Szerző Téma: Caedes Hallcrow Collins  (Megtekintve 1666 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Caedes

Eltávozott karakterek

Arrancar

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 1

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 4 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Caedes Hallcrow Collins
« Dátum: 2015. Aug. 04, 19:42:09 »
~ Adatlap

Név: Caedes Hallcrow Collins
Nem: Férfi
Kaszt: Arrancar
Szül. ideje: 1858-évek környékén
Kor: 156-7 körüli. 21. néz ki

•   Emberként: 21
•   Lélekként: 135-6


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kinézet

Első ránézésre egy 20-as éveiben járó fiatalember.
Az arcán erősebb borosta van, haja fehér és a vállig ér, általában hátra van fésülve.
 Az arca akár akarja akár nem, mindig mérges tekintetre hasonlít. A szemöldöke és a szemi is olyanok mintha szemmel képes lenne ölni. Ilyen az arc berendezése.
Magassága úgy 178 cm körül van, testsúlya 65 kg. Szemei színe élénksárgák .
 A szemfogai kicsit nagyobbak, mint egy átlagemberé. Bőre enyhén sápadt, mintha kerülné a napot. Testalkata első ránézésre átlagos, de igazából szálkásan izmos. Hosszú végtagokkal, és erős karokkal rendelkezik.
A bal szeménél a szemöldöke felett kezdődik 1 cm-l és a szeme sarkáig tart enyhén slégen egy vágás (3 cm nagyságú a seb). Az alsó ajkából indul egy vágás az álláig baloldalt.
A lélek lyuk a mellkasa közepén helyezkedik el, és a kulcscsontjai alatt kezdődik. A maszkjából nem maradt meg semmi az arcán, vagy a fején. Ami utalhat kicsit is a Hollow maszkra, Arrancar létre a lélek lyuk mellet az a tenyereiben lévő Hollow fogak.
Mindkét tenyerében vannak Hollow fogak, melyek nem zavarják harc közben. A fogak konkrét szájakat tartalmaznak (képességnél részletezve).
(click to show/hide)
   
ÖLTÖZÉKE: Egy szűkebb szabású fehér nadrágot visel, a szokásos fekete csizmával. A felseje egy fehér kabát, ami ujjatlan (mellényszerű), de a vállainál tépet. Kapucnival ellátva.
A kardja az övébe van csúsztatva féloldalasan baloldalt. Nem teljesen hátul van, hanem kicsit az oldalánál van a markolat, úgy hogy még kényelmesen rá tudja tenni a kezét és nem akadályozza semmi a használatát.
A kardja egy fekete markolatú katana melynek fehér pengéje van, és keresztvas helyet Hollow fogak vannak a pengére simulva.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

~ Jellem
Mint a kinézetnél is említve lett első ránézésre mindig dühös, morcos az arca. Ez igaz, gyakran szereti ráncolni a homlokát. Szólást, mondást, idézetet, monológot nem szeret használni, mint például a macska rúgja meg. Elég összetett egy jelleme van. Egyszerre
-   Visszafogott: semmit nem enged ki magából teljes mértékben, érzéseit, képességeit is vissza fogja, hogy ne mutasson semmi felesleget, vagy igazat. Jobban szeret a háttérből figyelni, mielőtt támad.
-   Komoly: a harcot komolyan veszi. Igaz nem mutatja ki, mert igyekszik meg játszani magát, hogy megtévesszen mindenkit.
-   Apáskodó: szereti védelmezni azokat, akik közel állnak hozzá, és kioktatni, ha szükséges.
-   Perverz: incselkedik a nőkkel, enyhén szólva már-már zaklatja őket. Bár ennek fő célja a női ellenfelek felidegesítése, hogy hibázzanak, eláruljanak valamit magukról, gyenge pontot, vagy hasonlót.
-   Gyerekes: szeret néha bohóckodni, de azt általában unaloműzés gyanánt csinálja, vagy időhúzásként, hogy kiismerje az ellenfelét.
-   Szadista: ezt nem mutatja ki igazán (csak a Resurreccióban). Imádja mások szenvedését nézni, főleg ha ö az okozója. Nem csak szavakkal, hanem kínzásokkal. Lényeg, hogy szenvedjen lelkileg, és testileg az áldozata.
A Resurreció alatt viszont, csöndesebb lesz, mint máskor, amúgy sem egy nagy dumás. De ekkor csak az érdekli, hogy minél nagyobb fájdalmat okozzon, és ettől minél jobban szórakozzon.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

~ Előtörténet
„Hogy ki vagyok, ezt kérdezed tőlem?!?...


Nincs sok emlékem abból az időből, amikor még ember voltam. Talán a Gillian időszakom miatt nem emlékszem rá. Vagy csak nem akarok emlékezni rá. Arra, hogy valaha az a szánalmas lény voltam, ami most az étrendem egyik részét képezi, míg a másikat a saját fajtám.
Az első emlékem egy hideg esős éjjel.

„Ébredés”:
Valami rácseppent az arcomra. Hideg, és nedves. Nem tudtam felidézni, hogy mi történt velem, ki vagyok és, hogy hol vagyok. Érzem, hogy fekszem, és valami egyre jobban esik rám, talán az eső. De nem csak ezt éreztem ebben a percben. A macska rúgja meg. Hihetetlen nagy éhséget éreztem, fájdalmat, mely szűnni nem akar. Ekkor nyitottam ki a szemem. Nem tudtam, hol vagyok. Első ránézésre egy játszótérvolt. Mikor felálltam akkor döbbentem rá, hogy nem vagyok ember. Teljesen furán néztem ki, az arcomat egy maszk takarta, amin nem volt száj, de a tenyereimben, amiből immár négy volt, voltak szájak. A hátamból meg valami tüskék vagy csápok nőttek ki. Nem tudtam, és nem is érdekelt mi történt velem csak azt tudtam, hogy enni akarok.
Mikor szétnéztem megláttam egy kisgyereket, valami azt súgta, hogy faljam fel. Így hát kaptam is az alkalmon. Nekiindultam a gyermeknek, aki egyből észrevett és elkezdet menekülni előlem. De nem jutott messzire. A mellkasából induló lánc teljesen körbevette a játszóteret. Nem kellet mást tennem, mint megragadnom a láncot és magamhoz rántanom, és könnyedén felfalhattam. Az érzés mikor felfaltam a lelkét mámorító volt, és enyhítette a fájdalmam. Többet, többet, még többet akarok. Még több lelket akarok felfalni. Ezt lett a motivációm. Vadászok a lelkekre, hogy felfalhassam őket, ezáltal kis időre enyhítve az éhségem.
   „Első ellenfél :
 nem tudom menyi idő telt el mióta ezzé a lényé alakultam. De minden napom ugyan úgy telt el. Vadászattal.
Az erőm közben növekedett. Egy furcsa lélekenergiát éreztem meg a közelben. Ami csábító volt számomra. De volt benne valami fura. Nem menekült, hanem éppen közeledek énfelém. Nem tettem semmit csak vártam, hogy megérkezzen. Meglepetésemre egy emberből áradt ez az energia. Valami furcsa fekete ruha, volt rajta, a kezében meg egy kard. Megérkezése után egyből rám támadt. De balszerencséjére, vagy az én szerencsémre a kardjával pont a tenyerembe szúrt. Aminek hála a nyelvem körbetekeredett a karjain és berántotta könyökig majd leharaptam a karjait. Ekkor az elszántság helyét a félelem váltotta fel a tekintetében. Így, hogy már nem volt karja könnyedén feltudtam, falni. Az íze mámorító volt. Ekkor kóstoltam meg először a shinigamik izét, de nem utoljára. Az évek teltek, a napjaim monoton egyhangúak voltak. Az emberek világába beleuntam.
„Gillian”:
 Beleuntam az emberek világába. Ezáltal visszatértem Hueco Mundo sötét erdeibe, ahol új célpontjaim a saját fajom volt. Éveken keresztül vadásztam a hozzám hasonlókra és felfaltam őket. Lényeg, hogy növeljem a saját erőmet. Vadásztam, ettem, vadásztam ettem. Éveken keresztül ezt folytattam. Bár az egyik vadászatom során furcsa ösztön fogott el. Egy nagyobb terembe csábított, ahol több száz Hollow volt, és mind egymást falta. Úgy éreztem, nekem is csatlakoznom kell. Mindenki egymást zabálta ahol csak érte.
Furcsa bizsergés lett úrrá a testemen. Úgy éreztem mintha felrobbantam volna. A következő percben már több tudatott is éreztem magam körül. Egybe olvadtunk. De a maszkunk az enyémre hasonlított és a száj is ott volt a tenyerünkben. A tudatok idővel kezdtek elhalkulni, amíg csak én maradtam. Az, hogy a tenyereimen volt a szájam sokszor nyújtott segítséget. Immár a többi gillian lett a célpontom. Őket zabáltam, hogy erősebbé válhassak. Vándoroltam az erdő sötétjében és mindent felfaltam, ami szembejött velem.
Az évek teltek, a pontos időt nem tudom menyi telt el. De ez idő alatt nőt az erőm, és a tudásom, ismereteim. Amikor egy másabb maszkú gilliant felfaltam, reccsenést hallottam. A maszkom, a testem megrepedt. Olyan gyorsan terjedt szét a törés a testemen, hogy fel se fogtam. Csak amikor már tovább fejlődtem
   „Adjuchas”:
 új világ hajnala. Így éreztem magam az új alakomban. A testem kisebb lett, emberibb, de a maszk még rajtam volt. Gyorsabb, erősebb, okosabb lettem, az el nyomot tudásom, erőm hirtelen felszabadult. Újdonsült alakomban és erőmmel még egy ideig lent maradtam az erdőben és vadásztam a gillianokra, és a hozzám hasonlókra. Az egyik vacsorám kinyögőt, valamit, hogy a felszín. Nem tudtam először mire céloz. De utána beláttam, hogy odafent a felszínen nagyobb eséllyel fejlődhetek tovább. Így nem volt mit tenni felmentem az örök éj világába, a sivatagba. Azzal a céllal, hogy hozzám hasonlókat keressek, majd felfaljam őket.
   „Arrancar”:
több harcom is volt az elmúlt időszakban, de általában sikerült túlélnem, zsákmánnyal, fejlődést visszavető sérülés nélkül. A jobb szememnél a maszkom megrepedt és kilátszott a szemem alóla. A vándorlásom közben hallottam egy helyről ahol arrancar lesz a magam fajtából. Új célkitűzésem, hogy megleljem ezt a helyet.
Útközben a testem furán viselkedett, ismét az a szétrobbanok érzés futott végig rajtam. Az erőm elszállt és térdre hullottam. Az egész testemről, minden részéről repedező hangot hallottam. Láttam, ahogy apró fehércsontszilánkok a testemből és a maszkomból a földre hullattak. Nagy mennyiségű energia szabadult fel minden porcikámból. Az érzés egyszerre volt mámorító, és kellemetlen. Majd egy kisebb robbanásszerű lökettel ledobódott a testemről a korábbi vázam. A maradványai összegyűltek és egy kardot formáztak ki belőle. Az arcomat hosszú évek óta nem érintettem meg, de most éreztem a bőröm, láttam a kezeim, emberi külsőm volt. Csak a lyuk a mellkasomon, és a tenyereimben lévő szájak maradtak meg. Meg ragadtam a kardot, ami létrejött előttem és megindultam ellőre, ahogy csak bírtam. De nem kellet, sokat futom, hamar kaptam egy társaságot. Egy arrancar volt ö is. Közöltem vele, hogy Las Nochesbe akarok menni, hogy csatlakozhassak hozzájuk. E mondat hallatán békélt meg velem, és elkísért a városba.

….Caedes Hallcrow Collins vagyok”~ Képesség
 Neve: Inmersión (Felemésztő / 飲み込み –Nomikomi)
   Külső megjelenése: Mindkét tenyerében van egy száj, melyet Hollow fogak zárnak el. A fogak 5-5 van alul felül, rendes szájra emlékeztetnek. Ez segíti a táplálkozásban, és elzárja a nyelvét. 
Mindkettőben van egy 30 cm-s nyelv. Amelyen borotva éles apró kis recés lemez kék vannak. Rá simulnak a nyelvre. Ezzel takarva a méreg mirigyek nyílását. és fegyverként használhatóvá teszik. (olyan mintha kis tüskék lennének a nyelven).
A nyelvben végig és a szájakban a fogak mögött vannak a méregmirigyek. Ez passzív képesség. A méreg termelését nem tudja befolyásolni. Folyamatosan termelik a mérget. A méreg váladék, amit folyamatosan termel zöld színű.
Hatása: helyileg blokkolja a mozgási idegrendszert (ha karra cseppen a kart nem tudja használni), de ez csak a melléklet igazából egy emésztő hatása van. Amit ér azt felemészt (cseppfolyósít, lásd a pókok emésztőmérge). Az emésztőhatás viszont csak ott lépműködésbe ahol érintkezik valamivel (ha rácseppen a kézfejre, csak azt a részt emészti, ahova cseppent nem terjed). Ezt a „váladékot” mindig termeli, és a „nyelvről” csöpög.

~ Zanpakuto
Neve: Demonio Arana
 (Démon Pók / 悪魔スパイダー-Akuma supaida)
 Parancsa: Demonio Araña come todo
(Eméssz fel mindent Démon Pók / 悪魔スパイダーはすべてを食べる –Akuma supaida wa subete o taberu
Resurrecció:


 Aktiválása: a kardját bal kézzel előrántja a tokjából és a mellkasán lévő lélek lyukba „döfi” miután kimondta a nevét. Miközben keresztülszúrja, rajta a kard szétfoszlik, és mint a Hollow maszk olyan anyag kezd gyorsan szétterjedni a lyukból az egész testen. Egészen addig, amíg el nem lepi az egész testét. Ami közvetlenül utána, hogy ellepte az egész testét és megszilárdult szétrepedezik, majd széttör darabokra.

Kinézete:
Test felépítése nem változik sokat, marad az emberi testalkat. A bőre teljesen kifehéredik, haja megnő a háta közepéig, arcán a szemei körül kieresedik. A lábai karmos lábakká alakulnak.
A szemei teljesen Hollow szemekre hasonlítanak immár.
Eredeti maszkja ennek csak a bordó része jön létre az arcán, módosult alakban.

A felseje nem lesz rajta. A tüskék lesznek a gerincén (lefele irányuló, mind 8 cm-s). A gerince mentén több bordára hasonló csontkinövés is kialakul, de ebből csak három nyúlik előre a mellkasára (A többi nem elég hosszú). Csontgallérja lesz, ami éppen felér az állig, de nem zavarja mozgásközben. Mindkét vállán egy szemre emlékeztető motívum alakul ki, körülötte fogakkal, a felkarjain két bordó csík, ami körbefut a karján. A könyökein kettő-kettő éles penge alakul ki. Az alkarja felsőrészén a kézfejéig kis tüskék vannak. A kezei karmokká alakultak, és Hollow fogak még ott vannak a tenyereiben. A lapockáinál ki alakult még négy pókcsáp is. Amit általában rásimít, a hátára (részlegesen vissza tudja húzni) a felső kettő 5 m-s az alsó kettő meg 4 m-s. (Ezeket dárdának, és kardnak is tudja használni).


Támadások:
1. Consimo Final
 (Végső Felemésztő /最終消費 – Saishü shöhi)
 Ez a képessége az Immersión tovább fejlődőt alakja.
(click to show/hide)

A Hollow fogakkal elzárt szájak a tenyerein megmaradnak. Csak a nyelv immár 3 m hosszú. Amit meg tud keményíteni karddá, és ostorként használni. (Adott távolságon belül kilőni és megragadni vele az ellenfelet). Ugyan úgy termeli továbbra is a „mérget” aminek a hatása ezúttal erősebb. Már az emésztő hatása nem helyhez kötőt, hanem terjed (A méreg elkezd terjedni). Elő szeretettel „hadonászik” a „nyelvekkel”, hogy szétcsapja a mérget a környezetében. A mérget, amit meg termelt és nem adott ki össze tudja sűríteni egy 10 cm nagyságú zöld kristályba. Ezeket, mint a dobó török úgy használja. De ha széttör, akkor felszabadul a méreg anyag. (max 5 db/kéz amit óránként tud használni).
 Mindkét kezében három darab ilyen nyelv van. De egyszerre csak egyet tud kiengedni. Ha levágják, akkor hirtelen az eddig megtermelt, de még nem kiengedett, méreg kiáramlik. De a leválasztottat pótolja a másikkal. (Egy nyelv 24 óra alatt pótlódik. Nyelvenként 24 óra- 1nylev/24óra. 2nleav/48óra, 3nyelv/óra).

2. ACELP espada
 (Acélpók kard /ACELPの剣–Acelp no ken)
A hátán lévő pókcsápok passzív képesség, és egyben irányított is.
Passzív része, hogy ösztönösen sűrített lélekenergiát áramoltat bennük. Ami növeli az élét, erejét, és ellenállását. Dárdának, kardnak, védelemnek, mászásnak céljából is tudja használni. Cerot ki lövésére is alkalmas. A csápok végén hasonló zöld kristályok vannak, mint amiket a tenyerében termel. Ezek koncentrált mérget tárolnak. De ezek nem törnek el olyan könnyen, csak ha bele döfte az ellenfelébe, vagy ha kilövi, és becsapódik. 
A méreg kristályokat azonnal tudja pótolni. De csáponként 10 db áll rendelkezésére. Ha viszont a csápjait vágják, le azokat 24 óra lat tudja újra növeszteni. (1 csáp, / 24 óra)
Irányítót, hogy tudja mérsékelni az ösztönösen áramoltatót energia mentiségét. Az így áramoltatót, energiát négyféle képben tudja szabadjára engedni:
1. Típula
(Kaszáspók /あしながおじさん -Ashinaga ojisan)
Az energiát közvetlenül a csápok végébe áramoltatja, ettől úgy néz ki, mintha egy másik élesebb pengét tett volna rá. A vágásai sokkal erősebbek, és szemmel látszik az energia áramolása a „penge” szerű részben.
2. Arana Splitting
(Hasító pók /分割クモ - Bunkatsu kumo)
Egy erőteljesebb hasítás keretében egyenes vonalban szabadjára engedi az energiát.
3. Tierra Cuadrícula
(Földháló /地球グリッド - Chikyū guriddo)
Amikor a földbe döfi a csápját és ki engedi az energiáját, mint egy pókháló úgy terjed szét. Ez az energiaháló hasonlóan működik a pókhálóhoz. Aki hozzá ér ott ragad. Ez a technika 20-25 percig van működésben.
4. Gladiador araña
(Gladiátor pók /グラディエータースパイダー - Guradiētāsupaidā )
„A Gladiátor pók vadászati módszere.”  A csápjai közt képes az energia pókhálóját létrehozni. „megszőni”. Ezt a hálót, mint a gladiátor pók rá dobja áldozatára, és gyors el is kapta ezzel. Ez is 20-25 percig van működésben.
Ezekből a 3. tudja használni jelenleg. A többit majd 15000 LP-től képes használni.

Szeret, nem szeret Szeret
-   mások szenvedését
-   élni
-   társaságban lenni (ezt titkolja)
-   erősebbé válni
Nem szeret
-   a magányt
-   erőtlenséget
« Utoljára szerkesztve: 2015. Aug. 22, 15:04:28 írta Caedes »

Karakterlap

Ukitake Juushirou

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 212

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 1 899 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Caedes Hallcrow Collins
« Válasz #1 Dátum: 2015. Aug. 10, 12:16:51 »
Üdvözlet, Collins úr! :hippy:

Szép előtörténetet írtál, nekem személy szerint tetszett, ahogyan leírtad a hollow lét nehézségeit és a karaktered ezzel kapcsolatos érzéseit, gondolatait. Ami számomra problémás volt, az a helyesírás: rendszeres hibád, hogy egybe írsz szavakat, amiket nem kellene, és külön olyanokat, amiket egybe kellene. Ebben nyilván van olyan is, ahol véletlenül nem vette be a gép a SPACE-t, de a többi esetben egy átolvasás például sokat segít. Illetve nagyon sok a vesszőhiba az írásodban, amire csak annyit tudok ajánlani, hogy olvasd fel félhangosan, és ahol meg kell állnod, oda kell a vessző (vagy ha gondolatot szeretnél elválasztani a következőtől).
EGYÉB: az előtörténeted formázása picit elcsúszott, ezt kérlek javítsd. Valamint a 2. Resurrección képességednél választanod kell a 4 felsorolt használati mód közül 1 darabot, amit kezdő szinten tud a karaktered, a többihez – bár nagyon ötletesek -, kérlek, írd oda, hogy csak 15 000 LP-től képes használni!
Ezeknek a javításoknak a fejében előtörténetedet ELFOGADOM!

Szint: 1.
Lélekenergia: 5000 LP
Kezdőtőke: 4000 ryou

Minden képzettségedre kapsz automatikusan 1 pontot, ezen kívül további 13 pontot oszthatsz szét a képzettségeid között (részleteket ITT találhatsz), melyek a következők:
- Fegyveres harc
- Pusztakezes harc
- Hollow képességek
- Sonido
- Resurrección
- Hierro

Ezen kívül jár még 3 szintednek megfelelő animében/mangában szereplő technika a kezdéshez, melyeket a knowledge base-ből tudsz kiválasztani és lejelenteni a megfelelő topicban.

Amint kitöltötted a profilod és bejelentetted a pontelosztásod, hozzákezdhetsz a játékhoz. Jó szórakozást a karakter kijátszásához! :3

« Utoljára szerkesztve: 2015. Aug. 22, 15:24:59 írta Ukitake Juushirou »