Szerző Téma: Kuchiki Samanuske NJK-i  (Megtekintve 723 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Kuchiki Samanuske

Eltávozott karakterek

4. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
14 000 / 15 000

Hozzászólások: 37

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 10 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Férfiegylet

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Házas

Kivel áll kapcsolatban?:
Takagi Akira


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Kuchiki Samanuske NJK-i
« Dátum: 2015. Szept. 08, 17:12:38 »


Név: Kuchiki Hisahide
Kaszt: Shinigami (Sérülés miatt visszavonult)
Nem: Férfi
Kor: 503
Rokoni kapcsolat: Kuchiki Samanuske apja.
Kinézet: 2 méter 14cm magas, 110kg, a testfelépítése a kora ellenére kifejezetten erős, izmos, sok mai fiatalt megszégyenítene a megjelenése. A felsőtestén több heg van, köszönhetően annak, hogy a 11. osztagban teljesített szolgálatot. A haja hátközépig érő, világosszürke, szemeinek a színe fekete. Az arca ráncos, és leggyakrabban komoly az arckifejezése, de még mindig jóképűnek mondják. A bal lába térdből hiányzik. Zanpakutoját mindig magánál tartja.

Jellem: Határozott, szigorú, főleg Samanuskeval, mert nem szeretné, hogy a fia elherdálja a tehetségét, és bár sose mondta, de büszke a fiára, még annak ellenére is, hogy a 4. osztagba került. A családját szereti, de nem túl gyakran mutatja ki (kivéve a még meg nem születet unokájának, akinek a jelenlétében a kenyérre lehet kenni, és mindent megtesz majd azért, hogy jókedvre derítse a kicsit). Szeret a feleségével kettesben lenni, és beszélgetni, közben pedig szaket inni, vagyis inna, de a neje nem engedi neki. Ezért néha kiszökik a birtokról, hogy nyugodtan tudjon kocsmázni, és iszogatni. Komoly tárgyalópartner, kifejezetten intelligens, és bár nem ártja bele magát a többi főnemes ügyébe, szeret tisztában lenni azzal, hogy éppen mik történnek a nemesek világában. Hanával mint családfővel kifejezetten elégedett. Akirát az elején nem nagyon akarta elfogadni, de idővel megkedvelte a lányt, és örült, amikor Samanuskeval összeházasodtak. S bár a 11. osztag tagja volt, manapság már kerüli a harcokat, átadta a fiataloknak a stafétát, most már csak szeretné, hogy a fia vigye valamivel többre, és kicsit komolyodjon meg. Samanuske barátai közül legjobban Rosoui Motochikát kedveli, elvégre 11. osztagos.

Harci képességei: Kiváló közelharcos, kardforgató és pusztakezes harcos. A reiatsu kezelése átlagosnak mondható, ahogy a kidouk használatában se magaslik az átlag fölé. A harcokban inkább igyekezett közel kerülni az ellenfeléhez, és kiélvezni a pengék találkozását.

Kuchiki Hisahide a Kuchiki család mellékágába tartozik, volt 11. osztagos, ahonnan egy komolyabb sérülés miatt leszerelésre kényszerült. Egyetlen gyereke van, Kuchiki Samanuske, aki miatt gyakran szégyenkezett, és kellett bocsánatot kérnie, de ezek ellenére nagyon szereti a fiát, és már egyre gyakrabban nézi el az ostobaságait. Amióta nem aktív shinigami, az ideje legjavát a feleségével tölti, és izgatottan várják az első unokájuk születését.

Zanpakuto:

Shiroyasha (Fehérdémon): Shikaiban egy hatalmas, több mint 3 méteres esernyő a súlya több mint 80kg, de Hisahide úgy forgatja egy kézzel is, mintha alig lenne több 1kg-nál.
Feloldási parancs: Sukurimu! Shiroyasha. (Sikolts! Fehérdémon.)
Képessége: Csak egy képessége van, feloldásnál többszörösére növeli Hisahide fizikai képességeit. Gyorsaságát, fizikai erejét, állóképességét, fájdalomtűrését stb.

Szeret:
- Családját
- Rágózni
- Szaket inni
- Olvasni
- Edzeni

Nem szeret:
- Spenót
- Kényszert
- Tehetetlenséget
- Amikor Samanuske valami rosszat csinál, amiért főhet a feje.
- A túl meleget.Név: Kuchiki Hinata
Kaszt: Shinigami (Visszavonult 3. osztagos, és most az Akadémián oktat)
Nem: Nő
Kor: 432
Rokoni kapcsolat: Kuchiki Samanuske anyja.
Kinézet: 167cm magas, 50kg, vékonyabb, kecses testalkat. A haja már őszbe forduló, rövid, szemeinek színe barna. Sűrűn látni, hogy mosolyog, ami kedves vonásokat kölcsönöz az arcának. Ruhák terén kedveli az egyszerűbbeket, mind megjelenésben, mind színekben. A zanpakutoját mindig magnál tartja.

Jellem: Kedves, segítőkész, ha lehet, akkor kerüli az erőszakot, de nem riad attól se vissza, ha be kell mocskolnia a kezét. Ha muszáj, akkor képes erőskezű is lenni, és leteremteni a fiát és a férjét is. Él-hal a gyerekekért, megfogadta, hogy amint lesz unokája, elkényezteti majd, mindegy mit mondanak majd a kicsi szülei. Szeret a férjével a kertben sétálni, és jókat beszélgetni, vagy éppen csak csendben ülni, és nézni az eget. Hisahidenek nem engedi, hogy alkoholt igyon, ezért amikor a férje hazaér a szökésből, mindig leteremti, de ez gyakran megcsinálta a fiával is. Akirát már a kezdetektől fogva megszerette, mert szerinte képes volt lenyugtatni a fiát, aki már nem nagyon jár el sehova, csak néha a barátaival, akiket szintén szeret Hinata.

Harci képességei: Inkább a reiatsu alapú harcokat kedvelte, és előszeretettel használt kidoukat is, ezért ezekből képzettebb az átlagnál. A közelharci képességei, mint a vívás, vagy a pusztakezes harci képességei átlagosnak mondható.

Kuchiki Hana az egyik független nemesi ház sarja, a férjével egy tárgyalás közben találkozott. Kezdetben nem volt szimpatikus neki a nagydarab 11. osztagos, de Hisahide első látásra beleszeretett, és évekig udvarolt Hinatanak, aki végül beadta a derekát, és beleegyezett néhány találkozóba, a többi pedig már történelem. Most a férjével izgatottan várják az első unokájuk születését, és már készül arra, hogy elkényeztethesse a kicsit.

Zanpakuto: Ismeretlen. Nem sokszor kellett használnia.

Szeret:
- A családját
- Másokon segíteni
- A nyugalmat
- A még meg nem születet unokáját
- A férje társaságában lenni

Nem szeret:
- Harcolni
- Ölni
- Amikor nevelnie kell a fiát és a férjét
- Az esőt
- Spenótot
« Utoljára szerkesztve: 2015. Szept. 09, 13:38:56 írta Kuchiki Samanuske »