Szerző Téma: Aka Korusetto Baishun Yado /Vörös Fűző bordélyház/  (Megtekintve 2577 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Uzumi Kaori

Shinigami

1. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
12 000 / 15 000

Hozzászólások: 49

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 14 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
világoskék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Özvegy

Mottó:
"Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább..."

Post szín:
#4D84C8


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Aka Korusetto Baishun Yado /Vörös Fűző bordélyház/
« Válasz #15 Dátum: 2017. Máj. 14, 23:59:23 »
Ahogy megérkezünk a következő helyszínre nem hiszek a szememnek. Ez… ez… tényleg a bordély :O.O:? Nos, ez az a hely, ahová soha nem gondoltam, hogy remélhetőleg hosszú életem alatt be fogom tenni a lábam, most mégis itt vagyok. Remek. Bár, amint kiderül, hogy ezen a helyszínen végre kapok egy kis fájdalomcsillapító alkoholt, máris jobban tetszik a hely. No, ez nem azt jelenti, hogy még egyszer beteszem ide a lábam, de a három kör italból hatot csinálok, legalább. Kicsit sajnálom azokat, akik inni szeretnének és nem tudnak, de ez van. Inkább nem kötöm az akadémista orrára, hogy a maga száz évével még tojáshéj van a fenekén. Ami pedig ez után következik, az igen érdekes szóváltás Shiki és a pultos halálisten között.
- Szóval, ti ketten ismeritek egymást? - kérdezem meglepve a második, harmadik vagy talán már többedik pohár társaságában. Nem hittem, hogy Shiki ismer ilyen furcsa alakokat :S.
- Hem o.O? - nyelek félre a válaszra. Egy kicsit köhögök, de nem kifejezetten vészes a dolog. Nagy meglepetésemben még azt is elfelejtem megkérdezni, hogy melyik lányomról van szó és hogy, akkor miért van még ez a férfi életben :/. Ugyanis egyik gyerekem se arról ismert, hogy szó nélkül hagyná az ilyesmit. Azt, hogy Shiki hogyhogy nem ölte meg, meg sem kérdezem, mert mondta, hogy csak bénító tűt talált. Nekem pedig semmi közöm ahhoz, hogy a gyilkosmérgesek nem voltak nála :roll:.
A választható feladatok közül én a táncnál állapodok meg. Az éneklés se lenne rossz, de nem kívánom kinyírni a társaságot. Márpedig az én hangom sok másra nem nagyon lenne képes :S. Apám is mindig azt mondja, hogy inkább írjam le, csak hagyjam a dobhártyáit létezni még egy kicsit, ha már több, mint hétszáz évig kibírták :/. Mondjuk táncban sem vagyok valami nagy szám, de a klasszikusok azért mennek. Ámbátor annyira nem, hogy hibát ne vétsek benne :roll:. Jó, menne annyira is, de most éppen szükségem van az alkoholra, a fejem még mindig szétrepedőset játszik, ami egyáltalán nem egy vicces dolog :/. Ahogy sikerül a hibátlan öt perc lehuppanok a pult mellé, ám most már nem kérek italt, eleget ittam, csak pihenni szeretnék kicsit, aztán már mehetünk is tovább, hogy minél hamarabb vége legyen ennek az egésznek :/.

Karakterlap

Masachika Shiki Mio

Eltávozott karakterek

Shinigami - rangjelző

*

Szint: 7.

Lélekenergia:

60% Complete
35 500 / 45 000

Hozzászólások: 44

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 19 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Özvegy


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Aka Korusetto Baishun Yado /Vörös Fűző bordélyház/
« Válasz #16 Dátum: 2017. Máj. 15, 00:06:02 »
Ahogy megláttam a férfit, aki az üdvözlésünkre érkezett, egy pillanatra lefagytam. Jól emlékeztem erre az arcra, Hanabi~hime keresése közben akadtunk össze, és még volt mersze azt állítani, hogy ő megvédeni igyekezett. Persze a támadókat nekem kellett hatástalanítanom. :/ Aztán képes volt velünk jönni, mert állítólag dolga volt Toshival…
- Kegyed energiadús, mint mindig ^^ – Mondta, gondoltam, hogy felismer majd.
- Ön éberebb, mint legutóbb… :roll: – Válaszoltam, célozva arra, hogy legutóbb kiütöttem, egy kicsikét.
- Kedves, hogy ezt mondja, kisasszony. Mivel szolgálhatok? ^^
Mielőtt válaszolhattam volna, Kaori~nee is feltett egy kérdést, így inkább felé fordultam. Megígérem Hanabi~himének, hogy nem beszélek az anyjának a szökéséről, de azt nem, hogy az előttem álló férfi viselt dolgairól sem fogok. Elmosolyodtam, és úgy fordultam unokanővérem felé.
- Igen, ő taperolta a lányodat legutóbb. -  Mondhatott bármit, láttam a saját két szememmel, ezt nem teszi semmissé az, hogy magyarázkodni próbált.
- Nem, kedves hölgyem, ön valamit rosszul látott. Egy hölgyhöz sem érek az engedélye nélkül. Az felettébb udvariatlan volna ^^"
- Rajta volt a keze, én pedig levettem róla... egy kábító tűvel. :roll:
Erre már nem volt frappáns válasza, így inkább töltött néhány csészényi italt. A sake már egy ideje nagyon hiányzott, mondjuk, mióta elkezdődött ez az őrültek háza… Sóhajtva hunytam le a szemem, hogy ezúttal legalább nem kell magyarázkodni, hogy nem tinédzser vagyok, annak ellenére, hogy minek is látszom.
- Megihatom egyben a három kört?
- Ahogy csak szeretné, kedves Guniang ^^
- Ez káromkodásnak hangzik, maradjunk a Masachika~sannál. – Kértem csendesen, nem szerettem, ha valamit nem értettem. Legutóbb is volt erről egy rövidebb beszélgetésünk, de nem vetem a szemére, lévén a kábító méreg után sok minden homályos lehet.
- Ahogy kívánja, Masachika-jī!
Kihívóan pillantottam Makiro felé, majd megfogtam a három csészécskét, volt tapasztalatom az ilyesmiben, így könnyedén tudtam egyszerre kiinni a tartalmukat. Hiába, az Amatsuji családban mindig is különleges jelentősége volt annak, ha a családtagok leültek inni egy jót, és ilyenkor az idősebbek sok érdekes trükköt tanítottak a fiatalabbaknak.
- Én vállalom az éneket! – Toltam el magam a pulttól, és a nők felé vettem az irányt, gondoltam, hogy nem kötényben kell előadnunk, így rájuk bíztam magam.
Az ilyesféle dolgok nem álltak hozzám közel, anya próbált tanítani arra, miként tegyek fel némi festéket, de ezek maximum a rejtőzködés segítésekor érdekeltek, más tekintetben nemigen. A nemesi találkozókra Ryouta mellett is mindig mások készítették el a ruházatom, a hajam és a sminkem, így egyszerűen hagytam, hogy segítsenek most is. Nagyon szép volt a ruha, ideillő, de én kissé idegennek éreztem magam.
- Valami klasszikust játszanak, sajnos a modern zene igazán távol áll tőlem, és nemigen ismerek olyan dalokat. – Kértem zavartan a hangszerek mögé állókat, majd mély levegőt vettem, és egy altatóba kezdtem bele, remélve, hogy követni tudnak majd.
A lassabb daloktól haladtam az egyre gyorsulókig, így a táncosoknak is könnyebb dolguk volt, én pedig szép lassan belejöhettem az éneklésbe. Évek óta nem csináltam ilyesmit, pedig anya régen szerette hallgatni, ahogy énekelek. Szép emlékeket idéztek fel a dallamfoszlányok, így csak lehunytam a szemem, és hagytam, hogy a hangok magukkal ragadjanak.

Karakterlap

Mizushima Hyousuke

Kapitány

Shinigami

12. Osztag

*

Lélektovábbképző Akadémia Kidou Elmélet oktató

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
33 900 / 45 000

Hozzászólások: 68

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 4 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Kardok és Rózsák egylete

Reiatsu szín:
Vermilion

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#8C001A


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Aka Korusetto Baishun Yado /Vörös Fűző bordélyház/
« Válasz #17 Dátum: 2017. Máj. 15, 20:47:29 »
Megint olyan helyre keveredett, ahova önmagától nem valószínű, hogy eljutott volna. Pár száz éve talán igen, de mostanság nem ezek azok a helyek, ahol gyakran töltené szabad idejét. A mai nap folyamán voltak már hasonló helyen, azonban ott nem képezte a feladat részét, sőt, nem is volt lehetőség szeszes ital fogyasztására. Ezt nem is bánta, hiszen számtalan, különféle hatású mérget, vagy egyéb célokat szolgáló koncentrátumokat lehet italokba keverni, 12. osztagosként ezt nagyon is jól tudta. Először azt tervezte, hogy visszautasítja a felkínált nedűt, azonban attól tartott, hogy ezzel feleslegesen hívná fel magára a figyelmet és keltené fel a gyanúját annak a személynek, aki miatt most itt vannak, és aki minden bizonnyal most is figyeli őket, akár saját, akár alattvalói szemei segítségével. Annak érdekében, hogy biztosra menjen, mikor rákerült a sor a kiszolgálásban, csupán két kérése volt. Az első, hogy a rendelt szakéját előtte töltsék ki az üvegből, illetve a második, hogy ugyan abból az üvegből töltsön magának is, és igyon belőle, mielőtt Hyousuke is elfogyasztaná a sajátját. Meglepetésére vendéglátójuk kifogás nélkül belement a dologba, ezzel bizonyítva, hogy az ital tartalmaz semmiféle mérget, ha csak még ő sem tudott róla, de ezzel meg már azt feltételezte volna, hogy a Porondmester a saját segítőit is el akarja tenni láb alól. Nem kapkodta el a három csészét, szépen fokozatosan gurította le, nehogy túl hamar a fejébe szálljon. A feladat hallatán először kételkedett abban, hogy bármiben is segíteni tudna a feladat sikeressége érdekében, de azután észrevett a választható hangszerek között egy shakuhachit is. Utoljára akadémista éveiben játszott utoljára ilyen hangszeren a választható zenei tanfolyamok egyikén. Azóta már sokkal inkább csak hallgatója a muzsikának, semmint megszólaltatója, ám egy próbát megérhet a dolog. Eltartott egy darabig, mire tűrhetően be tudta hangolni és megszólaltatni a fúvós hangszert, ami miatt kétszer is újabb csésze szaké volt a büntetése. Természetesen minden alkalommal ismét tartotta elvárását, amit ez elején tett, így a végére már talán úgy tűnhetett, szándékosan munkálkodik azon, hogy nyúlfüles kiszolgálójukat. Alapjában véve ez nem is lett volna rossz ötlet, ha információkat akart volna kiszedni belőle fogva tartójukkal kapcsolatban, azonban kételkedett abban, hogy bármi hasznos információval is tudna szolgálni neki, így inkább hangszeres teljesítményének javítására fordította energiáit.