Szerző Téma: Seigyoku Egylet  (Megtekintve 1061 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Kagami Ai

Eltávozott karakterek

Shinigami

3. Osztag

*

Kagami-ház XVIII. feje

Szint: 14.

Lélekenergia:

60% Complete
71 300 / 100 000

Hozzászólások: 127

Hírnév: 9

Infó

Tárcában: 19 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Nőegylet

Reiatsu szín:
Ezüst

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Házas

Kivel áll kapcsolatban?:
Tamachi Yukezo

Mottó:
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.

Post szín:
#66E882


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Seigyoku Egylet
« Dátum: 2015. Okt. 18, 20:43:18 »
(click to show/hide)


Alapító: Kagami Ai
Tagok:
  • Wang Shui Long
  • Wang Liu Mei
  • Ninomiya Mitsuko

Székház: Az egylet székháza a 3. osztagban található egy nívós épületben, ahol minden hétvégén (változó időpontban) gyűlést tartanak. Minden héten előre megbeszélik a következő heti stratégiát, elvégzik a jegyzőkönyvezést, majd beszámolnak eddigi teendőikről/eredményeikről; esetlegesen csapatba szerveződve indulnak útnak Rukongaiba (nem gyűléshez kötött a kijárás, de ehhez mindenképpen kapitányi okirat/engedély szükséges). Adományokat, segítségeket (személyi) a gyűléstől függetlenül felveszünk/elfogadunk kérdés nélkül, illetve közzé is tesszük a ráfordításokat, eredményeket.

Tagfelvétel/Elvárás:

Minden olyan shinigami részvételét várjuk, akik szimpatizánsok; valamint képesek hűséget fogadni a Seigyoku Mozgalomnak. E mellett valamiképpen befolyásosabbnak számító shinigamik; akik nem feltétlen a nemesi körök tagjai. Pl. Akinek rengeteg ismerőse van, vezetőségi tag van a rokonságban, olyan szerv tagja - amit ugyan nem ad ki - de képes emiatt a Seigyoku hasznára lenni, Rukongaiban jól ismert - kapcsolatokkal rendelkezik - . Seigyoku Egylet tagja lehet bármely Goteihez tartozó shinigami, Seireiteiben fellelhető szövetséges (Kidoushuu, Daitenshi,Onmitsukidou). Tagfelvétel egyletjátékok, illetve személyes játékok során.
Fontos tudnivaló: A Seigyoku nem viseli el az árulást; még akkor sem, ha ez a Seigyokuért szól. Tehát, ha te pl. Onmitsukidou tagja vagy, és úgy gondolod szót emelsz a Féregbolyról, azt a Seigyoku megtorolja. Ugyanis a hűség mindenekelőtt való. Mozgalmukat szentként kezelik, s annak elárulását bűnnek titulálják. (Mintha csak önmagukat árulnák el.)


„Az életed egy csepp a végtelen óceánban. De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog?“

Amikor egy lélek Rukongaiba kerül, szemei kinyílnak. Látja a hosszú, végelláthatatlanul elterjedő szegénységet; a lelkek védtelenségét; s Soul Societyt érő szörnyűségeket. Aztán kezdődik az éhség, a vágy valami után. Tehát „kardot“ rántanak lelkükben, és shinigamivá válnak. Az akadémia kijárása után a Seireitei harcosaivá válnak, majd elfeledik mindazt, ahonnan indultak. Ám titkon megőrzik a lelkükbe ivódott gyökereket, ezáltal örök bűntudat lapul meg mélyen. E bűntudatra ráébredve jönnek rá, hogy igaz céljuk nem csupán az Emberek Világát védelmező zanpakuto volt; hanem világuk békéjének segítése. De e szörnyű ördögi körbe betévedve, önmaguk megvalósítása már igen csak nehézkes. Viszont nincsenek egyedül; nincsenek egyedül az érzéssel, hogy itt valami nincs rendben. Vannak még olyanok, akik hisznek abban, hogy az Emberek Világának megmentése mellett saját világuk is megmenthető. Ehhez nem kell vagyon, vagy harc a nemesség ellen; csupán egy kis összetartás, ami jobbá teszi a közérzetet. Az ilyen típusú shinigamik azok, kik pontosan illenek Kagami Ai által megalapított mozgalomba; mely Rukongai néhány környékén már igen csak nagy port kavart. Ugyanis az ottani pletykák szerint néhány shinigami sikeresen felszámolt egy ott tomboló háborút a lelkek között. Azóta a környék fejlődésnek indult, s néhányan pletykálnak azokról, kik képesek voltak egy kis jót tenni ebben a zűrzavaros létben.
A Seigyoku Mozgalom tagjai ugyanúgy hűek a Goteihez, vagy egyéb Soul Societyben létező szervhez; csupán ezen teendőik mellett másban is hisznek. Számukra a hűség az elsődleges, valamint az elkötelezettség a harmónia megteremtésére. A Seigyoku Egylet tagjai szigorúan elhatárolódnak minden olyan dologtól, ami kártékony volna Seireiteire nézve, vagy Soul Society bukását idézné elő; támogatják a rukongai-i lelkeket akár fizikai védelemmel vagy vagyoni, tárgybeli gyűjtésekkel, ételosztásokkal, tudással...stb.

A Mozgalom/Egylet főbb céljai
  • Rukongai megsegítése (tárgyi, anyagi szinten),
  • Oktatás (kardforgatás, pusztakezes harc, gyógyítás),
  • Felkeresni azokat a lelkeket, akik képesek a shinigamivá válni,
  • Felszámolni a háborúkat, azaz felnyitni a lakosok szemét az összetartásra,
  • Lidércek kizárása Rukongaiból.
Jelkép: Jelképük egy tradicionális lógó, amelyet minden tag a zanpakuto markolatára köt emlékeztetésképpen, hogy tudják honnan is indultak valaha, mibe is képesek külön energiát fektetni.Karakterlap

Kagami Ai

Eltávozott karakterek

Shinigami

3. Osztag

*

Kagami-ház XVIII. feje

Szint: 14.

Lélekenergia:

60% Complete
71 300 / 100 000

Hozzászólások: 127

Hírnév: 9

Infó

Tárcában: 19 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Nőegylet

Reiatsu szín:
Ezüst

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Házas

Kivel áll kapcsolatban?:
Tamachi Yukezo

Mottó:
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.

Post szín:
#66E882


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Seigyoku Egylet
« Válasz #1 Dátum: 2015. Okt. 19, 17:03:34 »
*Időbe telt, mire lefektettem az alapokat ama mozgalomnak, melyet a mai naptól kezdve elindítanék Seireiteit érintően. Elsődlegesen gondoskodtam arról, hogy a Seireitei News meghirdesse az egylet megnyitásának helyszínét, illetve időpontját. Kellemesen hideg estére sikerült megszerveznem ezt az időpontot, de legalább az épület - amelyet saját tőkém befektetésével építtethettem- , kellemesen kompenzálja a kinti hűvösséget. Akik éppen eme pillanatokban lépik át a Sanbantai, ezúttal nyitva hagyott kapuit, különös meglepetésben részesülhetnek. Ahogyan az már említve volt, teljes osztagátépítésünk véget ért, s mára már az osztag ezen területén köztes hidakon lehet megközelíteni az épületeket. Vendégeink érkezése végett a látóviszonyokat, a vízfelszínen elhelyezett lebegő kis világító lampionokkal segítettük elő. Ám minden híd végére állítattam egy-egy shinigamit, akik segítenek majd az útbaigazításban. Az utolsó hídnál ráadásul egyenesen elkísérik a Seigyoku viszonylag nagyobbra kialakított épületéhez, majd ki is nyitják minden látogató előtt az ajtót a megbeszéltek szerint. Bárki nem tenne eleget ennek a kapitányi parancsnak, rögvest egy hétnyi Shikamarut szabnék ki a Yonbantai javára. Számomra rendkívülien fontos esemény ez, hiszen évek óta tartó ötleteim most  valósulnak meg, így szigorított utasításokat adtam a fogadásokra. Mind e mellett legalább lehetősége nyílik megtekinteni más osztagok tagjainak a Sanbantai új, igazán impozáns kialakítását. Amint mindenki megfelelő eligazításban részesül, természetesen megnyitják előttük az épület ajtaját, hogy beléphessenek a székházba. Egy rendkívülien nagy teremben találhatják magukat a jelentkezők, ahol különböző kis asztalok, előttük ülőpárnák találhatóak. Minden asztalhoz négyen lehet ülni mindössze, illetve pontosan ennyi teáscsésze is van elhelyezve finom kendőkkel mellette. Hátul, ahol magam is elhelyezkedem, semmivel sem különbözik a többitől, mindössze valamennyire kívül állóbb az elhelyezkedése, hogy jól át tekinthessem az egybegyűlteket. Mellettem egy igazi papírtorony, gondosan elhelyezetten foglal helyet; illetve még néhány kellék. Többek között egy piros, díszes láda is, amely a mozgalmunk igazi szimbóluma lesz majd. Amint úgy látom, hogy az érkezés kezd lassabb ütemű lenni, hátra pillantok az ajtóban álló egyik shinigamihoz, aki elindul valamerre. Néhány percnyi türelem után gőzölgő, ízletes gyümölcsteás „kancsókat” tesznek az asztalra, valamint az első kört ki is öntik. Néhány nő kis kosarakat tesznek az asztalokra, melyekben különböző, kézzel készített sütemények vannak. Ismeretlen, kimonoba öltözött nők, akiket a Kagami-ház szolgálóiból emeltem ki erre az alkalomra.
- Üdvözlöm az egybegyűlteket! Nagy örömömre szolgál, hogy többen érdeklődve vagy konkrét tervekkel, kérdésekkel érkeztek. Mint azt láthatják, a Sanbantai nagy alakításokon ment keresztül, melyet remélhetőleg többször megtekinthetnek egy hónapban. A Sengyoku Egylet székháza ugyanis eme helyiség lesz, amely természetesen kisebb belső átalakításokon megy majd keresztül. – Végig nézek magam is futólag ezen a letisztul környezeten, s majd visszatérek a nyitóbeszédemhez. – Szerencsések lehetünk, hogy ily’ finom teák, sütemények fogadnak bennünket. – Ezt már némileg komorabb hangsúlyban jegyzem meg. – De hogy túl vagyunk néhányan Rukongai nehézségein, az csak a kemény munka édes gyümölcse lehet. Az egyletünk célja, hogy lehetőségeket teremtsünk azoknak is, akik kiszolgáltatottak, út keresők, esetlegesen tévelygők. Ezért kérem önöket, ha úgy érzik, hogy igazán a szívükhöz nőtt a feladat, akkor maradjanak itt. Az egylet tagfelvétele egy rövid regisztrációt igényel, egyszerű nyilvántartásba vételt. Viszont, ha nem biztosak az elhivatottságukban, kérem majd álljanak fel és távozzanak. A Seigyoku Egylet feladat ugyanis sok energiával és ráfordítással jár; nem feltétlen anyagiakban értem mindezt. Mert mi is a célunk? – Megsimítom teáscsésze szélét enyhe elmerengéssel, aztán néhány közelebbre esőnek sikerül mélyen a szemébe pillantanom futólag.
 - Soul Society lélektársadalmának békéjéért, fejlődéséért, jobb életéért szeretnénk munkálkodni. Akik jártak ott, éltek ott; azok tisztában vannak a körülményekkel. Ahogy a mondás is mondja időnként, „söprögess a saját házad táján”, ez a mi házunk tája. Gondoskodnunk kell róla, ha minden segíteni nem is tudunk, de ha már egy léleknek megtanítjuk azokat a dolgokat, amik egy jobb élethez szükségeltetik, akkor nyertünk egy cseppnyi jót. Nekünk shinigamiknak kell szent ügyünknek kezelni a lelkek védelmét, mert ha nem tesszük, akkor végig nézetjük azokat a dolgokat, amik mellett többen hajlamosak vagyunk elmenni. Egy lélek megtisztítása, Soul Societybe való küldése még nem teljes értékű eredmény. – Sóhajtok halkan egyet. – Most arra kérem önöket, hogy fogyasszák el teáikat, egyék meg süteményeiket és gondolkodjanak el azon, hogy önök mivel tudnának segíteni a Seigyoku mozgalomnak. Segítő kezekkel? Vagyoni hozzájárulásokkal? Tárgyakkal? Esetleg tanítanák a lelkeket arra, hogy megvédhessék magukat? Gyógyítást tanítanának? Programokat szerveznének? Ételosztásokat csinálnának? – Jól érthetően beszélek, hogy hátul is meghallhassák. Elég nagy ez a terem, sokan beférnek, így törekednem kell a jól érthetőségre. Azonban kérdéseim után felemelem a teámat, majd a következő pillanatban kitartom magam mellé és a földre borítom a forró nedűt.
- Ennyi szörnyűség végig gondolása után egy gyümölcs tea íze is keserű, ajkaim ölelése alatt. Nem lelem élvezetemet az édes sütemény elfogyasztásában, amíg legalább egy lépést nem tettem meg másokért. Tehát, ahogy mondottam, akik beadják jelentkezésüket, azok egyenként foglaljanak helyet az asztalom előtt, hogy elvégezhessem velük kapcsolatban a dokumentációt. -Bárki, aki ezután beül az asztalom elé, annak leveszek egy papírt a torony tetejéről; illetve egy tollat nyújtok át. A dokumentumban néhány pont (név, születésnap, osztag, rang, feladatkör a seigyokuban, közzétételi jóváhagyás a támogatási eredményeiről, aláírás)  szerepel, amit kötelező kitölteni. Amint ezt megteszi, átnézem a lapot, majd ha mindent rendben találok, kiveszek a ládából egy vörös lógót, amiről elmondom, hogy a zanpakuto markolatára kell kötni. Természetesen ezután távozhat az illető, hiszen a továbbiakat majd levélben küldöm meg mindenkinek, illetve közzéteszem majd az új – már más témát érintő – gyűlés időpontját is.

Határidő: November 2.

(click to show/hide)