Összegzés - Mizushima Rena

2. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Mizushima Rena
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Nem:
Nő
Kor:
96

Hozzászólások:
23 (0,009 naponta)
Regisztrált:
2015. Nov. 30, 02:17:51
Utoljára aktív:
2020. Nov. 18, 20:10:25
Tárcában:
10 300 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
5.
Lélekenergia:
60% Complete
28 500 / 30 000
Előtörténet:
Előtörténet
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Bordó ezüst peremmel
Pontozás:
Összesen: 66 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 57 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei Juusantaihoz tartozás miatt
  • 1 pont nemesi származás okán
  • 3 pont tárgyi bónusz Helyváltoztató képességre, ha viseli az Éjféli bőrruhát
Képzettségek:

10 pont fegyverforgatás
19 pont hakuda
15 pont kidou
7 pont helyváltoztató képesség (+3 pont tárgyi bónusz)
15 pont zanpakutou


5 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

2 pont erő
2 pont ügyesség
1 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kapcsolatai:
Uzumi Kaori - Édesanyja
Mizushima Hanabi - nővér
Mizushima Shuuichi - báty
Mizushima Seiun - unokatestvér
Mizushima Tenkai - unokatestvér
Meiou Tokiya - másodunokatestvér
Meiou Toshizou -másodunokatestvér
Meiou Hotaru - másodunokatestvér
Amatsuji Youko Miu - harmadunokatestvér
Amatsuji Shinri - ős
Post szín:
#f7565b

Jellemzőim


Nem: Nő
Kaszt: Shinigami
Kor, születési dátum: | 1926.05.25. |
~ 90 év lélekként
~ 0 emberként

         Nagyjából 20 évesnek nézek ki.
174 centiméter magas, majd' 60 kilogramm körül vagyok (+- 5 kiló, mert nem árulom el :p ). Csinos alakkal áldott meg az élet, amit egyesek szerint nem tudok értékelni. Hajam hosszú, jóval a derekam alá ér, karmazsin vörös színben pompázik. Néha hullámos, néha teljesen egyenes, de az sem ritka, hogy épp göndörnek álcázza magát, persze általában pont ellenkezője annak, amire én pillanatnyilag vágyom. Egy sorscsapás, azonban levágatni nem szeretném. A színe egyébként nem a legjobb rejtőszín, éppen ezért alakítottam úgy az egyenruhámat, hogy csuklyája is legyen, ugyanis befesteni sem volnék hajlandó.   
Titkon nagyon is elégedett vagyok a testemmel, és tisztálkodás alatt nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a legapróbb részletek is megfeleljenek.   
Úgyszintén nagy energiát fektetek a rendszeres testedzésbe, aminek hála elhízni nem fogok egyhamar. De egyébként sincs rá hajlamom.
Naponta több órán át viselek a végtagjaimon kisebb-nagyobb súlyokat, hogy folyamatos edzésben maradjak. 
 
         Szemeim színe az élénkzöldtől a sárgászöldig széles skálán mozog. Hosszú szempilláim vannak, viszont barnásvöröses színűek, nem pedig feketék, éppen ezért nem látványos sem a hosszuk, sem a mennyiségük.  
A bőröm hamvas volt kicsikoromban, azonban mivel szeretek a természetben lenni, így enyhe színt tudtam nyerni az évek során. Tónusra még mindig a rózsaszínbe sorolható.  
Az arcom édesanyám szerint szívformát zár be enyhén hegyes állammal. Ajkam cseresznye piros, ritkán szárad ki. Enyhén piszeorrom van, de még éppen nem kölcsönöz manókinézetet nekem.  
  
         Az öltözködésem helyzetfüggő, lévén főnemesi sarj vagyok, néha kötelességem bizonyos protokollnak és etikettnek megfelelni. Az évek során kitapasztaltam, hogy mi az ami jól áll, és megengedhetem magamnak, illetve kényelmes is. Nem utolsó sorban pedig nem túl kihívó és feltűnő. De mivel nem vagyok stylist, így hozzászoktam, hogy anyám egyik legfiatalabb cselédjének a segítségét kérem.   
A hétköznapi öltözködésemre egy másfajta elvárás érvényes rám nézve, ugyanis neveltetésem inkább édesanyám felmenőire hasonlít, akik testőrségi feladatkört töltöttek be. Emellett a hétköznapjaim legfontosabb két jellemzője a kényelem és praktikusság, emiatt engedhetem meg magamnak a nadrág és a testhezálló ruházat viseletét.  
A shinigami egyenruhám úgyszintén nadrág dizájnú. A felsőtestemen hozzám simul, viszonylag nagy nyakkivágást hagyok rajta. Karjaimon nem túl bő az egyenruha ujja, ami az alkaromon szorosra szűkül, hogy ne akadályozzon semmiben.   
Mellem alatt szinte egyből kezdődik a tradicionális japán obi, mely nagyjából egy nagy arasz széles. Az egyenruhám nadrág része bő, combomon nagyobb részt hagy láttatni. Közvetlen a térdem alatt azonban szorosra van húzva, egészen a bokámig ér így, illetve a lábfejem alatt ível, hogy biztosan a helyén maradjon.  
A lábamon a legtöbb shinigamival ellentétben nem a japán tabit viselem, hanem egy tradicionális kínai lábbelit hordok, zokni nélkül. Mivel puha anyagból készült, így a lehető legcsendesebb közlekedést teszi számomra lehetővé.

         Vannak dolgok, amikre agresszívan reagálok. A majd egy évszázados neveltetésem ellenére is kicsit nyers még a stílusom, megfelelő koncentrációval akár nemesek számára is kellemes társaságot tudok nyújtani. Viszonylag könnyen alkalmazkodó típus vagyok, könnyen szocializálódok. Tapasztalataim miatt jóval több időt töltök a mondandóm megfontolásával, ezért az emberek nagy része, azt hiszi, hogy lassú a felfogásom. Vannak kivételes alkalmak, amikor dől belőlem a szó, az ilyenek azok, amikor az az elvárás irányomban, illetve amikor nem vagyok józan. Nem kimondottan szeretem az alkoholt, de nem vetem meg, és úgy hiszem, néha szüksége van az embernek ilyesfajta kikapcsolódásra is. Amúgy nagyon jól bírom. 
 
         Maximalista vagyok több dologban is. Ez kiterjed főleg a testedzésre, az eredményeimre, saját magammal szemben állított elvárásokra, a külsőmre. A takarításra nem; azt nem kimondottan utálom, de ha tehetem, akkor halogatom. 
Szeretek irányítani, szeretem ha az események felett kontrollom van. Nem szeretem, ha kénytelen vagyok úszni az árral, és azt sem, ha kimondottan irányítani próbálnak. Képes vagyok eljátszani az alsóbbrendű szerepét, amennyiben elvárják tőlem, ám ezt nem őszintén, örömből teszem.
Nem szeretem a nemem, és a rangom miatti megkülönböztetést, különösen allergiás vagyok rá. 
 
         A parancsokat tudomásul veszem, készen állok teljesíteni őket, azonban nem megyek vakon a vezetőm után, és inkább saját magamnak is felmérem a helyzetet. Az észérveket szívesen fogadom, de nem kétségek nélkül.
 
         Lételemem a küzdelem. Azt szeretem, ha nagyjából egyenlő erőviszonyok között a felek egymással korrektek. Szeretem kondiban tartani magamat, napi szinten órákat szánni az edzés rituáléjára. Mondhatni adrenalin függő vagyok, de ez részben nem igaz. Nem szeretem az értelmetlen vérontást, a mészárlást. A bűnös érdeme számomra büntetés, nem feltétlen halál. Ezt valamelyest megváltásnak is fogom fel.2016-09-01   


A fegyver


Anka Neko alakja egy 30 centiméteres(alkar-hosszúságú) ko-wakizashi, aminek nagyon kicsi a tsubája. Rena a bal oldala felé, a derekára kötve hordja, lévén balkezes.


Típusa: Fém elemi
Nagyon könnyen téveszthető össze erő, vagy gyorsaság típussal, amennyiben valaki nem szemtanúja a technikák idézésének, ugyanis ebben az esetben hiheti azt bárki, hogy a shikai alak egy ostor, avagy egy kézfejet eltakaró szúrófegyver.
Kimondottan fém idézésére és annak manipulálására képes általa Rena, kötött formában.Zanpakutou szelleme


Nem:


208 centiméter magas, nyúlánk, karcsú testű nő. Melle annyira kicsi, hogy szinte férfiakéhoz hasonlónak mondható. Felépítésén nem látványosak az izmok. Végtagjai hosszúak. Testén szerteszét egy összefüggő koromfekete lánc tetoválás található. Macskaszerű farokként lóg ki az a lánc, amit valójában támadásban használ Rena, ennek másik vége nem látható, ugyanis a ruhája alatt tekereg. Két személyiséggel rendelkezik, ezek kinézetre csak hajuk hosszában térnek el.Amikor Aktív személyisége van, akkor hosszú a haja, míg amikor Passzív, akkor nagyon rövid. Ez utóbbi engedi láttatni a szemeit, melyek a hajával megegyező színűek. Pupillája hasonló a macskákéhoz, azonban szögletes.
Ruházata: Szűk, sötétkék szövetű, nadrágos kosztümszettet visel. Fekete tűsarkúval, ami még 10 centivel megdobja magasságát.Anka Neko két személyiségből tevődik össze. Mindkettő ő maga, és Rena egyszerre csak az egyikkel tud találkozni. A személyiségeket a belső világban egy-egy ajtón keresztül tudja elérni, nagyon ritka, hogy az "előszoba" funkciójú részben valamelyik fellelhető legyen. Egymás ajtaja mögé nem mennek.
Az aktív személyiség [Fehér keret, fekete ajtó]: Hiperaktív, agresszív, hullámzó kedélyű. Egyik pillanatról a másikra változik. Nem fél attól, hogy kárt tegyen a mesterében, sőt élvezetét leli benne. Szeret talányokban beszélni. Rettenetesen heves természete van, éppen emiatt kiismerhetetlen. Ez a személyiség van előtérben az esetek 95%-ában.
A passzív személyiség [Fekete keret, fehér ajtó]: Nyugodt, összeszedett, lusta. Pesszimista jellem. Nem bőbeszédű. Szeret bújócskázni.
2016-09-03   


"Moyae, Anka Neko" ~ "Köss ki/horgonyozz, Vasmacska"


(click to show/hide)
(click to show/hide)


(click to show/hide)
[/center]
Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Aug. 10, 06:33:46

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Mizushima Hanabi
Nem elérhető Nem elérhető

Meiou Toshizou
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Shuuichi
Nem elérhető Nem elérhető

Meiou Tokiya
Nem elérhető Nem elérhető

Meiou Setsuna
Nem elérhető Nem elérhető

Uzumi Kaori
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?