Szerző Téma: Nagashima Kameko  (Megtekintve 901 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Nagashima Kameko

Hozzászólások: 1

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 0 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Nagashima Kameko
« Dátum: 2015. Szept. 26, 22:18:38 »
~ Adatlap

Név: Nagashima Kameko
 Nem:
   Kaszt: Ember
Szül. ideje: 1996. 05. 20
Kor: 19
  • Emberként: 19
  • Lélekként: -
~ Előtörténet
- Üdv, a nevem Nagashima Kameko, de a nővéremnek, és a barátaimnak, csak Meko-chan. Kilencven hat Májusában születtem, Hirosimában. De, ott csak öt éves korom ig éltünk, aztán Tokyoba költöztünk, és ott is maradtunk. Ayumi val ott jártunk suliba, és szerettünk suliba járni, aztán a nővérkém meg alapította a Fekete Könny nevű bandát, melynek tagjai Fuduki Yuki, Madoneki Haru, Kobajasi Shizume…
- A macska rúgja meg!
- … Valamint, az előbb megszólaló nővérkém Ayumi, és szerény személyem. Ayumival, csak mi vagyunk egymásnak, mert a szüleink egy autó balesetben hunytak el még tavaly, és most csak egymásnak vagyunk. – Mondom a kamerának. – Mi lenne, ha letennéd azt a hülye kamerát, és inkább te is készülnél? Mert mindjárt fellépünk. – Szól hozzám Ayumi, mire én csak becsukom a kamera képernyőjét, és készülni kezdek. Mire sorra is kerülünk, addigra már rég készen is vagyok. A színpadon, már mindenki a helyén van, és a buli már kezdetét is veszi, és a hangulat is oltári.
A bulinak vége, és már az utolsó számnak is vége, de a tömeg ráadást követelne, csak hogy nekünk ennyi volt mára.
– Köszönjük, hogy itt voltatok, és nyugodalmas jó éjt mindenkinek! – Szól a mikrofonba a banda feje, a front emberünk, Ayumi. Aztán mind az öltözők felé vesszük az irányt. Shizu, már az öltözőben van, hogy hamar át öltözhessen. De, én se maradhatok túl sokáig, hisz holnap nekem is dolgoznom kell, hogy meg élhessek. Két munkám is van, és mind a kettőt szeretem csinálni. Egy mangaka segéde vagyok, vagy legalább is valami olyasmi. Segítek neki, hogy a mangái, időben készen legyenek, és alkotok is. A másik munkám, pedig a nővérem bandájában vagyok gitáros. Mondjuk, mind kettőt szeretem csinálni, és élvezem is őket. Ayumi benyit az öltözőjébe, és engem is magával ragad, és behúz engem is, mert egy öltözőn osztozunk. Shizu, már az öltözőjében van, és készül, hogy haza mehessen. Én is hasonló képen cselekszem, gyorsan át öltözöm, és gitárom a tokjába kerűl.
– Ezért még visszajövök. – Mondom a nővéremnek, majd kirohanok az öltözőből. Amint Shizu öltözőjéhez érek, csak annyit látok, hogy az már üres, Shizu már nincs ott. Ekkor már, érthetővé válik, hogy erről bizony le maradtam. Ayumi, megjelenik mögöttem, és rá kérdez.
– Akkor mehetünk?
– Persze, csak visszamegyek a gitárom ért.
– Az már itt van nálam. – Mondja nekem, és mikor lenézek, látom a kezében a tokot. Majd elnézzek a nővéremre, aki egy huncut vigyorral az arcán.
– Tehát, mehetünk? – Kérdi megint, de most csak bólintok egyet, hogy igen. Utunk, a lifthez vezet, amivel egyenesen levisz minket a parkolóba, ahol Ayumi autója van. Egyből be is szállok a kocsiba, mellém pedig a nővérem, és beindítja a kocsit, és már indulunk is. Egy ideig, csak a rádió hallatszik, de rögtön meg szakítom ezt a idilli csendet egy kérdéssel, ami már régóta érlelődik bennem.
– Tehát, hova mész esténként? – Kérdem tőle váratlanul, és most remélem nem fog kitérni a válaszadás alól, mert most akaratos leszek.
– Nem mindegy?
– Képzeld, nem. Szóval?
– Fura, mindig is azt hittem, hogy ezt én fogom fel tenni neked.
– Akárcsak én. – Mondom kicsit szomorúan a hangomban. Közben, az elsuhanó fákat figyelem. – Nem akarlak téged is elveszíteni. – Mondom neki tovább, és egy hosszú percig tartó néma gyászos csend telepszik közénk, amit késöbb Ayumi tőr meg.
– Nem fogsz el veszíteni igérem. – Mondja nekem, de bárcsak el is hihetném neki, hogy ez igaz, de amik a hírekben vannak, azok még engem is sokkolnak. Anyáék halála óta, csak mi ketten vagyunk egymásnak, és inkább egy férfi válasszon el minket, mint a halál, mert nem biztos, hogy ki bírnék még egy temetést. Tekintetem, hátra kalandozik a hátsó ülésre, ahol is meg pillantom a nővérem kardját, és szomorúság költözik a szívembe, de nem mondok semmit. Haza érve, az ajtónk elött, egy férfi ül, egy karddal az ölében. Amint meglát minket fel is áll, és köszönés kép jelenti ki.
– Nem voltál edzeni.
– Tudom, mondtam már délelöt, hogy fellépésem lesz.
– Nem emlékszem, hogy mondtad volna. Most rá érsz? – Kérdi a férfi, mire a nővérem kérdőn nézz rám. Erre én, megadóan veszek mély levegőt.
– Menjél csak, de vigyázz magadra. – Mondom, majd egyedül lépek a lakásunkba, és készülök a fekvésre.
 

~ Kinézet
Kábé, a válláig érő lila haja van, amit szeret cofba hordani. Szemei, mandula alakúak, íriszei hideg világoskék szinüek, rövid látó révén szemüveges. Arca, kerek gyönyörű, nincs rajta egy szeplő se. Alakjára, és idomaira nagyon büszke, ezért is hord olyan ruhákat, amik kiemelik nőies vonalait. A két kedvenc színe, a kék és a fehér, de a többi színt se veti meg. Magas sarku ban, sose látni, mert ő inkább a edző cipőket, vagy a bakancsokat szereti. Valamint ritkán, de szokott láncokat hordani meg nyakörvet, meg csukló pántot, meg ilyesmit, és csodálkozik, ha huligánnak nézik. Test magassága, átlagos, mint ahogyan a súlya is.~ Jellem
Én, egy csendes, hallgatag lány vagyok, és a szókincsem többnyire egy, két szóban ki is merül. De nyugodtan kérdezhetsz, csak akkor kérlek, hogy figyelj, mert azt nem szeretem, ha kérdeznek, de nem figyelnek rám. Én is türelmesen végig tudok hallgatni másokat, úgyan ezt én is elvárnám, még tőled is. Remélem nem zavarlak. Akkor jó, már azt hittem, hogy zavarlak. Tehát, mint azt már mondtam… Mi van? Megy, a vonatod? Csak, mert nagyon nézed az órádat. Bár igaz, sosem állítottam, hogy izgalmas lennék sőt, még szerintem is unalmas vagyok. Nem vagyok az a nagy harcos féle, de ha úgy van, ki veszem a részemet belőle. Mindig másnak adok igazat, a sajátom helyet, csak ne legyen belőle vita. Igen, és ott van még a diszkó, amit ki nem állhatok, tehát ha ott van, dolgod inkább kint várok. A koncertek, és a mozik jóbban érdekelnek. Család tervezésben nem gondolkodom, inkább a munkáimnak élek, mert így legalább nincs lehetőség a szakitásra.~ Zanpakuto/képesség
Nincs


~ Szeret, Nem szeret
Szeret:
-   Manga
-   Anime
-   Shizume
-   Ayumi
-   Teli holdnál egy jó hosszú séta
-   Havazást
-   Hideg téli éjszakákon a kandalló elött üldögélni
 Nem szeret:
-   Szappan operák
-   Egy rossz mérkőzés
-   Negatív levelek
-   Ha ki fut az időből
-   A pedofilokat
-   Az állatkínzókat
-   Tuc, tuc zenéket

~ Felszerelés(ek)

-   A gitárja
-   Egy füzet
-   Ceruzák
-   Radírok
-   Mobilja
-   egy táska
-   Csuklópántok
-   Nyaklánc
-   Nyakörv
-   Láncok
-   Kölni
-   Száj fény
-   Egy kép Shizuról


~Próbajáték
« Utoljára szerkesztve: 2015. Szept. 27, 00:55:04 írta Nagashima Kameko »