Szerző Téma: I. Találós kérdés játék  (Megtekintve 962 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Ayasegawa Yumichika

Wiki King

Eltávozott karakterek

Globális Moderátor

Hozzászólások: 47

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 0 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

I. Találós kérdés játék
« Dátum: 2015. Aug. 11, 23:06:31 »
Ennél a nyereményjátéknál egy játékkal kell játszanotok, ahol találós kérdésekre válaszolva haladhattok tovább (mondjuk a felét én írtam, mert az adott tárgyakhoz nem találtam találós kérdést és inkább lettek rávezető szövegek, mint találós kérdések :/). A játékot innen tudjátok letölteni, nem kell telepíteni, csak elindítani a mappában lévő Game alkalmazást és már játszhattok is vele.

Egy kis információ a játék kezeléséről, vagyis a billentyűkről:
Nyilak - értelemszerűen ezekkel lehet mozgatni a karakteredet
Enter, Space, Z - okézás (action button)
X, Esc, Num 0 - Menu megnyitása és a vissza gomb
Shift - Futás, ha a nyilakkal együtt nyomod, fut a karaktered
Alt + Enter - Teljes képernyőre váltás

A játék kezdetén egy levéllel találjátok szembe magatokat a bejárat előtti asztalon, azzal kezdhettek neki a játéknak. Ezzel az asztallal egy vonalban láthattok más színű négyzeteket, amikkel karaktert tudtok váltani, ha rá mentek. Igazából ennek nincs jelentősége a játék szempontjából, de aki szeretné, nyugodtan használja. A játékban (sajnos) nem lehet meghalni, pedig én próbáltam megcsinálni T.T de csak harcban lehet meghalni. Azt meg nem nagyon értem, szóval, akinek lemegy a HP-ja 1-re, érezze magát halottnak. :x
Ha bármi hibát találsz a játékban, lehet nyugodtan bombázni pü-kkel, megpróbálom megoldani a hibát, de remélhetőleg nem maradt benne semmi, ami miatt nem lehetne végigvinni.

Na, de a nyereményjáték szempontjából fontos dolog se maradjon le, mert ugye valahogy meg kell nézni, végigtudtál-e menni az egészen, ezért a lenti linken lévő kérdőívet kell kitölteni a játékban lévő találós kérdésekről. Nem kell túlbonyolítani a válaszokat, elég a tárgy neve, vagy item helye, vagy amit éppen kérek. A végére pedig lehet írni tapasztalatokat, mi tetszett benne, mi nem stb.

Határidő: Szeptember 11.

Azok között, akik végigjátszották, sorsolással kerülnek ki majd a győztesek, akik a következő jutalmakat kapják:

I. 3500 LP és 4000 ryou
II. 2500 LP és 3000 ryou
III. 1500 LP és 2000 ryou

De az is kap jutalmat, aki nem kerül kisorsolásra, minden résztvevő 2000 ryou-val gazdagodik.
« Utoljára szerkesztve: 2015. Aug. 11, 23:15:25 írta Ayasegawa Yumichika »

Karakterlap

Ayasegawa Yumichika

Wiki King

Eltávozott karakterek

Globális Moderátor

Hozzászólások: 47

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 0 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:I. Találós kérdés játék
« Válasz #1 Dátum: 2015. Szept. 12, 12:48:55 »
Először is itt egy térkép a pályáról, beszámozva, honnan hova is kellett menni. (nagyban kell nézni, hogy kivehetőek legyenek a ráírt számok)


Örülök, hogy sokan végigjátszották és pozitív visszajelzéseket kaptam *>* Nem is akarok sokat hozzászólni, csak pár dolgot leírni ide. Nem vártam, hogy mindenki megnézi a gyanúsan ott lévő ajándékcsomagot és megtalálja a pecsétgyűrűt (jól gondoltam, hogy oda kellett volna harcot rakni :roll:) Akkor felsorolom, hogy lehetett HP-t veszíteni: Ha idő előtt kezdesz neki az emeletes tortának (vagyis mielőtt tudnád, hogy kell valamit keresni a kajában), akkor ráharapsz a kulcsra, Mérgezett pite, Rózsákhoz nyúlkálás kesztyű nélkül (ugye Hime? :roll:), Ajándékra esett törmelék eltakarításával meg lehet mérgeződni, Sokat eszel a kajákból, akkor hasfájást kapsz (kevesebb HP veszteség, mint a mérgezés). A státusz cuccok viszont nem íródnak ki, csak a menüben (ez is csak a harcban automatikus :x)
Most már tudom, hogy kell harcot beiktatni 8) vagyis tervben van egy következő, amiben a harc lesz a lényegesebb. De elég nehéz belőni a fejlődést, de majd igyekszem. Na, de még visszatérve erre, a kérdőívben sokan kihagyták az angyalszobrok közötti papírost, de tény, hogy a rávezetőszövegben kb. szó szerint meg van mondva, hogy ott van.
Na, jöjjenek akkor a győztesek, vagyis mindenki az, de akik jobban győztesek a többieknél:


Az első 3 jutalma az előző postban van, ahogy a többieké is, de azért leírom ide is, hogy aki nincs benne az első háromban, az vigaszdíjként kap 2000 ryout. Mindenki eldöntheti, hogy melyik karaktere kéri a jutalmat és amint szól, megy is a jutalom.

És még mielőtt megint elfelejtem, Akira egy kis plusz jutalomban is részesül, amiért segített a játék tesztelésében, meg korábban a technikák átnézésében (annál a hírnél elfeledkeztem erről :roll:), vagyis a vigaszdíj mellé még kap 1000 ryout. :)