Szerző Téma: Univerzális invertáció  (Megtekintve 4913 alkalommal)

Description: ~ avagy nem minden szellem, ami zanpakutou ~

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Yoshida Yoriko

Eltávozott karakterek

Shinigami

12. Osztag

*

Szint: 8.

Lélekenergia:

60% Complete
43 000 / 60 000

Hozzászólások: 116

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 42 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Gyerekegylet

Reiatsu szín:
villám elemi

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Tudomány <3

Post szín:
#7BE3C4


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Univerzális invertáció
« Válasz #15 Dátum: 2016. Jan. 18, 23:30:47 »
Yoshida Yoriko, avagy a Zanpakuto

Név: Muhyou – Jégvirág
Típus: hó-jég
Parancs: Tachikomero! – Borítsd be!
Kinézete szellem alakban: Zanapakuto szellemként egy rövid, pánt nélküli fehér ruhácskát visel, fölötte sötétkék, hosszú ujjú köpennyel (ami szintén lecsúszik a vállairól). Ez utóbbit egy halványabb kék masni fogja össze elöl. Hajában szintén kék, lelógó kanzashit visel, mely a feje búbjához közeledve szép lassan jégvirágokba borul.
Fegyveralak: Egy halványkék színű mazsorett bot, melynek a végein lévő gombok fehér árnyalatúak. A bot közepe egy tenyérnyi területen szintén fehér színű, innen mindkét gomb felé spirálisan csavarodó vékony, fehér szalag vezet. A gombokról egy-egy fényes, jégkék színű bojt lóg le, semmi speciális jelzés nincs arra, melyik oldal lenne a „teteje”.

Shikai alak: A parancsszó elhangzása közben forgatóknak maguk elé kell tartani a botot, függőlegesen. Ekkor a fegyver megnyúlik: egy 1,5 méter hosszú fehér bottá változik, a tetején fehér hópelyhet formázó díszítéssel (ez pluszban növeli a hosszát). A pálca egyetlen koppintása alkalmas arra, hogy 20 méteres hatósugárban megfagyassza a talajt.
Támadásai:
- Kousetsu – Havazás: ez a technika 10 hógolyót idéz a használók köré, melyek szabályos kört alkotnak. A hógolyókhoz hozzáérni fagyveszélyes, ugyanis mindegyik hógolyó fagyasztani képes. De nem feltétlenül muszáj egy helyben lebegniük, bármelyik használó megfoghat egy hógolyót, hogy az ellenfélhez vágja – rajtuk ugyanis nem hat a fagyasztás. Ha személynek csapódik, akkor a hógolyó képes megfagyasztani az adott végtagot (törzs esetén csak kiterjedt fagyási sérülést okoz és megdermeszti a ruhát). Élettelen tárgy esetén fagyaszt (talajon 3 méter átmérőben).
- Yukitama – Hógömb: a technika nevének elhangzása után 6 darab, jégkristályokból álló gömb kezd el keringeni a pálca körül. Ezek felhasználása kettős: amennyiben kézbevétel után a jéggömbbre ráfújnak és úgy dobják a lábukhoz, egy gömb alakú jégfalat idéznek maguk köré, ezzel kivédve egy támadást. Amennyiben kézbevétel után a gömböt megrázzák és úgy dobják el, a becsapódás előtt felrobban és 2 méter sugarú területen (gömb alakú hatósugárban) jégzáport szór az ellenfélre. 

Tsuin Fueari, a Shinigami

Kinézetük: Két teljesen egyforma, 14-15 évesnek tetsző, 152 centi magas leányzó. Karcsú, törékeny testalkatúak, bőrük egészen világos, szinte hófehér. Szemeik kéken, élénken csillognak, ezüstfehér hajuk rövid, mindketten felfelé borzolják tincseiket, így olyanok, mintha folyamatosan elektromos töltésnek lennének kitéve. Öltözetüket ezüstszín top és hozzá tartozó nadrág, valamint – szintén ezüst színű – topánka alkotja. Legnagyobb sajnálatukra tündérszárnyaik hiányoznak, így a repkedésről le kell mondaniuk. Ha valaki megkéri őket, talán hajlandóak shinigami uniformist is felvenni, ez nagyban függ az illető megközelítésétől is.

Jellemük: Rendkívül élénk, ugyanakkor egymáshoz szorosan kötődő páros. Kíváncsiak a világra, minden érdekli őket, de megvan a maguk kis saját univerzuma, amibe nem sokaknak van bejárása. Külön-külön nem lehet hozzájuk beszélni, mindig együtt vannak és szinte mindig fogják is egymás kezét, vagy a zanpakutojukat (ez utóbbit nagy ritkán egyikük hajlandó elengedni, ha a helyzet megköveteli), elvégre egyetlen zanpakuto két kivetülése. Másokról hajlamosak úgy beszélni, hogy az illető ott van előttük, saját forgatójukat kivéve mindenkivel kritikusak, ők félszavakból is megértik egymást. A környezetük életét azzal is megnehezítik, hogy vagy kórusban beszélnek, vagy egyikük elkezd egy mondatot és a másik fejezi be – utóbbi esetben 3-5 szavanként cserélik a beszélő kilétét. Gazdájukhoz hasonlóan gyakran hadarnak, ami külön adalék az amúgy sem könnyen követhető kommunikációjukhoz.
Mivel ők ketten együtt Tsuin Fueari, kitaláltak egymásnak egy-egy megszólítást: Ameku (Hirameku, annak a tőrnek a megtestesülése, amit Yoriko bal kezében forgat), és Ameki (Kirameki, annak a tőrnek a megtestesülése, amit Yoriko a jobb kezében forgat).
Mivel egyikük sem specializálódik kimondottan védekezésre vagy támadásra, így a jellemük is csaknem teljesen egyforma. Ha valaki sok időt tölt velük, rájön, hogy Ameku a vezető egyéniség kettejük közül, de ikertestvére bármikor meg tudja győzni, éppen csak hajszálnyival erősebb jellem.

Vissza szeretnének-e változni?: Kíváncsiságuk miatt szeretnék felfedezni ezt a világot, ugyanakkor Yorikora szinte testvérükként gondolnak, így mindenképpen szeretnék visszaállítani az eredeti rendet, és ezért bármit hajlandóak megtenni. Főleg ha közben még tanulhatnak is pár új dolgot.


/ / Szintén nem saját képek, az első átszínezett ^-^ / /
« Utoljára szerkesztve: 2016. Márc. 29, 01:10:40 írta Ukitake Juushirou »

HYL küldetéshez kellő infók (pontozás+technikák)
(click to show/hide)

Karakterlap

Amatsuji Shinri

Minamotonagawara Shinrikiyoru Waotaka

Shinigami

3. Osztag

*

Sanbantai 7. tiszt

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
16 000 / 30 000

Hozzászólások: 52

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 12 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
halvány szürkéslila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#817679


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Univerzális invertáció
« Válasz #16 Dátum: 2016. Febr. 18, 21:42:34 »
~ Amatsuji Shinri alias Zanpakutou ~

Név: Dareka (Valaki)

Típus: pszicho

Parancs: Nanoridete kudasai! (Mutatkozz be [kérlek]!)

Kinézete szellem alakban: Shinri megőrzi alapvető küllemét, így a haj és szemszínét, illetve testfelépítését. Frizurája, öltözete és kiegészítői ellenben folyamatosan variálódnak.

Fegyver alak: egy katana, melynek markolatát valamint tokját ékkövek, arany és bronz ornamentikák díszítik. (Furihime közbenjárásának hála.)

Shikai alak: változó. Minden feloldáskor más fegyver képét veszi fel, leggyakrabban vágóeszközökét. Mikor mókás hangulatban van, egyéb használati tárgyak (például: fogkefe, kenyérpirító) formáját is képes magára ölteni.

Támadásai:
•   Sakujo (Törlés): a fegyver (vagy használati tárgy) az áldozattal érintkezve kitörli memóriájának egy részét. Az emlékezetkiesés mértéke percekben kifejezve megegyezik a zanpakutou pontok felével. Huzamosabb kontakt esetén (például: a testben maradt töltény, vagy az ellenfél fülébe dugott fogkefe) az amnézia fokozatosan súlyosbodik, percenként maximum egy év kiesést eredményezhet. (Tehát a teljes emléktelenítés egy háromszáz esztendős alanynál minimum öt órát venne igénybe.)
•   Omou (Előhívás): a fegyver (vagy használati tárgy) az áldozattal érintkezve előhívja személyiségének egy elfojtott vagy hátrahagyott részét.
Példák:
- egy régi, azóta kikupálódott nyápic ismét anyámasszony katonájává válik
- egy kedves, türelmes teremtésből előbújik az agresszív vadállat
- Masaki hirtelen szolgalelkűvé lesz, és csatlakozni akar az Amatsuji szektához.
Hatóidő: zanpakutou pontonként öt perc, huzamos érintkezés esetén (ld. előző támadás magyarázata) ez az intervallum percenként negyed órával kitolódik.
A technika egy alanyon maximum háromszor alkalmazható, és csak akkor eredményez változást, amikor már visszaállt az eredeti személyiség. A shikai feloldás után egyszer hívható elő, ha Furihime megszakítja ezt egy másik támadással, többet nem vetheti be.


~ Furihime alias Shinigami ~

Kinézet: közel 190 cm magas, izmos, kecsesen hosszú végtagokkal. Mozdulatai légiesek, sugárzik belőlük a kellem. Derékig érő hajának fényét a legnemesebb fémekből és legkiválóbb kelmékből készült díszek koronázzák. Öltözködése egyszerre egyedi és tradicionális, hozzáértően választja ki úri ruháit, a legapróbb részletekre is ügyelve.

Jellem: határozott, saját elveiből nem enged, így nehezen tűri az alpáriságot, a koszt, a korlátolt embereket, sőt, az embereket általában. Negatív véleményét, ha jellemzően nem is tartja meg magának, roppant illedelmesen, cifra szóvirágokban tálalja – mint általában mindent. Hajlamos az affektálásra és kényeskedésre, esetenként enyhe feltűnési viszketegség vesz erőt rajta. Esztétikai érzéke fejlett, előszeretettel adózik a szépség valamint a művészet oltárán, legyen szó muzsikálásról vagy udvarlásról. Szorosan, szinte betegesen kötődik Shinrihez/Darekához; hiába sértődik meg rendszeresen társa húzásai miatt, rögtön meg is bocsát neki. Szemben másokkal, akik ha egyszer kivívják a haragját, sokáig, akár évszázadokon át élvezhetik azt. Ő – Shinrivel ellentétben – nem felejt.

Vissza szeretne-e változni?: Igen, szeretnék. Minél hamarabb, ha kérhetem. Noha szerfelett értékelem, hogy belekóstolhattam a shinigamik szerény, bizonyos aspektusaiban kifejezetten nyomorúságos életébe, szívem arra ösztökél, térjek vissza saját világomba, ahol csend, békesség és tisztaság honol.
 
« Utoljára szerkesztve: 2016. Febr. 18, 21:50:31 írta Amatsuji Shinri »

Karakterlap

Kimito Misa

Reiatsu GPS

Vaizard

*

Sanseki

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
29 500 / 30 000

Hozzászólások: 114

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 1 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Univerzális invertáció
« Válasz #17 Dátum: 2016. Febr. 20, 07:37:21 »


Név: Kyoukan~hime (Tükör hercegnő)
Shikai parancs: Odorinuke! (Táncold el!)
Típus: Fény
Shikai kinézet: A legtöbb zanpakutouval ellentétben nem fegyver alakját veszi fel, hanem maga a zanpakutou szellem jelenik meg. Mivel Himemiko végtelenül lusta, a harcban sem szeret maga részt venni, de szinte bármi miatt képes arra, hogy előhívja kardszellemét.
Támadások:
Mikagura (A japán császári udvarban előadott táncok, melyet udvari zenekar kísért és kizárólag a császárnak és családjának adták elő)
A megidézett kardszellem apró lépéseket téve táncol, miközben talpa alól fényoszlopok jelennek meg (zanpakutaoura tett pontok számával megegyező számú). Az oszlopok halk zajjal zúgnak, mintha csak zenével kísérnék a táncot, azonban, ha valaki hozzá ér, akár harmadfokú égési sérüléseket is szerezhet. Az oszlopok zanpakutoura tett pontok kétszeresével egyenlő átmérőjű körben mozognak, kikerülni őket csak úgy lehet, ha valaki lemásolja Kyoukan~hime tánc mozdulatait.

Gigaku (Koreából származó, maszkban előadott tradicionális japán tánc, amit háromtagú zenekar kísér.)
Kyoukan~hime a táncot kecses, lassú kézmozdulatokkal kíséri, aminek hatására a kosz (bárkin is legyen) nagyobb fényvillanás kíséretében eltűnik. Minél nagyobb mennyiségű a kosz, annál nagyobb a villanás, és annál melegebb is, így előfordulhat, hogy megégeti az a másikat, vagy meggyújtja a ruháját. (Ez alól csak Himemiko képez kivételt.)


Jellem: Himemiko a végtelenségig hiú, szinte csak azzal törődik, hogy csodálják kinézetét. Nem erőlteti meg magát, ha nem muszáj, csak saját céljai eléréséért tesz meg bármit. Manipulatív, csábos pillogással, vagy éppen hatalmas krokodilkönnyekkel igyekszik rávenni másokat arra, amit ő maga nem akar megtenni. Szívesen fordít egymás ellen másokat, és nevető harmadikként nézi végig, ahogy egymásnak esnek. Mindig szórakoztatnia kell magát valamivel, viszont nem túl kitartó, ha úgy veszi észre, hogy a próbálkozásokból nem lesz semmi, inkább feladja.
Képtelen másokat elismerni, még az is sértően hat, ha éppen dicsér valakit. Ez alól csak a hízelgés a kivétel, ha éppen igyekszik elérni valaki bizalmát, vagy rábeszélni valamire. Sokat beszél, javarészt magáról, de szívesen hallgatja azt is, ha mások ajnározzák, ezzel szemben a panaszkodást nincs türelme meghallgatni.

Kinézet: 170 centiméter magas, lábai és kezei hosszúak, alakja kecses. Bőre porcelánfehér, selymes benyomást kelt, és valóban nagyon puha, valaki megérinti. (Bár ezt különösebben nem szereti.) Haja nagy hullámokban omlik vállára, csillogó hófehér árnyalatú, szinte pihének tetszik. Szemei rózsaszínek, kristályosan csillognak, vagy éppen metszően néznek, attól függően, milyen kedve van. Ujjai vékonyak, hosszúak, körmei apróak, kerekek, jól ápoltak, mint aki sose végzett kétkezi munkát. Hangja küllemével ellentétesen elég mély, inkább búgó, bársonyos, olyan hatása van, mintha az embert simogatná vele.

Vissza akar változni? Viccelsz velem?! Végre van külön bejáratú szolgám, pont ott van, ahová való! ^.^ *Misa csöndesen pityereg zanpakutouba zárva TwT*
« Utoljára szerkesztve: 2016. Febr. 20, 07:39:14 írta Neliel Tu Oderschvank »

Karakterlap

Aoyama Shouta

Eltávozott karakterek

10. Osztag

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 12

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 5 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Vöröskorall

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Hatakeyama Momo

Post szín:
#BD211B


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Univerzális invertáció
« Válasz #18 Dátum: 2016. Febr. 20, 08:58:00 »


Név: Fuun Ninko (Szerencsétlen rókaszellem)
Shikai parancs: Tsukamaero! (Kapd el!)
Típus: Balszerencse
Shikai kinézet: A shikai parancs után egy fekete markolatú tanto alakját veszi fel, amiről kilenc vörös szalag lóg le.
Támadások:
Wazawai (Csapás)
Ninko minden egyes vágása balszerencsét hordoz magában. Minél többször vág meg valakit, annál nagyobb csapások érik, amíg a zanpakutou shikai alakban van. Először csak kisebb balesetekről van szó, mint például eltüsszenti magát vágás közben, ezért nem találja el a célt, vagy kavics megy a cipőjébe, és ezért kénytelen megállni. Ez egészen odáig fajulhat (tetemesebb mennyiségű vágás esetén), hogy akár indokolatlan tárgyak eshetnek az ellenfélre. (Pl. egy repülő pont rá zuhan, vagy hasonló.)

Yurugi Tete (Remegő kezek)
Ninko másik különlegessége, hogyha az ellenféltől 10 méterre (muszáj legalább ilyen távolságban lennie) a földhöz érintik, akkor az bármit tart a kezében, hirtelen elejti. Nem számít, hogy az egy szendvics, vagy a fegyvere, egyszerűen képtelen tovább azt megtartani.


Jellem: Houou türelmes, jámbor, csendes. Nem kapkod, kivárja a dolgokat, megszívleli mások tanácsait, ritkán száll bárkivel is vitába. Támogatja azokat, akik rászorulnak, nagy a felelősségtudata, néha talán túlvédelmező is. Shoutával ellentétben sosem hibázik, érzelmeit nem fejezi ki könnyen, de ha felszólítják rá, elmondja, amit gondol. Őszinte, képtelen a kegyes hazugságra is, bár nem érzéketlen, egyszerűen csak úgy véli, az igazság mindenekfelett áll. 
Döntéseit könnyen meghozza, nem foglalkozik saját testi épségével, ha más segítségre szorul. Nem nagyon érti a vicceket, humorérzéke kifordult, ha meg is próbál viccelni, az inkább kínos, mint valóban vicces. 

Kinézet: Magas, közel két méteres, rövid haja hófehér, szemei sötétek. Arca szögletes, általában kifejezéstelen, érzelmeit csak nagyobb változás esetén tükrözi. Teste izmos, kissé robosztus, de mozdulatai nem lassúak. Végtagjai hosszúak, szúrásaira/ütéseire a precizitás jellemző.

Vissza akar változni? Ha a többiek is ezt akarják, nincs ellene kifogásom. :o

Karakterlap

Kuse Takamasa

Akadémista

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 600 / 15 000

Hozzászólások: 121

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 13 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
vörös

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Azok, akik azt mondják, nem nyugtat meg, amikor törni-zúzni kezdesz dühödben, még sosem törtek-zúztak dühösen.


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Univerzális invertáció
« Válasz #19 Dátum: 2016. Márc. 27, 19:21:42 »
Kuse Takamasa a zanpaktou

Név: Kyōken(veszett kutya)
Típus: tűz
Parancs: Bacchiatari!(Vessz meg!)
Shikai alak: Vörös fémkesztyűk mind a két kézen.
Kinézete szellem alakban: Valami oknál fogva a haját mindig hátrafújja a szél mintha folyton egy ventilátor előtt állna. A ruházata pedig hasonló az emberek világának ruháival. Egy fekete bőrruha szettet visel bőrcipővel és ujjatlan bőrkesztyűvel. Ezen kívül valamiért mindig talál bármelyik zsebében egy napszemüveget még akkor is ha már tízet kidobott onnan.

Támadások: Hinotama(Tűz labda)
A technika többféleképp is felhasználható. Az első alkalmazási mód szerint a használó a kezeire idézi meg a tűzgömböt és a közelharci sebzéseit egészíti ki vele. A második felhasználási mód szerint a használó maga előtt idézi meg a gömböt és egy rúgással indítja el az általa kívánt irányba.

Chiratsuki(Lobbanás)
Ez a támadás jelenleg leginkább az ellenfél távol tartására alkalmas. A használó egyet dobbant a földön és azon a kis részen ahol a lába érintette a talajt ott lángok törnek fel és ha az ellenfél nem hajol el elég gyorsan akkor könnyedén meg is sérülhet.Murasakiiro no yūrei(vagyis bíbor kísértet) mint shinigami

Kinézet: Sármos, magas karcsú férfi. A mindig hátranyalt haj, kis bajuszka és öltönye amit gyakran ahhoz illő kalappal is kiegészít azt a benyomást kelti, hogy egy más korból és egy más környezetből érkezett. Inkább illene egy 1920-as évekbeli amerikai maffiába. Az egyetlen ami kicsit bezavar a képbe az a katana ami az oldalán lóg.
 Jellem: Egy igazi beképzelt, élvhajhász rossz fiú. Néha ha a környezet úgy alakul észre lehet venni, hogy eléggé rasszista. Élvezi a szabadságának minden egyes pillanatát. Folyton fütyörészik és gyakran megtáncoltat teljesen idegen hölgyeket. Az ilyen áldozatok néha nem is tesznek mást csak véletlenül pont szembejönnek vele. Ideje nagy részét nem véletlen, hogy kocsmákban tölti. Általában swinget hallgat esetleg jazz-t, egy jó whiskey és egy szivar társaságában hölgyeknek udvarolva. Az élete szinte tökéletes lenne ha Kuse nem zargatná őt folyton, hogy adja vissza a helyét. Mintha tudná. Meg amúgy is ő élvezi a szabadságot. Az a kölyök végig lenézte. Meg is érdemli a helyét. Ő biztos nem fog visszamenni. Abbóla srácból még a stílus is hiányzott és ez a rossz tulajdonsága sajnos meg is maradt hisz még kardformában is ilyen durva alakja van. Pont egy kesztyű? Kérem. Persze volt benne egy kis lehetőség hisz néha kimondottan szórakoztató volt nézni a kitartását. Viszont az a hevesség és ostobaság mindig is taszított. Jól vagyok így ahogy vagyok.

Karakterlap

Hidetada Nishigami

Eltávozott karakterek

5. Osztag

*

Nishi, Yuupap, Az Oldal Drogja

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
16 800 / 30 000

Hozzászólások: 57

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 1 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Férfiegylet

Reiatsu szín:
fekete

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Bonyolult

Kivel áll kapcsolatban?:
sör

Post szín:
#179a7f


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Univerzális invertáció
« Válasz #20 Dátum: 2016. Máj. 21, 19:09:17 »
 
Hidetada Nishigami

Név: Hidetada Nishigami (kifejezőbb nem létezik! 8) )

Típus: Méreg

Parancs: Bármilyen mondat, amelyben elhangzik Nishi neve

Kinézete elzárt alakban: Egy kissé megviselt katana, imitt-amott talán rozsdás is, de ennek ellenére ugyanolyan ellenálló és éles, mint egy vadonatúj penge.

Kinézete shi-kai alakban: A kard pengéje aranyló sörszínűvé válik, s könnyedebbé válik az egész szerkezete (bővebben az első skillnél).

Kinézete szellem alakban: Természetesen a szellem világa egy hatalmas méretű kocsma, ahol ő a pultos. Éppen ezért, az úriember csak a pulton elkényelmesedve iszogat és bambul miközben azon elmélkedik „mi hiányzik?” Egyedül akkor tér észhez mély kábulatából, amikor nevén szólítják.

Képessége (i):
1. A forgatója képes befolyásolni a kard egészének, vagy részletének halmazállapotát. Folyékony állapotban sörként funkcionál a kard (természetesen ilyenkor lehull a földre az egész megfelelő lendület nélkül.) Gáz halmazállapotban egy bódító gőzként kezd el terjengeni a levegőben (szél, és egyéb tényezők függvényében mozog.)

Koi Tsuki avagy a Shinigami 
Jellem: Mindig megfontolt, olyannyira, hogy reggel kétszer is meggondolja, melyik lábával lépjen ki az ágyból. Sosem tesz felesleges lépéseket, a legtöbb harcát is ennek függvényében szereti végezni. Éppen ezért az ellenfeleivel kíméletlen, társaival számító, magával pedig minden esetben elégedett.

Kinézet: Körülbelül 180 cm magas, borzolt fekete haja van, kedveli a hivatalos öltözéket, szemei kihangsúlyozzák milyen egyhangú neki ez a világ.  Hulla fehér bőrszíne árulkodik a sötétségben töltött hosszú éveiről. Mindehhez átlagos testalkat tartozik, hátának közepén pedig egy magába harapó kígyót ábrázoló tetoválás ékeskedik.

Vissza szeretne-e változni? Neki mindegy, hogy idejét idekinn, vagy odabenn tölti.
"Aki harcra született, gyalogos lesz belőle.
Aki vezetésre teremtett, vezér lesz belőle.
Akiknek pedig semmi dolga az életben … azokból lesznek a világ urai."

Karakterlap

Akirama Kyou Sora

A Peches Teches

Eltávozott karakterek

12. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
12 600 / 15 000

Hozzászólások: 57

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 9 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Ilyen :D

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Univerzális invertáció
« Válasz #21 Dátum: 2016. Máj. 22, 01:18:03 »
~ Akirama Kyou Sora, mint Zanpakutou ~


~ Neve: Aki no Meka [秋のメカ] // Tavaszi Mecha

~ Fajtája: Kidou

~ Shikai parancsa: Mamotte, to kaette, Aki no Meka! //  Védelmezz, és Alakulj, Tavaszi Mecha!

~ Kinézete:

Kyou-chan Aki no Meka formája elzárt formában egy az egyben ugyan az, mint Mikazukié. Azonban Shikaiban már egy hajszálnyit, mondjuk teljesen más. A kard alakját teljesen elveszíti, és egy cyber implantátummá változik, ami használója teljes testén jelenik meg. Kvázi egy páncél lesz, illetve egy meghosszabított kéz-gépfegyver keverék. Egy teljes testes páncél a fő része, különböző beépített műszerekkel: Éjjellátó berendezés, reiatsu mérő berendezés, és több különböző mozgáskoordinációs eszközök. A gépfegyver része egy kidou alapú puska, ami kidoukat lő ki, mindig a shinigamin múlik, hogy melyiket. Ezeket részlegesen felerősíti, és akár többszörösítheti is. (Részletesen a képességeknél...)

Aki no Meka lélekformában egy cyborg verziója Kyou-channak. Szemei vörösek, illetve pontosabban az egyik előtt fedőlap van, ami különböző beállításokon működik: reaitsu érzékelő, éjjellátó, stb... Bal keze teljesen cyborg, egy nagy gépágyú, a jobb keze viszont csak fejlesztve van. Testén több kisebb-nagyobb módosítás van, mindegyik gépi.

~ Támadások:

Kidou Gépfegyver:

Géppuskájával képes különböző típusú, formájú, és erősségű kidoukat használni. Minnél kisebb szintű a kidou, annál többet képes egymás után idézni belőle (Matek: (Kidou szintje * kidou pontok) / 4 -> Hadou 4 Byakurai esetén, 8-as kidouval: (4*8)/4=8 -> 8 darab byakurai-t képes idézni egymás után). Bakudou esetén Ez változik, mert ott az erelyét növeli (Matek: Bakudou szintje + kidou pont / Zanpu pont*3 -> Példa: Bakudou 8 Seki esetén, 8-as kidou, 4-es Zanpu: (8+8)/12=4/3 -> 4/3-ával lesz erősebb a bakudou.)

Páncél:

Egy fejlesztett páncélzat, gépiesített, és reiatsuval erősített anyagú. A célja az abszolút védelem, és a hatékonyság. Fel van szerelve több műszerrel:
 • Éjjellátó berendezés
 • Reiatsu érzékelő berendezés
 • Gázmaszk funkciók
 • H2O bontó berendezés (Oxigént bont vele)
 • Mozgás segítő eszközök (Shunpo működését biztosítja ekkora testre)

~ Mikazuki, mint Shinigami ~


~ Név: Koizumi Mikazuki (Felvett egy nevet, mert miért ne? :D) [鯉墨 - 鯉 - Koi = ponty; 墨 - sumi (módosul zumire) = tinta -> A kettő együtt logikátlan, de mind a kettő Mikazukire utal.]

~ Kinézet

Kivételesen nem egy hal. Száznyolcvan centi körül, olasz beütés, szőke, sötétkék szem. Napbarnított bőr, és kigombolt ing. Shihakkushounak esélye sincs. Kényelmetlen, és nehéz benne napozni. Évek után az árnyékban csak nem fog Mikazuki begombolkozni. A nap jól eső sugarait fogadja magába. Amikor csak lehet rövidgatyát hord, és papucsot.

~ Jellem

Mikazuki stílusa enyhén, elképesztően, és felettébb zavaró. Senkit sem hív a nevén, és általában kislánynak, vagy srácnak hívja az embereket. Nemükre való tekintet nélkül. Próbálja a lehető legjobban leépíteni az emberek lelkét, és önbecsülését, de mindezek mögött egy nemes cél: Önmaguk megvalósítása a cél. Hölgyekkel gyakran nyomulós, de ugyanannyira idegtépő stílusban vált pár szót. Néha a saját nemével is. Ez ritkább. Nemek közti különbséget nem nagyon méri fel, ezért van hogy egy lolitább testalkatú hölgyet fiúnak, és néhány femininebb férfiút leánynak néz.

Nem érdekli a visszaváltozás, de nem szívesen hagyja azért ott a napot...Karakterlap

Mizushima Hyousuke

Kapitány

Shinigami

12. Osztag

*

Lélektovábbképző Akadémia Kidou Elmélet oktató

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
31 900 / 45 000

Hozzászólások: 67

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 1 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Kardok és Rózsák egylete

Reiatsu szín:
Vermilion

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#8C001A


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Univerzális invertáció
« Válasz #22 Dátum: 2016. Jún. 17, 00:15:20 »

Mizushima Hyousuke Zanpakutouként

Név: Minami no Taishou (南の大将, Dél Tábornoka)

Típus: Tűz

Parancs: Hata o furi nasai (Mutasd az utat [kérlek]!)

Szellem kinézet: Mintha fiatalodott volna pár száz évet, ám ez csupán arcvonásain és a szakáll hiányán látszik meg, vörös haja most is csaknem ugyan olyan hosszú, melyet már nem hátrafogva, hanem szabadon kibontva hord. Viselete kardszellemként páncélkesztyűk, csizmák és egy testhez álló mellvért, melyet egyik oldalon félujjas kimono takar.

Elzárt kinézet: Egy átlagos külsejű, szürke markolatú katana, melynek keresztvasán futatsudomoe minta van.

Shikai: Az aktiválás elmondása után egy vörös gunbai alakját veszi fel, melynek végéről pamacsban végződő kötelek lógnak le. Egyaránt használható tompa fegyverként támadásra és pajzsként is.

Képességek:

Natsui kesshin (夏い決心, Perzselő Elhatározottság): Passzív képesség, mely a shikai aktiválása után azonnal megkezdi működését. Bónuszpontot ad zanjutsu képzettségre, abban az esetben, ha ezt a fegyvert használják, azonban a hatás nem azonnali. Az aktiválás körében még semmilyen változás nincs. Az első körben +1 pontot ad és a legyező felülete tapinthatóan forróbb lesz. A második körben +2 pontot ad és már szemmel láthatóan vörösen izzik. A harmadik körre eléri a maximális +3 pontot és ekkor a fegyver lángba borul. A tűz miatt fáklyának is használható sötétben való tájékozódásra vagy dolgok meggyújtására.

Nichinen (日燃, Napkitörés): Ez a technika nem használható egészen addig, még a Natsui kesshin el nem érte végső szintjét. Ekkor a használó képessé válhat a legyező egy adott pontjából forró plazma kilövellésére, mely napkitörésekre emlékeztető módon jön létre és a gyengébb, hollow szintű lényeket nyom nélkül elporlasztja és komoly égési sérüléseket képes okozni az erősebb ellenfeleknek is, amennyiben nem tudnak időben kitérni vagy semlegesíteni valamilyen egyéb technikával. A képesség használata után a fegyver teljesen lemerül és elveszti a Natsui kesshin adta bónuszt, így a töltődési folyamat elölről kezdődik, a következő kört számolva első körnek.


Fuuryoumaru Shinigamiként

Kinézet: Egy magas, szikár férfi hosszú, ősz szakállal és hajjal, melyet copfba fogva visel. Szemei természetellenesen élénk, aranysárga fénnyel ragyognak. Viselete hasonló a shinigamikához, azonban fekete shitagi felett fehér kosodét hord, vörös hakamát és egy ujjatlan, vörös haorit. Első látásra megtévesztő lehet nála a daisho, de ebből csak a katana az igazi zanpakutou, a wakizashi csupán egy sima kard.

Személyiség: Nagyon fegyelmezett és szigorú jellem, a humor és hülyéskedés semmilyen formáját nem tűri. Mindig az előtte álló feladatra összpontosít. Rendkívül makacs és parancsolgató, kinek szent meggyőződése, hogy mindig helyesen cselekszik és másoknak is meg akarja mondani, mit tegyenek. Az egyetlen személy, akinek szavára valamennyire is hallgat és hajlandó tanácsai szerint cselekedni az Hyousuke.

Vissza akar-e változni?: Bár szokatlan számára a kinti világ, neki teljesen mindegy, hogy shinigamiként vagy zanpakutou szellemként harcol a világot fenyegető gonosz ellen, mivel azonban az ügy megoldása várhatóan az eredeti állapotok visszaállását jelentené, így lényegében az IGENre hajlik.

Karakterlap

Kuchiki Sayuri

Eltávozott karakterek

Kidoushuu

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
12 000 / 15 000

Hozzászólások: 67

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 4 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Gyerekegylet

Reiatsu szín:
Világos rózsaszín

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#E3A2AD | #993355


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Univerzális invertáció
« Válasz #23 Dátum: 2016. Júl. 08, 08:29:08 »
Kuchiki Sayuri a zanpakutou

Neve: Tsukihime (Holdhercegnő)

Típusa:  Kidou

Shikai parancsa: Sashinobotte kudasai! / Kelj fel (kérlek)!

Fegyver alak: Egy egyszerű kodachi, vörös – aranyszínekben.

Shikai alak: Feloldás után egy 2 méter hosszú, teljes egészében fém bishamon yari-vá alakul.

Képességek:

 Tsukinode kara tsukinoiri ni (Holdkeltétől holdnyugtáig):
Akár csak maga a Hold, kis mértékben képes a gravitációt manipulálni. A képesség egy időben mindössze két félre vetíthető ki, de az a használó akaratától függően bárkire hatással lehet. Míg az egyik félre a gravitáció negatívan, megfeleződve hat, úgy a másik kiválasztottra dupla erővel nehezedik. Minden esetben szükséges, hogy a hatásoknak legyen egy ellenpárja, nem lehet egyszerre csak az egyik, vagy csak a másik erő érvényben. Amíg a képesség aktív, az érintett felek személye bármikor szabadon választható és változtatható.

 Gyokuto no noroi (A Jáde nyuszi átka):
A zanpakutou által okozott vágások helyén, azok felszínén smaragdzöld színű jade kristályok kezdenek nőni. A kristályosodás egész addig folyamatosan terjed, míg a technika megszüntetésre, vagy a shikai elzárásra nem kerül. Míg a sértetlen kristályok nyom nélkül tűnnek el, a kristályokból idő közben letört részek már a technika megszűnése után sem változnak vissza, azok hiányzó helyén újabb sérülések tűnnek fel.


Tatsutahime a shinigami


Kinézet: Mindössze 135 cm magas lány, rövid, kissé kócos, fehér hajjal. Egész arcát ritkán látni, vörös-fekete mintákkal díszített nyuszimaszkja takarásában borostyánsárga szempár figyel, ajkain gyakorta szelíd, sejtelmes mosoly játszik. Általában ragaszkodik hozzá, hogy viselje a maszkot, ha csak nincs rá jó oka, nem szívesen veszi le. Szinte kivétel nélkül egyenruhában látható - ha már valamit mindenképp fel kell vennie, ehhez ragaszkodik.   

Jellem: Békés, nyugodt természetű, mindig megfontolt, tetteit, ahogy szavait is alaposan mérlegeli, mielőtt cselekszik, vagy mond valamit, ebből kifolyólag olykor kicsit lassúnak tűnhet. Felettébb csendes és visszahúzódó, s bár a társaságot nem feltétlen kerüli, nem is keresi önszántából. Kiváló társaság, ha valakit nem zavar, hogy többnyire meg se szólal, ezzel együtt ugyanakkor kifogástalan hallgatóság, roppant figyelmesen hallgat végig bárkit, szinte bármiről. Illedelmes és mindig tudja, hol a helye. Nem törekszik vezetésre, ám nem visszakozik, ha a helyzet úgy hozza, hogy ez volna a feladata. Kerüli a konfliktusokat és a szélsőséges helyzeteket, ahogy nem kedveli a meglepetéseket, váratlan fordulatokat sem. Ennek ellenére mégsem gyáva, nem futamodik meg a kihívások elől, ha szembe kerül velük, és ha mozgásba lendül, jobb nem az útjában lenni. Kiváló vadász és harcos, és bár szándékosan nem keresi ezeket a helyzeteket, jámbor természete dacára kifejezetten élvezi, ha megmérettethetnek képességei.
Imádja a természetet, a macskafélék kivételével minden állatért rajong. Ettől függetlenül nem tagadja meg ragadozó voltát, kedvenc étele a hús, bármilyen formában és mennyiségben képes elfogyasztani. A zöldségekre kifejezetten finnyás, többségüket nem is ismeri, de nem is hajlandó próbát tenni velük.

Vissza akar változni?: Igen, mindenképp! Egyedüli pozitívumként azt éli meg, hogy így az eddigieknél sokkal hatékonyabban óvhatja meg Sayurit, hogy egy zanpakutouba van zárva, ennek ellenére mégsem szívesen maradna ebben a felállásban. Nem nagyon tud megbarátkozni emberi formájával, ahogy a valódi világ is túlzottan zajos és túlzsúfolt számára, visszavágyik saját világába. 

Karakterlap

Urufu Heisuke

Eltávozott karakterek

7. Osztag

*

3. tiszt

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
10 000 / 15 000

Hozzászólások: 42

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 13 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#4D8FAC


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Univerzális invertáció
« Válasz #24 Dátum: 2016. Júl. 08, 23:46:17 »
Urufu Heisuke, avagy a Zanpakuto

Név: Datenshi – Bukott angyal //így érzi magát, mióta kitették a szűrét a 12. osztagból :roll: //
Típus: kísérletező xD (kidou)
Parancs: Soratobinasai! – Repülj, kérlek!
Kinézete szellem alakban: Sötét tónusú, hagyományos japán öltözetet viselő fiatal fiú. Hátán két fekete szárny található. Testén több helyen sötétlila árnyalatú tetoválások lelhetők fel, melyek eredete vagy jelentése még számára is ismeretlen. Mindehhez a kinézethez egy félbevágott démonmaszk társul, mely arcának felét takarja el (ha nagyon akarja, le tudja venni).
Ami a hozzáállását illeti, kimondottan érdekesnek találja ezt a kifordult helyzetet. Előbb-utóbb persze tudná értékelni, ha sikerülne visszaállítani a világ rendjét, de pillanatnyilag roppant mód szórakoztatja, hogy belátása van egy zanapakutoszellem életébe. Roppant mód bosszantja, hogy a belső világot alkotó hegyteteji templomban nem csak sötét van – éjszaka lévén – de még egy nyomorult papirost sem talál, hogy leírhassa a megfigyeléseit.
Fegyveralak: Mivel szereti a praktikus dolgokat, alapvető kinézetében egy hagyományos tanto alakját öltötte magára. A saya sötétkék, míg a markolatot borító kötés a kék egy pasztellesebb árnyalatában pompázik.
Shikai alak: Egy vállról indítható rakétavető. Az oldalán van egy kisebb távcső, ami a célzást segíti, illetve különböző gombok, amik a töltet „beállítását” szolgálják (ez 5 darab különböző színű gomb – piros, sárga, kék, zöld és lila – és mindegyik más-más tulajdonságot jelképez).
Támadás(ok):
Kagakujikken (Tudományos kísérlet): A fegyver típusából adódóan a támadás nem más, mint egy gömb alakú, lélekenergiából álló töltet, ami a rakétavetőből kilőhető. A töltet hatása és minősége azonban annak függvényében változik, milyen beállításokat használ az elsütése előtt a használó. (Valamilyen beállítást mindenképpen kell használnia! Egy gomb egyszeri megnyomása a töltet tulajdonsága(i)nak 20%-át adja. A beállítás jelentheti 1 gomb ötszöri megnyomását is, de a töltet tulajdonságait 100%-ig fel kell tölteni!)

(click to show/hide)

Hamanashi, a Shinigami

Kinézet: 17-18 esztendősnek látszó, mindössze 157 centiméter magas ifjú hölgy. Középhosszú, homokszőke haját feje búbján összekötve hordja, kissé jobbra csúsztatva. Frizuráját ezen felül különböző vöröses termésekkel vagy rózsaszín virágokkal dekorálja attól függően, mi az ami épp elérhető. Kissé vöröses árnyalatú, gesztenyebarna szemei ellenére igen lágy tekintettel rendelkezik, arca szinte kivétel nélkül nyugalmat sugároz. A shinigami uniformist kerüli, inkább a pasztell színű kimonok híve, valamint a belső világból kiszabadulva felfedezte a napfényt és a napernyőket – ennek következtében azonnal kedvelt kiegészítője lett egy vörös színű napernyő. Hófehér bőre miatt ez még hasznosnak is bizonyul.

Jellem: Alapvetően csendes, konfliktuskerülő leányzó. Kissé álmatag és elvarázsolt, hajlamos elveszni a saját gondolataiban, miközben a környezetét igyekszik felmérni, és ilyenkor egyszerűen elrepül mellette, ha hozzá beszélnek. Forgatójától megörökölt rossz tulajdonsága, hogy a sok gondolkodás közben a számára magától értetődő részleteket, információmorzsákat, vagy következtetéseket elfelejti hangosan kimondani, társai tudtára adni. A környezete számára éppen ezért gyakorta teljesen váratlanul határoz egy lépés mellett, amibe akár zanpakutoja feloldása és használata is beletartozik, vagy egyszerűen csak más úton indul el, mert szerinte egyértelműen következik, hogy egy elágazásban az általa kilogikázott vonal a jó irány. Ennek ellenére könnyen meggyőzhető vagy befolyásolható, nem ragaszkodik a saját véleményéhez, ha egyszer sikerül rávenni, hogy megbeszéljék a dolgokat.

Vissza szeretne-e változni?: Aktuális társaságától függ. Neki igazából teljesen mindegy, jól érzi magát mindkét helyzetben. Ha a társai vissza szeretnének változni, abban ugyanannyira szívesen segít, mint ha a shinigamik leigázásán és világuralmon törik a fejüket.

// Köszönöm Hime-channak a türelmet *^* //

Aláírásért köszönet Naonak! *w*

Karakterlap

Satoru Kazura

4. tiszt, Felügyeleti Osztály vezetője

Shinigami

6. Osztag

*

Szint: 7.

Lélekenergia:

60% Complete
35 000 / 45 000

Hozzászólások: 46

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 18 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Univerzális invertáció
« Válasz #25 Dátum: 2016. Júl. 16, 14:48:25 »
Satoru Kazura mint zanpakutou

Név: Mangaka
Típus: Illúzió
Parancs: Kumiagero - Rajzolj!
Shikai alak: Egy G. toll, amely egy fél méteres madzaggal egy füzethez van kötve.
Támadás: Shajitsuteki jidouga - Élethű rajz
Amit a tollal lerajzolnak, azt az ellenfél úgy érzékeli, hogy megjelenik, életre kell. Sebezni nem tud, csak figyelemelterelésre jó.

Nanashi mint shinigami


Kinézet: Nanashi pontosan úgy néz ki, mint Kazuira, annyi különbséggel, hogy neki vörös szemei vannak, és hosszabb a haja, amit hátrakötve hord.
Jellem: Inkább visszahúzódó típus, nem igazán kedveli a tömeget, van, amikor pár embertől is már kirázza a hideg. Próbálja kerülni a feltűnést, inkább a hátérből figyeli az eseményeket, beavatkozni is csak akkor szokott, ha elkerülhetetlen.
Vissza szeretne-e változni?: Igen, jobban kedveli az eredeti, sötét helyét.
« Utoljára szerkesztve: 2016. Júl. 16, 14:50:21 írta Satoru Kazura »

Karakterlap

Fuchida Ayumi

Shinigami

9. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 000 / 30 000

Hozzászólások: 46

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 6 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#7d7d7d || #e1d1b8


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Univerzális invertáció
« Válasz #26 Dátum: 2016. Szept. 03, 20:45:35 »

NÉV: Kitsune Hinote (Róka fény)
TÍPUS: Róka tűz
PARANCS: Mieru Kitsune Hinote
NEM:
MAGASSÁG: 166 cm
KIEGÉSZÍTŐ: Róka maszk
RUHÁZAT:
....Fehér alapú, vörös szélű ninja kimono
BELSŐ VILÁG:
....Szürke erdő fehér füstbe burkolózva
SHIKAI KINÉZETE: Egy Tanto, vagyis 29 cm hosszúságú kard formájú tőr. Fekete hüvelyben egy fekete markolatú kard aranyszínű keresztvassal és csatlakozással. Penge maga ezüstszínű. Nincs elzárt alakja (Shikai állapotban van).


TÁMADÁSOK:

Kyuutai Bakudan (gömb bomba):
Egy fehér színű energia gömb idéződik meg a kard végére. Egy 20 cm átmérőjű gömb, melybe mintha fehér lángok csapdosnának. Az ellenfél felé suhintva küldi el az irányába. Amit valamihez hozzáér, akkor a gömb felrobban. A robbanás egy petárda erejének pusztításával ér fel. Egyszerre csak egy gömböt idéz, de amint elindította az ellenfél felé, már idézheti a következőt. Az idézés 2 másodpercet igényel.


Kyuutai Funpatsu (gömb sugár):
Teljesen megegyezik az előző támadással, annyi különbséggel, hogy nem maga a megidézett gömb indul meg az ellenfél felé, hanem a gömb méretével megegyező sugár süvít előre. Az összegyűjtött energia ilyen formában tör előre, mint egy sugárnyaláb, mely fehér láng alkot belül. Az előző formától sokkal gyorsabb támadás.


Hankyuu Mamori (félgömb védelem):
Ez egy védő technika. Fehér lapfal szerű, mely egy félkörívre emlékeztető formában véd. Csak egy irányból, de azt szinte áttörhetetlenül. A különlegessége pedig, hogy nem csak maga elé, hanem más elé is képes igézni. Egyszerre maximálisan két ilyen védőpajzsot képes, de akkor hatékonysága fele akkorára csökken.
Ha az ellenfél támadó technikája nagyobb a Zanpakuto tett ponttól, akkor képes áttörni, ha kevesebb, akkor nem. Egyenlő pontozás esetén 50%-os a védelem.KINÉZET
174 cm magas, vékony testalkatú, csinos lány. Hosszú, gyönyörűen csillogó fehér hajjal büszkélkedhet, melyben egy fehér pillangó csat emlékeztet arra, hogy valójában kicsoda. Világos kék szemei igézőek, ahogyan a kedves mosolya, amit nagyon ritkán lehet látni. Hosszú trapéz ujjú, fodros véggel, emelt nyakú, vállánál kivágott, szoknyás Shinigami egyenruhát visel. Hagyományos szandálhoz térdig érő zokni párosul. Fehér Lélekenergiával rendelkezik.


JELLEM
Igazán szerény és nagyon komoly. Nem szívesen megy bele a harcba, de a számára fontos személyekért mindent megtesz. Védelmező típus és távolsági harcos. Kívülről nem látszik, de belül nagyon szomorú és kétségek közt gyötrődik. Ennek pedig előző partnere az oka, mert vele azonosítják. Zanpakuto-k között erős megvetés tapasztalható irányába. Saját magát is hibáztatja. Saját erejéből szeretne bizonyítani, ezért a Kidou technikákat preferálja, azok közül is a jég típusúakat. Azonban ezt a teljes önmarcangolást pont a fordított helyzetbe kerülő párja próbálja megakadályozni. Ő mellette áll, és minden erejét neki adja, hogy együtt mindent megoldhassanak. Ez pedig önbizalmat ad neki, hogy átvészelje a felé irányuló fizikai és lelki támadásokat.


VISSZA SZERETNE-E VÁLTOZNI?
A való világgal nincs különösebben baja. Szívesen eléldegélne a valóságban is. Azonban a helycserélés miatt intenzív megvetéssel kell szembesülnie, amit nehezen tud elviselni. Ayumi-t is érték ilyenek, akkor támogatta és erőt adott neki, mivel az ő bűnei miatt ne szenvedjen, és közel sem volt ennyire durva a helyzet. Felelősnek érzi magát, de ő mégsem előző gazdája, amit szeretne mindenkivel megértetni. Teljesen megváltozott, teljesen más lett, amikor Ayumi ereje lett. Az az előző élete volt, de már teljesen új életét éli egy teljesen más formában. Szeretné visszaadni Ayumi helyét, és mint ereje szeretné őt támogatni. Azonban Ayumi meg tanácstalan, nem igazán erősködik, hogy vissza szeretné kapni a helyét. Különösebben nem zavarja a kialakult helyzet, sőt ebben a helyzetben is támogatja partnerét. Szívvel lélekkel mellette áll.
Ha visszaváltozáshoz érnek természetesen minden és mindenki visszatérne az eredeti helyére. Gond és vita nélkül, mert remélhetőleg ez a helyzet csak még közelebb hozza a Zanpakuto-t és a Shinigami-t.


« Utoljára szerkesztve: 2016. Nov. 28, 20:41:00 írta Fuchida Ayumi »

Karakterlap

Fuchida Ayuta

Fuchida család következő feje

Shinigami

9. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
15 550 / 30 000

Hozzászólások: 57

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 19 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#d0cec5 || #7295b1


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Univerzális invertáció
« Válasz #27 Dátum: 2016. Nov. 28, 21:07:00 »

NÉV: Shiruba-Ouji (Ezüst Herceg)
TÍPUS: Víz
PARANCS: Se-be Shiruba-Ouji! (Védd Ezüst Herceg!)
NEM: Férfi
MAGASSÁG: 176 cm
RUHÁZAT:
....Inkább lenge nemesi öltözet palásttal
BELSŐ VILÁG:
....Egy hatalmas kőszirtre épült, alkonyatba burkolózó
....robusztus kastély

SHIKAI KINÉZETE: Lovagi kard és egy fuvola

TÁMADÁSOK:

Myu-jikaru Umibe (zenés tópart):
A fuvola hangjára mögötte elkezd gyűlni a nagy mennyiségű víztömeg, mely a dallam végén a fuvola egy suhintásával zúdul előre elsodorva mindent és mindenkit. Ráadásul csak a támadás előszeleként. Ugyanis egy újabb rövidke dallamrészt lejátszva, az ellenség köré sűrűsödik és egy vízgömbbe zárja az ellenfelet. Belülről nem lehet csak úgy kitörni a vízburokból. Nem kemény a külseje, sokkal inkább rugalmas. Csak külső segítséggel vagy nagyon erős tűztechnikával lehet a vízburkot feltörni. Utóbbit lehetőleg idézés kiáltása nélkül, máskülönben könnyen vizet nyelhet az áldozat.

Suijou Horun (vizi csáp):
A kardot előrántva, annak pengéje egy masszív víz alapú ostorrá alakul, melynek csapása sokszorosa a valódi ostorcsapásnak. A technika alatt viszont nem ez az egyetlen víz csáp, ami megidéződik. A ruházatának hátuljából egészpontosan deréktájról még kilenc ilyen ostor jelenik meg. Segítségükkel gyorsabban tud elmozdulni, így kitérni támadások elől, levegőben tartani magát, és természetesen egyszerre több ostorral az ellenségre támadni. Mintha azok csak teste részei lennének, és amikor éppen nem támad velük, akkor olyan hatást kelt, mintha víz alapú rókafarkak lennének.KINÉZET
174 cm magas. Gyönyörű hófehér, hosszú haj, mely egy része be van fonva, másik része felvan tűzve, míg a többit szabadon fújja a szél. Hosszú fehér mintás, de alapvetően kék színű szalaggal van összefogva, valamint gyönyörű hajtűkkel van feltűzve, és a kisebb befont tincsek végén egy csengő van. Gyönyörű égkék szeme csillogó és igéző. Ruházata alapvetően lengének mondható japános női öltözék, a Shinigami-kra jellemző fekete-fehér színösszeállításban. Hatalmas fehér szalagjának masnia ugyan elől van, mégis hátulról a plussz szalagrész szabadon van hagyva, melynek a vége átmenetesen kékké válik, ugyan azzal a mintával, ami a hajában lévő szalagon is van, és végül egy nagyobb csengőben ér véget mindkét vége. Combig felérő fehér zokni társul a hagyományos szandál mellé. Hamvas fehér bőre és csodaszép arca van a csodás alakja mellett, amin eszméletlenül áll a ruházata.


JELLEM
Ha Ayuta és Ayumi egymás ellentétei voltak, akkor ez kardszellemük jellemére is igaz. Nem fél kimondani, amit gondol. Ő a megvetést nem hátránynak, hanem rettegni váló hatalomként fogja fel és ragadja meg. Erőt kovácsol belőle és tör előre vasakarattal. Csodaszép, különleges lény büszkeségével jellemezhető, de mégsem beképzelt, sokkal inkább fenséges, ami sokak számár szemet szúr. Nem beszél feleslegesen, de könyörtelen igazsággal súlyt le bárkire. A Renka és Ayumi páros oly annyira fontos neki, mint Ayuta-nak. Nem hagyná őket magukra. Ikertestvéreként tekint Renka-ra, akit támogat és ő az egyetlen, akinek ad is a véleményére, Ayuta-nk kívül.


VISSZA SZERETNE-E VÁLTOZNI?
Rövidre zárva NEM. Sokkal jobban szereti, ha ő irányít, és úgy hiszi, hogy jobban ki tudja használni, és használja is ki Ayuta erejét Zanpakuto-ként, mint fordítva. Sokkal erősebbnek és hatékonyabbnak gondolja magát Ayuta-nál, és adott esetben hiszi, hogy Ayumi-t is jobban megtudná védeni. Azonban ha Renka kéri, akkor természetesen visszaadja Ayuta-nak a helyét. Mivel nincs rossz dolga Zanpakuto-ként sem. Ayuta-val tökéletes a kapcsolatuk, még akkor is, ha nem mindig használja ki a teljes erejét.« Utoljára szerkesztve: 2017. Máj. 12, 12:26:22 írta Fuchida Ayuta »