Összegzés - Sakamoto Fucking Naraku

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Sakamoto Fucking Naraku
Pozíció:
Quincy
Egyedi titulus:
Badass
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
N/A

Hozzászólások:
116 (0,039 naponta)
Regisztrált:
2014. Júl. 07, 17:25:26
Utoljára aktív:
2022. Aug. 06, 15:51:05
Tárcában:
14 800 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
4.
Lélekenergia:
60% Complete
20 500 / 30 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 39 pont
  • 4 pont jár hirenkyaku képzettségre
  • 31 pont az LP után
  • 4 pont jár minden más képzettségre összesen
Képzettségek:

1 pont fegyveres harc
21 pont pusztakezes harc
1 pont gintou technikák
24 pont hirenkyaku
2 pont íjhasználat
3 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

1 pont erő
1 pont ügyesség
1 pont gyorsaság

*quincyk minden hirenkyakura tett pont után két pontot kapnak
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim

Úgy néz ki, amilyen a jelleme, vad. Ez a 181cm magas izmos srác, aki 84kg-t nyom. Ez nem is lenne annyira rendkívüli rajta. Az se hogy van egy tetoválása a jobb vállán. De nem lehet eltekinteni pár apróságtól. Mint az a tény, hogy elég sok helyen van neki piercingje. Az arcán csak tizenegy darab van, kettő az orrnyergében, három-három pedig a szemöldöke helyén, kettő pedig függőlegesen az állában. De ez csak a kezdet, további három-három a füleiben, a cimpájától indulva egészen a közepéig. Ha ez nem lenne elég, akkor ott a haja. Fekete tüskés, ami egészen leér a derekáig. Vörös szemeit pedig fekete csík veszi körül. Most beszélhetünk a ruhájáról egy keveset. Nem tőle kérnél segítséget, ha keresel valamit, az már biztos. Fekete ujjatlan kabátja egészen a bokájáig leér. A kabátjának a jobb vállából néhány fekete toll nyúlik ki, az ujjainál körbe acéllap indul. Egészen felmegy a kabát nyakáig onnan le a mellkasáig majd át a másik oldalra, végig kis kör fémkiszögelések vannak rajta. Derékban egy fém öv fogja össze, és a lába két oldalán különválik. Ez van felül, lentebb általában egy fehér nadrágot visel. Társul hozzá egy fekete acélbetétes csizma, a szájánál szintén fémmel körbe kerítve és az elengedhetetlen kis kitüremkedések. S a legvégén egy ujjatlan fekete kesztyű szintén egy kis fémmel ellátva, a csuklóin pedig két fém karkötő. A hátán pedig egy kaszás tetoválás.

Milyen is lehet? Egyszerű léleknek tartja magát, hollowok számára fűszeresnek. Aki a legváratlanabb pillanatban is képes robbanni. De alapvetően, ha valaki veszi a fáradtságot, és van elég kitartása, akkor megláthatja azt is, hogy nem egy igazi tőről metszet bunkóval van dolga. Hiszen a világ nagyjából így ismeri. Heves, lobbanékony, beszól másoknak, és nem tiszteli a szabályokat. Az a lázadó fajta, aki ha nem figyel, elég hamar hűvösre kerül. Igazi punk, akinek van humora is és sok marhaságot is megcsinál. De ezektől elvonatkoztatva, ha valakit a barátjának tart, azért sok mindenre képes. Ha tudja, akkor kihúzza a szarból is, a verekedésekben mindig mellé áll, ha túlerőben van a másik banda, akkor is. Inkább együtt verjék meg őket, mintsem csak az egyiküket. A családjával különösebben nem tartja a kapcsolatot, elvan velük. De a viselkedése miatt a szüleivel nem a legjobb a kapcsolata. Egyedül a húgával, Karinnal szorosabb a viszonya. Kedvelt hobbija az is, hogy ki pofozza a kanosságot a testvére udvarlóiból. Ami néha vitákat szül kettejük közt. Leginkább mogorva arckifejezéssel járkál, de csak azért, mert így szokta meg. Az a fajta, akitől az anyukák távol szeretik tartani a lányukat, akiknek meg nedves álmaik vannak Narakutól. Bolondul a macskákért, velük tud felengedni igazán. Ja, meg szeret éjszaka motoros kocsmákba járkálni. A suliban meg, olyan mint a mese, egyszer volt, hol nem volt. Már amíg volt, de már kirúgták onnan is.

Ami egy Quincyre jellemző.
- Melldetektálás: Mindegy hogy takarja egy nő, valamilyen ösztön mindig megsúgja Narakunak, hogy mekkora mellekkel is van dolga. :D (Természetesen ez csak vicc ;) )

Akkusu kikku (Balta rúgás)
Ashige (Rúgás)
Kuchinuki (Dugóhúzó)
Seishuku dougi (Néma intés)
Oni Dekopin (Ördögi pöckölés)
Tesshou (Vasököl)
Raiouken (Viharkirály ökle)
Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Aug. 10, 06:19:52

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Fujioka Kyou
Nem elérhető Nem elérhető

Nagisa Sachiko
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?