Összegzés - Aenom'en

Daitenshi

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Aenom'en
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Egyedi titulus:
Ős - Shinenju
Titulus:
Hachibantai ex-taichō, Saizensen sōsui
Hírnév::
2
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
161

Hozzászólások:
93 (0,032 naponta)
Lakóhely:
Karakura Városa
Regisztrált:
2014. Júl. 03, 12:16:18
Utoljára aktív:
2018. Szept. 30, 14:16:56
Tárcában:
29 100 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
16.
Lélekenergia:
60% Complete
80 500 / 90 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok
Wikia:
Wikia
NJK:
NJK

Hovatartozás:
Daitenshi
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Acélkék
Pontozás:
Összesen: 155 pont
 • 5 pont jár alapból minden képzettségre
 • 141 pont jár az LP szint után
 • 6 pont bónusz az egykori kapitányi cím nyomán
 • 3 pont bónusz a Daitenshi kitalálásáért, illetve a tagságért
Képzettségek:

Zanjutsu: 24 pont
Hakuda: 24 pont
Kidou: 24 pont
Shunpo: 24 pont
Zanpakuto: 24 pont
Különleges Képesség: 24 pont

*11 elosztatlan pont
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Házas
Kivel áll kapcsolatban?:
Yasuji Chiyoko
Kapcsolatai:
Család
NÉV/PROFIL LINK
ROKONSÁG
Fia
Lánya
Fia
Bátyja
Mottó:
„You either die a hero or live long enough to see yourself become the villain…”
Post szín:
Azure|Beszéd: Glowing #31337e

Jellemzőim

J E L L E M

„Quid pro quo, valamit valamiért.
Erőt az útmutatásért, határozottságot a célért,
hűséget az életért. Megmentünk, ha akarod!”

Leginkább egy szóval jellemezhető: összetett. A komolytalan ficsúrtól a megfontolt vezetőig szinte minden megfigyelhető jellemében. Emberi életében féktelen és nagyravágyó volt, ami nem sokat változott halála után sem. Szereti az italt, a társaságot és a harcot. Ez nem is olyan meglepő, hisz' legtöbb társához hasonlóan ő is a legnagyobb harcos akar lenni egy napon. Káros szenvedélyei közé sorolható a fokozott cigarettafogyasztás, szinte már láncdohányosnak mondható. Különösen kedveli a finom teákat, ám sajnálatos módon valaki mindig megzavarja, amikor épp egy különlegességet fogyasztana. Kapitányként sem tartozott a legszigorúbbak közé, azonban megtanult felelősséget vállalni döntéseiért. Megnyerő stílusa és közvetlensége miatt sok barátot sikerült szereznie, valamint tiszteletnek örvendett a tisztek körében. Rengeteg küldetésben vett részt, nem egyben vezetőként. Gyors észjárásának és kombinatív képességeinek hála egyetlen akciója sem fulladt kudarcba.
A Gotei Juusantai elhagyása után újabb árnyalattal bővült a paletta. Hidegvérű és számító lett, aki mindig a legracionálisabb megoldást keresi. Tetteit egy nagyobb jó érdekében hajtja végre, s célja megmenteni a világot. Kissé egoista, valamint a megmentési kényszer is megfigyelhető nála. Paranoiás, szinte már nem bízik senkiben. Ennek ellenére az életét is feláldozná barátaiért, szerelme és gyermekei védelmében bármire képes. A Winter Wart követően őrültségnek tűnő naivitása tökéletesen eltűnt, csalódottságában bosszút fogadott az egész Seireitei ellen. Lenézően tekint minden olyan shinigamira, aki gondolkodás nélkül követi egy hibás rendszer utasításait. Gúnyos, bántó megjegyzései miatt egy idegen számára nem tűnhet túlzottan kellemes beszélgetőpartnernek, azonban kicsit jobban megismerve megtalálhatóak még benne a kedvesség nyomai. Arrogáns, nárcisztikus jellem, aki nem ismeri el mások felsőbbrendűségét, képtelen engedelmeskedni.
Sosem volt igazán békés alkat, nézeteltéréseit leginkább harccal oldja meg, az agresszív véleménycsere híve. Amennyiben úgy érzi, hogy személyét megvetik, kegyetlenül képes megtorolni azt szóban, de a tettlegességtől sem riad vissza. Ugyan a  küzdelem mindig is nagy szenvedélye volt, mostanra már nem érzi ugyanazt a lelkesedést, mint egykoron. Nem lévén igazi riválisa a csatában, így mozdulatait a precíz céltudatosság jellemzi, szemben az egykori letörhetetlen hévvel. Mindezek ellenére valamilyen szinten minden ellenfelét tiszteli, legalábbis nem leli örömét az értelmetlen kínzásukban. Úgy tartja, az erő a hatalom legfontosabb alappillére, s minél többre tesz szert, annál könnyebben lesz képes akaratát kamatoztatni a Nála gyengébbek ellenében. Önös céljai felülírták a közösség jólétéért folytatott tevékenységét, habár még mindig feladatának tartja az emberek védelmét. Ez inkább rögzült viselkedésforma, semmint tudatos elhatározás.
Intelligens, sok témában tájékozott, remek alapműveltséggel rendelkező férfi. Könnyedén tanul új nyelveket, a japán mellett beszél angolul, valamint az Ősök elfeledett, rég halott dialektusát is képes volt elsajátítani. Viszont ki nem állhatja a találós kérdéseket és rejtvényeket, tudásának nagy részét életének legmeghatározóbb aspektusában kamatoztatja, mégpedig a harcban. Egykori rangjából adódóan kiemelkedő stratégiai érzékkel rendelkezik, mind kisebb csoportok, mind önmaga koordinálásában. A képességeiben rejlő potenciált igyekszik a legmegfelelőbb intenzitásban kihasználni, s győzelmei mindig elégedettséggel töltik el. Habár vívótudása figyelemre méltó, ennek ellenére a mindennapokban kézügyessége horribilisnek mondható: se rajzolni, se barkácsolni nem tud, ráadásul az utóbbival nem csak saját, de mások testi épségét is veszélyezteti. Feltehetőleg egy korábbi, gyerekkori traumának hála szinte beteges rettegés fogja el a tűk láttán, viszont vészhelyzetben ez nem hátráltatja, nem blokkol le, ha az előbb említett tárggyal támadnak rá.
Nehézkesen rázódott vissza az Emberek Világában uralkodó pörgésbe, azonban mostanra magáévá tette a kapitalista életszemléletet minden szempontból. Példának okáért kedvelt időtöltésévé vált az ismeretterjesztő műsorok bámulása a televízióban, sok információt ezeknek köszönhetően szerez be a másoknak hétköznapi dolgokról. Főzőtudománya kimerül a teakészítés mozzanataiban, felesége és a raktárban önjelölt szakácsként működő személyek gondoskodása nélkül feltehetőleg már régen érszűkületet kapott volna a rengeteg gyorséttermi vacak miatt. Egészségével ilyen tekintetben egyáltalán nem törődik, egyszer már meghalt, nincs igazából mitől tartania. A rohanó hétköznapokat erőteljes lustálkodással képes csak átvészelni, személyes sértésként éli meg, hogyha véletlenül Neki kell bevásárolnia, ebből adódóan az alkalmak döntő többségében természetesen Rá hárul eme megtisztelő feladat. Hobbija a semmittevés mellett a mangaolvasás, viszont csak az ecchit ismeri, mint műfajt, lévén Lisatól mást nemigen lehet beszerezni.
Shinenjuvá válását követően személyisége némileg megváltozott, az elkóborolt lelkek emlékei hatalmas mennyiségű információval látták el a világról, s annak működéséről. Türelem és szemlélődő magatartás jellemzi, igyekszik megérteni mindent, ami körülötte történik. Úgy érzi, felelősséggel tartozik minden élőlényért, éppen ezért korábbi tettei ellenére próbálja kerülni a vérontást, s lehetőleg békésen intézni a konfliktusokat. Legélénkebben a Sierashi Yuusukeként átélt szituációk jelennek meg elméjében, azonban minden egyes történéshez hasonló, a blankok által tapasztalt eseményeket kapcsol, például emlékszik szerelme arcára és nevére, azonban mellette ködösen más személyek képe is felsejlik, amennyiben Őrá gondol. Gyermeki meglepődéssel csodálkozik rá az egyszerű dolgokra, mint egy hosszú kómából ébredő beteg, újra megtapasztal mindent, ami korábban jelentéktelenül hétköznapinak tűnt számára. A természet nagy csodálója, képes akár órák hosszat egy helyben állni és nézni, miképpen lélegzik az erdő. Célja biztosítani a békés átmenetet, az ősök távozását.
K I N É Z E T

Magasság: 182 cm
Tömeg: 70 kg
Szemszín: vörös
Hajszín: fekete
Kinézet: Hosszú fekete haja rendszerint vörös szemeibe lóg, amelyek érdeklődve néznek rád. Tekintetében megfoghatatlan erő tükröződik, évezrednyi élet tudása és bölcsessége. Magassága tiszteletet parancsoló, testalkata arányos. Nem mondható izomagyúnak, hisz' leginkább gyorsaságára épít, de azért rendesen karban van tartva. Az Emberek Világában szeret ingben és farmerben mutatkozni, s ezek mellé legtöbbször tornacsukát vesz fel. Habár jobban preferálja a kényelmes viseleteket, mégis sokszor látni elegáns öltönyben, amivel egyfajta komoly kisugárzást kelt. Soul Societyben a szokásos shinigami uniformist viseli, valamint egy fehér sálat. A világoskék Daitenshi-haoirit vállaira borítva hordja, a kabát mindkét felén a némileg magasított gallér alatt felfedezhető egy-egy kapocs, melyeket egy vékony lánc köt össze, ily' módon akadályozva meg a ruhadarab leesését, lévén karjai a haori ujjain kívül vannak. Fegyvereit jobb oldalán hordja a könnyebb előrántás érdekében. Küldetések alkalmával egy teljesen fekete egyenruhába öltözik, ami némileg modernebb, mint a Shihakushō.  Jobb keze gyűrűsujján egy egyszerű, szépen megmunkált ezüstgyűrű fedezhető fel, amelynek belsejébe a „2010.02.03." dátum van gravírozva, ami Chiyokóval való házasságkötésének időpontja.

AVATARALANY:
  ►Naruto - Uchiha Madara

Z A N P A K U T U O

Neve: Dotonryuu | Földsárkány
Fajtája: Föld
Lepecsételt forma: Különleges katana, melynek pengéje kevésbé ívelt, jól láthatóan szúrások kivitelezésére specializálódott. Annyiban különbözik a képen láthatótól, hogy a saya polírozott fából készült, így nem ilyen matt, valamint a tsuba ehhez hasonló, ezen kívül aranyozott. A fegyver kivételes eleganciát kölcsönöz hordozójának, mestermunka. Rendszerint az oldalamon hordom, és onnan rántom elő.
Lelke: Yuusukével ellentétben a megfontoltság és a higgadtság mintapéldánya. Nem szereti túlzottan elsietni a dolgokat, úgy tartja mindennek meg van a maga ideje, habár birtokosa megítélése szerint csak végtelenül lusta. Nem kedveli igazán a harcot, de ha mégis arra kerülne a sor, rendkívüli erőt kölcsönöz használójának.

SHIKAI

Parancsszó: Me ga samero, Dotonryuu! (Ébredj, Földsárkány!)
Shikai kinézet: A parancsszó kimondása után a kard alakja megváltozik. A markolat elején, a keresztvasnál, egy sárkányfejet mintázó kőfaragvány jön létre, amelynek szájából áll ki a katana pengéje, ami ugyancsak kőből van. Ennek ellenére a fegyver pengeéles és könnyű. Alkalmas közelharcra. Ezen kívül a gyorsaságom is kétszeresére növekszik.Shikai technikák:
  • Sabaku no Arashi (Sivatagi Vihar) – Fogást váltok a katanán, így a penge a föld felé mutat. Mikor kimondom e szavakat a fegyver szó szerint porrá robban és apró egy-két centis szikla pengék kerülnek a levegőbe. Külső szemlélőnek azonban csak úgy tűnik, mintha homokot fújna a szél. Ezek a szilánkok nagy mennyiségben súlyos sérüléseket okozhatnak. A sárkány „pikkelyeit" gondolataimmal tudom irányítani.
  • Suna no Fusegu tate (Homok védőpajzs) - E szavak hatására Dotonryuu egy tojás alakú burkot képez körülöttem, amely ellenáll a legtöbb fizikai támadásnak és még egy gyengébb Ceroval is elbír.

  BANKAI

  Név: Naiyajin Dotonryuu | Gyémántkirály Földsárkány
  Bankai kinézet: Dotonryuu újra megváltozik, ezúttal egy vékonyabb vívókard formáját veszi fel. Eltűnik a durva kőfelület, olyan mintha az egész fegyver csillogó gyémántá válna. A penge elején három különböző méretű tüske meredezik, ezzel még veszélyesebbé téve az eszközt. Mint ahogy a Shikai is, úgy a Zanpakutuom Bankaija is a sebességre épít. Eddigi gyorsaságom kb. ötszörösére nő, s emberi szemmel lehetetlen követni.  Bankai technikák:
   • Naiya Saberu (Gyémánt pallos) - Kardommal egy félkört rajzolok magam előtt, s ebben a félkörben gyémántpengék kezdenek materializálódni. Újabb csapás után ezüstszínű energiapallos jelenik meg, amely a pengéket körülfogva repül az ellenfél felé. Egyes esetekben azonban nem kell a karók megjelenésére várni, hanem egyszerű pallosokat is el tudok engedni, habár ezek nem olyan pusztítóak.
   • Tsuinryuu no Kira Ago (Ikersárkány gyilkos állkapcsa) - Bankaiom második támadása, inkább az erőre, semmint a gyorsaságra épít. Döfésszerű mozdulatot teszek Zanpakutuommal, ami aranyszínűen felizzik, ezt követően két hatalmas sárkányt vagyok képes megidézni. A lények fizikai erejükön kívül még a Naiya Saberuhoz hasonlatos energiasugarakat is képesek kilőni pofájukból.
   • Saiban no Naiyakoutei (Gyémántcsászár ítélete) - Bármilyen talajforma (homok, szikla, sár) manipulálására képessé válok, csupán előtte meg kell érintenem az adott felületet, ekképp némi lélekenergiát juttatva bele, aminek köszönhetően már irányíthatóvá válik. Természetesen minél nehezebb vagy összetettebb az adott matéria, annál több energiát igényel a kontrolálás. 1000 LP-nként száz kilogrammnak megfelelő mennyiségű kőzetet leszek képes mozgatni, persze ez csak a Bankai feloldása után lehetséges. Másrészről az anyag sűrűsége és tömörsége is manipulálhatóvá válik, ily’ módon az ellenfél irányába tartó homok fergeteg könnyedén formálható át kemény sziklatömbbé.
    A parancsszó elhangzását követően Naiyajin Dotonryuu lassacskán elporlad, majd darabkái testem körül kezdenek körözni, szemmel alig követhető sebességgel. Vakító fényjelenség közepette alakul át egy sötét páncéllá, melynek hátrészéből igazi sárkányszárnyak merednek ki, ekképp téve alkalmassá a repülésre, de ezek visszahúzhatóak. A lélekölő fegyverként eltűnik, a páncélzatnak hála egyesül használójával. Természetesen formálhatok magamnak kardot, ha mindenáron közelharcba szeretnék bocsátkozni, ám lényegében ezen a szinten már a telekinetikus képességeké lesz a főszerep.

    Fontosabb technikák: Némelyik mozdulatsor, illetve kombináció külön nevet kapott, általában ezek kerülnek bevetésre amennyiben az ellen kiiktatása, összezúzása a fő cél.

    • Sabaku no Yami – Kugi Sekkan (Sivatagi Sötétség – Szöges kőkoporsó, 砂漠 の 闇 - 釘石棺): Az elnevezésnek megfelelően egy szarkofágszerű burok veszi körül az ellenfelet, melynek elején egy sárkányfej domborműve látható. Amikor a használó ökölbe szorítja jobb kezét, bent tucatnyi kőpenge szúródik az áldozatba, teljesen kilyuggatva azt. A feltételezéstől eltérően nem jelent azonnali halált, túlélhető, amennyiben nem éri találat a létfontosságú szerveket és van a közelben képzett orvosi segítség, amire lássuk be, igencsak kevés az esély nagyobb összecsapások alkalmával.

    • Sabaku no Kouki – Kesunami (Sivatagi Fényesség – Eltörlő hullám, 砂漠 の光輝 -消す波): A zanpakutou eleméből kiindulva természetesen nem a tengereken látható hullámokra kell gondolni, de kinézetében igencsak hasonlít azokra. Több méter magas, tsunaminak is beillő homokfal emelkedik, ami elsöpri és feltehetőleg összezúzza az ellenfelet. Hátránya, hogy csak bizonyos magasságig képes emelkedni, azonban ezt ellensúlyozza a sebesség, amivel lecsap. Gyors reakcióidővel és legalább mesteri szinten űzött helyváltoztató-képeséggel elkerülhető.

    • Sabaku no Kami – Saishuu Saiban (Sivatagi Istenség – Végítélet, 砂漠 の神 - 最終 裁判): Relatíve nagy területre ható támadás. A levegőbe emelkedve körülbelül ötven kisebb-nagyobb szikla segítségével létrehozható attrakció. A használó elméje segítségével irányítja a lövedékeket, melyek a zuhanás közben felgyorsulva irgalmatlan erővel csapnak le egy bizonyos hatóközön belül. Egyfajta meteoresőként értelmezhető, csak ezek nem lángolnak.
   S H I N E N J U

   Jelentése: 思念珠 (Emlék Rózsafüzér)
   Leírás: A Shinenju a Dangaiban elveszett lelkek emlékeinek összességéből létrejövő objektum. Yuusuke esetében némileg komplikáltabb azonban a helyzet, lévén a korábban már felemelkedett, ám Soul Society és az Emberek Világa között megrekedt ősök alkotják új lényét. Meggyilkolásán kívül emlékszik minden olyan eseményre, ami élete során történt vele, de emellé több évezrednyi tudás és töredezett emlékfoszlány is kapcsolódik, melyeket úgy érzi, átélt korábban, a valóságban viszont ezek nem tartoznak hozzá, csupán az eltévedt szellemlények visszarezgései.
   Halálisteni képességei megmaradtak, habár zanpakutōjának szelleme ismét egyesült Sierashi saját lélektöredékével, ebből adódóan képes lemásolni korábbi technikáit, ellenben ehhez önmagából és nem a lélekölőből merít erőt. Belső hollowja nem volt ilyen szerencsés, az újjászületés pillanatában elpusztult, ezáltal megszűnt vaizardnak lenni, minden lidérci képességét elveszítette.
   Emlék Rózsafüzérként képessé vált az úgynevezett Blankok (欠魂, Hiányos lelkek) manipulálására. Ezek az emlékeiket elvesztett entitások követik a Shinenjut az Emberek Világába, irányítás alatt különböző feladatok végrehajtására is képesek, akár két világ egymásba olvasztása is lehetséges álltaluk. Létezésük egy anomália eredménye, ami a Köztes Világban is megjelenik, ekképpen jön létre a Kyōgoku (叫谷, Sikolyok Völgye), ahol a blankok tanyáznak. Eme lények kinézetre is igen érdekesek: nagy fehér szellemek, halványpiros csepp alakú fejjel, amely veszély esetén vörössé változik, ekkor hasonló színű méretes karokat is képesek növeszteni.   A plusokkal ellentétben nem rendelkeznek a Végzet Láncával, s a lélektemetés sincs semmilyen hatással rájuk. Nem túlságosan erősek, egyetlen kardcsapás vagy gyengébb démonmágia is elegendő elpusztításukhoz, problémát kizárólag nagyobb számban okozhatnak. (A KK-ra tett pontoknak megfelelő mennyiségűt képes egyszerre megidézni és irányítani.) A Shinenju közelében képesek felvenni egykori, emberi formájukat.

   Blankokkal kapcsolatos technikák:
    • Önmegsemmisítő robbanás – A név magáért beszél. A hiányos lélek megragadja áldozatát, ezt követően színtiszta energiává válva elpusztítja önmagát, illetve célpontját is. Magas, legalább kapitányi szintű lélekenergiával (10 000 LP) túlélhető a detonáció, ebben az esetben csupán égési sérüléseket okoz a robbanás, értelemszerűen minél magasabb az ellenfél reiatsuja, annál kisebb a sebesülés mértéke, azonos szinten elhanyagolható.

    • Alakváltás – Képesek egyszerű tárgyak alakját felvenni, legyen az fegyver (kard, lándzsa, íj) vagy bármilyen tereptárgy, egyedül a használó képzelete szab határt. Megjegyzendő, miszerint bonyolult felépítésű szerkezetek lemásolására nem képesek, így lőfegyvert vagy tankot sem lehet belőlük idézni.

    • Regeneráció – Elveszített végtagok pótlására is használhatóak, azonban komolyabb sérüléseket vagy károsodott belső szerveket képtelenek helyettesíteni.
    F E L S Z E R E L É S E K
    • Egy aranyozott szárnymotívumot formázó jeladó.
    • Susanoo no Genkotsu (須佐能乎 の 拳骨, Susanoo ökle) – Ősi varázslattal készült páncélkesztyű, amely képes a viharok istenének erejét segítségül hívni. A történetektől eltérően valójában a környezet lélekrészecskéit gyűjti össze, amiket ezután a használó képes kéken izzó villámok képében kilőni. Alapjában véve ezen támadás nem halálos, azonban igen fájdalmas, mivel összerántja az ellenfél izmait, így akár az emberi szívet is képes lehet egy megfelelő adottságokkal rendelkező hordozó megállítani. A távolság növelésével egyenes arányosságban csökken a villámcsápok ereje, vagyis ami egy-két méternél harmadfokú égési sérülést okozna, az tíz méternél már „csak” gyengébb áramütésként jelentkezik. Három kör alatt töltődik fel, azonban a negyedik körben szabadon alkalmazható. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy képes egyfolytában használni, hanem az adott postban maximum háromszor tud tüzelni vele. A villám-alapú kidouk támadóértékét két ponttal növeli. Vallatások kivitelezéséhez a legalkalmasabb, hiszen szinte elviselhetetlen kínokat okoz. Yuusuke a jobb csuklóján lévő tetoválásba pecsételte, ennek köszönhetően csak a Kaisan! (解散, Feloldás!) parancs hatására materializálódik.
    • [DBN-S]Daitenshi Battle Nano-Suit
     Típus: páncél
     Leírás: A Juunibantai gondozásában készült harci öltözet létrehozásának célja az volt, hogy a Daitenshi tagjai még a legmostohább körülmények között is képesek legyenek harcolni, s mindeközben testi épségük megóvását egy olyan szintetikus anyag gondjaira bízni, amely újdonságnak számít a Seireiteien belül, az elkészült prototípusok tesztelését a testület éles bevetések alkalmával végzi el. A ruházat színösszeállítására a szürke és a fekete jellemző, baloldali vállrészén a Arkangyal szimbóluma kapott helyet. A tompa kék fénnyel izzó kijelzők jelzik az öltözet további különlegességeit: az alkaron elrejtett panelben beépített kommunikátor, miniatűr holo-kivetítő került elhelyezésre, az utóbbinak köszönhetően szinte bárhol beléphetnek a Fészekben lévő könyvtár archívumába, valamint a megfigyelőrendszerbe is. A ruha a csigolyák mentén beszúrt elektródákkal kapcsolódik a központi idegrendszerre, ennek hozományaként bírva a testet olyan erőkifejtésre, amire normál körülmények között az nem volna képes. A szerkezetek működésének fenntartásához az alany lélekenergiáját használja. Személyre szabott mivoltának, illetve strapabíróságának hála minden tag a számára legmegfelelőbb kivitelben vehette át.
     Hatás: Rendeltetésének hála tompítja az ütések erejét, azáltal minden negyedik hakuda pont után az ellenféltől levon -1 pont hakuda képzettséget. Így amennyiben a támadó 15 pontos hakuda/pusztakezes harc képzettséggel rendelkezik, úgy a páncélzatnak köszönhetően egy 12 pontos hakuda/pusztakezes harc képzettséggel rendelkező harcos erejével ér fel. Maximum 3 pontot vonhat le!


    Istentelen helyzet

    Típus: szociális

    Státusz: B E F E J E Z E T T

    Partner: Sierashi Katsuo


    Változó szelek

    Típus: szociális

    Státusz: B E F E J E Z E T T

    Partner: Chiruochiba Airisu


    Vörös és kék

    Típus: szociális

    Státusz: I N A K T Í V

    Partner: Gawin Lancaster


    Zúgó vizeken

    Típus: küldetés

    Státusz: L E Z Á R T

    Partner: Kuchiki Hana, Nara Shiratori, Tamachi Yukezo, Kagami Ai, Verashu Suwun, Sakai Kotomi


    Törött homokóra

    Típus: küldetés

    Státusz: L E Z Á R T

    Partner: Kurai Szadame


    Rég látott ismerősök

    Típus: szociális

    Státusz: B E F E J E Z E T T

    Partner: Masaki Sachiaru, Chizuki Maya, Kawaguchi Yasu, Wakahisa Shun,  Hanabi Shiori,  Kimito Misa


    Vadászkirándulás

    Típus: szociális

    Státusz: I N A K T Í V

    Partner: Masaki Sachiaru, Chizuki Maya, Kimito Misa


    Cleto

    Típus: szociális

    Státusz: B E F E J E Z E T T

    Partner: Cleto Seffira


    Alapkőletétel

    Típus: szociális

    Státusz: B E F E J E Z E T T

    Partner: Tamachi Yukezo, Kurai Szadame, Murasaki Shōko, Masachika Ryūtarō, Masachika Ryouji, Amane Fusako Miyu, Gawin Lancaster


    Találkozás a tetőn

    Típus: szociális

    Státusz: B E F E J E Z E T T

    Partner: Karasu Vex


    Nomen est omen

    Típus: szociális

    Státusz: A K T Í V

    Partner: Kitetsu Raiden


    Aláírás:


    Nyelv:
    Hungarian
    Helyi idő:
    2022. Júl. 01, 00:48:04

    Elérhetőségek

    E-mail
    rejtett


    Sierashi Katsuo
    Nem elérhető Nem elérhető

    Nara Shiratori
    Nem elérhető Nem elérhető

    Murasaki Shōko
    Nem elérhető Nem elérhető

    Kimito Misa
    Nem elérhető Nem elérhető

    Sachiaru Masaki
    Nem elérhető Nem elérhető

    Hanabi Shiori
    Nem elérhető Nem elérhető

    Üzenet hozzáadása

    Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?