Szerző Téma: Kardlelkek enciklopédiája  (Megtekintve 546 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Zel

Privaron Espada

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
19 000 / 30 000

Hozzászólások: 7

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 6 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Kardlelkek enciklopédiája
« Dátum: 2015. Júl. 17, 23:19:15 »
Itt bemutathatod zanpakutód kardszellemét, megmutathatod, hogyan nézne ki emberi alakban (az anime fillerének mintájára). Leírhatod, milyen nemű, hogyan néz ki, milyen a jelleme, ha pedig találsz megfelelő képet hozzá, azt is csatolhatod.

(Figyelem! Zanpakuto-szelleme csak a halálistenek kardjának van, az arrancarokénak nincs!)

Karakterlap

Sachiaru Masaki

Eltávozott karakterek

Ügyeletes tajparaszt

Szint: 17.

Lélekenergia:

60% Complete
85 500 / 100 000

Hozzászólások: 167

Hírnév: 10

Infó

Tárcában: 54 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
mandarin sárga

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
madafaka I'M awesome!

Post szín:
#ffcc00


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kardlelkek enciklopédiája
« Válasz #1 Dátum: 2018. Márc. 24, 17:40:03 »


Név: Wameku Bampaia (喚く バンパイア, Üvöltő vámpír)
Nem: Férfi
Születési körülmények: Masaki gyerekként (értelemszerűen emberként) gyakran találkozott szörnyekről, démonokról szóló mesékkel (szamurájok gyakran harcoltak velük a legendákban. Harcosok gyakran tartottak kincsként házukban valamilyen testrészt, fegyvert, bizonyítékot, hogy valóban legyőzték a lényt), így szívesen olvasott és hallgatott rémhistóriákat a Seireitei-ben töltött évei alatt is. Lélekként mesélt neki egy halászként élt öregember a vérszívó denevérré változott harcos vezérről, amit még holland kereskedő ivócimborájától hallott. Azt állította, Masaki szemei éppen olyan rémisztőek, mint annak a démonnak!
Akkoriban még nem volt tisztában a történet egészével. Mindössze annyit tudott, hogy európai vérszívóról van szó, aki az ellenségeit karóba húzta és vérükben fürdött. Kegyetlen szörnyetegnek tartották, később azzal is kiegészítették történetét, hogy emberek vérével táplálkozott.
A Lélektovábbképző Akadémia tanulójaként szintén többen jegyezték meg rémisztőek a vörös szemei, ezért tovább kutakodott európai „hasonmása” után. Nem volt egyszerű dolga, hiszen még a frissen átkerülő lelkek között sem volt elterjedt, ismernék az európai kultúrát, netán hallottak az óceánon túli világ felől bármit.
A nehézségek miatt, megszülető lélekölő kard egy Masaki képzeletének megfelelő vámpír alakját vette fel és jellemvonásait örökölte meg. Az évszázadok alatt finomodott jelleme, valamint gyarapodott tudása (Masaki ismereteinek bővülése, lélekölőnél is megmutatkozott), ám gyökeres változásokon nem ment keresztül. Egyetlen lényeges eltérés, hogy Wameku önmaga az egykezes, európai hosszú kardot kedveli, így kezében ezt a formát veszi fel a lélekölő. A lehetőséget átadta Masaki-nak is, azonban ritkán él vele.

Kinézet: Alapjáraton emberi külsővel rendelkezik. Egyenesen a Havasalföld rettegett vámpírját Vlad Tepes-t testesíti meg. Külsejét a mesékhez igazította, így lett belőle egy hófehér, sápadt bőrű, magas, nyurga férfi. Magassága egyezik Masaki-éval. Tartása mindig egyenes, kimért. Mozgása és gesztusai kifinomultak, elegánsak. Meglehetősen pökhendi arisztokratának fest, amit tetéz hipochondriája. Gyűlöli, ha megfogják, valamihez hozzá kell érnie. Retteg a piszoktól, fertőzésektől és nemes egyszerűséggel mindenkit alantas létformának tart, ami bemocskolja tökéletességét. Általában zsebkendővel fog kezet, letörli a tárgyat, mielőtt megfogná. Attól sem retten vissza, szája elé tartsa, véletlen se kerüljön rá semmi. Mindezek tetejében, felsőbbrendűséget sugároznak ezüstös szemei, melyet sosem rejt véka alá.
Megjelenésére roppant érzékeny. Mindennek tökéletesen kell állnia, ruhája felhajtókájától a csizmája díszgombjáig, beleértve hosszú, platinaszőke, enyhén göndör, hátközépig érő hajkoronáját is. Emiatt bölcsen hallgatnak róla, jelenleg egyre több repedés szeli keresztül bőrét. A pengét és Masaki-t érő lelki sérülések rajta is megmutatkoznak. Ennek következtében bal vállától jobb csípőjéig egy hosszú heg fut végig, törzse mindkét oldalán, ugyanis a Masaki-t ért lelki törés – 12. osztagos kísérletek, valamint Kemono születése -, illetve a penge kettétörése – évekig nem tudott regenerálódni és hosszú ideig nem hallotta Masaki – szó szerint félbe vágta.
Viseletét tekintve egy kalózokra emlékeztető – Masaki erre emlékezett a holland kereskedő történetéből – térdig érő, vászonkabátot jelent, mely alatt hófehér, fodros gallérral és ujjal rendelkező inget, vastag övet, valamint szűk szárú, fekete nadrágot és térdig érő csizmát hord.

A netflix reboot-nak köszönhetően van friss anyag*-* (Wameku-hoz használt karakter: Alucard – Castlevania)
>> Video <<

Jellem: Arisztokrata. Enyhén beképzelt, személyválogató, fontoskodó, hipochonder nemes. Idegenekkel, unszimpatikus, piszkos személyekkel nem áll szóba. Gyakran tűnhet lekezelőnek. Kerüli a fizikai kontaktust, ugyanis tart a mocsoktól és fertőzésektől. Imádja a luxust, eleganciát, gazdagon díszített ruhákat, előkelő kelméket, tárgyakat, bársonyszékeket, arany étkészletet, kristály poharakat. Bármikor le lehet venni a lábáról az előbb felsorolt dolgokkal.
Masaki-val az évszázadok alatt, megtanulták egymás jellemét kezelni. Az elmúlt tíz évben pedig igazán szorossá vált kapcsolatuk. Masaki ténylegesen megnyílt előtte. Nem pusztán tudja, tökéletesen érzi mi zajlott és zajlik benne. Ismeri a gondolatait és tisztában van vele, mire készül. Ehhez mérten igyekszik támasza lenni. Végtelenül makacs, önfejű viselkedése ellenére is terelni próbálja a helyes irányba. Segítsen neki, átvette a villámhárító szerepét lelkében. Kordában tartja Wamman-t (belső lidérc) és Kemono-t (kísérletekkel dns-ébe került farkas gének), valamint a közöttük lévő feszültséget igyekszik csökkenteni, megoldás felé kormányozni. Házi pszichológusként funkciónál, amibe sokszor fárad bele. Olyankor általában sértődött dámaként elvonul kastélya tróntermébe takarítani.
Az évszázadok alatt annyira hozzászokott Masaki káromkodási és mindent ököllel oldunk meg életfilozófiájához, hogy már teljes nyugalommal viseli. Általában faarccal ücsörög, esetleg Kemono füleit fogja be. Azokban az esetekben őt éri kritika, csak sértődötten kap szívéhez, micsoda arcátlanság érte.


Mennyire vámpír: SEMENNYIRE!
- nem szenesedik el a napfényen, bár hófehér bőrét megpiríthatná
- nincs rá hatással a Hold állása
- karótól nem hal meg, de fáj neki (lélekölő kard: akkor hal meg, ha Masaki meghal)
- nem szokott emberekre támadni vérszívás végett
- nincs szüksége vérre, ettől függetlenül ínycsiklandó üdítőnek tartja
- nem tudja állatok formáját felvenni
- nem tud repülni
- nem látszik a tükörben (alapjáraton fizikai megjelenése sincs)
- nincs baja a vérfarkasokkal, farkasokkal, kutyákkal, bár néha eljátszadozik a gondolattal elvileg az alattvalói (lehet, ezért engedelmeskedik neki Kemono)
« Utoljára szerkesztve: 2018. Márc. 24, 17:48:37 írta Sachiaru Masaki »
× Somnus ×

(click to show/hide)