Szerző Téma: Idei első friss  (Megtekintve 1362 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 175

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 485 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Idei első friss
« Dátum: 2016. Febr. 01, 16:30:33 »
Yo! :pirate:

Ismételten sikerült tartanunk egy kis Staff gyűlést vasárnap. Sajnos néhányan nem tudtak jelen lenni, de pár dolgot így is meg tudtunk vitatni. Az új quincyk leírása (képességek és szervezeti leírás) még várat magára, de igyekszünk minél előbb elérhetővé tenni számotokra, hogy végre beregisztrálhassátok a Bachféle quincy-jeiteket, hiszen már van olyan, aki már kész karakterrel várja a bevezetését. Amint be lehet őket küldeni, természetesen értesítünk mindenkit róla vagy pü, vagy pedig egy ehhez hasonló hír formájában.

Remélhetőleg hamarosan (mint ahogy azt már egy-két hírrel ezelőtt is írtam) jön a Pontrendszerünk frissítése is, mely már magában foglalja az új quincyk pontozását is.

A Staff gyűlésen szóba kerültek az épp nem régiben véget ért próbamesélések is, valamint hogy az őket mesélőknek mi lesz a sorsuk. Végül arra jutottunk, hogy Chizuki Maya, illetve Eliana del Barros userei kaphatnak mesélőkaraktereket, melyet hamarosan be is regisztrálnak. (Ha jól láttam, Maya már meg is van vele. :3) Gratulálunk nekik, és reméljük, sok szép és izgalmas küldivel fogják megörvendeztetni a fórum játékosait (és persze minket is). *>* Sok sikert és kitartást kívánunk nekik! :3

Azt hiszem nagyjából ennyi, de ha valamit kifelejtettem, akkor majd úgy is rám szólnak, és szerkesztek. *>*

További kellemes játékot! ^w^

Yoru~
« Utoljára szerkesztve: 2016. Febr. 01, 16:36:48 írta Shihouin Yoruichi »