Nyilvántartás > Akadémiai tanulók

Kuse Takamasa

(1/1)

Kuse Takamasa:
név: Kuse Takamasa
nem: férfi
kaszt: akadémiai tanuló
szül. ideje: 1913
kor: 102
emberként: 16
lélekként: 86
Előtörténet:
Kuse egy nehéz korban élt. A szüleit nem is ismerte ugyanis már kiskorában meghaltak. A húgát, a nővérét és őt nevelőszülő nevelte Muramoto Takashi aki egyébként egy gyári munkás volt. Nem éltek túl gazdagon, sőt kimondottan egy szegényesen, de mind szerették egymást és hálásak voltak Muramoto-nak aki sokat dolgozott értük és nagy áldozatokat tett. Kuse és a nővére pedig sokat segítettek neki. Koya a húga is otthon sokat segített a házimunkában. A nővére Sera is munkát vállalt és Kuse is. Csakhogy Kuse munkája más volt, mint a többieké. Az alvilág szolgálatába ált. A pénz motiválta, amivel a családját majd megsegítheti. Mindent őértük tett. Behajtóként küldték családokhoz, akik nem fizettek.
Megtanult verekedni és ekkor vette fel azt a kemény magatartást, amivel most is rendelkezik. Viszont ellenségei is lettek a bandán belül és ő pedig nem jól kezelte őket. Nem vette őket elég komolyan. Azok pedig akadálynak tekintették őt és ezért besározták a vezetőségnél. Elhitették velük, hogy ő a rivális banda kémje. Ahogy egy nap hazaért akkor nem mehetett be a házba, mert a rendőrök nem engedték be. A lakás le volt zárva és mindent feldúltak. Egyből értette, hogy mi történt és teljesen összetört. Ő nem ezt akarta. Ő segíteni akart a családján nem pedig megölni őket. Dühöngött és tombolt, de a rendőröknek nem mondott semmit. Magánakcióba akart kezdeni, de nem járt túl nagy sikerrel. Akiken bosszút akart állni azok megölték.
Először egy ismerőséhez tört be, akiről tudta, hogy van fegyvere. A srác nem volt otthon, de a fegyvereit megtalálta. El is tett két fegyvert és annyi lőszert-amennyit tudott. Csak este indult útnak. Tudta hol kell keresni azokat, akikről úgy gondolta, hogy közük van a halálukhoz. Ismert egy kis bárt. Az volt állítólag a törzshelyük. Meglepő mód nem is kutatták át. Beengedték a fegyverekkel együtt. Mikor meglátta azokat a fickókat akkor azok egyből menekülni kezdtek ő pedig követte őket. A hevességével egy kis felfordulást okozott, de ez most nem érdekelte. Kimenekültek az épületből és követte őket. Ott értette csak meg, hogy mekkora hibát is vétett. Az üldözöttek már nem menekültek, hanem fegyverrel várták. Erre nem számított. Fegyvert akart ő i rántani, de semmi esélye nem volt. Több lövés is érte. Hallotta a durranást és földre is került, de nem érezte a fájdalmat. A sebeihez nyúlt és látta, hogy véres a keze. Ezen kívül a gyengeséget érezte és kicsit fáradt is volt. A családja halála iránti idegessége el is szállt. Csak le akart pihenni.
Mikor felkelt akkor ugyan úgy feküdt, de már nem volt ott semmi vér és mikor szétnézett magán akkor sem látott semmi sérülést csak egy láncot a mellkasából. Nem értette, hogy az micsoda, de nem volt a vége odakötve sehová így járkálhatott. Fölkelt és bement a bárba. Az üres volt és zárt.
- A macska rúgja meg.
Nekidőlt az ajtónak és meglepődve vette észre, hogy könnyedén áthaladt rajta. Az utcára került ahol pedig most is ment az élet, de nem törődött senki vele. Hamar megértette mi történt, de elhinni nem tudta. Az első gondolata az volt, hogy hazamegy. Így is tett, de otthon nem volt senki. Mikor a padlón meglátta a testek körvonalait akkor elszaladt otthonról. Nem bírt továbbra is abban a házban maradni. Ahogy az utcát járta egy meglehetősen furcsa öltözetet viselő alakot látott meg. Rövidre nyírt szőke haja volt és az arca is borotvált volt. De az oldalán lógó karddal meg abban a ruhájában úgy nézett ki, mint valami szamuráj. És ami a legfurcsább volt, hogy ő nézte őt. Egyenesen őt nézte. Kuse először nézte, hogy mögötte néz-e valakit, de aztán rájött, hogy nem. Nem tetszett neki ez a helyzet, úgyhogy megfordult és elkezdett szaladni. A másik pedig követte és nem is kellett sok neki, hogy utolérje. Kigáncsolta és kardot nyomott a mellkasához majd kimérten megszólalt.
- Nyugodj meg. Nem akarlak bántani. Én egy halálisten vagyok és az a dolgom, hogy átküldjelek Lelkek világába.
- A családom is ott van?
- Minden bizonnyal. De nem hiszem, hogy valaha találkoztok. Ritka, hogy egy család ismét viszontlátja egymást a Lelkek világában.
- Nem érdekel, ha ott a családom, akkor oda kell mennem.
A férfi megfordította a kardját és a markolat vége felfénylett. De Kuse hirtelen megszólalt.
- Várj. Mi lesz azokkal, akik megöltek minket?
- Azokkal ne törődj. Ők majd a haláluk után a pokolban fognak bűnhődni a bűneikért.
- De mi lesz azokkal, akiket megölnek?
A halálisten megunta a kérdéseket sóhajtott egyet és Kuse utoljára még egy hihetetlen gyorsasággal felé közeledő markolatot látott.
Ez után a Lelkek világába került. Nem értett semmit és nem is ismert senkit. Egy idegen lélek világosította fel. Tőle tudta meg, hol van pontosan . Elsőként a családjáról kérdezett, de az idegen lélek a fejét rázva megjegyezte, hogy sokan sohasem látják az emberi családjukat és ezért a lelkek új családokat alakítanak. Fel is ajánlotta Kuse-nak, hogy csatlakozzon hozzájuk, de ő elutasította. Azt mondta, hogy a saját családját próbálja megtalálni. Az ismeretlen próbálta le beszélni, de nem tudta. Kuse pedig vándorolt a Lelkek világában nagyon sokat és hallott még a shinigamik-ról. Mikor egyszer látta is őket akkor meg is szólította őket. Fensőbbségesen és lekezelően beszéltek vele miközben válaszoltak a kérdéseire ő pedig ideges lett és rájuk támadt. Megtudta, hogy ami verekedés jó volt egyszerű emberek ellen az nem jó képzett harcosok ellen, nagyon megverték. És lett egy újabb célja is. A családjának a megtalálására a legjobb lehetőségként a shinigamivá válást találta, úgyhogy sokat edzett. A különböző meglátogatott körzetekben először a családtagjairól kérdezett majd a legjobb verekedőket hívta ki több-kevesebb sikerrel. Ahogy járta a negyedeket úgy erősödött. Egy nap mikor a tizenhetedik körzetben járt és megtudta, hogy a szülei nincsenek ott akkor a legjobb verekedőről kérdezett. Megtudta, hogy valami Chang szokott lenni egy kocsmában és ő mindig mikor részeg zargatja a környéket. Tudta, hogy fel kell keresnie. Belépett a kocsmába és hangosan, hogy mindenki hallja úgy szólalt meg.
- Chang-ot keresem. Úgy hallottam jó bunyós.
Az egyik sarokból szólalt meg egy mély érces borittas hang.
- Itt vagyok.
Kuse odanézett és ő is meglepődött attól, amit látott. A legnagyobb ember, akit valaha látott. Kopasz volt, de a szakálla hatalmas volt.
- Tán akarsz valamit?
Kuse nyelt egy nagyot majd a bátorságát összeszedve szólalt meg.
- Igen. Elverlek, mint állat.
A nagydarab fickó fölröhögött és felkelt az asztaltól. Majd fel is borította.  A kocsmában megfagyott a levegő. Kuse látta a fickó mozgásán, hogy már van benne. Nem is kicsit dülöngélt. Kuse pedig nem tétovázott. Megindult felé és közben felkapott egy széket. Képen vágta a fickót, de az mintha meg sem érezte volna. Felkapta és medveöleléssel megszorongatta. Kuse úgy érezte mintha az összes levegőt szorította volna ki belőle, de erőt vett magán és amennyire csak tudta megfejelte a fickót. Az ettől elengedte és kicsit hátrébb is lépett. Kuse a földre zuhant és levegőért kezdett kapkodni, de nem volt sok ideje. Az a fickó már ment is megint felé és már dühösen. Az felkapott egy széket és meg akarta vele csapni, de Kuse kitért oldalra és egy gyors ugrással képen vágta a fickót. Az megint kicsit hátrébb ment Kuse pedig a másik lassúságát kihasználva ki akarta annak a lábát rúgni, de mintha egy falba rúgott volna. És még képen is törölték. Földre került és megrázta a fejét. Az a dagadt meg már ott ált előtte. Kuse egy gonosz mozdulattal a nagydarab lába közé rúgott, aki ettől odakapott és Kuse-nak lett ideje hátrébb csusszanni és fölpattanni. Majd egy kis lendületből jól képen is vágta a dagadtat, aki ezt nagyon meg is érezte. Kuse pedig meg is küldte az arcát mindkét oldalról. Chang pedig hátrált és csapott felé. Kuse hátrált majd ismét képen vágta a nagydarabot. Az ismét megdőlt és Kuse úgy érezte eljött az ideje. Kirúgta a lábát és az nagy puffanással eldőlt. Kuse lihegett és most régen érdekes dolgot vett észre. Megéhezett. Felröhögött örömében. A kocsmatöltelékek ekkor eszméltek fel a döbbenetükből és mind megveregették Kuse vállát. Kuse pedig csak enni kért valamit.
Ez után sokat edzet, hogy felvételt nyerhessen az Akadémiára. Jelenleg pedig keményen edz, hogy shinigamivá váljon. Bár a varázsolás nem megy neki jól, de a kardhasználat és a shunpo érdekli. Verekedni pedig annyira amennyire megtanult. Nem túl barátkozós típus, de a kötelezettségeit mindig elvégzi és ezért a feljebbvalói megbíznak benne.jellem:
Kívülről egy mindig komoly és rideg alak, aki nem enged magához senkit közel. A fő célja, hogy a családját, amit elveszített újra visszaszerezze. Ha kell, akkor ehhez mindent megtesz. Ha valaki mégis a barátjává válik, akkor is ugyan olyan ellenszenves marad, de a cselekedeteivel bizonyítja be, hogy milyen fontosak számára a barátai.

kinézet:
183 cm, 65 kg. Napbarnított bőr, és hosszú fehér haj.(Eredetileg barna volt, de a lelkek világában már fehér volt.) A szeme színe szürke. Nem szokott se szakállat se egyéb arcszőrzetet növeszteni. A testfelépítése izmos, de gyors és mozgékony.

szeret - nem szeret:
+az alkoholt
+a modern eszközöket
+a különleges fegyvereket
+a zenét
- az édességeket
- a varázslást
- mindent ami eltéríti a fő céljától
- az aranyos dolgokat

Ayasegawa Yumichika:
Üdv megint!

A pü-ben jelzett hibák nagy részét sikerült kijavítanod, bár még marad benne egy-két vessző hiány, elgépelés, de emiatt nem fogom elutasítani az előtörténetedet, vagyis elfogadom.

Szint: 1. szint
Lélekenergia: 2500 LP
Kezdőtőke: 4000 ryou
Kapsz kezdetnek 5 a szintednek megfelelő kidout/technikát az animében/mangában szereplők közül. Ezután kapsz minden képességedre 1-1 pontot, ezen kívül pedig szabadon eloszthatsz 5 pontot a képzettségeiden, amik a következők (részletek):
[*]Zanjutsu
[*]Hakuda
[*]Kidou
[*]Shunpo[/list]

Ha elosztottad a pontjaidat, akkor itt bejelentheted.
Sok sikert a karaktered kijátszásához és jó játékot.

Tájékoztató újoncoknak |x| A pontrendszer használata |x| Színválasztó |x| Avatáralany foglaló |x| Fontos tudnivalók a fórumhoz

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

Teljes verzió megtekintése