Szerző Téma: Üzenet a fában  (Megtekintve 1453 alkalommal)

Description: Karakura Towni Erdő

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Yochike Hiraoka

Shinigami

3. Osztag

*

6.Tiszt

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 400 / 15 000

Hozzászólások: 126

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 6 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fekete és vörös korvonal váltakozással, sötétebb zöld a kitöltés.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#C0C0C0 || #33D6FF


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet a fában
« Dátum: 2016. Febr. 04, 20:35:56 »
* A találkozás utána megbeszélt három nap múlva. * *215. júl. 18 *
Előzmények:Karakura Town-i edő

A pár nap alatt nem sok információt sikerült megszereznem. De… olyanokat tudok neki mondani, ami nálunk majdhogynem közismert, vagy az, de náluk kétlem. Reggel felkeltem, és megírtam a levelet. A megbeszélt napon. Próbálok valami mást is rá írni... Nehogy elhagyjam a lapot, és kiderüljön a titok.
~

Emlékeztető!
A kapitányok nevei:

Fujimoto Masayoshi- 1 Osztag
2. Osztag - NINCS!
Kagami Ai - 3. Osztag (az én kapitányom)
Chiruochiba Airisu- 4.Osztag
Fukui Yoshi - 5. Osztag
Shihōin Yuuken - 6. Osztag
 Sierashi Katsuo- 7. osztag
Ninomiya Mitsuko - 8. Osztag
Nara Shiratori - 9. Osztag
Shiroichi Anao- 10 Osztag
Aikawa Chiyo - 11 Osztag
Yoshida Yoriko - 12 Osztag
Mizushima Tenkai - 13 Osztag
Shiranui Naomi - Kidoushuu.

Osztagok speckója:
A 4. Osztag a gyógyításra specializálodott.
A 11 osztagban jellemzően  harcmániások vannak.
A Kidoushuu pedig egy olyan szervezet, ahol Zanpakutouk helyet kidoukat használnak.~


Remek!  Remélem meg fog neki felelni, és én is kapok cserébe valamit.. De azt majd később. Felállok, felhúzom a ruhácskámat, magamra csatolom a kardot és elrakom a papírt, amit összehajtogattam. Figyeltem, hogy ne essen ki a dolog a zsebemből. Nem voltam szolgálatban. Elmentem, hogy kérjek engedélyt az "átutazásra". Megadták. Miután átértem, shunpoval haladok a fához. Miután sikeresen megérkeztem, megnézem, hogy megvan-e  még az üzenet.
Megvan! Király! Kis keresés után megtaláltam a fát, majd a lyukat a fába. Behelyeztem a levelet. Na,de… Vajon hogyan tüntessem el? Hát… elég őskori módszer, de letörök egy jó-pár faágat, gallyat, aztán azzal “betömöm” a lyukat. Miután láttam, hogy nem is  lett olyan vészes, kifújok egy nagyobb adag levegőt. Meg könyebültem. Ha már itt vagyok, mentem egy gyors kört a városban, aztán vissza. Remélem senki sem szúrja ki a levelet.« Utoljára szerkesztve: 2016. Febr. 08, 14:20:23 írta Yochike Hiraoka »


Karakterlap

Eliana del Barros

Magányos Farkas

Espada

*

Segunda Espada (2. Espada)

Szint: 11.

Lélekenergia:

60% Complete
55 200 / 65 000

Hozzászólások: 199

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 112 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér
 -------------------------------

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#475485 || #bec1cd
 -------------------------------


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Üzenet a fában
« Válasz #1 Dátum: 2016. Febr. 06, 15:09:24 »
Nem is volt olyan régen, hogy találkoztam egy Halálistennel, aki lényegében a besúgom lesz. Yochike Hiraoka, valószínűleg komoly indíttatásból kifolyólag elárulja saját társait, és információt szivárogtat ki nekem. Bár ebben nem vagyok teljesen biztos, sőt ezt az egészet eléggé feltételesen kezelem, mivel nem tudhatom, mikor ver át, mikor csalna csapdába. Szóval, ha találok is valamit, azt is csak óvatosan kell kezelnem.
Megnyitottam az átjárót, végig haladtam és földet értem a Karakura városi erdőben, nem is olyan messze attól a bizonyos fától. Nagyon haloványan még mindig érzem a léleklenyomatomat így el sem téveszthetem, hogy melyik fa is volt az a bizonyos. Azonban igencsak meglepődtem, mikor az "álcázást" megláttam. Tartottam attól, hogy esetleg olyan technikával rejti el, mellyel esetlegesen a fához tudna láncolni. Igaz, nem az ő képességeit tartom ilyen magas szintűnek, hanem esetleges társáét, akár a Kapitányáét. Ugyanis, ha átverésről van szó, akkor valószínűleg a saját osztagának a Kapitányát avatta volna be, pláne, hogy tisztában van a rangommal és a feltételezett erőmmel. De ilyesmiről szó sem volt, az "álca" igencsak egyszerű és ilyen kiscserkészes munkára emlékeztetett, aki éppen most tanulja, hogy hogyan kell a nyomokat eltűntetni. Egyszerű gallyakkal és levelekkel próbálta elfedni… De egy fatörzset? … Ezen a kis bakin igyekeztem túllendülni. Eltávolítottam és megtaláltam a nekem szánt ajándékot. Ezen amatőr elrejtés legalább azt sugallta, hogy ha eltávolítom, akkor lesz számomra valami, ami akár hasznos is lehet.
Egy csinos kis levél volt elrejtve, melyet felnyitva látom, hogy egy név lista van rajta, mégpedig a kapitányoké és mellettük az osztaguk. A legvégén egy csinos kis magyarázat, hogy három különleges osztag van. A 4. osztag gyógyítás, a 11. harcmániások, és van egy még spécibb, amit úgy hívnak, hogy Kidoushuu, ahol nem Zanpaktou-kat, hanem inkább a "Kidou"-kat használnak. Szóval, inkább sok technikákat használnak. … Azonban már most látom, hogy ez egy kicsit hiányos. Ugyanis ha jó tudom, akkor a Tizenkettedik az ilyen fejlesztő és kutató osztag. Ő is csak három speciális osztagot mondott, de ő lehet nem számolta a harcmániás osztagot ebbe. De az is lehet, hogy a Kidoushuu osztagot sem, mivel csak a 13 osztagról beszéltünk, és szemmel láthatólag az azon felül van. Azonban így már tisztábban láthatom ezt. Legalábbis úgy hiszem. De most térjünk vissza a nevekre… Szóval akkor egy Fujimoto Masayoshi lett Ken utódja, aki most vezeti a jónépet. A második Osztag kapitány nélkül maradt. Gondolom, nem sokáig hagyják majd ezt. Harmadik osztaghoz olyan rendesen és cukin odaírta, hogy Kagami Ai bizony az ő kis Kapitányocskája. Jót kacagtam rajta egyet. De nézzük csak… Nara Shiratori 9. Osztag Kapitánya stimmel, Shiroichi Anao 10. Osztag kapitánya stimmel… A többi annyira nem ismerős, de akár még jó is lehet. Mondjuk ezek csak nevek, még semmi a képességükről meg hasonlókról. Meg a hadnagyok nincsenek is melléjük írva. Vagy nem akart mindent egyetlen egy papírra leírni? Mivel erősen tartott attól, hogy lebukik? A lebukás esélye nagy, és amit csinál igencsak kockázatos. Elég egyszer rajtakapni és vége. Mondjuk titkos jeleket nem beszéltünk meg, hogy ha el is kapják, a kulcs ismerete nélkül más ne tudja elolvasni. Viszont így bonyolult lenne az üzenet. Nekem meg nincs különösebb kedvem bogarászni. Szóval azt felvetni nem biztos, hogy jó lenne. Meg pontosan tudta, hogy milyen kockázatot vállal. Neki nem lenne jó, ha kódot határozna meg, mivel ha azzal kapják el, akkor vége a dalnak. Bár akkor így is úgy is vége lenne.
Rendben… Elraktam a papírt és elkezdtem azon gondolkodni, mit is írhatnék. … Köszönjem meg? Gúnyolódjak vele, hogy ilyen kevés és hogy mi ez az "álca"? Vagy valamilyen kekeckedést írjak? Hmmm…

Nocsak, mégis csak megleptél egy kis listával. De a Hadnagyok lemaradtak, vagy egy másik lapon voltak, ami nem került a borítékba? Vagy útközben elhagytad? Mert az nagyon veszélyes lehet. Csak óvatosan. Nehogy felelősséget kelljen vállalnia érted a kis Kapitányocskádnak.
Jó kis infók, de ugye nem csak ennyivel akarod kiszúrni a szemem igaz? Csupán ennyi kis infóért nem sok értele kockáztatni a bőrödet. Szóval várom a következőt. …


Kész is. Beraktam a borítékába, visszaraktam, majd a gallyak helyett néztem egy jó vastag kérgű fát, melynek ugyan olyan színe volt, mint az odvasnak. Mert eléggé kiütközött volna, ha teljesen más milyet rakok oda. Akkor az is ám olyan "álca" lett volna. … Lemetszettem, majd méretre formáztam és helyére illesztettem. Pont jó volt, már csak azért is, mert csináltam egy pont akkora lyukacskát, amibe belefér egy ujj, viszont nem túl feltűnő, és azzal le lehet gond nélkül szedni a kérget.
Még egyszer megnéztem, bólintottam, hogy így rendben lesz, majd visszatértem a tornyomba. A szobámba felakasztott naptárra meg bejelöltem, hogy melyik napon fogja majd a kis besúgóm megnézni a fát, és majd eldöntöm, hogy én mikor teszek megint látogatást.


.

Karakterlap

Yochike Hiraoka

Shinigami

3. Osztag

*

6.Tiszt

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 400 / 15 000

Hozzászólások: 126

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 6 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fekete és vörös korvonal váltakozással, sötétebb zöld a kitöltés.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#C0C0C0 || #33D6FF


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Üzenet a fában
« Válasz #2 Dátum: 2016. Febr. 08, 18:19:27 »
Egy bő negyven perces körültekintés után visszaérkeztem. Remélhetőleg nem fognak gyanakodni. Miután visszamentem, éltem a mindennapjaimat, egyáltalán nem mutattam semmilyen gyanús viselkedést.
                                             *4 nappal később, egy újabb szabadnapon*

Reggel felkelek, és elvégzem a rutinomat. Sétálok egy jót. Miután újra hazaérkeztem, felcsatolom a kardomat, majd a zsebembe vágok három darab lapot, illetve valami író eszközt. Ideje menni a levélért, ami ha minden igaz, már ott vár rám a fában. Nyugodtan, a kezeimet a tarkomra téve sétáltam megint engedélyt kérni. Persze, mikor az engedélyt kértem, már rendesen álltam, nem tarkóra tett kézzel. Az engedélyt ismételten megadták. Most vártam valami kérdésre, de nem igazán volt.. Remek. Vagy mégsem? Ki tudja… Szóval átsétálok a senkainon, majd a város majdhogynem közepén dobott le. Nem baj, a lényeg, hogy Karakura. Felmászok egy magasabb helyre, és onnan jól körbenézek.    
~Áhh, megvan! ~ Mondtam magamba, amit egy mosollyal kisértem. Igen, megvan az erdő, ahová menni kellene. Shunpoval odasietek, majd keresgélem azt a bizonyos fát… Egy idő után megtaláltam. Egész jól rejtette el Elina, a Secunda Espada. Talán túl jól is. Talán ez egy csapda… Mikor végeztem ezzel a gondolat menettel, előhúzom a kardomat, majd kettéhasítom azt a fa részt, amit Eline berakott oda. Miután kettévágtam, gyorsan hátraugrok egy jó öt métert. Semmi. Miután meg bizonyosodtam arról, hogy ez nem csapda, közelebb megyek, majd benézek a fába… Meg is van a levél! A kardomat elrakom. Hmmmm, talán figyelnek és jobb lenne megjátszani, hogy nem tudom mi az a levél… Nem tudom, hogy ki figyelne, de inkább csináljak feleslegesen dolgokat, minthogy utána jobban koppanyak…
Miután láttam a levelet, hátralépek egy fél lépést, majd “ijedt” tekintettel körbenézek. Talán annyira bele éltem magamat, hogy a lélekenergia  kisugárzásom is megváltozott… Lassan benyúlok a papírért, majd lassan magam felé húzom. Óvatosan megfogom a két szélét, lefekszem a földre háttal, majd a papír a fejem fölé emelem… Hirtelen kinyitom! Elkezdem olvasni azt a pár elégedetlen sort, amit kaptam…Ezt tagadhatatlanúl Elina írta, megvan benne az ő stílusa… A lapot összegyűröm, feldobom, majd a Byakurai kidoummal megsemmisítem azt. Gyakorlatilag porrá ég a papír. Ezzel lehet, hogy itt marad egy darabig a lélekenergiám, de nem para… tálok egy kört az erdőben, majd vissza megyek ugyan ahhoz a fához.. Leülök a tövében, lejebb csúszok, majd a úgy próbálok ülni, hogy a hátammögül ne lehessen megfigyelni, hogy mit írok.. A fa pont takarja. Illetve a kezeimet is úgy próbálom tartani, hogy írás közben a lehető legtöbbet eltakarja.  A lapra úgy írtam, hogy az a levegőbe, az arcom előtt tartottam.  Kész.. befejeztem…

~Nem értem miről beszélsz, mivel akarom én kiszúrni a szemedet? Mégis ki vagy te, és hogyan találtál rá a levelemre??? Nem tudom, hogy kivagy, vagy hogy mit akarsz, de  remélem, hogy barát, és hogy azt az információt amit elloptál tőlem nem fogod rosszra használni! Most valószínűleg egy évig nem fogok erre járni…~ Remélem Elina értette a célzást…. Ha nem, akkor az úgy gáz…. És remélem azt is érti, hogy pontosan egy év lesz az az egy év. Hogy miért? Azért, hogy ne legyen feltünő, hogy szinte minden héten ellógok ide. Illetve ha tényleg figyelt valaki, biztosan lekopik…  A levelet morcos tekintettel beteszem a fába, majd a kettévágott fadarabot próbálom vissza illeszteni… Sikeresen!  Maradt még nálam két darab papír.. Hogy legyen egy kis alibim, elmegyek a városba, és egy tetszőleges helyet lerajzolok, illetve a másik papíron körülírom.   Ez a vidámpark volt.... Visszamentem Soul Societybe, és éltem tovább a mindennapi életemet.

* Egy évvel később…*
A napok csak teltek..teltek és teltek… Már-már teljesen megfeletkeztem Elináról és a levelezésünkről.. Na jó, nem egészen….  De a mindennapi életemet még mindig éltem, mindenféle gond nélkül.  Valószínűleg nem buktam le… Egyenlőre még nem, hacsak nem a megfelelő pillanatra várnak, hogy elkapjanak… Akkor, amikor nem figyelek.. Hát azt leshetik!  Körülbelül három napja volt, hogy egy éve megírtam azt “nem jövök egy évig” üzenetet… Itt az ideje válaszolni… Ma is éppen szabadnapom volt, szóval elhatároztam, hogy küldök egy levelet… De mi legyen a levélben? Próbálgattam infót szerezni, de… De nem igazán jött össze… Talán tudok valamit összeszedni.. Meg is van! Miután hazaértem, leülök és megírom ezeket a dolgokat…

~ Soul Societyben nem az első osztag kapitánya hozza az ítéleteket, hanem  a 46-ok tanácsa, akiknek személye ismeretlen… Soul Societyben vannak főnemesek, illetve alnemesek.
A Zanpakutouknak a következő típusai lehetnek… Vagyis én így hallottam.
Eró
Villám
Víz
Túz
Kidou
Méreg
Vér
Árnyék
Jég
Szél
Növény
Föld
Illúzió.
És állítólag létezik valami Lélek Király, aki egybetartja Soul Societyt… Én még nem találkoztam vele… ~  No, szerintem megfelelő lesz ez… Zsebrevágom, majd ismételten elindulok engedélyt kérni, hogy átmehessek EVben… Mikor megérkezek, egy kicsit furán néznek rám… Mintha tudnák, hogy csinálok valamit… Na, de ez nem biztos. Az engedélyt megkaptam, átmegyek az Emberek Világába, a levél még nem esett ki. Az erdőbe dobott be.. Micsoda szerencse! Odamegyek a fához, majd leülök a szélébe… Egy kis idő után felállok, majd leveszem róla az a kis fa darabot, amivel “rejtegettük”.. Már ha ott van.  Ha találok benne egy levelet, óvatosan kiveszem, majd zsebre rakom. Berakom az én levelemet, és megint visszarakom a fa darabot, hogyha ott volt.. Ha nem, akkor csinálok egy másikat, és azt rakom oda. Megyek egy kört a városban, és ha volt benne levél, el is olvasom közben…

Karakterlap

Eliana del Barros

Magányos Farkas

Espada

*

Segunda Espada (2. Espada)

Szint: 11.

Lélekenergia:

60% Complete
55 200 / 65 000

Hozzászólások: 199

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 112 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér
 -------------------------------

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#475485 || #bec1cd
 -------------------------------


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Üzenet a fában
« Válasz #3 Dátum: 2016. Febr. 11, 23:41:57 »
Ránéztem a naptárra, és láttam, hogy mostanra valószínűleg már ott lehet a következő levél a kis Besúgómtól. Mondjuk szívesen megnéztem volna, hogy milyen fejet vág, mikor olvassa a kis levelemet. De ezt a lehetőséget kihagytam. El tudtam volna rejteni a Lélekenergiámat, hogy kileshessem, de jobban ítéltem, ha nem teszem. Így inkább most felkészültem, majd az átjáróból kilépve a Karakura városi erdőbe érkeztem. Látom, visszatette a kérget, de mikor finoman le akartam szedni, akkor szétesett. Meg is lepett a dolog, mintha csak valaki kettévágta volna a kardjával. Most vagy Hiraoka rezelt be, hogy csapdát rejtettem el, vagy valaki megelőzte volna? Ezt nem tudhatom egészen addig, míg meg nem nézem, hogy mi van nekem elrejtve. Egy igen érdekes levél várt a következő szöveggel:

Nem értem miről beszélsz, mivel akarom én kiszúrni a szemedet? Mégis ki vagy te, és hogyan találtál rá a levelemre??? Nem tudom, hogy kivagy, vagy hogy mit akarsz, de  remélem, hogy barát, és hogy azt az információt amit elloptál tőlem nem fogod rosszra használni! Most valószínűleg egy évig nem fogok erre járni…

Egy idegen teljesen meglepődne a dolgon, de én nem. Valószínűleg arról van szó, hogy feltételezi, hogy valaki követi, vagy utána szaglászik, és félő, hogy lebukna. Éppen ezért írta ezt a levelet. Azonban ez a legbugyutább dolog. Mondjuk valahogy meg kell üzenni, hogy egy évig ne jöjjek ide, mert nagy a lebukás veszélye. Nekem nem gond, mivel a leskelődőt megölöm, viszont akinek jelentenie kellene, annak egyértelmű lenne, hogy a Besúgóm az ami, így eljárást is indíthat ellene ami akár azt is jelentheti, hogy kivégzik. Jobbik esetbe száműzik. Akkor pedig számomra is haszontalanná válik. Azonban csak nem bukik le. Ha lebukik, akkor már semmi érdekesség nem lesz benne. Csak csalódnék. Most viszont egyszerűen ezt a levelet visszateszem úgy, ahogy volt. Mintha senki meg sem nézte volna és a kérget is visszateszem. Ugyanis ha bármi üzenetet hagyok, akkor csak a gyanút erősíteném. Jelenleg senki nem figyel, nem érzek senkit sem, de kitudja, mikor ellenőrzik megint ezt a rejtekhelyet. Lehet meg kellene változtatni a biztonság kedvéért. De ezt hogy üzenhetném meg, hogy ő értse, de más ne is sejtse. Leírta, hogy egy év múlva. Nem biztos, hogy addig megfeledkeznek róla. Nagyobb a valószínűség, hogy mi hamarabb megfeledkezünk róla. Azonban még abban sem lehet biztos, hogy ezt az üzenetet ő hagyta, hiába érzem a léleklenyomatát. Az még nem bizonyít semmit. Akár a levelet is kicserélhették. Ha valahogy utalhatnék valamire, amit csak mi ketten ismernénk, az lehet, egyszerűbb lenne. De sokáig nem időzhetek itt, mert azzal csak bajba sodorhatom. …  Éppen ezért el is mentem inkább.
A tízedik hónap közepén tértem vissza, hogy valamit otthagyjak neki. Ismét készítettem egy kéreg fedőt melybe belevéstem, hogy "Nevetek a vadászon". Nem biztos, hogy észreveszi. Félék is emiatt. Vagy nem tudja majd értelmezni. Mert eszembe jutott, hogy van egy vadetető, aminek az alját soha nem nézik. Akár oda felragasztva is hagyhatok üzenetet. Azonban valószínűleg ide fogom kapni a választ és nem oda. Igyekszem majd minél hamarabb a levélért jönni, hogy más előlem ki ne vehesse, valamint hagynék is neki valamit…
Pont egy éve kaptam azt a levelet, elmenve érte pedig tényleg találtam egy meglepetést. Bár ebben sem volt semmilyen államtitok. Inkább a Zanpaktou-k elemi csoportosítása. Erő, villám, tűz, kidou?... az lehetséges… Ez mondjuk meglepett… méreg, vér… gondolom azok, hasonlók lehetnek, amik eléggé végzetesnek hangzanak. Be is villant a mi méregkeverőnk is. Árnyék, arra kíváncsi lennék... jég, abból már kettőt is ismerek, … növény, föld, illúzió. Utóbbit nagyon utálom. Becsapja minden érzékedet, és úgy játszik veled, ahogyan csak akar. Viszont amit a levél végén írt az igazán felkeltette az érdeklődésemet. … Lélek Király. Erről mit sem sejtettem, meg szerintem mások sem. Ez ám az információ. Viszont még nem tudok többet róla, de maga az, hogy létezik már olyan horderejű, ami komoly súllyal bírhat. Az pedig, hogy tudok róla, igazán nagy technikai előnyhöz juttathat engem. 
Hiába szeretném megtartani ezt a jó kis infó elrejtő kis helyet, mégis váltanunk kell a biztonság kedvéért.

Az idő megfakíthatja az emlékeket, de én erre nem tennék. Néha a dolgok másik oldalát is érdemes megvizsgálni. Valamint ne magasból less lefelé, hanem lentől felfelé.

Úgy véltem ebből legalább rájön a dologra. Nem csak a véset alapján, hogy nevetek a vadászon. Mivel ő maga vadásznak hiszi magát, engem pedig becserkészendő vadnak, így nem a vadász lesben rejtem, hanem a vadetető aljára ragasztom a következő üzenetet:

Az idő tényleg megoldás lehet, de hogy meghatároztad az időt így valószínűleg bárki akar lebuktatni ő is úgy véli, ha próbálkozni akarsz, akkor most próbálnád meg. Pláne ha hosszú idő után megint idejössz.  Éppen ezért gondoltam, hogy inkább ide rejtem el a következő levelet. Remélem, gyorsabban vág majd az eszed a követődtől és hamarabb találod meg a levelet. Ha pedig igen, akkor a következő levelet a biztonság kedvéért oda rejtsd el, ahol a gyilkosság történt. A számot keresve.

Elmentem a házhoz és a nappaliban található fiókos szekrény utolsó fiókjának gombja mellé véstem egy "2"-es számot. A fiókot kiszedtem, majd raktam oda egy cetlit egy egyszerű felirattal: "Ide kérem a következőt!". Ezzel remélhetőleg lerázhatunk mindenkit. Bárki követte talán nem lel rá a dologra. Pláne ha ügyesen csinálja. Megsemmisíti a levelet és nem egyből megy a nyomokhoz. Bár ez rajta áll. Ha ezután lebukik az már csakis a saját hibája lesz. Valószínűleg a következő üzenetben az is benne lesz, hogy hány nap múlva fog majd ismét levelet hagyni. Bár attól is tartok egy kicsit, hogy nem fog idáig eltalálni. De ha vadász akar lenni, és még ennyit sem képes megfejteni, akkor inkább mondjon le erről a törekvéseiről.

.

Karakterlap

Yochike Hiraoka

Shinigami

3. Osztag

*

6.Tiszt

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 400 / 15 000

Hozzászólások: 126

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 6 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fekete és vörös korvonal váltakozással, sötétebb zöld a kitöltés.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#C0C0C0 || #33D6FF


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Üzenet a fában
« Válasz #4 Dátum: 2016. Febr. 18, 14:08:45 »
Egy pár nap eltelt, mióta hagytam egy üzenetet. Ideje megnézni! Ezzel felcsatolom a kardomat, majd elmegyek engedélyt kérni. Ha ez megtörtént, átmegyek Karakurába, és megkeresem a mi kis fánkat.
“Nevetek a vadászon”.Ez várt, mikor megérkeztem az erdőben. Ez vajon mit is jelenthet? Akkor ez valami fejtörő.
Nevetek a vadászon… Érdekes… Mi lehet ez? Mit jelenthet? Vadász… Egy erdőben vannak vadállatok, amiket a vadászok vadásznak. Oké, de mit jelenthet az, hogy nevetek??? Ohh, van itt más is!
“Az idő megfakítja az emélékeket, de én erre nem tennék. Néha a dolgok másik oldalát is érdemes megvizsgálni. Valamint ne magasból néz lefelé, hanem lentről felfelé. “
Ahhan… hát ezzel sem jutottam többre… Szóval… Vadász, másik oldal.. lentről lefelé? Tényleg nem értem. Ennek így nagyon nincs semmilyen értelme. Lehet, hogy átvert… A francba! Mordulok fel, majd belerúgok az etetőbe, ami ettől felborul. Várjunk csak… Valami van az aljára írva.” Az idő tényleg megoldás lehet, de hogy meghatároztad az időt így valószínűleg bárki akar lebuktatni ő is úgy véli, ha próbálkozni akarsz, akkor most próbálnád meg. Pláne ha hosszú idő után megint idejössz.  Éppen ezért gondoltam, hogy inkább ide rejtem el a következő levelet. Remélem, gyorsabban vág majd az eszed a követődtől és hamarabb találod meg a levelet. Ha pedig igen, akkor a következő levelet a biztonság kedvéért oda rejtsd el, ahol a gyilkosság történt. A számot keresve. “  Milyen szerencse… Bár még mindig nem értem, hogy mi összefüggés van az etető, és ezek között… Valószinűleg erre akart kilyukadni,... hogy nézzem meg az alját.  Értem… Elrakom a leveleket, felállítom az etető, majd bemegyek a faházba. Körbenézek,  és keresem a számot. Megvan! A fiókon! Kinyitom a fiókot, amiben egy másik üzenet volt.
“Ide kérem a következőt!” A nagy szart… Lefekszem a földre, majd a lehető legnagyobb takarásban írom meg a következő üzenetemet.
“Nem-nem… Én megtettem a magam egy részét. További információkért cserébe, én is információt várok… Szóval, hajrá! A következő információt csak akkor kapsz, hogyha nekem is valami újat mondasz.” Remélem, hogy érthető volt, amit mondtam. Vagyis… Írtam. Beteszem a levelet a fiókba, majd egyszerűen becsukom azt… Elmegyek, a levelekkel… Egy jó fél órát sétálgatok a városban, amíg egy folyóhoz nem érek. A három levelet összegyűröm, feldobom, majd a a byakurai képességemmel elporlasztom azokat.A városban még egy bő óra hosszát sétálok, miután visszamegyek Soul Societybe.


Karakterlap

Eliana del Barros

Magányos Farkas

Espada

*

Segunda Espada (2. Espada)

Szint: 11.

Lélekenergia:

60% Complete
55 200 / 65 000

Hozzászólások: 199

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 112 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér
 -------------------------------

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#475485 || #bec1cd
 -------------------------------


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Üzenet a fában
« Válasz #5 Dátum: 2016. Febr. 18, 18:48:41 »
Igazán érdeklődve várom, már, hogy milyen üzenet fog majd engem várni a fiókba. Már ha egyáltalán fog majd engem várni valami. Tudom, hogy vadásznak tartja magát, de nem vagyok benne biztos, hogy az üzenetemet tudja majd értelmezni. Vagy egyáltalán lesz rá esélye, ugyanis az is lehet, hogy aki feltehetőleg követte, vagy nyomoztatott utána megelőzte és lebuktatta. Az is lehet, hogy már el is kapták? Akkor nagyot csalódtam volna benne. Az ilyen besúgónak sok értelme nem is lenne. Annyi biztos, hogy most nekem is sokkal óvatosabbnak kell majd lennem, ha nem akarom megütni a bokámat. Bár ha el is kapták nem hiszem, hogy elárulta volna, hogy kivel is levelezget. De ennyire azért cseppet sem bízok benne. Szóval most jobban figyelnem kell. Éppen ezért is messzebb érkeztem meg a háztól. Megérkezvén, ahogy csak lehetet igyekeztem elfojtani a lélekenergiámat és a Pesquisa képességgel felderítetten a környéket. Nem éreztem semmit és senkit. De ez nem azt jelenti, hogy tényleg nincs itt senki vagy nem is lesz. A gyűrűmet aktiváltam, hogy biztosan rejtve maradjon az erőm és a kilétem. Viszont így az átlagemberek is láthatnak, viszont késő éjszaka van, és egyébként sem jár erre a kutya sem. Éppen ezért óvatosan, de nem túl gyanúsan közelítettem meg a házat, majd a házon belül a fából készült fiókos szekrényt. A megfelelő fiókot kihúzva pedig a következő üzenetet találtam.

Nem-nem… Én megtettem a magam egy részét. További információkért cserébe, én is információt várok… Szóval, hajrá! A következő információt csak akkor kapsz, hogyha nekem is valami újat mondasz.

Ördögien vigyorogtam rajta, miközben olvastam a kis üzenetet.
~ Aham… Szóval a kis besúgó információ morzsát szeretne. Most komolyan? Édes csekély ez az információ ahhoz, hogy ilyen követelést merjen tenni. Mások egy éves infó szivárogatás után sem mernek ilyet. Rendben eltelt egy év, de valójában csak két használható levelet kaptam. Másoknál ennyi idő alatt egy halom szokott összegyűlni.
Nem lettem mérges, hanem inkább kihívásnak tekintettem, hogy úgymond valahogy visszavághassak. Vagy, hogy egyáltalán ilyesmi az eszébe jutott és mer követelőzni. Ez igazán érdekes, de igen balga dolog is. Fogtam a magammal hozott lapot és tollat és gondoltam írok neki pár kedves szót.

Szóval a besúgó információt szeretne? Ilyen gyenge teljesítmény után? Mások, mint szorgos méh, kérdés és követelés nélkül szállítják az infót, neked meg van merszed megfenyegetni? Nem gondolod, hogy ha haszontalannak talállak, akkor talán itt maradok és egy pillanat alatt végzek veled? A kis vadásztanonc… vagyis vadász kezdeménynek sem mondható kis méhecske csak szorgosan lásson el mézzel. Talán majd akkor elgondolkodom, hogy kaphat-e belőle ő is.

Fel kell csillogtatni az információ morzsa eshetőségét, de nem fogok neki információkat mondani. Neki, egyes egyedül nincs hatalma. Sem saját erejét tekintve, sem befolyásoltság szempontjából. Nem tudna egy egész osztagot mozgósítani nyomós indok nélkül. Ha pedig elmondja, hogy honnan származik az információ, azonnal megbukik a dolog. Szóval nem bír semmilyen számító hatalommal, ami esetleg értelmessé tehetné információt megosztani vele. Seth hatalmának esetleges megdöntésében sem nyújthatna segítséget. Én is egy perc alatt kicsinálom, akkor Seth? Elég, ha közelebb megy hozzá és ott hal szörnyet. Még ha lenne valami értelme infót átadni neki, de nincs. Sem késztetést nem érzek rá, sem semmilyen hasznot nem látok belőle. Éppen ezért biztosan nem fogok infót átadni neki, bár ezt nem kell tudnia. Előbb adnék át információt vetélytársamnak, a drága kapitánynak, mint neki.
Belerejtettem az üzenetet a fiókba, bár azon gondolkodtam, hogy van-e egyáltalán értelme legközelebb jönni. Ha nem rejt el információt, akkor nem veszem hasznát. Ha pedig nem veszem hasznát, akkor nincs értelme időt pazarolnom rá. Megölhetném, de ha tényleg megszűnik a besúgómnak lenni, akkor arra sem méltó, hogy életét vegyem.
Az eredeti fa mellett is elhaladtam. Majd megtorpantam és visszaléptem hozzá. Ott is hagytam egy üzenetet. Valószínűleg a követő oda már nem néz be. Pláne ha nem beejtem, hanem a felfelé irányulva betömködöm a résbe. Bár úgy valószínűleg ő sem fogja megtalálni. De azért…

Egy haszontalan besúgónak nem veszem hasznát. Ha életben is hagyom, akkor az azért lehet, mert csalódtam és arra sem tartom méltónak, hogy időt pazaroljak a megölésére.

Ezt jól elrejtem, majd a gyűrűt inaktiválom és az átjárón keresztül visszatértem a tornyomba. Persze humorosnak és kihívásnak tartottam, mikor olvastam, hogy infót követel, most viszont teljesen haszontalannak vélem. Lehet, legközelebb már arra sem méltatom, hogy elmenjek és megnézzem, hogy nem-e rejtett el valamit. Ugyanis nem szivárogtatott ki államtitkot, vagy olyan infót, amivel meg lehet dönteni a Lelkek Világát. Így ha ezen kis infók után tőlem infót kér, akkor tényleg nevetséges, és haszontalan.


Karakterlap

Yochike Hiraoka

Shinigami

3. Osztag

*

6.Tiszt

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 400 / 15 000

Hozzászólások: 126

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 6 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fekete és vörös korvonal váltakozással, sötétebb zöld a kitöltés.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#C0C0C0 || #33D6FF


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Üzenet a fában
« Válasz #6 Dátum: 2016. Márc. 18, 20:34:50 »
Pár nap múlva felkelek és azt gondolom, hogy ideje megnézni a kis levelecskét. Vajon miféle információt  kaptam? Talán semmiet? Majd mindjárt kiderül. Ismételeten szabadnapom volt, szólva mentem engedélyt kérni, amit meg is kaptam, de utána jött a kérdés.
-Mostanában elég sokat vagy el az Emberek Világában? Mégis mit csinálsz te ott? - Kérdezte. Végre… Már számítottam arra, hogy megkérdezik.
-Igazából az egy elég szép , és nagy hely. Sok-sok felfedezni való van ott, és mégtöbb idő, mire én azt felfedezem. - Mondtam, majd leléptem. Az át járon átmenve egy hegyen, vagy valami olyasmin dobott ki. Körbenéztem és láttam az erdőcskét, szóval nem probléma.   Egy bő órácskát sétálgatok a városban és még néhány helyen, hogy az esetleges követőknek ne feltétlen legyen gyanús.  Úgy teszek, mint akinek véletlen “csak az útjába került az erdő” és bemegyek oda, majd a faházba. A faházban körbenézek. Megnézem az ágyat, az ablakot…Ezzel is elhesegetve azt a gyanút, hogy én ott árulás miatt nézelődök. Kinyitom a fiókot ott a levél. Előszeretettel kikapom a fiókból, majd olvasgatom.

“Szóval a besúgó információt szeretne? Ilyen gyenge teljesítmény után? Mások, mint szorgos méh, kérdés és követelés nélkül szállítják az infót, neked meg van merszed megfenyegetni? Nem gondolod, hogy ha haszontalannak talállak, akkor talán itt maradok és egy pillanat alatt végzek veled? A kis vadásztanonc… vagyis vadász kezdeménynek sem mondható kis méhecske csak szorgosan lásson el mézzel. Talán majd akkor elgondolkodom, hogy kaphat-e belőle ő is. “

Ahham, szóval így gondolja. Szóval úgy gondolja, hogy ő csak ül és nem csinál semmit én meg hozom neki az infókat. Akkor bassza meg, de nagyon.
Előveszem a papírt és a tollat, amit hoztam magammal, majd megírom neki a választ
.
“Ezt te se gondoltad komolyan. Mit gondolsz? Azt hiszed, hogy amennyi infot megosztottal velem, én majd állami titkot fogok neked mondani? Ennye… Majd hogyha TE valami számomra HASZNOS információval dobsz meg, akkor elgondolkodom azon, hogy hozok-e neked valamiféle hasznos információt. Pedig most jönnének a szaftosabb dolgok, amikre talán nem is gondolsz, nem is sejtesz. “

Be rakom ezt a levelet a fiókba, elrakom a  tollat, majd le is lépek.  A végén egy kicsit talán blöfföltem, de néha kell. Szerintem itt most belefért. Úgy érzem, ideje ismét találkoznom vele személyesen…  Kis séta után hazaérkezek.


Karakterlap

Eliana del Barros

Magányos Farkas

Espada

*

Segunda Espada (2. Espada)

Szint: 11.

Lélekenergia:

60% Complete
55 200 / 65 000

Hozzászólások: 199

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 112 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér
 -------------------------------

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#475485 || #bec1cd
 -------------------------------


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Üzenet a fában
« Válasz #7 Dátum: 2016. Márc. 20, 16:24:52 »
Lassan itt az idő, hogy ismét az erdőbe menjek. Úgy vélem, hogy meghunyászkodott és összeszedi magát és meglep valami olyan infóval, amivel teljesen meg leszek elégedve. Mondjuk, azt magam sem tudom, mi lenne, de ki tudja? Viszont az sincs kizárva, hogy fenyegetésemre most ő marad ott és lesben állva várja, hogy mikor érkezem meg és miként csaphatna le rám. Szóval mindenféleképpen óvatosnak kell lennem. Nem bízhatok meg benne. Óvatosan kell megközelítenem a területet. Koncentrálnom kell. Mikor az átjáróval megérkezem, akkor gyorsan átfésülöm a területet, majd aktiválom a gyűrűmet. Séta közben folyamatosan cikázott a szemem. Az összes kis rezzenésre odapillantottam, de semmit sem láttam. A fiókos szekrényhez értem, kihúztam és találtam benne egy levelet.

Ezt te se gondoltad komolyan. Mit gondolsz? Azt hiszed, hogy amennyi infot megosztottal velem, én majd állami titkot fogok neked mondani? Ennye… Majd hogyha TE valami számomra HASZNOS információval dobsz meg, akkor elgondolkodom azon, hogy hozok-e neked valamiféle hasznos információt. Pedig most jönnének a szaftosabb dolgok, amikre talán nem is gondolsz, nem is sejtesz.

~ Mit gondolok? Mit gondolok?! … Azt inkább nem írnám le neked. Meg amennyi infót én megosztottam? Volt olyan? … A "TE" és valami "HASZNOS" információ, ki van emelve. … Talán valami kód van benne?
Nem tartom kizártnak a dolgot, hogy lehet, arról van szó, hogy még mindig fenn áll a veszély, hogy valaki elolvashatja a levelet, és inkább nem oszt meg velem olyan dolgot, amivel lebuktatja magát. Inkább azt hiteti el, hogy ő is kap tőlem infókat. Viszont eléggé merész tőle a dolog. Valószínűleg úgy volt vele, hogy nekem úgy is leesik majd. De ez a nagybetűs rejtvény már fogósabb. A "TE" és "HASZNOS"?  A "TE" kétbetűsége miatt elkezdtem nézni a levél minden második betűjét, de nem jött ki semmi hasznos, ahogyan minden hetedik betű nézésével sem. Tovább gondolkozom, hogy mit is takarhat ez a kiemelés, de nem jutok előrébb. Nem sikerült rájönnöm mit akart azzal a két szóval jelezni, de nekem is óvatosan kell fogalmaznom, ugyanis továbbra is fenn áll a lehetőség, hogy valaki más is olvassa a levelet.

Pedig nem hagynám ki szaftosabb dolgokat. Ha már megszerezted. Nehogy kárba vesszen a nagy erőfeszítésed.
De ne gondold, hogy simán jószívű leszek. Nézz ki a távcsöveddel és utána dugd ki csak az orrod! Vagy csak éjfél után van merszed?
De aki nem tud a sorok között olvasni, az meg is érdemli, hogy üres marokkal távozzék.


Hagytam ott a levelet, majd az ablakon távozva elkezdtem számolgatni a fákat. A 13. fába véstem egy felfelé mutató nyilat, majd a házból elvitt nagyon késsel vájtam egy üreget. Oda pedig a következő üzenetet helyeztem:

Akkor mégis csak követnek még? Lehet ezt is megfejtik. … De megosztok veled egy érdekes infót. Újhold első éjszakáján egy nagyobb lidérc csapat érkezik, akik a korház környékén gyűjtik össze a lelkeket. Azt ajánlom, szólj az illetékesnek. Mivel ez volt az ajánlat nem igaz?

Nem tudom, hogy veszi-e a lapot, hogy az illetékes az azt jelenti, hogy azt, akit el akar tenni láb alól. Nem hazudtam, ugyanis vagy egy kisebb lidérc csapat szokott arra felé vadászgatni, szóval rá is haraphatnak. Remélem leírja, vagy valahogy megjelöli, hogy ki is a célpontom. Mivel ő szállítja az infót én meg likvidálom azt, akit kijelöl. Ez volt az egyesség. Remélem érti. Elég nehéz úgy titkos levelezést folytatni, hogy az illetővel nincs egy megállapított titkos kulcs, amivel kommunikálhatunk, anélkül, hogy más is érthetné. Szóval csak remélni tudom, hogy rájön előbb, de az is lehet, hogy nem, de az sincs kizárva, hogy már régen mással levelezek. Az igen kellemetlen lenne. 


Karakterlap

Yochike Hiraoka

Shinigami

3. Osztag

*

6.Tiszt

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 400 / 15 000

Hozzászólások: 126

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 6 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fekete és vörös korvonal váltakozással, sötétebb zöld a kitöltés.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#C0C0C0 || #33D6FF


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Üzenet a fában
« Válasz #8 Dátum: 2016. Júl. 21, 20:02:32 »
Újabb szabadnak…. megnézhetem a válaszát.
Vajon mit válaszolt?  Engedett és kaptam tőle valami hasznosat? Esetleg makacssága mutatkozik meg és fenyegetést kapok? Vagy talán… valami más? Hmmm….
Merengek ezeken a sorokon, miközben az átjáró kapu felé veszem az irányt. 
Nincs sok tapasztalatom az arrancarokkal/espadakkal… akármilyen információnak örülnék… persze ezt neki nem kell tudnia!
Kikéreckedtem, megkaptam az engedélyt. A toll és a papír nálam van persze. Már gyanús lehet, hogy túl sokat járkálok át az emberek világában… minden szabadnapomon átmegyek.
Ez nem lesz így jó… Akármikor elkaphatnak és akkor lesz ott enye bennye! Vajon kivégeznek, vagy féregbóly? Hát… remélem egyik sem és ki tudom magamat magyarázni ebből a helyzetből, ha úgy adódna.
Ezzel átértem a kapun, az emberek világába. Egyenesen az házhoz sétáltam, majd megláttam a levelet.

“Pedig nem hagynám ki szaftosabb dolgokat. Ha már megszerezted. Nehogy kárba vesszen a nagy erőfeszítésed.
De ne gondold, hogy simán jószívű leszek. Nézz ki a távcsöveddel és utána dugd ki csak az orrod! Vagy csak éjfél után van merszed?
De aki nem tud a sorok között olvasni, az meg is érdemli, hogy üres marokkal távozzék.”

Olvasom, de…. Mégis mit jelenthez az, hogy “Nézz ki a távcsöveddel és utána dug ki csak az orrod! Vagy csak éjfél után van merszed?”  Hmmmm…
Talán azt jelenti, hogy legyek óvatos? Valószínűleg… de akkor az “Éjfél után van merszed?” mit jelenthet?  Talán.. azt akarja mondani, hogy Éjfélkor találkozni akar velem itt, de legyek óvatos, mert nem akarja, hogy kövessenek? Talán. Ehh… de az nem megoldható sajnos… “De aki nem tud a sorok között olvasni, az meg is érdemli, hogy üres marokkal távozzék.”  Ezt mit jelenthet?! Akkor csak nem találkozni akar, hanem valami… valami rejtett üzenet. Vagy csak azt akarja, hogy kinézzek az ablakon? Hát.. nincs mit veszteni, próbáljuk ki.
Ezzel ki is nézek a ház egyik ablakán. Fürgén nézelődök ki az ablakból, de semmi.
Hát… ez nem jött össze… Szomorúan bagdatok ki a házból és gondolkodom, hogy mit válaszolhatnák neki.
“Bocsi, de nem értettem az üzenetedet” És társai szoba sem jöhetnek, mivel… mivel… csak nem!  Talán jobb lenne, ha nem is válaszolnék. Még egyszer utoljára kinézek azon az ablakon! Kinéztem. Most lassabban, de sokkal pontosabban, élesebben, figyelmesebben tekintek körül. Szerintem hagyott itt egy másik üzenetet is. Biztosan egy fába rakta, ez kétségtelen. Nem hiszem, hogy a föld alá dugta volna. Nézzek ki az ablakon… ezt jelentheti a “feladvány”. Kimászok az ablakon, majd elkezdem nézegetni a fákat… sorrba megyek.
Az első fánál semmi… a másodiknál sem és a harmadikkal is hasonlóan járok. Azonban tíz után már nem számoltam a fákat, viszont hamarosan valami érdekesre bukkantam.  Egy nyíl felfelé. Ösztönösen felnéztem, mire egy üreggel találkozott a tekintetem. Megvan… ez biztosan Elina műve.
Benézek az üregbe, szimplán csak felrepülök, mivel itt olyat is lehet.  Az üregbe egy üzenetet találtam. Már tudtam, hogy ez Elina… más nem lehet!
Elkezdem olvasgatni az üzenetet:

“Akkor mégis csak követnek még? Lehet ezt is megfejtik. … De megosztok veled egy érdekes infót. Újhold első éjszakáján egy nagyobb lidérc csapat érkezik, akik a korház környékén gyűjtik össze a lelkeket. Azt ajánlom, szólj az illetékesnek. Mivel ez volt az ajánlat nem igaz? “
Ez állt benne. Értem… szóval csak eljutottam a levélig. Meglepve találtam ezt az információt, viszont nem tudok vele mit kezdeni. A fa tövében elkezdtem írni a válaszomat…


“Nem biztos, hogy követnek… De Seiretitől simán kitelik, hogy lenyomoznak, észrevétlenül követnek. Én már biztos gyanús vagyok, mivel túl gyakran járkálok át ide, az Emberek Világába… Egy ideig szakítsuk meg a kapcsolatot egymással… két hónap múlva, ugyan ezen a napon eljövök ide, ehhez a házhoz… Akár egy üzenet, akár te is várhatsz itt… Ha nem leszek itt addigra, akkor talán elkaptak.
Az ajánlatodra visszatérve… Egyenlőre nincs senki, aki különösebben zavarna… vagyis olyan nincs, akit eltudnák “küldeni” erre az  “öngyilkos” küldetésre…

Na részemről ennyi.
Hali! “

Igen… ez megteszi… Összehajtom a levelet, majd berakom az üregbe. Ha már itt vagyok, körbenézek a városba, nehogy gyanúsan hamar érjek vissza. Heverészek egyet a folyóparton és ilyenek… Egy bő 3 óra múlva végeztem, majd hazatértem.


Karakterlap

Eliana del Barros

Magányos Farkas

Espada

*

Segunda Espada (2. Espada)

Szint: 11.

Lélekenergia:

60% Complete
55 200 / 65 000

Hozzászólások: 199

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 112 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér
 -------------------------------

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#475485 || #bec1cd
 -------------------------------


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Üzenet a fában
« Válasz #9 Dátum: 2016. Aug. 02, 23:17:20 »
Tényleg elég nehéz egy olyan levelezést folytatni, ahol rébuszokba beszélve biztos lehetsz, hogy a másik félszavakból is ért, és esetleg az illetéktelen azt sem tudja, mi van. Nem ismerem annyira, és rejtjelet sem osztottam meg vele, vagy valami jelet arra vonatkozóan, hogy mi jelezze, hogy követik, figyelik, esetleg lebukott.  Feltételesen kezeljük egymást, ami teljesen egyértelmű. De nekem elég furcsa, hogy a kis besúgóm még nem bizonyított, sőt lehet lebukott, és ezért máris információt követel. Kicsit nevetséges. De akkor felajánlottam, hogy rendben elteszek neki valakit láb alól, de nem is sejtem, hogy megtalálta-e az üzenetemet vagy ő-e az egyetlen, aki azt olvasta. Mindenesetre én szabadon járhatok-kelhetek, és nem jövök sem többet sem kevesebbet az Emberek Világába, mint eddig szoktam. Fran beavatásán gondolkodom, de egyenlőre, még sok hasznát nem láttam a besúgóm által szerzett információnak. Így nem látom sok értelmét a dolognak. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire értelmes az én kis besúgóm. Teljesen nyugodtan közelítettem meg az új rejtekhelyet biztosító fát. Nem csalódtam, ugyanis egy levél várt rám. Eszerint sikerült megtalálni az üzenetet. Kiveszem az üvegből, kihajtom, és elkezdtem olvasni, hogy vajon mit üzent nekem.

Nem biztos, hogy követnek… De Seiretitől simán kitelik, hogy lenyomoznak, észrevétlenül követnek. Én már biztos gyanús vagyok, mivel túl gyakran járkálok át ide, az Emberek Világába… Egy ideig szakítsuk meg a kapcsolatot egymással… két hónap múlva, ugyan ezen a napon eljövök ide, ehhez a házhoz… Akár egy üzenet, akár te is várhatsz itt… Ha nem leszek itt addigra, akkor talán elkaptak.
Az ajánlatodra visszatérve… Egyenlőre nincs senki, aki különösebben zavarna… vagyis olyan nincs, akit eltudnák “küldeni” erre az  “öngyilkos” küldetésre…
Na részemről ennyi.
Hali!


Szóval akkor nagyobb a füst, mint a láng? Mármint, hogy jobban parázik, hogy lebukik, ami miatt valószínűleg le is fog bukni, mint az, hogy sejti, hogy valaki bizony gyanakszik, vagy követi őt. Úgy hiszem képes és önmagát is lebuktatja. Azt írja, észrevétlenül képesek követni, így lehet lebukott már régen. Azt nem hiszem, hogy megúszná. Nem különösebben zavar az ismételt időkérés. Már lassan szokás lesz a hosszabb szünet. Már ha lesz valami, mert ha lebukott, akkor neki annyi.
Azt mondta van olyan, akit szívesen eltenne láb alól. Most viszont mikor kérem az illető nevét, akkor azt írja, hogy lényegében nincs is ilyen személy. Nem igazán tudom, hogy erre mit is mondjak. Akár már csak a próba kedvéért is kinyíratnék valakit, élve az eshetőséggel. Biztos van neki is van olyan személy, akit ki nem állhat, és az oroszlánok elé dobna. Nincs olyan, akit elküldene erre az öngyilkos küldetésre? Bár ez számomra csak könnyebbség. Nem lesz különösebb dolgom. Már csak azt kellene kitalálnom, hogy két hónap múlva személyesen jelenek meg, vagy hagyok egy újabb üzenetet. Végül is van időm eldönteni, ahogy azt is, hogy mikor. Időpontot pontosan nem írt. Mikor is jár le pontosan a 2 hónap, valamint aznap hány órakor is jelenik meg, ha egyáltalán megjelenik. Mert könnyen lehet, hogy elkapják, és nekem csapdát állítanak. Visszatértünk a levelezésünk elején kialakult bizalmatlansághoz.  Életbiztosítás megjelenni az említett időpontban? De a levél eljutna-e hozzá? Értené-e? Mindenesetre lesz időm megfontolni a dolgot, hogy miként cselekszem.


~ Vége ~
Köszönöm a játékot!