NYÍLT NAP!
Itt az ideje, hogy a Lélektovábbképző Akadémián nyílt napot tartsunk! Ennek örömére vendég előadók is tiszteletüket teszik az órákon, ahova az Akadémisták mellé a külsős látogatók is hivatalosak (SS~beli lakos, ex-diákok)
A nyílt nap folyamán végig fogunk menni a képzettségeken, tanórák (edzés) keretén belül. /Ha valaki edzőként szeretne beszállni a Nyílt napba, ő is nyugodtan dobjon meg egy PÜ~vel, és megbeszéljük! *-* /
Az edzés típusa
Az első óra fegyverforgatás, zanjutsu óra lesz, amit én fogok tartani. Minden Akadémiára tévedő érdeklődőt szívesen látok!
Az edzés fajtája
Aki tudja előre, hogy szeretne, és fog is jönni, dobjon meg egy PÜ~vel, hogy technika edzést (alap technika), vagy általános edzést szeretne inkább a karakterének, és amelyikre a több szavazat érkezik, az az edzés lesz végül megvalósítva.
Az edzés feltételei és ideje
Mivel ez egy Akadémista nyílt nap, feltétel, hogy SS~hez tartozó vagy tartozott, de még most is haza járó karik jöjjenek. Mivel Akadémián zajlik azért az edzés, a maximum zanjutsu 6 pont, hogy még a diákok is tudjanak tevékenyen részt venni benne. (Vagyis hat pont, és az alatt)
Az edzés idejéről "Játszanék" topikban fogok jelezni, ha megkaptam a visszajelzéseket, hogy milyen edzést szeretnétek jobban.
A visszajelzést lehetőleg még márciusban küldjétek el nekem!