Szerző Téma: A karakurai futárok rejtekhelye  (Megtekintve 1639 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shirei Tenro

Futár (Fox)

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
19 300 / 30 000

Hozzászólások: 143

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 11 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Azúrkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Törött porcelánként is lehetséges ragyogni.

Post szín:
Mistyrose


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A karakurai futárok rejtekhelye
« Válasz #15 Dátum: 2018. Jún. 07, 00:59:55 »
Futár kaland

Sokat őrlődött azon, mit mondhatna. Megértettem. Lehet tényleg nem a legjobbtól kérdeztem, de mégis kihez fordulhattam volna itt? Kane-t ismertem a leginkább, Noah, Felcser, a többiek... Egyelőre csak felületesen láttam át rajtuk. Ennél fogva inkább idegennek tartottam őket. Ha hozzájuk fordulok a bajaimmal,szerintem abban a minutumban hülyének néznek. Vagy elkeserednek, mint korábban tették, ezt meg nem akartam. Nagyon-nagyon sokat filóztam régen, és keveset kérdeztem. Szóval fontos volt számomra, ha a szamár perfect válasszal nem is tudott előrukkolni, mondjon valamit, amivel könnyebben álomra hajthattam a fejem.
Azt hittem, az örökké valóságig várhatok, és következőleg azt kívánom, bár elnyelne a föld. Szerencsére másképp történt, még mikor a fióknál álltam.
- Ó, szóval itt fegyvereket rejtegetsz. Mindent értek – vigyorogtam, kiegészítve korábbi reakcióm, színlelt pimaszsággal. Komolyabban nézve viszont világos, mennyire nehéz lehetett neki. Csak a mait elnézve már nem akarództam mélyre ásni egyikünk múltjában sem, főleg az övében. Hisz ki tudja, mennyi minden történhetett vele, ami a saját titka marad, mert nekem közöm nincs hozzá. Így ami tőlem perpillanat kitellett, a türelmes hallgatóság szerepe. Érdeklődve hallgattam a választ, amiről úgy sejtettem kevesebb lesz, de Kane újra meglepett. Legalább annyira, mint az erdős kaladunknál! Pedig azt a kardbravúrt semmi sem írhatta felül… Idáig. Immáron az ágyban feküdtem háttal, mint a vidra, és újra lepergett előttem minden.
-Heh, Semafor esete merőben más – húztam el a szám – Ott Mizuki volt az elme, vagy Vinzent, de nem én. Te pedig akkor számomra semmivel sem voltál különb egy tuskótól.
Könnyedén kicsúsztak ezek annak ellenére, mennyire mást mutatott az arcom. Az öröm és bánat groteszk elegye tükröződött jól kivehetően a könnyes szemsarkakban, és a felfelé görbülő ajkak vonalában. Hiszen ezzel végleg bebizonyosodott előttem, mennyire félreismertem őt, illetőleg… milyen sokat kellett tanulnom róla.
- Most viszont, miután túléltem, itt vagyok… Azt kell mondjam, tartogatsz még számomra meglepetéseket. Ezt vedd pozitív jelzőnek! – Azzal hátat fordítottam neki. Neki levegőznie kellett, nekem súlyosan elgondolkodnom azon, mik lesznek a következő lépéseim, hiszen örökre nem maradhattam itt. Nem élhettem a többiek jószívűségéből. Behunytam a szemem addig a pillanatig, míg a srác biztosan elhagyta a helyiséget, aztán forgolódtam egy jó darabig.
Sokat agyaltam, mi kerekedne abból, ha ténylegesen csatlakoznék hozzá, hozzájuk… Ha az, hogy itt lehetek, nem csak a felépülésem miatt történne. Olyan frankón hangzott! De ugyanakkor elérhetetlennek tűnt. Jelenleg örültem a fájdalommentes pozitúra váltásnak, miképp hol oldalt, hol a hátamon fekve vizslattam a falakat. Végül egy unalmas percemben semmi nem furakodott a gondolataim közé. Lassan elmerültem a sötétség pihentetőbb fajtájában, valahol az álmaim között.


//Köszönöm a játékot! ^-^//

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 000 / 10 000

Hozzászólások: 145

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 30 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A karakurai futárok rejtekhelye
« Válasz #16 Dátum: 2018. Jún. 12, 23:38:07 »
Futár akarok lenni!

Mióta Tenrot sikeresen eltudtuk helyezni, fejemben sok fajta gondolat kavargott. Még a mai napig kavarognak ezek a gondolatok és nem bírom kiverni a fejemből. Igaza lenne Tenronak azzal kapcsolatban, hogy a múltamat le kéne zárnom véglegesen? Úgy tenni mintha nem történt volna meg? Nem tudom, hogy helyes lenne-e. Hiszen a múlt valahol nagyon fontos. Ha elfelejtjük honnan jöttünk, nem lenne lehetőség arra, hogy fejlődni tudjunk. Legalább is én így hiszem. Lehetséges viszont ez csupán valamiféle általam kitalált kifogás, hogy könnyebbé tegyem ama tényt, ami velem történt még régen. A fegyver, ami a polcomon lapul, mély sebeket hordoz, amire nincs kedvem emlékeztetni magamat. Ezért is ritkán nyúlok bele, abba a bizonyos fiókba és elkülönítve tárolom a seele schneiderem és keresztemtől. Lehet tényleg Icarusnak van igaza. Ki kéne dobnom egyszerűen a szemétbe azt a vackot és talán könnyebb lenne. De valamiért nem tudom megtenni. Úgy érzem, azaz eszköz, még ha fájdalmas emlékeket is hordoz, mélyen a részemmé vált. Olyan lenne mintha magamból vágnék ki egy darabot. Lehetséges, hogy nagyon megbánnám. Tenroval sajnos nem tudtam beszélgetni, mióta megmentettük a halál karmai közül. Egyrészt több időt töltöttem napok óta az edző teremben, másrészt Noah nagyon sok melót bízott rám. Szerencsére ezek inkább csomagszállítási feladatok voltak, de azért volt egy pár köztük, ahol eldördült pár pisztolylövés. Szerencsére nem sérültem meg. Van már annyi tapasztalatom és gyakorlatom, mikor lövés dördül el, mit kell tennem ahhoz, hogy sikeresen elkerüljem, hogy egy második lyukat készítsenek a seggemnél. Kaptam eleget párszor már! Szerencsére ezekről nem nagyon tudnak sokan, max Mousék, de ők is tartják a szájukat. Kell is nekik hiszen ők is akkortájt kerültek hasonló slamasztikában. Együtt élveztük annak az örömét, mikor egy nyamvadt golyó sikeresen megtalálta a hátsó felünket. Kellemetlen érzés! Főképp amikor ki kell műttetni! Már számolni se tudom a két kezemmel hányszor kerültem emiatt műtő asztalhoz. Bele se akarok gondolni, hogy őszinte legyek. A mai napomon szerencsére csupán egy egyszerű szállító melóval bízott meg Noah. Gyorsan megjártam A-ból B-be az utat így sok időm lesz pihenni. Amint visszaérek a bázisba és venném az irányt a szobámhoz, Mouse és Icarus hangja nyomban megüti a fülemet.
- MIIIIIVAAAAAAAAAN?!
- EZ MOST KOMOLY?!
Nyomban a pihenőterem felé veszem az irányt, hogy megnézzem még is mitől akadtak ki ennyire. Amint belépek, Noah, Icarus és Mouse tartózkodik bent. Ternészetesen Tenro is köztük volt. Barátaimra nézve, veszem észre, hogy körülbelül le vannak sokkolva valamitől. Lemaradtam volna valamiről? Tekintetemet rögtön Noah felé irányítom.
- Srácok! Idáig lehetett hallani ahogyan kiakadtatok mint a kakukkos óra. Még is mitörtént? Valami baj van?
Mouse rögtön odajön hozzám majd közli velem a hírt, amitől a szemeim kitágulnak azon nyomban. Nem tudom elhinni! Tényleg komolyan gondolta a dolgot, vagy csak a fájdalom csillapító beszél belőle, esetleg a sokk, amit kapott a Wyverntől?
- Ez most komoly?
Teszem fel Tenro felé a kérdésemet. Teljesen lesokkolódom egy pillanatra és igyekszem felszedni minden darabomat, ami hirtelen szilánkosra tört. Ha tényleg komolyan gondolja nyilatkozatát, hát nem tudom, hogy örülnöm kéne, vagy most azonnal beszéljem le erről.
- Hát én beszarok! Tenro! Biztos vagy te ebben? Ugye tudod, hogy mit vállalsz fel ezzel ugye? Ez nem csak szórakozásból áll! Bele is halhatsz! Roppantul veszélyes ám az életstílusunk! Ráadásul sok lemondással is jár! Biztos, hogy ezt akarod?
Valami hihetetlen jó beszéddel kell előrukkolnia, hogy meggyőzőn vagy mindent megteszek azért, hogy lebeszéljem erről. Oké, hogy amit véghez viszünk az valahol pozitív és jó, de azért tisztában kell lenni azzal, hogy az életünk roppant módon veszélyes. Szinte minden térben! A fenekem is elkezdet sajogni ebben a pillanatban.

Karakterlap

Shirei Tenro

Futár (Fox)

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
19 300 / 30 000

Hozzászólások: 143

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 11 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Azúrkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Törött porcelánként is lehetséges ragyogni.

Post szín:
Mistyrose


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A karakurai futárok rejtekhelye
« Válasz #17 Dátum: 2018. Jún. 14, 00:20:53 »
Futár akarok lenni!

Túlestem egy változáson. Soha nem gondoltam volna, hogy Elisa ennyire kulcsszereplő lesz a dologban, bár őszintén azt sem, hogy egyáltalán létezik olyan szadista nő, mint ő. Ha előttem áll, ezt tutira bóknak veszi, ami nálam épp a szomorú igazságot takarja. De azóta nem láttam, és a körülmények is átalakultak.
A szentély helyett a bázis hálószobájának falai vettek körül. Szabad mozgástérrel rendelkeztem, meg kényelmes fekvőhellyel. Terv szerint hülye lettem volna elhagyni. Inkább, miután a migrén kerülgetett, nem kockáztattam fölös kódorgást, és inkább a pihenés mellett tettem le a voksot. Az unalom játékaként kezdtem csak el filózni, mely meglepetésemre érdekes fordulatokat vett. Ilyen a szőke nő képe az őrült vigyorával. Émelygés kerülgetett tőle, harag, aztán ahogy a kezei közt meghaló kislányra gondoltam, inkább a haragom lobbant lángra.
Rémes… Rémes, mit tett vele! Mindezt szemrebbenés nélkül. Másrészt viszont valahol hagytam, hogy felemésszen ez. Vagy legalábbis felhúzzon addig, míg el nem vesztem az önkontrollt magam felett. Ennek egyik negatív következménye a migrén, ami egyedül a huzamosabb stresszeléstől jöhetett nálam elő, mert sose volt az öröklött gondjaim közt, és az időjárás sem hatott rám különösebben. Természetesen jelen helyzetben a filózásokkal még több lapáttal tettem az egészre, de kis híján kicsinált az unalom, így nem maradt más, amivel elüthettem az időt.
Vajon tényleg mázlista dolog, hogy túléltem az őrült támadásait? Illetve mi van, ha igen, ám az idekerülésemmel csak bajt hoztam mindenki fejére? Képtelen voltam elfogadni, ha miattam bárki meghalna, hiszen megkedveltem a társaságot. A szamárral is viszonylag jó kapcsolatot ápoltam, bár mint elnéztem, valószínűleg sok melója akadt. Sűrűn szoktam arra gondolni, hogy nem bántottam –e meg a múltkorival. Furdalt miatta a lelkiismeret. Mármint tényleg azt mondani valakinek, szakítson a múltjával? Ne nézzen sűrűn vissza? Van abban igazság, ha folyton a történteken merengnénk, aligha örülhetnénk annak a pici valaminek, ami az életünkbe lép. Ugyanakkor a múlt annyira elválaszthatatlan, mint ember a legjobb barátjától. Barátok… Felültem az ágyamon, majd egy új gondolattal felkerestem Noah-t, és Mouse-ékat. […]
„Csatlakozni szeretnék”, túl egyenes. „Arra gondoltam, hogy csatlakoznék” Rohadtul nem én vagyok. Mégis hova az ördögbe tűnt a formalitás? Nagyon merész dologra szántam el magam. Remegő térdekkel álltam a már emlegetett emberek elé, akik közül kettő – éppenséggel a fejest leszámítva – elég harsányan adtak jelet véleményüknek újdonsült ötletemre. Pedig annyira nem is volt újdonsült… Amióta túlestem ismételten egy nagyobb kalandon, erősebbnek éreztem a lelkemet. Jobban önmagam tudtam lenni, ami részben Nekik köszönhető, én pedig mindenképp meg akartam ezt hálálni. Illetőleg állt még néhány jó indokom amellett, hogy miért is akartam elvállalni a businesst. Mire ezeket összeszedtem, pont betoppant Speedy, aki szintén kiakadt. Ennyire rosszat mondtam volna?
- Ez most komoly?
Erre nem is válaszoltam inkább. Hagytam, had fejtse ki bővebben az álláspontját, aztán nyugodtan bólogattam, és közelebb léptem hozzá.
- Igen – feleltem egy szóban az összes, imént feltett kérdésére – Egy részemről már akkor lemondtam, amikor a Wyvern ízelítőt mutatott a vallatási módszereiből. Ez az önmarcangolós énem volt, aki nem tudott kiállni önmagáért, hiszen nem mert. A múlt láncaitól félt a legjobban. Azonban eltelt egy bizonyos idő, és változott, változtam! Fejlődni szeretnék abban, hogy ne csak mindig másoktól függjek. Elég gyakran fordult elő erre példa az életemben. Segíteni szeretnék másoknak, ez a vezérelvem. Harmadrészt úgy gondom, van mit visszaadnom nektek a belém fektetett gyógyszerek ára mellett! Például a támogatást, meg valami extrát a tény után, hogy nem hagytatok meghalni a betonon. Van még kérdésed ezek után? – átható tekintettel pillantottam a szamárra. Ha mocorgott még benne valami szívesen meghallgattam, akár több ellenérvet is tőle, vagy a társaitól, de az eltelt napokban, és idefele jövet bőven volt időm átgondolni a dolgokat. A szándékom komoly volt és valós, az már a saját kisördögöm kérdése, mennyire örültek ennek ők, vagy mennyire próbáltak a pokolba kívánni. Egy biztos, a fejem immáron zúgott, mint az állat, így míg válaszokra vártam, helyet foglaltam egy fotelben, hogy megmasszírozhassam végre a homlokom.

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 000 / 10 000

Hozzászólások: 145

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 30 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A karakurai futárok rejtekhelye
« Válasz #18 Dátum: 2018. Jún. 14, 23:02:30 »
Futár akarok lenni!

Még mindig próbálom a darabjaimat megkeresni miközben hallgatom Tenro meggyőző beszédét. Jó nagy monológot szentelt az biztos! Tényleg ennyire komolyan gondolja a dolgot? Esetleg a Wyvern vághatta ilyen durván fejbe? Egyáltalán, hogy jutott az eszébe, hogy beálljon futárnak? Nem csodálom, hogy Mouse és Icarus még most is próbálnak feleszmélni, hogy végül is mi történik jelen esetünkben. Noah ahogy látom elkezdett gondolkodni. Karbatet kézzel jó nagyokat hümmög. Komolyan elkezdet ezen gondolkodni? Persze nem mondom, hogy Tenro ügyetlen lenne, hiszen jó párszor megmutatta már, hogy van tehetsége a quincy létben, meg úgy alapjáraton ügyes is valahol, de kérem a futárság teljesen más életstílus! Sóhajtok egy nagyot. Valahol megértem Tenrot, de azért ott van bennem az is, hogyha beállna futárnak az mennyire tenne jót neki? Szeretne segíteni ez erős motiváció. Szeretné meghálálni ezt is megtudom érteni, de ezt azért pöppet túlzásnak érzem. Sokféle képben meglehet hálálni. Persze én nem azokra a hálákra gondolok, ami egy hálószobához vezetne. Isten ments! Nem is értem egyes emberek, egy lány háláját miért a nemi vágyakban képzelik el? Megértem, hogy olykor egyes emberekben dúlnak a hormonok, de azért vannak határok. Elég lett volna egy üveg szódával meghálálni vagy esetleg egy köszönöm is elég lett volna. Odasétálok Noahoz, mert már kezd valahol irritálni, hogy ennyire elgondolkodott. Van egy olyan érzésem, hogy a dolgok roppantúl megfognak változni a mai napon. Amint Noahoz érek, kicsit megbökőm, hogy észrevegyen.
- Most mi legyen?
Noah felém szegezi a tekintetét majd egyenesen Tenrohoz és megint belekezd a hümmögésbe. Jól elkezdett ezen gondolkodni mit ne mondjak! Csak nem fontolóra veszi a lehetőséget? Veszélybe akarná sodorni Tenro életét? Noah, remélem tényleg jól átgondolod ezt. Az ész érvek embere vagy, ráadásul eddig mindig bölcsen döntöttél. Remélem ez most is így lesz. Nem tudom már hány izzadság csepp lefolyik rólam, mire végre kinyitja a száját
- Szóval. Futár akarsz lenni. Az érveidet végig hallgatva, alaposan átgondoltad ezt a döntésedet. Ha jól sejtem tisztában vagy a veszélyével is. Rendben van! Adok egy lehetőséget, hogy bizonyítsd a szavadat!
- Mi van?
Csak nézek ki a fejemből miközben Noahra szegezem a tekintetemet. Nem gondolta ezt komolyan ugye?! De igen! Ezt kurvára komolyan gondolta! Hát itt fogom összeszarni magamat! Ugye most csak szórakozik velem?!
- Noah… biztos vagy benne?
- Igen Speedy. Teljes mértékben. Talán, csak nem félted Tenro épségét?
Noah egy picit elkezd kuncogni, amitől elkezdek pirulni. Ne már! Ez rohadtúl ciki!
- Ugyan! Én? Tudom, hogy képes vigyázni magára! Csak… izé…. alaposan átkéne gondolni… és eleve kikéne képezni! Egyikünk sem lenne jó kiképző!
Miközben próbálom kimagyarázni magamat, igyekszek minden szemkontaktust kerülni. Még karba is teszem a kezeimet. Elismerem, féltem egy picit mióta a Wyvernel találkozott, de ez csak azért, mert a barátom ennyi! Ebben teljesen biztos vagyok!
- Ebben igazad van. Viszont… elvihetnéd Wolfhoz!
- Wolfhoz?!
Tessék? Jól hallottam?!
- Komolyan beakarod dobni már a mély vízbe?
- Noah! Szerintem Wolf nem éppen a legjobb választás erre!
Na ebben egyetértek Mousekkal. Wolf ugyan jó kiképző, de hogy mondjam. Van egy stílusa! Na meg, hát, hogy mondjam. Nem lehet szavakba önteni szerintem. Az csak tapasztalni lehet. Már megint elkezdett a fenekem bizseregni amint eszembe jutott Wolf. Te jó ég! Miért van, azaz érzésem, hogy régen látott kiképzőmmel fogom újfent találkozni? Mondjuk igaz, ő nem csak a kiképzőm vagy a tanárom, hanem afféle mentorom. Sajnos amióta bekerültem véglegesen a futárokhoz, Wolfal nem találkoztam már sok éve!
- A döntésem végleges! Bízzatok bennem. Speedy! Kérlek szépen vidd el Wolfhoz holnap. Nos! Ha megbocsátotok, mennék a dolgomra. Örülök a döntésednek Tenro! Remélem tényleg sikerül futárrá válnod!
Egy mosolyt elejt, majd elmegy. Mouse és Icarus szintén el kell, hogy menjenek. Sajnos hirtelen dolguk akadt, hiszen az egyik futár kéri a segítségüket, így Tenro és én maradunk bent a szobában. De ja vu érzés fogott el. Nem történt meg ez a múltkor is? Ez az én formám! Most mit csináljak? Veszek egy mély levegőt majd Tenrohoz fordulok.
- Sajnálom, hogy így reagáltam, de tudnod kell, hogy a futár élet nem egyszerű! De mivel Noah így döntött és gondolom nem foglak tudni lebeszélni, így mindent megteszek, hogy sikerüljön az álmod. Viszont jobb, ha figyelmeztetlek Wolfal kapcsolatban. Mondhatni, kissé szigorú kiképző és akkor talán finoman fogalmaztam. Na meg persze ő nem olyan, mint a többi futár. Van egy stílusa, hogy úgy mondjam. Egyáltalán, hogy jutott ez az eszedbe, hogy futár akarsz lenni? Alig ismersz engem, magát a szervezetet is alig ismered! Jó persze nem vagyunk bűnözök, de abban tisztában vagy, hogy ezentúl a zsaruk rád fognak szállni? Nem beszélve arról, hogy itt kell élned, a saját házadat pedig hátra kell hagynod! Biztos, hogy felkészültél erre?
Szeretném azért ezt tisztázni mielőtt belevágnék a további mondandómba. Ugyan holnap kéne elvinnem Wolfhoz ahogyan Noah mondta, de azért egy pár tippet csak adhatnék Tenronak.
- Van kérdésed a futársággal kapcsolatban?
Miközben várom a válaszát helyet foglalok egy kényelmes fotelba, hogy aztán kinyújtóztassam magamat.
« Utoljára szerkesztve: 2018. Jún. 17, 14:01:13 írta Kane Shinzou »

Karakterlap

Shirei Tenro

Futár (Fox)

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
19 300 / 30 000

Hozzászólások: 143

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 11 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Azúrkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Törött porcelánként is lehetséges ragyogni.

Post szín:
Mistyrose


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A karakurai futárok rejtekhelye
« Válasz #19 Dátum: 2018. Jún. 17, 10:48:24 »
Futár akarok lenni!

Hátradőlve, lehunyt szemekkel dörzsölgettem a fejem, míg dinamikusan folytak körülöttem a párbeszédek. Fel voltam készülve arra, hogy kirobbantok valamit a többi futár között, de ennek a mértékére nem. Tisztán átjött Mouse-ék meglepettsége, Noah komolysága, Speedy aggodalma. Ha engedtem volna ezeknek a tényezőknek, tutira elbizonytalanodom. El akartam kerülni mindenképp, mert a döntésemet többször fontolóra vettem, és korábban nagyon erősen elhatároztam, hogy semmilyen körülmények közt sem engedek belőle.
- Köszönöm, Noah! – feleltem összességében a szavaira, mielőtt távozóra fogta, Mouse-ékkal együtt. Barátságosan integettem a mini társaságnak, majd a mélyen érintő deja vu érzésével a szamárra pislogtam. Amint megtettem, már előrukkolt a folytatással. Valahol erre is számítottam, miután egyértelmű aggodalmát fejezte ki nemrégiben a felettese előtt. Az viszont meglepett, hogy a házamról is le kéne mondjak. Könnytől csillogó szemekkel tekintettem rá. Egy csepp sem hullott le, nem sírtam el magam, ám a fejcsóválással megtoldott arcmimika árulkodó jelként súghatott számára. Töviről-hegyire mindent én sem gondolhattam át.
- Nem haragszom rád, ne értsd félre – szipogtam, majd előkotortam egy zsebkendőt a ruhámból, orrtörlés céljából – Örülök annak, hogy támogatsz, és hogy ilyen hamar megfogtál.
Nehéz volt beismernem, de tényleg rövid időn belül rátapintott arra a pontra, ami az átgondolás hiánya mellett más miatt is fájónak bizonyult. Összehajtogatva visszatettem a zsepit a helyére, aztán visszafordultam hozzá. Összekulcsoltam kezeimet combomon.
- Azóta fontolgattam, mivel hálálhatnám meg a segítségeteket, mióta magamhoz tértem a gyengélkedőn. Illetve, mint említettem, ennél az érzésnél sokkal nyomósabb érveim is vannak. Amit például elhallgattam az imént, hogy a szüleim halála után egy motiválatlan suhancként tekintettem magamra. Mindig próbáltam túllépni rajtuk, majd mindig ugyanott kötöttem ki: önsajnálat, őrlődés, depresszió. Kész kabaré! – hördültem fel – Valahol a Wyvern is közrejátszik. Valóban keményen bánt velem, viszont amiket előttem leművelt, azzal egyfajta löketet biztosított nekem. Ha tehetem, küzdeni akarok! Legalább a hozzáhasonlók ellen, ha vele nem. Úgy érzem… úgy érzem, felkészültem erre.
A kérdésfeltevés lehetőségére nagyokat bólintottam.
- Pontosan mit jelent az, hogy „lemondok a házamról”? Nyilvánvalónak vélem, itt fogok élni, miután a futárlétet komolyan gondolom. De abszolút meg sem közelíthetem már? Civilek közé sem járhatok, ha csak nincs feltétlen szükségem valamire? – érkeztek részemről a megválaszolandók, s agyam vészesen pörgött. Rettegtem attól, Speedy mit mondhat majd, hiszen múltkor Adriánnal… ott költhettem el egy nagyszerű étkezést. Ráadásul ez a tarsolyomban egy féltve őrzött titok volt, hogy egyáltalán beszélő viszonyt folytattam vele. Hiszen Arrancarként sokan vadászhattak rá. Nem akartam veszélybe sodorni, mert megbíztam benne, és szentül hittem, ő sem mószerolna be a társainak. Különben rég máshol lennék már.
Ami még rendkívül bántott az egészben, a tény, hogy az a kóceráj a szüleimé is. A halálukkal hivatalosan megörököltem a tulajdonjogát, minden hivatalos cetlivel, meg egy jelentősebb pénzösszeggel együtt. Ennek ellenére sose tekintettem teljesen a sajátomnak. Helyette tiszteletet, helyet adtam a nézetnek, hogy még élhetnek, és mikor csak hozzájuk beszélek, az nem hiábavaló.
- Eszembe jutott még valami! – csaptam össze két kezem – Nagyon sokat emlegettétek ezt a Wolfot. Lehet tudni, mit fogok pontosan nála tanulni?  Elég lenne nagyjából pár infó erről.
Nem zavart, ha a szamár csak említőlegesen felsorolt néhány dolgot, amire számítanom kellett. Nekem csak az volt a lényeg, megtudjam legalább a „tanmenet” töredékét, és addig is fel tudjak rá készülni lélekben. Mouse-ék nagyon „mélyvíznek” állították be az illetőt, illetve a vele zajló edzéseket. Remélem nem olyan vészes!

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 000 / 10 000

Hozzászólások: 145

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 30 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A karakurai futárok rejtekhelye
« Válasz #20 Dátum: 2018. Jún. 17, 15:07:06 »
Futár akarok lenni!

Hát úgy tűnik nincs más választásom, be kell, hogy adjam a derekamat. Ha valóban ezt akarja, nem fogom megakadályozni. Mindenkinek a szabad döntése, hogy igazából mit akar kezdeni az életével. Tenro eleve nem kislány már, felnőtt nő. Ha valóban alaposan átgondolta az egészet, ahogyan azt Noah említette és tényleg tisztában van a veszéllyel is amit ezzel felfog vállalni, nos akkor miért akadályozzam meg, hogy ne legyen futár? Ahogyan az arcából kiveszem, a házzal kapcsolatosan lévő információm nem éppen nyeri el valahol a tetszését. Lehet el kellene magyaráznom részletesebben ez alatt mit értek, hogy le kell mondania a házáról mielőtt azt hinné le dózeroltatnánk a fenébe vagy azt hinné, hogy megvan tiltva, hogy betegye a lábát egyáltalán. Szó sincs erről. A fenébe is, miért nem kezdem egyből elmagyarázni a dolgokat? Szakmai ártalomnak tudhatom be ezt valószínűleg.
- Kicsit félreérthetően fogalmaztam. Lemondani a házadról azt takarja, hogy az épület a futárok tulajdonát képezi. Ami annyit takar, hogy egy biztonsági házként fog funkcionálni. Lévén, ha egy futár visz egy csomagot, de el kell bújnia az üldözői elől, akkor a te házadban fog egy ideig bujkálni amíg tiszta nem lesz a terep. E-mellet ezek a biztonsági házak más funkciót is ellátnak, mint megfigyelés. Egy afféle előre tolt mini bázis. Egy futár brigád, akik a megfigyelésre lettek szakosodva, beköltözik és felszerelik a műszereiket, mint számítógép, kamera, meg valószínűleg egy műhelyet is kialakítanak. Ez mondjuk a brigádtól szokott függeni mire van szükségük. A házadhoz nyugodtan mehetsz, mert külsőleg senki nem veszi észre, hogy az lényegében egy futár tanya. Csak annyi a lényeg, hogy nem a te lakásod csak, hanem fontos szerepet tölt be. Nálam mondjuk sajnos ez nem lehetséges, hiszen eléggé gáz családból származom és nem volt saját apartmanom vagy lakásom, amit felajánlhattam volna. Ami az embereket illeti, nyugodtan mehetsz közéjük, hiszen a futár egyenruha, amit kapni fogsz, segíteni fogja az álcádat. Lévén a madár szimbólum alatt van egy műszerecske, ami megzavarja a kamerákat. Konkrétan kitakarja az arcodat egy nagyon kis okos program segítségével. High tech cucc.
Arról nem is beszélve, hogy a ruha belül miféle mini műszereket helyeznek el még. Eléggé hosszú listát írhatnék mire felsorolnám az összeset. Nem hiába egyedi egyenruhánk van. Külsőleg átlagosnak néznek ki, de ha felnyitnák a ruha belsejét, akkor viszont észrevennék az egyediségét.
- Ami viszont vele fog járni a dologban, hogy lakcímedet, személyes adataidat kifogjuk törölni a rendszerből. Konkrétan megszűnsz létezni. Ettől függetlenül tarthatod a kapcsolatot a barátaiddal, csak ügyelj arra, hogy ne bukj le. Ilyen a futár élet. Szabad vagy mint a madár, de ennek azért ára van. Bár számomra ez az ár nem jelent semmit. Nekem nincsenek barátaim a futárokon kívül. Na jó kivéve Amarilla, de az más. Na meg hát te. Csak már futár lesz belőled, ha minden jól megy.
Na igen. Az egy dolog, hogy elhatározta magát, kérdés, hogy túlfogja-e élni lelkileg Wolf kiképzését. Az első pillanatban fog szinte minden eldőlni, hogy Tenro valóban futár lesz-e vagy sem. Az első akadály már eleve az lesz, hogy elnyeri-e Wolf bizalmát és tetszését. Tapasztalatból tudom csak mondani, hogy Mentorom eléggé brutális, ha ki kell képezni valakit. Persze megvannak ennek az előnyei, de ott a hátrány is. A stílusa nos, azt meg kell tapasztalni szerintem.
- Wolftól konkrétan a futársággal kapcsolatos készségeket tanulod meg. Eldönti körülbelül, hogy a futárokon belül milyen csoportba tudna téged besorolni és akképp képezne ki téged. A futároknak sok csoportja van. Például én szállító vagyok. Az én feladatom ellopni cuccokat vagy esetleg a kívánt tárgyat elhozni a megrendelőnek. Vannak a megfigyelők. Ők általában kint töltik a mindennapjaikat vagy az egyik kijelölt bázisban. Mouse például hacker. Az ő feladata nos, konkrétan a számítógépes rendszerek feltörése és információ szerzés. Ezek a fő területek. Van még egy csomó terület ezeken kívül, de a te esetedben ez még lényegtelen.
Minek soroljam fel, hogy van a konyhás, takarító vagy a csomag ellenőrző csoport, mikor ő valószínűleg terepen akarna dolgozni? Szinte látszik rajta, hogy nem itt a bázisban akarná tölteni az életét. Miért van az-az érzésem, hogy szállító akarna lenni?
- Viszont Wolf, mint azt már említettem nem egy egyszerű eset. Ne értsd félre, tisztelem és becsülnöm öt. Mondhatni én ismerem körülbelül a legjobban, Noahn kívül az egész csapatban. Sokat köszönhetek neki. Viszont ő nem a jó pofizos fajta. Így előzetesen annyit tudnék tanácsolni, mikor Wolfal találkozunk, ne tégy fel felesleges kérdéseket neki. Nem szereti a felesleges kérdés áradatot. Tedd azt, amit mond, és ne kérdőjelezd meg azokat. Lehetséges, hogy eléggé brutális dolgokat fog elvárni tőled, de biztosíthatlak nem lehetetlent fog kérni. Ja és a kritikáit próbáld elviselni. Hidd el, ezt csak tanácsolni tudom.
Arról nem is beszélne, hogy a fenekem már megint elkezd sajogni ahogyan Wolfra terelődött a téma.
- Van esetleg még valami, ami talán érdekelne a futárokkal kapcsolatban?
Nem lennék meglepve, ha még csomó kérdése lenne. Ha úgy nézzük, talán jobban jár Tenro, ha inkább tőlem kérdezné meg a legtöbb megválaszolatlan kérdését, mint Wolftol.

Karakterlap

Shirei Tenro

Futár (Fox)

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
19 300 / 30 000

Hozzászólások: 143

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 11 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Azúrkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Törött porcelánként is lehetséges ragyogni.

Post szín:
Mistyrose


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A karakurai futárok rejtekhelye
« Válasz #21 Dátum: 2018. Júl. 09, 00:54:48 »
Futár akarok lenni!

Kane igazán megkönnyítette volna számomra a dolgok felfogását, ha rögtön kifejti azt, ami egy ultra kezdő számára fekete foltot jelenthet. Értem ez alatt a házam feladását. Nem tagadom, nagyon bepánikoltam, mert úgy gondoltam, az a szép épület ott fog megrohadni, ahol van, én pedig már meg sem látogathatom. Egyedi és gyönyörű örökségként tartottam számon, melyben anyámék szobáján belül egy kis oltár is szuperált. Tiszteletadás gyanánt. Így tulajdonképp, mikor a szamár kitért a részletekre, és elmondta, mi várható pontosan, abba a helyiségbe nem engedtem volna be senkit. Makacsul a fejemet csóváltam. Nem akartam elhinni az egészet, de az ár! Komoly árakról beszélt. A horrorisztikusnak tetsző listán szerepelt: a házam elfoglalása majd bekamerázása… A hír, hogy szabadon császkálhatok, viszont névlegesen megszűnök létezni a nagyobb rendszerekben. Valószínűleg örökké abban a tudatban kell élnem, hogy vagyok is és nem is, melynek legerősebb bilincse az lesz, hogy soha, de soha nem bukhatok le mások előtt. Mindezek közül egyedül az utolsóba gondoltam bele igazán. Feldolgozni sokkal jobban nehezemre esett viszont, mint önmagában farkasszemet nézni a rám váró jövőképpel. Hiszen más, amikor csak felméred az előtted vicsorító fenevadat, és megint más, amikor próbálod kicselezni, majd túllendülni rajta.
 Legördült az eddig tartogatott könnycsepp, s ahogy kibuggyant, úgy húztam elő ruhámból egy zsebkendőt, hogy azonnal letöröljem. Nekem ez sok volt már most, na meg mindezek mellett szüntelenül kattogtam Adriánon. Rendkívül fontosnak tartottam, elvégre ő az első, aki nem lenézni próbált, vagy megölni. Találkozni akartam vele még nagyon sokszor, de a futárok előtt is titkolni azt, hogy egy Arrancarra nézek fel… Nagyon veszélyesnek tűnt. Féltem, hogy Noah-ék ha erre valaha rájönnének, akkor belőle célpont válna, tőlem pedig megvonhatnák a futárrá válás jogát. Amitől viszont még ettől jobban rettegtem az lett volna, ha elvesztem Kane bizalmát. Kimondta, a barátjának tekint. Őszintén jól esett, azonban képtelen voltam eldönteni, vajon én is így érezhetek –e? A torkomon akadtak a szavak. Annyira… beszélnék neki Adriánról… Legalább neki! De mi van, ha minden rosszul sül el?
- Nem rossz a szállító, viszont a megfigyelő szerepe sem utolsó! – bólogattam ahelyett, hogy a bennem zajló viharról meséltem volna neki. Úgy véltem, az ábrázatomból látni fogja, valami nincs rendjén. Amennyiben nagyon akar, rákérdez a dolgokra, maximum pedig le sem tojja, és ilyen értelemben nincs miről beszélnünk. A lehetőséget megadtam számára.
- Miután a házam menedékké válik, kötelező jelleggel minden helyiségbe megfigyelő kamera kerül? – Megpróbáltam a tőlem telhető legjobbat, hogy legalább a megboldogult szüleim szobája érintetlen maradjon. Felkészültem arra is, a válasz igen lesz, abban az esetben pedig biztosan hazaesek majd egy képet keresni róluk. Semmi többet.
- Neked mi a legnagyobb félelmed, mint futár? – kérdeztem pár perc töprengés után. Wolffal kapcsolatban egyelőre nem akartam mást megtudni, mert előzőleg sokat mesélt róla a srác. Világosabb volt, hogy nehéz emberrel lesz dolgom, akivel szemben pláne nem cicózhatok. Nem állhatok le fél úton filozofálni, hanem teszem amit mond, vagy pórul járok. Teljesen fair.
- Szabad arról tudni, mi számít az eddigi legextrémebb bevetésednek? Illetve miképp megy valaki küldetésre: egyedül, vagy csapatban? Szerinted… mennyi idő alatt érhetem el azt a szintet, ami után becsatlakozhatnék hozzátok?
Megszaporodtak azok, amik a legjobban érdekeltek perpillanat. Kíváncsi voltam, ezekre miképp reagál a szamár, esetleg mennyire tart most fárasztónak, ha eddig másképp vélekedett rólam.

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 000 / 10 000

Hozzászólások: 145

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 30 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A karakurai futárok rejtekhelye
« Válasz #22 Dátum: 2018. Júl. 10, 21:42:47 »
Futár akarok lenni!

Hát vagy szarul magyarázok, vagy egészen érthetően, mindenesetre fogalmam nincs, hogy a fenébe bántottam meg Tenrot. Mert ugyan látszik az arcán, hogy valami nem koser. Nem értek a nőkhöz! És akkor még próbáljam megérteni Amarillát, ami szinte egyetlen a lehetetlennel, nemhogy egy lányt megérteni valamilyen szinten! Nála ki se igazodom. Egyáltalán valaki ki tud rajta igazodni? A szülei, hogy csinálják?! Kár, hogy az apjával nem ápolok mély kapcsolatot, mert nagyban igényelném a segítségét. Vallszeg erre már soha nem fogok sort keríteni. Főképp, hogy az apja enyhén szólva nem bírja a képemet. Így jár az, ha az ember olyan családból származik, akiktől a frász kering amint meghallják a Shinzou nevet! A quincyk akik apámhoz hűek, esetleg ismerik a családunkat előszeretettel kimutatják tiszteletüket. Na igen. Említettem már, hogy nemesi vérből való vagyok? Szerintem ezt az információt jobb lesz eltitkolnom. Nem akarom Tenrora hozni a frászt. Már így is sikerült elérnem szerintem. Baszki! És még könnyezik a szerencsétlen! Mi a franc van vele?
- ÖÖööhm… minden rendben? Hozzak teát esetleg kell egy kis levegő? Valami rosszat mondtam?
Felkészülök a legrosszabbra. Kaptam én már pofán vágást, tökónrúgást, rosszabb esetben fejbe kollintást. Bár a tökömet szétrúgja valaki még rosszabb. Mindegy!
- A megfigyelőnek annyival könnyebb a dolga, hogy a nap többi részében böngészi a netet, információkat szerezz és továbbit más futár sejteknek. A szállító többet mozog. És többet is szív. Persze ez a melótól függ.
A kezemen nem tudom már megszámolni hányszor lőtték meg a seggem vagy hányszor törtem be az ablakot, aminek következtében olykor beleállt egy szilánk a karomba. Jó mondjuk rajtam van akkor a karkötőm így a Blutnak nem tudom hasznát venni. Ha egyszer leveszem a csecsebecsét magamról szinte jelzőfényként szolgálok apámnak, mint egy GPS jeladó azzal a felirattal: „Itt vagyok! Kapjatok el kérlek!” Csoda, hogy eddig megúsztam! Bár mikor Tenroval találkoztam először, alaposan meggyült a bajom. Szerencsére túléltem. Hála neki.
- Mondhatni. De csak óvintézkedés céljából. Miért kérdezed? Van valami bent, ami esetleg ciki?
Elgondolkodom egy percre vajon miféle dolgok lehetnének nála, amit szégyelne. Rögtön az emlékezetembe beleég a fejembe, mikor kivételesen egy nő cégét raboltuk ki és Icarus a dolgozószobánál az egyik fióknál megtalált egy olyan eszközt, ami rezgett és hosszú. Na meg fekete. Na jó ezt szerintem most azonnal elfelejtem és nem fogom soha a büdös életbe újra felemlegetni magamnak. Szerencse, hogy erre nem kérdezek rá. Ha van neki olyan akkor tőlem elmehetne érte, csak ne lássam mikor használja. Jézusom, mik mennek a fejemben?! Hah! Bazdmeg Icarus! A legnagyobb félelem mi lehetne hát ez egy nagyon jó kérdés. Vannak dolgok amiktől tartok, de hogy mi a legnagyobb félelmem? Baszki… nem azt mondta Noah az előbb, hogy megyek Wolfhoz Tenroval? Hirtelen lesápadtam egy időre. Ha most Wolfot említeném, mint legnagyobb félelmemet, akkor szerintem tuti nem jönne velem. Ki kell találnom valami mást, de gyorsan!
- Seggbe lőnek!
Bazdmeg Kane! Nem jutott jobb az eszedbe? Istenem! Na most tutira ráhoztam a frászt! Ezt kimagyarázni szinte lehetetlen feladat lenne! Nagy svindlinek kéne lennem ahhoz, hogy ebből jól kijöjjek! Remélem nem fog elmenni a kedve az egész futárságból. Bár az előbb én próbáltam lebeszélni róla. Mindenesetre nem célom elvenni a kedvét. Lehetséges, hogy Noah leszedné a fejemet ha megtudná elijesztettem egy lehetséges futár jelöltet.
- Eddigi legextrémebb bevetésemet mondanám annak, mikor menekülés közben Mousekkal betévedtünk a Tokyo Media Centerbe. Konkrétan betörtük az ablakát az egyik stúdió szobának. És találkoztunk egy celebbel akit Uminak csúfolnak. Fatal Error együttes egyik énekese asszem. Mouse odáig van érte. A szobában gondolom láttad, hogy egy csomó albumuk megvan neki. A zsaruk persze körbevették az épületet és nagy volt az esélye, hogy hamar a rács mögé jutunk, de szerencsére a celeb ahelyett, hogy felnyomott minket, annyira megtetszett neki a tevékenységünk, hogy álruhát aggatott ránk és kisétáltunk az épületből. A rendőrök nem is vették észre, hogy előttük sétáltunk ki.
Arról nem is beszélve, hogy Icarus seggéből kiállt egy üvegszilánk. Vicces volt! A mai napig szakadok rajta amint megemlítjük neki.
- Általában csapatban szoktunk, de előfordul, hogy olykor egyedül kell nekivágnunk. Általában, ha kis dologról van szó vagy egy egyszerű szállításról egyedül szoktam menni, de ha nagy a buli társasággal oldjuk meg. Ezesetben én, Icarussal és Mouseval. Jó sok kalandot megéltem már velük. A munkáink során egyre szorosabb kapcsolatot tudtunk kialakítani. Pedig eléggé ellentétes személyiségek vagyunk és látod, családtagként tekintünk egymásra. Hogy mikor érnél el egy bizonyos szintet? Hát az tőled fog függeni. Meg hogy túlfogod-e élni Wolfot. Hidd el, most jobb, ha lelkileg felkészülsz rá.
Az első akadály szegénynek, pont az egyik legnagyobb. A megtestesült szadista kiképző, akit Wolfnak emlegetnek. A neve nagyon sokat mond. Mondhatni a Wolf név azt is takarja, hogy nem érdemes felhergelni, mert könnyen szétrúgja az illető seggét. Én már csak tudom. Az enyémet már szétrugta. A mai napig fáj amint csak az eszembe jut! Szörnyű!
- De nyugi! Biztos minden rendben lesz! Remélem… öööhm… van esetleg még kérdésed, ami érdekel a futársággal kapcsolatban vagy esetleg Wolfal illetően mire számíts még?
Megpróbálok lehetőleg olyan választ adni, amivel nem fogom elijeszteni bár lehet már akkor elkurtam mikor megemlítettem a legnagyobb félelmemet, ami futári munkám során a leggyakrabban esik meg. Miért nem tudnak az üldözőim végre leszokni a kurva pisztolyokról? Az ilyenek miatt látogatom meg sokszor a műtőasztalt! Vajon hány öltés van már a fenekmnél? Jesszus… és ha Wolf szétrúgja most is a seggem amint találkozom vele? Azt hiszem jobb, ha felkészülök lelkileg életem leghosszabb napjára.

Karakterlap

Shirei Tenro

Futár (Fox)

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
19 300 / 30 000

Hozzászólások: 143

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 11 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Azúrkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Törött porcelánként is lehetséges ragyogni.

Post szín:
Mistyrose


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A karakurai futárok rejtekhelye
« Válasz #23 Dátum: 2018. Júl. 29, 23:08:38 »
Futár akarok lenni!

Kínos szituáció, amiben egyikünk sem tudott mit kezdeni a másikkal. Teával kínált, friss levegővel, de azt szívhattam bárhol; ugyanúgy nézett ki minden: bődületes méretű malomként, ahol őrlődhettem.  Őrlődtem is, most már leginkább azért, mert Kane-t kevésbé ismertem még. Rémesnek tartottam volna magam, ha most terhelem le egy igen csak nagy problémával, amiről képtelen voltam eldönteni, a haját tépné, vagy elsápasztaná? Esetleg mindkettő?
Ezen járt az eszem mindaddig, míg a perfektül ismert csend ismét közénk nem fúródott. Mikor kezdett kínossá válni, akkor nyitottam szóra a szám:
- Nem bántottál meg semmivel. Szimplán valami nyom, amiről fogalmam sincs, beszélhetek –e neked – suttogtam, és úgy döntöttem, leveszem fapapucsaimat egy kényelmesebb pozitúra érdekében. Felhúztam a lábaimat, gyermeki ártatlansággal átöleltem térdeimet, miközben fél pillanatra lefelé bámultam szégyenemben. Ez most úgy hangzott, mintha nem bíznék benne, pedig van okom az ellenkezőjére! Hiszen adott a saját véréből azért, hogy életben maradhassak, ami után faramuciság lenne erről hallgatnom. Másrészt… egy idő után lehet, már nem is tudnám titkolni előtte, hogy Adriánnal mi van. Fogós kérdés.
A szamárra hagytam, mit kezd ezzel, vagy mit tanácsol, ha tud erre bármit is mondani. Részemről megint mély hallgatás következett, míg átugrottunk a megfigyelőkre.
- Értem  - bólintottam – A szállító izgalmasabban hangzik! Hozzászoktam a sok mozgáshoz.
Ami miatt az igényem sem volt a legkisebb. Igaz, otthon az edzés keretein belül csak nyilakat lövöldözgettem a fára felaggatott céltáblába. Azt viszont rengetegszer egy nap, egészen fáradásig. Néha futottam, erősítő gyakorlatokat végeztem. A takarítás a legutolsó, amit valaha ideveszek, pedig sokszor, ha alapos akartam lenni, az is eléggé igénybe vette az izmaimat.
- Ciki? Nem, miért? Nálad volt valaha olyan talált cucc, ami cikinek számítana? – kérdeztem rá puszta kíváncsiságból. De nem vártam el tőle, hogy választ is adjon, így ha szerette volna, átugorhatta ezt. Mély levegőt vettem.
- Egy képről lenne szó, amiért majd „haza” akarok ugrani – vallottam be, ujjaimmal direktben idézőjeleket formázva a hazánál. Bizony, jelképesen már az csupán. Ha meg is látogathatom, az a szép épület amolyan… közös tulajdonná válik. Piszkosul fáj a gondolata, ám valahol meg helyesnek gondolom. Fairnek. A futárok is emberek, akiknek kell a menedék. Az extra tárolóhely esetleg, amiről nem tudnak mások.
- Parancsolsz? – pillantottam fel azonnal a srácra, ekkor vettem észre, mennyire lesápadt – Minden rendben? Fehér vagy, mint a fal.
Azzal felegyenesedtem, magamra kaptam a pacskerokat, és közelebb mentem hozzá. Ő meg ügyesen folytatta tovább, mintha valahol készült volna arra, hogy rákérdezek a helyzetre. Ezek után Kane nem tűnt nagyon kósernak, viszont mivel a többi kérdésemre is érdekes, jó válaszokat adott, egyelőre a fotel karfájára ültem vissza. Készenlétben.
Wolf. Annyit tudtam már róla, hogy bölcsebb dolog azonnal megtenni, amire utasított. Ebből bőven lejött, hogy egy nagyon erős személyiséggel lesz dolgom, viszont a szamár miért úgy fogalmazott: „túlélni”?
- Most hogy így mondod, lenne egy a trainerrel kapcsolatban… Meddig megy el egy edzés alkalmával? Képes addig hajszolni, míg bírom szusszal, vagy azon is túl…? Mondjuk míg a gyengélkedőn ki nem kötök.
Őszintén kíváncsi lettem, milyen válaszokat ad majd ezekre. Féltem, nehogy ráerősítsen a „szadista” jelzőre, mert ha jó mesternek is bizonyul az illető, a szadistákkal némileg hadilábon állok. Már pedig ha jobban beleástam magam ebbe a gondolatmenetbe… Az eddigi jelek, amit a srác nyomán kaptam róla… Mind ide vezetett. Elhúztam a számat.
- Téged meddig tanított? Van esetleg köze a régebbi, fura felszólalásodnak hozzá?


Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 000 / 10 000

Hozzászólások: 145

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 30 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A karakurai futárok rejtekhelye
« Válasz #24 Dátum: 2018. Júl. 31, 09:45:00 »
Futár akarok lenni!

Nagy kő esik le a szívemről. Nem bántottam meg csak valami nyomja a lelkét ez minden. Pedig azért kinézem magamból, hogy annyira nem tudok bánni a nőkkel, hogy konkrétan a jeleket se venném észre. Jó mondjuk a nyilvánvalót biztos, de annyira nem foglalkoztatott a másik nem, hogy szinte elfelejtettem már miket is kéne kiolvasnom ahhoz, hogy arra a dologra érti-e, amit úgy nevezünk franciásan, hogy La mure. Jesszusom már maga a szó kiejtése is, hogy is mondjam. Eléggé meredek. Egyáltalán én egy lánnyal tényleg megtudnék úgy lenni? Még Amarillával se jött össze a dolog! Legalább is eddig. Meg valószínűleg a későbbiekben is ugyanez lesz a helyzet. Rég nem láttam, azaz igazság. Túlságosan lefoglalt a futár munka. Meg, amik aztán közbe jöttek. Atyaég! Mikor lesz végre egy normális szabadnapom? Fogadok soha.
- Ha akarsz róla beszélni, beszélj. Ha nem akarsz róla, nem fogok faggatózni róla, ha csak nem veszélyeztetné a futárokat. De gondolom nem ilyen dologról van szó.
Aztán kitudja. Lehet, hogy igen. De ez az ő lelkiismeretén múlik elsősorban. Nem vagyok én holmi vallató, hogy szegényt elkezdjem kínozni pszichikálisan, hogy terítsen ki nekem mindent, amit tudni szeretnék! Ez nem az én módszerem. Maximum a Wyverné. Ha elakarja mondani, végig fogom hallgatni és ha kell igyekszem segíteni. Elvégre miféle barát lennék, aki nem segítene a másikon?
- Hát szállítónál nagyon is kell a fittség. Eleve többször fogsz a tetökön ugrálni. Még meg is kell tanulnod Parkourozni is! De ha ez számít, egészen jó kilátás szokott lenni a tetőn. Mondhatni egy teljesen más világban leszel. Majd érezni fogod a különbséget. Én úgy fogalmaznám, hogy szabadság. Nincs is rá jobb szó.
Na igen. A szabadság nagyon is fontos. Szinte úgy érzi az ember, hogy láncai eltőrnek mikor a tetők fölött ugrál. A szabad ég illata, a madarak szárnyainak repdesésének hangja, megtölti élettel a lelket. Legalább is én így tapasztalom. Nincs súly, nincs miért aggódni. Egyszerűen csak élsz!
- Hát őőőőhmm… hogy is fogalmazzam… tudod futárként néha találhatsz érdekes dolgokat egy fiókban. Nem akarod te azt tudni szerintem…
Jobb is ha nem bolygatjuk! Marhára ciki lenne és kényelmetlen. A végén még perverznek nézne engemet, ami eléggé messze áll tőlem. Meg őszintén, ki gondolta volna, hogy éppen „azt” fogjuk találni a fiókban? Icarus véletlen talált rá, jobb is ha magunkkal visszük eme dolgot a sírba. Majd Tenro is megfogja érteni, hogy vannak szituációk, amikről jobb lesz örökké hallgatni.
- Egy kép? Oooh…OOOO!
Van egy sejtésem. Legalább is egy tipp. Olyan képről lehet szó, amiről jobb, ha nem tudok róla és más se a csapatból. A kérdés, hogy a kép tartalma mi lehet? Szerintem nem akarom tudni. Jobb lesz ez így mindkettőnknek! Tényleg! Néha bárkit megillet egy kis magánélet nem igaz? Én mindenesetre mosom kezeimet, ha valaki még is rá akadna Tenro fontos képéhez, amit annyira elszeretne vinni az otthonából, én nem tudok semmit és semmiről!
- Persze! Minden rendben! Csak egy kis Fraudi elszólás volt ez minden!
Most már úgy is mindegy. Tuti, hogy már felfogta, párszor seggbe fogják lőni az üldözői, ha szállítóként végzi nálunk. Hát a futárok élete már csak ilyen. Tele izgalommal és életveszéllyel. Viszont cserébe szabadok vagyunk. A társadalom nyomása nálunk itt nincs hatással. Hiába ítélnének el minket bűnözőnek vagy hősöknek. Úgy éljük az életünket ahogyan szeretnénk, ráadásul igyekszünk segíteni az embereknek, ahol csak tudunk. Meg pénzt is keresni. Elvégre nem ingyen csináljuk! Persze nem a haszon a fontos, de jól jön az embernek, ha valamennyi vagyon üti a markát!
- Nos… háát ööhm…
Ha őszinte akarok lenni vele, akkor lehet elijesztem már azonnal, de ha viszont füllentek, azzal se teszek jót neki, mert úgy is kiderül milyen, ráadásul meg is fogja tapasztalni nem soká. Csak remélni tudom, hogy nem veszi el a kedvét és lesz olyan erős, hogy kibírja Wolf stílusát. Mert hát Wolfhoz fel kell készülni lelkiekben. Ő nem kímél senkit, keménykezű és vannak elvárásai. Megtudom érteni, hiszen pont a feladat körébe tartozik, hogy lehetőleg a legjobbat hozza ki minden futárból. Bármit is lehetne mondani Wolfról, egy biztos. Ő reálisan mutatja be mire számítson az ifjonc későbbi életében. Még az is lehet, hogy Tenro pont jól jár vele.
- Hát elég sokat vár el az-az igazság. Keménykezű, de van szíve csak… elég jól titkolja. Meg hát, nem érdemes felhúzni. Visszaszólni neki végképp nem, mivel nála duplán érvényes a látszat néha csal mondás. Addig fog téged hajtani körülbelül amíg a legjobbat nem fogja kihozni belőled. A módszerei eléggé, hogy is mondjam, pöppet drasztikusak, de jó edző. Szerintem készülj fel rá, hogy egy életre szóló kiképzést kapsz tőle. Véleményem szerint ő pont azért jó edző mert reálisan mutatja be mire számíts. Még ha a stílusa hagy némi kívánni valót. Szerintem ne számíts tőle dicséretre az első alkalmakkor. Ritkán dicsér.
De annál többször rúgja szét a seggemet, ha valami hülyeséget csináltam eddigi életem során. Volt már rá precedens, hogy egyszer vérszemet kapott valamiért és megszívatott egy olyan feladattal, aminél azt hittem ott fogom feldobni a talpamat. Arról nem is beszélve, hogy ahányszor lecseszett valamiért, megfagyott bennem a vér. Elég jól tudja alkalmazni ama pszichológiai fegyvert, miképpen tudja a kuncsaftot nyomás alatt tartani. Na igen. Nem hiába lett a neve Wolf. Van egy vezér egyénisége, amitől azt érzi az ember, ő a falka vezére.
- Milyen rég óta? Hmmm…
Ez egy jó kérdés, mikor is találkoztam vele először? Négy éve, ha jól sejtem? Úgy emlékszem a futárok közül vele találkoztam először. De nem emlékszem már milyen körülmények között találkoztam vele. Azt tudom, hogy az első alkalomnál szétakarta rúgni a fenekemet. De hogy miért?
- Négy éve azt hiszem. A futárok közül, vele találkoztam először. Ő segített engem bevonni a futárok világába. Mondhatni, Wolf volt kezdettől fogva a Mentorom amint megismertem. Kitanított, majd amint végzett velem, az utamra engedett. Eléggé nosztalgikus lesz újra látni. Hát mondhatni van köze valahol! De majd magad is meglátod, hogy Wolf nem éppen az a kiképző, akire elsőre gondolnak. Mondhatni, sajátos. De tényleg helyén van a szíve. Szóval ne ítéld el elsőre. Mind az, amit csinálni fog a te javadat fogja szolgálni. Belőlem is ő faragott futárt és látod túléltem!
Más kérdés, hogy lett pár sérülésem, de hát ez van. A futárok világa nem egy mézes mázos torta, ahol csak lubickol az ember. Van egy bizonyos felelőssége a csapatért, meg hát a társadalom rendvédelmi szervei se látják szívesen a vörös madárral ellátott futárokat. Szerencsére viszont az arcunkat sose ismerik fel, hála egy szerkezetnek, ami a ruhánk alatt van. Olyan jól meghülyiti a kamerákat, hogy szinte hiába próbálnak egy arcképet csinálni rólunk. A rendőröknek sincs annyi ideje, hogy jól megnézzenek minket, mert folyton elszaladunk.
- Szóval akkor mit mondasz? Futár akarsz lenni tényleg? Mert, ha végérvényesen ezt akarod, akkor nem foglak megállítani, de javaslom készülj fel arra, ami rád fog várni. Persze kalandos életed lesz és biztos valahol élvezni fogod, de hidd el nekem, nem olyan könnyű ám. Akár halálos is lehet, ha nem figyelsz oda. Lásd Cheetah és Lion halála. Rossz helyen voltak rossz időben. Hála Eisner egyik csapdájának.
Na ja… a mai napig nem hevertem ki amazt a napot mikor megláttam őket a füvön, vérben áztatva. A haláluk a mai napig a lelkemen szárad. De tovább kell lépnem és legközelebb jobban odafigyelek, hogy több ilyen ne forduljon elő. Soha!

Karakterlap

Shirei Tenro

Futár (Fox)

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
19 300 / 30 000

Hozzászólások: 143

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 11 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Azúrkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Törött porcelánként is lehetséges ragyogni.

Post szín:
Mistyrose


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A karakurai futárok rejtekhelye
« Válasz #25 Dátum: 2018. Aug. 03, 21:21:20 »
Futár akarok lenni!

Lassan adagolva meséltem Kane-nek a történetet. Úgy kezdtem, hogy körülbelül három éve megismerkedtem egy férfivel, akivel éjszaka találkoztam a Sétálóutcában. Hajnalig beszélgettünk, közben segített az íjam visszaszerzésében. Eddig szinte olyan volt, mint a klisék alapján megírt love sztorik, melyekben a két fél első látásra kötődést érez egymás iránt, s végül összejönnek. Én nem hamarkodtam volna el ennyire, ki tudja még, mennyiszer futunk össze ebben a világban. Ezt neki is megjegyeztem, mert el akartam kerülni, hogy egyből az járjon a fejében, „bepasiztam”. Az tévútra vezeti őt velem kapcsolatban. A kellemes, piskóta ruganyosságú történetszál után közeledtünk a mély vízhez, hiszen idáig utalni sem utaltam Adrián mivoltjára. A nevét már tudta, és ez volt a legmagasabb rendű információ a birtokában. Őszintén féltem, hogyan reagál majd a következőkre. Szinte észre sem vettem, miként az ajkam harapom, kiserken belőle a vér. Csak a kis patak nyomát.
- Speedy – nagy levegőt vettem, úgy folytattam – most térek rá a lényegre. Szeretném, ha diszkréten kezelnéd, rendben? Adrián nem szimpla ember.
Nagyot nyeltem.
- Hanem Arrancar – az utolsó szót suttogva ejtettem ki, és percekig hagytam a levegőben lógni. Amennyiben idáig szidtam volna a csendet, most szánt szándékkal azt akartam, hogy kitöltse az űrt, amit idegességemben láttam magam körül. Annyi minden múlott rajta! Az Adrián felé tanúsított becsületem. A hűségem. Az alakulófélben lévő barátságom Kane-nel.
Akárhogy is alakultak a dolgok, lenyeltem ezt a békát egy csomagban, majd tovább haladtam a témát illetően. Összehasonlítva a megfigyelőket a szállítókkal az utóbbi jött be minden téren. Akciódús életet képzeltem el nekik, változatosabb helyszínekkel és mozgáskultúrával, azokkal szemben, akik csak ritkán hagyják el pozíciójukat.
- Parkourözés?! Szabadság…? – Nem is értettem, hogy kapcsolódik a kettő egymáshoz, míg el nem képzeltem. Láttam magam előtt ugrálni a szamarat, valami hatalmas, letörölhetetlen vigyorral a képén, miközben tetőről-tetőre haladva olyan, mintha repülne. A gondolatra oldalra biccentettem fejem, és megértő mosollyal reagáltam le a szavait, illetve saját megszólalásaimat – Világos.
Ezerszer higgadtabbnak éreztem a lelkivilágom. Nem tudom, az tett –e csodát, hogy tényleg elmondtam neki legféltveörzőttebb titkomat, vagy csak az, hogy reakciói ellenére is továbbhaladtunk a beszélgetésben? Mindkettő logikusnak, nagyszerűnek tűnt ebben a pillanatban. Még az oldott nevetés sem jelentett akadályt!
- Jézus isten! Átlagfeletti az, amit csináltok! – morzsoltam el egy könnycseppet – Ennél kínosabb már csak az lett volna, ha azt a valamit kiszeditek, és lecsekkoljátok a működőképességét.
Valahol sejtettem, mit láthattak, de nem akartam részletekbe menő beszélgetést folytatni erről. Ezért a legegyszerűbb utat választva elvicceltem, félúton zokogva, és félúton levegő után kapkodva.
- Mióta vagy ilyen perverz? – kérdeztem meglepődést színlelve. Gyanakvón felvontam egyik szemöldököm, aztán a fejem csóváltam – Természetesen nem akármilyen kép! A szüleimet ábrázolja, ahogy engem tartanak a kezükben.
Megjelent előttem pár pillanatra ez, amikor még éltek, és mosolyogva mutogatták. Arra a kis időre kővé dermedve ültem, karba tett kézzel, végül csak letöröltem a korábban államra száradt vérpatakocskát.
- Fraudi elszólás! – ismételtem vissza – Ha ez igaz, én Anglia királynője vagyok! Na nem.
Nem vettem be a kifogását, de megértettem, így elveimhez híven abbahagytam a faggatózást ebbe az irányba. Minden lejött az ábrázatából. Gondoltam, hogy a szállítók munkája tele van veszéllyel, viszont hogy ennyire! Az azért durva.
Mindazzal amit az imént elmondott, csak ráerősített a Wolfról kialakult képemre. Brutális eszközöket szívesen alkalmazó, erős személyiségnek találtam, akiről mertem elhinni, józan ésszel bír. Megbíztam a szamár szavaiban, hiszen kijelentette, hogy jól ismeri őt. A kimondatlan kérdés már csak az maradt, mennyire érte meg teljesen azt táplálni, amit még ki sem tapasztaltam élesben?
- Értem. Mindez nem semmi – bólogattam elismerőn mind Wolf személyére, mind arra az együtt töltött négy évre – Őszintén remélem a legjobbakat!
Persze aggódtam, ugyanakkor reméltem, ez pedig sokat jelentett, akár neki az a két társa, kiknek a neve megcsapta a fülem. Felelevenedett előttem a jelenet az erdőben, ahogy ott térdelt. Összeszorult a szívem még így ismeretlenül is, hiszen mégiscsak emberek, s mint később kiderült, ennek a jó csapatnak a tagjai… voltak.
- Pont az olyanok miatt, mint Eisner, gondolom komolyan, Speedy – fordítottam el fejemet – Kioltotta két társad életét, te magad hoztad ezt fel az előbb. Amellett tőrbe csalt, és ki tudja, azóta hány Quincyvel tette meg ugyanezt.
Rászegeztem a tekintetem, hogy őt pásztázhassam pislogás nélkül.
- Találkozni akarok Wolffal, végigmenni ezen a rögös úton… Futár akarok lenni – jelentettem ki. Innen már nincs visszaút!
- Jut eszembe: mesélj még a futár viseletről, aztán… aztán lassan megyek ki levegőzni! Mindenkinek ugyanolyan színre, stílusra? 
Azt hiszem eddig csak annyit mondott róla, hogy nagyon spéci szerelés, külsőleg viszont nem volt meg nekem abszolút. Egyedül az embléma kivétel. Ezt még végighallgattam, ám mivel időközben elfáradtam, belém bújt a kisördög. Ki akart vinni mozogni egy kicsit, hogy aztán annál kellemesebb legyen ledőlni.

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 000 / 10 000

Hozzászólások: 145

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 30 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A karakurai futárok rejtekhelye
« Válasz #26 Dátum: 2018. Aug. 07, 11:51:20 »
Futár akarok lenni!

Hallgatom figyelmesen, amit Tenro mesél éppen nekem a közeli barátjáról. Nem nagyon tűnik nekem valami nagy ördöngösségnek, inkább egy normális fazonnak akivel közeli kapcsolatot ápol. Akkor mégis mi az a dolog amiért úgy érzi ez egy picit nehézkes, vagyis inkább maga a helyzet problematikus? Meg ugye miért habozik azzal, hogy elmondja nekem? Biztos a végén lesz valami turpisság a dologban. És igazam lett! Hát így legyen nekem ötösöm a lottón! Viszont a szemeim kissé kitágultak mikor eljut az agyamig, hogy a drága közel tartozója egy arrancar.
- Na bazmeg…
Csúszik ki a számon miközben igyekszem feldolgozni a kapott információt. Az arrancarokról nincs valami kedves emlékem. Konkrétan némelyik felakart engem zabálni élve! A húgomat szintén! Emlékszem mikor azon a kín keserves kiképzésen voltunk, pár arrancar ki pécézett minket és előszeretettel akartak minket felfalni. Játszadoztak velünk! Sokáig el is bújtunk előlük! Aztán mikor végre megtört a jég bennünk, ellentámadásba kezdtünk. És az üldözőinkből lettek a prédák. Aaah… keserédes emlék ez. Nem is akarom tovább bolygatni.
- Oké… szóval… őm… ő egy arrancar. Egy arrancar! Hát ez! Huh! Akarom mondani… huh!
Őszintén meglepett, de őszintén most ezért elítéljem? A régi énem biztos nyomban elítélné vagy rosszabbat művelne vele. De én már nem ilyen vagyok. Egy kicsit lehunyom a szememet és gondolkodok egy pöppet miképpen is kezeljem ezt az információt. Az a baj, hogy az arrancarokkal eddig eléggé negatív tapasztalatom van, viszont ott van az a tény is, hogy Tenro ismeri és itt van előttem. Csak a kérdés, tényleg megbízható az illető vagy nem?
- Oké. Így már értem a szitut. Nem kell aggódnod a szám zárva marad. Nem fogom senkinek elmondani. Viszont, ha az arrancar barátod minket veszélyeztet, kénytelen leszek beszámolni erről Noahnak. Abból nem lesz gáz, ha találkozol vele, senki se tiltja meg, hogy ne találkozz senkivel csak légy óvatos és ne kapjanak el a zsaruk. Ennyi.
Nekem is volt párszor olyan helyzetem, hogy valaki felismert, akivel pozitív kapcsolatot ápolok és leálltam vele dumálni. Addig nincs baj amíg a rendőrök nem akarnak elkapni. Ezért is inkább javasolt a tetőkön keresztül mozogni, mert kevesebb az esély arra, hogy egy járőröző rendőr észreveszne, plusz a szabadság érzése is ott van. Sokkal jobban érzem magamat speciel fent, mint lent. Az utcaszint nagyon nyomasztó és kevés a tér, fent pedig tágasabb és több a szabadságod.
- Majd megtudod idővel! Ráfogsz érezni! Az biztos nem fogod megbánni! Ha csak nem félsz attól, hogy valószínűleg egyszer kétszer eltörőd valamelyik végtagod.
Bármennyire is szeretném nem említeni, de muszáj. Wolfot ismerve, ő egy kicsit félelmetesebben adná elő, hogy mire vállalkozott. Szegényt már előre sajnálom. Igyekszem majd tartani benne a lelket és megakadályozni, hogy beszóljon neki. Mert sajnos Wolf eléggé provokatív. És aki abba belemegy hát, lehetséges, hogy egy foggal fog szotyizni az illető. Láttam már mire képes és hogyan intézi ő a dolgait. Nem éppen kellemes.
- Ez még semmi! Láttad volna Icarus arcát mikor bekapcsolta és rezgett a kezébe! Na azt lehetetlen überelni! Szegény percekig le volt sokkolva! Na akkor fogadtuk meg egymásnak, ezt senkinek nem említjük meg. Szóval te se nagyon említsd azért okés?
Persze azért elkezdtem nevetni, mert tényleg vicces volt az a helyzet, amibe belecsöppentünk. Nem mindennapi és egy életre szóló élmény. Ilyen élményekben mikor lehet része egy egyszerű civil embernek a mindennapokban? Semmikor. Sajnos ők a gépezet részei egy társadalomnak, ahol rabszolga módjára keresik a kenyerükhöz való betevőjüket és olykor meglopják a tudtuk nélkül. Hazugságban élnek és igyekeznek kényelembe elhelyezkedni magukat, nem törődve azzal, hogy a világ rosszul működik. Szerencsére a futárok jó sok kapzsinak, szélhámosnak és szemétládának a levesébe beleköpnek. Olyannyira, hogy a vagyonukat elvesztik és megkapják azok, akiktől lehúzták. És a következményekről ne is beszéljünk. A legjobb érzés mikor a tetőn keresztül figyeli az ember, mikor a nagy gazdag, érinthetetlen fazont szépen elviszik a rendőrök, mert van elég bizonyíték ellene. Senkisem érinthetetlen! Csak jól kell megfogni az illetőt! Ehhez baromira jól értünk!
- Oké Miss I.Erzsébet királyné!
Hajolok meg, mint valami angol nemes. A vicc, hogy még mindig megvan ama mozdulat hogyan is kell egy hölgynek meghajolni. Fene! Látszik, hogy nemes vérből való vagyok! Igaz nem annyira tartom ezt fontosnak. Megtanultam már, hogy a származásunk csupán egy illúzió, valójában minden ember egyenlő hiszen ugyan az a vér csörgedezik bennünk. Senkisem különb a többitől. Ez csak is a társadalom kreálmánya ami sajnos az emberek zömét megfertőzte.
- Ha megszokod a stílusát és követed a „parancsait” szerintem nem lesz baj. Én is remélem gördülékenyebben fog majd menni a kiképzésed.
Máskérdés, hogy szegénynek fel kell kötnie a gatyáját. Ha van esetleg elég erős önbizalma, hát Wolf pillanatokon belül lefogja rombolni abban a pillanatban. Úgy tűnik viszont Tenro nem fél a kihívástól és bátran fejest akar ugrani a futár életbe. Hát nem fogom visszatartani. Csak aztán nehogy később megbánja.
- A futárok viselete külsőleg egy átlagos ruha. Annyi különbséggel, hogy a ruhán belül elvannak rejtve bizonyos eszközök. Például a futár jel alatt egy zavaró berendezés és egy GPS nyomkövető ami szinkronizálva van az elektronikus térképpel, amit általában a karunkra rögzítve hordunk. A viselet annyiban egységes, hogy nem akadályoz a mozgásban. A te viseleted pont akadályozna. Sajnos a miko ruha nem éppen megfelelő a célnak. Wolf is szerintem szóvá fogja tenni, szal ha jót akarsz magadnak, valami sportos cuccba gyere. Esetleg kérj kölcsön Mousetól.
Ha jól vettem észre, körülbelül Mouse mérete megfelelő lenne számára. Ha mégsem majd kérünk mástól kölcsön egyenruhát.
- A futár élet nem csak habos torta, de megvannak az előnyei. Szabad vagy mint egy madár, vannak társak, akik körül vesznek téged és őszintén szeretnek. Nem ítélkeznek mások felett. És még a szemétládák seggébe is bele rúgnak. Én mondom, futárnak lenni áldás nem átok! Még ha párszor valakinek a feneke bánja vagy esetleg egy két végtagját eltöri út közben.
Kérdés, hogy Tenro megértette-e mire vállalkozik. Kiváncsi leszek, hogy tényleg megfogja-e állni a helyét, mint futár. És túlfogja-e élni Wolfot.

Karakterlap

Shirei Tenro

Futár (Fox)

Quincy

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
19 300 / 30 000

Hozzászólások: 143

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 11 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Azúrkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Törött porcelánként is lehetséges ragyogni.

Post szín:
Mistyrose


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A karakurai futárok rejtekhelye
« Válasz #27 Dátum: 2018. Aug. 28, 00:07:55 »
Futár akarok lenni!

- Halkabban! – szóltam rá, és idegesen körülnéztem. Szerencsére nem volt bent rajtunk kívül senki, így kevésbé tartottam attól, hogy illetlen személy is hallaná azt, amit egyedül Kane-nek szántam. Sokkal hátborzongatóbbnak hatott a tudat, hogy beszélni mertem erről. Már régóta akartam, de a körömben aligha akadt bárki, kiben ennyire megbíznék.
- Rendben, köszönöm! – Arcvonásaim ellágyultak, testtartásom lazult. Izgultam ugyan, hiszen ha olyat tenne Adrián, Noah biztos kézre akarná keríteni, és elveszne minden belém vetett bizalma. Ám az „olyan” nagyon sokrétű. Sajátos gondolkodásmóddal rendelkezik, az igaz. Számomra is szokatlan, de ezért elítélni soha nem fogom! Részben emiatt kedvelem őt, részben pedig mert… mindvégig komoly lelkitámaszomul szolgált, még ha fogalma sincs erről.
Mindvégig csak annyi kellett, valaki meghallgassa az ügyes-bajos dolgaimat, majd menjen isten hírével, amennyiben úgy kényelmesebb. Nulla elvárásom volt felé, de ennek ellenére velem maradt, eltelt egy egész éjszaka, másnap pedig! Másnap pedig… legalább délig aludtam. Ehhez képest engem a rendőrök említése kicsit sem ijeszt meg. Inkább érdekesebbé teszi számomra a helyzetet.
- Inkább a tériszony miatt aggódok! – csóváltam vigyorogva fejemet – Már, ha csak a parkourözésről beszélünk.
Wolfról már nem akartam. Abszolút. Eleget töprengtem rajta, eleget tudtam meg róla, a többi már a jövő zenéje. Ott majd eldől, mennyire fog a földbe tiporni, vagy a lelkivilágomba. Egyet szerettem volna elkerülni, hogy lehetőleg ne végezzem lábtörlőként, amennyiben úgy vélné, valamit rosszul csináltam. Megnyugvásomra, a téma megváltozott.
A szamarat és kollégáját ilyen helyzetben elképzelni volt a legröhejesebb. Hangosan nevettem, a könnyeimet törölgettem, próbálva megmaradni a fotelban, ahová egy ideje kényelmesen letelepedtem. Éreztem, vörösödöm, palástolni viszont lehetetlennek ígérkezett. Meg nem is akartam.
- Titok marad, titok marad! – kacagtam jóízűen, újra előkapva azt a zsebkendőt. Valamivel fontosnak találtam letörölni a könnyeimet.
Mihelyst eltűntettem pilláimról a fátyolt, életem eddigi legbizarrabb látványa tárulkozott elém: a szamár meghajolt, poénhoz képest meglepően laza mozdulatokkal. Mintha… csak ezt csinálta volna mindig is. Már szóra nyitottam a számat, hogy kifejtsem ezzel kapcsolatos elképzeléseimet, viszont az agyam közbeszólt. Még nincs itt az ideje, meg különben bármit beleképzelhetek ebbe. Lassan tényleg túl sokat ülök egy helyben. Kell az a friss levegő.
A ruhás kérdésre kapott válaszra nagyokat bólintottam, a futár életet összefoglaló kis monológnál pedig végképp nem bírtam ki. Felegyenesedtem, kellemesen nyújtóztam, illetőleg rámosolyogtam.
- Nem fogok megfeledkezni erről edzés közben sem – azzal intettem – Ha megbocsájtasz, én most megyek, járok egyet a környéken, hazamegyek azért a képért, utána meg lehet eszek valamit.
Végül némi segítséggel megkerestem a kijáratot, kiléptem az utcára. Annyival kevesebb gonddal sétálhattam végig. Jól esett! Felnéztem az egymással kergetőző felhőkre, miközben arcomat kissé csípte a szokatlanul hűvösnek vélt szellő. Új utakhoz közeledem.


//Köszönöm a játékot! ^-^//
« Utoljára szerkesztve: 2018. Aug. 28, 00:09:56 írta Shirei Tenro »

Karakterlap

Kane Shinzou

Futár (Speedy)

Quincy

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 000 / 10 000

Hozzászólások: 145

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 30 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ciánkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#6666FF  #99EAFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A karakurai futárok rejtekhelye
« Válasz #28 Dátum: 2018. Aug. 31, 14:39:00 »
Tenro kérésére halkabbra veszem a hangomat, hogy még véletlenül se egy erre járkáló futártársam meghallja, hogy éppen miről is folytatunk diskurzust, amit mondanom sem kell, eléggé kényes téma. Azért ebbe belegondolni vajon Tenrot mi vette rá, hogy egy Arrancarral létesítsen közeli viszonyt? Leütötték hirtelen vagy szegény beverte a fejét valahova esetleg tényleg akkora jó fej az-az Arrancar, hogy rá bízhassa az életét? Ezt csak ők tudhatják. Maximum, ha találkozok vele, óvatos leszek. Aztán ha meglátom én is azt benne, amit Tenro is, akkor meg nincs ok az aggodalomra. Csak nehogy később megbánjam. Azért az Arrancarok nem éppen olyan népség sajnos, akik az őszinteségükről híresek. Mondjuk pont én beszélek, aki szintén füllent, de ez a munkámmal jár! Persze a füllentéseim enyhén bénák, de legalább megpróbálom! Az is valami!
- Oké vettem! Lényeg értem a célzást.
Ennyivel le is zárhatjuk a dolgot, hiszen tovább morfondírozni ezen szerintem teljesen felesleges lenne. Ha majd beüt a baj, igyekezni fogunk, hogy megoldjuk anélkül, mielőtt bárkinek baja esne, esetleg kitörne egy harmadik világháború. Ahogy látom Tenro most már jobban ellazult. Hála a jó istennek, valami eredmény! Nem értem, hogy a fenébe tudta eddig élni az életét? Kell egy kis lazulás! Lehet tényleg jót tenne neki, ha csatlakozik futárnak. Itt legalább eltanulja miképpen tudná szabadabban élni az életét anélkül, hogy leláncolná magát. A tériszony meg, hát valahol el kell kezdenie. Sokan voltak tériszonyosok előtte, aztán kikupálták magukat belőle. Tényleg előnyére válik a dolog. Mik ki nem derülnek róla!
- Szerintem kezdj el búcsúzni a tériszonyodtól vagy készülhetsz jó sokat rókázni.
Azért kíváncsi leszek mit fog csinálni mikor egy épület tetejéről kell lenéznie, hogy átvizsgálja a terepet. Merthogy muszáj lesz körül néznie a későbbiekben. Eléggé vicces lenne valahol, hogy miközben menekülne a rendőrök elől párszor rókázna. Mondjuk, ha lehányja a zsarukat az előnyére válna. Jó kis önvédelmi fegyver! És undorító is. Olyannyira, hogy az ebédem is lassacskán szeretne kijönni. Még szerencse, hogy időben abbahagyom a képzelgést. Szerencsére Tenro titokban tartja a kis affért a fekete, hosszúkás, zizegő ruddal, amit szerintem rövidre is zárhatunk. Nem kell ezt még jobban cincálni. Megtörtént, láttuk, kiégtünk és kész. Néha előfordul az ilyesmi. Szerencsére nem sűrűn.
- Oké! Szólj egy futárnak, ha esetleg eltévednél!
Szegény Tenro! Azért előre fogom sajnálni mikor Wolfal fog találkozni személyesen. Bele se merek gondolni mit fog vele kezdeni? Arról nem beszélve velem mit fog csinálni?! Évek óta nem láttam már és biztos lesz egy két kellemetlen kérdése, aminek a válaszadás alkalmával kellemetlen cselekmények fogják követni, amire nincs kedvem, de ez van. Bírom Wolfot és sokat köszönhetek neki, de brutális! Így hát lelkiekben felkészítem magamat arra, hogy rég nem látott Mentoromat és kiképzőmet újra fogom látni. Legalább lesz egy kis nosztalgia. Vajon még emlékszik rám? Csodálkoznék rajta, ha nem.


Köszönöm a játékot! :)