Szerző Téma: Hogyan alkottad meg a karaktered?  (Megtekintve 999 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Ootoribashi Roujuurou

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 29

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 2 768 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Hogyan alkottad meg a karaktered?
« Dátum: 2015. Júl. 17, 23:10:37 »
Fórumos talikon és cseten is visszatérő téma, hogy mi ihletett egyes karaktereket. Miért úgy néz ki, ahogy? Miért ilyen a jelleme? Mi ihlette az előtörit?
A topic tehát azért jött létre, hogy ezeket a kérdéseket megválaszolgassuk, és bemutassuk egymásnak, hogyan is készült a karakterünk.

NÉV: Hogyan alkottad meg a karid nevét? Netán kedvenc animekaraktereid kereszt-, illetve vezetéknevéből gyúrtad össze? Mit tartottál szem előtt a névválasztásnál? Hogy hangzatos legyen? Vagy valami mitológiai jelentőségű névre törekedtél?

AVATAR: Mi alapján választottad az alanyod kariképnek? Talán kedvenc animekarid/zenészed? Vagy csak egyszer láttad valahol, és azonnal szimpi lett?

ELŐTÖRI: Röviden tömören: Mi ihlette karid előtörténetét? Hogyan írtad meg az előtöridet?

HASONLÓSÁGOK, KÜLÖNBSÉGEK: Mennyiben hasonlítotok, avagy különböztök te és a karaktered?

EGYÉB: Bármi egyéb információ, amit szeretnél megosztani.

Forrás: Roxfort RPG (a topic kitalálójának engedélyével hoztam át ide)


//Topikötlet a régi fórumról: Szayel Aporro Granz//

Karakterlap

Aenom'en

Ős - Shinenju

Eltávozott karakterek

Daitenshi

*

Hachibantai ex-taichō, Saizensen sōsui

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 93

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 29 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Daitenshi

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Acélkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Házas

Kivel áll kapcsolatban?:
Yasuji Chiyoko

Mottó:
„You either die a hero or live long enough to see yourself become the villain…”

Post szín:
Azure|Beszéd: Glowing #31337e


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hogyan alkottad meg a karaktered?
« Válasz #1 Dátum: 2015. Júl. 18, 00:15:32 »
NÉV: A karakter neve tükörfordításban (szanszkritról magyarra) annyit tesz - Névtelen. Az alapkoncepció az volt, hogy egy számomra hangzásban tetsző, illetve megfelelő jelentéstartalommal bíró, egytagú nevet válasszak a karakternek, nem akartam egy random névgenerátor eredményét használni vagy valami hablatyolást, amit Én találtam ki. Több megnevezést is kipróbáltam a fordítóban, Hírnöktől kezdve egészen a Védelmezőig, azonban sajnálatos módon egyik sem csengett elég jól a fülemnek. Ekkor az jutott eszembe, hogy több száz lélek egyesült benne, ráadásul némelyik akár évezredeket is átélt, biztos rengeteg néven hívhatná magát, amiből szinte lehetetlen választani, ezért egyszerűbb, ha sehogy sem hívják. Fonetikusan írva Énoum' (kis szünet) en, legalábbis személy szerint így mondanám ki. :D

AVATAR: Mivel a karakter a megboldogult Sierashi Yuusuke testében született újjá, ezért értelemszerűen meg akartam tartani némi hasonlóságot vele, de azért jelezni is szerettem volna, hogy eközben egy teljesen más személyről van szó. A fekete színű haj adott volt, ráadásul a Naruto c. mangából a kedvenc karakterem Uchiha Madara, ezért éppen kapóra jött számomra a tervezés időszakában. A vörös szemek és a sokszor kifejezéstelen arc véleményem szerint egyfajta természetfeletti összképet sugároz, látszik rajta, hogy nem teljesen ebbe a világba tartozik.

ÉLETTÖRTÉNET: Továbbgondolt karakter lévén rendes előtörténetről nem tudok írni, inkább élettörténetről van szó, hiszen az első verziójának elkészülése óta eltelt közel hat év! Ezen idő alatt rengeteg dolog történt vele, amelyek alakították és formálták, sok más karaktert ismert meg, akik hatással voltak rá és jelentőséggel bírtak az életében. Viszont sajnálatos módon az userek jönnek és mennek, sokan azok közül, akik a kari alapkapcsolataihoz tartoztak ilyen-olyan okokból abbahagyták a fórumon való játékot. Ezt kezdetben megpróbáltam áthidalni, NJK-ként szerepeltetni őket, de nem adta át ugyanazt az érzést, ahogy a Yuu-val való játék sem, mint régen. Ebből kiindulva úgy döntöttem, hogy egy régóta tervben lévő gondolatot megvalósítok, hátha ezzel sikerül felráznom és nagyobb aktivitásra sarkalnom magam post-írás terén. Eddig úgy vélem, sikerrel jártam, kíváncsi vagyok meddig tart ki a lendületem. :D

HASONLÓSÁGOK, KÜLÖNBSÉGEK: Míg Yuusuke esetében, aki az első itteni karakterem volt, rengeteget merítettem a saját személyiségemből, Aenom'en esetében ez nincs így. Némi arrogancia ugyan nála is megfigyelhető, ami nekem is az egyik rossz tulajdonságom, ám számára ez nem tűnik fel, természetesnek tartja, hogy okosabb, erősebb és jobb a körülötte létezőknél, s nem bántásként hozza ezt a beszélgetőpartnerei tudtára. A különbségek sora végtelen, hisz' én nem rendelkezek százak emlékeivel és tudásával, ezért meg se kísérlek felsorolást írni ezekből. :)

EGYÉB:
(click to show/hide)
« Utoljára szerkesztve: 2016. Aug. 08, 23:11:21 írta Hirako Shinji »


Karakterlap

Kuse Takamasa

Akadémista

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 600 / 15 000

Hozzászólások: 121

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 13 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
vörös

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Azok, akik azt mondják, nem nyugtat meg, amikor törni-zúzni kezdesz dühödben, még sosem törtek-zúztak dühösen.


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hogyan alkottad meg a karaktered?
« Válasz #2 Dátum: 2015. Szept. 07, 02:25:57 »
Név: Én egy random névgenerátort használtam. Kb annyi volt a feltételem, hogy a nevének a kezdőbetője egyezzen meg az eredetivel.(K')
Avatar: A King of Fighters játék nagyon megragadott. Főleg mert a karaktereinek van egy fajta stílusuk, személyiségük. Köztük is a kedvencem K' Dash. Nem volt vitás, hogy őt választom.
Élettörténet: A családi állapot hasonló az eredeti karakter családpótlék kapcsolataihoz. Célt akartam neki adni és okot amivel ezt a flegma, zárkózott stílusát felveszi. Az előtörténet számomra az ami a karakter jellemét is meghatározza. Minél árnyaltabb vagy élménydúsabb egy előtöri annál különlegesebb lesz a karakter.
Hasonlóságok, különbségek: Hasonlóságok? Talán az, hogy én is egy olyan ember vagyok aki igazán közel csak néhány embert enged magához. Ezért van kevés igaz barátom és sok haver vagy ismerős. És számomra is nagyon fontos a zene. Hallgatom is és tanulom is.(gitár) Viszont különbség hát sorolhatnám. Nem vagyok flegma idegenekkel, lusta vagyok, ha én a lelkek világába kerülnék akkor ha akarnák se fognék kardot. Egyszer már meghaltam ez lenne a kifogásom. Nem iszom, szeretem az édességeket és az aranyos dolgokat és gyakran önmagamat térítem el a céljaimtól.

Karakterlap

Sachiaru Masaki

Eltávozott karakterek

Ügyeletes tajparaszt

Szint: 17.

Lélekenergia:

60% Complete
85 500 / 100 000

Hozzászólások: 167

Hírnév: 10

Infó

Tárcában: 54 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
mandarin sárga

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
madafaka I'M awesome!

Post szín:
#ffcc00


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hogyan alkottad meg a karaktered?
« Válasz #3 Dátum: 2017. Febr. 18, 21:58:11 »
*Fülét piszkálva terpeszkedik a szú rágta karosszékén és marhára unja az egész cécót. Gubbaszt néhány másodpercet, had legyen pöpec feszkó szünet, aztán fogát szívva lök valami felvezetőt. Menne a picsába! Nincs neki ingerenciája luxus fotelben rohadva csüngni a megváltás kampón...inkább döglene az úri cuccban és tolná a muzsikával fűszerezett hentai koptatást.* Szal...mi a náthás rinocérosz ülepéről kéne hadoválnom?! Pöccintsd rám a gugli kopót, vazze! Nem veri ki a retinád, hogy az ótvaros fénykép huszárságba cseszegetlek a fekete krikszkraksz dobozból?! Semmi napalm lobbantás! Felsejlik az atom reaktor, ha bekínállak egy taccsbox csülök suhintással, hogy ne buzerálj ezzel a sóder lapátoló műanyag faszsággal!*keresztül kasul roppantja a tagosított részeit*

Név

• Masaki Sachi - regelt, induló neve
• Masaki Sachiaru - emberi neve -> Sachiaru (幸ある, szerencse)
• Sachiaru Masaki - miután rájöttem a japánok így írni névXD
• Sachiaru Gōzen Seishinosuke Masaki - szamuráj neve -> Gōzen (豪然, tele erővel) - édesapjától kapta, Masaki - nagyapjától kapta (勝輝, fényes győzelem)

Baszod...volt két tulok, akikre rágyulladt a tüzelés. Dupla dinamit csülkeid mínusz egy perec naptár koplalás után, elpottyantottak, felcímkéztek menő zacsi címkével és geci, még arra is réz vályút kongattak, hogy lomposos manusz "hello-csicskák" vignettáját pofámra tolják!

Rögtön az elején, némi fail!X"D Meglátszik nem vagyok normális és tudat alatt megy beégetni szerencsétlen karaktereim. A keresztnév, ugyanis legtöbb helyen női és nem mellékesen Kubu substral-lal végelgyengülésre nevelgetett eprének mami megszólítása. Dereng már?X"D Sajnos, azután esett le kész lett a kari. Nem baj! Lett belőle sok móka és kacagás! Amúgy nem, nem fogja visszaoperáltatni magát nővé!ˇ˛ˇ...x"D
Második bukás volt, hogy szerencsétlen keresztnévhez rosszul kerestem családi megfelelőt. Nem japán módon, elé, hanem mögé pakolásztam a jelölteket. Szóval, frenetikusan megcseréltem, így sokszor hiszik karimról Sachi-nak kell szólítani. Úgyhogy, itt is megjegyezném: Masaki a keresztneve!X"D
A név jelentésénél nem is tudom, miért a szerencsét választottam. Azt hiszem az döntött, hogy tetszett gyakorlatilag két betű eltéréssel ugyanúgy ejtjük. Más okom nem volt, vagy nem emlékszem.O.O
Az emberi élete kibogozásával némileg változott, meghosszabbodott és módosult a neve. Bogarásztam a régi, hagyományos japán névadás után. Kicsikét túlzásba estem vele, de nem baj. Igazából ennyire nem volt hosszú nevük még a nemeseknek sem, de annyira tetszett, hogy gyerekként általában édesapjuk, vagy nagyapjuk ad nekik nevet, majd felnőtt korukban lesz egy újabb toldás, ami jelölheti a helyet, ahonnan származnak. Én ezt választottam, mert a seishinosuke nagyjából annyit tesz: (ennek a)föld(nek) szülötte :) Édesapja nem adta neki a pontos megnevezést, mint saját magánál. Ugyanis a család Chūbu régióból, azon belül az Aichi prefektúrához tartozó Nagano-ból származik.

Avatar
• Gokudera Hayato - Katekyou Hitman Reborn (Már nem használom)
• Uchiha Itachi -  Lily fanartok (Már nem használom)
• Okita Souji - Hakuouki Shinsengumi Kitan
• Kamenashi Kazuya - IRL (énekes, Kat-Tun)
• Date Masamune - Sengoku Basara, Sengoku Musou, Samurai warriors

Teljesen első Masaki ava:
>>katt<<

Á-h verzió: Az a pattogó suhanc pondró, aki felmenő gyökérig nyal be a homlok lapátról tüzet csiholó cingár Gyulának. Nyomi bánya kotró lehetett valamelyik őse, mert porfüggő gyogyósként rezonál a bumm szitura. Tolja az uncsi lexikon vakert, meg milliárdos talán belibben a hozsánna szarakodást, oszt mindig csak hajigálja a szottyadt robbanó rúdjait...cöh...amatőr fosos.
Béj, mint béke villám döglésedre: Aztán pizsis vérköpő! Flangál a padlócirkáló kis miskák felszín síkosító porra mászó hentes köpenyében, meg reflektorban bevillanó séró kötőjében és rohadtul nem akarja égnek górni a bütykeit. Ott liheg túlórában a kaszáló fószer, de nem fikkan ki! Kész szánalom! Vedeli azt a műmájer löttyöt, hogy legyalulhasson maroknyi slájm csorgatót, aztán fellövi a kápút durrantást és lazán vízszintbe zakózik. Vergődik pár sort. Elnyávogja privát notesznek a nyűgeit, mert ő így meg úgy béna lúzer és így meg úgy földelik, de azért kussolás van, mert ő bérest toló viruló bodri! Bontaná szakaszos törte a debil emokina rángása!
Céj, mint cumiztad a szitut: Van, még zabszemes Jankó földelésre spécesedett, pir pontos mártír gádzsója! Hozzám nem klappol a metróba szorult bemutató eszköz pingálós, redőnnyel sötétített sérója, ezért Liliom firkáin kívül taknyot törölni se hasznosítom be! Am, kissé gázos, hogy mindegyik puhapöcsű vágóhídra kocog, vagy már fóliázva díszeleg a nagyker polcon...háh, leszarom! Úgyis döglött gyík vagyok!
Déj, mint de szopás: Erről...pföh...hova központosítsam boát? Tingli tangli vonagló nyívák gép. Tarkón suhintáshoz besiratom az elfuserált töltényt, amit rá pocsékolnak...

Eh, mint emegmiarák: Az a félárbócra ereszkedett szemidegzetű chopper hátassal flangáló baromarcú, akinek kibökték twixben a fél sasolóját. Tutira rossz helyre kuksolt a gyépése...

Eleinte nem volt kiszemelt. Totál kezdő voltam anime világ és fanart kereső szinten. Nem emlékszem pontosan, de úgy dereng Shunci mondta Gokudera-t. Talán betettem róla egy ava-t, felismerte és beavatott. Nem biztos, majd valaki kijavít, mert a hal memóriámmal semmiben sem tudok biztos lenni.XD Lényeg, hogy nem tőlem származott, de rájöttem, hogy a méregzsáknak tűnő kari egész passzol arcra. Hajszín váltást pedig megoldottam vagy segítettek kiküszöbölni. Sajnos az évek telésével a kari külsőre is változott. Goku már túl gyerek lett hozzá, így fájó szívvel, de megváltam tőle.
Persze, néha átkalandoztam original képekre, majd Lily munkáira. Egyszerűen bele voltam zúgva a sajátos Itachi ábrázolásába. Ráadásul elég menő bishi-n festett rajtuk és annak ellenére egy tapló bunkó a kari, szemre való férfi állatnak terveztem. Miért ne?X"D Ránézel: de helyes*o*...megszólal, vagy bemutat...de rohadék-.-". Szerintem tuti kombó! *ráesik AZ érme*
A ketteshez a "valós megjelenés" csatlakozott az off-topik nyitásával. Bennem is buzgott a láz, keresek valakit, de rá kellett jönnöm, kicsit se lesz egyszerű menet. Rengeteg latin macsót találtam, tipikus rosszarc beállással, de valahogy nem volt az igazi. Túl európaiak voltak, vagy túl izomagyak. Egy Goku-Itachi duó mellett enyhén röhej lett volna Antonio Banderas, vagy más napbarnított kondimatyi. Így maradtam ázsiai viszonylatban. Színészek? Egyet se ismerek.X"D Bevallom ezen a téren síkhülye vagyok. Egyedül zenei terepen lavírozok el. Szóval, úgy kutakodtam zenész-színész, vagy hasonló multifunkciós csávó. Nem sok befutót találtam a nyálas képű tini bálványokon kívül -mellékesen a választott se sokkal jobbXD-, de akadt egy megmentő, aki egész morcosan tud nézni dorama szerepeiben, ha nem épp színpadon vonaglik, így csaptam le Kamenashi Kazuya-ra.
Utolsó előtti jelöltem, szintén heves rajongásból született. Véletlen bukkantam a Hakuouki visual novel scan-jeibe és teljesen belezúgtam a karik rajzolásába. Plusz tetszett a történelmi téma, ezért jobban utána kerestem. Intenzíven fárasztottam a chat lakókat, kaptam egy-két letöltési linket és begyőztem magam, hogy nekem ebből fel kell használnom valamelyik bishi arcát.XD Souji tökéletesen megfelelt a barna haj kritériumnak. Gyakorlatilag ennyivel el is dőlt a kérdés.
Régóta szerettem Date-t és sokban hasonlított a karira, de már más használta az oldalon. Plusz némi akadályozó tényező, csak egyetlen szeme van. Ettől függetlenül teljesen olyan, mint a karim. Nem volt kérdéses, miután felszabadul, lecsapok rá.

Előtöri

*Ózon szaggató lángcsóva fújkálással körbe penderíti a bagolylesőit* Gyüttem-lecsekkoltam-kipurcantam-riogattam-aprítottam-rendszerembe buheráltak-kipenderítettek-átcuccoltam és itt rohadok gyogyós falva szefós vergődő díjazottjaival! Kurva gigantikus pont!

Felbukkantak a vaizard-ok, beléjük szerelmesedtem, aztán mentem TOus-t zaklatni, had indíthassak, ilyen karit.X"D Az engedélytől annyira boldog voltam nem volt pofám világ rengető történetet kitalálni, hanem beépítettem az eredeti közegbe. Szépen kiemeltem Love-ot -egyetlen kasztbeli, akit nem szeret- és a helyére illesztettem a sajátom.X"D
A mostani, saját fejemnek intenzíven ajánlom végleges történet az évek teltével alakult ki. Előbb jött a kísérleti kiegészítés és Kemono, amivel jött némi magyarázat Mas ritka szemét jellemére is. Aztán wiki születését követően megfogalmazódott az emberi szamuráj lét és nem rég az azt is kiegészítő szösszenet. Sajnos túl sokat olvastam a témáról, ami miatt rohadt részletesen és feleslegesen kidolgoztam a családfát.@_@ Emberek riogatására tökéletesen alkalmas! Ha valakit szeretnél messzire kergetni, mutasd meg neki!X"D

Jellem

Közöd?! Csettintsd fel a kamu befosató körtét, hátha telerottyantom a gatyit és csacsogok...*Vállat vonva borda vakarász. Kezd tetü lázat kapni a csöves vallatástól.*

Valahogy a vaizard szó adja, hogy ne legyen a kari higgadt zseni. Legalábbis én nem tudok szemüveges logikai trösztöt elképzelni közöttük.X"D Ezért kapásból úgy indultam neki, forró fejű, verekedős srácnak kell lennie. Nagyon szerettem volna kipróbálni, milyen lehet pofonosztó szájhőst kijátszani, aki ráadásul férfi. Valószínűleg jól sikeredhetett, mert nem egyszer hitték szerény személyem is eme nem képviselője. Akik szintén ebben a hitben vannak, nem, NŐ vagyok!X"D Kell tanukat is felvonultatok.X"D Na, de vissza a témához!
Miután az alap készen állt, még valami eszembe jutott. Miért ne káromkodhatna? Ettől pöppenetnyit tartottam. Nem tudtam, hogy fogja a köz lereagálni, ha egy post-ban nünüke fűnyírójának anyacsavarját szidom, miközben nemzetközi jelzéseket mutatva felrúgok pár berendezési tárgyat.x"D Ezért próbáltam nem túl durva szavakat használni, idővel pedig átcsapott kész szinonima játékba.x"D A visszajelzések alapján tök feleslegesen, de nem baj!X"D
Röviden szólva a kari egy szájhős feszültség generátor!XD Állandóan morog, válogatás nélkül beszólogat és könnyedén verekedésbe keveredik, ha valami, vagy valaki nem szimpatikus neki. Nem szívesen mutatja ki az érzéseit, ha forró a pite, inkább elgyalogol, csak ne derüljön ki az igazság. Balhés menő gyerek, aki senkivel se foglalkozik. Majd széthullik a lazaságtól és megdöbbentő "mániával" küzd. Szeretem az alap jellemet valami totál ellentétes dologgal bonyolítani, ami Mas-nál egyértelműen a tisztaság, némi rend mániával és az antik bútorok gyűjtése. Kellett neki egy vicces oldal, amivel picike önparódiát szolgáltat. Úgy éreztem,ha nincs benne valami gikszer túl tökéletes és nem emberi.^^
A jelleme, persze idővel csiszolódott. Manapság sokkal kevesebbet verekszik. Jóval higgadtabb az alap állapothoz képest, ami főként a Sio-s játékoknak köszönhető. Nagyon sokat alakított a jellemén, hogy talált valakit, aki kiszedi belőle a problémáit. Szerzett egy lelki társat, ami felszínre rugdosott jó néhány elnyomott tulajdonságát. Persze nem szó szerint. Sokkal makacsabb és büszkébb annál, nyíltan kimutassa például aggódik, mert kedvese tíz perccel később ért haza, mint számításai szerint kellett volna. Igazi "tyúkanyó" tudna lenni, ha akarná, de esze ágában sincs megtenni. Terel, amennyire, csak lehet.
Gyerekekkel, látszat ellenére nincs különösebb baja. Mutatja mennyire idegesíti, fárasztja a hisztijük, de ha ajándékot kap, vagy kedves dolgot mondanak neki, legszívesebben szétolvadna. Megütni, bántani sose lenne képes, inkább úgy érzi védenie kell őket. Ha bajba került törpébe botlik, biztos kihúzza a slamasztikából, persze az ő sajátos módján. Gyerekek közelében, talán az jelenti számára a legnagyobb próbát, hogy ne káromkodjon és érthetően beszéljen.X"D
Jelenleg a meditálás tartja egyben, miután szétment Shiori-val, illetve a tanítás. Elkötelezett kenjutsu edző és igyekszik mindenféle kasztból származó bátor jelentkezőnek segíteni, aki elszegődik hozzá a nyílt edzéseire. Vannak állandó tanítványai, akik bármikor zaklathatják, de igazából bárki felkeresheti, ha képes elviselni, ezért kezdésként feltörli vele a padlót.xD

Hasonlóságok - Különbségek

Zéjró! - Marhára tetemes lista! Skubizzá'! Még pöpecebbül: Zakkant lúvnya - Baszott nagy tróger! *Retek választékot gravírozva csülkeivel rizsáz, hogy frankón lecsekkolható legyen a katyvasz.*

Egyértelműen ő birtokolja a lobbanékonyságom. Hihetetlen könnyen fel lehet idegesíteni és engem se kell félteni, ha vissza kell szólni. Nagyon szemtelen tudok lenni, de verekedni már nem verekszem.x"D Erről a remek szokásomról az iskola leszoktatott. Ott már én kaptam és nem én kínoztam a srácokat.^^" Másrészt, én is tudok cifrán káromkodni és gyakran észre veszem, hogy idióta szószerkezeteket használok, mint "mákos guba kelne felhőkarcolóra a beverendő képeden".X"D Aztán, én is nagyon zárkózott tudok lenni, ha komoly beszélgetésekről van szó. Nem szeretek másoknak beszélni a nyűgeimről és gyakran piszkavassal kell kergetni. Piszkosul makacs természetem van és nálam sem spóroltak büszkeséggel. Ha elkap a takarítási kényszer mindent csillogósra fényezek és ez nem korlátozódik a saját otthonkámra.xD Nem lehet szépíteni, elég sokban hasonlítunk és ha nem lenne ilyen idióta írási stílusom, biztosan azt mondanám Mas-szal írok a legkönnyebben. Nagyon közel áll hozzám a jelleme és szívesen játszom ki, vagy alakítom tovább.^^
Ő férfi, én nő!X"""D Viccet félre téve, én kevésbé vagyok ilyen szinten zárkózott és jobb a humorom. Surprised Én magam egy poén vagyok, bár az egoizmus asszem még betehető a hasonlóságok közé.xD Továbbá, kevésbé vagyok agresszív és jobban uralom, mikor szólok be. Manapság szeretem kerülni a konfliktust, ami megint nem jó, de elfogyott az energiám állandóan veszekedni. Majd, ha végre megy a fotoszintetizálás begyújtom a rakétákat!XD Meg, meg, meg! Én imádok gyerekekkel játszani és eszem ágában sincs ezt eltitkolni!*o*...xD

Egyéb

*Pózt vált, mert fullosra szétbizsergett, aztán villantja a középső csülök trafót. Elvégre ez a vörös körbe zárolt fajának végbizonyítványa.* Csocsi, kocsányokat meresztő csőcselék! Izgi? Lubickoljatok, csak a kukkoló mámorban, hogy rohadnátok meg és zakózna privát zugotokra egy patesztól berezelt Dumbó visongásától zűrbe gerjesztett, szomszéd körzetes tányéralj, amikor ezt az ótvaros felettes káromlást nyálazzátok át! Na, én húztam, mezei poszáták! *Feltápászkodik és valagát vakarva elsétafikál, hátha nem küldi telibe valamelyik ingyé berepülő turbános, csóró lak részlegi lommal.*

Kész állatkerttel rendelkezik már. Van egy dobberman kutyája, aki Tori névre hallgat és egy igencsak közönyös leányzó. A raktár körül kóborolt még kölyökként. Összeszedte szegényt, mert elég rossz bőrben volt. Aikawa Chiyo-tól kapott, vagy inkább nála maradt egy tanuki (mosómedve), akit Samu-nak nevezett el. Egy éve boldog tulajdonosa egy hermelinnek, akit Akuma-nak hív, mivel a rafkós rágcsáló folyamatosan megharapja és minden mozdítható tárgyat szétszed, elvisz, eldug, elnyeli egy fekete lyuk. Végül a sorhoz csatlakozott a legutóbbi boszorkányos küldetésen nála maradt aprócska denevér baba. Egyelőre még nincs neve a kis pimasznak, akinek az a kedvenc időtöltése Masaki ruháján csüng.

Jelenleg egy aktív rokona maradt az oldalonT__T, édesapja személyében. Nem emlékszik a fiára és Masaki sem tudja merre lézeng. Az emberi családjuk egykori főházának nevét használja: Fujiwara Ranshin.

Mostanság a különleges képességét bogarászgatom kifelé, mivel az egy szép farkas! Szeretném, ha minél jobban menne használnia, mert egyelőre, miután átváltozik megveszik, szóval nem nagyon tudja bevetni. Még mindig sokat gyógyszerezi magát a dög megléte miatt, de kap több irányból segítséget, úgyhogy halad a dolog.*-*

(click to show/hide)
« Utoljára szerkesztve: 2017. Febr. 18, 23:31:48 írta Sachiaru Masaki »
× Somnus ×

(click to show/hide)

Karakterlap

Shirei Tenro

Futár (Fox)

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
19 300 / 30 000

Hozzászólások: 143

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 11 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Azúrkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Törött porcelánként is lehetséges ragyogni.

Post szín:
Mistyrose


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hogyan alkottad meg a karaktered?
« Válasz #4 Dátum: 2017. Aug. 19, 21:50:45 »
NÉV: Ez az első, ami nagyon hamar meglett. Nem kötöttem semmihez a nevét, egyedül annyit akartam, hogy minél egyedibb legyen.

AVATAR: Általános iskolásként néztem a legsűrűbben animét. Mikor az Inuyasha-ra sor került, elvarázsolt nagyon sok karaktere, de nem hittem volna én sem, hogy Kikyo lesz az, akit kiválasztok. Félreértés ne essék, ő a kedvencem belőle! Csak a spontán gondolkodással megáldva a Quincy kaszt leírása vezetett oda, hogy eszembe jut, mint lehetőség. Ültem, néztem, hogy a nyilasoknak hosszú íja is lehet, aztán beugrott: milyen jó lenne már ehhez Kikyo! Majd eltöprengtem, hogy miért is ne? Szóval azonnal számításba vettem a benne rejlő lehetőségeket, és kiaknáztam, amit tudtam:
- a jellegzetes Miko ruhát, amit Tenro előszeretettel hord mindennap, mert "szereti a középkori japánt"
- eleinte a jelleméből az utálatot, csak más környezetben elhelyezve
- az íjat, amit míg Kikyo valószínűleg kiskorától kezdve máig boldogan használ, nála hááát... volt egy pont, mikor hányni tudott volna tőle (,s néha ez most is felbukkan, csak kevésbé erősen).

ELŐTÖRI: Röviden tömören: Amint megvolt az alany, eldöntöttem, hogy naplószerű előtörténete lesz, amiben mindenképp helyet kap egy tragikus pont, meg valami, ami nagyban elkülöníti őt a többi Quincytől. Így jött az, hogy a szülei Németben nevelkedtek, azokban az időkben, mikor köztük és a Shinigamik közt nem létezett egyetértés. Majd a klisé, hogy a béke érdekében egy szigetországba költöznek, ahol aztán mindenre megtanítják lányukat, köztük a német nyelvre, meg a Quincy lét rejtelmeire.
Semmiképp sem akartam túl bonyolult, nyaka tekert sztorit, mert abba én is belekeveredtem volna, és valszeg abba is hagyom még az elején. xD  De mindent összevetve elégedett vagyok vele máig.

HASONLÓSÁGOK, KÜLÖNBSÉGEK:
+ ambivertált( =nyitott és zárkózott jellem határán álló személy): később derült ki róla más karakterek hatására.
+ humanitárius (emberszerető): szintén mások inspirálták arra, hogy ne az ellenkezője vezesse. Így ha a szükség megköveteli, másokat helyez maga elé/másokat véd.
+ jó hallgatóság: a hozzá közelállók problémájára mindig szívesen figyel. A tőle távolesőket viszont csak akkor hajlandó meghallgatni, ha azok valamilyen szinten felkeltették az érdeklődését.
+ segítőkész: feltétel nélkül, bárkinek, bárhol. Szorosan kötődik a humanitáriusságához.
+ kitartó: legyen bármennyire gyötrő az, amit átél, fog-összeszorítva tovább halad a cél érdekében.
+ filozófikus: mindketten szeretünk az emberiséggel kapcsolatos kérdéseken töprengni. :D

- embergyűlölő: ez kezdetben vezette, ma már egyáltalán nem jellemző rá, de gondoltam, megemlítem. Elvégre ez volt köztünk az első jelentős különbség. Utálta az embereket. Pontosabban a viselkedésüket, mert sokan visszaéltek a bizalmával, ez pedig akkoriban eltörte nála a mécsest...
- titokzatosság: szeretek nyílt lapokkal játszani, ő kevésbé. Ennél fogva nehezebb kiismerni.
- kóborlás: neki ehhez van energiája! QQ Én lusta vagyok. xD Jó formán haverokkal mozdulok ki bárhová is.

EGYÉB: Néha gondolkodom azon, milyen lenne papnőként. De aztán eszembe jut, hogy egyrészt az avialany is az, és őt koppintani se akarom annyira. A másik, hogy elveszne Tenro egyik legérdekesebb jegye, mi szerint ugye Miko ruhát hord, de nem az, ebből pedig könnyen keveredhet még félreértésekbe... :D
« Utoljára szerkesztve: 2017. Aug. 19, 21:56:41 írta Shirei Tenro »