Szerző Téma: Miyazawa Sanju Ren NJK-i  (Megtekintve 783 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Miyazawa Sanju Ren

Eltávozott karakterek

13. Osztag

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
9 000 / 10 000

Hozzászólások: 20

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 8 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Gyerekegylet

Reiatsu szín:
Lávavörös (elemi tűz)

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#D3471E // #9EE8D9


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Miyazawa Sanju Ren NJK-i
« Dátum: 2015. Máj. 15, 18:25:51 »

~ ADATOK (⌯͒▾ ˑ̫ ▾⌯͒)ฅ⃛
Név: Rihito
Faj: lélek

~ KINÉZET (⌯͒▾ ˑ̫ ▾⌯͒)ฅ⃛
Általában alig térdmagasságig érő tigriskölyöknek látszik. Narancsövös szőrzetét fekete csíkok tarkítják, de ezek sem egybefüggőek, hanem mintha meg lennének kopva úgy húzódnak végig szerte a testén. Hasán a szőr krémes színű. Fülei feketék, rajta egy-egy fehér csíkfolttal.
Rihito lélekenergia felhasználásával képes változtatni méretén, hogyha alkalmazza, akkor felnőtt tigrisformát ölt magára, illetve ilyenkor hátát és lábait tűz veszi körül. Azért nincs rendszeresen ebben a formában, mert energiákat emészt fel tőle. Ha fizikailag nincs megerőltetve, akkor maximum három órát képes ebben az alakjában tölteni, utána visszaváltozik. Hogyha valami külső behatás miatt intenzíven felhasználja méretéből adódó erejét, akkor nem tudja ilyen hosszú ideig tartani a felnőtt macska alakját. Ilyenkor előfordul, hogy kevesebb, mint egy óra alatt visszaváltozik a kistigris formájába.

~ JELLEM (⌯͒▾ ˑ̫ ▾⌯͒)ฅ⃛
Nem csak külsőleg hordozza magában a tigrisekhez hasonló attribútumokat, hanem jellemvonásban is sokban megegyezik a szelídített macskafélékével. Jót szórakozik a különféle játékokon (gombolyag, hosszú madzag, csörgő labdák, a napfényben mozgó árnyékok). Imád vadászni, ebből kifolyólag lesből rátámadni azokra, akiket szeret, csupán szórakozásból vagy éppen figyelemfelhívás szándékkal. Ugyanakkor megesik, hogy időnként elfog egy-két madarat, siklót és trófeaként bemutatja másoknak, hogy dicséretet kapjon. Ha rosszat csinál, annak tudatában van, és mindig beveti ártatlan „szent vagyok” nézését, aminek aligha lehet ellenállni. Imádja a vizet, szeret úszni, de utálja a zöldséget, amúgy mindenféle húst szívesen elfogyaszt.
Rihito nagyon értelmes, annak ellenére, hogy a beszédre nem képes. Megérti, amit mondanak neki. Érzékeli, ha veszély van a közelben, ezt általában morgással, szőrének felborzolásával jelzi, gyakran ha tudja, mely irányból is jön a baj, arra felé néz, ilyenkor általában nagymacska kinézetét is magára ölti. Nem nehéz a bizalmába férkőzni édes szavakkal, kedveskedésekkel. Ugyanakkor ki nem állja azokat, akik Sanjunak is a bögyében vannak. Azokkal morcos, és gyakran harapóssá válik velük szembe.
Szereti a gyerekeket, kezes bárányként viselkedik velük, remek játszótárs. Ezzel ellentétben a felnőttekkel sokkal távolságtartóbban és bizalmatlanabbul viselkedik.


~ KÉPESSÉG (⌯͒▾ ˑ̫ ▾⌯͒)ฅ⃛
Képes nagytigris alakját magára ölteni, ilyenkor tűz veszi körül testét, nagymértékben hátát. Ezek a lángok égetnek (maximum csúnyább elsőfokú égési sérülés okozására képes). Rihito csak minimális szinten képes befolyásolni a testét körülölelő tüzet (képes a lángok eltüntetésére és újra megjelenítésére, de ezzel rövidíti nagymacska formájának fennmaradási idejét). Emiatt elsősorban fizikai erejére támaszkodik. Sebessége kétszeresére nő, illetve a reishi segítségével képes a levegőben közlekedni, mintha repülne. Tehát, ha reiatsu mentes közegben van, ezt nem tudja használni! Hátán maximum három felnőtt embert képes elszállítani, azonban a terheléstől függően lassabban tud közlekedni és kevésbé tudja bevetni fizikai erejét.

~ ELŐTÖRTÉNET (⌯͒▾ ˑ̫ ▾⌯͒)ฅ⃛
Rihitot Sanju 22 éve vette magához egy rendkívül szomorú napon: édesapja halála után. Emiatt Sanju apja emlékére Rihitonak nevezte el a lelket, mely ekkor nem tűnt többnek egy árva tigriskölyöknél. Sanju sosem firtatta a kérdést, hogy vajon egy ilyen lélek, hogy kerülhetett az adott Rukognai körzetbe és mi dolga lehetett éppen arra.
Rihito már örökbefogadása elején megmutatta, hogy sokkal értelmesebb fajtársaihoz képest, amit Sanju nagyon is értékel. Illetve Sanjuval nagyon hamar elválaszthatatlan köteléket alakítottak ki, nem tudnak egy percet sem meglenni egymás nélkül. Így Rihito akkor is Sanjuval volt, amikor az Akadémiára járt. A Lélektovábbképző Akadémián egy kisebb nézeteltérés rendezése folyamán mutatkozott meg különleges képessége. Ami abból áll, hogy képes lélekenergiája segítségével megnöveszteni termetét, nagyobb fizikai erőt nyerve ezzel. Illetve kisebb tűzet képes generálni saját teste köré.
Rihito az évek alatt kellően kiismerte határait, így nem terheli magát feleslegesen. Képességei használatát sokban megkönnyíti az, hogy Sanju mellett nem kell komolyabban finomkodnia a testét körülölelő tűzzel, ha a nagytigris formájában van.
A Gotei 13 kötelékében jelenléte elfogadott és a vezetőséget nem különösebben zavarja, habár a 12. osztag némely tagja már többször fente rá a fogát, amikor Sanju ott töltötte büntetőmunkáját. A tigris óriási szerencséjére megúszta a komolyabb beavatkozásokat, hátborzongató kivizsgálásokat ez idő alatt.
Rihito jelenleg is Sanju mellett van, és remekül kiegészítik egymást.


Karakterlap

Ukitake Juushirou

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 212

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 1 899 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Miyazawa Sanju Ren NJK-i
« Válasz #1 Dátum: 2015. Máj. 22, 14:46:29 »
Üdvözlet! :hippy:

No, szerintem rendben van, tehát elfogadom az NJK-t. Jó szórakozást a kijátszásához~! ^-^