Szerző Téma: Változások és egyéb dolgok  (Megtekintve 1562 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 175

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 485 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Változások és egyéb dolgok
« Dátum: 2015. Aug. 09, 22:14:11 »
Szépjó... napot, estét, reggelt, akármit! ^w^

Az elkövetkezendő pár hónapban sok új dologgal találkozhattok a fórumon, hiszen mint ahogy azt tudjátok bevezetjük a saját Vandenreich-es arcunkat, amin a Staff csoport már lázasan dolgozik. Az első felvezető küldi már meg is történt a táboros asztalizás keretében, azonban nem kell aggódni, semmi fontosabb dologból nem maradtak ki azok, akik nem tartottak velünk. Szeretnénk szépen, fokozatosan bevezetni a dolgot, ami majd megváltoztatja a fórumon lévő helyzetet. Szeretnénk, ha a közel jövőben legalább az ilyen típusú küldetéseket figyelemmel követnétek, hiszen ezek kihatással vannak a fórumon játszott teljes történetre. Persze mi is igyekszünk veletek az ezzel kapcsolatos információkat közölni, hiszen ezek fontos momentumai lehetnek az általunk alakított arc-nak. Természetesen minden információt megkaptok ezzel kapcsolatban, ahogy egyre közelebb haladunk a valós induláshoz.

A fent említett dologgal szeretnénk egybe kötni az új fórumskin bevezetését is, ami kicsit összeszedettebb a jelenleginél. Az új skin témájában kapcsolódik a quincy-khez, ezzel is azt sugallva, hogy quincy-s korszakunk lesz/van. Maga a skin most már elérhető júzerek számára is, azonban még az élesítése várat magára, hiszen még igencsak teszt verziónál tart, még rengeteg más újítást tervezek bele, amivel csinosíthatom, és még egyedibbé varázsolhatom. Igazából nem szeretnék spoilerezni, bár aki figyelemmel követi a chat-et, az már hallhatott egy-két dolgot ezekkel kapcsolatban. Csak hogy egyébként az egész magyarázásom értelmet nyerjen: az új fórumskin használható! Ettől függetlenül még nem lesz beállítva globálisra, de aki szeretné, az a profiljában nyugodtan beállíthatja a következő módon: Profil -> Profil módosítás -> Kinézet és elrendezés. Ebben a menüpontban válasszátok a Jelenlegi sablon-nál a csere lehetőséget, a listából pedig válasszátok ki a bleach_theme lehetőséget. Miután aktiváljuk az új skint természetesen lehetőségetek van a régit is használni, így akinek nem jön be az új, használhatja a régi is. :)
Szeretném kérni tőletek, hogy amennyiben beállítjátok a skin-t, és találtok valamilyen hibát, akkor azt legyetek szívesek az alábbi google táblázatba beírni, vagy elküldeni nekem egy pü-ben, hogy bevezethessem:


Valamint végül, de nem utolsó sorban: Kicsit elfelejtkeztünk róla, de a fórum július 28-án múlt el 7 éves. Bizony, HÉT! Sok rossz, de legalább ugyan ennyi jó történt ez alatt a 7 év alatt a fórumon. Volt aki távozott, de volt, aki elment, és pár hónap, év után mégis visszatért hozzánk, mert hiányoztunk neki. (Ami amúgy szuper! :3) Sok jó játékost sikerült ez alatt az idő alatt összegyűjtenünk, és igazából szerintem az egyik legszuperebb FRPG-s közösséget sikerült összegereblyéznünk. Igazából minden egyes évben ledöbbenek, hogy sikerült egy újabb teljes évet végig vészelni. Persze ez nélkületek nem lehetne lehetséges, szóval köszönjük nektek, hogy vagytok, és jobbnál jobb postokkal töltitek fel a fórumot, segítetek életben tartani az ötleteitekkel, létetekkel. :3 Ráadásul! az utóbbi időben igencsak meglendült az aktívság a fórumon, aminek szerintem mindannyian örülünk, ráadásul egyre több új játékos is érkezik, ami pedig extra boldogság. :3

No, de nem csöpögök tovább, mert még a végén eláztatom Hime laptopját... :roll:

Legyetek jók, további jó játékot mindenkinek. Ha esetleg bárkinek bármivel kapcsolatban bármi kérdése lenne (túl sok már a bármi :roll:), akkor azt nyugodtan tegye fel itt, vagy akár pü-ben, vagy chaten.

Yoru voltam :mami: