Szerző Téma: [Fórumtörténet]  (Megtekintve 1969 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Hirako Shinji

A Yuuniverzum ura

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 79

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 3 459 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

[Fórumtörténet]
« Dátum: 2014. Júl. 02, 20:10:13 »
Mi történt eddig…
…Soul Societyben?
Aizen Sōsuke és társainak árulása szinte alapjaiban rázta meg a Gotei Juusantai szervezetét. Fujimoto Masayoshi főkapitány kinevezését követően vasmarokkal fogta össze a halálisteneket, s elszántan folytatta tovább a harcot mind a lidércek, mind pedig a renegát kapitányok ellen. Vihar előtti csend volt ez, érezhetően ott lógott a levegőben egy nagyobb, elkerülhetetlennek tűnő konfliktus rémképe. Az 5. osztag egykori vezetőjének korántsem titkolt célja az Ōken, azaz a Király Kulcsának létrehozása volt, amelynek elkészítéséhez százezer erős lélek szükségeltetett fél lélekmérföldnyi területen belül. Az egyetlen hely, ami megfelelt ennek a kikötésnek, Karakura városa volt. A Tizenhárom Őrosztag a Kidoushuu és a 12. osztag segítségével az igazi települést Soul Societybe szállította, helyét pedig egy hamisítvány vette át, azonban Aizen rájött a cserére, s miközben elindult, hogy végleg leszámoljon ellenségeivel, titokban hollowok egész seregét zúdította a Tiszta Lelkek Városára, véres ostromot kirobbantva ezzel. Terve azonban félresiklott; az Espada tagjait, illetve Tōsen Kanamét és Ichimaru Gint egyesített erővel (a vaizardok és a Daitenshi segítségével) legyőzték, Őt magát pedig lepecsételték, majd húszezer évre a Mukenbe száműzték. Lassacskán minden visszatér a régi kerékvágásba, egyre-másra emelkednek fel újra a lerombolt épületek. Ám valami készülődik a sötétség birodalmában…
…Hueco Mundoban?
Új impérium van születőben Las Noches fehér falai között! A trónbitorló félreállítását követően az arrancarok újraszerveződtek, mégpedig egy Seth nevezetű egyén irányítása alatt, aki önkényesen kiáltotta ki magát a végtelen sivatag uralkodójának. Az Espada soraiban az eddigieknél is erősebben ütötte fel fejét a széthúzás, nem mindenki ért egyet az újabb zsarnok szolgálatával. Az elégedetlenkedők kisebb csoportja Ellenállás néven hozta létre saját frakcióját, melynek célja nem más, mint Hueco Mundo királyának megbuktatása, illetve a hatalom átvétele. Ezzel egyidejűleg veszélyes jelenség árnya vetül a Fehér Palota lakóira, méghozzá a visszafejlődés képében! A Hōgyoku hatása átmenetinek bizonyult, nélküle a faj ereje hanyatlásnak indult, félő, rövid időn belül elvész a visszaszerzett emberi külső és fejlett gondolkodásmód, mindenki visszakorcsosul azzá az ösztönlénnyé, melynek létezése egyetlen dolog, a kínzó éhség csillapítása körül forog. Meglehetősen nehéz feladat hárul tehát azokra, kik célként a fentebb említett nagy erejű tárgy újraalkotását tűzték ki maguk elé. Másrészről továbbra is folyik a kutatás a majdhogynem mesebeli lénynek számító Vasto Lordok után, kiknek megtalálása Aizen idejében is kiemelt fontosságnak örvendett, ezúttal viszont akár az egész dimenzió sorsát is befolyásolható belső csatározások döntő eszközeivé léphetnek elő! Viszont akadnak mások is, akik mozgásba lendültek…
…az Élők Világában?
Habár évszázadok óta zajló csatározások színhelyeként jelölhető meg, lakói közül igencsak kevesen vannak tisztában a háttérben vívott háborúval, s még kevesebben vannak azok, akik ebbe aktívan képesek bekapcsolódni. Egyre nagyobb számban jelennek meg világszerte a különleges adottságokkal rendelkező személyek, kiknek védelmét a Raion nevű organizáció tűzte ki feladatául. Tagjai menedéket és tanulási lehetőséget biztosítanak azok számára, akik igénylik ezt. Természetesen, ahogy az lenni szokott, mindennek megvan a maga árnyoldala, így ettől eme dimenziót sem lehet függetleníteni. Apró, ám annál monumentálisabb elképzelésekkel megáldott csoportosulás ütötte fel fejét Naruki városában, titokban, az alvilág posványát használva melegágyként igyekeznek elképzeléseiket a gyakorlatban is megvalósítani. Az Xcution a fullbringerekre támaszkodva szeretne minél szélesebb körben befolyásra szert tenni, módszereiket tekintve semmitől se riadnak vissza.  Ellenben ahogy a gazok között is nyílhat virág, úgy a mostoha körülmények sem szabhatnak határt a fejlődés, a kreativitás szárnyalásának. Karakura az évek során virágzó metropolisszá nőtte ki magát, aminek köszönhetően a zenei élet és a divat központjává is vált. A felhőkarcolók alatt mászkálva igazán kicsinek érzi magát az ember!

Ne habozz, légy részese a kalandnak!
« Utoljára szerkesztve: 2016. Máj. 18, 23:16:54 írta Hirako Shinji »

Karakterlap

Hirako Shinji

A Yuuniverzum ura

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 79

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 3 459 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:[Fórumtörténet]
« Válasz #1 Dátum: 2016. Aug. 29, 21:18:44 »

Prológus

Ein besonderes Kind


Újszülöttként nem látott, nem hallott, hang nem jött ki a torkán, s mozdulni sem tudott. Mindezek ellenére nem félt, akkor sem sírt volna, hogyha rendelkezik ezzel a képességgel, mivel tudatában volt: élni fog. Az őt körülvevő emberek hatalmas tisztelettel viseltettek iránta, hiszen bárki, aki megérintette, megkapta azt, aminek híján volt. Ki elveszítette szeretteit, vigaszra talált, kinek szívében gyávaság lapult, bátorságra lelt.

Ennek oka abban rejlett, hogy képes volt megosztani lelkét másokkal. Mindazok, akik kapcsolatba kerültek vele, egy darabot kaptak belőle, aminek hála lelki sebeik, melyeket egyedül nem voltak képesek eltüntetni, begyógyultak.  Míg a gyógyulás lassú útjára léptek, a darabkák különleges aspektusok nyomát hagyták az embereken, amik haláluk pillanatában azonnal visszatértek a forráshoz.

Ugyan senki sem élt hosszabb életet azok közül, akik hozzáértek, mégis egyre többen és többen követték. Ahogy szellemének darabjai visszatértek, teste lassacskán működni kezdett. Idővel süket fülei szót hallottak, egy különös nevet, amin a követői hívták: YHWACH. Megértette a tényt, mely szerint ezen a néven valójában ama istent szólították, akiben hittek, ám ennek ellenére úgy döntött, használni fogja.

Évek teltek el mire rájött a módszerre, amivel sokkalta effektívebben tudta szétosztani lelkének adottságait. Azzal, hogy belegravírozta a képesség elnevezésének kezdőbetűjét az illető lelkébe, mélyebb kapcsolat jött létre és az alany hatalmasabb erőre tett szert. Schrift, így nevezték ezt. Sajátjába az „A” betűt véste, jelezve mindenhatóságát, kinyilvánítva erejének határtalanságát.

Idővel hatalmát hódításra használta, létrehozta a fény birodalmát, amelyet Lichtreichként ismertek. Ám ennyivel nem elégedhetett meg, seregének élén Soul Society hadereje ellen vonult. Kudarcot vallott, de nem halt meg, a világosság az árnyak martaléka lett. Egy évezred alatt története mítosszá vált, kevesen maradtak, akik ismerték a Szent Király himnuszát:

„A quincy-k lepecsételt királya…
Kinek szíve kilenc évszázad után újra ver…
Kinek tudata kilenc évtizedre rá visszatér…
Kinek ereje kilenc év múlva teljessé válik…
Ő, ki végül meghódítja a világokat!”

(click to show/hide)