Szerző Téma: Miwa Kyoko pályázatai  (Megtekintve 705 alkalommal)

Description: Shinigami pályázat, Zanpakutou módosítás, etc

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Miwa Kyoko

Eltávozott karakterek

9. Osztag

*

9. tiszt

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 500 / 15 000

Hozzászólások: 67

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Zöld és kék keveréke

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#0988a9


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Miwa Kyoko pályázatai
« Dátum: 2015. Dec. 29, 01:15:03 »
Zanpakutou módosítás
& Shinigami pályázat


Nijimeka
Víz típus
Alap formája:
       Wakizashi, melynek markolata sötét fából készült, rajta a borítás élénk kék színű. A penge színe majdhogy' fehér. A fegyver tsubája yin-yang jelhez nagyon hasonló, két darab 9-esből áll. Tokja ugyanolyan fa, mint a markolat, a kötözőzsinór pedig azonos színű, mint a markolatborítás. Továbbá rendelkezik egy ugyanilyen színű selyem tokkal.

Shikai
"Someyo, Nijimeka!"
"Színezz, Szivárvány szarvas!"

Shikai alak:
       A wakizashi mérete nem változik meg. A penge átalakul, fekete áttetsző erezetű fává, amely erezete a Renbo no.. támadás során az adott színnel töltődik meg. A keresztvas úgyszintén más formát ölt, két egymásra merőleges körívvé válik, melyeknek azonos a középpontja, egymásra merőlegesek. Ebben a középpontban egy kisebb gömbnyi víz forog a saját középpontja körül erőteljesen. Ez szolgáltatja a vizet a támadásokhoz.
A markolat legvégén egy szalagon hét, a szivárvány spektrumának megfelelően színes üveggolyók jelennek meg.

Képességek
I.
Renbo no...
       ...Shigai° (Szivárvány ultraviolája)
       ...Ao* (Szivárvány kékje)
       ...Midori° (Szivárvány zöldje)
       ...Ki* (Szivárvány sárgája)
       ...Orenji* (Szivárvány narancssárgája)
       ...Aka* (Szivárvány pirosa)
       ...Sekigai* (Szivárvány infravöröse)

EGY JÁTÉKON BELÜL KÉT FÉLÉT HASZNÁLHAT MAX. EGYSZER VÁLTHAT!!!
Típus: passzív-aktív (A *-gal jelölt parancsok passzív képességet jelölnek, melyek csak másik képességgel egy időben alkalmazhatóak. A °-el jelölt parancsok pedig nem használhatóak támadásra, hanem a társak támogatására, környezet változtatására, erőviszonyok eltolására) Passzív, mert önmagában, az ultraviolát kivéve, nem használható, másik képesség szükséges a használathoz. Aktív, mert tudatosan megválasztható, melyikről legyen szó. 

Az alábbi sorrendben tanulja meg használni őket Kyoko:
     1. ponttól - Renbo no Ao: Jéghideg víz, szinte kristályosodik, fagyási sérüléseket okozhat. 
     4. ponttól - Renbo no Ki: Erőteljesen csillogó víz. Használható fényforrásként, vagy pillanatnyira elvakítani az ellenfelet. Használható tükörként is, így tudatosan reflektálva a fényt, égési sérüléseket okozva a gyújtópontban.
    7. ponttól - Renbo no Sekigai: Forró víz és vízgőz. Égési sérüléseket okoz a felületen, amellyel érintkezik. (Az ellenfél adott jég-képességével mérendő össze Kyoko zanpakutou pontja. Amennyiben az ellenfélnek nagyobb a pontja, úgy enyhén sérül csak a jege, vagy annyira sem. Ha egyenlő akkor sérül, és gyengül jelentősen, azonban Kyoko nem tudja elolvasztani, áttörni. Amennyiben Kyoko zanpakutou pontja magasabb, úgy a különbségtől függ az, hogy milyen hamar olvad el a jég.)

     10. ponttól - Renbo no Shigai: Szabad szemmel nem látható színspektrumról van szó. Ha ezt használja Kyoko, akkor sűrű, enyhén lilás árnyalatú köd-pára képződik, amelyben mint lámpások, világítanak az emberek a saját reiatsujuk színének megfelelően. Ez az ellenfél látási viszonyait kellőképpen legyengíti, míg akire nem gondol Kyoko ellenségként, az ugyanúgy láthatja a reiatsu színeket. (Ez Kyokonál nem irányítható tudatosan) A köd sugara, Kyokoval a középpontban, 3 méter*zanpakutou pont
     14. ponttól - Renbo no Midori: Ez a Renbo no... változat a shikai alak kézvédőjénél lévő vízgömböt emeli ki használatra, mérete zanpakutou pont*10 centiméter. Efölött a folyadék fölött, teljes kontrollja van Kyokonak. Egy gyengébb regeneráló, stabilizáló, gyógyító technikáról van szó, amely víz formájában közrefogja a sérült felületet, elfáradt személyt. Legerősebb hatása az égési sérüléseken van. (példák az erősségére: Eszméletét vesztett élőlényt felébreszt [amennyiben nem áll fenn más probléma], Bármilyen vérzést csillapít. Égési sérüléseket enyhít, a fájdalmát teljesen megszünteti, stabilizálja a sérült állapotát, azáltal, hogy nem engedi romlani a helyzetet) Támadásként nem használható.
    17. ponttól - Renbo no Orenji: Ragacsos folyadék, nehezen mondható víznek. Nagyon nehezen lehet lekaparni bármely felületről, szövetet rendszerint átáztatja. Éghető, könnyen belobbantható.
    20. ponttól - Renbo no Aka: Piros színű víz, amellyel való érintkezés után az adott testrész ideiglenesen mozdíthatatlanná válik. Mint amiből elpárolog a belső lélekenergia. A felületen a Renbo no Aka nem hagy nyomot, csak a támadás amivel kombinálva van.

II.
Kyuutai - Gömb

Típusa: aktív, támadó

Vízgömb, ami a kard hegye előtt gyűlik össze.  Minden esetben kard suhintással indítható meg a mozgása.

Pontozása, annak magyarázata:
(click to show/hide)

Nijimeka, a zanpakutou szellem

Kinézete:
    Nijimeka egy alacsony, sovány, szarvaslány. Halántékából agancsok ágaznak el, melyeknek kisebb "ágain" egy egy üveggömb díszeleg, egyelőre csak annyi, ahány színt ismer Kyoko. Arca szeplős, szeme ezüstös kék. Haja van olyan hosszú, mint gazdájának. Feje búbján furcsán válik ketté, színeivel a yin-yang örvényére emlékeztet. Egy fehér, és egy fekete fonatban hordja, melyek a végeik felé összefonódnak, habár sok kósza tincse van. Szőrmeszerű poncsót visel a felsőtestén, amely alatt feltehetőleg egy félig fekete, félig fehér bikinifelső van. Lábait egy fekete cicanadrág fedi, lábfeje mezítelen.

Személyisége:
    Nijimeka egy büszke zanpakutou. Büszke a típusára, a számára csodálatos belsővilágra, a képességeire, a gazdájára. Több tsun van benne, mint dere. Szereti a társaságot, és amióta megtudta gazdája a nevét, sőt becenevet adott neki, azóta egyre többet motyog. Ha beszél, akkor sűrűn nemtetszését, vagy aggodalmát hangoztatja. A személy kiszámíthatatlan, bármikor képes berántani gazdáját a belső világába. Kissé gyerekes. Nem igazán tudja, ha amit éppen tesz, az jó vagy rossz. Sűrűn duzzog.
Szereti a színeket, imád színekben beszélni. A piros nem tetszést jelent nála, a zöld a tetszést. A sárga örömet, a kék szomorúságot. A lila gyakorlatiasságot, biztosságot, míg a narancssárga veszélyt jelent számára. A narancssárgát arra is használja, hogy kifejezze, ha egy személy unszimpatikus számára.


Belső világa:
    Egy erdő, amelynek a fák lábát víz takarja, azoknak gyökerei játékosan emelkednek ki-süllyednek vissza a vízbe. A fák lombján át kevés, de éppen elég fény szűrődik be, hogy hangulatos csillogást varázsoljon a vízfelszínre. A vízben halak úszkálnak, többnyire arany-fehér-fekete- és foltos koihalakról van szó. Közöttük a vízben lebeg sok sok üveggolyó, minden elképzelhető színben.

Shinigami pályázat
(click to show/hide)

-Huh?
 

2015.12.01.
"Örömmel értesítjük lehetséges záróvizsgájának időpontjáról. A tanári kar ajánlásával, kérjük, jelenjen meg az alábbi alkalmakkor, a megadott helyszínen.
01.15. 8:00 - Írásbeli vizsga Főépületi Nagyteremben.
01.22. 8:00 - Gyakorlati vizsga, az Edzőteremben..........."

 
-Huh? - Vajon mit takar a tanári kar ajánlása? Ki tudhatott a zanpakutoumról? Jót akar vajon azzal, hogy a záróvizsgára ajánl? Nem érzem magam felkészültnek egyáltalán...
 
2015.08.26.

~ Készen állsz. ~ Álmodom talán? Zanpakutou szellememet látom visszatükröződni a vízben, ahogy éppen belelépnék a diákszálló egyik közös fürdőjének medencéjébe.  ~ Szállj be! ~ Utasít komoly tekintettel, én pedig követem. Kell a bizalom, ha rá akarom valaha bízni az életemet, amúgy sem beszélt túl sokat eddig. 
Alig léptem bele a vízbe, a többire már nem is emlékszem, egy fa gyökerén ülve ébredek a belső világom látványára. Csillog a vízfelszín. Lábam éppen belelóg, halak csiklandozzák a talpamat. Felhúzom a lábam, majd óvatosan felállok. Tudom, hogy képes vagyok akár járni is a vízen, voltam már itt korábban, volt rá alkalmam. 
- Elárulod a nevedet? - kérdezem a levegőbe, mert nem látom sehol sem a szellemem, de neki itt kell lennie. Ő nem mehet innen sehová. Még ha mehetne is, sosem panaszkodott a világra, amit a tankönyvek szerint a lelkem formált sajátjává. 
- Üdvözöllek. - Lép elő az egyik fa takarásából. - A nevem Nijimeka. Mától kezdve forgass bizalommal. - Átugrik az én gyökeremre, mellém. Most tűnik fel, hogy egy másfél fejjel alacsonyabb már nálam. - Mi az? Van valami az arcomon? - Néz rám, felfelé, miközben felém nyújtja a kardját. 
- Ah ie! Egyáltalán nem, Nijimeka. - Veszem el tőle, mialatt próbálgatom a nevét. A wakizashi nehezebbnek tűnt, mint amilyen valójában volt. Saját kezemben forgatva rájövök, milyen gyönyörű lélekölőm van. - Azt hittem, újra kell járnom az Akadémiát, mert nem mutatkozol be. Meglepődtem.
- Nem, az nekem sem volt érdekem. Unalmas ám, ha a gazda nem forgatja a zanpakutouját. - Nem árulta el, de szerintem mindkettőnkre értette ezt. 
- És akkor eddig miért nem mondtad el a neved? - Kérdezem meg az egyértelműt.
- Nem emlékszel? Próbáltam, nem is egyszer. Nem hallottad... - Mondja szomorúan, és tényleg próbálta. Miért felejtkeztem meg róla? 
- Mesélj..! - Kértem, és ő mesélt mindent, ami éppen engem érdekelt. Sok mindenre kaptam akkor választ, mindaddig, amíg valaki fel nem rázott a fürdőben. Kába voltam a forróvizes fürdőnek hála, így akkor egy hétig aludtam a gyengélkedőn. 
Amint jobban lettem elkezdtem edzeni zanpakutoummal, annak a támadásait gyakoroltam szűntelen. De messze minden kíváncsi szemtől. 
 


- Huh? - Talán a kardomat láthatta meg egy tanár, aki nem szeret, éppen ezért úgy gondolta, beutal a vizsgára, hogy elbukjak, megszégyenüljek, amiért ötödévesen neki mertem menni. Pedig neki mentem. A zanpakutoum is bíztatott, és néhány évfolyamtársam is. Azt mondták, menni fog. Hogy mások sokkal rosszabbak nálam, és még úgy is átjutnak. 
Most meg itt ülök a teremben, csak ismeretlen emberek között, akik mind-mind rágörcsöltek az írásbelire. Legtöbben csak a tollaikat szorongatják, van aki történelmi eseményeket kántál halkan, ezzel teljesen összezavarva magát. Én pedig értetlenül ülök, olyan abszurd a helyzet. Tanultam és edzettem az elmúlt öt év során szakadhatatlanul. A célom itt van előttem, majd karnyújtásnyira. Amikor megkaptam az értesítőt, már aznap este tanultam is, mint a kisangyal. A belső világomban aztán Meka - így hívom -, kikérdezett mindent, és úgy ítélte meg, hogy nincs miért aggódnom. 
Mindeközben az előttem lévő felém nyújt egy köteg papírt, amiről egyet le kell vennem. Megszeppenve veszem le a sajátomat, majd adom tovább. 
~ A nevedet, gyorsan! ~ Hallom Mekát, engedelmeskedek is neki. Felfirkantom, mint ahogy az évfolyamot is. 
A kérdések nem voltak veszélyesek, de még mielőtt bepánikolhattam volna a nehezebbeken, azokra érkezett válasz mindentudó Zanpakutoumtól. Nem zavarta, hogy ezáltal csalunk... vagy mégsem egyébként. Ő az én részem, amit ő tud, azzal én rendelkezem. A hosszas rágörcsölés után a vizsga szempillantás alatt véget ért. Én pedig a tutibiztos győztesek nyugalmával álltam volna fel, egyszerre sok másik diákkal. Ekkor a tanár csendre intett minket, és visszautasított a helyünkre. Közölte, hogy az eredményeket a gyakorlati vizsga előtti napon teszik ki, aki nem ért el bizonyos pontszámot, az másnap ne is jöjjön.
~ Ne aggódj, Kyoko, Lila lesz! ~ Hallottam Mekát, és tudtam, hogy igaza lesz. Jók vagyunk mi így ketten, a gyakorlatin sem mondhattunk csődöt. Tudtam, hogy a lehető legengedelmesebb és elnézőbb lesz aznap. 
Ami amúgy így is lett, tudnám miért idegeskedtem miatta, vagy az írásbeli miatt. Egész jó mezőnyben végeztem. ~PIROS!~ Végeztünk.
A gyakorlati vizsgán bírák előtt elő kellett húznom a zanpakutoumat, megmutatnom a pengét mennyire is éles - elmondásuk alapján az is függhet a mi kettőnk összhangjától-, elmondanom, hogy milyen típusnak mutatkozott be. Aztán az egyik szélen ülő tanár-bíra megemlítette, hogy pletykák szerint tudom használni a shikaiomat, örülnének, ha bemutatnám. Nem tudtam mást tenni tehát, és a zanpakutoum is beleegyezett, előhívtam a Kyuutai nevű technikámat és gyors bemutatót tartottam az irányításáról. A gömb mindvégig stabil volt, és úgy mozgott, ahogy én a kardommal és a reiatsummal irányítottam. Aztán egy céltáblát felállítottak számomra tíz lépés távolságra, amit el kellett találnom, lévén távolsági a technikám. Bekapcsoltam a Renbo no ao-t, így kéken fénylett a gömb, amit aztán a kardommal a célpont felé suhintottam. Az pedig, igaz nem a közepébe, de eltalálta a táblát, nyomában pedig jégvirág díszelgett. Büszke voltam, és Meka is. Nagyon jó eredménnyel zártam a vizsgámat, de a stressz majd csak ezután kezdődött el igazán.
Ha sikerült a vizsgám, az azt jelenti, hogy beosztanak valahová? Na, de vajon hová?
« Utoljára szerkesztve: 2015. Dec. 30, 10:50:35 írta Miwa Kyoko »

Karakterlap

Ayasegawa Yumichika

Wiki King

Eltávozott karakterek

Globális Moderátor

Hozzászólások: 47

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 0 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Miwa Kyoko pályázatai
« Válasz #1 Dátum: 2015. Dec. 30, 11:22:31 »
Üdv! :mami:
Szép pályázat lett, nem találtam benne semmi hibát, így nem tudok rá mit mondani, minthogy elfogadom. Eloszthatod a Gotei 13 tagságért járó plusz pontokat, lélekenergiát kiegészül 5000 LP-re és felveheted a zanpakutou képzettséget is. Osztagot pedig legyen mondjuk a 9. osztag. ^^ Gratulálok legújabb shinigaminknak. :3