Szerző Téma: Összegzős  (Megtekintve 1517 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 485 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése

Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

• Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Összegzős
« Dátum: 2015. Okt. 01, 23:25:01 »
Üdvölet!

Megkésve bár, de törve nem~
Mint ahogy arról néhányan már értesülhettetek, a hétvégén Staff gyűlést tartottunk, hogy megvitassunk egy-két fontosabb dolgot. Ezekről szeretnék nektek beszámmolni, csak hogy ti is tudjatok róla. ^w^
  • Néhány hadnagy a közeljövőben cserélődni fog, szóval nem kell meglepődni a hamarosan érkező hadnagyi pályázatos áradat miatt. Őket már értesítettük a változásról, már ügyködnek a dolog rájuk eső felén. Reméljük... :|
  • Mivel a Gyerekegylet eddigi vezetője inaktív már egy jó ideje, ezért leváltottuk, így mostantól Yoshida Yoriko-hoz tudok fordulni ebben az ügyben. :3
  • Továbbá kicsit módosítottuk a 12. osztagosok ingyen technikáira/eszközeire vonatkozó szabályt. Az új karakterek innentől kezdve maximum 5-öt választhatnak a 12. osztagos fejlesztésekből, melyek közül maximum 1 lehet ampu. Természetesen a hogy azt az előbb írtam, ez csak az új karakterektre vonatkozik, visszamenőlegesen senkitől se fogjuk behajtani a technikák illetve eszközök árait.
  • Szeretnénk, ha a fórumon a nagyobb horderejű dolgok kihatással lennének magára a játéktérre, tehát ha egy küzdelem során leromboltok egy épületet, vagy épp valamilyen okból felrobbantotok egyet, akkor azt jelentsétek le pár mondatban összefoglalva a megfelelő helyen (a helyi újság topikjában). Pl.

Naruki Post
    "A mai nap folyamán több házban is gázrobbanás történt Karakura belvárosában. Meglepő módon senki se sérült meg, mindenki időben kijutott az épületekből. Szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy ezen a területen legyen fokozottan óvatos, hiszen előfordulhatnak még gázszivárgások. A gázművek jelenleg átvizsgálják a területet további repedések, problémák után kutatva."

Seireitei News
    "A tegnapi nap folyamán három Arrancar próbált meg bejutni az Északi Kapun, azonban a kapuőrnek, illetve pár kapitány közbeavatkozásának köszönhetően háritani tudták a támadást, sajnos azonban az elkövetőknek sikerült megszökniük. Rukongai közelebbi területein több épület is megrongálódott, melyek újjáépítése jelenleg is zajlik. Felhívjuk minden Seireiteben élő figyelmét, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a városban, illetve a kapun kívül is, hiszen bármikor újra előkerülhetnek. Amennyiben találkoznak velük, kérjük, amennyiben lehetséges, értesítsék feletteseiket!"

Arrancarok újságja
    "Néhány gyopár shinigami úgy gondolta, hogy megpróbálja szétrúgni a hátsónkat. Szar már nekik, hogy helyettünk ők haraptak fűbe, szóval kössétek fel a gatyátokat, mert lehet hamarosan többen is jönnek! Legyetek résen, a fegyveretek mindig legyen nálatok, még akkor is, amikor klotyóra mentek! :x" (Mondjuk azért lehet kicsit kevésbé hrafnisabban is... :roll: xD)
  • Készülőben van egy térkép, hogy pontosabb képet kaphassunk arról, hogy mely osztagok hogy helyezkednek el Seireitei-en belül. A térképpel kapcsolatban Ootoribashi Ruujourou-nál lehet érdeklődni, illetve elkérni azt. Kérnék minden kapitányt, hogy amennyiben van rá idejük, jelöljék be a térképen, hogy mit, hova terveznek osztagon belül, emellett a nemesi családokkal rendelkezők legyenek szívesek megjelölni, hogy merre található a birtok Seireiteien belül.

A Staff gyűlésen megbeszéltek lényegében ennyiből állnak.

Más:
  • Az álló küldetésekre vonatkozó határidő hamarosan lejár, gondoltam szólok, hogy nehogy véletlenül elfelejtse valaki. Ez lesz az utolsó alkalom, hogy figyelmeztetem a mesélőket, tehát ha esetleg nem érkezik post, senki se lepődjön meg, ha lezárom a küldit.
  • Szeretnék megkérni mindenkit, hogy ha bármi rendellenességet tapasztal a fórumon (valamelyik funkció nem működik megfelelően, valami nem úgy néz ki, mint ahogy kéne,...stb.) azt jelezze nekem pü formájában, vagy írjon üzenetet valahol, ahol épp elér. (Nagyjából bárhol el lehet érni...) Senkit se érdekeljen, hogy épp elfoglalt vagyok, vagy bármi, hiszen nekem az a feladatom, hogy a fórumot használhatóvá és csinivé tegyem. :o
  • Szeretném kérni, hogy aki még nem jelentette le, hogy mely karakterének szeretné a nyereményjátékos jutit, az pótolja akár egy karaktere van, akár több. Enélkül sajnos nem tudjuk kiosztani a jól megérdemelt jutit. :o
  • Ismét lesz fórumtalálkozónk! A helyszín még rejtély (annyi biztos, hogy Budapest), azonban az időpontokra lehet szavazni, ha >>ide<< kattintotok.
  • Emellett szeretnék szólni, hogy a továbbiakban multi engedélyt csak admintól lehet kérni.

Ennyi lett volna, remélem semmit se felejtettem ki azok közül, amit közölni szerettem volna. O.o Ha valakinek kérdése lenne, nyugodtan fel lehet tenni. >.<

További kellemes játékot! :3
« Utoljára szerkesztve: 2015. Okt. 02, 11:44:39 írta Ayasegawa Yumichika »

Karakterlap

Yochike Hiraoka

Shinigami

3. Osztag

*

6.Tiszt

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 400 / 15 000

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 6 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése

Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fekete és vörös korvonal váltakozással, sötétebb zöld a kitöltés.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#C0C0C0 || #33D6FF

• Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Összegzős
« Válasz #1 Dátum: 2015. Okt. 06, 07:32:33 »
Akkor én erre a karakteremre kérném a 2000 Ryuot.  ^-^