Szerző Téma: Espada mítíng  (Megtekintve 3551 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 360

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 27 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Espada mítíng
« Válasz #15 Dátum: 2015. Aug. 24, 17:44:24 »
Sok szépet és sok jót nem hallott, csak annyit, hogy talán Herácska ma nála alszik, de ennyi. S igazat is kell adni a legtöbbjüknek, a fajtájukban erős a széthúzás, egy dolog tartja őket egyben, a félelem.
- Minden problémára lehet megoldást találni, csak néhányra nehezebb. Igen, egyesek visszafejlődnek, ostobábbak és ostobábbak lesznek. Erre a legegyszerűbb megoldás az lenne, ha találnák egy elég okos arrancart, aki ezt meg tudja akadályozni, de sajnos nem ismerek egyet se. A másik lehetőség, hogy visszaserezzük a golyót, de az… elég nehéz lenne.- monda egy fáradt sóhaj társaságában.
]- Megkapod Tanarotte.- nem is volt nehéz meggyőzni, eggyel már is többen vannak.
- Magasztos célt szeretnél Eliana? Mindenki azt szeretne? Nem elég magasztos a túlélésünk? A szabadságunk? Szerintem ezek elég magasztos célok. De ott vannak még a shinigamik, akik vadásznak ránk, ha nem fogunk össze, előbb vagy utóbb mindenkit elkapnak. Egyikünk a másik után. De igazad van abban, amit mondasz. Elsőnek nekünk kellene megváltozni, hogy képesek legyünk közösen dolgozni, és utána vezetővé válni. Én képes vagyok másokkal összedolgozni, félretenni az ellenérzéseket, és a fontosabb célokra figyelni. A kérdés, hogy Ti képesek vagytok rá? Ami pedig az adjuchastokat illeti, megtanulnak ők is velünk élni, vagy… elég nagy a sivatag, élhetnek máshol.- majd vetett egy pillantást Nayarkára, amivel csak annyit jelzet, hogy jó megoldás lesz a hallgatás, ha nem akarja, hogy levágja a fejét, és kirakja az ajtajára, mint kopogtatott.
- A túlélés marad utána, hogy egy erős otthont építsünk magunknak, ami ellenáll a shinigamiknak is. Vezetőt akarnak? Itt vagyunk mi. Félni akarnak valakitől? Nem kell, nem csak félelemmel lehet uralkodni. Közös vélemény kell? Vannak ellenségeink, akik a láncot képezhetik, ami összefog minket. Vagy félni akarnak? Azt is el tudjuk érni, hogy rettegjenek tőlünk. S hogy mi lenne velünk? Akivel elszalad a ló, azt a többiek fogják vissza, és ha olyat tett, amit nem kellett volna, akkor kivégezzük. Ennyi az egész. Ha sikerül elérnünk a célt, akkor azt senki se bolygathatja meg, halál vár mindenkire.- nyugodt, de határozott volt a hangja. Akkor is ez lenne a véleménye, ha saját maga kerülne ilyen helyzetbe, végezzék ki, már persze ha ki tudják.
- Ahogy mondod Cleto, ahogy mondod. De láthatod, hogy eddig csak az ellenkezések, ellenérvek hangoztak el. Pedig elvégre mi lennénk a vezérek, nekünk kellene az észt osztani, de eddig nem sok jó javaslat hangzott el.- majd ránézett Flavcsira, és nevetve megrázta a fejét.
- Hallod, amit mondasz? Mennyire vagy erős? Túlélnél egy harcot ellenem? Ha nem, akkor neked sincs helyed ebben a világban? Nekünk kell erősebbé tenni a fajtánkat, ha arra várunk, hogy maguktól legyenek erősek, akkor vesztettünk. A számunk fogyatkozik, egymással marakodunk, a vezetőnk egy fasz, a lassúság nem járható út. Én pedig ki tudom jelenteni, nem érdekel az erő, és a hatalom. Ha érdekelne, megtettem volna bármit, hogy Espada legyek, de nem tettem. Pedig már régen is akkora erőm volt, amivel sokakat lehagytam, mégis, csak kétjegyű voltam. Ma pedig, ma már nagyon kevesen vannak, akik erősebbek nálam, de nem érdekel, engem a fajtám érdekel. Nem a véretekben van ez benne, hanem a jellemetekben, ilyen alantas dolgokra vágytok.- elvett egy sört, majd felszisszentette és rágyújtott egy cigire.
- Az ösztönt nehéz legyűrni, ennünk kell, hogy életben maradjunk, hát akkor együnk embereket, ne a fajtánkat fogyasszuk el. Tudom, a shinigamik útban vannak, hát kerüljük Karakurát, nem csak abban a városban vannak lelkek. De akkor az tiszta, Sethnek mennie kell, a többire pedig... akkor javaslatokat várok, ne csak én koptassam a számat.- nekidőlt a pultnak, és várta, hogy valaki folytassa vagy valami újba kezdjen.

Karakterlap

Eliana del Barros

Magányos Farkas

Espada

*

Segunda Espada (2. Espada)

Szint: 11.

Lélekenergia:

60% Complete
55 200 / 65 000

Hozzászólások: 199

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 112 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér
 -------------------------------

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#475485 || #bec1cd
 -------------------------------


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Espada mítíng
« Válasz #16 Dátum: 2015. Szept. 29, 21:28:01 »
Nayara szavai, miszerint a terv első felében mind egyet értünk, az azt hiszem mindenkiben tudatosult. Viszont én addig nem gondolkodtam, hogy "Máskülönben nem volnánk itt". Nos, ez azért is, mert nem tudtam, hogy Vex miért hívott meg. Azt sejtettem, hogy valami olyan lehet, ami nem lenne ínyére Seth-nek, de erre nem gondoltam. Nayara Hera felé tett szavai indulatosak voltak, de nagyon is igazak.
- Tündérporos álom a felhőtlen béke köztünk. Ha valami oknál fogva mégis oly nagyon különböznénk, javíts ki, ha tévedek, de most nem itt lennénk. Okkal vagyunk itt mindannyian - s itt nem a levélre gondolok, nem mára, vagy tegnapra-, a kezdeteknél dőlt el minden. Máskülönben, nem ilyen formán és nem itt kötünk ki. Mind lidércként kezdtük, s ennek oka van. Ezt a tényt pedig nem hagyhatjuk figyelmen kívül. Feldíszítheted virágos szépre a visszanyírt tövet, a gyökerét megváltoztatni nem tudod, csak ha kitéped. Avagy türelemmel kivárod, míg elrohad. Efelé tartunk, mint szó volt róla. Gondolod, egy kicsiny játékszer elég lenne, hogy ezt a tényt semmissé tedd?
Akár akarjuk akár nem, azt a tényt nem törölhetjük el, hogy lidércek vagyunk. Senki nem törölheti el a gyökereit. Azt nem tagadhatod meg, ahogyan a lényedet sem. Viszont, hogy kirohadásra ítéltessek, azt már nem. Viszont lehet mégsem olyan fekete ez a dolog. Ugyanis változhatunk. Mi vagyunk rá az élő példák. Nem akartunk agyatlan ösztönlények maradni. Fejlődni és nem visszafejlődni akartunk. Élni és túlélni akartunk. Igen. Hiába öltöztetsz fel egy szörnyet szép ruhába, attól még szörny marad. Nem változhat meg egyik napról a másikra. Igen, nem tartom valószínűleg vagy reálisnak, hogy mint a kerekasztal lovagjai leüljünk és megvitassuk a dolgokat, és hozzunk egy olyan döntést, mely jó, és amiben egyetértünk. A Seth megbuktatása lehet az egyetlen egy olyan döntés, melyben egyet tudunk és tudtunk érteni. Viszont hogy ez teljesen kizárt legyen? Azért talán nem vagyok ennyire borúlátó. Viszont ahhoz tényleg gyökeresen meg kellene változnunk. Nem csak önző céljainknak kellene eleget tennünk. Vezérekké kell válnunk. Amit speciel magamról nem tartok túl valószínűnek…
- Esetleg parancsba adhatnánk a békét, s aki nem tartja be, azt kivégeznénk.
Persze gondolom ezt ő sem gondolhatta komolyan. Magamban egy vízcsepp is legurult. Megparancsolni a békét. Mintha ez valaha is lehetséges lett volna. Viszont igaz, hogy a társadalmunkat eléggé hozzászoktatták ahhoz, hogy van egy uralkodó, aki az iránta való félelemmel uralkodik. Ezt pedig igen nehéz lenne kiirtani.
Nayara akármennyire távol áll tőle, mégis csak osztja a véleményemet. Ezt természetesen egy széles vigyorral jutalmaztam. Ha csak kettőnket nézzük, akkor már tapasztalható egy bizonyos feszültség. Így hogy érthetnénk egyet? Vagy ha ezen, ritka pillanat be is következik, akkor is azt kőbe kell vésetni, ahogyan ezt is.
A Cleto nevű Espada szavai viszont igencsak kiábrándítóak voltak. Miszerint ha összefognánk, akkor sem lennénk képesek győzelmet aratni Seth ellen. Tudom, hogy erős, de lehet, hogy ő még többet tud az erejéről. Bár nem hiszem, hogy ő az egyetlen oka, hogy Las Noches még egyben van és nem holmi huligánok tanyája, ahol nem kíméljük egymást. Így sem életbiztosítás itt élni, de még mindig jobb, mint a sivatagban, vagy amit Cleto lát. Az anarchia nem járható út? Bizonyos esetekben a demokrácia sem. Bár míg ezen agyalok, közben egy egész érdekes elképzelés jut eszembe.
Flavia lényegre törően közölte az igazságokat. Azért vagyunk erősek, mert életben akarunk maradni. Gyengének nincs létjogosultsága ebben a társadalomban. Vagy megerősödsz, vagy meghalsz. Egy sokkal erősebb személy pedig igazán motiváló tud lenni, pláne, ha nem értünk egyet a nézeteivel, és végezni akarunk vele. Ezek lényegében fajunk koncepció. Mindig is ilyenek voltunk.
Flavia is Cleto nézetét osztja, miszerint használható jövőkép nélkül Seth megbuktatása katasztrófához vezetne. Mondjuk az én mondanivalóm is valami hasonló volt, de én azért nem láttam olyan sötét jövőképet, mint ők. De a szétszakadás az biztos következményként könyvelhetjük el.
Sütis Espada is egyetért velünk, bár elgondolkodtatásra hívja fel a figyelmünket. Egy kis gyors fejben elszámolásra, hogy hány fajtársunkat faltuk már fel annak érdekében, hogy erősebbek legyünk. Nos, ez már nem jellemző ránk. Mármint, hogy Arrancar társainkat fogyasztjuk. Inkább egyszerű lelkeket vagy Halálisteneket, de Las Noches lakói közül nem igazán fogyasztunk. Harcolni harcolunk és ölünk, de már nem azért, hogy elfogyasszuk a társunkat. Lehet, hogy ő igen? Én mondjuk a lélekevésről leszoktam, amikor Arrancar lettem. Szóval nálam ez a szám lecsökkent nullára, de előtte megszámlálhatatlan. Vagyis nem igazán tudnám összeszámolni… De ha vannak ilyen társaink, akkor valahogy fel kellene lépnünk ellenük. Bár szerintem ez hülyén jönne ki. Én, mint az igazság bajnoka rászólok, hogy „Köpöd ki de azonnal! Mi az, hogy megcsócsálod a haverod lábát?!”. Már a gondolat is röhejes. Meg nem nagyon izgat mások sorsa, egy-két emberen kívül. Talán ezért is tartom magam rossz vezetőnek.
Miután mindenki elmondta a véleményét, észrevételeit, utána Vex is közölte velünk álláspontját.
- Minden problémára lehet megoldást találni, csak néhányra nehezebb. Igen, egyesek visszafejlődnek, ostobábbak és ostobábbak lesznek. Erre a legegyszerűbb megoldás az lenne, ha találnák egy elég okos arrancart, aki ezt meg tudja akadályozni, de sajnos nem ismerek egyet se. A másik lehetőség, hogy visszaserezzük a golyót, de az… elég nehéz lenne. – nagyot sóhajtott.
Akkor most valójában ki is jelentetted, hogy erre nem találsz megoldást. Egy vízcsepp húzódott le a tarkómon. Régen volt egy ilyen Espada, és annak Fracción-ja, akik kutatással foglalkoztak. Bár én semmi új kísérleti anyaggal nem találkoztam volna, amit a Pillangóhercegnő kotyvasztott. De mivel ők távoztak köreinkből, így nem hogy Espada, hanem egy Arrancar nem foglalkozik kutatással. Nem úgy, mint a Halálisteneknél, ahol egy egész osztag van rá. Talán ezért is tartanak bennünket elmaradottnak… Szóval a kérdést nem tudjuk kivizsgálni és esetleges megoldást kifejleszteni, vagy pont a Hougyoku-t kifejleszteni. Visszaszerezni meg azért gáz, mert pont a Halálistenecskéknél van, valószínűleg hét lakat alatt őrizve. … Szóval nem mondott esetleges megoldást arra nézve, hogy mit is lehetne kezdeni azzal a problémával. Lehet nem lett volna jó, de valami kipróbálható ötletet azért mondhatott volna... Bár nekem sincs egy használható ötletem, meg ő sem mindent tudó, így nem is várhatunk tőle megoldást.
- Magasztos célt szeretnél Eliana? Mindenki azt szeretne? Nem elég magasztos a túlélésünk? A szabadságunk? Szerintem ezek elég magasztos célok.
Nézett rám, majd a többiekre. Azt hittem, hogy valami nagyszabású dologgal fog előállni, visszavágni. Szóval akkor ez a magasztos cél legyen a fennmaradásunk? A fenn az magasan van, égbekiáltó, de azt hiszem másra gondoltam. Mondjuk ez mindannyiunkban közös. Konkrétan minden élőlényben megvan ez az ösztön. Az ösztön, mely arra törekszik, hogy életben maradjon. Ha ezt mondjuk a Feketeruhásoknak, akkor körbe fognak minket röhögni. Ezért is csúszott le egy vízcsepp magamban. Egy Shinigami is ugyan úgy harcol az életéért, de ő valami másért is harcol. Az egyensúlyért, a családért, a békéért, harmóniáért? Olyan szenteskedők, mikor ezekről a célokról beszélnek. Mi meg vágjunk vissza nekik, hogy „Én túlélésért és a szabadságért harcolok”. Akkor lesz ám nagy kacagás… Az Adjuchas-oknak sem nőne meg a kedvük a csatlakozáshoz ettől… Mondjuk magát a szabadságot is sokféle képen lehet értelmezni. Nem függeni senkitől, nem engedelmeskedni senkinek. Ha nem fogalmazzuk meg, határozottan, hogy mit is jelent az a szabadság, amit el karunk érni, akkor mi ütjük meg a bokánkat. Akkor lenne csak igazán káosz.
- De ott vannak még a shinigamik, akik vadásznak ránk, ha nem fogunk össze, előbb vagy utóbb mindenkit elkapnak. Egyikünk a másik után. De igazad van abban, amit mondasz. Elsőnek nekünk kellene megváltozni, hogy képesek legyünk közösen dolgozni, és utána vezetővé válni. Én képes vagyok másokkal összedolgozni, félretenni az ellenérzéseket, és a fontosabb célokra figyelni. A kérdés, hogy Ti képesek vagytok rá? Ami pedig az adjuchastokat illeti, megtanulnak ők is velünk élni, vagy… elég nagy a sivatag, élhetnek máshol.
Nayara-ra akkor olyan csúnyán nézett, hogy én is megszeppentem egy pillanatra. Holott nekem adott igazat. Szavai arra sarkaltak, hogy bízzak abban, amiben kevés relációt látok. Higgyem, hogy ha elhatározzuk magunkat, hogy változunk, és együtt tudunk működni, akkor arra tényleg képesek leszünk. Ő képes rá. Képes félretenni, hogy közösen egy új cél felé haladjunk. Képes egy erős otthont építeni, mely ellenáll a Shinigami-knak. Kész akár félelmet ültetni másokba, ha úgy érzi, csak így uralkodhat. Kivégzi azokat, akik ez ellen a társadalom és szabályok ellen vétkeznek. De így belegondolva… Akkor ilyen végrehajtó szervezetet akar létrehozni. Valami olyasmit, mint az X-ek voltak, akik ha Shinigami-val haverkodtál, akkor végeztek veled?  Mondjuk az jobb lenne, ha előbb lenyomoznának, és utána, ha tényleg bebizonyosodik, csak utána végeznének ki. Meg ha a fajunk fenntartásáról van szó, akkor lehet még inkább nem kellene a halálbüntetésekkel dobálózni… Mondjuk abban igaza van, hogy csak felvetettük a helyzetet, meg olyanokat mondtunk, amivel a másik egyet tud érteni, de semmi „megoldást” nem mondtunk. Talán azért, mert nem találtunk? Vagy nem hittünk benne? Én magam úgy gondolom, hogy mindkettő igaz. Nem tudnék erre egymagam válaszolni, vagy azt mondani, hogy sikerülhet az összefogás. Vex merészen kijelentette, de másképp nem is lehet hozzáállni a dolgokhoz. Csak ha színt vallasz. Viszont az már kevésbé tetszett, mikor Flavia-nak visszaszólt, hogy ő is a gyengékhez tartozik, ha ellene kellene harcolnia. Talán a szemem is felvillanhatott. Ugyanis Flavia-t Fracción húgomnak tekintem, és nem engedem, hogy bárki bántsa őt. Persze nem vagyok elvakult. De Flavia csak azt mondta ki, amit mi Arrancar-ok lényegében képviseltünk mindig is. Ha összefogásról van szó, akkor persze ez egy szörnyű dolog. De ha Vex rá akarna támadni Flavia-ra, akkor nem egy, hanem két ellenféllel kellene számolnia. Akármennyire is tisztelem őt… Vex és Cleto a két legerősebb Espada. Maximum egymással bírnának, de ellenük nem sokan. Vex pedig az öregmotoros Espada. Sok mindent látott és átélt. Mikor idekerültem már vezér volt. Nincs ezen sok mindent ragozni. … "ilyen alantas dolgokra vágytok" majd bont egy sört és rágyújt egy cigire. Magamban elröhögtem magam, hogy na nesztek. Mondjuk, mi nem is vagyunk szentek. Alantas dolgokra vágyunk és okoznak számunkra örömet.
Mikor befejezte mondandóját, hogy ne csak a száját jártassa, vagy ő hozakodjon fel dolgokkal, hanem mi is mozgassuk meg agytekervényeinket, akkor felálltam és úgy döntöttem elmondom, ami szöget ütött a fejembe.
- Bocsáss meg Vex, de számomra nem elég magasztos az a cél, hogy túléljek és szabad legyek. Minden élőlény számára a túlélés és a fennmaradás a leg elemibb ösztön. Ha ezzel vágnánk vissza a Halálisteneknek, akkor körberöhögnének minket, hisz ők sem akarnak meghalni. A szabadságot meg sokféleképpen lehet értelmezni. Ha nem tisztázod, akkor lesz csak igazán káosz, amit Cleto is látott lelki szemei előtt. Azonban. Én látni akarom azt az erős Las Noches-t. Részese akarok lenni annak a társadalomnak, mely képes visszaverni a Shinigami-kat. A történelem során egy bevált módszer volt egy közös ellenség megnevezése ahhoz, hogy különböző érdekű emberek összefogjanak és harcoljanak. Nekünk még nem is kell nagyon keresgélni. Ha pedig képesek vagyunk szembeszállni velük, akkor az sokkal csábítóbb lesz az Adjuchas-ok számára is. … Seth ellen és a Halálistenek ellen. De nem ám holmi gyenge kis tisztekkel szemben. Nem. Kapitányok és Bankai-k felett aratott győzelemmel. Képesek vagyunk megvédeni magunkat és Las Noches-t is. Nem egyesével, hanem vállt vállnak vetve. Közösen… Összefogni meg csak úgy lehet, ahogy Vex tette. Kijelenteni, hogy képesek vagyunk nézeteltéréseinket félretenni, hogy véghez vigyünk egy nagyobb célt. … Persze ez lényünk teljes ellentétje. De ki mondta, hogy nem változhatunk? Hisz mi vagyunk a példák rá. Erősebbek lettünk. Ösztönlényekből képzett harcosok lettünk. Azért mert féltünk a visszaváltozástól. Változtunk, mert erősebbek akartunk lenni. Most is változnunk kell, hogy ne pusztuljunk el. … Hiába nem tartom reálisnak. Hiába gondolom azt, hogy képtelenek vagyunk összefogni. De Vex szavai talán másokat is felébresztett arra, hogy ha nem teszünk semmit, akkor egyesével fogunk meghalni. Mert mi egyedül vagyunk, addig a Shinigami-k csapatostul támadnak. Lehetsz akármilyen erős, két Bankai-val szemben mit sem érsz. Már egy is halálos lehet.Én még nem arattam Bankai felett győzelmet, de nem is találkoztam gyenge Bankai-valÉn javasolnék egy járható utat a hatalom átvételre. Seth legyőzéséhez mindannyiunk ereje szükséges. Ezért ha már ott nem vagyunk képesek együttműködni vagy összedolgozni, akkor halottak leszünk. Szóval, ha ez nem megy, akkor ne is fogjunk hozzá. … Ha viszont sikerül Seth-et letaszítani, akkor Én úgy gondolom, létrehozhatnánk a saját kerekasztalunkat. Tudom, ez tök hülyén hangzik, de úgy vélem, hogy az összes Espada közösen uralkodjon Las Noches felett. Számtól függetlenül mindenki egyenrangúnak számit. De mindeközben mégis lenne egy uralkodónk.Ez lehet sokakat meglephetLenne egy királyunk. Döntőbírának is lehetne őt hívni valójában, ugyanis úgy vélem, hogy nem fogunk egyetérteni. Sokat fogunk vitázni. Lesznek érvek és ellenérvek. Mikor nem olyan egyértelmű meghozni azt a bizonyos döntést. A király megkérdőjelezhetetlen döntést hozhat ilyenkor. Mindenkit meghallgat, és belátása szerint a legjobban dönt. A döntését meg mindenkinek el kell fogadnia, még akkor is ha nem ért vele egyet. … Jogosan merül fel bennetek a kérdés, hogy ki lenne a legalkalmasabb a postra, kinek a nyakába szakadjon a nagy felelősség, ki álljon mindenki fölé. Nos… egy olyan személy, aki erős, akinek a szava megmozgatja a társait, aki előbb fajtája érdekeit nézi a sajátja helyet. Egy olyan személy, aki tényleg képes a lehető legjobb döntést hozni. … Cleto és Vex a legerősebb Espada-k… Én pedig Vex-et tartom a legalkalmasabbnak erre a pozícióra. … Már csak azért is, mert ő a legrégebbi Espada közülünk, hívószavára megjelentünk, képes lemondani ellenszenvéről a közös célért, és bár nem vágyik a hatalomra, mégis tekintélyt parancsoló. Akinek a döntésében megbízhatunk… Mondjuk, ha ez nem győz meg benneteket, akkor szavazásra bocsájthatnánk, hogy ki akar Király lenni, és értelmetlenül mindenki önös érdekeit szemelőt tartva magát jelölné, akkor azt már most mondom, hogy akkor Vex nyerne… - Mindenki végezzen egy gyors fejszámolástDe ha megfontoltan szavaznánk, akkor az is lehetséges… Azonban, Király személyétől függetlenül. Ha egyértelműen a többség ellen dönt a Király, vagyis minden Espada egy másik döntés mellett szavaz, akkor a döntése nem hogy semlegessé válik, hanem kérvényezhető a leváltása. … Mivel a Király csak kérdéses ügyekben érvényesítheti hatalmát, így annak az nem száll a fejébe és nem lesz zsarnok. Bár az azonnali döntést igénylő kérdésekben is az ő szava döntene, hogy gyorsan tudjunk reagálni azokra a dolgokra, amik nem tűrnek halasztást… Személy szerint ez egy működőképes társadalmi helyzet lehetne. … Szabályokat kell szabnunk. Az összefogás érdekében és hogy ne fogyjunk tovább mondjuk először be kell tiltanunk azt hogy társunkat együk vagy csupán szórakozásból legyilkoljuk. Utóbbi az inkább jellemzőbb és aggasztóbb, ha kipusztulásról beszélünk. De nem dobálózhatunk halálbüntetésekkel ugyanezen ok miatt. Vannak másmódszerek is, mellyel megfélemlíthetjük és kordában tarthatjuk a szabályszegőket. – ekkor egészen sötétté és gonosszá vált a tekintetem – Amihez képest a halál már megváltás lesz. … - visszakomolyodtam – Nekem most ez jutott eszembe… A visszafejlődés kérdésére meg szerintem támogatnunk kéne a kutatással foglalkozó Arrancar-okat. Ugyanis jelenleg nincs ilyen személyünk. Így pedig csak elmaradottak leszünk. A Halálisteneknek van erre egy egész osztaguk… Nekünk is szükségünk lenne legalább egy ilyen személyre. Lehetőleg olyanra, aki tudja is, hogy mit csinál… - visszaültem – Valamint Vex… jól vettem ki a szavaidból? Egy végrehajtó szervezetet akarsz létrehozni? Mármint akik a szabályszegőket megölik? De a megölés helyett, mondjuk megkínozzák? – ezzel meg is mondtam, hogy milyen más típusú büntetésre gondoltam az esetleges bezáráson kívül – Akkor én olyanokat javasolnék, akik tényleg jók az információ gyűjtésbe, és tényleg be tudják bizonyítani, hogy az adott személy bűnös. Hisz nem vetne ránk jó fényt, ha egy félreértés miatt ártatlant büntetnénk meg… bár, mondjuk az "ártatlan" szó nem éppen a megfelelő… - Hisz itt nincs olyan, aki ártatlanA másik, hogy ezek akár az információk gyűjtésével is foglalkozhatnának. A Halálistenek mindenféle adatokat gyűjtenek rólunk és megosztják egymással. Míg mi egyáltalán nem osztunk még információkat. Ez persze önzőség és gőg, viszont ha győzelmet akarunk felettük aratni, akkor kénytelenek leszünk megosztani egymással ezeket. Ha fenn akarunk maradni…
Ezzel be is fejeztem mondandómat. Mondjuk eléggé kínosan érzem magam, hogy ilyeneket mondtam. Vex-et neveztem meg Királynak. Összefogás mellett pártoltam, amit előtte elképzelhetetlennek tartottam és mondtam. De belegondoltam, hogy máskülönben nem nyerhetünk, és nem lehetünk uralkodók. Ha erre nem vagyunk képesek, akkor felejtsük is el Seth megbuktatását. Ugyanis akkor már egy veszett ügy, de ebben mind egyetértünk.