
Mit gondolsz Hak, sikeresen záródik a vizsgám? Vajon melyik osztagba fognak felvenni? Már olyan kíváncsi vagyok, alig tudok aludni emiatt. Hétvégén találkozunk, addig is kérlek, ne mond el a többieknek, hogy hazamegyek, szeretném őket meglepni! Vigyázzatok magatokra!

Sanju
2013. február

Kedves Hak!
Ne haragudj, hogy csak most válaszolok a leveledre. Az elmúlt napjaim eléggé sok feladattól sűrűsödtek. De az első hetek az osztagban halálistenként rendkívüli volt! Még mindig alig hiszem el, hogy most már hivatalosan is shinigami vagyok. Még leírni is fura azt, hogy „Miyazawa Sanju Ren, a halálisten” –, de kimondani még furább! Azonban nem is ez a legfontosabb, annyi mesélni valóm van, kezdem is a legelején.
Mikor megérkeztem először a kapitánnyal találkoztam. Őt kedvesnek találtam, nem volt vele bajom, aztán jött a hadnagy. Ő kicsit fura szerzet volt elsőre, de szerethető lesz, szerintem. Úgy hiszem, mindkettőjükkel jóban leszek! Beszélnem kellett nekik Kirinről, meg arról, hogy miért döntöttem úgy, hogy shinigami leszek. Meg aztán találkoztam pár osztagtársammal, mondjuk velük legtöbbször a kötelező gyakorlatokon futok össze. Igen, az osztagokban részt kell venni minden nap a gyakorlatokon, hogy edzésben tartsuk magunkat, és volt egy edzés, ahol egy vörös hajú lányra hátulról akartak rátámadni, legalábbis úgy vettem ki, és ő pedig éppen mással foglalkozott. Szerinted mi történt? Hát persze, hogy vállátdobással elintézte! Olyan menő volt! Oh, a lányt Yanenak hívják és neki is olyan rakoncátlan haja van, mint nekem. De őt nem zavarja úgy, mint ahogy engem. Én ki nem állhatom, ha a hajam útban van, miközben csinálok valamit.
Yanet olyan szívesen bemutatnám neked, mert nagyon jó fej, biztos kedvelnéd! De nem lehet, nem akarlak titeket bajba keverni. Most viszont mennem kell, majd még jelentkezem.
Jaj, holnaptól Karakurában leszek szolgálatban az Emberek Világában. Ez lesz az első kiküldetésem! Már nagyon izgulok. Figyelnem kell a körzetre, amit kapok, megtisztítani a lelkeket és lidérceket. Remélem, hogy gond nélkül sikerülni fog! Azzal ijesztgettek páran, hogy az első missziónál nem szokás egy darabban hazajönni, de ő mellettük nem volt ott Rihito és Kirin, szóval én leszek az első kivétel! Szurkoljatok és vigyázzatok magatokra!

Sanju
2013. április

*Yane (Sanju kiejtése: Dzsane): Miyauchi Ayane

Kedves Hak!
Igen, megint én! Ne haragudj, hogy nem vártam meg a válaszodat és rögtön újabb levelet írok, de nem tudtam várni. Két napja értem haza a kiküldetésről. Nagyon érdekes volt! Az Emberek Világa teljesen különbözik a miénktől. Óriási házak vannak ott és kerekeken guruló járművek! De hoztam egy csomó dolgot onnan, majd hazaviszem őket, hogy meg tudjam őket mutatni neked. Jaj, és képzeld Hak, megtisztítottam hat lelket és két lidércet, teljesen egyedül! Ugye milyen jó? És majdnem lett heg a kezemen, de a 4. osztagosok megint meggyógyították.
De igazából nem emiatt írok, vagyis ezért is, de ma elsősorban amiatt, mert ma délután megismerkedtem Kiyával a kötelező osztaggyakorlaton. Kiya szerintem összekevert valakivel, de úgy viselkedett, mint aki ismeri a mamámat! Szerinted lehetséges? Apa sosem mesélte, hogy mama volt Seireiteiben. Igazából nagyon keveset tudok róla, csak annyit, amennyit apa mesélt. Azt is apu mondta, hogy sokban hasonlítok rá, mert én sajnos nem nagyon emlékszem rá. Bár arra igen, hogy nagyon szép hangja volt, sokat énekelt nekem. Meg apa azt is mondta, hogy tőle örököltem a hajamat, és ő se szerette, hogy ennyire szerteállnak a fürtjei. Meséltem már neked Hak, hogy az esernyő, ami nálam van az anyué volt? Apa nekem adta a 44. születésnapomra. Ez olyan nagyon fontos emlék nekem anyuról, mint a sál, amire apu vigyázott, ami pedig a nagypapáé volt. Kár, hogy nem ismerhettem jobban se a nagypapát, se pedig anyut. Szerintem anya nagyon szép lehetett és kedves, vajon ha most is élne, örülne annak, hogy halálisten lett belőlem?
Remélem, jól vagytok, és minden rendben van otthon. Jövő héten megyek haza, már várom, hogy lássalak titeket!

Sanju
2013. május

*Kiya (Sanju kiejtése: Kidzsa): Meiou Tokiya

Kedves Hak!
Milyen idő van nálatok? Mifelénk nagyon lehűlt a levegő, a tél eljövetelével Seireiteiben nagyon hideg van, de most sokkal többet mozgunk, és nem csak azért, hogy edzésben legyünk, hanem azért is, hogy ne fázzunk. Ti melegen öltöztök? Hak ugye hordod a sálat, amit pár éve vittem haza neked? Ne fázz meg megint, az nem jó dolog! Két hete én is náthás voltam, de Shira adott nekem valami meleg furcsa teát és egy-kettőre jobban lettem tőle. Lehet, hogy el tudom kérni a receptet, hogyha kell, viszont örülnék, ha ez nem következne be.
Hak… ugye tudod, hogy jövő héten lesz a megemlékezés? Idén van húsz éve, hogy apa… szóval, tudod… Az a baj, hogy állítólag holnaptól kiküldetésre kell mennem az Emberek Világába, két hétre. Yanéval már beszéltem, azt mondta, hogy ő elmegy helyettem és segít kiszökni Rukongaiba. Ne aggódj, nem meséltem rólatok! Titokban tartottam, nem buktatnálak le titeket soha, de soha! Mert természetesen a család az első! Szóval mindent megteszek, hogy ott legyek a megemlékezésen. Nem akarok apunak csalódást okozni, ő is minden évben elment, ha esett, ha fújt! Arra gondoltam megpróbálhatnánk csinálni nekik dangot, mert apa és anyu is nagyon szerette. Viszek majd hozzávalókat, mit szólsz hozzá?
Remélem, hogy mindannyian jól vagytok, igyekszem hazamenni minél előbb.

Sanju
2013. november

Kedves Hak!
Ne haragudj, hogy nem tudtam hazamenni múlthéten. Remélem, nem aggódtatok nagyon… minden rendben van, én jól vagyok. Vagyis így nem teljesen igaz, valójában nagy bajba keveredtem. Emlékszel, mikor legutóbb kiszöktem hozzátok és nem mentem el a küldetésre, hanem Yane ment el helyettem? A hadnagyom azóta mindenbe beleüti az órát, amit csinálok. Folyton szemmel tart, néha követ is. De már dolgozom az ügyön! Nagyon szeretnélek látni titeket, de ameddig a nyomomban jár, addig nem merek kockáztatni, nem akarom, hogy lebukjatok.
Kiyától viszont kaptam jó ötletet, lehet, hogy bevetem, hogy végre leszálljon rólam a hadnagy. Már egy csomó édességet összegyűjtöttem, amit szeretnék elvinni nektek, nagyon finomak! Az Emberek Világából is hozott nassolnivalót Yane, ahogy megkértem rá. Van köztük olyan fagyi is, amit télen lehet megenni, nem hideg és csokival van töltve, nagyon finom!
Hogy vagytok? Suyo öccse meggyógyult már? Biztos ne küldjek olyan gyógyteát? Tudok belőle szerezni, senki nem tudná meg. Már várom, hogy lássalak titeket, vigyázzatok magatokra!

Sanju
2014. január

Kedves Hak!
Ne haragudj, hogy nem tudtam írni. Gondosan kidolgoztam és bevetettem egy nagyszabású tervet a hadnagy ellen. Múltkor majdnem lebuktatott titeket és ezt nem hagyhattam! De tettem róla, hogy ne fecsegjen. Lehet, hogy picit durva voltam, legalábbis a kapitány nagyon nem díjazta, amit csináltam. Amúgy nem értem mi baj van a nyolc napon túl gyógyuló sebekkel, legalább ingyen szabadnapos lett a hadnagy, az nem jó dolog? Olyan furák a felnőttek…
Szóval a kapitány nagyon mérges volt. Büntetőmunkára küldött a 12. osztagba. Nem tudom milyen hely, azt hallottam róla eddig, hogy nagyon okosak, meg szokatlanok és a harchoz annyira nem értenek. Kíváncsi vagyok rájuk! De azt nem mondta a kapitány, hogy meddig kell ott lennem. Remélem, hogy nem sokáig… nagyon fog hiányozni Yane, meg Kiya és a többiek.
Tényleg, szerencsére Yanet nem büntették meg, amiért helyettem ment el a kiküldetésre! Ő teljesített a legjobban a misszió alatt, igazából szerencséjük is volt, hogy ő volt ott és nem én, hát nem nagyszerű? Lehet, hogy igazából megéreztük Yaneal, hogy neki kell mennie a misszióra és nem nekem.
Remélem, majd haza tudok menni a büntetés ideje alatt. Már nagyon hiányoztok, mesélj, hogy vannak a többiek? Ugye vigyázol rájuk?

Sanju
2014. május

Kedves Hak!
A 12. osztag nagyon ijesztő! Vagyis nem a hely, hanem akik itt vannak. A 12. osztagban tudósok dolgoznak, de némelyikük nagyon fura… Én a karbantartóknak segítek. Ők csinálnak mindenfélét az osztagban, nekem általában takarítanom kell. Ráadásul Hida folyton Rihitora feni a fogát. Ő az osztag 3. tisztje és mindenféle kétes kutatásokban benne van a keze. De legalább Kiya sokszor megfordul erre, ő mesélte, hogy miféle ijesztő dolgokat csinál időnként az a nőszemély! Ezért inkább igyekszek távolságot tartani tőle, még Rihito is fél tőle. Meg ott van Suke, na, ő nagyon idegesítő! De képzeld el, Rihito kedveli őt! Nem értem, hogy miért, biztosan megvesztegette. Oké, többször segített kimenteni Hida kezéből Rihitot, de Suke folyton azt hiszi magáról, hogy ő az osztag feje.
Haaak… olyan itt, mintha meg lennék bilincselve, semmit se lehet csinálni, mert vagy robban, vagy túl érzékeny, stb. Csomó minden tiltva van és röhejes alakú szemüveget kell hordani és fehér köpenyt. Mondjuk a köpennyel nincs bajom, de Kirint le kell adnom az ajtónál minden nap!
A kapitánnyal még nem találkoztam, de azt mondják Yoshiról, hogy igen veszedelmes, főleg, ha a rokonairól van szó. (Akkor mindig nekik kedvez, részrehajló!) Biztosan egy félelmetes hárpia, nagyon örülök, hogy még nem kellett találkoznom vele. Vagyis igazából rendkívül ügyelek arra, hogy ne keveredjek bajba, nem akarom, hogy valami furcsa felismerhetetlen amőbává változtasson. (Azt mondják, hogy képes rá!) Az amőbák egysejtű élőlények, amiknek változatos formájuk van, és nagyon röhejesen néznek ki. Sajnos nem tudom megmutatni, mert különleges felszerelés kell hozzá, hogy látni lehessen őket.
Ti, hogy vagytok Hak? Ha lenyugodnak a kedélyek, akkor megpróbálok kiszökni innen, hogy végre találkozhassak veletek, mert már nagyon hiányoztok nekem. Vigyázzatok magatokra!

Sanju
2014. június

*Hida (Sanju kiejtése: Hidzsa): Yosdhida Yuko
*Suke (Sanju kiejtése: Zukke): Urufu Heisuke
*Yoshi (Sanju kiejtése: Yossi): Yoshida Yoriko

Kedves Hak!
Szép az idei tavasz, nem gondolod? Kár, hogy nem tudtunk sakurafa virágzást nézni idén. De majd jövőre bepótoljuk, oké? Jaj, és jut eszembe, nagyszerű hírem van!
Tegnap értesítettek, hogy következő hónaptól visszatérhetek az eredeti osztagomba. Már nagyon várom, nem volt rossz a 12. osztagban, de a tudósok világa távol áll tőlem. Itt mindig olyan hasznavehetetlennek éreztem magamat, ráadásul Suke minden alkalmat megragadott arra, hogy éreztesse is velem. A macska rúgja meg érte! De szerintem a 12. osztagban nem igazán voltak megelégedve a munkámmal, szóval nem is értem miért kellett ennyi ideig húzni, halasztani a visszatérésemet. Pedig én tényleg megtanultam a leckét! Legközelebb nem csak a hadnagyot, hanem a kapitányt is elintézem, hogy ne tudjon büntetést kiosztani nekem!
Az osztagom vezetőségről pedig azt hallottam, hogy leváltották őket, új a kapitány és a hadnagy is. Kíváncsi vagyok, hogy milyen shinigamik, remélem nem olyan gonoszak, mint az előzőek. Már nem kell sokat aludnom azért, hogy megismerjem őket. És képzeld, végre találkozhatok Yaneal is, mert amíg a 12. osztagban voltam, addig ritkán volt alkalmunk összefutni. Nem csak a büntetés miatt, hanem azért is, mert Yanenek most már fontosabb feladatokat kell csinálnia a testőrségben. Újfent egy nemes védelméért is felel, hát nem izgalmas?
Szóval ez mind-mind azt jelenti, hogy végre sűrűbben fogok tudni hazalátogatni. Hát nem remek? Már alig várom, hogy lássalak titeket! Ugye mindenki jól van? Megint hozok csomó finomságot innen, oké? Addig is vigyázzatok magatokra, legközelebb majd a régi osztagomból jelentkezem!

Sanju
2015. április

~ ZANPAKUTOU

Neve: Kirin (Csi-lin)
Fajtája: tűz
Kinézete: Egy uchigatana, melynek fehér színű tokján aranyozott pillangóhoz hasonlító minták ékeskednek. Markolata ezzel ellentétben viszont fekete színű. Keresztvasa pillangószárny motívumokat idéz fel.
Parancsa: Amakudattekure, Kirin! (Szállj alá az égből (kérlek), Csi-lin!)
Shikai alakja: Feloldásához zanpakutouja tokja is szükséges, ugyanis ilyenkor a kardot háborítatlanul a kard tokjában kell tartania. Miután kimondta a parancsszót a kardról „leolvad” a tok, mely felkúszik Sanju kezeire. Az olvadt anyag fehér színű samurai karpáncélként materializálódik mindkét karján egészen a válláig. Illetve lábain térdéig a samuraiokra jellemző lábpáncélzat jelenik meg. A fehér páncéllapokon a mintázat aranyozott, akárcsak a fegyver feloldatlan állapotában lévő tokon látható minta.
Sanjut a shikai feloldása után vörös lángok veszik körbe, mely a kardból indul ki. Az őt körülölelő lángok egyfajta összetett passzív képesség részei. Hogyha valaki érintkezik a lángokkal, azok égetnek. Sanju minél képzettebb a zanpakutou használatban, annál komolyabb égési sérüléseket képes ejteni azokon, akik érintkeznek a lélekölőkardja által idézett tűzzel.
1-8 pontig: elsőfokú égési sérülés,
9-18 pontig: másodfokú égési sérülés,
19-20 pontig: harmadfokú égési sérülés okozására képesek a lángok.
Illetve Sanju teste ellenálló a tűzzel szemben, ez a shikaiban őt körülölelő tűz miatt is előnyös számára. Azonban nem csak a lélekölőkardjának feloldása által generált lángoktól óvja meg ez a képesség, hanem más tűz alapú behatásoktól is. Minél több pontja van zanpakutou használatán, annál ellenállóbb a tűzzel szemben. (Például: Sanjunak van 3 pont zanpakutouján, de 2 pontos tűz képességgel támadják, akkor nem tud kárt ejteni benne.)
Ez a képesség zanpakutouja feloldása nélkül is aktív, ugyanakkor ebben az esetben nem olyan erős, mint a fegyver feloldott állapotában. Csak fele annyit véd ilyenkor. (Például: Sanju 4 pontos zanpakutou használata esetében úgy kell számolni, mintha „2 pont” lenne a képzettségén, és ez alapján képes megóvni őt lélekölőkardja a tűz alapú behatásoktól. Tehát 24-es zanpakutou használat esetén, feloldás nélkül maximum 12-pontos technikákig képes megóvni őt lélekölőkardja a tűztől.

- Awasette anata no teikoku (Egyesítsd hatalmadat): Sanju zanpakutouja markolatának végét hozzá kell érintenie az élőlény homlokának közepére azt, mintha csak lélek temetne. Sanju általában Rihiton alkalmazza, de bármiféle más élőlényen is képes bevetni a technikát. Miután elhangzott a parancsszó a „rituáléval” együtt, így az adott élőlény egy kirin alakját ölti magára. Sörénye ezüstös színű lesz, teste narancsvörös a tigrisre emlékeztető fekete csíkozással tarkítva. Hátán és hasán elszórtan pikkelyek fémes színben húzódnak végig. Lóra emlékeztető arca van, homlokán hajlított penge szarvként türemkedik ki két füle között. Lábai patában végződnek, illetve hosszú oroszlánfarka dús ezüstös sörényben végződik. Testét égető lángok veszik körül.
A fekete színű penge feketés láng kíséretében megnő, hogy a kirin hátáról is tudjon támadásokat mérni ellenségeire.
A lény nem a földön jár, hanem pár centivel „lebeg” felette, mozgásához tulajdonképpen reishit használ. Emiatt ha lélekenergia mentes közegben tartózkodnak, akkor kénytelen a földön járva közlekedni. Ugyanakkor képes vele megerőltetés nélkül a levegőben is sétálni, mintha csak repülne, illetve a víz felszínén sem süllyed el.
A kirin mozgása gyorsabb, mint Sanju shunpoja (zanpakutoura és shunpora tett pontok összegével megegyező sebesség kivitelezésére képes). A kirin önállóan tud gondolkodni, viselkedése sokban hasonlít a képességgel felruházott élőlényével, annyival megfűszerezve, hogy céljának tekinti Sanju megóvását.
Sanju, bárkin is alkalmazza ezt a technikát, tudatában kell lennie annak, hogy az illető is beleegyezik a „változásba”. Hogyha nem, a képesség nem fejt ki semmiféle hatást, tehát erőszakos módon nem formázhat át senkit sem kirinné.
Sanju ezen technikája nagy erőket emészt fel tőle, a képesség lejárta után a shikai feloldása is megszűnik, ezért bölcsen kell eljárnia vele.
Fennmaradási ideje a lélekölőkard használatból számolandó:
2 zanpakutou pont = 1 kör
4 zanpakutou pont = 2 kör
6 zanpakutou pont = 3 kör
8 zanpakutou pont = 4 kör
10 zanpakutou pont = 5 kör
12 zanpakutou pont = 6 kör
13 zanpakutou pont = 7 kör
14 zanpakutou pont = 8 kör […]


~ FELSZERELÉSEK

× esernyő (Édesanyjától örökölte.)
× sál (Nagyapjától fennmaradt ruhanemű, amelyen rajta díszeleg a Yazawa család címere. Apja halála után Sanju vette magához.)

Karakterlap

Ukitake Juushirou

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 212

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 1 899 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Miyazawa Sanju Ren
« Válasz #1 Dátum: 2015. Máj. 14, 22:11:55 »
Üdvözlet, Miyazawa kisasszony! :hippy:

Iszonyú édes kis előtörténetet írtál, nekem legalábbis nagyon tetszett ez a levelezős formula, amivel betekinthettünk a karakter gondolkodásába a shinigamikról, az osztagáról, és picit a múltjából is elcsíphettünk egy-egy darabot. *.* Személy szerint remekül szórakoztam a karakteren és a környezetével való kapcsolatán. Egy szó, mint száz, az előtörténetedet ELFOGADOM!
U.I.: Azért a hadnagyaid és a kapitányod próbáld meg sértetlenül hagyni. ^-^

Szint: 1.
Lélekenergia: 5000 LP
Kezdőtőke: 4000 ryou
Osztag: 13. osztag

Minden képzettségedre kapsz automatikusan 1 pontot, ezen kívül további 13 pontot oszthatsz szét a képzettségeid között (10 pont LP alapján, 3 pont a Gotei 13 tagság végett). További részleteket ITT találhatsz.
Ezeket az alábbi képzettségek között kell elosztanod:
- Zanjutsu
- Hakuda
- Kidou
- Shunpo
- Zanpakutou

Amint kitöltötted a profilod és bejelentetted a pontelosztásod (topik), hozzákezdhetsz a játékhoz. Jó szórakozást a karakterhez és a családfa-kutatáshoz! :hippy: