Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Soifon

Oldalak: [1] 2 3 4
1
Küzdőterek / Küzdőterek szabályai
« Dátum: 2016. Aug. 06, 13:14:42 »
Szánalmas! Nem adhatod át magad a félelemnek harc közben!

Ha kitérsz, gondold azt: „Nem engedem, hogy eltaláljon!”

Ha megvédesz valakit, gondold azt: „Nem engedem, hogy meghaljon!”

Ha támadsz, gondold azt: „Meg foglak vágni!”

 - Urahara Kisuke
Limitek
 • Egy usernek (user=a karakter felhasználója, tulajdonosa) legfeljebb három küzdőtere lehet aktív egyszerre! Amíg egy küzdőtér nincs a staff által lezárva, addig aktívnak számít.
 • Egy karakternek legfeljebb két aktív küzdőtere futhat! Kivéve, ha nincs multid, ebben az esetben lehet mindhárom küzdőtér egy karakteré.
A küzdőtér vége
A küzdőteret abban az esetben lehet lezáratni, ha...
 • [...] a harc véget ért és minden résztvevő megírta a záróposztját.
 • [...] minden résztvevő közös megegyezéssel arra jut, hogy nem folytatják a küzdelmet.
 • [...] az egyik résztvevő elhagyta az oldalt vagy hosszú ideje (pl. két hónap) nem válaszolt, feltartja a játékot. Ilyen esetekben a vétkes féltől 500 ryou jutalmat megvonunk.
A harc szabályai
A küzdőterekre érvényes az összes harcra vonatkozó általános szabály, tehát...
 • [...] a támadásokat feltételes módban kell írni, nem sebezheted meg az ellenfeled annak beleegyezése nélkül.
 • [...] nem irányíthatod a másik játékos karakterét annak beleegyezése nélkül.
 • [...] törekedj a realitásra! Bár te döntöd el, hogy a másik támadása betalál-e és milyen sérülést okoz, ettől még ne írd le azt, hogy méterekkel mellécsapott, senki sem ilyen béna, hacsak nincs olyan állapotban hogy már kettős látása van, úgy szédeleg. Ne játszd a sérthetetlent, különösen nem olyan harcokban, ahol a két félnek hasonló az ereje. A nagyobb LP vagy képzettség nem jelenti azt, hogy el sem találhat az ellenfeled, csupán a valószínűségét növeli, hogy sikerrel védekezel egy támadás ellen.
 • [...] igyekezd minél részletesebben kifejteni, hogy mit csinál a karaktered. Így az ellenfeled is könnyebben el tudja képzelni, milyen mozdulatokat teszel és csökkented a félreértések esélyét. Vigyázz, a részletesség nem azt jelenti, hogy bezsúfolsz hatvan támadást egy posztba!
Az egyetlen különbség, hogy nyugodtan megölheted a karaktered, ha drámázni szeretnél, nem számít. A játéktéren ettől még nem lesz halott.

Szankciók
 • Négy vagy több küzdőtér nyitása esetén a harcot lezárjuk és a vétkes figyelmeztetésben részesül.
 • Ha multis usernek ugyanazzal a karakterrel fut három küzdőtere, első alkalommal szóbeli ejnye-bejnyében, másodszor figyelmeztetésben részesül.
 • Vépézésért, tehát ha nem hagyod megsebezni magad, irreális dolgokat cselekszel, nem feltételes módban támadsz, stb, először a jutalmadból kapsz levonást, ha pedig rendszeresen istent játszol, figyelmeztetésben részesülhetsz.

2
Shinigami / Re:Miyake Ichiro
« Dátum: 2016. Aug. 02, 20:33:04 »
Hajimemashite!

Meg kell valljam eléggé a határon mozog az előtörténeted. Nincs benne eget verően nagy hiba, csak sok apró.
 • Sok helyre nem sikerült vesszőt tenni, pedig kellett volna.
 • A hónapok nevei (így április) nem tulajdonnevek, így kisbetűvel írjuk. Az Emberek Világa viszont tulajdonnév, így azt meg nagybetűvel.
 • Találkoztam néhány elütéssel illetve olyan helyesírási hibákkal, amiket egy átolvasással észrevehettél volna. Például: "mert ha ez így lennem" lenne helyett, "öngyíkosok" öngyilkosok helyett, "akkor zajt csapott" akkora helyett, és így tovább. Szerintem azt is tudod, hogy a centimétert egybe kell például írni ^^
 • A shikai támadásod parancsa helyesen Uchihorobose!
 • Kicsit összecsapottnak érzem a történetet. Igazából minden benne van, de jobban is ki lehetett volna fejteni néhány részt, különösen a Rukongaiba való kerülésed után.

Meghánytam-vetettem a dolgot és a fenti hibák ellenére azonban mégis úgy döntöttem, hogy ELFOGADOM az előtörténetet, mivel kicsit nagyobb odafigyeléssel és energiabefektetéssel szerintem ki tudsz adni olyan írásokat a kezeid közül, amik megütik a színvonalat.

Szint: 1.
Lélekenergia: 5000 LP
Kezdőtőke: 4000 ryou
Osztag: 11. osztag

Jár öt ingyenesen választható kidou az animében és mangában is szereplők közül. Amint kész az adatlapod, elkezdheted a játékot. Jó szórakozást és sok sikert a karaktered kijátszásához.

3
Pályázatok / Re:Kagami Ai
« Dátum: 2015. Szept. 26, 09:20:03 »
Üdv!

Azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy nagyon boldoggá tettél sokakat a visszatéréseddel. Szépen sikerült írás, az említett elütéseket pedig javítottad, valamint az engedélyekkel és a senbankai képességgel kapcsolatban sem látok problémát. ELFOGADOM a pályázatot, köszöntelek ismét otthon!

Pontozást és adatlapot készíts, valamint az ex-kapitányságért járó pontbónuszt is vedd számításba.

4
Pályázatok / Re:Kagami Ai
« Dátum: 2015. Szept. 26, 09:17:30 »
Üdv!

Remélem nem unalmas, hogy már megint engem pillantasz meg ebben a topikban. Ha így is gondolod, valójában nem érdekel :| Én úgy vélem, csak idő kérdése volt, hogy mikor szemelnek ki téged kapitánynak, így nem lep meg az események ilyetén alakulása. A pályázatod ELFOGADOM, mivel megfelel minden követelménynek, és engedélyed is van rá.

Gratulálok a Kagami-ház históriájának első kapitányi címéhez, sanbantai taichou!
:|

5
Pályázatok / Re:Kagami Ai
« Dátum: 2015. Szept. 26, 09:12:59 »
Nagyon ötletes és kreatív bankait prezentáltál, és mivel az engedélyed valamint a képzettséged megvan rá, illetve a pályázatban magában sem találtam semmilyen kifogásolni valót, ezért a pályázatot ELFOGADOM. Gratulálok, hadnagy :|

6
Pályázatok / Re:Kagami Ai
« Dátum: 2015. Szept. 26, 09:10:43 »
A hivatalos, írásos felkérést megkapod másnap délután, ki tudja mennyi időt szenvedett felette az új kapitányod... A pályázatot ELFOGADOM, gratulálok a 7. osztag hadnagyi pozíciójához. És ha lehet, próbáld meg nem tönkretenni szegény Nobu-chant o.O

7
Shinigami / Re:Fon Seiran
« Dátum: 2015. Aug. 12, 20:15:28 »
Örömmel tölt el, hogy egy ilyen szilárd jellemű, kötelességtudó, engedelmes és keményen dolgozó shinigami lett magából, Seiran. Talán még halványan pislákol a remény arra, hogy a 2. osztag hírneve nem fog tovább süllyedni amíg ilyen tisztességes tagjai is vannak. Az engedélyei tudomásom szerint megvannak a multi indítására, és bár találtam helyesírási hibákat, ezek mennyisége és jellege nem ront az előtörténet minőségén, melyet ezennel ELFOGADOK.

Szint: 1.
Lélekenergia: 5000 LP
Kezdőtőke: 7000 ryou
Osztag: 2. osztag

Kap ingyen öt darab animében és mangában is szereplő, szintjének megfelelő technikát, mint minden shinigami. Ezen felül Onmitsukidou-tagként ingyenesen jár az Éjféli Bőrruha nevű eszköz is.

Képzettségei:
- Zanjutsu
- Hakuda
- Kidou
- Shunpo
- Zanpakutou
Minden képzettségére kap automatikusan 1 pontot, ezen kívül további 14 pontot oszthat szét közöttük. Részletekért ide kattintson.

Mihelyst elkészítette az adatlapját és bejelentette a pontelosztását (topik), hozzákezdhet a játékhoz. Jó munkavégzést és sok sikert a karakter kijátszásához.

8
Shinigami / Re:Kagami Ai
« Dátum: 2015. Aug. 12, 20:11:05 »
Üdv!

Mivel a PÜ-ben jelzett helyesírási hibákat javítottad többségében, magával az írással pedig semmi probléma nincs, így nem is húzom az időt, hanem ELFOGADOM az előtörténeted.

Szint: 1.
Lélekenergia: 5000 LP
Kezdőtőke: 7000 ryou (nemesi származásod okán)
Osztag: 4. osztag

Mint minden shinigaminak, neked is jár öt, a szintednek megfelelő kidou az animében és mangában szereplő mágiák közül ingyen, valamint emellé 4. osztagosként megkapod a Keikatsu nevű kidout és a Nabiku ágy nevű eszközt is. Amint elkészítetted az adatlapod, elkezdheted a játékot. Jó szórakozást és sok sikert a karaktered kijátszásához!

9
Pályázatok / Re:Tanarotte de Silfo
« Dátum: 2014. Nov. 03, 15:26:58 »
Üdv!

Egy icipici tagolás nem ártott volna az írásnak (értsd: bekezdések), mert nagyon egybefolyik a sok szöveg, de ettől eltekintve nem találtam kifogást a pályázatodban, kicsi troll tündér, így ELFOGADOM.

Összesen 15 ponttal gazdagodtál, amit eloszthatsz a képzettségeid között. Gratulálok, noveno espada!

10
Arrancar / Re:Tanarotte de Silfo
« Dátum: 2014. Nov. 03, 15:17:44 »
Üdv!

Meglehetősen egyedi arrancart sikerült alkotnod, legalábbis a mérete tekintetében mindenképpen. :D Be-becsúsztak elütések, szóismétlések az írásodba, ha lehet a jövőben olvasgasd át a posztjaidat, hogy ne maradjanak benne ilyen bosszantó hibák. Mivel az engedélyeid megvannak, így ELFOGADOM az előtörténeted.

Szint:
1. szint
Lélekenergia: 5000 LP
Kezdőtőke: 4000 ryou

Az alábbi képzettségeidre kapsz automatikusan 1-1 pontot, valamint eloszthatsz közöttük még 13 egységet:
Fegyverhasználat
Pusztakezes harc
Hollow képességek
Sonido
Resurrección
Hierro

Részletekért ide kattints. Készítsd el az adatlapod és a pontozásod, kellemes játékot és jó szórakozást a karakter kijátszásához!

11
Shinigami / Re:Kagami Ai
« Dátum: 2014. Szept. 29, 15:15:03 »
Üdv!

Mivel a PÜ-ben jelzett helyesírási hibákat javítottad többségében, magával az írással pedig semmi probléma nincs, így nem is húzom az időt, hanem ELFOGADOM az előtörténeted.

Szint: 1.
Lélekenergia: 5000 LP
Kezdőtőke: 7000 ryou (nemesi származásod okán)
Osztag: 4. osztag

Mint minden shinigaminak, neked is jár öt, a szintednek megfelelő kidou az animében és mangában szereplő mágiák közül ingyen, valamint emellé 4. osztagosként megkapod a Keikatsu nevű kidout és a Nabiku ágy nevű eszközt is. Amint elkészítetted az adatlapod, elkezdheted a játékot. Jó szórakozást és sok sikert a karaktered kijátszásához!

12
Módosított lelkek / Re:Berry nyuszi
« Dátum: 2014. Szept. 20, 17:24:33 »
Hali Berry!

Megérdemelnéd, hogy megdobjalak az Antiochiai Szent Kézigránáttal, mert nem olvastad el figyelmesen a szabályzatot: rossz a jelszavad. Viszont ezen az apró, ám mégis jelentős hibán túl nincs más okom rá, hogy a modsoul inváziót megrekesszem, szóval ELFOGADOM az előtörténeted azzal a feltétellel, hogy még egyszer nekifutsz annak a fránya szabályzatnak :|

Szint: 1.
Lélekenergia: 1000 LP
Kezdőtőke: 4000 ryou

Képzettségeid:
- Fegyveres harc
- Pusztakezes harc
- Reiatsu kezelés
- Helyváltoztató képesség
- Különleges képesség
A képzettségeid között 7 pontot oszthatsz szét szabadon. Részletekért ide kattints.

Mihelyst elkészítetted az adatlapod és bejelentetted a pontelosztásod (topik), hozzákezdhetsz a játékhoz. Jó szórakozást és sok sikert a karaktered kijátszásához.

13
Ember / Re:Daemon Nagai
« Dátum: 2014. Szept. 17, 20:19:50 »
Üdv!

Tetszik a karakter, amit alkottál, színészekben nem bővelkedik az oldal, különösen ilyen kétarcú sztárokban nem :) Nem véltem különösebb hibát felfedezni az írásodban, bár az előtörténeti rész inkább mintaposzt, mintsem olyan írás, ami a karakter eddigi életútját mutatja be. Az viszont stílusos és jól visszaadja a karakter tervezett jellemét, úgyhogy természetesen ELFOGADOM az előtörténeted.

Szint: 1.
Lélekenergia: 3000 LP
Kezdőtőke: 4000 ryou

Képzettségeid:
- Fegyveres harc
- Pusztakezes harc
- Reiatsu kezelés
- Helyváltoztató képesség
- Különleges képesség
A képzettségeid között 11 pontot oszthatsz szét szabadon. Részletekért ide kattints.

Mihelyst elkészítetted az adatlapod és bejelentetted a pontelosztásod (topik), hozzákezdhetsz a játékhoz. Jó szórakozást és sok sikert a karaktered kijátszásához.

14
Pályázatok / Re:Tadeo Dellomeurtre pályázatai
« Dátum: 2014. Szept. 04, 17:37:07 »
Üdv!

Nem látok problémát a módosításban, és mivel az engedélyed és a szinted megvan, így természetesen ELFOGADOM a változtatásokat.

15
Nem Játékos Karakterek / Re:Tenshitsu Kenzo
« Dátum: 2014. Szept. 04, 17:20:19 »
ELFOGADOM az NJK-pályázatot, kérlek készítsd el az alaplapját adatlapját a megfelelő boardban.

Oldalak: [1] 2 3 4