Lidércek Birodalma > Lezárt küldetések

Bajtársak egy csónakban

<< < (3/3)

Fran Lechuza:
A Vasto Lordok elég ritkák, hogy ne ismerjük a pontos képességeiket, mert ráadásul jól el is tudnak rejtőzni Hueco Mundo végtelen sivatagában. Ezért elég ritkaság, ha tudunk találkozni eggyel, nem kellene egyből megölni, bár ha nem hagy más választást, akkor nem tehetünk mást.
- Mivel nem sokat tudunk a Vasto Lordekról, ezért nem kizárható, hogy ő volt. De valóban akár olyan is elképzelhető, hogy egy speciális adjuchas törzs költözött be, akinek ez a különlegessége. - magyaráztam, hogy nem vagyok benne biztos valóban a Vasto Lorde tehet-e az adjuchasok furcsaságáról. - Én is csak úgy gondoltam, hogy felajánljuk neki, hogy jöjjön velünk, de ha nem él a lehetőséggel, akkor nem erőltetjük. - próbáltam tisztázni, hogy akarata ellenére nem akartam volna elvinni a Vasto Lordet, úgy nem sok hasznát vennék, ha nem akarna együttműködni. De még ha öntelt is lesz, nem veszíthetünk azzal semmit, hogy felajánljuk neki, lehet, hogy elfogadja, ha látja, hogy milyen erősek vagyunk, vagyis főleg Eliana-sama.
A trónterembe érve mindketten megkaptuk az ellenfeleinket, akik ugyan csak előételek voltak a főfogás előtt, de nem fogtuk vissza magunkat ellenük. Végül fel is tűztem a varjú alakú adjuchast a plafonra, majd az előkészített Cerommal teljesen elporlasztottam. Amint leszálltam a földre, láttam, hogy Eliana-sama is könnyedén végzett az ellenfelével. Most, hogy végeztünk az őrökkel a főfogás következett, a trónuson ülő csuklyás.
Úgy tűnik mégis megfogadta a tanácsomat Eliana-sama és rákérdezett, hogy csatlakozni akar-e hozzánk, annak ellenére, hogy nem bízott a pozitív válaszban. De azért a megfogalmazás is hagy némi kivetnivalót, talán nem ilyen lenézően kellett volna meginvitálni, hanem sokkal semlegesebben, mert akart is volna csatlakozni, ezután valószínűleg biztos nem fog. Természetesen az sem lett volna jó, ha túl kedvesen kérjük meg, mert akkor tudhatja, hogy szükségünk van rá és könnyedén kihasználna minket.
A csuklyás végül nem válaszolt semmit, csak felkelt és előrébb lépett, majd hátra hajtotta a csuklyáját, amitől megláthattuk az arcát. Kíváncsi voltam, hogyan is néz ki egy Vasto Lorde, ezért el is ámultam, amikor úgy nézett ki a csuklya alatt, mint egy arrancar. Pedig törött maszkjuk csak arrancaroknak van, akkor ez nem is Vasto Lorde, hanem egy egyszerű arrancar?
Bárhogy is néztem, nem volt benne semmi különös, nem volt rajta felső, alul egy arrancar uniformisra hasonlító alsó rész, maszk maradvány a nyakánál. Egy hétköznapi arrancar kinézete van, akárhogy is keresek valami furcsaságot rajta.
- Nem vagyok köteles válaszolni a kérdéseidre. - szólalt meg végül, majd előhúzta a kardját és minden parancsszó nélkül feloldotta a kardját, amire a lélekenergia növekedésből lehetett rájönni. Nagy porfelhő kavargott körülötte, ezért nem lehetett egyből látni az új alakját. De egyszer csak valami kicsapódott onnan és egyenesen Eliana-sama felé közeledett.
- Blanco Carbúnculo! - Eliana-sama elé sonídoztam, majd azonnal létrehoztam egy pajzsot, hogy hárítsam a támadást. Aktiválva hagytam a védelmet, amíg el nem oszlott a porfelhő és meg nem láthattuk az ellenség kiengedett alakját. Nem sokban változott meg, több helyen lett maszk darabja és valami kiállt a hátából, aminek a végén valami szúrófegyver volt. Egyik kezében a korábbi kard volt, másikban valami háromfelé álló pengeszerűség, meg ugye a korábban említett szúróeszköze is van, vagyis három helyről tud támadni. Az első támadást valószínű, hogy a hátul lévő fegyvere okozta, mintha skorpió farokként funkcionálna.
- Eliana-sama, felülről asszisztálok. - oldottam fel a pajzsomat, majd az espada mellé álltam, hogy eláruljam neki, mire készülök. Fel is repültem és egyből elkezdtem megtölteni a terem felső részét felhőimmel, amik mögött el tudok bújni. Ez viszont nem nagyon tetszett az ellenfélnek és elkezdett Balaival megsorozni, de balszerencséjére repülés közben is létre tudom hozni ezt a technikát. Végül sikerül is mögéjük kerülnöm, ahonnan jó rálátásom volt a harcra.
Legelőször egy adag Estrella Fugazt küldtem rá, ha már Balat használt, majd pedig a Lanza Roja dárdáival akartam a földhöz szegezni. Ezután helyet váltottam, nehogy megjegyezze, honnan érkezett a támadás. Majd új helyről figyeltem tovább, és ha szükséges volt egy-egy Balaval akartam megakadályozni, hogy harmadik fegyverével tudja megtámadni Eliana-samát.

(click to show/hide)Még egy kép az arrancarról.

Eliana del Barros:
Nem finomkodtam a kérés megfogalmazásával. Az előző tulajnak mézes mázosan fogalmaztam meg a dolgot, és simán elutasította. Még most is emlékszem…
- Tiszteletem Ventura-sama! Tudom nem egyszer, és nem egy embertől hallotta már hasonló ajánlatott, mint amit én hozok. Aizen úr küldött engem. A Hougyoku csodálatos képességével felruházná önt az Arrancar-ok képességével. Nem is kell ragoznom, hogy a mostani erejét megduplázhatja, vagy megtriplázhatja. Mindezért Aizen úr csak annyit kér, hogy fogadjon neki hűséget, és feltétel nélkül teljesítse az óhaját. Ha elfogadja az ajánlatomat, akkor velem kell jönnie Las Noches-be. … Nekem az feladatom, hogy ezt az ajánlatot elmondjam önnek ismét. Ha elfogadja, akkor el kell kísérnem Aizen úrhoz. Természetesen sértetlenül… Viszont… Ha ismételten elutasítja a nemes ajánlatot, akkor azt az utasítást kaptam, hogy végezzek önnel… Várom a válaszát. Ventura-sama.
Akkor az volt a küldetésem, hogy meggyőzzem, hogy csatlakozzon. Most pedig elsődleges feladatnak a kiiktatást kaptam és nem azt, hogy esetleg Seth oldalára állítsam. Bár felülbírálhatom, ha úgy érzem akár még hasznos is lehet. Ám nem fogok kertelni neki, mit Ventura-samanak. Kerek perec megmondom neki. Még akkor is, ha ő egy igazi Vasto Lorde.
Igaz még nem találkoztam Vasto Lorde-val, de mikor levette a kapucnit, akkor egyértelműen inkább egy hozzám és Fran-hoz hasonló Arrancar volt. Efelől nem volt kérdésem, pláne akkor, mikor szabadjára engedte a kardját. Még mielőtt elülhetett volna a füstnől, egyből rám támadt. Fran viszont elém került és egy pajzsot húzott fel előttem. Nem volt különösebb késztetése, hogy elém ugorjon és megvédjen, meg magam is hárítottam volna. Azonban hogy mégis megvédett az örömmel töltött el. Hatalmas szárnyai tényleg szépek, és széles válla és háta mögött kicsit azt érzem, hogy elbújhatok, mert nem eshet bántódásom. Kaszámat letámasztom majd a szabad kezemmel megérintem ezt a látszólag széles hátat és fejemet is hozzáérintem.
- Köszönöm.
Köszöntöm meg előbbi mozdulatát, valamint azt, hogy a levegőből fog majd engem fedezni. Nem sűrűn harcolok másokkal egy közös ellenség ellen. Ám most egy kicsit úgy érzem, hogy Fran képes kiegészíteni és úgy harcolhatok, hogy azt érezhetem, szabadon támadhatok. Azonban egy jó darabig nem is kell, hisz Fran szemmel láthatólag jól helyt áll. Először eltűnik az általa keltett füstben és utána pedig onnan támad. Én pedig közben megfigyelhettem ellenfelünk teljes alakját. Hátából egy nyúlványszerű dolog állt és a végén egy hatalmas kampó volt. Egyik kezében kardja volt a másikban egy háromfelé álló pengés fegyver volt. Vagyis három fegyvere is volt, amivel tudott támadni. Ennek viszont egyáltalán nem örültem.
Kaszámat megpörgettem a Noche de Paz technika használatához. Hópelyhek milliói szálltak a Vasto Lorde-nak kikiáltott Arrancar felé, aki persze automatikusan védte a szemét. Ekkor oda Sonido-tam, hogy a kaszámat a mellkasába vágjam, azonban a háromágú fegyverét pajzsként tudta használni, majd a kardjával és a nyúlványával is felém csapott. Nyúlványát Fran hárította én pedig a kaszám másik végével löktem el a kardját, majd fordulva próbáltam valamelyik testrészét eltalálni. De nem jártam sikerrel. Elég nagy a fegyvertára és még jól is tudja alkalmazni. Arrancar-nak Arrancar viszont ő jobb, mint alattvalói, így ha lehet, be kell vetnünk ellene minden eszközünket. A nyúlványt úgy használja, mintha az reflexszerűen támadna és célja, hogy mindenféleképpen megsebezze ellenfelét. Valahogy nem szívesen próbálnám ki, hogy milyen mikor eléri a célját. Szívem szerint azt fagyasztanám el neki elsőnek, vagy egyszerűn lecsapnám. Azonban ez valamiért nem akar sikerülni. Elugrok ellenfelemtől.
- Nem is kell felelned. Tulajdonképpen azzal, hogy feloldottad a kardodat választ is adtál rá. Bár mondjuk nekem csak jó. Nem tudom, hogy egy Arrancar miért terjeszti azt az igét, hogy Arrancar-rá válni egyenlő egy szennyé változni, Menos mivoltunk fényéhez képest. – utalok a halfejű meggyőződésére – Vagy netántán megtagadod valódat és megpróbálod eladni magad, mint Vasto Lorde? Holott a vak is látja, hogy mi vagy. … De ha ennyire szégyelled magad, akkor jobb is, ha gyorsan végzünk veled.
Sikerült jól feldühítenem, majd a felhő sűrűjébe néztem. Én magam sem tudtam volna teljesen megmondani, hogy hol is van pontosan Fran, így csak feltekintettem. Kicsit biccentettem, mintha csak azt jelezném, hogy figyeljen. Amikor hagytam, hogy elég közel jöjjön, akkor otthagytam az utóképemet, és ő azt hihette sikerült félbevágnia, azonban alakom széllé és hópelyhekké alakult. Mögötte megjelenve pedig végül sikerült megvágnom. Igaz a nyúlványát akartam lemetszeni, de végül csak a hátát vágtam meg jobban. Hátracsapva pedig ismét csak egy árnyékra vetődött. A Nieve desapareció képességemet használom, ami valójában egy illúzió technika. Nagy koncentrációt igényel, de a bolondját járathatom ellenfelemmel. Viszont mivel nem tudom a technikát sokáig fenntartani, így amíg használom, megpróbálom még jobban felbosszantani, hogy elveszítse a hidegvérét és könnyebben ejtsek rajta sérüléseket. Ami sikerül is, és el kezdett befagyni. Azonban meglepetésemre sikerült kitalálnia hol fogok felbukkanni és oda csapot megállítva a támadásomat. A nyúlvány pedig nem felülről, hanem srégan lentről, bal oldalam felől akart hátba szúrni, azonban a Sacramento copo de nieve technikából származó hópehely mintaszerű pajzzsal védem ki. Azt gondoltam minden nehézség nélkül védtem a támadását, sőt visszatámadni is volt lehetőségem. Azt hittem a felé vágással és a sikertelen támadással meghátrálásra kényszerítem, azonban a háromágú fegyverét eldobva akart ártani nekem. A bumeránghatású mozgás elől kitértem viszont az csak elterelésként szolgált, ugyanis a nyúlvány a hátam mögött áttekeredve pont a látószögemen kívül volt és csapást akart rám mérni. Mivel a holtteremben van ezért nem is látom a támadást, és mivel már a Nieve desapareció technikát már nem használom ezért biztosan, hogy a valódi alakomat éri majd a támadás. Nem is sejthettem, hogy ilyen hosszan képes megnyúlni. Nekem nincs automatikusan aktiváló technikám, mellyel védhetném a nyúlvány éles és kemény végének csapását. Csak a rossz érzés fog el és az ellenfelem önelégült mosolya, mely azt jelezte, hogy elkapott.

Fran Lechuza:
Miután megszüntettem a védelmemet és hátrálni kezdtem Eliana-sama felé, mert hogy nem lenni jó ötlet hátat fordítani az ellenségnek, egyszer csak megérintette valaki a hátamat, ezért megtorpantam. És nem csak egyszerűen megérintett, rám is dőlt valamennyire. Mivel csak Eliana-sama volt mögöttem ezért nem kellett zseninek lennem, hogy kitaláljam, ő az.
Megköszönte a segítségemet, bár szerintem természetes volt, hogy nem hagyom, hogy egy aljas, meglepetésszerű támadással akarnak rátámadni a leendő espadamra. Nem is vesztegettem sokáig az időmet, elmondtam, hogy mit tervezek csinálni, majd létrehozott rejtekem mögül támogattam Eliana-samát vagy egyéb támadásokkal hátráltattam ellenségünket.
Bíztam Eliana-samaban, ezért a kelleténél többször nem avatkoztam bele a harcába, de azt nem hittem, hogy ellenfelének sikerülne átvernie egy támadásával. Ez viszont mégis megtörtént, ezért hát rajtam volt a sor, hogy megállítsam a támadását. Ojo de Buho technikámmal még baglyosabbra változott a szemem és megidéztem egy csapat baglyot, akik kirepülve a felhőmből, gyorsan ráakaszkodtak az ellenfél hátából kinőtt úgymond harmadik végtagra és elkezdték elhúzni Eliana-sama felől. Így már remélhetőleg el tud jönni az ellenség közeléből, vagy pedig tovább tud támadni, de a baglyaim mindenképpen lefoglalják egy időre a hazug arrancart, aki Vasto Lordenak adta ki magát. Nico nem volt a megidézett baglyok között, nem szereti, ha a halálba küldöm, de most nem is feltétlen van rá szükségem, meg vagyok nélküle is.
Előjöttem rejtekemből, amíg nem figyelt ellenfelünk, majd leszálltam a földre, reménykedtem benne, hogy Eliana-sama is abbahagyja egy pillanatra a harcot, ha éppen azt csinálta. Előkészítettem a Lanza Roja lándzsáit és a megfelelő pillanatra vártam, hogy úgy tudjam eltalálni az arrancart, hogy feltűződjön a falra. Terveim szerint van elég bagoly megidézve, hogy ne tudjon eléggé koncentrálni és elkerülni a technikámat és végül tényleg a falra tűzve végzi.
- Eliana-sama, támadjunk egyszerre és fejezzük be ezt a harcot. - tanácsolom az espadanak, hiszen nagyobb pusztítást tudunk véghezvinni, ha egyszerre csapunk re és biztos lesz az arrancar halála, ha már nem akart csatlakozni hozzánk. Már mondandóm idején elkezdtem gyűjteni a lélekenergiámat a kezembe egy Cerohoz és amint Eliana-sama is készen állt, én is ellőttem a támadást.
A duplatámadás után, a fal, ahova fel lett szögezve az arrancar, leomlott, megmutatva, hogy ott van valami titkos szoba. Néhány kisebb, láthatatlan hanghullámot küldtem arra és meghallottam, hogy van ott valaki. Amint elült egy kicsit a por, egyből odarepültem, hogy megnézzem közelebbről. Ekkor a korábban érzékelt alakot vélem felfedezni, aki éppen az arrancar testéhez sietett. Nem a legjobb állapotban volt a fickó, biztosan nem éli ezt túl. De az igazán meglepő dolog csak most tűnt fel, az eddig bujkáló alak is egy arrancar volt, legalábbis úgy nézett ki.
- Korábbi... kérdésedre válaszolva... nem tagadom meg... valómat, mivel... nem vagyok... igazi arrancar... - mondta ki utolsó szavait arrancar, majd eldeformálódott alakja és egy bolyhos világoskék bundájú, nagytestű hollow lett belőle. Vagyis erre akart utalni, hogy nem igazi arrancar.
- Miért kellett megölniük? Én találtam ki a Vasto Lorde mesét, hogy kíváncsi hollowkat csaljak ide, hogy csatlakozzanak hozzánk. Abel nem csinált semmi rosszat, csak engem védett! - sírta el magát a végén az arrancar lány, akinek története elég elszomorító volt, de hát ilyen az élet. Nem tudtuk a körülményeket, ha beavattak volna minket a részletekbe, talán másképpen alakult volna ez az egész.
- Lehet, hogy az első kettő, akivel találkoztak, idióták voltak és megrészegítette őket az erő, amit kaptak, de nem tehettem mást. Most már viszont mindegy, tegyenek velem, amit akarnak, nem ellenkezem. - nem tűnt ártalmasnak ez az arrancar lány, kardot sem láttam nála, így inkább visszazártam az erőmet a kardomba, remélhetőleg nem lesz már rá szükségem.
- Eliana-sama, mit tegyünk vele? - kérdeztem, majd egy kicsit beljebb mentem az áttört falon és észrevettem valami szerkezetet. - Ez meg mi? - tettem is fel a kérdést az ismeretlen berendezéssel kapcsolatban. Nem nagyon értettem az ilyen mechanikai dolgokhoz, így nem tudtam összerakni a képet, hogy egy ilyen valamire, mi szükség van egy barlangban.
- Egy bomba. Abel azt akarta, hogy robbantsam rá magukkal együtt az egész barlangot és meneküljek el... de nem tudtam megtenni. - magyarázta el a lány és egy kicsit megnyugodtam, hiszen, ha valóban végrehajtja ezt a tervet, akkor biztosan mi is itt halunk. Egy egész barlanggal még Eliana-sama sem birkózott volna meg, én meg főleg.
Nem akartam befolyásolni Eliana-sama döntését, már korábban elmondtam úgyis, hogy szerintem hasznos képesség lenne, annak ellenére is, hogy lehet arrancarokon nem is működik. Bár még az sem biztos, hogy a csaj képes rá, de mondandójából úgy vettem ki, hogy valamit tud ezzel kapcsolatban. Vagyis, ha nem is az ő képessége, akkor szolgálhat hasznos információval.

Eliana del Barros:
A támadás szerencsére nem ért el, mivel Fran által idézett baglyok megfogták, és az ellenkező irányba rántották, így egy egyszerűen le tudtam vágni a nyúlványt így nem tudta azt használni. Fran előjött a felhői közül, én hátra ugrottam, majd egy vigyorral elfordultam a repülő lándzsák elöl, melyek feltűzték az Arrancar-t a falra.
- Eliana-sama, támadjunk egyszerre és fejezzük be ezt a harcot.
Láttam, hogy Cero-t idéz a kezébe, viszont az Arrancar egész hatásosan küzd a szabadulásáért. Annak érdekében, hogy ezt tényleg reménytelenné tegyem a számára, felemelem a karomat, és felvillant a rajta levő karkötő. A Claro de luna technikával lefogtam teljesen. Így Fran Cero-ja egy teljesen mozgásképtelen célpontot találhatott el. Azonban, mielőtt teljesen célt ért volna az ellenfelünk utolsó mentsváraként egy Cero-t lőtt el a szájából. Fran Cero-ját viszont csak tompítani tudta. A mögötte lévő fal is teljesen beomlott, hatalmas port kavarva. Egy helyiség volt a fal mögött, amiben egy lány Arrancar rejtőzködött. Egyből az ellenfelünkhöz guggolt.
- Korábbi... kérdésedre válaszolva... nem tagadom meg... valómat, mivel... nem vagyok... igazi arrancar...
Ezek voltak az Arrancar férfi utolsó szavai, mielőtt elvesztette az eszméletét és valószínűleg visszatért az eredeti alakjába. Egy nagytestű, bolyhos világoskék szőrű Adjuchas-sá.
~ Szóval erre akart utalni. Szóval ő sem volt valódi Arrancar. Akkor… - nézek rá a lányra – Ő neki lenne ez a képessége?
- Miért kellett megölniük? Én találtam ki a Vasto Lorde mesét, hogy kíváncsi hollowkat csaljak ide, hogy csatlakozzanak hozzánk. Abel nem csinált semmi rosszat, csak engem védett! – sírta el magát a lány - Lehet, hogy az első kettő, akivel találkoztak, idióták voltak és megrészegítette őket az erő, amit kaptak, de nem tehettem mást. Most már viszont mindegy, tegyenek velem, amit akarnak, nem ellenkezem.
- Eliana-sama, mit tegyünk vele? – kérdezte Fran.
Fejem le volt hajtva, ökölbe szorítom a kezemet, majd az Arrancar lány elé lépek és erősen megragadom a fejét, majd elkezdek vele ordibálni.
- MÉGIS MI AZ ÚRISTENT KÉPZELTÉL TE AGYALÁGYULT?! – kiadom az összes dühömet - Vasto Lorde mese?! Egy Arrancar vagy az Isten szerelmére! Meg itt társakat toborozni?! Szerinted Las Noches-nek ez nem fog szemet szúrni?! Pláne ha az juta a fülükbe, hogy egy Vasto Lorde-ról van szó! És mi volt a tervetek?! Mit akartatok elérni?! Itt elfoglaljátok a barlangot és telepakoljátok idióta csapdákkal! Rendesen felhúztatok! Ha látod, hogy valakit megrészegít a tőled kapott erő, akkor vedd el tőle! De nem csak Arrancar-okra hasonlító erőt adtál nekik, hanem képezted is őket! És mit tettél volna, ha ellenetek fordulnak?! Nagyokos! Meg ez a férfi is inkább meghal, hogy téged védelmezzen! Némán harcol érted! Te meg itt a sötétbe rejtőzködsz, és mikor már látod, hogy esélye sincs, akkor is csak itt rejtőzve összekucorodsz?! Hagyod meghalni, sem mint hogy elő gyere?! Ennyire nyuszi vagy?!
- Azért, mert Abel kizárt, hogy ne avatkozhassak bele...
- Hagyod, hogy kizárjon?! Meg egy kis akadály meggátol a cselekvésben?!
- Ez meg mi?
Kiabálásomat Fran kérdése szakította meg, aki egy furcsa dolgot látott meg. Egy pillanatra én magam is felfehéredtem, mert ha azaz aminek kinéz, akkor…
- Egy bomba. Abel azt akarta, hogy robbantsam rá magukkal együtt az egész barlangot és meneküljek el... de nem tudtam megtenni.
- EGY BOMBA?! – folytatom a kiabálást – Mégis hogy gondoltátok?! Ránk és magatokra robbantjátok az egészet?!  … Meg amúgy is lehetne annyi büszkeség, hogy ne mond, hogy tegyünk veled, amit akarunk! Milyen Arrancar vagy te?!
Még jó hogy az Arrancar lány beijedt és képtelen volt felrobbantani magát és a barlangot. Ha berobbantotta volna, akkor biztos, hogy itt mind a négyen meghaltunk volna. Szóval még hálás is lehetek ennek a lánynak, hogy életben vagyok és Fran is. De mégis hogy lehettek ilyen ostobák mind a ketten?
Fújtam egy nagyot, elengedtem a lány fejét és most, lehet olyat teszek, amit később meg fogok majd bánni. Letagadom, hogy ilyen kegyelmes voltam.
- Meg akarod menteni? Ha igen, akkor segíts nekem.
Könnyes szemmel bólintott. Lélekerőmmel és ujjammal rajzoltam Abel köré egy félhold alakú alakzatot, mely betakarja a testét az ezüstösen ragyogó energiával. A lány az energiáját tud adni a technikához, mely így gyorsabban gyógyítja Abel-t.
- Mi a neved?
- Aidia. … És… Köszönöm…
- Csak azért teszem, mert még hasznos is lehet a képességed. … Jól sejtem, hogy te nem az Aizen által létrehozott Arrancar-ok egyike vagy igaz?
Hallottam már olyan Arrancar-okról, akik nem az Aizen által birtokolt Hogyuku által lettek Arrancar-ok, hanem Adjuchas-ként maguk éreztek késztetést arra, hogy „megcsonkítsák magukat”. Maszkjuk összetörésével tettek szert nagyobb hatalomra. Azért is gondolom, mert ha Las Noches-ben élt volna, akkor soha nem gondolt volna arra, hogy embereket toborozzon maga köré, vagy kitalálja a Vasto Lorde mesét. … Bólintásával pedig be is igazolta ezt a feltételezést.
- Akkor magunkkal viszünk benneteket Las Noches-be. Igaz hűséget kell fogadnotok Seth-nek, de mondhatni akkor nem lesztek magányosak. És még erősebbek is lehettek. … Te is hallottad ugye?
Már egészen szépen begyógyultak a sebei, ezért megszüntettem a technikát. Egyfajta büntetésnek is tekintheti, hogy nem gyógyítottam megy teljesen. Kinyitotta a szemeit, az Arrancar lány könnyei még jobban elkezdtek potyogni.
Valószínűleg azt is jól esethetem, hogy azért kezdtek el maguk köré gyűjteni embereket, mert magányosak voltak a nagy sivár sivatagban. Milyen érdekes még az is, hogy a lány nevének jelentése az, hogy „Segítség”. Most neki volt szüksége a segítségünkre.
Egy biztonságos úton elhagytuk a barlangot. Mondjuk, ez a hely egészen jó lenne, ha pár napra meg kellene húznom valahol magamat. Remélem Fran ezért a cselekedetemért nem gondolja meg magát. A trónterembe lépve pedig Seth kicsit furcsálló tekintettel nézett ránk, hogy többed-magunkkal tértünk vissza. Akkorra Abel ismét Arrancar-osabb formájában volt, de még mindig sérülten.
- A két jövevény úgy vélem hasznos tagja lehet társadalmunknak. – kezdek bele a mondandómba - Abel három fegyverrel is jól bánik és rendelkezik harci tapasztalatokkal. – nem árulom el, hogy valójában nem Arrancar – Aidia pedig képes Adjuchas-oknak Arrancar-okhoz hasonló képességet adni és feleresíteni a képességeiket. Arrancar-on még nem tesztelte erejét, de úgy hiszem, hogy az ő erejével erősebbek lehetünk, vagy növelhetjük soraink számát.  … Ők ketten álltak a Vasto Lorde híresztelés mögött. Végeztünk csatlósaikkal és őket is legyőztük. Most pedig készek hűséget fogadni önnek. Ezzel azt hiszem teljesítettük a feladatunkat.
- Értem. Majd eldől, hogy tényleg olyan jók-e a képességeik. Én is szeretnék majd megbizonyosodni az erejükről. Ha tényleg hasznosak, akkor szívesen látom őket.
Rájuk nézek kicsit szúrósan, hogy ne merjenek meghazudtolni, és adjanak bele mindent. Majd megtudják, hogy ki is vagyok én valójában. Remélem majd hálát adnak nekem és az égnek, hogy sorsuk így alakult.
- Értem… Valamint szeretnék még valamit mondani. … Szeretném hivatalosan bejelenteni, hogy mostantól Fran Lechuza a Fracción-om.
- Rendben van… A másik kettőt is szeretnéd a szárnyad alá venni?
- Nem! … - vágom rá, számukra lelombozóan - Max akkor, ha okosabbak és erősebbek lesznek, és ha képesek lesznek úgy kiérdemelni a bizalmamat, mint Fran. … Meg persze, ha életben maradnak… Most pedig engedelmével…
Erre biccentek egyet és sarkon fordulok és Fran-al közösen távozunk. Fran kiérdemelte, hogy a Fracción-om legyen. Úgy hiszem, hogy jó szárnysegédem lesz. Hasznát vehetem a szárnyainak.
Tornyomhoz érkezve bementünk, így nem is nagyon mutattam semmit, hanem egyből a szobák folyosójára vezettem őt.
- Most hogy a Fracción-om lettel, mostantól élhetsz és lakhatsz itt. Nyugodtan válassz egy szobát. … Fran Lechuza! Üdvözöllek a Farkas Barlangban! Te vagy az első Fracción-om! Büszke lehetsz magadra, mivel kiérdemelted bizalmamat.
Fran mostantól az én felelősségem, cselekedetei az én felelősségem is. De úgy hiszem, nem fogok benne csalódni. A mai nap bebizonyította, hogy alkalmas. Nincs kétségem efelől.
- A Lucky Item-ed tényleg nem csak neked, hanem mind a négyünknek szerencsét hozott. Abel és Aidia nem haltak meg, sőt új családjuk is lett. Ránk nem omlott az egész barlang, és megúsztuk ezt a kalandot. Valamint teljesült az akaratod. Kiérdemelted, hogy társam legyél. … Még a végén én is elkezdek hinni benne.
Lucky Item ma tényleg nekünk kedvezett, hogy nem maradtunk ott, mert ránk omlott az egész barlang. Meg tényleg nem rossz hely az a barlang... De most az én saját barlangom bővült egy új lakóval. Egy bagollyal.


~ Vége ~

Hirako Shinji:
A küldetést L E Z Á R O M! Jutalmaitok pedig a következők:
[*]Fran Lechuza: 1500 LP és 2000 ryou[*]Eliana del Barros: 2000 LP és 2500 ryou![/list]

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése