Összegzés - Amaya Ureshii

13. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Amaya Ureshii
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Kor:
28

Hozzászólások:
5 (0,002 naponta)
Lakóhely:
Taichou vagy hadnagy környékén
Regisztrált:
2014. Aug. 04, 11:32:04
Utoljára aktív:
2015. Szept. 06, 19:40:17
Tárcában:
4 300 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
2.
Lélekenergia:
60% Complete
18 300 / 30 000
Előtörténet:
Előtörténet
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 47 pont

• 5 pont jár minden képzettségre
• 36 pont az LP után
• 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
• 2 pont a volt hadnagyi rang miatt
• 1 pont a Nőegylet tagság

Képzettségek

5 pont zanjutsu
5 pont hakuda
19 pont kidou (+2 pont tárgyi bónusz)
7 pont shunpo
11 pont zanpakutou
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

JellemzőimNév: Amaya Ureshii
Kaszt: shinigami
Rang: 13. osztag, 3. tiszt
Magasság: 162 cm
Nem:
Életkor: 103, de 20 évesnek néz kiHosszú, hullámos, göndör, egyenes, vagy feje búbjára tűzött lila haj -épp milyen kedve van-; barna szem; shinigami öltözék; lila obiGyerekkori szokását tartva, még mindig szokása másokat bosszantani, bár a verekedésekből már kinőtt, ártatlan hisztiket még szívesen rendez. Tipikus tinédzser lévén, szeret áradozni srácokról. Órákat tud beszélni különböző ellenkező neműekről, de ha szükséges hírességekről is szívesen tart előadásokat. Kedvenc elfoglaltsága shoujo manga-kat olvasni, miközben együtt sír, nevet, vagy bosszankodik a hősökkel. Rossz tulajdonsága közé tartozik, állandóan csokis shake-et inni, K-pop-ot hallgatni, kicsike chibi figurákat rajzolgatni és hamburgerrel tömni gyomrát.
Huszonegyedik századi fiatalként, gyakran gépen chat-el környezetével, még ha egy szoba is választja el tőlük. Illetve megesik, rögtönzött szórakozásként "papír üzenetet" játszik. Felírja néhány szóban mire gondol és célpontjától elvárja ugyanígy válaszoljon neki. Ezt a remek hobbiját, bármikor képes bevetni, ha unatkozik, vagy számára kínos témáról kellene nyilatkoznia.
Társaságban, elsősorban idegenek jelenlétében roppant visszahúzódó. Általában fülig vörösödik és képtelen megmukkanni. Nem igazán tudja kezelni a váratlan helyzeteket. Többnyire elbújik valamelyik ismerőse mögé, vagy tanácsot kér, mit kellene tennie.


Színkód: #990066
Avataralany: Hijiri Byakuren - Touhou
RL avataralany: Hyosung - Secret
Character theme song: DBSK - Purple line
Battle theme song: Super Junior-M - Super girlNév: Yoruno Kyaku (夜の 客, Kései -esti- vendég)
Kinézet:
Kard szelleme: Otaki (小滝, vízesés) de Amaya csak Ukiuki-nak hívja.[Ukiuki-víg, szórakoztató]
Kinézet:
Látszólag szép, komoly, elegáns nő, de a valóságban ugyanolyan gyerekes mint Amaya. Általában sírni szokott, amikor megjelenik, mert nagyon hiányzik neki "gazdája" és társa és gyakran szokta agyonölelgetni örömében a lila hajú lánykát. -> Szemei kékek, néha ezüstösen csillognak. Hosszú, szalaggal összekötött, barna haja majd földig ér. Fejdíszt visel, melyen apró csengettyűk szoktak csörögni. Kezében rizspapír ernyőt tart. Ruhája sötétzöld, vörös és arany színű, gazdagon díszített yukata.
Többnyire szótlan, békés és higgadt. Általában csendesen sétál a hatalmas vízesés környékén. Kedvenc elfoglaltsága, hogy kiáll a belső világban található hídra és órákon át hallgatja a természet hangjait. Nehezen hozható ki sodrából, mert az évtizedek alatt megszokta Amaya szeleburdi viselkedését és megtalálva gyengéjét, saját hasznára fordította. Elérte egykor gyerekként csintalankodó gazdája, ne játszópajtásként gondoljon rá, hanem idősebb testvérként. Ennek hála, mai napig remek harmónia uralkodik közöttük. Végighallgatja és tanácsokkal látja el kamaszkorú tulajdonosát. Biztos pont az életében, akire mindig számíthat.
(click to show/hide)
Shikai kinézete:
Parancs: Pikatto shiro! (Ragyogj!)
Támadások:
Abareru ame (暴れる 雨, Tomboló eső): A katana-t az ég felé emeli és apró ezüstös cseppek hullanak le az égből. Amikor viszont újra vízszintesen az ellenségnek szegezi az apró ezüst cseppek felrobbannak.
Biri ametsubu (びり 雨粒, Utolsó esőcsepp): A katana-t maga előtt elengedi és az eltűnik, a közben tengerré váló talajon. Egy esőcsepp lehullik az égből az áldozatra, de amikor céltér körbeveszi is összeroppantja, ezzel megsemmisítve őt.Név: Gekkou Kyaku (月光 客, Holdsugár vendége)
Kinézet:
Képesség:A jogar kellős közepén van egy drágakő. Ha Amaya erőteljesebben a földhöz érinti a fegyvere talpazatát a kőből vakító fény tőr elő, ami elvakítja az ellenségeit, míg a talaj vízzé változik alatta. Egy újabb ütéssel hullám keletkezik, ami egyenesen az áldozata fölé tornyosul és maga alá temeti.
Támadások:
Ame embu (雨 円舞, Eső keringő): Amaya tánca, amely segítségével megbénítja az áldozatát. Ha végzett négy ezüst színű esőcsepp veszi körbe az ellenfelét és fényes sugár hagyja el őket, ezzel darabokra bontva a másikat.
Ame Kingoku (雨 禁獄, Eső fogsága): Elkezdi forgatni a jogart, amitől a két Hold alakú fogat elkezd kéken izzani. Mivel minden erőt felemésztő támadás a tulajdonos lélekenergiájának mennyiségétől függ, hogy mikorra tudja abbahagyni a forgatást. A mozdulatsornak akkor van vége, ha az ellenfele előtt egy hatalmas "tócsa" keletkezik. Amint kimondja a támadás nevét a vízből egy kar nyúlik fel és rántja magába a támadót. Tulajdonképpen a jogar közepén lévő körbe zárta be ellenfelét vagyis csak az élete fonalát, ami szellem voltát jelképezi. A két Hold egyszerre vágja ketté a követ, ezzel elvágva a fonalat. Ettől viszont Amaya elveszíti a shinigami képességeit és Ukiuki is megsérül.(click to show/hide)


(click to show/hide)

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Júl. 01, 00:02:09

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Mizushima Tenkai
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Seiun
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Shuuichi
Nem elérhető Nem elérhető

Yato Chifuyu
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?