Szerző Téma: Kawaii Kata  (Megtekintve 959 alkalommal)

Description: A "Blutig Vier" legfiatalabb tagja a Blutig Elfe (Véres Tündér)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Kawaii Pyon Kata

Hercegnő

Eltávozott karakterek

Blutig Elfe

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 000 / 12 000

Hozzászólások: 20

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 8 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Ilyen rózsaszínes :3

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Kivel áll kapcsolatban?:
Usagi-chan

Post szín:
Az is ilyen rózsaszínes :3 // #FF5577 //


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Kawaii Kata
« Dátum: 2015. Nov. 10, 20:32:08 »
Engedély: Az őszi akcióból kifolyólag nincs rá szükség^^

~ Adatlap

Név: Kawaii Kata
Nem:
Kaszt: Quincy
Egyébb rang: Blutig Vier – Blutig Elfe
Szül. ideje: január.01
Kor: 10
  • Emberként: 10
  • Lélekként:-
~ Előtörténet

Puff, puff… placcs. Egymást követő hangos puskadörrenések, halálsikolyok, ki álltások, melyeket hamar elfolyt a hirtelen beálló halál. Vér. A vörös színű, ragacsos testnedv mindent ellep. Holtestet, füvet, földet és falakat egyaránt. A fémes szag belengi a négy hatalmas fallal és őrbástyákkal körbevett udvart. Az udvaron szerteszét egyenruhás férfiak és nők élettelen teste fejszik. Ahogy haladunk a hely közepe felé a testek száma egyre csak növekszik, mi több egy kisebb domb keletkezett belőlük. Mostanra már nem mozdul senki. Ugyan némelyik katona teste még megrezzen egy utolsót, miközben vér spriccel ki a nyakán vagy a fején tátongó lyukon keresztül, de végül lenyugszanak. Az udvart megvilágító hatalmas reflektorok mögött is már csend honol. Valószínűleg ott is már mindenki halott. Erre következtethetünk abból, hogy a falról több helyen fentről meginduló vérfolyamok láthatók, egyes helyeken pedig a félúton, a falon rögzített szögesdrótkerítésen lógtak az élettelen testek. Meg sem lehet számolni annyi halott. Félelmetes és émelyítő látvány ez, de még a legerősebbeknek is az inába szállna a bátorsága, ha látná, kinek is a műve ez az egész.
A hulladomb tetején egy a felnőttekhez képest apró test rajzolódik ki előttem. Amint közelebb lépkedek a véres tetemek közt, kezd egyre világosabbá válni, hogy ki is okozhatta ez a mészárszéket. Egy aprócska kislány ül a felhalmozott testek tetején. Ruháját, haját és arcát mindenütt az áldozatok vére teríti be, míg ő maga nagy vigyorral az arcán szorongat egy fehér plüss nyulat, melyen már a keze nyomán, sok helyen szintén karmazsin szín csillan meg.
- Micchan, Kicchan, Shicchan! Lassúak vagytok. Mi tartott eddig? – a vértől díszelgő lány komolytalan arca igazán megrémít. Tényleg ő tette volna ezt az egészet? Hiába látom, a saját szemeimmel egyszerűen nem tudom elhinni.
- Bocsi, bocsi Kacchan. Hagytuk, hogy megint Kicchan vezessen, és eltévedtünk. De azért látom te sem unatkoztál.
- Haaam, hát igen Kicchan mindig eltéved. *nevet* Ehh, ezek a gyengusz bácsik és nénik nem is voltak viccesek. Olyan hamar szundizni kezdtek. – feleli kissé szomorkásan a kislány a másik három jóval idősebb – talán középiskolás – lány felé. Ők voltak azok, aki behatoltak a börtönbe és kihoztak a cellámból. Senki mással nem törődtek, csak velem. Fogalmam sincs, kik ezek, de egyet biztos tudok. Félek, ha a szemükbe nézek.
A beszélgetést ekkor egy morcosabb mögöttem álló lány zavarja meg. Egy jelzőpisztolyt húz elő a lábára erősített tartóból majd az ég felé szegezi és egy vörösen izzó fénygömb hagyja el a csövet.
- Kata már megint nézd meg, hogy nézel ki. Szerinted mégis ki fogja ezt kitakarítani a ruhádból. Még Usagi-chan is. – a szemüveges lányt úgy tűnik, kissé rosszul érinti a lány öltözékének elszíneződése – és csak ez -, miközben a kislányra pillant.
- De, de én csak játszottam. Nem én tehetek róla, ők piszkoltak össze. Pedig mondtam nekik, hogy Shicchan mérges lesz rám miattuk. – a kislány hevesen mutogat a körülötte lévőkre, majd hirtelen megáll és rám pillant hunyorogva.
- És az a Nyurunyuru bácsi kicsoda?
A Kata névre hallgató lány feláll. Hirtelen megbillen az egyensúlya az eddig ülőalkalmatosságként használt holtest hátán állva, de heves kézmozdulatokat követően sikerül megtartania magát függőleges pozícióban. Eztán ruganyos párnákként használva szökell végig az általa leterített tetemeken, míg végül előttem áll meg és tekintetével végig fürkészi a testem.
- Jaj, Kacchan, hát nem figyeltél az eligazításon? Ő a célpont, akit ki kellett hoznunk.
- Aham.
A sötét égen hirtelen propellerek zaja töri meg a beszédet, majd a helikopter fényei ránk irányulnak, miközben megállapodik fölöttünk.
- Beszédet befejezni! Gyerünk mindenki a gépre! Michiko te hozod Őt! – csak meglepetten néztem. A helikopter vagy nyolc méter magasban lebegett egyhelyben, mégis ezek a lányok egy szökkenéssel rajta teremnek. Miután mindenki ˝felszállt˝ a gép elindul.
- E-elnézést, de szabadna megkérdeznem, h-hogy mégis kik maguk? – miután a fejemre nyomtak egy mikrofonos sisakot és levették rólam a bilincset, kissé elcsukló hangon, de megszólítottam a „Kicchan” néven megszólított lányt, aki a kis csapat vezetőjének tűnt. A lány először elég közönyösen pillant, rám majd a társai elé fordul és mosoly húzódik az arcára.
- Mi vagyunk a ˝Blutig Vier˝.
A lélegzetem hirtelen elakadt. Nem hittem a fülemnek.
- Úgy látom már hallotta ezt a nevet. Bár gondolom, nem sok mindent tud rólunk. – pár másodpercre elhallgat, míg én válaszként csak bólintok egyet. Valóban hallottam már róluk, az elit bérgyilkos csapatról, akiket a legnagyobb bűn szerezetek szoktak felbérelni, lehetetlennek tűnő munkákra. - Mi vagyunk az elit bérgyilkos alakulat, akiket quincy-kből képeztek ki. Bár valószínűleg neked egy Normálnak ez semmit sem mond. Na, nem is baj. – és valóban, fogalmam sincs róla mik is azok a quincy-k, de valahogy úgy érezem, hogy nem is beszélnének róla, még ha rá is kérdeznék.
- Belegondolni, hogy azt a sok véres ügyet *nyel* mindössze négy lány követte el… Ráadásul az egyikük alig, lehet…
-… 10 éves. Úgy van. Ő a legfiatalabb és az egyben a legújabb tagunk. Habár már vagy egy éve köztünk van. Igaz hogy nem tűnik többnek egy eleven kislánynál, de belül egy igazi gyilkoló gép rejlik, akit születése óta erre neveltek. Sokan mikor először meglátják, ugyan úgy reagálnak, mint maga, megijednek tőle és nem mernek a közelébe menni sem, pedig ha nem adnak rá okot Ő nem bánt senkit sem. – a lány arcán az eddigi gyilkos mosolytól eltérő, meleg és megnyugtató mosoly jelenik meg miközben az ölében szundikáló kislány arcáról törli le a vért.
A helikopter hirtelen lassít, majd leszáll, ám a propellerek nem állnak meg. Az ajtó kinyílik, majd miután kitesznek egy csapat jól ismert férfi kísér el egy fekete limuzinig. Még egyszer visszapillantok a gép irányába. Kicchan átveszi, a pénzel teli táskát majd a helikopter ajtaja bezárul és tovább száll a következő megbízás helyszíne felé.
Egy biztos, míg élek sosem fogom elfeledni azt az estét, és a vérben fürdő, mosolygó kislányt és társait.

Blutig Vier – Véres Négyes
Nyurunyuru – vézna, nyurga
Shimimi – a Shinigami-k, ahogy Kacchan nevezi őket
Ana-chan – Lyuk-chan -> bár inkább Lyukacskának írom magyarul. Ők a hollowok, Kacchan elnevezése szerint

~ Kinézet

Korához képest igen csak apró a 112 cm magasságával. Még közelében sincs az átlag magasságnak, habár őt ez nem igazán zavarja. Hosszú derékig érő karmazsin vörös haját két copfba fogja össze, két 20 centiméter hosszú sötétlila csattal. A hajat ékesítő és összefogó eszközön fehér körvonalakkal nyuszi fejek mintázzák mindkét oldalt. Hajának pár tincse a füle mellett egészen az álláig leérnek, míg elől frufruként csak a szeméig húzódnak le, hogy ne zavarják a látásban.
Általában széles mosoly és csillogó vörös íriszei láthatók ám, olykor azoknak a gyönyörű vonásoknak a kisugárzása egy teljesen más jelentéssel bír. Mosolya akár egy prédáját bekerített ragadozóé, aki az győzelmét látja a préda ellen. Csillogó szemei hamar egy ösztönlény ˝fénytelen˝ és vad tekintetévé válnak, mely végig a prédát keresi, méricskéli. 

~ Jellem

Szeret játszani, és édességet enni. Nagyon ritkán szomorkodik, és megbántani sem egyszerű. Leginkább akkor, ha leszidják. Bár általában hamar túlteszi magát rajta. Szeret versenyezni is és édességgel, elég könnyel lekenyerezhető.
Azonban az aranyos és játékos kislány igen nagy veszélyeket is rejt magában. Mióta csak az eszét tudja sosem tanították meg neki, hogy mi a rossz, sőt inkább arra tanították, hogy ami rossz az igazából jó. Így aztán számára a fájdalomokozás, a gyilkolás vagy a lopás is ugyan olyan mindennapi dolog, mint a lélegzetvétel.

~ Szeret-nem szeret

Szeret:
+ Az aranyos dolgokat
+ A nyuszikat
+ Az édességet
+ Ha aranyos neveket aggathat másokra
+ Ha megdicsérik
+ Ha játszanak vele
+ Ha ˝bújócskázhat/fogócskázhat˝

Nem szeret:
- A ronda dolgokat
- A ronda élőlényeket
- Ha leszidják
- Ha a ˝játszótársak˝ hamar ˝elalszanak˝
- Az erős és agresszív Shimimiket és Ana-chanokat

~ Felszerelés(ek)

Lélek Szírtisas/ Seele Steinadler: Egy kézzel készített quincy számszeríj. Hosszú törzse 1,5 méterre nyúlik ki, alakja pedig egy hosszú csövű puskához hasonlít. Az elején foglal helyet az íj, melynek mindkét része behajtható a törzsbe, így megkönnyítve a tárolását. A fegyver vége előtt 40 centiméterre helyezkedik el egy nagy látótávolságot biztosító távcső, alatta nem messze pedig a ravasz, a kettő között pedig mind a két oldalon egy a fegyver oldalába faragott ötágú quincy kereszt. Az ideget a fegyver a használója lélekenergiájából hozza létre, illetve segíti a nyilak megalkotásában is, mivel Kacchan erre nem képes.
Tartozéka még egy háromlábú állvány is, mely 10-20 cm magas. Az fegyver egészét egy fele olyan hosszú fekete tokban tárolja, ugyan is a törzset két részre lehet szedni, pont ebből az okból kifolyólag. Az összerakása sem okoz problémát, a sok gyakorlás miatt pedig már könnyedén meg a leányzónak

Seele Bruch/ Lélek Tőr: Gyakorlatilag a Seele Schneider egy kisebb változata. Habár a fegyver markolata ugyan olyan hosszú, és a végén szintén felakasztható, nagytestvérével ellentétben ennek a penge hosszúsága mindössze 30 centiméter. Méretéből kifolyólag nyílként használhatatlan, így ez a fegyver más quincy fegyverekkel ellentétben inkább közelharci funkciókat lát el. Ami, tökéletes fegyvernek bizonyul Kata számára, aki közelharcra specializálódott.
A Seele Schneiderhez hasonlóan, ha ebbe is lélekenergiát gyűjtenek, képes létrehozni egy 3.000.000-ós rezgésszámmal rendelkező rövid pengét mely, felbontja a lélekrészecskék közti kötést.
Készleten: 12 db


Usagi-chan: Egy fehér plüss nyúl. A füleinek tövében a gazdájának haját összefogó csattok kisebb változata figyelhető meg. Funkcióját tekintve csak egy egyszerű plüss, ám igazán remek ˝beszélgetőtárssá˝ válhat ha Kacchan egyedül van és unatkozik, meg úgy általában is. :3

1 db Hollow bait
6 db Seele Schneider
6 db Gintou

~ Utóirat(ezzel kapcsolatban bővebben majd a Játékos kerestetik! Topikban később)

A „Blutig Vier” másik három tagját is szeretném JK-ként viszont látni, így ha valaki kedvet kap valamelyik kijátszásához, várom a jelentkezését!
« Utoljára szerkesztve: 2015. Nov. 11, 19:40:08 írta Kawaii Kata »

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 168

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 504 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kawaii Kata
« Válasz #1 Dátum: 2015. Nov. 16, 15:15:38 »
Szépjónapot! :o

Az előtöri rendben van, így elfogadom.

Lélekenergia: 5000 LP
Szint: 1.
Tőke: 8000 ryou

Minden képzettségedre kapsz 1-1 pontot a hirenkyaku kivételével, melyre kezdéskor 4 pontot kapsz. Ezen kívül további 10 pontot oszthatsz szét képzettségeid között, melyek az alábbiak:
  • Fegyverhasználat
  • Pusztakezes harc
  • Gintou technikák
  • Hirenkyaku
  • Íjhasználat