Szerző Téma: Cicaharc!^^ - Hanae vs Amine  (Megtekintve 1748 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shinozaki Amine

Hadnagy

Shinigami

13. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
16 600 / 30 000

Hozzászólások: 73

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 20 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Türkizkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Cicaharc!^^ - Hanae vs Amine
« Dátum: 2015. Szept. 06, 15:42:08 »
Micsoda dilemma… Ha van szabadidőm, azt hittem, hogy egy élmény lesz pihenni, de nagyon hamar rá lehet unni, hogy a plafont bámuljam, főleg, hogy még álmosabb is leszek tőle. Olvasni sincs mindig kedvem, és sok minden mást nem lehet csinálni egy szobában. Bolyongani sem szeretnék egymagam a városban, éhes sem vagyok. Mi marad? Mint mindig, hogy egy kis edzéssel üssem el az időt. Bár ez is sokszor fél óra alatt kimerül, mert teljesen egyedül gyorsan unalmas lesz.
Éppen ezért most úgy döntöttem, hogy jót tesz a változatosság, és megnézem a küzdőtereket. Most nem kifejezetten terveztem edzeni, se egyedül, se ne adja az ég, mással, az is elég lenne, ha lennének ott néhányan, és megfigyelhetném legalább egy küzdelmet. Az is érdekes, és még akár tanulhatok is belőle… Na persze…
Azért, a biztonság kedvéért ismét magamra erőltettem ezt az átkozott nadrágot. Hátha mégis kedvet kapok, és még lesz is valaki, akivel gyakorolhatnánk egy jót. Biztos vagyok benne, hogy Yoru amilyen lusta, olyan aktív lenne egy kis komolyabb gyakorlásnál. Itt jött az újabb kérdés, remélhetőleg a nyílt küzdőtéren nem tiltott a Zanpaktouk Shikai alakja. Eddig csak az volt a baja, hogy az Akadémián sokáig nem használtam az erejét, és így, mivel nem sok szerepe volt, végigpanaszkodta minden idejét, de ha egy kicsit ő is játszhatna, biztos felélénkülne.^^ Csak tudnám, hogy ilyen hozzáállással hogy lehet Hippocampus, és nem szimplán csak Hippo. ><
~ Nézd csak! – emlegetett szamár, de most meglepetten torpantam meg ránézve, majd fel az útra. Úgy elbambultam egy pillanatra, hogy még a fém egyre közelebbi hangjára se figyeltem fel, de most már kíváncsibban fókuszáltam magam elé. Már látszott a küzdőtér, és ezek szerint végül csak igazam lesz, és a komolyabb edzések látványa már őt is érdekli. Ha csak minimálisan is, de mégis. Aztán lehet, hogy csak miattam szólt, vagy hogy ne sétáljak neki valaminek, ki tudja, de szerettem volna azt hinni, hogy érdekes lesz. Ennek gondolatán felbátorodva, gyorsítottam a lépteimen.
Ahogy odaértem, és kiszemeltem egy éppen egymással küzdő párost, rögtön valami ülőalkalmatosság után kezdtem nézelődni. Bármi megteszi jelenleg, kő, fa, pad *.*…
Bármelyik megvan, már foglaltam is el, kellő távolságban az általam kiszemeltektől. Minden erőmmel azon voltam, hogy elméleti tapasztalatot is szerezzek, de azt aztán várhatom, hogy én itt meg tudjam mondani, hogy a vesztésre álló fél mit csinál rosszul. -.- Csak azt az egyet tudom felsorakoztatni, hogy gyengébb, mint az ellenfele. Pedig ez biztosan nem így van, ha valaki jól taktikázik, akkor is győzhet, ha gyengébb. Én ehhez még fiatal vagyok, csak most lettem shinigami, de nagyon remélem, hogy pár év múlva már nem lesz szükségem ehhez hasonló kifogásokra.
Egy kis idő után elkezdtem bámészkodni, hogy vajon más is van-e itt néző rajtam kívül. Nem kellett sok, míg egy fiatal lányt pillantottam meg, nem is olyan messze. Kicsit meglepett, hogy már most ki lett küldve valaki takarítani. Ahogy elnéztem, valahogy nem hagyott nyugodni a gondolat, majd hirtelen ötlettől vezérelve, jókedvű mosollyal ugrottam le arról, amin éppen ültem, és vettem felé az irányt.
- Nagyon ügyesek igaz? – mosolyogtam rá széles, barátságos mosollyal, mikor már majdnem odaértem hozzá, majd mellette megállva ismét elnéztem egy pillanatra a küzdőtér felé. – Én Shinozaki Amine vagyok. Yoroshiku! – fordultam vissza hozzá, gyorsan bemutatkozva. Majdnem elfelejtettem, az pedig elég nagy bunkóság lett volna a részemről, ha már én jöttem ide hozzá.
- Hogyhogy téged küldtek ki takarítani? – kérdeztem rá végül, mert tényleg nem hagyott nyugodni a dolog. Nem mindig kell ennek különösebb okának lennie, hogy mikor kit osztanak be takarításra, mégis kíváncsi voltam. Ez a lány még nálam is fiatalabbnak tűnik, és az sem kizárt, hogy lehet ez valamiféle büntetés.

Karakterlap

Fujiwara Hanae

Eltávozott karakterek

4. Osztag

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
6 100 / 15 000

Hozzászólások: 18

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 3 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
világos zöld

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra.


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Cicaharc!^^ - Hanae vs Amine
« Válasz #1 Dátum: 2015. Szept. 07, 22:16:56 »
A mai napom hivatalosan pihenő lett volna, amikor is kicsit lazíthatok, és kivételesen nem kellett volna semmilyen komolyabb munkát végeznem. Bár sokak szerint, túlhajszolom magam, és egy kicsit pihennem kéne, én továbbra is úgy vagyok vele, hogy míg nem érzem magam rosszul, addig nincs baj. Jó igaz, lehet azért tényleg nem ártana egy-két pihivel töltött napocska, de hát mégse mutathatom azt a hadnagy és a kapitány felé, hogy lusta vagyok. Éppen ezért, amikor arra került volna a sor, hogy a pihenőmet kikapjam, megállapodtam az egyik osztagtársammal, hogyha nem árulkodik a vezetősségnél, én szívesen besegítek a számára kiosztott feladatokban. Természetesen nem volt olyan bolond, hogy visszautasítsa az ajánlatomat, és így emiatt ő is, és én is boldog voltam. Bár egy kicsit furdalt a lelkiismeret, hogy a hadnagy, vagy a kapitány tudta nélkül dolgozok, de szerintem csak nem haragudnának. Igaz? Mindenesetre a feladatok nagy része természetesen olyan nehézségűek voltak, hogy az én csekélyke tapasztalatommal se legyenek bajosak.  Így jött hát ki az én részemből a: A fekvőhelyek újrahuzatolása; A kiskertben a lehullott levelek összegereblyézése; és a gyakorlótér kitisztítása. Az elülső kettő nem volt olyan vészes. A huzatolás gyorsan lement, hisz nekem csak használtakat kellett áthúzni, abból szerencsére pedig nem volt sok. A gereblyézéssel is hasonlóan voltam. Még nincs itt teljesen az ősz, így nem sok levél hullt le, így ez is hamar megvolt. Már csak egy maradt hátra… és nagy valószínűséggel ez fog a legtovább tartani. Alap esetben egy-két óra alatt az egészet tisztára suvickolhatnám, ha sietek, viszont a nap még tart, és az emberek igenis edzeni fognak még egy darabig. Mindenesetre azért én elkezdem. A terembe belépve rögtön észrevettem az edző feleket, és emiatt a harctér széle felé vettem az irányt, és azt a területet kezdtem el sepregetni, ahol senki sem volt, és már nincsen lent szivacs. Épp nagyban takarítok, amikor valaki odajön hozzám, és megszólít. Odafordulva hozzá egy velem egykorú lányt pillantok meg, persze csak látszatra tűnik annyinak, mint én. Kérdésére a harcoló felek felé nézek, majd elmosolyodok.
- Természetes, hogy ügyesek, végül is shinigamik volnánk nem. – kuncogok a lányra, majd a söprögetéshez visszatérve folytatom – Mindenki tehetséges valamibe. Én sosem tudnék így vívni, mint ők, de én nekem is megvan a tehetségem egy-két dologhoz. – felelem mosolyogva – Amúgy meg nincs különösebb oka. Segítek az egyik osztagtársamnak. Szeretek segíteni másoknak. Mellesleg Fujiwara Hanae vagyok örvendek. – mosolygok rá még egyszer a lányra, majd kezemet nyújtva neki egy kézfogást váltok vele, ha megrázza.

Karakterlap

Shinozaki Amine

Hadnagy

Shinigami

13. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
16 600 / 30 000

Hozzászólások: 73

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 20 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Türkizkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Cicaharc!^^ - Hanae vs Amine
« Válasz #2 Dátum: 2015. Szept. 08, 20:45:55 »
Nem volt túl nehéz feladat elszakítanom a tekintetem a harcolóktól. Érdekes volt, de még, vagy már csak a pengék játéka volt, és bár imádom, semmiről se maradok le, ha pár percig másra figyelek.
A lány barátságosnak tűnik, aminek nagyon örültem, de még nem mertem előre elkiabálni semmit.
- Az nem mindig jelenti azt, hogy ügyesek, vagy jók vagyunk. – mosolyodtam el, hol őt, hol pedig egy-egy pillanatra a harcolókat figyelve. Még ha jók is vagyunk, ez nem befolyásolja a személyiségünket. Vannak, akik gyávák, vagy kapzsik és sajnos még lehetne sorolni. Mindenkinek megvolt a maga indítéka, hogy miért végezze el a Lélektovábbképzőt, és shinigami legyen, de nem minden indíték helyes. Én is könnyen beszélek kölyök fejjel, de szerintem így van, és ez ellen nincs mit tenni. Ahogy az ellen sem, ha valakit a saját személyisége az, ami hátráltatja, hogy jó shinigami váljon belőle.
Nagyot sóhajtva inkább visszafordultam teljes figyelemmel a lányhoz. Az ilyen dolgokon még gondolkozni is elég idegesítő, és ha még témaként is elindulna…brrrr! ><
- Hanae-chan. – mosolyodtam el barátságosan megrázva a kezét, miután végighallgattam. Amit mondott egy picit elgondolkodtatott. Azt ugyan nem értettem, hogy miért akkor küldenek ki valakit takarítani, mikor az szinte biztosan láb alatt lesz, de inkább nem feszegettem tovább ezt a témát. Amúgy sem hinném, hogy ennek a lánynak erről bármiféle fogalma lenne, hogy a felettesei mikor, és miért osztják be úgy ahogy. – Ne mond ezt, az alapokat biztosan megtanultad te is az Akadémián, onnantól meg már csak gyakorlás kérdése. – próbáltam kicsit bátorítani, hisz engem már több évtizede nagyon is foglalkoztat a zanjutsu, és mióta Yorut megismertem, azóta el sem tudnék elképzelni egy harcot kardok nélkül. Vagyis el eltudok, ahogy a gyakorlásoknál is van karddal és nélküle, csak nem akarom. Viszont akkor ezek szerint, ahogy ő is mondta, másban jó. Ami azt jelenti, hogy vagy remek a hakudában, vagy a kidouban. Ez utóbbi sokkal logikusabbnak tűnik, de akkor igencsak idegesítő lehet a harcstílusa.  Ha viszont nem a harcra értette, akkor…
- Hanae-chan, te melyik osztaghoz tartozol? – kíváncsiskodtam tovább, hátha az egyszerre több mindenre is választ ad vele kapcsolatban. – Nincs kedved velem egy kis gyakorlásra? Még újonc vagyok, szóval nálam biztos nem lehetsz rosszabb. – kacsintottam rá játékosan egy biztató széles mosoly kíséretében, hátha kedvet kap ő is hozzá. Közben azon kezdtem el gondolkodni, hogy talán jobban járnánk valamelyikünk osztagának az edzőtermében a négy fal között, mint itt a küzdőtereknél bénázni, de hátha nem nevetnek majd ki minket nagyon a tapasztaltabb, és idősebb tisztek, de ezen majd úgyis ráérek később aggódni. Még az sem biztos, hogy Hanae-channak van-e kedve egy kis játékos gyakorláshoz küzdelem néven.
« Utoljára szerkesztve: 2015. Szept. 08, 20:50:26 írta Shinozaki Amine »

Karakterlap

Fujiwara Hanae

Eltávozott karakterek

4. Osztag

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
6 100 / 15 000

Hozzászólások: 18

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 3 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
világos zöld

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra.


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Cicaharc!^^ - Hanae vs Amine
« Válasz #3 Dátum: 2015. Szept. 09, 20:53:39 »
A lány türelmesen végighallgatott, és még hozzá is tett egy humoros megjegyzést, mire én csak kuncogva csóválom a fejemet. Vagy nem értette először a viccemet, vagy ő is csak humoros próbált lenni. Mindenesetre eddig nagyon üdítő volt a társasága a lánynak, és kifejezetten nem is zavart. Nem siettem sehova (, most is csak azért sepregettem, annak ellenére, hogy tudtam, hogy úgyis koszos lesz pár perccel később) én teljes mértékben ráértem. Nagyjából úgyis csak 5-6 óra múlva tudnám elkezdeni normálisan a takarítást. Ahogy azonban így elmélkedtem az ütemtervemen, végül a társnőm a nevemmel kizökkentett az elmélkedésből, és megrázta a kezem. Párat pislogtam, de amúgy nem viselkedtem furcsán. A lány kérdésére csak legyintek, de azért egy kis pír látszik rajtam, mivel jólesett, hogy így próbált buzdítani.
- Köszi, de nem sokat javultam eddig. Bár őszintén nem is nagyon hajtottam magam. Én mindig is az a támogató típus voltam, és nem szeretem a vérre menő harcokat.
Valójában tényleg kerültem az olyan helyzeteket, amik konfliktust szülhetnek, és hollowok ellen se szándékozok harcolni addig, amíg a vezéri kar úgy nem dönt, hogy engem kiküldenek. Nem szeretem használni a kardom, jobban szeretem a dolgaimat megoldani szóban, erőszak nélkül. Végül azonban jött a kérdés, mire én csak egy „Hm”-el feleltem, és mire válaszoltam volna, egy újabb kérdést tett számomra fel. Egy pillanatra elgondolkoztam, de végül a seprűmet a falnak támasztottam, és határozottan bólintottam.
- Persze szívesen kiállok ellened. Nézd csak fel is szabadult a hely. – mutatok a harctér felé, ahol is a két eddig harcoló verítékezve indult a kijárat felé, és mivel a helyiségben senki nem indult meg, így megragadtam társnőm felé, és mosolyogva az aréna felé húzom – Ha neked is megfelel akkor a kardjainkat használjuk, és amennyiben nem okoz komolyabb sérülés, bármilyen technika alkalmazható. Rendicsek? Ja amúgy a 4. osztag tagja vagyok. – teszem, hozzá mikor épp befejezni akartam a mondatot.
Végül, ha rábólintott a mondattokra szembeállok az ellenfelemmel, majd mielőtt jeleznék Aminenek még egy dolgot megteszek.
- Ragyogj fel Tündér Könny. – kérlelem zanpakutoumat, mire a teremben a semmiből levelek hada kezd el zümmögve forogni a kezem körül, majd mikor elhal, a botom-terem a kezemben – Ejj… el is felejtettem, milyen kupi lesz ezek után, most majd takaríthatom ezt is. – viccelődök a földön heverő levelek végett – Ha kész vagy kezdhetsz. – mondom majd botomat védekező állásba fordítom.

Karakterlap

Shinozaki Amine

Hadnagy

Shinigami

13. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
16 600 / 30 000

Hozzászólások: 73

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 20 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Türkizkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Cicaharc!^^ - Hanae vs Amine
« Válasz #4 Dátum: 2015. Szept. 10, 16:45:22 »
A legyintésére csak a szememet forgattam egy féloldalas mosoly kíséretében. Nem könnyű valakinek feljebb tornázni egy picivel az önbizalmát, saját magamon tapasztaltam. Hiába próbálnak velem is elhitetni valamit, amikor én teljesen más véleményen vagyok az adott dologról. Olyankor engem se lehet meggyőzni, de most nem is ebből a szándékból mondtam ennek a lánynak azt, amit, csak a saját meglátásom közöltem. Mondjuk az alapok is olyanok, hogy a diák vagy megtanulja, vagy nem. Sok dolog csak addig maradt az én fejemben is, amíg el nem végeztem az Akadémiát, onnantól meg tudtam, hogy úgyse lesz rájuk szükségem. Csak a gyakorlati tanulmányok nem kimondottan tartoztak ebbe a csoportba.
- Ha nem gyakorolsz, persze, hogy nem javulsz. – kuncogtam el magam. Mondjuk nekem is csak azért nagy a szám, mert régóta érdekel a zanjutsu. – Azért, még ha támogató is valaki, fontos a gyakorlás… – itt egy pillanatra elhallgattam, egyrészt hogy összeszedjem a gondolataimat, másrészt meg, mert már megint elkalandozott a tekintetem a harcolók felé, így gyorsan visszafordultam Hanae-chanhoz. – Hogy meg tudják védeni magukat, és ne kelljen rájuk is figyelniük a harcolóknak. – ahogy kimondtam, akkor kezdtem csak úgy érezni, hogy talán lehet ez egy kicsit nyers lehetett, pedig direkt figyeltem arra, hogy nehogy terhet mondjak. Elvégre azt nem mindig a másik fél, hanem az érintett érzi inkább magáról. Én is annak érezném magam, ha most valamilyen komolyabb küzdelembe csöppennénk az osztagommal.
Már előre kezdtem gondolkodni, hogy mivel próbálom majd tovább győzögetni, de ahogy a söprű a falhoz került, ez feleslegessé vált. Kicsit meglepett, hogy ahhoz képest, hogy azt mondta nem szereti a harcokat, milyen könnyen és – látszólag – vidáman belement. Talán csak tényleg azokkal van baja, ahol az élete a tét.
Végül elmosolyodva tekintettem arra, amerre épp mutatott. Én is figyeltem, ahogy egy kimerült páros épp most fogta távozásra. Még ment néhány csetepaté, de azt hiszem, amíg nem két elszállt 11. osztagos, akik egyszerre több helyet is ki akarnak sajátítani maguknak, addig nincs probléma.
Viszont amit ezek után mondott, egy pillanatra elgondolkodtatott.
- Hm? I…Igen, persze! – ugrasztott vissza a kérdésével, de még mindig azon tűnődtem, hogy a kardokkal hogy lehet megúszni a sérüléseket, ha nem tudunk időben kitérni előle. Viszont akkor ezek szerint a vízpengém alap kilőve. Az, ha telibe kapná 100%, hogy csúnya vérző sebet hagyna maga után. Pedig azt már úgy ahogy elég jól tudom használni, de mindegy. A sima gyakorlás is teljesen megfelel. Az se lenne gond, ha nem használnánk a kardok Shikai alakját, bár akkor valószínűleg ismét hallgathatnám majd Yoru nyavalygását a legközelebbi meditációmnál. – Akkor már értem, hogy miért nem szereted a vérre menő csatákat. – indultam el mosolyogva, hogy elfoglaljam a helyemet. Hát igen, a gyógyítók az élet megóvásáért vannak, nem pedig, hogy elvegyék azt. Azért köztük is van nem egy jó harcos, arról nem is beszélve, hogy ők inkább kidout használnak.
- Hm? – kíváncsian fordultam felé megtorpanva, mikor meghallottam a shikai aktiválását. – Igazad volt, ezzel tényleg elég nehéz lehet a zanjutsu. – picit grimaszolva néztem végig a boton. Nagyon jól nézett ki, viszont már messziről lerítt róla, hogy nem kimondottan közelharcra találták ki, de nevezem, ahhoz képest, hogy bizonygatta, hogy nem túl jó benne, már aktiválta is a zanpakutoját.
- Én ennél lomhább vagyok. – motyogtam magamban továbbhaladva, azután felé fordultam.
~ Meg a fenéket! Legutóbb is olyan voltál, mintha fenékbe rúgtak volna. – szólalt fel Yoru is a monológomhoz, miközben előhúztam.
~ Az teljesen más helyzet volt! – mentegetőztem gondolatban úgy, hogy ő is hallja. Hangosan viszont nem akartam elkezdeni vele pont most bájcsevegni.
~ Persze, csak Kaitonak kell közben üldöznie… – a szememet forgatva inkább elengedtem a fülem mellett, és a lényegre koncentráltam.
- Zúdulj le, Éjlagúna! – csatlakoztam én is, mire a penge feketévé vált, és feltekeredtek rá a kék „indák”. – Úgy hiszem, inkább felmosnod kell majd. – kuncogtam, mert a kardomról már el is kezdett rendesen csöpögni a víz. Vagy majd meg kell várnia míg felszárad, mielőtt megpróbálná összesöpörni a leveleket.
- Rendben, akkor jövök! – mosolyodtam el, majd nekifutottam egy egyszerű támadás erejéig. Közben figyeltem a mozdulataira, hogy ha megpróbálna kitérni, rögtön kövessem.

Karakterlap

Fujiwara Hanae

Eltávozott karakterek

4. Osztag

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
6 100 / 15 000

Hozzászólások: 18

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 3 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
világos zöld

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra.


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Cicaharc!^^ - Hanae vs Amine
« Válasz #5 Dátum: 2015. Szept. 14, 14:47:16 »
A lány bizakodására csak elmosolyodtam, de nem válaszoltam rá. Valóban fontos a gyakorlás, és előnyös, ha nem akarunk nehezéknek lenni, de én nem vagyok jó kardforgató, se közelharcos, viszont kidoukban, bakudoukban képes vagyok az ellenfelemet hatástalanítani, még ha nem is az én szintemen van, vagy ha azon is van, lelassítani azért mégis csak tudom, míg én elmenekülök. Hamarosan végül elmentek az eddig harcolók, így Amine kérdésére válaszolva, már indulok is a harcszíntérre, ahol is közöltem vele, néhány szabályt, és kérdeztem számára, hogy ez így megfelel-e a számára, tekintve, hogy nem akarok semmit ráerőltetni, bár ha csak kardforgatásban mérnénk össze az erőnk, szerintem rövid meccs lenne. Szerencsére. azonban rábólintott, így rögtön kezdhettük is az előkészületeket. Hát igen, ez nem azt jelentette, hogy shikaiomat kioldottam, amivel igencsak bekoszoltam a környéket. Amine mikor látta a kardom igazi alakját, valóban elismerte, hogy egy ilyennel igen nehéz a harcászat, persze én erre csak mosolyogtam. Viszont megjegyzésére, csak felnevetek.
- Ugyan Amine-san ne butáskodj. Biztos vagyok benne, hogy teneked is ilyen egyszerű. – végül aztán ő is aktiválta a kardját, és még egy kis apró megjegyzést is tett hozzá, mire én rosszallóan csóválom a fejemet – Egek. Egek. Mi lesz itt. – persze azért elmosolyodtam a végén.
Aminet nem nagyon kellett győzködnöm, hogy jöjjön, már indult is meg felém. Vágását megpróbálom blokkolni a tetején is megtámasztott botommal, hogy utána kicsit hátráljak. Persze biztos, vagyok benne, hogy követni fog, így alig szökkenek, hátra a jobb kezemmel elengedem fegyverem, és Amine felé mutatok a mutató és a középső ujammal.
- Bakudou 01: Sei! – kiáltom a technikát.
A technika egyszerű volt, hisz a legalapvetőbb védekező technika, de itt még nem akadt meg a támadásom. Ezúttal tenyeremet a lány lába felé irányítom, majd rögtön folytatom.
- Bakudou 09: Hourin!
Az idézést kihagyva valamivel gyengébb lesz a technika, de részemről nem szükséges erős kapcsolat. A sárga inda kilövődött a kezemből, és Amine jobb lába felé haladt. Próbáltam úgy irányítani, hogy a lány lábára kanyarodjon rá, így”megragadva” azt, és akár az Indiane Jones filmekben, mintha csak csak egy ostort tartanék, hirtelen megrántom magam felé, ezzel megpróbálva kirántani a lábát. Ha elesik az utóbbi bakumat feloldva felé rontok, és pálcámmal megpróbálom kupán vágni. Nem valami szép dolog, de nem kímélem, ha már edzeni szeretne.

Karakterlap

Shinozaki Amine

Hadnagy

Shinigami

13. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
16 600 / 30 000

Hozzászólások: 73

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 20 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Türkizkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Cicaharc!^^ - Hanae vs Amine
« Válasz #6 Dátum: 2015. Szept. 14, 21:14:03 »
A megjegyzésén csak mosolyogva hümmentettem egyet. Egy szóval sem mondtam, hogy nem egyszerű. Csak mivel én a kardforgatás részét is szeretem, nem kapkodtam volna azonnal a shikaial, de végül is érthető, ő mondta, hogy nem igazán jeleskedik benne.
Kuncogva hallgattam a viccelődését. Valóban, talán mi több koszt fogunk ide gyártani, mint a többi tiszt.
Ahogy támadtam, rögtön felülről védekezett, ahogy sejtettem, de nem hagytam abba a támadást, még akkor sem, mikor próbált hátrálni addig, amíg meg nem láttam, ahogy felemeli a kezét. Azonnal ugrottam hátra. Még így is elkapott, de így még védekezni se tudnék, ha a közelébe maradtam volna. Szinte azonnal ugrottam is balra, hogy ne találjon el, ha most meg támadni akarna.
- Shimatta! – nem éppen a Hourinra számítottam, így aztán lényegtelen, hogy megpróbálok kitérni előle vagy sem, ha Hanae-chan jól tudja irányítani. Szerencsére csak az egyik lábamat kapta el. Nem tudom, hogy mi volt pontosan a szándéka, de ha ez, akkor nem teljesen gondolhatta át. Kicsit előrébb mozdult a lábam, de még az előre spárga közelébe nem került. Gyorsan megtámasztottam a kezemmel, és a térdemmel is, hogy nehogy orra bukjak. Mivel csak egy kézzel rántotta meg, nem tudhat akkora erőt kifejteni, hogy a hátamra vágódjak.
~ Hát, ezért idegesítenek a kidouk! – sziszegtem magamban, miközben Hinata-chan már ugrott is felém.
 – Erementarī Dansu! – aktiváltam azonnal a második shikai képességemet, majd egy gyors suhintó mozdulatot tettem kinyújtott karral, csak, hogy nagyobb legyen az ív, és most ezután én védekeztem keresztbe emelve a kardom, hogy ne találhasson kupán azzal a bunkósbottal. Közben ezzel egy időben, hacsak Hanae-chan nem torpant meg, ahogy meghallotta a shikaiom aktiválását, akkor olyan 2-3 liternyi víz találja telibe, amit a suhintással állítottam elő. Ez nem árthatott sokat neki, legfeljebb kapott egy kis hideg fürdőt. Ezek után gyorsan kihasználtam a tényt, hogy ő nagy valószínűséggel rám figyel, még akkor is, ha inkább kitért az előbbi zuhany elől, nem pedig a földön lévő vízmennyiségre, így megpróbáltam arra koncentrálni, majd egy gyors csuklómozdulattal felé irányítani. Ha elugrott volna a mozdulatomra, a szabad kezemmel akkor is gyorsan követem, viszont most nem ússza meg egy egyszerű kis zuhannyal. A víz mozgását közvetlenül a fejénél leállítottam, hogy a nagyjából háromliternyi vízmennyiség befedje az arcát, és ne tudjon levegőt kapni. Közben folyamatosan próbáltam a vízre koncentrálni, érezni minden cseppjét, eggyé válni vele. Ez borzalmasan nehéz feladat, és még csak limitált trükköt tudok végrehajtani, amihez nem kell több percnyi koncentráció. Ezért lett volna könnyebb a vízpengékkel szórakozni, de azt még mindig féltem bevetni, nehogy komolyabb sérülést okozzak vele.
A kardot fogó kezemmel csuklóból elkezdtem körözni, minden körrel nagyjából fél liter vizet húzott magával a penge, ezzel lassan kialakítva egy egyre nagyobb örvényt. Szerencsére ez alkalmazkodott a kard mozgásához, így egyelőre nem igényelt több koncentrációt, ellenben a – reményeim szerint még – Hanae-chan fejét borító vízlabdaféleséget. Arra folyamatosan figyelnem kellett, hogy arra mozduljon, amerre esetleg Hanae-chan próbálna. Azt nem tudom, mennyire próbálja majd meg lerázni magáról, inkább arra számítottam, hogy egy kidouval próbálja majd megtörni a koncentrációm, részben ezért is kezdtem el pörgetni a zanpakutom.

Karakterlap

Fujiwara Hanae

Eltávozott karakterek

4. Osztag

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
6 100 / 15 000

Hozzászólások: 18

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 3 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
világos zöld

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra.


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Cicaharc!^^ - Hanae vs Amine
« Válasz #7 Dátum: 2015. Szept. 17, 20:17:52 »
A béklyóim, bár sikeresen megzavarták az ellenfelemet, nem azt a hatást érték el, amit vártam. Amine hamarabb kiszabadult az 1. kötésből, amin igazság szerint nem lepődök meg, de, még amikor a kötéllel próbáltam meg elestetni, még az is kevés volt, ahhoz, hogy a földre vigyem. Ejj… nos mindegy. A lényeg, hogy megpróbáltam. Bár támadásomat megindítottam nem voltam olyan túlontúl lelkes, persze azért nem mondtam le a meccsről.  Botommal, már készültem volna, hogy lesújtásra emeljem fel, ám ellenfelem nem tétovázott, és ellentámadásba lendült. Egy vízpenge indult meg felém, aminek kikerülésére nem volt túl sok időm, így jobb ötletem nem lévén a botommal próbáltam meg kettéütni. Ami valljuk be, nem volt valami jó ötlet. A fröccsenő víz egy része az arcomba csapódott, és nem elég, hogy nem sikerült megfékeznem a becsapódást, de egy kevéske a szemembe is ment, ami hátrálásra késztetett. A szememet dörzsölgetve pislogok párat, majd miután kitisztult a látásom, kicsit hunyorítva, de Aminere nézek. ÉS körülbelül ennyi időm volt. Hirtelen víz kezdett el az arcom felé áramlani, majd teljesen ellepni fejem. A botomat elejtve próbálom meg kezemmel leszedni magamról a vízburkot, mindhiába. egy kis buborékfelhő úszik ki, ahogy tüdőm kezd kifogyni az oxigénből, így tennem kellett valamit, de gyorsan. Remegő kezem a lány felé emelem, majd a tüdőmben lévő összes oxigént bevetve próbálom a vízbe ordítani a támadásom.
~ Bakudou 41: Anei Eirou
Ha a Bakudoum sikeres, Amine köré egy fekete burok jelenik meg, mely meggátolja a látásban. Remélhetőleg ennyi elég, hogy elvessze az irányítást a technikája felett, különben a végén megfulladok. A technikám és a légszomj okozta kimerültségtől a térdre rogyog, és egyre homályosodó tekintetemmel próbáltam minél tovább a burkomra koncentrálni. Csak még egy kicsit… csak még egy kicsit…

Karakterlap

Shinozaki Amine

Hadnagy

Shinigami

13. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
16 600 / 30 000

Hozzászólások: 73

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 20 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Türkizkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Cicaharc!^^ - Hanae vs Amine
« Válasz #8 Dátum: 2015. Szept. 26, 18:47:47 »
Viszonylag igen nagy szerencsém van, ha két kézzel, tiszta erővel a testsúlyát belevéve húzta volna meg, biztosan hátra vágódtam volna. Kicsit deja vu érzésem volt, ahogy a bottal lesújtott, hisz a legelején én is így támadtam, és a védekezésem is szintén olyan, mint Hanae-chané.
A kardom által hozott vizet sejtéseim szerint veszélyesebb támadásnak vélhette, nem pedig csak egy hideg zuhanynak, de még sosem láttam olyat, hogy valaki úgy próbálja meg hárítani a vizes támadásokat, hogy megpróbál beleütni. Úgy még jó, hogy belecsapódik a szembe. ^^”  Nem mintha túl sok szabadidőm lett volna, hogy megmosolyogjam a dolgot, ha befejezi, lehet nem lesz még egy ilyen jó alkalmam, hogy az irányított vizet feltűnés nélkül a fejére irányítsam. Mivel még egyikünk sem ismeri a másik zanpakutojának a képességeit, ilyenkor a legjobb, ha a meglepetés erejével támadunk.
Sikerült is, a burok tökéletesen befedte a fejét. Legnagyobb döbbenetemre, Hanae-chan még a fegyverét is elejtette, hogy két kézzel próbálja leszedni azt, amit nem lehet megfogni. Talán ennyi épp elég is volt, de nem igazán értettem a reakcióit. Mintha megijedt volna, pedig tudhatná, hiszen egyértelmű, hogy nem fogom vízbe fojtani. Arra számítottam, hogy ha nem jön rá, hogy hogy szabadulhatna meg tőle, és nem bírja tovább, akkor majd jelezni fog valahogy, hogy elég volt, vége, nem pedig ájulásig megy. Végül csak felém emelte a kezét. Követve a mozdulatát, én meg gyorsan magam fölé emeltem a kardom, mire az a körül örvénylő, talán már az 1 hektót is elérő hatalmas víztömeg rám, vagyis körém zúdult, és úgy örvénylett tovább. Mást am úgysem tudtam volna vele csinálni, hiszen a koncentrációm nagy részét a Hanae-chan feje körüli kis vízburok kötötte le, de ami ezután jött, arra nem számítottam.
- 41-es Bakudou?! – döbbentem meg egy lépést hátrálva. Csak annyi időm volt felfogni, ahogy kimondja, de aztán sötétség.
~Hogy a fenébe képes már ilyenekre?! – végső soron most már mindegy volt, inkább azon voltam, hogy nyugodt maradjak. Csak annyiban tévedett, hogy amit a vízzel csinálok, ahhoz nekem nincs szükségem szemekre, pusztán képzelőerőre, így a kezem még mindig „felé emelve” tartottam, de már csak olyan 5-10 másodpercig. Semmi értelmét nem láttam tovább annak a vízburokféleségnek, mert az nagyon jó, ha egyáltalán még ott van, és ott tudom tartani, de ha Hanae-chan egy kicsit is elmozdul, én már nem tudom követni. A mozgatásához valóban látnom kell, különben fogalmam sincs, hogy merre. Végül leengedtem a karom, talán pont a tájt, mikor térdre rogyott. A fejem folyamatosan zakatolt, próbáltam rájönni, hogy mit akarhat ezzel, azon kívül, hogy szabaduljon. Hallottam már erről a burokról rémhíreket, de fogalmam sincs, hogy hogyan működik, így minél előbb ki akartam belőle szabadulni. Hiába töprengtem, sok ötletem nem volt, mivel fogalmam sem volt róla, hogy még ugyanott van-e. Végül egy ötletnél maradtam. Behunytam a szemem, és előre emeltem a kezem. Most valóban szükségem volt a hatalmas képzelőerőre. Azt vizualizáltam, hogy hozzáérintem a tenyerem a körülöttem örvénylő víztömegre. Hogy még mindig körülöttem örvénylett-e, vagy sem, az most totál mellékes volt, egy próbát megért.
- Lássuk 100 literből hány kis víztüskét lehet kilőni. – te jó ég, így még borzalmasabb, hogy beszélek, de tényleg nem hallom, most még nyelhetem le mellé ezt a rossz szájízt is.
Közben azt vizualizáltam, ahogy a körülöttem lévő örvényből több száz, vagy ezer, kis tüske kezd el minden irányból kilövellni folyamatosan. Ezt még szemmel se tudnám pontosan kivitelezni, így biztosan van köztük kisebb nagyobb tüske, sőt talán nem is tüske alakú is van, ha egyáltalán csinálok bármit is, fogalmam sincs, de nem akartam egy pillanatra sem abbahagyni, amíg van körülöttem víz, a fekete burok még áll és Hanae-chan sem lép semmit. Közben mérgesen felciccentem. Ez már valóban veszélyes, de most már mégis mit várt? Azért kell a szemem, hogy meg tudjam mondani, hogy mikor kell megállni, de így vakon minden támadás veszélyes. Ha belegondolok, hogy elméletileg később majd képes leszek jobban érzékelni a vizet, minden egyes cseppjét, és hogy mihez érnek hozzá… Ennek most még csoda, ha a töredékére képes vagyok, főleg így, ilyen helyzetben. Nem véletlenül hunytam be a szemem, igyekeztem elfelejteni, hogy mi is történt nagyjából fél perccel ezelőtt.

Karakterlap

Ukitake Juushirou

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 212

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 1 899 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Cicaharc!^^ - Hanae vs Amine
« Válasz #9 Dátum: 2017. Dec. 18, 16:08:27 »
Üdvölet! :hippy:

Jeleztétek, hogy a küzdőteres játékotok félbemaradt. Noha a megbeszélt finomkodáshoz nem igazán sikerült tartanotok magatokat, szerencsére komolyabban egyikőtök sem sérült meg. Íme a jutalmatok:

Shinozaki Amine: 200 lp és 1500 ryou.

Fujiwara Hanae: 100 lp és 1000 ryou.