Szerző Téma: A barlang mélyén  (Megtekintve 6154 alkalommal)

Description: Villámküldetés

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 156

Hírnév: 12

Infó

Tárcában: 4 570 450 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése
 • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

A barlang mélyén
« Dátum: 2015. Aug. 21, 09:27:54 »
Shinik
Mindannyian arra ébredtek, hogy egy pokollepke próbál titeket minden áron felkelteni. Egy üzenetet hozott, mely az első osztagba invitál titeket. Már sejthetitek, hogy ebből vagy dorgálás, vagy pedig egy küldetés lesz.
Odaérve a kezetekbe nyomnak egy-egy mappát, melyben fellelhetőek a küldetéshez szükséges információk, valamint gyorsan le is darálják, hogy miről is lenne szó. Emberek tűnnek el egy bizonyos területen túl gyakran és mindenféle nyom nélkül. A környéken nem találtak eddig semmit, így a ti feladatotok, hogy ennek nyomára bukkanjatok. Arról is tudomást szereztek, hogy egy akadémista is veletek tart, amolyan gyakorlatként.
Miután gyorsan összeszeditek dolgaitokat, máris útnak indultok, és átléptek az emberi világba - az akadémistával egyetemben.

Kyoko
Már előző nap értesítettek róla, hogy hamarosan küldetésre fognak küldeni néhány tapasztaltabb shinigami társaságában. Igyekeztek gondosan kiválasztani számodra a feladatot, hiszen még akadémista vagy, és nincs tapasztalatod ilyen téren, valamint előre megkaptad a szükséges dokumentációkat, hogy átolvashasd, tanulmányozd.
A találkozási ponthoz érkezve máris átléptek az emberek világába, hogy megkezdhessétek küldetéseteket.

Leo, Karen, Kyoya
Épp mindennapi dolgaitokat végzitek, mikor hirtelen több shinigami lélekenergiáját érzitek meg egy közeli park területéről. Mivel kicsit furcsa lehet számotokra a jelenség, így elindultok, és utána néztek, hogy mégis mi történhetett.
Korábban - akár az újságokból is - hallhattatok furcsa eltűnésekről, melynek elképzelhető, hogy a shinigamik megjelenéséhez köze van.
Odaérkezve eldönthetitek, hogy felfeditek-e jelenléteteket előttük, avagy szeretnétek őket inkább elkülönülve követni.
« Utoljára szerkesztve: 2015. Aug. 24, 15:05:27 írta Shihouin Yoruichi »

Karakterlap

Leonardo Ludenberg

Bounto

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 500 / 30 000

Hozzászólások: 29

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 0 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Világoskék

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#A3E3ED


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A barlang mélyén - VILLÁM
« Válasz #1 Dátum: 2015. Aug. 21, 10:47:42 »
A város utcáin haladva egyszer csak több shinigami lélekenergiájára leszek figyelmes, ezért feléjük veszem az irányt. Ügyelek rá, hogy senki ne lásson meg, így helyezkedek el egy fa takarásában. Onnan figyelem az eseményeket és a biztonság kedvéért egy Engaial láthatatlanná is teszem magam.

Karakterlap

Kaminari Rosui Taka

Villám Vili

Eltávozott karakterek

3. Osztag

*

Szint: 10.

Lélekenergia:

60% Complete
52 900 / 65 000

Hozzászólások: 157

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 6 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Gyerekegylet

Reiatsu szín:
Azúr

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Gyerekegylet

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6511a6 // #0512cb


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A barlang mélyén - VILLÁM
« Válasz #2 Dátum: 2015. Aug. 21, 11:25:03 »
Végre egy pihentető éjszaka, amikor nem forog velem a világ, és nincs mindenféle bajom. Egyszer minden véget ér, és valami nagyon fel akart ébreszteni. Tudtam nem engedhetek, erősnek kell maradnom, és fordulni még egyet az x-edik után is. Nem telt el sok idő a hasztalan ellenállással, de még is órák szenvedését éltem át vele. Amikor már nem tudtam tovább húzni felültem, és szemügyre vettem zargatómat.
Tudtam én, hogy nem kellett volna felkelni, legközelebb tetszhalottat játszom majd. Mit akarhat az első osztag? Nem hiszem, hogy egy gyanús jelentésem is eljutott volna odáig, vagy lezáratlan bonyodalmat okoztam volna… Amikor az Eiffel torony alsó harmadát eltüntettem rendesen lett kérve időfagyasztás, nem hiszem, hogy az Arrancar által előzőleg okozott károkon kívül lett volna más…
Mivel további vonakodás már kellemetlen helyzetbe hozhatott volna összekészülődtem, és elindultam az eligazításra, vagy helyreigazításra remélve, hogy inkább az előbbi, mint az utóbbi. Szerencsére nem volt hiábavaló a szuggerálásom, s csak egy dokumentumot nyomtak a kezembe, mikor odaérkeztem. Nem volt valami bonyolult, vagy hosszú. Veszélyesnek sem tűnt a leírás alapján. A társaimat végigmértem, majd egy biccentés közepette bemutatkoztam.
-Kaminari Rosui Taka vagyok, a harmadik osztag harmadik tisztje, örvendek.
Egyikük ismerősnek tűnt, a 10. osztagnál láthattam szerintem, vagy Himével valamerre, egy másikuk meg az osztagom újonc tisztje.
A tény, hogy nem tűntek hadászati egységnek, és hogy egy akadémista is velünk tart csak erősítették az érzést, miszerint én leszek a biztosíték, ha valami váratlan történne, vagy balul sülne el. Nem, mintha ezzel kivágtam volna magam a többi feladat alól, de azt hiszem leginkább erre kell figyelnem, hogy mindenki egyben visszajöjjön.
Induláshoz nem nagyon van hozzáfűznivalóm, és inkább a csapat végére sorolok, hogy figyelni tudjak rájuk. A kapunál üdvözlöm az akadémistát is.
-Szervusz, Kaminari Rosu Taka vagyok a harmadik osztag harmadik tisztje. Véletlenül nem Suzu-chan osztálytársa vagy?
Próbálok nem csak a hivatalos részleteknél maradni, ne nyomja agyon szegényt a feszültség, bár lehet, csak én vagyok olyan, hogy első kiküldetéseimen paráztam. Átérve az emberek világába az első dolgom, hogy felmérem a környezetünket, majd, ha nem találtam abnormális dolgot, akkor egy alapvető érzékelésre visszaváltva tartom „szemmel” a környékünket. Ekkora létszámban, és azért nem kis lélekerővel ide érkezve kötve hiszem, hogy ne szúrtunk volna szemet pár itt, vagy a közelben tartózkodónak. Azt csak remélni tudom, hogy egyetlen espadába sem futunk, elég rossz emlékeim vannak a fajtájukról.

Karakterlap

Wakahisa Shunsui

Sanseki - 3. tiszt

Eltávozott karakterek

8. Osztag

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 500 / 15 000

Hozzászólások: 15

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 12 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Bonyolult

Kivel áll kapcsolatban?:
Ninomiya Mitsuko

Mottó:
„Rum is the power, Rum is the key, Rum is the thing that will set us free!”

Post szín:
teal | Beszéd: #1f5b93


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A barlang mélyén - VILLÁM
« Válasz #3 Dátum: 2015. Aug. 21, 12:46:40 »
Bosszús mordulással reagálok az arcomra szálló lepkére, amely éppen igyekszik megszakítani gyönyörű álmomat! Mucussal kézen fogva szaladtunk a tengerparton, hosszú hajunk kibontva lobogott a szélben, szerelmünk pedig forróbban lángolt, mint a lemenő Nap utolsó sugarai! Csodálatos volt, éppen ezért amikor szemeimet önkénytelenül is kinyitom, elhatározom, véget vetek a hívatlan érkező életének. Üzenetet hozott, valami összejövetelről vagy miről, de ez engem egyáltalán nem akadályoz meg abban, hogy mackófigurás alsónadrágomban végigkergessem a Hachibantai területén. Természetesen megfutamodik a bitang, így hát mellemet döngetve, pöffeszkedve térek vissza szállásomra, ahol a szobámat uraló rendetlenségben megkísérlem előkeríteni az egyenruhámat. Rövidesen sikerül is, habár nincs a legjobb állapotban, kicsikét büdös, ráadásul a mellrészén egy pirosas folt éktelenkedik, legutóbb sikerült leennem magam chilis sült krumplival. Egy vállrándítással térek napirendre a dolog felett, jó lesz ez így! Új fejfedőmet kobakomra nyomom, aminek köszönhetően úgy nézek ki, mint egy cuki panda, s ez tökéletes bármilyen küldetésre. Mégis melyik haramia lenne képes bántani egy édes pandamacit? Na ugye! A régi kalapomat is szerettem, azonban egy nőstényördögnek köszönhetően búcsút kellett vennem tőle… :sad:
Üres hassal nem lehet elkezdeni a napot, így úton a megbeszélt helyre betérek az osztag étkezőjébe, ahol kérek magamnak egy hatalmas lekváros buktát, jó sok porcukorral és Minashaku hadnagy számlájára íratom, majd még azt is hozzáteszem, miszerint utasításba adta, hogy mindenkinek kétszeres adag jár ma az ebédből! Elégedetten bólintok, miközben fogaimat belemélyesztem a péksüteménybe, aminek köszönhetően az egész orromat beborítja a fehér por, de nem foglalkozom vele. IMÁDOM! Az utolsó falatot is lenyelem, pont akkor, amikor megérkezem az Ichibantai területéhez, ahol a kezembe nyomnak egy mappát, benne sokféle papírral, amiket úgysem tudok elolvasni, szóval inkább kitépek egyet és megtörlöm benne ragacsos kezemet, közben úgyis ledarálják szóban, hogy mit is kell majd csinálni. Nyomozni eltűnt emberek után! Hohó, ebben otthon vagyok, legutóbb néztem meg az X-akták összes részét DVD-n, mivel BigSis-nek köszönhetően sikerült szert tennem egy megfelelő lejátszóra. Most már csak az internálást vagy mit kell bevezettetni a Seireiteibe, arról bármit le lehet tölteni elméletileg! Értelemszerűen megpróbálok én is csoport hátsó felében elhelyezkedni a másik harmadik tiszthez hasonlóan, hiszen így a többiek feláldozhatják magukat, amíg mi elszaladunk… Van esze ennek a Tarka gyereknek!
- Yo’, Wakahisa Shun’ vagyok, Hachibantai Sanseki, de szólítsatok csak Tielnek vagy Törvénynek, amelyik jobban tetszik! 8) – a bemutatkozást ezzel le is tudom, így hát semmi akadálya, miszerint a Dangai sötétjében kortyoljak egy kis rumot, amíg átérünk az Emberek Világába.
« Utoljára szerkesztve: 2015. Aug. 21, 14:32:25 írta Hirako Shinji »

Karakterlap

Miwa Kyoko

Eltávozott karakterek

9. Osztag

*

9. tiszt

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 500 / 15 000

Hozzászólások: 67

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Zöld és kék keveréke

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#0988a9


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A barlang mélyén - VILLÁM
« Válasz #4 Dátum: 2015. Aug. 21, 12:55:35 »
Az óráimat követően feltűnt, hogy egy pokollepke követ egy ideje. Megfordultam, hogy végre ide tudja adni az üzenetét, ami nem mellesleg valami vezetőségi figurához hívott be az Akadémián.
Mikor végre odaértem - igen! Már megint eltévedtem. Még úgy is hogy a lepke próbált vezetni... -, tájékoztattak róla, hogy egy küldetésre úgy gondolják, nekem is szükséges mennem. hosszú monológot kellett végig hallgatnom arról, mennyire fontos, hogy óvatos legyek, még akkor is, ha amúgy tapasztalt shinigamikkal fogok menni. Na meg azt is kiemelten fontosnak tartotta, hogy ne is hátráltassak senkit. Viszont ahhoz meg elengedhetetlen a küldetésre mennem, hogy fejlődjek is. 
Csak a mondandója végén adta ide az aktát, amiben minden ismert információ le van írva, hozzá tette, hogy engem valamivel hamarabb értesítettek, mint a többieket, így mindenféleképpen tanulmányozzam át. Még ott helyben belelestem, hogy kiknek fogok az agyára menni, de vidáman konstatáltam, hogy köztük van az a lány is, akit a könyvtárban ismertem meg. Meg köztük volt Hira is, akivel egy csoki miatt megkergettük egymást... én őt. Már sokkal jobban vártam az egészet, még ha gombóc nőtt is a hasamba. Valamiért nagyon felkészületlennek éreztem magamat erre, és ezt az érzést folyamatosan el kellett nyomnom. Mielőtt távoztam volna, a kezembe nyomott egy katanát, egy éles! katanát, hogy ne fakarddal menjek már küldetésre kitudja mi ellen. Persze, mert még a zanpum mindig duzzog, és nem hajlandó materializálódni mindaddig, amíg nem hallom a nevét. Hisztis p....
Elköszöntem, illetve visszamentem a diákszállóra. Közben kinn egészen sötét lett, úgyhogy kapkodtam a lépteimet. Az este folyamán egy meleg kakaó mellett tanulmányoztam a mappát. Precízen volt részletezve minden egyes személy, akinek nyoma veszett, de hiába. Vagy legalábbis én nem láttam köztük a kapcsolatot. Ráadásul az is olyan furi volt, hogy nyom nélkül tűntek el... 
Az izgalomtól aznap éjjel nem tudtam elaludni, így másnap nem kellett a pontatlan ébredés miatt megszégyenülnöm. Ellenben a szemeim alatt sötét karikák húzódtak. A fene vigye el, hogy nincs egy deka sminkem se.. ><"
Még a két amput, amit beszereztem nem is olyan régen, felerősítettem a csuklómra illetve a bokámra, hátha ettől kevésbé hátráltatom majd őket, meg ennyivel is nagyobb hasznom lesz.
Lévén szinte tűkön ültem már hajnalok hajnalán, így jóval korábban indultam el a gyülekezési pontra, mint amúgy tenném, éppen abból kifolyólag, hogy mindig olyan sok idő eljutnom mindenfelé. Már kábé mindenki ott volt, akire számítottak... Késtem volna? 
Feltűnt Momo mosolya, és még mielőtt köszönhetett volna, pár apró shunpo lépéssel a nyakában teremtem. 
- Sziaa! ~ - Visszatértem a földre. - Rég láttalak! - Vigyorogtam szélesen, mikor is leesett, hogy már megint nem voltam tiszteletteljes. 
Zavartan meghajoltam mindenki másnak. 
- Szép jó napot! Miwa Kyoko vagyok, az Akadémiáról. °^° - Látszhatott rajtam a feszültség, és az is, hogy zavarban vagyok. Talán az utóbbi jobban zavart, mint maga a tény, hogy én vagyok a leggyengébb láncszem.
Hirával útközben pacsiztam le, és elmeséltem neki, hogy milyen finom csokit ettem valamelyik nap. Mogyorós körtés, még mindig összefolyik a nyálam ha rágondolok *-,*. Mellesleg megemlítettem neki, hogy óvatosan nyammogjon a csokikból, mert itt is ugyanúgy lehet hízni. 
A Senkai kapunál odajött hozzám a fehér hajú férfi, aki max 10 centivel ha magasabb volt nálam. Bemutatkozott, majd megkérdezte, hogy egy osztályba járok-e Suzu-channal.
Erre én csak értetlenül pislogtam, mert sajnos névről meg nem tudtam volna mondani.
- Umm, nem vagyok benne biztos. Ő nem Első osztályos? - Utalok ezzel az évfolyamon arra az osztályra, aki igazán tehetséges, mert akkor csak évfolyamtársam lenne, hiszen én Második osztályban vagyok, az átlag teljesítményűek között, ahova céloztam felvételikor, hogy ne legyek szem előtt. - Amúgy biztos láttam már, csak nem mutatkoztunk még be egymásnak. Csak nem rokon vagy ismerős? - Mosolygok bíztatóan és valódi érdeklődéssel. 
A negyedik tagot, aki Shun néven mutatkozott be, éppen csak pár pillantással nézem meg, picit meg is rémülök, meg el is csodálkozom az öltözékén. Furi panda maci sapiban van, az egyenruháján pedig egy megszáradt vörös folt éktelenkedik. Bele se merek gondolni, mi lehet az... oO
Mivel féltem attól, hogy Dangaiban is képes volnék eltévedni, Momo kisujja felé nyúltam, hogy arra rámarkoljak, mint valami kisgyerek. >__<' De hatásosnak bizonyult, hiszen nem tévedtem el egyáltalán 8)
Átérve az Emberek világába rá kell jönnöm, hogy mióta meghaltam, azóta nem is jártam itt. Csodálkozva bambulok, amíg el nem indulunk valamerre.   
« Utoljára szerkesztve: 2015. Aug. 22, 20:30:23 írta Miwa Kyoko »

Karakterlap

Konoe Karen

Lélekboszorkány :D

Fullbringer

*

Főállású Anya

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
31 900 / 35 000

Hozzászólások: 110

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 1 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
tkékes és fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Özvegy

Post szín:
Cadetblue


 • Profil megtekintése
 • Accel World frpg

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A barlang mélyén - VILLÁM
« Válasz #5 Dátum: 2015. Aug. 21, 12:59:27 »
A mai nap végre szép időnk volt. Az esős idő után végre ránk is fért. Akachi már szétbúgta a fejünket, mert nem játszhatott odakint.
- Akachi! Figyelj oda! – a drágám felkiáltott, amint a túl energikus fiú majdnem belegázolt egy méretes pocsolyába. Az én figyelmem másfelé irányult így meg is kaptam miatta a fejmosást a szigorú anyukától. De egyszerűen nem bírtam nekik ellenállni. Egy csoport shinigami és egy pillanatig még egy másik ismeretlen lélekenergia is felbukkant a közelükben.
- Drágám, sajnálom, de el kell mennem egy kicsit…
- Mi? Hé várj egy ki… – szólt utánam, de még mielőtt befejezhette volna a zöld körök felvillantak a lábam alatt és eltűntem a szeme elől.
Sajnáltam is a dolgot, de tényleg. Mostanában alig tölthettük együtt az időnket annak ellenére, hogy nyári szünet van az iskolájában. De nem tehetek mást, a hírekben én is már hallottam az eltűnt emberekről és egy-két eltűnés helyét is meglátogattam és bár semmi bizonyítékom rá, de lehet, hogy ezek a halálistenek is emiatt gyűltek össze.
- Konnichiwa, shinigami urak és hölgyek! – jelentem meg a fejük felett a levegőben ülve. Természetesen a mai >>öltözékemnek<< köszönhetően semmi rálátásuk nem akadt bizonyos dolgokra.^^ - Nahát, Yochike-san, és az aranyos shinigami kisasszony. – vetettem egy pillantást a férfira majd egy mosollyal az arcomon integettem a leányzó felé, akivel nemrégiben abba a boszorkányos ügybe keveredtem.
- Szóval? Mi járatban erre felé? – tettem fel a kérdést a lánynak miután leszálltam a földre, közéjük. Természetesen a figyelmem nem hagyott alább, így felkészültem, ha esetleg nem fogadták volna jól a megjelenésemet.

Karakterlap

Yochike Hiraoka

Shinigami

3. Osztag

*

6.Tiszt

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 400 / 15 000

Hozzászólások: 126

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 6 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fekete és vörös korvonal váltakozással, sötétebb zöld a kitöltés.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#C0C0C0 || #33D6FF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A barlang mélyén - VILLÁM
« Válasz #6 Dátum: 2015. Aug. 21, 15:40:57 »
Szokásos reggel volt ez a mai is, esetleg annyi volt a különbség, hogy korábban keltem fel, mint szoktam,de a rutin az megmaradt.  Fog, arcmosás és a hasonló dolgok. Kinyitom az ablakot.   Leülök reggelizni, hiszen ki akarna üres hassal rohangálni egész nap? Hát én biztosan nem.  Csináltam magamnak egy szendvicset, majd beleharapok.  Ameddig rágcsáltam a kaját egy pokollepke szállt be a nyitott ablakon, ami éppenséggel a tarkómra szállt. Nem is figyeltem, hogy bejött, ahogyan azt se, hogy éreztem, hogy a tarkómra szállt, de amikor elkezdett magyarázni…  Úgy megijedtem, hogy eldobtam a szendvicsemet, és lefejeltem a mögöttem lévő szekrényt. :| xD
~A picsába… jól kezödik ez a nap.   
Pedig teljesen jól indult, de ez a kis nyamvadék kibillentett az egyensúlyomból. :x 
A pokollepke a következő üzenetet adta át: „ Most azonnal jelenjen meg az első osztagnál! „
Ennyi állt a levélben. Szép, mit ne mondjak… nem is csináltam semmi rosszat MÉG…  Vajon mit akarhatnak?  Tettem fel magamnak a kérdést, miközben felkaptam az egyenruhámat és a földre esett szendvicsemet.  Hmmm… nincs ennek a szenyának semmi baja…  gyorsan még betolom az arcomba, majd benyúlok a szekrényembe és onnan kiveszek két tábla csokit… Talán még jól jöhet. :P xD
A pokollepke végig leset, miközben öltöztem….
-   Ne kukkolj már!!! – Ordibáltam rá, mire az kiszállt a még nyitott ablakon.  Szép dolog… nem gondoltam volna, hogy az állatok is szeretnek kukkolni… biztosan nőstény lepke volt. :arrogant: 
A két csokit berakom az egyenruhám alá, ahonnan nem esik ki, de azért betudok nyúlni érte.  Becsukom a nyitott ablakot, majd kinyitom az ajtót, nyújtózkodok egy jóóó nagyot, visszanyúlok az „ ajtó” mellé támasztott kardomért, aztán becsukom azt az ajtót, amin kijöttem. Elkezdtem sétálni az első osztag felé, nem túl gyorsan, de nem is gepárd tempóban.   Egy ideig így sétálok, mire leesett, hogy ez valószínűleg nem dorgálás, hanem valami fontos… máskülönben miért küldenének értem lepkét? Mondjuk, lehet, hogy csak szívatásból, de biztos ami biztos… nagyobb tempóra kapcsolok.  Shunpoval siettem az első osztagig, ami már nem is volt igazán messze, körülbelül hatvan másodperc alatt ott voltam.  Mikor megérkeztem megállok az ajtó előtt, leporlom magamat, veszek egy mély levegőt, majd bemegyek.  Meglepetésemre nem csak egyedül engem hívattak be… voltunk még.. öhmm.. olyan négyen, talán öten, de nem számolgattam. – Sziasztok! Yochike Hiraoka vagyok a 3. osztag 6. tisztje! – Tettem meg a bemutatkozást, majd minden férfi, vagy fiú bentlévővel lekezeltem, kezet fogtam, kivéve eggyel. Foltos és büdös volt az ingje, meg valami fura sapkát viselt.. biztosan tetves, vagy mit tudom én.. . Vele nem volt gusztusom kezet fogni, ki is kerültem.  Meglepetésemre ott volt az osztagunk 3. tisztje is.. Hogy is hívják? Taka?
-   Szép napot Taka 3.Tiszt. - Köszöntem neki külön  is…  A kezembe nyomtak egy papírt, amibe bele olvasgattam, de nem igazán izgatott… Eltűnt emberek.. nagycucc, majd meglesznek… ha nem, akkor meg így jártak. :roll: Na mindegy, legalább nem szidást kaptam..   Összecsuktam a dokumentumot, majd beraktam a kimonómba, a csokim alá.  Ekkor szemet szúrt Kyoko is.  Szépen odasétálok hozzá, majd megszólítom, viszont lehet, hogy csak tévedek. @.@ Hiszen annyi akadémista van itt..
-   Kyoko? Hát te mit keresel itt? - Néztem rá értelmet szemekkel.
-   Mogyorós – Körtéset? :O Honnan szereztél te olyat? Biztosan finom lehetett. -  Mondtam neki.  Kicsit közelebb hajolók hozzá, majd megsúgom neki.
-   Hoztam ám csokit. ^^-  Súgtam a fülébe, miközben a ball kezemmel egy mogyorós – mogyorókrémes tej csokit villantottam. :3  Ezek a mozzanatok után a kis csapatunk elkezdett kisétálni, akkor most megyünk az emberek világába.  Hmmm, nemrég voltam ott, érdekes társaság volt az az Arrancar és a Fullbringer, mit ne mondjak. :D  Remélem, hogy nem találkozok velük többet. @.@  Megérkeztünk a kapuhoz, majd átsétáltunk rajta. Ugyan olyan sötét volt, mint amikor legutoljára használtam.  Besorolódtam a közepe-eleje felé, majd tértünk a kapun.  Az itt lévő olyan élőlények, amik érzékelik a  Lélekenergiát biztosan észrevettek minket.  Na, ez így is lett.. Nem sok kellet, hogy találkozzak egy nem is olyan régi ismerőssel, akit legszívesebben kikerültem volna.  A fejünk felett állt meg, ezzel is azt mutatva, hogy lenéz minket. Gondolom én.
Mikor megláttam, egyből a bal kézfejemre kaptam a jobb kezemmel, mivel oda ott talált el az a golyó, amit kilött. Szerencsémre annak már nem igazán van nyoma, csak egy kisebb piros folt, mivel a 4. osztagosok begyógyították.
-   Nahát, „kedves” – Nyomtam meg a „kedves” szót. – Karen, családanya.. ismételten nem vártam a látogatását… - Néztem rá, miközben leereszkedett közénk.  Én már láttam harcolni, tudom mire képes, és nem szeretném ismételten harcba keveredni vele…
Intek a többieknek, hogy gyerünk tovább, ne foglalkozzunk vele, hiszen nem is azért jöttünk, hogy ezzel a „Fulbringerrel” harcoljunk.  Remélem veszik a lapot, hogy tényleg nem érdemes vele harcolni, és csak az időnket, meg az erőnket vesztegetnénk el vele.  Minden esetre, én tovább indultam, és közben sasolva figyeltem a jelenlévő lélekenergiákat, és próbálltam közben újakat keresni. Természetesem Karen, és a velem lévő Shiigamiknak a szagát már ismerem… Főleg ennek a pandának. :x xD


Karakterlap

Hatakeyama Momo

Eltávozott karakterek

Shinigami

9. Osztag

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 000 / 30 000

Hozzászólások: 138

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 22 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Hideg rózsaszín

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Aoyama Shouta

Post szín:
#e25355


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A barlang mélyén - VILLÁM
« Válasz #7 Dátum: 2015. Aug. 21, 18:54:33 »
Ez a reggel is majdnem olyan, mint a többi. Az egyetlen dolog, ami zavar az a pokollepke, mely a lehető legrosszabb helyet választja a leszálláshoz, az orromat :|. Persze, ezt „meg is hálálom” neki, ugyanis mielőtt felkelnék, tüsszögök egy jó nagyot, ezzel remélhetőleg megzavarva a lepkét azért a gonoszságért, amit elkövetett ellenem. Mindenesetre az üzenetet sikerül átadnia, így alig húsz perccel később az első osztagnál találom magam egy mappával  és pár másik shinigamival együtt, akik közül egyet sem ismerek. Illetve ez így nem pontos, az egyik férfit - azt, aki Takaként mutatkozik be - már láttam és a neve alapján szinte biztos vagyok benne, hogy ő Hime fia, akkor pedig barát ^.^. Legnagyobb meglepetésemre még Kyoko is itt van, aki éppen valami Hirafoka, Hirakoma, Hikaroma, vagy valami hasonlóan furcsa nevű gyerekkel beszélget, majd az valamit súg is a fülébe. Mi a franc? Ha nem vigyáz ez a gyerek, nagyon csúnyán le lesz ütve, az biztos. Nem lehet csak így lányok fülébe sugdosni. Kyoko üdvözlése meglep, bár nagyon örülök, hogy elment annak a kétes alaknak a közeléből, így örömmel megölelem, majd egy köszönés után csak helyeselek, hogy igen, valóban régen láttam. Mind e közben pedig eldöntöm, hogy megszerzem a nyolcadik osztagos macis sapiját, mert nagyon cuki *w*. Mármint a sapka, nem az, aki hordja :roll:.
- Sziasztok! Hatakeyama Momo vagyok a tizedik osztagtól - mutatkozom be én is miután mindenki megtette ezt. Nem mondom, hogy tudom a nevüket, de… de ők talán tudják az enyémet.
Végül az akadémista lány mellett maradok, így hallom a párbeszédüket Takával, de nem szólok bele, nem az én dolgom. Mikor a Dangaiben vagyok érzem, hogy valaki megfogja a kis ujjam. Ekkor meglepetten tekintek oldalra, majd biztatóan mosolygok Kyokora. El is felejtettem, hogy akadémistaként még nem nagyon járhatott itt, biztos kicsit félelmetes neki a hely. Ahogy megérkezünk egyből egy ismerős hang szólít meg minket. Ahogy hallom nem csak rólam tudja, hogy ki vagyok, hanem a furcsa nevű tisztről is, de ő egyáltalán nem fogadja jól, sőt egyből el is akar menni, mintha ő lenne a főnök, pedig nem az. Nem tudom, hogy mi baja lehet a fullbringer nővel, a múltkor a boszorkányos ügy kapcsán olyan kedves volt *w*.
- Szia! - köszönök neki kedvesen, miközben még integetek is egy kicsit. - Nyomozni küldtek ide minket - felelem diplomatikusan, majd kíváncsian Takára nézek - aki meglátásom szerint egyértelműen a csoport vezetője - és várom, hogy mondjon valamit, mert ha ő nem hagyja jóvá, akkor nem fecseghetek ki többet. Pedig én szeretnék, mert ez a nő biztos sokat tudna segíteni nekünk.

Karakterlap

Asano Kyoya

Eltávozott karakterek

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 100 / 15 000

Hozzászólások: 12

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 5 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
#BC8F8F - Rosybrown

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Eljegyezve

Kivel áll kapcsolatban?:
Hashimoto Chouko

Post szín:
Rosybrown


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A barlang mélyén - VILLÁM
« Válasz #8 Dátum: 2015. Aug. 22, 13:34:35 »

Mély levegőt vett, majd rögtön meg is bánta cselekedetét. A négy hetes vízi hullának nincs túl kellemes szaga, ha hajlandóak vagyunk elvonatkoztatni a látványától. Jobbjával könyékig a hulla hasában volt; majd miután megtalálta a keresett belső szervet, azt mindenféle teketóriázás nélkül kimetszette, s a vesetálba helyezte. Az órára pillantott, hideg, szürke tekintetében élénk fény csillant: levette a kesztyűjét, a kukába dobta s indult átöltözni. A másik orvos készséggel vállalta a hullával járó további teendőket, így lehetősége nyílt arra, hogy az elmúlt negyvennyolc óra után végre hazamenjen.
Sietős mozdulatokkal zuhanyozott, s a nyári melegre való tekintettel nem sokat fáradozott a hajszárítással. Fehér ingét gyorsan begombolta, s ez volt utolsó mozzanata szedelőzködésének: már az utcát járta, mikor eszébe jutott, hogy a cigarettát a szekrényében hagyta. Bosszús léptekkel sétált a legközelebbi újságoshoz, s vett magának egy dobozzal, majd rá is gyújtott. A vége felé járt az első szálnak, amikor különös jelenlétet érzett meg, így gondolkozás nélkül indult annak tartózkodási helye felé...

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 156

Hírnév: 12

Infó

Tárcában: 4 570 450 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése
 • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A barlang mélyén - VILLÁM
« Válasz #9 Dátum: 2015. Aug. 24, 14:56:22 »
Shinik + Kyoko + Karen
Hirtelen, valami igazán baljós érzés kerít titeket hatalmába, majd hogy még inkább rátok hozza a frászt, fájdalmas nyögéseket, hörgéseket kezdtek el hallani, nem is olyan távolról. Talán némileg nehézkesen erőt vesztek magatokon, vagy épp más rángat titeket tovább, de elindultok a hang irányába, mely egyre inkább hangosabb, és hangosabb lesz. Pár percnyi séta után végül megérkeztek a barlang szájához, a hang pedig hirtelen elnémul.
Választhattok, hogy beléptek, avagy inkább megfutamodtok, és nem foglalkoztok ezzel a dologgal tovább, de úgy is dönthettek, hogy beléptek, és utána néztek, hogy mégis mi folyhat odabent.

Leo, Kyoya
Jól választottatok megfigyelő állást, hiszen eddig még nem szúrtak ki benneteket, de ami késik, nem múlik. Észre veszitek, hogy a nagyobb társaság - ki önként, ki pedig erőszakkal - indul meg egyazon irányba. Mivel mást nem tudtok tenni, úgy döntötök, hogy követitek őket, hogy kiderítsétek, mi folyik itt. Miközben követitek őket, titeket is elfog ugyan az a kellemetlen érzés, amitől ugyan úgy kirázhat titeket a hideg.
A barlang szájától pár méterre álltok meg. Eldönthetitek, hogy tovább mentek, és beléptek utánuk a barlangba, avagy inkább szétnéztek a barlang környékén, hátha találtok valami furcsaságot.

Karakterlap

Kaminari Rosui Taka

Villám Vili

Eltávozott karakterek

3. Osztag

*

Szint: 10.

Lélekenergia:

60% Complete
52 900 / 65 000

Hozzászólások: 157

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 6 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Gyerekegylet

Reiatsu szín:
Azúr

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Gyerekegylet

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6511a6 // #0512cb


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A barlang mélyén
« Válasz #10 Dátum: 2015. Aug. 24, 15:35:30 »
Erősen megköszörülöm a torkomat amikor sugodlózni kezd a 6. tiszt.
-Ezt talán nem kellene.
Nem illik társaságban sugdolózni, ráadásul egy küldetésre osztottak ki minket, tehát rombolni sem kellene az egymás közti bizalmat. A nyolcadik osztag sansekijétől többet vártam volna, a hadnagyuk legalább valami tartást mutatott magában. Persze nem nagyon akartam főnökösdit játszani, mert ahogy elnéztem a csapatnál ez csak visszaütne, talán a legjobb az lesz, ha szimplán meg próbálom fenntartani a csapat látszatát. Nem véletlen nem pályázok nagyobb beosztásra, nem hiszem, hogy túl jól bírnám.
-Oh, azt hittem te is első osztályos vagy. Mindenesetre örvendek. Rosui Suzume a húgom, még ha nem is vérszerinti.
Mosolyogva válaszolok. Szerencsére további problémák nélkül keltünk át a dangaion, ám rögtön egy olyan helyzetbe kerültünk, ami mondhatni tollal piszkálta az orromat, hogy végre tüsszentsek. Az osztagtársam viselkedése miatt viszketni kezdett a tenyerem, hogy kiosszak némi feszültséget valamerre. A bal kezem azonnal kirepült a zsebemből, majd az ismeretlen személy felé szegeződött mutató és középső ujjam feszített hüvelykujjal. Még csak hallani sem hallottam lidércszerű erőt árasztó emberről. Volt már szerencsét/balszerencsét furcsa dolgokhoz, de ez most új. Yochike-kun viselkedésének hála pedig úgy tűnik nem épp barátságos. Ám ezt rögtön cáfolni látszik Momo-san viselkedése.
-Megkérhetném, hogy valaki magyarázza el, miért is kell most hezitálnom? Még csak a létezéséről sem tudtam hozzá hasonló erőt birtoklóról, és ami azt illeti, a lidérces beütése nem éppen tenne jót a jelentésben. Már elnézést…
Utolsó mondatomat inkább az érkezőnek szánom, hogy ne értse félre, nem feltétlen akarok én itt balhét rendezni. Természetesen ha ésszerű érvekkel állnak elő, akkor leengedem a kezemet, de nem a figyelmemet. Nem feltétlen kell megbízni benne, és nem csak ő lehet az egyetlen veszélyforrás. Momo pillantására válaszképp meghúztam a vállam.
-Ha esetleg tisztázzuk a helyzetet, és segíteni kíván, akkor bizonyos embereltűnéssel kapcsolatosan jöttünk, de ennél többet nem árulhatunk el.
A furcsa hangok azonban egyértelművé teszik, hogy ha nem kíván segíteni sem érünk rá foglalkozni vele. Természetes irány a barlang, s ha kell akkor határozottan felszólítom azokat akik nem kívánnak elindulni. A barlangnál először körülnézek, megpróbálok lélekenergiából következtetni valamire, ám nagy eredményre nem számítok, hisz akkor a kutatóosztagok nem lettek volna gondban ezzel. Természetesen megvárom míg összeszedi magát az akinek kell, de egyértelmű, hogy befelé kell indulnunk.
-Valakinek valami ötlete azon kívül, hogy bemegyünk?
Persze nemleges/ellenkező ötletekkel nem fogok egyetérteni, és a csapatot sem osztanám meg szívesen. Fényforrásra viszont szüksége lenne, szóval azt a barlang szájánál keresek, vagy megpróbálom megtudni, hogy van-e valakinek erre a célra alkalmas technikája, eszköze.

Karakterlap

Miwa Kyoko

Eltávozott karakterek

9. Osztag

*

9. tiszt

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 500 / 15 000

Hozzászólások: 67

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Zöld és kék keveréke

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#0988a9


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A barlang mélyén
« Válasz #11 Dátum: 2015. Aug. 24, 20:23:55 »
Nemsokkal az érkezésünk után megjelent mellettünk egy tőlem jóval magasabb nő, furcsa, számomra ismeretlen lélekenergiával. Emlékeztetett valamire, de nem jutott eszembe egészen addig, míg Taka ki nem jelenti, hogy lidérchez hasonlít számára a Karen névre hallgató hölgy létezése. Nagyot nyelek és meg próbálom nem bámulni túlságosan feltűnően. Taki kérdésére nem tudok semmit sem mondani, se pro-t se contrát, ha választanom kellene nem úgy néz ki Karen-san, mint aki azért jött, hogy lemészároljon bennünket. Ettől még ugyanúgy tehet keresztbe is :/ Jajjhajj. Tisztában vagyok azzal, hogy lehet akár ellenség is, de az is megeshet, hogy a mostani tisztelettudásomon múlik, hogy hagy e majd meghalni, avagy sem, mégiscsak köszönni kéne vagy mi. Kivártam volna vele a látszólagos tűzszünetet közte és a társaságunk között, de úgy tűnt a sors is ellenem játszik, ugyanis valamitől a hideg kezd futkosni a hátamon. Hamarosan furcsa és rémisztő hangokat kezdek el hallani, és a többiek arckifejezéséből ítélve, nem én hallucinálom őket. A nyögés hörgés kánon lehet akár emberi, akár állati is, sőt. Talán jó nyomon járnánk, ha ezeknek a hangoknak a forrását felderítenénk. Viszont úgy borsózik a hátam és földbegyökerezett a lábam, hogy a többiek után csak Momo kérdő tekintetére indulok meg. Sokkal ijesztőbb lenne itt maradni egymagam, mint követni azokat, akik erősek, netalán még meg is védenének, ha arról lenne szó. Egy frászt akarom én hogy megvédjenek, magamat akarom védeni ><"
~ Bízd rájuk. Ne csinálj hülyeséget, Kyoko. ~ Hallom meg a zanpakutoum utasítását. A hangján csepp kétség sem hallatszik. Sőt... parancsoló hangnemben még sosem szólt hozzám. 
~ O... oké. ~ Szaporáztam a lépteimet, hogy beérjem a számomra legmegbízhatóbbnak ítélt személyt, aki nem más, mint Momo. Mellette legalább megnyugszom annyira, hogy az észérvek hassanak rám. 
Kicsit olyan érzésem van, ahogy a barlang előtt állunk, mint amikor az első és egyetlen horror filmemet néztem meg amíg éltem. Gyanítom, hogy rossz fog történni, és az érzés nem hagy nyugodni.
- Ha számít bármit is, szerintem is érdemes volna bemenni. Akármi adja ki ezt a hangot nem gondolom, hogy szórakozásból teszi. -mialatt kimondtam azonnal jött is a számra a contra: - Ugyanakkor lehet csapda is. Ha Karen-san tudta, hogy itt vagyunk, más is tudhatja. - Húzom félre a számat. Mielőtt bemennénk Taka valami fényforrásfelől érdeklődik, és sajnos a megoldást nem nálam fogjuk meglelni. 
- Fény? Hmmm... Gomen~ Erre nem készültem fel > <"
« Utoljára szerkesztve: 2015. Aug. 24, 20:50:22 írta Miwa Kyoko »

Karakterlap

Yochike Hiraoka

Shinigami

3. Osztag

*

6.Tiszt

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 400 / 15 000

Hozzászólások: 126

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 6 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fekete és vörös korvonal váltakozással, sötétebb zöld a kitöltés.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#C0C0C0 || #33D6FF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A barlang mélyén
« Válasz #12 Dátum: 2015. Aug. 24, 21:28:07 »
Körülbelül kettőt, hármat léphettem, mikor a jobb fülemre nyöszörgést hallottam.  A fejemet egyből arra kapom, ez egyféle ösztön már nálam.  Ránézek a társaságra, és keresem Taki 3.tiszt tekintetét. Ha megvan, remélhetőleg ugyan arra gondolunk. Felveszek egy komoly arcot, majd bólintok egyet.  Miután ezek a momentumok megtörténtek egy kilencven fokos szögben elfordulok jobbra, hogy a hang irányába legyek, majd elindulok arra.  Menet közben figyelek a körülöttem lévőkre, és sasszemekkel nézek minden mozzanatot, ami a környezetembe előjön. Természetesen a lélekenergiát is próbálom valamilyen szinten befogni, hátha van itt valaki, akinek nem kellene.  Miután remélhetőleg épségben megérkeztünk a barlang szájához, megállok.  Egész magabiztos vagyok, a véleményem szerint, nem tudom, hogy a többiek, hogyan fogják értelmezni ezt a gyors stílusváltást. 
-   Szóval, kétféle variáció létezik. – Mondtam, mikor megálltam.
-   Ez vagy egy csapda, vagy egy nyom.  Azonban be kellene néznünk, és ha esetleg csapda lenne, tegyük meg az elővigyázatosságokat. – Mondtam, de nem terveztem parancsolgatni, még ha úgy is jött volna ki ez az egész.
-   Véleményem szerint,  úgy kellene bemenni, hogy hagyunk egymás között egy jó métert, egy és fél métert.  Minden embernek lehetne egy társa, hogy ha történne valami, ő közelebb legyen hozzá.  Szóval úgy gondoltam, hogy a „párok”  egy jó fél méteren belül kellene lenniük.  Viszont, ha nem jönnének ki a párok, akkor valakik lehetnének hárman, de nekik hátul kellene maradni.– Közöltem az ötletemet.
-   És ha minden igaz, így a csapó ajtók, és hasonló csalafintaságok ellen is nagyobb esélyünk lenne. – Fejeztem be a mondanivalómat.  Végig komoly arcal. Huhh, remélem, hogy szegény Kyokot nem rémisztem halálra.  Nem nagyon áll szándékomba, de ez most egy küldetést, ahol ki tudja mi várhat ránk. Remélhetőleg a többieknek is vannak „túlélési praktikái”. Túlélés.. höhh, jut eszembe, hogy van nálam csoki. Remélhetőleg nem olvadt meg.  A gondolatmenet után, odanyúlok a ruhámon, ahová a csokit raktam , majd  megnyomom a csokit, amit a bal bordáim köré rakhattam.
-   Szóval, egyéb ötletek, kifogások, hogy miért nem lenne ez így jó? Ha nincs, akkor kérem, keressétek meg a társatokat! – Mondandóm után, Taka 3.tiszt arc kifejezését kémleltem, hogy mi a véleménye erről az egész ötletről.  Én megpróbálom Takát befogni társnak, hiszen osztagtársak vagyunk, és illene összetartani. 
-   Szóval, ha megvagyunk, indulhatunk is. - Majd beállok legelőre, remélhetőleg Takával, mivel az én ötletem volt ez az egész, ezért ha probléma lenne, én szívjak, ne ők.  Nem szeretném, hogy az én hibámból essen bajuk.  Megindultam a barlang mélye felé, és fülleltem a hangokra, amiket hallani lehetett. A nyögések, hörgések már ugyan elmúltak, de ki tudja, hogy mi lehet még idebent..


Karakterlap

Hatakeyama Momo

Eltávozott karakterek

Shinigami

9. Osztag

*

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
20 000 / 30 000

Hozzászólások: 138

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 22 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Hideg rózsaszín

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Aoyama Shouta

Post szín:
#e25355


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A barlang mélyén
« Válasz #13 Dátum: 2015. Aug. 24, 21:48:42 »
Taka hezitálós kérdését nem értem, de az aggályait, azt igen. Eleinte nekem is voltak, de visszagondolva abban a boszorkányos kalandban én voltam az egyetlen, akiben semmi lidérces nem volt, szóval hamar túllendültem rajta. Bár a helyzetet ő vázolja neki, így ezt már nekem nem kell.
- Én már találkoztam Karennel - bár a nevét eddig nem tudtam, de mindegy - és teljesen biztosra állíthatom, hogy a lidérces beütés ellenére semmi lidérces nincs benne. Az pedig, hogy egyeseknek problémájuk volt vele, biztosan a modortalanságuknak köszönhetik - utalok ezzel arra, hogy az a furcsa nevű halálisten, aki az előbb elvonult biztosan nem büntetlen a dologban, bármi is történt köztük.
Mindenesetre, én nagyon remélem, hogy Taki hisz nekem és Karen csatlakozik hozzánk, mert a múltkor láttam a képességének egy töredékét és komolyan hiszem: hasznos lehetne a kis csapatunk számára. Bár ezt a témát rövidre zárják a furcsa, már-már kínlódó emberi hangok, melyek nem is olyan messziről jönnek. Egy pillanatra a szőr is feláll a hátamon és a lábaim, már-már maguktól akarnak az ellenkező irányba mozdulni, de nem teszik, nem engedem nekik. Nem hozhatok szégyent magamra, valamint Kyokora is figyelnem kell, mert a jelenlévők közül Taki az egyetlen, akire teljesen nyugodtan rábíznám, persze csak saját magam után.
Nem kell kétszer mondani, vagy kényszeríteni, megyek én a nélkül is a hang irányába, bár egészen végig kellemetlen érzésem van, így óvatosan megfogom Kyoko kezét. Magamat abba a hitbe ringatom magam, hogy azt akarom, ő ne szaladjon el, ám igazából ez azért kell, hogy én ne tegyem azt. A hatodik tiszt ötletét faarccal hallgatom végig. Nem tetszik az, amit mond.
- Szerintem ez felesleges és hülyeség. Mindek álljunk párokba? Ha valakit megtámadnak, akkor a többiek úgyis a segítségére sietnek. Valamint egy méter igazából teljesen elhanyagolható távolság, főleg, ha villámtánccal megyünk. Ne haragudj - tegezem le, mert… mert így tartom jónak - egy barlangba megyünk, nem pedig egy kiépített bázisra. Ha megnézed, még csak fény sincs bent, nem hogy csapóajtók és egyéb turpisságok. Valamint, nem hiszem, hogy van időnk ilyesmire, már csak a hangok miatt sem - intek a barlang felé. Persze, ha a többiek egyet értenek az ötletével csinálom amit mondd, de akkor sem tetszik a dolog.
- Fényforrás? - gondolkodom, majd ha velünk jött Karenra téved a tekintetem. Ha jól emlékszem, akkor nem csak a férfi, hanem ő is rágyújtott egy szál cigire, mikor a gólemet dobáltuk. - Karen dohányzik, így ha most is nála van az öngyújtója elkérhetnénk és meggyújthatnánk vele pár fát - mutatok a körülöttünk lévő gallyakra -, illetve a fák felső részét előtte leönthetnénk alkohollal - nézek a maci sapkás tiszt felé, akinél biztosan láttam egy butykos -, hogy hamarabb meggyulladjon és nagyobb lánggal égjen. Ideig, óráig elég lenne - mondom. Ha pedig Karen nem jött velünk, akkor ötletem sincs, mit tegyünk a fény érdekében.

Karakterlap

Wakahisa Shunsui

Sanseki - 3. tiszt

Eltávozott karakterek

8. Osztag

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 500 / 15 000

Hozzászólások: 15

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 12 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Bonyolult

Kivel áll kapcsolatban?:
Ninomiya Mitsuko

Mottó:
„Rum is the power, Rum is the key, Rum is the thing that will set us free!”

Post szín:
teal | Beszéd: #1f5b93


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A barlang mélyén
« Válasz #14 Dátum: 2015. Aug. 25, 12:49:08 »
Az érkező nő miatt Tarka meglehetősen viccesen reagál, úgy fogja rá az ujját, mintha valami lőfegyver lenne az Emberek Világából! :sarcastic: Jó mókának tűnik, szóval magam is hasonlóképp teszek, de azért személyem meglehetősen vagányabb, mint a másik 3. tiszt, ezért gangsztásra veszem a figurát, balom mutatóujját beakasztom az obimba, míg a jobb kezemet némileg ferdén tartva célzok. Úgy látszik, éppen valami jó zsaru, rossz zsaru dolog kezd itt kibontakozni, amit némileg túlzásnak érzek, ketten is ismerik a hívatlan látogatót a csapatból, ráadásul vele együtt eggyel többen tudják feláldozni magukat, amíg elszala... izé... Több szem többet lát alapon segíthet a keresésben! :roll: Sajnálatos módon nem marad sok időnk a szórakozásra, hirtelen minden szőrszál az égnek mered a tarkómon, amint a fájdalmas nyögések és hörgések megszólalnak, kicsit össze is rezzenek, de természetesen ennek semmi köze ahhoz, hogy félnék vagy ilyesmi! :arrogant: Halk hördüléssel kell tudomásul vennem, miszerint a józan ésszel szöges ellentétben pont a hangok forrása felé indulunk, holott minden ösztönöm azt súgja, inkább a másik irányba menjünk, minél távolabb onnan, ahol valakiket kínoznak! Rövid sétát követően egy barlang bejáratához érkezünk, itt ér arculcsapásként az újabb felismerés, ezek be akarnak menni a sötétbe!
Tutibiztos, hogy a barlangban tűntek el az emberek? - teszem fel a kérdést megborzongva. -  Messze innen láttam egy bevásárlóközpontot, na ott aztán el lehet tévedni, ha nem tudjuk merre kell menni!
Felvetésem süket fülekre talál, mindenki készülődni kezd a behatoláshoz. A rokuseki magánakcióját figyelve értetlenül vakarom meg macisapkám fejét, miközben kérdőn tekintek Tarkára, aki bemutatkozása alapján ugyanolyan sanseki, mint én, szóval aki itt parancsokat osztogat az vagy Ő, vagy pedig én leszek, de biztos nem a perverz, aki kislányokkal sugdolózik. :roll: Az ilyesmit vélhetőleg nem büntetik a Tisztán Lelkes Városban, mert előfordulhat a lehetőség, mely szerint valaki tíz évesnek néz ki, közben pedig már leélt vagy százat, de nem öregedett a lélekenergiája miatt! Momcsicsi jól ki is osztja a nagyokost, aminek köszönhetően önkénytelenül is egy hosszas, térdcsapkodós röhögéssel ajándékozom meg, amíg a beste fehérnép el nem akarja pazarolni az én drága rumomat, amiről fogalmam sincs hogyan szerzett tudomást! :x Felveszem a legjobb pókerarcom, majd kutakodva körülnézek, keresve a megfelelő helyet, ahonnan valamilyen alkoholt tudnánk szerezni. Némileg késve jut el az agytekervényeimen keresztül az információ: ezek most égő botokkal akarnak hadonászni? Nem túl praktikus, ráadásul az Én közelemben semmilyen tűz nem lesz gyújtva, a legutóbb is így lett oda a kalapom!
Heee? o.O - török ki jól hallhatóan. -  Má' mért kéne ilyesmivel tökölnünk? Sunyigamik vagyunk!
Magam elé tartom bal kezemet, tenyérrel felfelé fordítva, amin némi koncentrációt követően legalább sárgadinnye méretű energiagömb keletkezik. Kicsit ugyan imbolyog, meg-megrezdül, láthatóan kedvezőtlen hatással van a rum a démonmágia-idéző képességre.