Szerző Téma: Közlemény  (Megtekintve 1639 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 485 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése

Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

• Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Közlemény
« Dátum: 2015. Szept. 07, 07:57:25 »
Üdvölet!

Közérdekű közlemény következik!

Szeretnék megkérni minden küldetést mesélő júzert, Mesélőt, Moderátort, és Admint, hogy a hét végéig (09. 13) küldjön nekem egy pü-t azzal kapcsolatban, hogy mely küldetéseit szeretné folytatni a közeljövőben. Sajnos elég sok álló küldetésünk van, amibe már legalább három hónapja nem érkezett post játékos vagy épp Mesélő részéről. Szeretném ezeket lezárogatni. Tehát, ha a hét végéig nem kapok pü-t valakitől, akkor azokat a küldetéseit, melybe már legalább 3 hónapja nem érkezett válasz, lezárom. Amennyiben valaki jelzi, hogy szeretné folytatni, további 1 hónapot kap, hogy vagy egy mesélést, vagy egy játékosi postot összehozzon a küldetésébe.

Annak függvényében, hogy mennyi küldetés marad bent, eldöntjük, hogy lesz-e küldetés stop, vagy sem. (Ez alól kivétel a csak újoncoknak készített küldetés, illetve az új arcot felvezető küldetések.)

Ennyi lett volna.
:mami:

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 485 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése

Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

• Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Közlemény
« Válasz #1 Dátum: 2015. Szept. 14, 22:39:09 »
Uffantás!

Azok a küldetések, melyeket lezárhatónak jelentettek, lezárásra kerültek. Sajnos rengeteg olyan volt, ami már az első körben befagyott... :/ A mesélőknek ejnye-bejnye, mert nem próbálták meg élesztgetni, meg új játékosokat szerezni, a játékosoknak meg ejnye-bejnye, mert nem írtak, vagy épp eltűntek a fórumról. :|
Innentől fogva a küldetéseket rendszeresen ellenőrizni fogom, és amennyiben van olyan, amibe már legalább 3 hónapja nem érkezett post, morcos leszek. :| (Igazából már most is vezetem, mert Shunc készített nekem egy csini táblázatot. *>*) A mesélőnek küldeni fogok egy csinos kis pü-t, hogy mit óhajt kezdeni az adott küldivel, és ha folytatná, egy hónapja van arra, hogy újabb postot erőszakoljon ki vagy magából, vagy pedig a játékosokból. Természetesen adódhatnak különleges események is, ami miatt kitolhatom az 1 hónapot. És őszintén szólva, ami nekem a leginkább böki a csőröm az még mindig a "nincs időm postolni" kijelentés, ugyanis még mindig azt vallom, hogy akinek nincs ideje postolni, annak arra sincs ideje, hogy multi karit készítsen. ;)
Tehát, igazából a lényeg, hogy azoknak a mesélőknek, akik lejelentették, hogy szeretnék folytatni aktuálisan folyó küldijüket, 1 hónapjuk van arra, hogy postot írjanak vagy írassanak a küldetésbe. Amennyiben ez nincs meg nagyon morcos leszek, és még én magam se tudom, hogy mit fogok tenni... :| De azt tudom, hogy nem jó dolog, ha morcos vagyok... :roll:

Ennyi lett volna a bejelentés. :o

További kellemes játékot! :mami: