Szerző Téma: Raion-S Kutatóintézet  (Megtekintve 638 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Neliel Tu Oderschvank

Moderátor

*

Hozzászólások: 204

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 1 721 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Staff *3*

Mottó:
"Omlik az ég, egy mesére zuhan... Na és akkor most mi van?"

Post szín:
2BCCFC


  • Profil megtekintése

Elérhető Elérhető

Raion-S Kutatóintézet
« Dátum: 2014. Júl. 04, 09:57:37 »

A Raion-S Kutatóintézetet a Raion hozta létre jelentős állami támogatással Karakura Diáknegyedének és Ipartelepének határán, közvetlenül a városi adótorony mellett, és nem messze a Karakura Középiskolától. Feladata a különleges képességű emberek (esperek, fullbringerek, quincyk) kutatása, a városban élő esperek nyilvántartása és rendszerbe sorolása, illetve az őket és a hétköznapi embereket is segítő találmányok, eszközök kifejlesztése.
Az épületegyüttesben több kutatórészleg is található, mely több tucat embernek kínál munkalehetőséget a kutatóktól, tudósoktól kezdve az irodai aktatologatókon keresztül az egyszerű takarítókig, raktárosokig. Bármely Raion-tag kaphat itt munkát kortól és képesítéstől függetlenül, sőt az intézmény tárt karokkal várja a diákmunkára, gyakorlatra vágyókat is, de a Raiontól független kutatók, feltalálók számára sincsenek zárt kapuk.
A komplexum két főépületből (A és B jelű), néhány kisebb objektumból és egy körülbelül két focipályányi területet felölelő szabadtéri gyakorlótérből áll, ez utóbbi, mely a B-épület mögött található, a destruktívabb tesztek helyszíne is.

A gyakorlótér


Az A-épületben elsősorban irodák, tárgyalók, valamint a nyilvántartásnak helyet adó irattárak, a személyzet kiszolgálóegységei (ebédlő, büfé, gyengélkedő, stb) és egy, a kikapcsolódás helyszíneként szolgáló tetőkert található. A B-épület a kutatórészlegek és tesztlaborok többségének az otthona, itt folyik az intézetben a lényegi munka, ide belépni már csak egy mágneskártya és egy ötjegyű kód ismeretében lehet az arra hivatottaknak. Végül a melléképületekben néhány kisebb kutatóegység és raktárak rejtőznek, egy félreeső helyen pedig a vezető kutató, Sakai Hitomi otthona bújik meg.
A nem túl nagy földszintes épület meglepően otthonos és hétköznapi, csupán egy tágas, vidám színekkel és növényekkel díszített nappali, egy praktikus konyha, egy kicsi fürdőszoba, egy kifejezetten lányos hálószoba, valamint egy olyan helyiség található, melyet csak nagyon kevesen láttak, és amelyben a lány számára kedves és kevésbé kedves momentumoknak állított emléket Hitomi.

Bár a B-épületben hivatalosan két felvonó található, és az épület tervrajzában sem szerepel harmadik, a létesítmény legritkábban látogatott pontján, egy raktár mögött mégis van egy mindig zárt ajtó, amely a III-as számmal ellátott lifthez vezet. Ez a felvonó a többivel ellentétben csak egy különleges, esperek számára is feltörhetetlen kóddal működtethető, és az ún. Zero Levelre vezet, ahol a Daitenshi főhadiszállása, a Fészek található.
Ezen a helyen található Hitomi másik lakása, ami egy puritán felszerelésű lakószobából és egy privát minilaborból áll. Szabadideje kutatásokra szánt idejét többnyire itt tölti.


Igazgató: Araki Shigeru professzor (NJK)
Vezető kutató és a genetikai részleg vezetője: Sakai Hitomi Hakase

(ha szeretnél munkát kapni az intézetben, PÜ-ben keresd fel Sakai Hitomit)